Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ .Κατασχέσεις και των περιουσιακών στοιχείων συζύγων-τέκνων για χρέη στο δημόσιο!

Ανοίγει ο δρόμος για κατάσχεση των συνυπεύθυνων των χρεών προς το Δημόσιο με έγγραφο του ΓΓ Δημοσίων Εσόδων...

Μόνη λύση η ΕΞΕΓΕΡΣΗ και η ΑΝΑΤΡΟΠΗ!

ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!
Από τη μέγγενη των κατασχέσεων περιουσιακών στοιχείων για όσους χρωστούν στο Δημόσιο έστω και 10.000 ευρώ δεν πρόκειται να γλυτώσουν ούτε σύζυγοι, ούτε παιδιά...

Σύμφωνα με έγγραφο του γγ Δημοσίων Εσόδων Χάρη Θεοχάρη με ημερομηνία 17 Ιουλίου 2013 και τίτλο "Διασταύρωση στοιχείων οφειλετών ληξιπρόθεσμων οφειλών", που δημοσιοποιεί σήμερα η εφημερίδα "Δημοκρατία", υπογραμμίζεται πως θα πρέπει να ελέγχεται και η συνυπευθυνότητα για το χρέος που έχει δημιουργηθεί.


Συγκεκριμένα το έγγραφο επισημαίνει πως "για τις περιπτώσεις όπου εμφανίζεται σχέση συνυπευθυνότητας, οι αρμόδιες για την είσπραξη ΔΟΥ θα πρέπει να εξετάζουν ενδελεχώς τα στοιχεία του φακέλου, προκειμένου να διαπιστώνεται αν υφίσταται προσωπική και αλληλέγγυα για την πληρωμή της οφειλής ευθύνη". Εν ολίγοις με αυτό τον τρόπο ο γγ Δημοσίων Εσόδων ανοίγει το δρόμο για κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων των συνυπεύθυνων των χρεών, που μπορεί μεταξύ άλλων να είναι σύζυγοι, παιδιά, κοινοί λογαριασμοί και περιουσιακά στοιχεία!

Στο ίδιο έγγραφο ο κ. Θεοχάρης ζητά από τις ΔΟΥ να του κοινοποιήσουν λίστες με πολίτες που χρωστούν στην εφορία τουλάχιστον 10.000 ευρώ, για να ξεκινήσουν άμεσα οι κατασχέσεις κινητής και ακίνητης περιουσίας.

Μάλιστα, ο γγ Δημοσίων Εσόδων ζητά να ενημερωθεί εντός 14 ημερών προκειμένου να αρχίσουν να τρέχουν οι διαδικασίες ώστε να δρομολογηθεί η αναγκαστική εκτέλεση όχι μόνο γι' αυτούς που δεν έχουν τακτοποιήσει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές αλλά και για όσους δεν είναι συνεπείς στις δόσεις ρυθμίσεων χρεών που έχουν κάνει.



Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...

Έκτακτη χρηματοδότηση ανασκαφών στην Αμφίπολη από το Υπ. Πολιτισμού

Τη συνέχιση της χρηματοδότησης των ανασκαφών στο λόφο Καστά, στην αρχαία Αμφίπολη, ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της έκτακτης επίσκεψής του στην ανασκαφή, σήμερα το μεσημέρι, ο υπουργός πολιτισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος. Ο κ. Παναγιώτόπουλος επισκέφθηκε τον χώρο της ανασκαφής, συνοδευόμενος απο την γ.γ Λίνα Μενδώνη. Οι επικεφαλής του υπουργείου ενημερώθηκαν από τους αρχαιολόγους και υποσχέθηκαν νέα έκτακτη χρηματοδότηση 40.000 ευρώ για την απρόσκοπτη συνέχιση του αρχαιολογικού έργου (μέχρι σήμερα έχουν ανασκαφεί τα 405 μέτρα από τα συνολικά 500 τού εντυπωσιακού περιτοιχίσματος του τύμβου, με το άγνωστο - προς το παρόν – «περιεχόμενο»).

