Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια του 2011

ΚΡΙΟΣ
-Ερωτικά:
Μερικές φορές , η επιτυχία σε μια συγκεκριμένη περίοδο σημαίνει λίγη περισσότερη δουλειά. Κατά το πρώτο μέρος του έτους οι οικογενειακές και προσωπικές σχέσεις του Κριού δείχνουν να είναι λίγο τεταμένες. Στην πραγματικότητα θα μπορούσαν ακόμα και να βρεθούν εκτός ελέγχου. Να είναι έτοιμοι να διαχειριστούν ακόμα και μια μικρότερη τεταμένη κατάσταση που θα προκύψει με την οικογένεια ή κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Καλύτερο είναι αυτό το χρόνο όσον αφορά τις σχέσεις τους με κάποιο ταίρι να μην τραβούν πολύ το σκοινί. Εάν αγνοήσουν το προειδοποιητικό σήμα θα μπορούσε να τους οδηγήσει σε μεγάλα προβλήματα , ακόμα και στο χωρισμό. Υπάρχει μια ρεαλιστική πιθανότητα ότι οποιοδήποτε είδος της δραματικής δράσης στις αρχές του έτους, θα μπορούσε να οδηγήσει στο τέλος μια σχέσης που ως τώρα δείχνει να πηγαίνει καλά.


-Επαγγελματικά:
Οι Κριοί γενικότερα δεν θεωρούνται σπάταλα ζώδια , αλλά το 2011 φαίνεται να ξοδεύουν αρκετά. Πέρασε αρκετός καιρός χωρίς σπατάλες για αυτό ας ετοιμαστούν να το ρίξουν λίγο έξω. Πολλά από τα σχέδια , τις ιδέες και τις επαγγελματικές τους κινήσεις θα πραγματοποιηθούν μέσα στο έτος. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως ήρθε ο καιρός για μια μεγάλη προαγωγή, ένα επαγγελματικό βήμα ή ακόμα και την ιδιοκτησία επιχείρησης. Θα μπουν στο χορό και θα χορέψουν γιατί όσον αφορά καριέρα και χρήματα , είναι η χρονιά τους.
-Υγεία:
Καλό είναι να επωφεληθούν από το γεγονός πως πάνε καλά τα πράγματα στην υγεία τους , αναπτύσσοντας το μυαλό, γυμνάζοντας το σώμα και την καρδιά τους. Κοιμηθείτε αρκετά και κάντε άφθονη άσκηση. Αυτό είναι το έτος που θα δοκιμάσουν κάποιο άθλημα που είχαν καιρό στο μυαλό τους και που θα αφιερώσουν χρόνο στον εαυτό τους. Πρέπει να βρουν τρόπους διοχέτευσης της ενέργειάς τους.

ΤΑΥΡΟΣ
-Ερωτικά:
Το σίγουρο είναι ότι θα λάβουν στήριξη από τους φίλους την οικογένεια και τους αγαπημένους τους. Φαίνεται πως αυτό το έτος , το ειδύλλιο είναι σε υψηλό επίπεδο κατά τη διάρκεια όλου του έτους. Η ικανότητά τους να αλληλεπιδρούν, να εμπιστεύονται και να ανοίγονται με το σύντροφό τους βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ωστόσο , η εμπιστοσύνη είναι ένα βασικό μέρος κατά την άνθιση μιας σχέσης. Εάν ξεκινήσουν κάτι νέο, μην σπεύσετε σε αυτό το είδος οικειότητας. Δώστε χρόνο στη γνωριμία και μην μπείτε στα βαθιά , αντιθέτως κινηθείτε με αργούς ρυθμούς. Περισσότεροι φίλοι και νέοι άνθρωποι στη ζωή σας έρχονται κατά τον Μάρτιο με Ιούνιο.
-Επαγγελματικά:
Κατά το 2011 ο μεγαλύτερος εχθρός για την καριέρα του Ταύρου θα είναι ο ίδιος του ο εαυτός. Ακόμη και αν η παγκόσμια οικονομία προκαλεί διαμάχες και σύγχυση , δεν υπάρχει καμιά ανάγκη να εσωτερικεύσουν. Ανησυχώντας για τα πάντα γύρω από τη δουλειά τους, το χρέος για το μέλλον τους δεν θα βελτιωθεί όταν είναι έτσι. Αντί αυτού, καλό είναι να προχωρήσουν μπροστά και να εμπιστευτούν τον εαυτό τους , να πιστέψουν ότι είναι σε θέση να κάνουν σπουδαία πράγματα. Και αν πραγματικά δεν είναι, ας λάβουν δράση! Είναι ένα καλό έτος για την εκμάθηση νέων δεξιοτήτων και την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους, με στόχο την εξασφάλιση της εμπιστοσύνης τους σε όλα αυτά που ήδη έχουν προσφέρει.
