Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

Περιφέρειας ΑττικήςΤο 1968 η Δραχμή ήταν ένα πραγματικά ισχυρό Νόμισμα! Κάθε δολάριο αντιστοιχούσε σε 23 δραχμές! Το 1980 σε 145 δραχμές και το...

2000 σε 445 δραχμές! Αυτή ήταν η ανάπτυξη της μεταπολίτευσης χρεώνοντας την περιουσία των Ελλήνων για να ζουν καλά οι αριστερό-σοσιαλιστές καταστρέφοντας όλες της υποδομές της χώρας!
Η επιλογή του ευρώ ως νόμισμα της ενωμένης Ευρώπης είναι η πηγή του κακού και όχι μόνο για την Ελλάδα. Ειδικά με την κατάργηση των δασμών και του Φ.Π.Α. στις συναλλαγές, καταστραφήκαμε. Κάτι τέτοιο εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα της Γερμανίας...

Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε για πάντα το μεγαλύτερό κομμάτι του Ελληνικού λαού υπέρ της δραχμής και κατά του καταραμένου ξενόφερτου ευρώ.

Είναι περιττό για μια ακόμα φορά να αναλύσουμε τα οφέλη για την πατρίδα μας, κυρίως όσον αφορά την ελευθερία, την εθνική μας ανεξαρτησία και την εθνική μας κυριαρχία.


Αυτά χάθηκαν με την προδοτική είσοδο μας επί Σημίτη (μαύρη ώρα...) στην Ευρωπαϊκή Ένωση (και δυστυχώς αυτός κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος....)

Χρειάστηκαν μόλις 11 χρόνια στο Ευρώ με τις διεφθαρμένες κυβερνήσεις για να οδηγηθούμε στην σημερινή ξεφτίλα.

Το 2004 πανηγυρίζαμε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα πραγματοποιούνταν στη χώρα μας, αλλά τελικά μας τους έδωσαν για να μας καταστρέψουν.
Εμείς βλέπαμε το τυρί και όχι τη φάκα και τον λάκκο όπου είχαν ανοίξει για να πέσουμε μέσα.... Ο Σημίτης και τα παπαγαλάκια του ήταν ευτυχισμένοι, γιατί είχαν επιτύχει το σκοπό τους.
Η κατάσταση επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα, με την ασταμάτητη είσοδο εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών που μας υποχρεώνει η Ε.Ε., δίνοντας μας μερικά ψωροευρώ να τους δεχόμαστε εδώ,να τους παρέχουμε διευκολύνσεις,να τους συντηρούμε να τους δίνουμε δάνεια να κάνουν επιχειρήσεις!! Να μένουν εδώ, για να είναι η υπόλοιπη Ευρώπη καθαρή.

Όσοι κυκλοφορείτε στην Αθήνα και σε άλλες περιοχές της χώρας θα έχετε παρατηρήσει πόσες επιχειρήσεις κλείνουν (Ελληνικές) και πόσες ανοίγουν από λαθρομετανάστες.

Η Νέα τάξη πραγμάτων πάνω από 15 χρόνια, με διορισμένους εντολοδόχους, πρωθυπουργούς και υπουργούς- μαριονέτες, κυβέρνηση που αποτελείται από ανδρείκελα. Προσπαθούν να μας τελειώσουν μια ώρα αρχίτερα....

Καθημερινά οργιάζουν στη χώρα μας κάθε είδους οικονομικά σκάνδαλα και όχι μόνο....

Με την επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα, τη δραχμή και με μια κυβέρνηση η οποία θα τυπώνει νέες δραχμές, θα τις υποτιμά ή ανατιμά οπότε το έχει ανάγκη, θα σέβεται τον Έλληνα πολίτη, θα εφαρμόζει και δεν θα καταπατά τους νόμους, τότε μόνο η χώρα θα αποκτήσει εθνική κυριαρχία.

Η Ελλάδα θα είναι πρώτη στην λίστα προτίμησης ξένων τουριστών λόγω του ότι η δραχμή θα είναι πάμφθηνη και ελεγχόμενη πλήρως από την ελληνική κυβέρνηση.