Σχολιάζοντας τη δημοσιότητα που έλαβε το τελευταίο διάστημα η συγκεκριμένη ανασκαφή και τα «πρόωρα» - αν μη τι άλλο - συμπεράσματα για το περιεχόμενο του τύμβου, ο κ. Παναγιωτόπουλος είπε χαρακτηριστικά: «Τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχουν οι επιστήμονες, που θα πρέπει να τους εμπιστευόμαστε απόλυτα. Να κρατάμε χαμηλούς τόνους και να επιδεικνύουμε - όλοι - υπευθυνότητα, σοβαρότητα και αυτοσυγκράτηση. Οι βιαστικές κινήσεις και οι επιπολαιότητες κάνουν κακό».
Ο κ. Παναγιωτόπουλος υπογράμμισε με την ευκαιρία πως το Υπουργείο «θα φροντίσει με όλα τα μέσα να προχωρήσουν οι ανασκαφές σε όλη τη χώρα», ενώ παράλληλα ευχαρίστησε το προσωπικό του υπουργείου Πολιτισμού για τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλλει στις ανασκαφές και τους αρχαιολογικούς χώρους.
Ο υπουργός Πολιτισμού επισκέφθηκε επίσης και άλλες θέσεις, όπου εκτελείται ανασκαφικό έργο στην περιοχή της Αμφίπολης, όπως το αρχαίο Γυμνάσιο και ο Βυζαντινός Πύργος και υποσχέθηκε ότι θα επανέλθει σύντομα. Ο κ. Παναγιωτόπουλος αναχώρησε, νωρίς το απόγευμα, για την Αθήνα.


Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...

Η δωρεάν περίθαλψη αλλοδαπών “φαλίρισε” τα νοσοκομεία

Την ώρα που κάποιοι ανόητοι της “Αριστεράς και της Προόδου” το παίζουν “αντιρατσιστές” ο Ελληνικός λαός πληρώνει τις “μαύρες τρύπες” του Συστήματος Υγείας – Παράνομοι και ανασφάλιστοι αλλοδαποί λεηλατούν τα νοσοκομεία – Παρακατιανοί οι Έλληνες ασθενείς. Ενδεικτικό της τραγικής όσο και άθλιας κατάστασης που επικρατεί στα νοσοκομεία είναι τα όσα βγήκαν στην επιφάνεια σχετικά με το κόστος της νοσηλείας των ανασφάλιστων στο ΕΣΥ, οι οποίοι φυσικά είναι σχεδόν όλοι αλλοδαποί.
150 εκατ. ευρώ τον χρόνο στοιχίζει η δωρεάν νοσηλεία των αλλοδαπών, η οποία συνιστά έναν πραγματικό ρατσισμό σε βάρος των Ελλήνων το Γένος. Τα στοιχεία είναι αποκαλυπτικά όσο και ανατριχιαστικά για τις διακρίσεις εναντίον των Ελλήνων.