-Υγεία:
Υπάρχουν μερικές προκλήσεις που δεν μπορούν να αναλάβουν. Είναι γνωστοί για την επιμονή τους και δεν είναι λιποτάκτες. Καλό είναι να χρησιμοποιήσουν αυτές της ιδιότητες , εάν είναι αναγκασμένοι να πολεμήσουν κάθε μάχη για την υγεία τους. Ας μην αφήσουν την επίμονη δουλειά να στραφεί εναντίον τους

ΔΙΔΥΜΟΙ
-Ερωτικά:
Σε ότι αφορά τα ερωτικά τους, αυτό το έτος θα φανεί πως είναι συνηθισμένοι και αποφασιστικοί. Δεν είναι το κατάλληλο έτος να προβούν σε σημαντικές αποφάσεις, αλλά κάθε ώθηση μέσα τους θα τους κάνει να ζυγίσουν τα υπέρ και τα κατά. Από τον Ιανουάριο έως τον Ιούλιο οι πιθανότητες είναι καλές για μια σημαντική αλλαγή στη ζωή τους, αλλά αυτή η αναστροφή και η αλλαγή θα προκαλέσει άγχος. Βέβαια τα άτομα του ζωδίου μπορεί να το δουν κάπως διασκεδαστικό , αν εκτιμήσουν αυτό που έχουν. Έχουν άριστους φίλους , καλή οικογένεια και σωστές διαπροσωπικές σχέσεις. Λοιπόν, ας το αντιληφθούν. Πρέπει να αναπτύξουν σχέσεις. Μπορούν να απολαύσουν την πολυτέλεια της ειρήνης στις σχέσεις τους.
-Επαγγελματικά:
Όταν ξεκινήσει το 2011 θα βρουν έναν στόχο στο χώρο για τον οποίο θα εργαστούν. Οι γύρω σας βλέποντας αυτό που έχουν τα άτομα του ζωδίου, θα κάνουν τα πάντα για να το αποκτήσουν ή να τους μοιάσουν. Πρέπει να κρατήσουν το κεφάλι τους ψηλά και να μείνουν δυνατοί, να κάνουν καλή δουλειά να μην φοβούνται να κορνάρουν στα προβλήματα. Ας αφήσουν εκείνους που είναι υπεύθυνους να γνωρίζουν πόσο ολοκληρωμένοι είστε, έτσι ώστε με τη δολιοφθορά τους κατά νου να αποτύχουν στις προσπάθειές τους να σας υπονομεύσουν.
-Υγεία:
Το 2011 φαίνεται ότι θα έχουν κάποια σκαμπανεβάσματα στην υγεία τους, για αυτό είναι συνετό να μείνουν σταθεροί και να στραφούν προς όποιον φορέα μπορεί να τους βοηθήσει. Καλό είναι να μην αναβάλλουν βασικά πράγματα μέχρι την τελευταία στιγμή, σαν να κάνουν επίσκεψη σε γιατρό. Ευτυχώς έχουν άτομα γύρω τους που τους υποστηρίζουν και μπορούν να στηριχτούν όταν χρειάζονται βοήθεια. Καλό είναι να μην φοβηθούν να τη ζητήσουν όταν τη χρειαστούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
-Ερωτικά:
Οι πρώτοι μήνες του έτους θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν από πολύ προσπάθεια. Οι σχέσεις τους θα έχουν να κάνουν με ένα συνεχή αγώνα για την επισκευή αυτών ή την ανανέωσή τους , ενώ παράλληλα μπορούν να τις ανατινάξουν βασισμένοι και μόνο σε μια απρόσεκτη λέξη. Κατά τη διάρκεια του έτους, θα αρχίσουν να συνειδητοποιούν ότι οι ενέργειές τους μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά. Να είναι προσεκτικοί με τις λέξεις τους και να προσπαθήσουν να επιδείξουν υπομονή. Ας θυμηθούν , δεν είναι πάντα σωστοί σε όλα. Πρέπει να βρουν χρόνο να ακούσουν τον σύντροφό τους και να συνεργαστούν μαζί τους κατανοώντας έτσι πώς να καλύψουν τις ανάγκες του συντρόφου τους. Μια επένδυση στην αγάπη είναι υποχρεωτική για αυτούς, εάν θέλουν να εξασφαλίσουν μια αρμονική σχέση.