θα σταματήσει η εκροή του εθνικού μας νομίσματος προς το εξωτερικό. Ας αναλογιστούμε ότι χώρες όπως η Ελλάδα, η Ιταλία, η Ολλανδία είχαν ένα νόμισμα, άμεσα συγκρίσιμο σε αξία με το δολάριο, ίδιο νόμισμα με της Γερμανίας.

Αυτοί που θα πονέσουν όταν επιστρέψουμε στη δραχμή είναι οι Γερμανοί, οι Πολυεθνικές εταιρείες, οι τραπεζίτες, οι λαθρομετανάστες και κυρίως Πολίτικοι ανεγκέφαλοι όπου θα σταματήσουν να μεταφέρουν ανεξέλεγκτα τα ευρώ έξω από τη χώρα μας.

Αγαπητοί φίλες και φίλοι, σας αρέσει η κατάντια της χώρας? Δεν υπάρχει ευρώ, ας μην κοροϊδευόμαστε, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας... Οι τράπεζες δεν χορηγούν δάνεια. Εύλογο είναι η αγορά να έχει στερέψει από ρευστό...

Με την δραχμή υπάρχει σωτηρία της χώρας, με το ευρώ θάνατος. Εμείς γλείφοντας τους τοκογλύφους παρακαλούμε να μας δανείσουν.

Οι Γερμανοί θα μας δανείσουν, με την προϋπόθεση να μας εξαφανίσουν σαν λαό( δεν τα κατάφεραν το '40 με τον πόλεμο, θα τα καταφέρουν τώρα με την οικονομία και τους προδότες....), δίνοντας εντολές σε αυτούς τους όποιους έχουν τοποθετήσει οι ίδιοι σε αυτή τη θέση.

Κόψτε τα δώρα και τα επιδόματα των εργαζομένων, τις συντάξεις, τις παροχές υγείας,τ α επιδόματα πολυτέκνων, φορολογείται τα παιδιά, μην δίνετε τη δυνατότητα στον Έλληνα να κάνει παιδιά, μειώστε τους μισθούς, αυξήστε τη φορολογία, το ρεύμα, το νερό, τα τέλη, βάλτε χαράτσι στο λογαριασμό της ΔΕΗ,κλείστε δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις, απολύστε χιλιάδες εργαζόμενους από το δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα κ.α.. και να μας χαρίσετε τη χώρα ( τι να τους χαρίσουμε!! μας έχει μείνει και τίποτα; Έχουν πάρει τα πάντα!)

Φίλοι μου για να εφαρμοσθούν αυτά θα πρέπει να έχουμε ηγέτες, όχι προδότες! Επίσης ξέρω ότι αν εφαρμοσθούν, θα ξεκινήσουμε από την δεκαετία του 1970. Καλύτερα από την δεκαετία του 1970 παρά το 1800, όπου μας οδηγούν.
Υπάρχει κανένας αφελής να πιστεύει ότι η Ελλάδα θα πάει σε ανάπτυξη κόβοντας μισθούς, συντάξεις, κλείνοντας επιχειρήσεις, απολύοντας χιλιάδες εργαζομένους, ενώ όσοι εργάζονται να αμείβονται με 250 -300 ευρώ το μήνα, φορολογώντας και τον αέρα που αναπνέουμε, φορτώνοντας συνεχώς δάνεια δισεκατομμυρίων στην πλάτη μας; Σε ανάπτυξη θα πάμε του Αγίου ΠΟΤΕ!

*Νικόλαος Στρατιδάκης
Αξιωματικός Π.Ν. ε.
Υποψήφιος Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής
Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...

Τα σπίτια είναι το άλλοθι. Στόχος είναι οι καταθέσεις. Κατάληξη το χάος;

Γράφει ο Νίκος Καραβαζάκης 
«Θα καταρρεύσουν οι τράπεζες αν δεν απελευθερωθούν οι πλειστηριασμοί», δήλωσε ο Στουρνάρας. 
Αφού έλαβαν πρόσφατα 38 δις για την ανακεφαλαιοποίησή τους και συνολικά 160 δις από τον … Αλογοσκούφη μέχρι σήμερα, οι ελληνικές τράπεζες ( ουσιαστικά οι 4 “συστημικές”: Εθνική, Άλφα, Πειραιώς και Eurobank ) καταβροχθίζουν δισεκατομμύρια του ελληνικού δημοσίου ( δηλ. των φορολογουμένων ) χωρίς τελειωμό. Προκειμένου να μην πτωχεύσουν και καταρρεύσει -δήθεν- το χρηματοπιστωτικό σύστημα. Χωρίς να θίγονται οι μεγαλοεπιχειρηματίες με δάνεια άνω των 10 δις ( Στην υγειά
των κορόιδων… Ημών. ).
 
