Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Στα γκούλαγκ στέλνει ο σύμβουλος του Mr. Alexis όσους δεν υποστηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ

 Ο Σλαβόι Ζίζεκ είναι ένας από τους φελλούς που προαλείφεται από το διεθνές σύστημα ως δήθεν αριστερός φιλόσοφος, αν και ο συσχετισμός των δύο αυτών λέξεων στην ίδια πρόταση είναι προφανώς σχήμα οξύμωρο. Είδαμε μάλιστα προ ημερών την αστειότητα της συνάντησης Τσίπρας με το Ζίζεκ και με τον ιουδαίο Όλιβερ Στόουν, όπου αμφότερα αυτά τα δύο γρανάζια του συστήματος δήλωσαν ότι ο Τσίπρας είναι ο φάρος ελπίδας της Ελλάδας. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να μην μπει συνδικαλιστής εκεί ο Φωτόπουλος γιατί «καήκαμε». 



Ο «ιδεολόγος», όμως, του θίασου αυτού, ο Σλοβένος Ζίζεκ, είπε και κάτι άλλο που φανερώνει πόσο «δημοκράτες» είναι όλοι αυτοί οι συριζαίοι, εξωτερικού και εσωτερικού, και πως σχεδιάζουν να «σώσουν την δημοκρατία», όπως πολλάκις έχει πει ο Τσίπρας. Είπε λοιπόν ο Ζίζεκ ότι "το τεστ που πρέπει να γίνεται στους ανθρώπους από εδώ και πέρα πρέπει να είναι το εξής: αντί να τους ρωτάμε τι πιστεύουν για την Ευρώπη πρέπει να τους ρωτάμε τι πιστεύουν για τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν υποστηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, κατά την δική μου άποψη το δημοκρατικό μέλλον πρέπει να έχει ως εξής: όλοι αυτοί οι άνθρωποι να πάρουν εισιτήριο πρώτης θέσης χωρίς επιστροφή στα γκουλάγκ."
Έχει αποδειχθεί πολλάκις ότι αυτό ακριβώς το «δημοκρατικό μέλλον» επιφυλάσσουν για τους Έλληνες και τις Ελληνίδες ο Τσίπρας, αλλά και ο Σαμαράς. Είτε μιλάμε για τον «αντιρατσιστικό» νόμο της συγκυβέρνησης και τις πολλαπλές παραβιάσεις του Συντάγματος από τον Δένδια, είτε μιλάμε για τρομοκρατικές ομάδες της αριστεράς και τις συνεχείς προκλητικές αντισυγκεντρώσεις, ολόκληρο το καθεστώς έχει μοναχά μία έννοια, την καταστολή των αντιφρονούντων. Την καταστολή όσων μάχονται ενάντια στο ξεπούλημα της Ελλάδας και την φτωχοποίηση των Ελλήνων. Την καταστολή, δηλαδή, της Χρυσής Αυγής. Να ξέρει, όμως, ο κ. Ζίζεκ, αλλά και ο τσαρλατάνος της αριστεράς που χασκογελάει παραδίπλα του, ότι οι Εθνικιστές δεν λογαριάζουν τίποτε εμπρός στον Αγώνα για Πατρίδα, Λαό και Ελευθερία!














Διαβάστε περισσότερα...

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ» ΚΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ»

 Κάποτε σε μια άλλη εποχή όταν γίνονταν συγκεντρώσεις των δημοκρατικών και αριστερών υπήρχαν οι  αντισυγκεντρώσεις και οι διάφοροι  βαλτοί και παρακρατικοί που δημιουργούσαν επεισόδια πάντα σε βάρος των διαδηλωτών  διαλύοντας τις συγκεντρώσεις τους συχνά με άγριο ξύλο. Ήταν η εποχή της μαύρης λογοκρισίας έναντι σε κάθε τι που ήταν αντίθετο σε εν άκρως συντηρητικό και αυταρχικό σύστημα
 
 
 