-Επαγγελματικά:
Πιστεύουν πως αυτό που κάνουν είναι σωστό και όντος αποδεικνύεται πως έχουν δίκιο. Για αυτό μπορεί να είναι πολύ απογοητευτικό όταν βρεθούν κατά λάθος στο τέλος της σκάλας της επιτυχίας. Στην αρχή του νέου έτους, θα νοιώσουν σαν να είναι στην κορυφή του κόσμου επαγγελματικά. Όταν έρθει η στιγμή, τα οφέλη θα πάνε σε αυτούς που έχουν ήδη επενδύσει σημαντικά μέσα στο χρόνο και θα έχουν την κατάλληλη ενέργεια να πάρουν αυτό που θέλουν. Εάν δεν έχουν θέσει ως στόχο αυτό, θα αγωνίζονται να παρακολουθήσουν τις επιτυχίες των άλλων. Αφενός, θα ξέρουν ότι είναι μόνο δίκαιο. Στην πραγματικότητα, το σωστό ότι πρέπει να πετύχουν. Από την άλλη, θα δυσκολευτούν να καταλάβουν γιατί η καριέρα τους φαίνεται να έχει παγώσει.
-Υγεία:
Είναι πάντα συναισθηματικοί και γενικότερα οι Καρκίνοι είναι οι χειρότεροι εχθροί του εαυτό τους στον τομέα της υγείας. Δεδομένου ότι το 2011 προβλέπεται αρκετά καλό για τους Καρκίνους, θα πρέπει να προσέξουν την υγεία τους ακόμη πιο πολύ διότι υπάρχει ισχυρό άγχος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
-Ερωτικά:
Στις αρχές του 2011, οι Παρθένοι θα βιώσουν αρκετές και σκληρές διαμάχες στις προσωπικές σχέσεις τους. Για άλλη μια φορά, ας βρουν χρόνο να προσπαθήσουν να επιλύσουν τα σχετικά ζητήματα. Δεν πρέπει να περιμένουν να επιλυθούν τα προβλήματα από μόνα τους, απλώς και μόνο επειδή το θέλουν και το εύχονται. Είναι μια μεγάλη χρονιά να διαχειριστούν τα θέματα διαπροσωπικών σχέσεων με τη βοήθεια ενός επαγγελματία ή τη στήριξη από κάποιο όμιλο. Προς τον Ιούνιο, θα είναι σε πολύ καλύτερη θέση όταν πρόκειται για την παροχή και τη λήψη αγάπης. Οι φίλοι και η οικογένειά τους θα είναι δίπλα τους καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Ας δώσουν αγάπη και θα την πάρουν πίσω σε αντάλλαγμα, εκεί που δεν θα το καταλάβουν!
-Επαγγελματικά:
Είναι σημαντικό με το νέο έτος να σταματήσουν να πιέζουν τα πράγματα. Αυτό το είδος της απροσεξίας μπορεί να τους οδηγήσει σε σοβαρά προβλήματα στη σταδιοδρομία τους και την οικονομική τους κατάσταση. Αντί αυτού, χρειάζεται χρόνος για να βελτιωθούν όσα έχουν περάσει. Εάν υπάρχουν εκκρεμότητες , καλό είναι να τις ολοκληρώσουν γιατί θα τους προκαλέσουν προβλήματα. Ας ελέγξουν τα έγγραφα τους από δύο φορές. Δεν πρέπει να βιαστούν σε οποιοδήποτε τύπο μακροπρόθεσμης απόφασης του έτους του 2011 ή των επομένων. Η καριέρα τους θα ξεκινήσει με σταθερή πρόοδο από τον Μάρτιο , αλλά εάν προσπαθήσουν να κάνουν κάτι πολύ γρήγορα θα τους αναγκάσει να χάσουν ακόμα και τις μεγαλύτερες ευκαιρίες. Το 2011 επιφυλάσσει πολλές ανταμοιβές για τους Παρθένους εάν έχουν πίστη, εμπιστοσύνη και ακολουθούν τους κανόνες.
-Υγεία:
Δεν είναι όλα τα νέα καλά νέα. Η υγεία τους διαγράφεται καλή το 2011. Ας μείνουν δυνατοί, πρέπει να διατηρούν σωστή διατροφή και εργασία για την οικοδόμηση υγειών συνηθειών. Αν βαρεθούν κάποια στιγμή με την προβλεπτικότητα, τότε καλό είναι να προσθέσουν ένα ομαδικό άθλημα στο πρόγραμμά τους και να τα δώσουν όλα.

ΛΕΩΝ
-Ερωτικά:
Οι Λέοντες μερικές φορές μπορεί να είναι οι βασιλιάδες του δράματος. Ας κρατήσουν αυτό κατά νου εάν οι σχέση τους αρχίζουν να κυλούν προς την κατηφόρα, τους πρώτους μήνες του έτους. Δεν λέμε πως είναι το ελάττωμά τους, απλά είναι πιο δύσκολο να αγαπήσουν τους άλλους , αν ξοδεύουν πολύ χρόνο αγαπώντας τους εαυτούς τους. Πρέπει να προσπαθήσουν να δώσουν περισσότερη προσοχή στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ας απομακρύνουν τα φώτα της δημοσιότητας για λίγο από πάνω τους. Το 2011 δείχνει πως οι άνθρωποι δεν θα τους συμπαθήσουν ιδιαίτερα και θα υπάρξουν δεινά στις σχέσεις τους το πρώτο διάστημα του έτους. Καλό είναι να ετοιμαστούν να αντιμετωπίσουν τις απειλές μόνοι τους. Αν υπάρξει πρόβλημα , ας το διορθώσουν και ας προχωρήσουν μπροστά. Αλλάζοντας την αντίδρασή τους στα προβλήματα και προσφέροντας περισσότερη αγάπη από ότι συνήθως, θα βοηθήσουν την οικογένεια , τους φίλους και αγαπημένους τους να επιστρέψουν εκεί που ανήκουν, δηλαδή να τους αγαπούν.