 
Μα η ελληνική αγορά είναι νεκρή εδώ και τρία χρόνια και οι τράπεζες δεν προσφέρουν τίποτε στην χρηματοδότησή της. Μήπως και αν πλειστηριασθούν σπίτια θα αναζωογονηθούν;Πώς; Ποιοί θα αγοράσουν τα σπίτια; Κανείς ούτε επενδύει ούτε ψωνίζει στην Ελλάδα σήμερα. Τα σπίτια είναι απαξιωμένα στο 40% της τιμής τους του 2010 και δεν πωλούνται ούτε για δείγμα. Αφού δεν υπάρχει ρευστότητα εγχωρίως, αφού κανείς ημεδαπός εμπιστεύεται τις κυβερνήσεις και την φορολογική πολιτική τους και αφού όποιοι αλλοδαποί ενδιαφέρονται είναι για πολύ μεγάλης τιμής κατοικίες που είναι σπάνιες και σπανιότατα πωλούνται. Ενώ ούτε το ΤΑΙΠΕΔ ( δηλ. η εκποίηση της δημόσιας περιουσίας ) ευδοκιμεί και ο Στουρνάρας παραίτησε σήμερα τον διευθυντή του. 
Και αν εκπλειστηριασθούν κατοικίες σε εταιρείες factoring ή τιτλοποιηθούν κατεσχημένες, οι τράπεζες δεν πρόκειται να εισπράξουν περισσότερα από 5~20% της αντικειμενικής τιμής του ακινήτου, οπότε και πάλι δεν λύνεται το πρόβλημα της εξυγίανσης των ισολογισμών τους και της παροχής ρευστότητας στην αγορά. Μάλιστα και με την επίκληση είτε του ανθρωπισμού είτε της επαπειλούμενης εξέγερσης ( φαντασιακής ή όχι ) και πολλοί κυβερνητικοί βουλευτές δεν πρόκειται να ψηφίσουν σχετική νομοθεσία. Οπότε προκύπτει το δίλημμα: είτε εκλογές και ( νέα ) ακυβερνησία ( ή ΣΥΡΙΖΑ που είναι ισοδύναμο ) είτε … ; Τι; 
Προφανώς δεν απομένει παρά το κούρεμα των καταθέσεων. 
Χωρίς να αποτραπεί η πτώχευση-κρατικοποίηση των τραπεζών. Για να ακολουθήσει η ανατροπή της τροϊκανής κατοχικής συγκυβέρνησης. Ίσως και η διάσπαση της Ευρωζώνης. 
Μοιραίες είναι αυτές οι αλληλουχίες. Πρέπει να συνοδευτούν με "Ταξίμ" ή "Ταχρίρ"; 


Διαβάστε περισσότερα...

Αποκωδικοποιωντας τα μυστικά των Ναζι

Decoding Nazi Secrets

Ένα δίωρο Ντοκιμαντέρ που εξιστορεί πώς οι Σύμμαχοι κατάφεραν να σπάσουν το περίφημο γερμανικό μήνυμα-μηχανή κωδικοποίησης, το Enigma. Εκτός από την ατομική βόμβα, δεν υπήρχε μεγαλύτερο μυστικό στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, από το Bletchley Park. To Bletchley Park ήταν μια αντισυμβατική μονάδα αποτελούμενη από πολίτες κυρίως και είχε στις τάξεις της τα κορυφαία μυαλά της εποχής και ίσως του 20 αιώνα όπως ο Alan Turing, και οTom Flowers.Το Bletchley Park κατόρθωσε το ακατόρθωτο.Έσπασε τον απαραβίαστο κώδικα των συσκευών κρυπτογράφησης των Ναζί Enigma αλλά και της Lorenz, δίνοντας έτσι στους συμμάχους υπερπολύτιμες πληροφορίες για τις κινήσεις και τα σχέδια των Ναζί συμβάλλοντας καταλυτικά στην νίκη των συμμάχων.

