Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΥΓΕΙΑ: Νερό πηγή ζωής












Λήψη (4 MB)


Διαβάστε περισσότερα...

Στόχος εμπόρων οργάνων η Κρήτη!














Σοκαριστικό συμβάν έλαβε χώρα την Τριτη 5 Απριλίου το απόγευμα, στην εθνική οδό Ρεθύμνου - Ηρακλείου στο ύψος του Φόδελε, που θυμίζει σενάριο από ταινία τρόμου ευτυχώς για την πρωταγωνίστρια είχε αίσιο τέλος.

Εικοσιεξάχρονη καθώς διέσχιζε με το αυτοκίνητο της το δρόμο του Φόδελε, ερχόμενη για Ηράκλειο, συνάντησε στο δρόμο μια γριούλα η οποία έκανε οτοστόπ.
Δίχως να το σκεφτεί η κοπέλα σταμάτησε και πήρε την γριούλα μαζί της. Καθώς η κοπέλα οδηγούσε συνειδητοποιεί ότι το άτομο που έχει δίπλα της μόνο γριούλα που δεν ήταν! (είχε πολύ γυμνασμένες γάμπες για γριούλα)
Κοιτάζοντας τον καθρέπτη καταλαβαίνει ότι ένα τζίπ την ακολουθεί εξ αρχής. Χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της πατάει απότομα το γκάζι και χτυπάει το μπροστινό αυτοκίνητο.

Κατεβαίνει και ζητάει συγνώμη από τον οδηγό του οχήματος και ζητάει να καλέσουν την αστυνομία να καταγράψει το συμβάν.
Στο άκουσμα της λέξης 'αστυνομία' η γιαγιά μπήκε στο τζιπ και εξαφανίστηκε. Όταν ήρθε η αστυνομία η κοπέλα τους είπε όλα όσα έγιναν και οι αστυνομικοί άρχισαν τις έρευνες.
Το αυτοκίνητο βρέθηκε λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα εγκαταλελειμμένο. Όταν οι αστυνομικοί άρχισαν να το ψάχνουν και άνοιξαν το πορτ-παγκάζ έμειναν άφωνοι..
3 ψυγειάκια γεμάτα πάγο, νυστέρια και αναισθητικά που μαρτυρούσαν το σκοτεινό σκοπό των εμπόρων.
Τα καλά νέα είναι ότι η κοπέλα σώθηκε, τα κακά νέα είναι ότι οι δράστες είναι ελεύθεροι, γι αυτό συνιστάμε προσοχή.


Πηγή
http://manolis-wwwarenagr.blogspot.com/2011/05/blog-post_23.html
Διαβάστε περισσότερα...

ΓΕΛOIOΓΡΑΦΙΑ : La vraie explication ...














Διαβάστε περισσότερα...

Τι γίνετε όταν σε παγκόσμια χαρτονομίσματα παρουσιάζετε η τροχιά Του Νιμπιρου?









Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε ότι υπάρχει σχέδιο με την ελλειπτική τροχιά ενός πλανήτη! Μήπως αυτή η αναφορά μας μιλαει για τον Πλανήτη Χ ..για τον πλανήτη Νιμπιρου.Δείτε το βίντεο και συνεχίστε πιο κάτω για να δείτε ακομα πιο πολλά μυστήρια στα ελβετικά φράγκα!







Άλλα υπάρχουν και άλλα στοιχεία στα ελβετικά φράγκα. Υπάρχουν σχέδια που δείχνουν ψηλόλιγνες ανθρωποειδής φιγούρες με μακριά λεπτά πρόσωπα , χαρακτηριστικά γνωστά από τα βιβλία και τις έρευνες που είχαν οι Ανουνακι!! Συνεχίστε στο read more


Τι γνωρίζει η ελβετική Κυβέρνηση και δίνει αυτή την κωδικοποιημένη πληροφορία? Και γιατί το κάνει?






Από ότι εμείς γνωρίζουμε από έρευνες που δεν θεωρεί το κατεστημένο ως φερέγγυες μέχρι σήμερα , οι Αννουνακι έδωσαν στους Μάγιας το ημερολόγιο τους ,και στους αρχαίους βαβυλώνιους την μέθοδο
μέτρησης και κατανόησης του Ηλιακού συστήματος .Ακόμα λέγετε ότι έχτισαν τις μεγάλες πυραμίδες ως μια μέθοδο μέτρησης της αλλαγής και της μετατόπισης των πόλων με βάση μέτρησης μια παλαιότερη μετατόπιση!! Άλλα είναι αυτά τα μονα που γνωρίζουμε?..Η γνωρίζουμε κάποιο κομμάτι μόνο της αληθείας?