-Επαγγελματικά:
Στο νέο έτος , το 2011, τα επαγγελματικά των ατόμων του ζωδίου αυτού, φαίνεται να αρχίζει με ένα χτύπημα! Θα υπάρξουν προωθήσεις, επευφημίες, αλλά και προσοχή πράγματα για τα οποία οι Λέοντες ζουν! Αυτός ο τύπος επιτυχίας θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, κάνοντάς τον το σωστό χρόνο ώστε να πραγματοποιηθούν προγράμματα που είχατε αφήσει ή νέες ιδέες. Η έναρξη μιας επιχείρησης ή η επανευθυγράμμιση παλαιών σχέσεων μπορεί να τους βοηθήσει να σπρώξουν μια ιδέα ή ένα πρόγραμμα που θα μπορούσε να τους οδηγήσει σε υψηλές δυνατότητες. Η καλύτερη συμβουλή είναι να δώσουν βάση στις ευκαιρίες , επειδή θα είναι στο χέρι τους να τις αρπάξουν! Λόγω της επιτυχίας γενικώς μες το έτος, εάν μια πόρτα κλείσει ή είναι κλειδωμένη, καλό είναι να μην αγχωθούν. Απλώς ας στραφούν σε μια άλλη.
-Υγεία:
Ζωτικής σημασίας και ισχυρό είναι το γεγονός πως η υγεία τους το νέο έτος θα είναι βέλτιστη. Πρέπει να τρέφονται καλά, να ασκούνται σωστά και συχνά. Υπάρχουν πολλά που θα τους βάλουν σε πειρασμό με αποτέλεσμα να παρεκτραπούν όσον αφορά την υγεία τους, αλλά όταν το κάνουν, οι ίδιοι θα αισθανθούν τις επιπτώσεις. Καλό είναι να μη σαμποτάρουν το μελλοντικό καλό και βήματα προς τα μπρος, αγνοώντας κάτι τόσο απλό

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
-Ερωτικά:
Το πάθος δεν ήταν ποτέ πρόβλημα για τους Σκορπιούς. Είναι σαφές σε αυτούς τι θέλουν και τυπικά είναι εύκολο να το πάρουν. Το χαρακτηριστικό στο οποίο ελλείπουν μερικές φορές είναι η σύνδεση και το 2011 , οι πόρτες προς αυτό θα ανοίξουν. Για αυτό είναι η ευκαιρία τους να το διορθώσουν. Εάν βρίσκονται σε σχέση , το ταίρι τους θα τους ρωτήσει να ανοιχτούν και να ελευθερώσουν τον εαυτό τους. Καλό είναι να το κάνουν! Το 2011 θα διέπονται από ηλεκτρική ενέργεια και δημιουργικότητα. Ας μεταφέρουν κάποιο ποσό αυτών στις διαπροσωπικές σχέσεις τους και θα εκπλαγούν με την πρόοδο που μπορούν να κάνουν. Στην αρχή, αυτό θα τους φανεί άβολο ακόμα και απειλητικό, αλλά πρέπει να το κάνουν. Θα έχουν αμοιβές συναισθηματικές. Εάν είναι άγαμοι, κάτι που για αυτούς δεν διαρκεί για πολύ, καλό είναι να αναμένουν για γάμο.
-Επαγγελματικά:
Το 2011 έχει να κάνει με την επαγγελματική ισορροπία για τους Σκορπιούς. Θα υπάρξουν λάμψεις λαμπρότητας και παραγωγικότητας σε συνδυασμό με την ίση ψυχική σιωπή και έλλειψη κίνησης. Ο Δίας θα τους κάνει να στραφούν σε αυτή την αλλαγή, να θέλουν αυτή την αλλαγή , να χρειαστεί να την κάνουν και τελικά να την πραγματοποιήσουν!. Είναι καιρός να επανεκτιμήσουν κάτι που δεν ανθεί και να αναλάβουν τον κίνδυνο να κάνουν αυτό που θέλουν. Η δημιουργικότητά τους είναι αιχμή στο νέο έτος, έτσι μπορούν επίσης να βγουν στον δρόμο της καριέρας και να κυνηγούν ότι τρελή ιδέα και αν έχουν.