Στα Νοσοκομεία «Χατζηκώστα» και Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων τα τελευταία χρόνια έχουν γεννήσει τουλάχιστον 2500 (!) ανασφάλιστες γυναίκες από την Αλβανία, ενώ άλλες τόσες αλλοδαπές (και εννοείται ανασφάλιστες κι αυτές) γέννησαν σε δύο μόνο μαιευτήρια της Αθήνας, τα «Έλενα Βενιζέλου» και «Αλεξάνδρα».
Στις εφημερίες των νοσοκομείων της Αθήνας συνωστίζονται δεκάδες παράνομοι ή ανασφάλιστοι αλλοδαποί για μια εξέταση, βαφτίζοντας «επείγοντα» τα χρόνια προβλήματα υγείας που έχουν, δίνοντας επιπλέον ψευδή στοιχεία ή αποκρύπτοντας την ηλικία τους, προκειμένου να κάνουν χρήση των ευεργετημάτων του νόμου σε περίπτωση ελέγχου.
Επίσης, στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, μέχρι πρότινος, κατά τις εφημερίες μεγάλο όγκο των επειγόντων περιστατικών καταλάμβαναν Βαλκάνιοι γείτονες που προσέρχονταν για εξετάσεις ή ακόμη και επεμβάσεις, φεσώνοντας κανονικά τα λογιστήρια μετά την ανάρρωση τους και την επιστροφή στην Χώρα τους.
Εξάλλου, βαθιά και χρόνια πληγή στην οικονομική αιμορραγία του ΕΣΥ αποτελεί η δωρεάν περίθαλψη των παράνομων ή ανασφάλιστων αλλοδαπών.
Εκτιμάται ότι κατά την τελευταία τριετία περίπου 150 αλλοδαποί χωρίς άδεια παραμονής ή/και ασφάλεια νοσηλεύονται κάθε μήνα στα δημόσια νοσοκομεία της Χώρας, με τα έξοδα της νοσηλείας τους να τινάζουν τους προϋπολογισμούς των ιδρυμάτων στον αέρα.
Μάλιστα, ο αριθμός των ανασφάλιστων αλλοδαπών τριπλασιάζεται σε ειδικά νοσοκομεία, όπως τα παιδιατρικά και τα μαιευτικά.
Μόνο το κόστος νοσηλείας των λαθρομεταναστών εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 100 εκατ. ευρώ τον χρόνο, χωρίς να έχει ουδέποτε υπολογιστεί αυτό της περίθαλψης τους στα επείγοντα ή στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων, όπου προσέρχονται κατά δεκάδες.
Το φαινόμενο, όμως, δεν απασχολεί ως πρόβλημα μόνο την τελευταία τριετία, αλλά έχει τις ρίζες του από πιο παλιά.
Οι βαριές οικονομικές επιπτώσεις της δωρεάν νοσηλείας των παράνομων και ανασφάλιστων αλλοδαπών αποτιμήθηκαν για πρώτη φορά το 2000 και αφορούσαν στο κόστος της περίθαλψης των Αλβανών, που συνέρρεαν κατά την δεκαετία 1990-1999 στα νοσοκομεία της Ηπείρου.
Γυρίζοντας στο σήμερα, το μεγαλύτερο βάρος της περίθαλψης αλλοδαπών σηκώνει το Λεκανοπέδιο, καθώς εκτιμάται ότι τουλάχιστον 90 εκατ. ευρώ των νοσηλίων, που αφορούν σε παράνομους ή ανασφάλιστους αλλοδαπούς, «χρεώνονται» στα νοσοκομεία της Αττικής.
Το αρνητικό ρεκόρ ανήκει στο «Ιπποκράτειο» και «Ευαγγελισμό», όπου οι αλλοδαποί κάνουν «πάρτι» με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων.
Την ίδια στιγμή, οι Έλληνες ασθενείς αντιμετωπίζονται ως παρακατιανοί.
Αν είναι ανασφάλιστοι «κακό του κεφαλιού τους». Ποιος τους είπε να γεννηθούν Έλληνες;
Σαν να μην έφτανε αυτό, το απαράδεκτο «χαράτσι» των 5 ευρώ που πλήρωνε μέχρι τώρα κάθε Έλληνας για μια έκτακτη επίσκεψη στα νοσοκομεία όχι μόνο δεν καταργήθηκε, αλλά αυξάνεται στα 25 (!) ευρώ.
Πάλι, δηλαδή, ο Ελληνικός Λαός θα πληρώσει τις «μαύρες τρύπες» των νοσοκομείων, προκειμένου να παριστάνουν κάποιοι ανέξοδα τους αντιρατσιστές.
Ή, για να είμαστε πιο ακριβείς, με τα έξοδα των «κορόιδων», δηλαδή των απλών Ελλήνων.
Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, τα νοσοκομεία έχουν φαλιρίσει οικονομικά, αλλά η υποκρισία, η αναλγησία και ο εμπαιγμός εναντίον των Ελλήνων συνεχίζεται από το αντεθνικό κράτος μαριονέτα και υποχείριο της τρόικα.

Γιώργος Μάστορας
Εφημερίδα Ελεύθερη Θράκη



Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...