Το μεγαλύτερο επίτευγμα όμως του Bletchley Park και των ανθρώπων του ήταν η κατασκευή εκ του μηδενός συσκευών που η ανθρωπότητα θα γνώριζε αρκετά χρόνια αργότερα σαν υπολογιστές.

Δεν ήταν ο ENIAC το 1946 ο πρώτος υπολογιστής που κατασκευάστηκε ποτέ.Ήταν ο Colossus το 1944 αλλά δυστυχώς για τον Alan Turing, και τονTom Flowers, το απόρρητο του Bletchley Park κράτησε για 30 χρόνια.

Απόλυτη μυστικότητα σκέπαζε τα επιτεύγματα των ανθρώπων που εργάστηκαν εκεί.

Την άνοιξη του 1946, εκδόθηκε μια διαταγή για την καταστροφή όλων των αρχείων που αφορούσαν την πιο απόρρητη επιχείρηση των Συμμάχων κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου: Τη μονάδα αποκωδικοποίησης στο Bletchley Park.Ο κόσμος θα μάθαινε πολλές δεκαετίες αργότερα τα απίστευτα κατορθώματα που λαμπρά μυαλά είχαν καταφέρει εκεί κατά τη διάρκεια του πολέμου.

  
Αποκωδικοποιωντας Τα Μυστικά των Ναζι - Decoding Nazi Secrets

 Παραγωγής: PBS
 Διάρκεια: 01:52:56 min
 Υπότιτλοι: Ελληνικοί Ενσωματωμένοι
 Γλώσσα: Αγγλικά
  


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ..!!

ΕΚΤΑΚΟ - ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα, η Σελήνη φαίνεται να έχει αλλάξει την τροχιά της γύρω από τη Γη, κατά 26 ολόκληρες μοίρες...

Μπορεί να ακούγεται λίγο, αλλά σκεφθείτε ότι μέχρι τις 22 Ιουλίου (και για δεκαετίες πριν) η πανσέληνος ήταν στις 0-7 μοίρες και μέσα σε ένα μήνα άλλαξε κατά 26 ολόκληρες μοίρες!!


Φαίνεται πως κάτι πολύ μεγάλο επηρεάζει την τροχιά της γύρω από τη Γη, αφού και η θέση της σε σχέση με την Αφροδίτη, στον καλοκαιρινό ουρανό, έχει αλλάξει πάρα πολύ.

Ίσως αυτό να έχει σχέση και με την σεισμική έξαρση στη Γη τις τελευταίες εβδομάδες, και απ'ότι φαίνεται, δεν πρόκειται να βελτιωθεί η κατάσταση, αφού το πρόβλημα της μετατόπισης της Σελήνης φαίνεται να είναι μόνιμο!
 


Δείτε 2 σχετικά video με την ανάλυση της τροχιάς και της θέσης της Σελήνης και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Δυστυχώς τα video δεν έχουν υπότιτλους, οπότε θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε τα Αγγλικά σας...

Διαβάστε περισσότερα...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ!!! ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ!!! με τον «Βασιλιά του Κόσμου»!! [ΒΙΝΤΕΟ] !

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: «Αντιπρωτεύουσα» του Σχεδίου «Μπουλγκράβια»!!! ΑΘΗΝΑ: «Περιφέρεια» («περιθώριο») σύμφωνα με το Πρόγραμμα «Φάρος της Ανατολής»!!!....

Είναι πια φανερό ότι τα όσα ζούμε στη χώρα μας και στον κόσμο όλο τα τελευταία χρόνια αποτελούν μέρος ευρύτερου φιλόδοξου υπερπρογράμματος! Ή, για να το πούμε ακόμα καλύτερα, αποτελούν κομμάτι ευρύτερων γεωπολιτικών σχεδιασμών-συνδυασμών προγραμμάτων που είναι εκπονημένα εδώ και πολλά χρόνια στα «άδυτα των αδύτων» γιγάντιων

μυστικών υπηρεσιών του πλανήτη...