-Υγεία:
Το νέο έτος δείχνει ότι είχαν εξαντληθεί. Ας δώσουν χρόνο στο σώμα τους να ανακτηθεί. Θα μπορέσουν να λάβουν την ενέργεια που τους προσφέρεται μόνο εάν προσπαθήσουν να μην κουράζονται πολύ σε σημείο εξάντλησης. Πρέπει να πάρουν το χρόνο που τους χρειάζεται, να εμπιστεύονται τον εαυτό τους, τη δημιουργικότητά τους και να του επιτρέψουν να χαλαρώσει, να διαλογιστεί και να τα γευτεί όλα με αφθονία. Η ζωτικότητα θα επιστρέψει σύντομα.

ΖΥΓΟΣ
-Ερωτικά:
Είναι αρκετά ρομαντικοί και έτοιμοι να πάρουν φωτιά. Μερικές φορές, το πάρα πολύ πάθος μπορεί να τους προκαλέσει πανικό. Ένα παθιασμένο ποντάρισμα σε μια απαίτηση δεν είναι ρομαντικό, αν και είναι Ζυγοί. Μπορούν να διατηρήσουν τον έλεγχο. Αν βρουν τον εαυτό τους συγκλονισμένο από την αγάπη, δεν προσκολλώνται πολύ. Ας ηρεμήσουν και ας είναι ο εαυτός τους. Καλό για αυτούς είναι να εξασκήσουν την εμπιστοσύνη τους στις ρομαντικές ή πλατωνικές σχέσεις ή ας ετοιμαστούν για ασυμφωνία στους καλοκαιρινούς μήνες. Όσον αφορά τους φίλους ή την εξεύρεση νέας αγάπης, ας είναι ανοιχτοί σε όλα. Ανεξάρτητα από το ποια πορεία θα επιλέξουν , η ειρήνη και η αρμονία θα είναι αναπόφευκτα κατά τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο.
-Επαγγελματικά:
Το 2011 είναι πολύ καλό έτος , από επαγγελματικής άποψης για τους Ζυγούς. Οι κακές οικονομικές αποφάσεις ή απλώς τα κακά διαλείμματα θέτουν τα οικονομικά τους σε αναταραχή. Ας μην πανικοβληθούν. Πρέπει να διατηρήσουν αργή και σταθερή την ικανότητά τους να εργαστούν. Για να βγουν και πάλι στο προσκήνιο , θα προκύψει κάποια αναδιάταξη η οποία περιλαμβάνει το σχεδιασμό , ένα από τα πιο ισχυρά χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στους Ζυγούς. Παρά τη δύσκολη αρχή, αυτό το άγχος για τις οικονομικές αποφάσεις θα τους εμπνεύσει να προσπαθούν περισσότερο και τελικά να καταφέρουν πολλά περισσότερα σε όλους τους τομείς της ζωής τους.
-Υγεία:
Με κέντρο την εξισορρόπηση της ζωής τους , το έτος του 2011 δείχνει ότι θα υπάρχουν μερικά ζητήματα υγείας. Ο Κρόνος έρχεται να τους σταθεροποιήσει και να βοηθήσει να ανακτήσουν την ενέργειά τους και το σθένος τους. Το 2011 , θα είναι πιο εύκολο για αυτούς να αγνοήσουν την ώθηση για να κάνουν περισσότερα από όσα είναι ικανοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ
-Ερωτικά:
Πιστοί σε ένα ελάττωμα, ένας Τοξότης μπορεί μερικές φορές να αγωνίζεται να δει αυτά που δεν βρίσκονται στο κοντινό οπτικό του πεδίο. Θα είναι ένα δύσκολο έτος για αυτούς, από άποψη οικογενειακών σχέσεων και στο θέμα της φιλίας. Η αλήθεια είναι ότι γίνονται τόσο καλοί, όσο δεν ήταν ποτέ. Θα προσελκύσουν πολύ κόσμο γύρω τους με το νέο έτος γιατί όπως φαίνεται αλλάζουν προς το καλύτερο. Καλό είναι να μην κάνουν σημαντικές αποφάσεις το πρώτο διάστημα του έτους, αλλά να μην περιορίσουν και τον εαυτό τους. Να κάνουν φίλους με αυτούς που θέλουν. Δεν χρειάζεται να έχουν φίλους απλά για να τους έχουν , αν και είναι άτομα που ξέρουν πολύ καλά ποιοι είναι και ποιους θέλουν δίπλα τους. Είναι η ζωή τους. Ακόμα , ας κόψουν φιλίες με άτομα με μικροαστική συμπεριφορά. Να συζητούν έξω από τα δόντια και να δρουν μέσα από αυτό. Μέχρι το τέλος του έτους οι πραγματικοί φίλοι θα είναι ακόμη κοντά τους. Όσοι είναι σε σχέση, ας τη χειριστούν σωστά γιατί έρχονται δύσκολες μέρες. Όσοι πάλι δεν είναι , έρχεται μια ισχυρή νέα σχέση με κάποιο ιδανικό για αυτούς άτομο.