Νερό με το ATM

Σε κάποιο χωριό της Ινδίας ένα παιδί περιμένει αυτή τη στιγμή υπομονετικά μπροστά σε ένα μηχάνημα που θυμίζει αρκετά τα ATM μιας τράπεζας. Με τη διάφορα ότι το μηχάνημα δεν δίνει χρήματα αλλά παίρνει λεφτά για να δώσει μικρές ποσότητες νερού. Για το βρετανικό περιοδικό Economist η συγκεκριμένη εικόνα αποτελεί ένα θαύμα της ιδιωτικής πρωτοβουλία, η οποία προσφέρει πόσιμο νερό σε περιοχές που για χρόνια αντιμετώπιζαν σημαντικά προβλήματα ύδρευσης. Για δεκάδες οργανώσεις και ερευνητές όμως είναι μια εικόνα από το μέλλον ενός πλανήτη όπου το νερό θα έχει πάψει οριστικά να αποτελεί δημόσιο αγαθό και η τελευταία σταγόνα του θα ελέγχεται από μια χούφτα πολυεθνικών.

 
Ήδη, όπως αποκάλυψε πρόσφατα η Wall Street Journal, ορισμένες από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες αλλά και μερικά από τα γνωστότερα «αρπακτικά» της Γουόλ Στριτ επενδύουν δισεκατομμύρια δολάρια αγοράζοντας δίκτυα ύδρευσης ή τεράστιες ποσότητες νερού για ύδρευση και άρδευση. Αναμεσά τους συναντά κανείς ονόματα όπως της General Electric στις ΗΠΑ και της Siemens στην Ευρώπη ενώ τους τελευταίους μήνες αυξάνουν συνεχώς την παρουσία τους τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα όπως η Goldman Sachs.
 
Πριν από δυο χρόνια αναλυτές της Citigroup ανέφεραν ότι πολύ σύντομα το νερό θα αποτελεί τη σημαντικότερη επένδυση σε φυσικά προϊόντα αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα το πετρέλαιο, τον χαλκό, τα αγροτικά προϊόντα και τα πολύτιμα μέταλλα. Ρόλο κλειδί στην προσπάθεια ελέγχου των παγκόσμιων αποθεμάτων νερού θα παίξουν ιδρύματα ερευνών όπως το Aqueduct Alliance το οποίο έχει αναλάβει την «χαρτογράφηση» του νερού προκειμένου να προσφέρει στους πελάτες του (ανάμεσά τους και η Goldman Sachs) πληροφορίες για τις περιοχές του πλανήτη που θα αντιμετωπίζουν προβλήματα ύδρευσης και άρδευσης τις επόμενες δεκαετίες.
 
Οι πληροφορίες αυτές θα μπορούσαν να αποτελέσουν το χάρτη μιας νέας σταυροφορίας για τον έλεγχο των πλούσιων σε νερό περιοχών του πλανήτη – μια διαδικασία που συνήθως μετριέται σε πολιτική αστάθεια, πραξικοπήματα αλλά ακόμη και πολεμικές συγκρούσεις.
 
Στην πρώτη γραμμή της μάχης πάντως εξακολουθούν να βρίσκονται τα προγράμματα ιδιωτικοποίησης των υδάτινων πόρων και των δικτύων ύδρευσης, τα οποία ήδη έχουν δείξει καταστροφικα αποτελέσματα για τι τσέπες εκατο μυρίων καταναλωτών σε ολόκληρο τον πλανήτη. Τις προηγούμενες δεκαετίες η διαδικασία ξεπουλήματος προωθούνταν κυρίως σε χώρες του τρίτου κόσμου υπό τις ασφυκτικές πιέσεις οργανισμών όπως το ΔΝΤ και η Παγκόσμια Τράπεζα. Σε αρκετές περιπτώσεις ξένοι πιστωτές χρησιμοποιήσαν τους συγκεκριμένους οργανισμούς για να παραβιάσουν το σύνταγμα και τους νόμους χωρών και να προωθήσουν ιδιωτικοποιήσεις και τρομακτικές αυξήσεις στα τιμολόγια.
 
Σε πρόσφατη έκθεσή τους με τίτλο «Υδατικοί πόροι, υποδομές και υπηρεσίες νερού» ομάδα ερευνητών από το ΕΜΠ κατέγραψε ένα προς ένα τα παραδείγματα ιδιωτικοποιήσεων σε όλο τον κόσμο τα οποία, όπως προκύπτει από την έρευνα, συνδυάζονται πάντα με σκανδαλώδη ποσοστά κέρδους για τους ιδιώτες, άνιση πρόσβαση στο νερό των φτωχότερων στρωμάτων, αθέτηση υποσχέσεων ανάπτυξης του δικτύου και εκτεταμένα κρούσματα διαφθοράς.
 
