Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011

KATI ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ..ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ WINSCONSIN!


Την Παρασκευή γράψαμε για το περίεργο γεγονός που συνέβη στις 12 ΜΑΪΟΥ στο Fort Worth που βρίσκεται στην πολιτεία του Texas . Για όσους δεν γνωρίζουν τι είχε συμβεί, καλό θα είναι πριν συνεχίσουν το άρθρο να διαβάσουν πρώτα την προηγούμενη ανάρτηση μας με το περιστατικό ΕΔΩ.


Σήμερα βλέπουμε ένα νέο ερασιτεχνικό βίντεο πανομοιότυπο με το προηγούμενο συμβάν που έγινε ακριβώς την ίδια νύχτα. Η μόνη διαφορά είναι η τοποθεσία, μια και αυτό συνέβη στο Fort Atkinson που βρίσκεται στην πολιτεία του Winscosin!Λόγω της χαμηλής ποιότητας του βίντεο δεν καταλαβαίνουμε αν το φωτεινό αντικείμενο που φαίνεται είναι το φεγγάρι ή κάποιο άγνωστο αντικείμενο σαν εκείνα που εμφανίζονται στο άλλο βίντεο. Ωστόσο μαρτυρίες ανθρώπων είχαν αναφέρει άγνωστα φωτεινά αντικείμενα στον ουρανό.

Παρακολουθήστε το βίντεο και την συνέχεια του άρθρου:

Η δικαιολογία είναι η ίδια. Ανατινάχθηκαν οι μετασχηματιστές λόγω καιρικών φαινομένων.. Όποιος θέλει τρώει το παραμύθι περί καιρικών φαινομένων κλπ κλπ και μάλιστα υποτίθεται πως είναι σπάνιο συμβάν.

Πόσο κοντά είναι άραγε το Fort Worth με το Fort Atkinson;;; Θα έπρεπε να είναι αρκετά κοντά..

Η απόσταση σε ευθεία γραμμή είναι 1.357,2 χιλιόμετρα και μεταξύ αυτών των δύο πόλεων δεν αναφέρθηκε παρόμοιο περιστατικό (ακόμα..). Δηλαδή το φαινόμενο έπληξε το Fort Worth, κόπασε για πολλά χιλιόμετρα και στο Fort Atkinson ξανάρχισε με αποτέλεσμα οι μετασχηματιστές των ηλεκτρικών σταθμών να ανατινάζονται σαν τρελοί.. Και όλα αυτά ξαναλέμε στις 12 ΜΑΊΟΥ.Τι έγινε όμως το ίδιο βράδυ στην πόλη ΑRLINGTON δίπλα στο Fort Worth που βρίσκεται μόλις 20 χιλιόμετρα μακρυά!!!!

AΜΕΡΙΚΗ ARLINGTON ΤΕΧΑS: ΜΠΛΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΧΗΜΑΤΟΣ V

Ούφο ή εξελιγμένο μυστικό αεροσκάφος; Ακούστε προσεκτικά όταν ο άντρας που καταγράφει το περιστατικό μιλάει πως άκουσε στο ραδιόφωνο

για τις περίεργες λάμψεις που γίνονται στην διπλανή πόλη Fort Worth. Ενώ συμπληρώνει πως το ίδιο αντικείμενο το είχε δει και την προηγούμενη ημέρα!Πηγή
http://www.apocalypsejohn.com/2011/05/kati-winsconsin.html
Διαβάστε περισσότερα...

Bob Dean, Exopolitics Barcelona .Δείτε το οπωσδήποτε!!


Πηγή
http://katohika.blogspot.com/2011/05/bob-dean-exopolitics-barcelona.html
Διαβάστε περισσότερα...

ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ.......ΚΑΙ ΕΞΩΓΙΗΝΟΙ!!!!Ο PHIL SCHNEIDER είναι ο άνθρωπος που συμμετείχε στον πόλεμο ανθρώπων-εξωγήινων στα τέλη Αυγούστου του '79, στο Ντελσέι του Νιου Μέξικο, και ένας από τους ελάχιστους επιζώντες, ο μόνος που βγήκε και μίλησε δημόσια για τα άκρως απόρρητα ζητήματα των μυστικών υπογείων βάσεων στην Αμερική, (και ανά τον κόσμο) την ύπαρξη εξωγήινων στο υπέδαφος, τη συμφωνία που έκανε η Αμερικανική κυβέρνηση μ'αυτούς το 1954 κλπ. Οι δηλώσεις του είναι συγκλονιστικές και δίνουν νέα οπτική και νέο φως στα πράγματα.

1/82/83/84/85/86/87/88/8
Χρήσιμα και ενημερωτικά λινκς:
Το μήνυμα της πρώην συζύγου του Φιλ, εδώ http://www.apfn.org/apfn/ex_wifephil.htm
Εις μνήμην ενός δολοφονημένου πατριώτη, εδώhttp://www.philschneider.org/
και από εκεί μπορείτε να μεταβείτε (μεταξύ άλλων) στα:
Εισαγωγή εδώ http://www.philschneider.org/articles/a_small_introduction.html
(σχολιασμοί για την «αυτοκτονία» του που μόνο αυτοκτονία δεν είναι. Ο ίδιος είχε πει «αν ακούσετε ότι αυτοκτόνησα, να ξέρετε ότι δολοφονήθηκα», και φυσικά δεν άφησε ούτε σημείωμα.)
Εδώ http://www.philschneider.org/articles/Phil_Schneider_Sloth_Monkey.htm

Ένα άρθρο που είχε ανέβει στη Wikipedia ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ
Thanking user http://www.youtube.com/user/DrMindbenda for giving me permission to upload this series subtitled in Greek.
Ευχαριστώ τον χρήστη @paraplanisi για τη σημαντική του βοήθεια στην τεχνική επεξεργασία.
Σχετικό τόπικ στο φόρουμ μου ΙΔΕΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic.php?p=114090#p114090

Πηγή
http://hellasxgtopvideos.blogspot.com/2011/05/phil-schneider-8.html
Διαβάστε περισσότερα...

Πάτρα: Αφγανοί λαθρομετανάστες σπασαν καφάο της ΔΕΗ για να φορτίζουν δωρεάν τα κινητά τους!


Έναν πρωτότυπο και ανέξοδο τρόπο είχαν ανακαλύψει οι λαθρομετανάστες για να φορτίζουν τα κινητά τους τηλέφωνα!


Σπάζοντας ένα καφάο της ΔΕΗ στη διασταύρωση των οδών Αράτου και Καραϊσκάκη έπαιρναν ρεύμα για να φορτίζουν τις συσκευές τους δεκάδες Αφγανοί..!!!

Ωστόσο γρήγορα έγιναν αντιληπτοί από τους κατοίκους της περιοχής, σύμφωνα με το thebest.gr, οι οποίοι ενημέρωσαν τους αρμόδιους φορείς κι έτσι διέκοψαν την παροχή ρεύματος στο συγκεκριμένο σημείο.
(για συλλήψεις, απελάσεις και εφαρμογή νόμων ούτε λέξη..)

Πηγή
http://egklimatikotita-allodapwn.blogspot.com/2011/05/blog-post_8929.html
Διαβάστε περισσότερα...