-Επαγγελματικά:
Το έτος 2011 προβλέπει κορυφές και κοιλάδες, με μεταφορική έννοια, για τα επαγγελματικά των ατόμων του ζωδίου. Το 2010, ήταν σημαντικό για αυτούς να κάνουν μεγάλα βήματα προς τα εμπρός όσον αφορά την καριέρα και την οικονομική κατάσταση. Το 2011, θα βρεθούν στο σχεδιασμό και προγραμματισμό των ιδεών αυτών και σκέψεων. Πολλά σχέδια και προσπάθειες θα βγουν στην επιφάνεια και οι ίδιοι οφείλουν να τα θέσουν σε εφαρμογή το συντομότερο. Εφ’ όσον τα πάντα έχουν συσταθεί για την ικανοποίηση, αυτό είναι καλό. Αν όχι, θα πρέπει πραγματικά να προσπαθήσουν να κρατήσουν τον οικονομικό κόσμο και την καριέρα τους μακριά από τον εκτροχιασμό.
-Υγεία:
Τώρα που ο Πλούτωνας είναι σε «άδεια», το 2011 φαίνεται ότι τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα στον τομέα της υγείας. Δυστυχώς , θα πρέπει να δαπανήσουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους αναπηδώντας πίσω από τη ζημιά που έχει γίνει στο παρελθόν. Είναι ο βέλτιστος χρόνος για αν αξιολογήσουν εκ νέου την ισορροπία στον ύπνο, την προπόνησή τους και τρώγοντας θρεπτικά και σωστά. Θα χρειαστούν περίπου εννιά μήνες για να φτάσουν εκεί που πρέπει να είναι, έτσι ας αρχίσουν από την έναρξη του έτους και ας αλλάξουν οτιδήποτε δεν συμβάλλει για το υγειακό αυτό πρόγραμμα. Πρέπει να πάνε πίσω σε μια θέση ισορροπίας , για αυτό ας εξετάσουν την προσθήκη βιταμινών ή νωπών προϊόντων στη διατροφή τους.
Σίγουρα πρέπει να ενσωματώσουν μισή ώρα άσκησης την ημέρα. Η ψυχική τους υγεία αγωνίστηκε αρκετά πέρυσι και η άσκηση είναι μια μεγάλη βοηθός. Φέτος , με το 2011, η υγεία θα απαιτήσει πολλή ενέργεια από αυτούς, έτσι ώστε να λάβουν τον ύπνο και την ψυχική ξεκούραση που χρειάζονται για να ανταποκριθούν στην πρόκληση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
-Ερωτικά:
Η εμφάνιση του Άρη θα τους κάνει το νέο έτος, λίγο πιο αντικοινωνικούς από ότι συνήθως, για να μην πούμε εκκεντρικούς. Οι άνθρωποι θα αρχίσουν να αναρωτιούνται τι συνέβη και άλλαξαν ή για πιο λόγο δεν θέλουν να γιορτάζουν παρέα ή γιατί δεν βγαίνουν μαζικά. Αυτό είναι σημαντικό γιατί η ενέργειά τους είχε φθαρεί το 2010. Το 2011 στην ουσία είναι ένα έτος αναζωογόνησης και επικέντρωση στους τομείς που θέλουν, αντί να σπαταλήσουν ενέργεια. Με την πτώση θα κατανοήσουν καλύτερα πώς να βρουν την ισορροπία στη ζωή τους. Εάν διαχειριστούν σωστά ορισμένους εσωτερικούς δαίμονες τότε θα γίνουν πιο ικανοί και σε άλλους τομείς της ζωής τους, ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα. Στον τελευταίο μάλιστα πρέπει να εμβαθύνουν και να ανοιχτούν περισσότερο. Καλό είναι να μην περιμένουν μεγάλα θαύματα σε διαπροσωπικό επίπεδο , καθώς πρέπει να καλλιεργήσουν τον προσωπικό κήπο τους , ο οποίος με τη σειρά του πρέπει να ανθίσει.
-Επαγγελματικά:
Το 2011 , φαίνεται πως η Εμπιστοσύνη είναι δική τους , χάρη στην επιρροή του Ήλιου σε οτιδήποτε αγγίζουν ή κάνουν. Αν και συνηθισμένο, οι άνθρωποι θα τους κοιτούν και θα αναρωτιούνται πώς το κάνουν. Ας μην τους αφήσουν να επηρεάσουν την πρόοδό τους. Τα καλά νέα είναι πως στον επαγγελματικό τομέα, θα αισθανθούν ιδιαίτερα κοινωνικοί. Είναι πρόθυμοι να μοιραστούν τα μυστικά τους , την ενέργεια και την επιτυχία τους. Απλά να είναι προσεκτικοί. Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ της εργασίας ως ομάδα και στη θυσία των προσπαθειών τους να παραμείνουν δημοφιλείς. Να είναι ενήμεροι για εκείνους που προσπαθούν να κλέψουν τους καρπούς των προσπαθειών τους. Φυσικά θα κάνουν λίγα βήματα προς τα εμπρός από την πλευρά τους, δεδομένου ότι ο καθένας ξέρει ότι είναι οι ίδιοι που έχουν την πορεία του πλοίου.