Έτσι, στην Ελλάδα και την περιοχή μας αυτή τη στιγμή εφαρμόζεται αφενός το σχέδιο «Φάρος της Ανατολής» (που πρώτος ο γράφων αποκάλυψε ήδη από τον Ιανουάριο του 2004!) και αφετέρου προωθείται ένα άλλο σκοτεινό διεθνές σχέδιο, το περίφημο «Μπουλγκράβια», το οποίο έβγαλε στη φόρα για πρώτη φορά το μακρινό 1984 ο συνεργάτης μας και σπουδαίος Έλληνας ερευνητής Γιώργος Πάλμος!...


Ειδικότερα, το πρόγραμμα «Φάρος της Ανατολής» συνιστά τη δημιουργία «υπερφράγματος» δύο τεράστιων συνομοσπονδιών κρατών στην – κατά καθηγητή Δημήτρη Κιτσίκη – Ενδιάμεση Περιοχή του πλανήτη, της συνομοσπονδίας της Δύσης (με επίκεντρο το ελληνοτουρκικό Αιγαίο) και της συνομοσπονδίας της Ανατολής (με Ιράν, Ιράκ κτλ.). Ο ογκώδης αυτός χώρος που βρίσκεται στο «μαλακό υπογάστριο» της ευρασιατικής ενδοχώρας θα χρησιμεύσει (έτσι τουλάχιστον προέβλεπαν οι αρχικές εκτιμήσεις...) ως σταθερό «τοίχωμα» που θα εμποδίζει στο διηνεκές την πολυπόθητη έξοδο της Ρωσίας στις ζεστές θάλασσες της Μεσογείου (Αιγαίο πέλαγος), του Περσικού κόλπου και του Ινδικού ωκεανού...


Απ’ την άλλη πλευρά, το σχέδιο «Μπουλγκράβια» που πρώτος αποκάλυψε ο Πάλμος δεν είναι παρά η ένωση της Βουλγαρίας, της σημερινής Π.Γ.Δ.Μ. και της ελληνικής Μακεδονίας του Αιγαίου σε ένα νέο κρατικό μόρφωμα (Bul-Gr-Avia, λέξη συντιθέμενη από τις ονομασίες BULgaria, GReece και YugoslAVIA, αφού όταν «γεννήθηκε» το εν λόγω σχέδιο υπήρχε ακόμα η ενιαία Γιουγκοσλαβία). Πρόκειται ουσιαστικά για μία παραλλαγή της «Μεγάλης Βουλγαρίας», του παλαιού δηλ. ονείρου του ΒΜΡΟ.

Για το σχέδιο «Μπουλγκράβια» ο υπογράφων το σημερινό κείμενο έγραψε, ανάμεσα σε άλλα, και τα εξής στο άρθρο του «Το σκοτεινό σχέδιο «Μπουλγκράβια» που προωθεί την αυτονόμηση της ελληνικής Μακεδονίας!!!» [δημοσιεύτηκε και στο έργο του Δώρου Πάλμου «Έψιλον Εφευρετών και Υπερόπλα, από τον Γκιόλβα στον Πάλμο», εκδόσεις «Ελεύθερη Ώρα», 2012]:
«Τι προβλέπει λοιπόν το σχέδιο «Μπουλγκράβια»; Σε αρχική φάση προβλέπεται η λαϊκή εξέγερση στην Ελλάδα, λόγω των διαρκώς αυξανόμενων αντιλαϊκών μέτρων (με την επίφαση - δικαιολογία δήθεν του Μνημονίου), που οδηγούν σε απευθείας εξαθλίωση και καταστροφή των Ελλήνων! Αυτή η εξέγερση του έθνους, ο παλλαϊκός ξεσηκωμός, που είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει στο τέλος του το άθλιο και ελεεινό σύστημα της Μεταπολίτευσης, είναι πια θέμα χρόνου να γίνει (ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥ χρόνου πλέον!)... Και τότε, με το ξέσπασμα της δίκαιης λαϊκής οργής, θα δημιουργηθεί στη χώρα γενική «αναμπουμπούλα», μια κατάσταση πραγματικού χάους! Μια κατάσταση πρωτόγνωρη για τη μεταπολεμική Ευρώπη... Αλλά όλοι το ξέρουμε πολύ καλά: «Στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται»!...