Κοντινό στη ανθρωπόμορφη φιγούρα


Δεν σταματάει όμως εδώ το θέμα με τα χαρτονομίσματα ,ας δούμε το ιρακινό δηνάριο!

Ο νιμπιρου για τους βαβυλώνιους ήταν το σόμα του θεού Μαρντουκ! Ο όρος νιμπιρου έχει παρθεί απο τις σουμερικές πλάκες η οποίες γράφτηκαν πριν 5.000 χρόνια!


Ο ακριβής όρος Νιμπιρου σημαίνει "ο πλανήτης που διασταυρώνεται" και συνήθως το σύμβολο του ήταν είτε ένας σταυρός η διάφοροι φτερωτοί δίσκοι!


Ο σουμερικός πολιτισμός αναπτύχθηκε στις εύφορες πεδιάδες ανάμεσα στους ποταμούς Τίγρη και Ευφράτη στη νοτιά πλευρά του σημερινού Ιρακ!


the image of Marduk
Η πραγματική εικόνα του Marduk (Nibiru) είναι κρυμμένη σε μια σκιά στη αριστερή πλευρά του νομίσματος του Ιράκ...είναι εκεί κριμένο πολύ καιρό στην σκιά!! (για όσους καταλαβαίνουν περισσότερα)


Πιστεύουμε ότι η σύνδεση της εικόνας του Marduk και η σύνδεση με τον Nibiru (πλανήτης Χ) που έγινε από το αρχαίους βαβυλώνιους οπως και το γεγονός ότι η εικόνα είναι κριμένη εκεί… στις σκιές στο ιρακινό Δηνάριο , μπορεί να σημαίνει κάτι πολύ περισσότερο από μια σύμπτωση!


Μήπως τελικά μας έχουν προειδοποίηση?


Μήπως υπάρχουν κάποιες μυστικές ομάδες που δεν μπορούν φανερά να μιλήσουν άλλα προσπαθούν να μας δώσουν σημάδια ώστε να τα κατανοήσουμε και να πάρουμε τα μέτρα μας?


Θα ήταν σωστό να σκεφτούμε οτι μπορεί μια κλειστή ομάδα κάποιον καλλιτεχνών ,όπως των ανθρώπων που σχεδιάζουν τα νομίσματα να προσπαθεί μέσα από το δηνάριο να μας πει κοιτάξτε και προστατευτείτε? Γιατί μέσα στην σκιά κριμένος ο μαρντουκ? Είναι όπως ακριβώς μας πλησιάζει!! Μέσα από την σκιά και ξαφνικά θα γίνει αντιληπτός!!


Τι γίνετε εάν οι κυβερνήσεις του κόσμου ξέρουν όλη την αλήθεια και ότι όπου να ναι είναι έτοιμο ένα καταστροφικό γεγονός να συμβεί ?Δεν θα μπορούσαν ποτέ να πουν την αλήθεια μιας και θα υπήρχε τεράστια κοινωνική αναστάτωση ,αναρχία κοκ...Με ποιο τρόπο θα αποφάσιζαν να πληροφορήσουν για μια μεγάλη καταστροφή? Μήπως με ένα κρυφό συμβολισμό ώστε να καταφέρουν αν επιβιώσουν μόνο όσοι ήταν ικανοί να καταλάβουν?
Δηλαδή σκεφτείτε ότι ακομα και οι χειρότερη άνθρωποι στον κόσμο έχουν τύψεις , ακομα και οι Ιλλουμινατοι θα πρέπει να μπορούν να κοιμηθούν τα βράδια..άρα μήπως ο συμβολισμός είναι ένας χάρτης σωτηρίας ?


Αν θυμηθώ και το βίντεο του Jesse Ventoyra που μιλάει ξεκάθαρα για το ότι "γνωρίζουν ότι θα πεθάνουν δισεκατομμύρια άλλα θέλουν μόνο όσους έχουν "αντίληψη" να επιβιώσουν!
Πριν δείτε το βίντεο και τα χαρτονομίσματα κοιτάξτε και κάποιες άλλες έρευνες του Κατοχικα Νεα σε σχέση με τον κομήτη Ελενιν (διασταυρώνετε με αστεροειδή!!) και με της ευθυγραμμίσεις πλανητών και τους σεισμούς!!!


ΕΛΕΝΙΝ


ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣΜΟΙ






Το Ιρακινό νόμισμα με τον "Μαρντουκ" κριμένο στην σκιά!!





Πηγή
http://www.apocalypsejohn.com/2011/05/blog-post_1099.html
Διαβάστε περισσότερα...