-Υγεία:
Ήρθε η ώρα να αξιολογηθούν εκ νέου. Στο παρελθόν, κάνανε διάφορα πράγματα χωρίς σκέψη με έλλειψη προσοχής στην υγεία τους. Αυτό καλό είναι να μην το θεωρούν δεδομένο, δηλαδή πως πάντα όλα θα κυλούν ήρεμα και καλά. Διανοητικά, θα πρέπει να ασχοληθούν με τον αγώνα που προήλθε από την γκρίνια του Κρόνου. Αν δίνουν προσοχή στο σώμα τους και ότι αυτό χρειάζεται, ας δώσουν επαρκή τροφή, άσκηση και ξεκούραση. Φαίνεται πως είναι έτοιμοι να μονομαχήσουν με την επίθεση στη ψυχή τους , το 2011. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα βρουν ειρήνη από την πτώση. Είναι ένα θέμα, του κατά πόσο ή δεν θέλουν να περάσουν χρόνο παλεύοντας με τον εαυτό τους ή για την ειρήνη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
-Ερωτικά:
Το 2011 είναι το έτος για νέες αφυπνίσεις για τους Υδροχόους. Συχνά, τα άτομα αυτά αποφεύγουν τις ρομαντικές ή προσωπικές σχέσεις σε μακροπρόθεσμο επίπεδο υπέρ της ανεξαρτησίας. Χάρη στην είσοδο του Ποσειδώνα στον Υδροχόο, κάνει τα άτομα του ζωδίου πιο ευαίσθητους χαρακτήρες που με τον καιρό θα μάθουν την δέσμευση στην αγάπη και όσα μπορεί αυτά να προσφέρει. Αυτό σημαίνει ότι οι σχέσεις που έχουν ήδη προωθηθεί θα αυξηθούν σε βάθος και ουσία. Η Αφροδίτη θα τους ενθαρρύνει να γιορτάσουν το ταξίδι αναψυχής μες το χρόνο, σε μια νέα μορφή οικειότητας. Η δυνατότητα να ανοίξουν την καρδιά τους είναι πάντα ισχυρή. Ας μην φοβηθούν να αναλάβουν κινδύνους με την καρδιά τους κατά τη διάρκεια της περιόδου. Μπορεί να είναι δυσάρεστο για τον εαυτό τους να ανοίξουν τον εαυτό τους προς τα ενδιαφέρονται κάποιου άλλου, αλλά ήρθε η ώρα για το μεγάλο συναισθηματικό τους βήμα. Ο ειρηνικός χαρακτήρας τους αυτό το έτος θα συμβάλει στην ικανότητα να επιτευχθεί η μετάβαση στη συναδέλφωση.
-Επαγγελματικά:
Αυτό είναι το έτος της παρελθοντικής εργασίας με αποτέλεσμα την καρποφορία. Αυτό σημαίνει πως όποιες προσπάθειες και να έκαναν το 2010 , το 2011 θα ανταμειφτούν απολαμβάνοντας τους καρπούς των προσπαθειών και των επιτυχιών. Το δέντρο της περυσινής προσπάθειας δεν θα βλαστήσει πάνω σε μια μαγευτική βελανιδιά φέτος, αλλά το δενδρύλλιο θα βγει από το έδαφος. Η προσπάθεια που έκαναν καθώς εργάζονταν θα αρχίσει να έρχεται στη ζωή ή θα πεθάνουν όλα μαζί. Δηλαδή , πιο απλά, ή θα συνεχίζουν να εργάζονται σκληρά και με πάθος ή δεν θα εργάζονται ούτε θα ασχοληθούν καθόλου. Είτε έτσι είτε αλλιώς υπάρχει το ασφαλές κλείσιμο. Αν τα παλιά σχέδια εξαφανίζονται, αφήνουν μόνο το τοπίο καθαρό για νέες περιπέτειες. Ας ετοιμαστούν για την έναρξη νέων σχεδίων στο τέλος της άνοιξης ή ας ετοιμαστούν να τροφοδοτούν αυτό το οποίο έχει αρχίζει ήδη να αυξάνεται. Καλό είναι να θυμηθούν πως τα ζιζάνια μπορούν να σκοτώσουν αυτό που χτίζου. Ο Ποσειδώνας αιωρείται ακόμα φέρνοντας χρήματα. Ας φύγουν από το παλιό και ας προχωρήσουν στο νέο. Πρέπει να κλείσουν τα χρονίζοντα χρέη, να ξεφύγουν από τις δυσκολίες και τα προβλήματα για να στραφούν στη μελλοντική παραγωγικότητα.