Ποτέ δε μπορούσα να φανταστώ ότι θα έρχονταν κάποια εποχή που ο φασισμός θα άλλαζε μάσκα και θα αντιστρέφονταν ενάντια σε καθετί που θα τολμούσε να  υποστηρίξει πατριωτικές θέσεις, να μιλήσει υπέρ του ελληνισμού και κατά της άγρια σύγχρονης νεοταξικής  λεηλασίας σε κάθε τι ελληνορθόδοξο ενώ μια στυγνή λογοκρισία κατευθυνόμενη από μια σειρά αθλίων ΜΜΕ, κανάλια, εφημερίδες, περιοδικά, σε ένα όργιο παραπληροφόρησης θα καταπίεζε  μέχρι εξόντωσης κάθε αντίθετη φωνή που θα τολμούσε  να κάνει το αυτονόητο δηλαδή να περιγράψει μια κατάσταση που ζούμε καθημερινά.  Μια πραγματικότητα με εκατομμύρια λαθρομετανάστες, αδίστακτους φανατικούς μουσουλμάνους που είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή με το κατάλληλο ερέθισμα να πιούν το αίμα κάθε «άπιστου», (όρα Συρία). Το αποκορύφωμα όλων αυτών είναι  το φασιστικό «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο που πολιτικοποιεί απόψεις και που θα ζήλευαν οι διάφοροι Χίτλερ, Μουσολίνι, Στάλιν, κλπ.

ΤΟ 65% των τροφίμων στις ελληνικές φύλακες είναι αλλοδαποί, τα μεγαλύτερα και πιο στυγνά εγκλήματα που έχουν γίνει τις τελευταίες δυο δεκαετίες έχουν γίνει από αλλοδαπούς ενώ διάφορες συμμορίες αλλοδαπών λυμαίνονται ολόκληρες περιοχές των μεγάλων αστικών κέντρων σε σημείο που δεν μπορεί κάνεις να κυκλοφορήσει αμέριμνος μετά από κάποια ώρα. Βεβαία δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η προώθηση όλου αυτού του απελπισμένου κόσμου στην χώρα μας έγινε σκόπιμα αφ’ ενός για να πλουτίσουν κάποιοι απατεώνας επιχειρηματίες με την μαύρη εργασία τους και αφ έτερου για να αλλοιωθεί όλη η σύνθεση  του εγχώριου πληθυσμού έτσι ώστε να ελέγχεται καλυτέρα και να μην μπορεί να ενωθεί για να αντιδράσει σε όλη αυτή την νεοταξική  θύελλα. Τώρα όποιος ομιλεί γι’ αυτά θα μπαίνει…μέσα. Έτσι έφτασαν στο έσχατο σημείο της φασιστικής τους συμπεριφοράς να θέλουν να επιβληθούν μέσω διαταγμάτων. Τύφλα νάχουν όλοι οι προηγούμενοι δικτάτορες από τους σημερινούς «δημοκρατικούς» «αριστερούς» και «προοδευτικούς» που έχουν καταξεφτυλύσει κάθε έννοια δημοκρατικότητας.

Αλλά ο φασισμός των «δημοκρατικών» δεν σταματά εδώ. Πλέον δεν κρατούν κανένα πρόσχημα και ετοιμάζονται να στείλουν στις φύλακες όποιον θα τολμήσει να προασπιστεί τα δικαιώματα των ελλήνων πολιτών γιατί ακριβώς θα είναι… ελληνικής καταγωγής.  Ένας σκληρός ανθελληνικός ρατσισμός από τους «αντιρατσιστές» της νέας Τάξης που σιχαίνεται κάθε ιστορική αναφορά που είναι υπέρ του ελληνισμού ενώ σε κάθε ευκαιρία απαξιώνει με ευχαρίστηση κάθε ελληνορθόδοξο χριστιανικό σύμβολο. Σήμερα ο φασισμός έχει βρει τους πιο άξιους εκπροσώπους του και αυτοί είναι τα αποκαλούμενα «προοδευτικά» «δημοκρατικά» κόμματα. Δημοκρατία με διατάγματα και ελευθερία με ποινικοποίηση των ιδεών είναι το κατάντημα τους.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
 
Διαβάστε περισσότερα...