Αν και το πλέον συνηθισμένο παράδειγμα για τις επιπτώσεις της ιδιωτικοποίησης είναι αυτό της Βολιβίας, όπου οι εταιρείες επιχείρησαν να ελέγξουν ακόμη και το νερό της βροχής, δεκάδες άλλα παραδείγματα, από την Τανζανία μέχρι την Αργεντινή και από τον Καναδά μέχρι τη Γαλλία αποδεικνύουν ότι η μετατροπή ενός κρατικού μονοπωλίου σε ιδιωτικό μονοπώλιο έχει πάντα καταστροφικές συνέπειες.
 
Για εκατοντάδες οικογένειες στις φτωχότερες περιοχές της Νικαράγουας οι αυξήσεις στην τιμή του νερού κατά 30%, που επέβαλε το ΔΝΤ σήμαιναν πρακτικά ότι έπρεπε να διακόψουν την εκπαίδευση των παιδιών τους προκειμένου να βρίσκουν τα χρήματα για τους λογαριασμούς ύδρευσης. Παρά το γεγονός ότι η χώρα καλύπτεται κατά 10% από νερό η πολιτική του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας οδήγησε έναν στους τρείς κατοίκους να μην έχουν πρόσβαση σε πόσιμο νερό.
 
Ενώ η δράση των πολυεθνικών του νερού έχει συνήθως πιο εξόφθαλμα αποτελέσματα σε χώρες του τρίτου κόσμου, εταιρείες όπως η γαλλική Veolia και η Suez κατηγορούνται συχνά για τη δυσλειτουργία του συστήματος και τις τρομακτικές αυξήσεις στις τιμές του νερού ακόμη και στην καρδιά της Ευρώπης. Ένα από τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα είναι αυτό του Παρισιού όπου οι τιμές αυξήθηκαν έως και κατά 200% από τη στιγμή που ο Ζακ Σιράκ, παρέδωσε τη ύδρευση της πόλης στις δυο πολυεθνικές. Να σημειωθεί ότι η δράση των συγκεκριμένων εταιρειών έχει συνδεθεί πολλές φορές με έντονο πολιτικό παρασκήνιο ενώ είναι πολλές οι περιπτώσεις, όπως λόγου χάρη της Ελλάδας, όπου στελέχη των γαλλικών κολοσσών τοποθετούνται σε θέσεις κλειδιά δημόσιων εταιρειών ύδρευσης πριν αυτές πάρουν το δρόμο του ολοκληρωτικού ξεπουλήματος.
 
Το Παρίσι όμως αποτέλεσε και ένα από τα πιο επιτυχημένα παραδείγματα επανεθνικοποίησης (για την ακρίβεια επαναδημοτικοποιήσης) του δικτύου ύδρευσης χάρη στην οποία μειώθηκε αισθητά το κόστος για του καταναλωτές ενώ τεράστιοι πόροι κατευθύνθηκαν στην συντήρηση και ανανέωση του δικτύου. Παρόλα αυτά το νερό στη Γαλλία ελέγχεται σήμερα κατά 70% από ιδιωτικές εταιρείες.
 
Παρά το γεγονός ότι σε όλη τη δυτική Ευρώπη επικράτησαν τα τελευταία χρόνια τάσεις επιστροφής των δικτύων ύδρευσης σε δημόσιο ή δημοτικό έλεγχο η γενική εικόνα αναμένεται να επιδεινωθεί εξαιτίας της μετατροπής της ίδιας της Κομισιόν σε ένα μηχανισμό προώθησης των ιδιωτικοποιήσεων. Το παράδειγμα της Ιταλίας, όπου η Ε.Ε αδιαφόρησε για το δημοψήφισμα με το οποίο οι πολίτες απέρριψαν την ιδιωτικοποίηση σε ποσοστό πάνω από 90%, είναι ενδεικτικό των αντιδημοκρατικών μεθοδεύσεων που χρησιμοποιούνται σε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο προς όφελος συγκεκριμένων εταιρειών.
 