-Υγεία:
Ένα ειρηνικό μυαλό ισούται με ένα ειρηνικό σώμα. Καθώς ο κόσμος τους αρχίζει να στρέφεται προς τα έξω, θα αισθανθούν τις επιπτώσεις της ενέργειάς τους να επιστρέφουν πάνω τους. Θα αισθανθούν μια άμεση συσχέτιση μεταξύ ζωτικότητας και εσωτερικής προόδου. Ας επιτρέψουν στην υγεία τους να είναι σωστή , ας εξακολουθήσουν να βασίζονται στο τι λειτουργεί και να άρουν ότι δεν λειτουργεί. Δεν υπάρχουν περιθώρια ανησυχίας, καθώς η ειρηνική κατάσταση του νου τους δεν θα ανεχτεί μια τέτοια απόσπαση της προσοχής.

ΙΧΘΕΙΣ
-Ερωτικά:
Όσον αφορά την οικογένεια και τους φίλους, τα πράγματα είναι καλά. Θα είναι μια σταθερή αρχή της άνεσης και της οικειότητας αλλά θα πρέπει να προσέξουν το βήμα τους. Τον Ιούλιο, κάποια σχέση θα περάσει από μια μικρή τρικυμία. Ας χρησιμοποιήσουν αυτή τη φορά αυτό το στοιχείο , ώστε να επανεκτιμήσουν τη σχέση και το ταίρι τους. Πρέπει να αναρωτηθούν εάν η φιλία και η σχέση είναι αυτό που τους δίνει ότι χρειάζονται. Εάν η απάντηση είναι ναι, τότε θα πρέπει να ρίξουν μια ματιά σε αυτό που δίνουν ως αντάλλαγμα. Προβλήματα που προέρχονται από τη σχέση καλό είναι να τα αντιμετωπίσουν. Ας αφιερώσουν χρόνο για να φθάσουν στη ρίζα του προβλήματος και στην προσπάθεια επίλυσής του. Παρά το γεγονός ότι θα υπάρχουν περιθώρια για παρανοήσεις μέχρι το Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο, είναι σημαντικό να επενδύσουν στο θετικό στοιχείο της υπόθεσης. Σε περίπτωση που τα πράγματα αρχίζουν να καταρρέουν, πρέπει να κάνουν τις σχέσεις τους να μετράνε.
-Επαγγελματικά:
Η σκληρή δουλειά τους έχει ήδη αποπληρώσει, καθώς σίγουρα θα το παρατηρήσουν το 2011. Στο πρώτο μέρος του έτους, πιθανότατα θα δουν τα μερίσματα για τις προσπάθειες που κάνουν από το τέλος του 2010. Αν δεν έχουν το κατάλληλο έδαφος, δεν πειράζει. Η τύχη είναι μαζί τους και στο τέλος του 2010 , θα αισθανθούν πως με το νέο έτος δεν μπορούν και δεν θα χάσουν. Τα πάντα, οτιδήποτε εμπίπτει στη θέση τους, και εκείνες οι στιγμές που νομίζουν πως θα τα χάσουν όλα, τότε είναι που υπάρχει κάτι καλύτερο στην επιφάνεια ώστε να τους δώσει ώθηση για περαιτέρω προώθηση. Ας επωφεληθούν από την άνθιση του χρόνο κατά το πρώτο τρίμηνο του 2011, επειδή μετά το Μάρτιο το χρήμα και η καριέρα θα γίνουν ένα πολύ πιο σύνθετο ζήτημα για τα άτομα του ζωδίου. Ας ετοιμαστούν να εργαστούν πιο σκληρά , διότι η ρέντα στις μεγάλες ανταμοιβές με λίγη προσπάθεια, θα τελειώσει.
-Υγεία:
Είναι εύκολο να νοιώθουν καλά όταν η ζωή πηγαίνει τόσο καλά! Μετά από όλα , η δουλειά που έχουν κάνει , τους αξίζουν ανταμοιβές. Αλλά καλό είναι να μην μείνουν στα ψηλά και στην ευχαρίστηση που δίνει το δεδομένο. Η υγεία είναι ένα ζήτημα που γλιστράει μέσα στο χρόνο εάν αναπαυθούν στο σίγουρο καλό. Παρά την επιτυχία που θα αντιμετωπίσουν στην αρχή του χρόνου, διατηρούν μετριοπάθεια σε όλα τα πράγματα. Αυτό θα τους κάνει να παλέψουν με αποφασιστικότητα στην οποία είναι σχετικά επιρρεπείς.

Πηγή
http://peramatozoa.blogspot.com/2010/12/2011_26.html