Σε άλλες περιοχές του πλανήτη, όπως λόγου χάρη στην Ινδία, η παράδοση του δημοσίου αγαθού που λέγεται νερό, περνά πρώτα μέσα από τα λεγόμενα ΣΔΙΤ (συμπράξεις ιδιωτικού και δημοσίου τομέα) στα οποία, από τη μια οι δημόσιες επιχειρήσεις αρχίζουν να λειτουργούν με αποκλειστικό γνώμονα το κέρδος και από την άλλη οι ιδιωτικές βρίσκουν μια κερκόπορτα για να καταλάβουν την αγορά, εκμεταλλευόμενες τα δίκτυα ύδρευσης για τα οποία έχουν πληρώσει γενιές φορολογούμενων. Η διατήρηση της συντήρησης των δικτύων στο δημόσιο αποτελεί κανόνα στα περισσότερα προγράμματα ιδιωτικοποίησης όπου το σύνολο των κερδών περνά στους ιδιώτες ενώ οι ζημιές μένουν στους φορολογούμενους. Σε άλλες περιπτώσεις η επανεθνικοποιήση αποτελεί απλώς ένα ενδιάμεσο βήμα, στο οποίο το κράτος αναλαμβάνει να συντηρήσει και να αναπτύξει το δίκτυο προκειμένου να το παραδώσει και πάλι κερδοφόρο στους ιδιώτες.
 
Η διεθνής εμπειρία πάντως εκτός από παραδείγματα ολοκληρωτικής καταστροφής, που ακολούθησαν τα προγράμματα ιδιωτικοποίησης, έχει να επιδείξει και δεκάδες περιστατικά όπου οι τοπικές κοινωνίες κατάφεραν να διατηρήσουν τον έλεγχο του νερού σε δημόσιο έλεγχο ή ακόμη και αν αντιστρέψουν τη διαδικασία εκποίησης αυτού του δημόσιου αγαθού.
 
ΕΠΙΚΑΙΡΑ Αύγουστος 2013


 
 
 
 
 
 
 
 

Διαβάστε περισσότερα...

Φοβερές αφίσες με κοινωνικά μηνύματα - Δείτε τις οπωσδήποτε!

Διάσημες αφίσες με αποτελεσματικά κοινωνικά μηνύματα

Εικόνες που μιλάνε και λεζάντες που μένουν τυπωμένες στο μυαλό. Δείτε τις.

Για την κατασκευή 1 γούνας απαιτούνται 120 δέρματα μικρών ζώων








afi1
Το 50% των αυτοχείρων είναι ηλικιωμένοι
afi2
Η φτώχεια δεν πρέπει να είναι ισόβια καταδίκη
afi3
10% των θυμάτων τροχαίων χρησιμοποιούν ακουστικά
afi4
Σταματήστε την καταστροφή
afi6
Μην αγοράζετε αναμνηστικά από εξωτικά ζώα
afi8
Ένα «κλικ» μπορεί να αλλάξει το μέλλον σου
afi9
Υποστηρίξτε ψυχολογικά τα άτομα με ανορεξία ή βουλιμία
afi12
Η κακοποίηση δεν είναι άθλημα
afi14
Η φύση δεν ανακυκλώνεται
afi15
Η σιωπή είναι επώδυνη
afi16
Κόβοντας τα δέντρα , κονταίνουμε την ζωή μας
afi17
Οι ζώνες ασφάλειας κρατούν τους ανθρώπους ενωμένους
afi18
Μην κάνεις ότι δεν θέλεις να σου κάνουν
afi19
Το 80% των παιδικών καθισμάτων δεν τοποθετούνται σωστά
afi20
Δεν γεννήθηκε για να φορεθεί
afi21
Τα κατοικίδια δεν είναι παιχνίδια
afi23
Και η προφορική κακοποίηση είναι τρομαχτική
afi24
Τα παιδιά καπνιζόντων γονέων πάνε στον παράδεισο νωρίτερα
afi26
Διεθνής Αμνηστία
afi27
afi28
afi29 resize




 Πηγή

























Διαβάστε περισσότερα...