Οι δημιουργοί λοιπόν του σκοτεινού σχεδίου «Μπουλγκράβια» το έχουν προβλέψει: στο γενικό ελληνικό χάος που θα επικρατήσει θα επέμβει (σαν έτοιμος από καιρό!) ο παράγων «ξένοι λαθρομετανάστες»! Όπως έγινε σε μικρογραφία τον Δεκέμβριο του 2008, έτσι και τη φορά αυτή οι ανεξέλεγκτοι αλλοδαποί «εισβολείς» θα δράσουν με πλιάτσικο, καταστροφές, αλλά και με γενικότερη εγκληματική δράση που θα συντείνει στην ανάπτυξη ενός ευρύτερου στρατηγικού σχεδιασμού ολέθρου της Ελλάδας!... Και αυτό θα γίνει όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά – και εδώ είναι το εκπληκτικό – ΚΥΡΙΩΣ στη Θεσσαλονίκη! Το σχέδιο «Μπουλγκράβια» προβλέπει ότι οι λαθρομετανάστες της «συμπρωτεύουσας» θα έχουν φτάσει τότε στο 35% του πληθυσμού της πόλης και θα προβούν σε... μαζικές δολοφονίες των Ελλήνων κατοίκων!!! Με δυο λόγια σε μια «νεωτεριστικού» τύπου γενοκτονία, με σκοπό βέβαια να εξολοθρεύσουν το ελληνικό στοιχείο της Θεσσαλονίκης και να την εκκενώσουν, έτσι ώστε να έρθουν ύστερα να την κατοικήσουν κάποιοι «άλλοι»...

Και, αμέσως μετά, να τι προβλέπει το σχέδιο «Μπουλγκράβια»: «Αφού τα ελληνικά σώματα ασφαλείας δεν θα μπορούν να επιβάλλουν την τάξη και θα χαρακτηριστούν ανίκανα, θα χρειαστεί να επέμβει το ΝΑΤΟ. Μεταφέρονται (σταδιακά) περί τα 4,5 εκατομμύρια κόσμου στην Θεσσαλονίκη. Τότε μέσα από αυτό το καζάνι των 7-7,5 εκατομμυρίων, που θα έχει γίνει η Θεσσαλονίκη, θα βγεί ένα ψήφισμα που θα ζητά την αποκοπή της Θεσσαλονίκης και γενικότερα της Μακεδονίας από την ελληνική επικράτεια. Έτσι θα έχουμε την δημιουργία νέου κράτους, μέσα στο οποίο η πλειοψηφία δεν θα είναι Έλληνες, αφού σε αυτό θα συμπεριλαμβάνονται η Π.Γ.Δ.Μ. και η Βουλγαρία. Το νέο αυτό κράτος θα έχει την ονομασία «Μπουλγκράβια» και πρωτεύουσά του θα είναι η Θεσσαλονίκη»!...

Αλλά και ο ίδιος ο Γιώργος Πάλμος, στο άρθρο του «Εξαθλιώνουν τους Έλληνες εσκεμμένα για να μας πάρουνε την Μακεδονία και τον χρυσό της Ελλάδας!!!» [που επίσης υπάρχει και στο βιβλίο του Δώρου Πάλμου «Έψιλον Εφευρετών και Υπερόπλα, από τον Γκιόλβα στον Πάλμο», εκδόσεις «Ελεύθερη Ώρα», 2012], έγραφε μεταξύ άλλων και τα παρακάτω άκρως σπουδαία:

«Είχε φανεί ήδη επί εποχής Τίτο ότι υπήρχε μία «κινητικότητα» γύρω από το θέμα και μάλιστα εγώ είχα έρθει σε επαφή με Γιουγκοσλάβους αντιπάλους του Τίτο στις αρχές της δεκαετίας του 1970. Αυτοί μου ζητήσανε να μεταβώ στην χώρα τους με ένα μηχάνημα έρευνας μετάλλων (κατασκευής Γκιόλβα) για μία μεγάλη ποσότητα χρυσού, την οποία θέλανε να «σηκώσουν», για να μην την υπεξαιρέσει ο Τίτο. Έτσι λοιπόν, γνωρίζοντας κάποια πράγματα, ανέφερα ενώπιον των μαθητών μου ότι υπάρχει ένα πρόγραμμα μεταφοράς πολλών εκατομμυρίων αλλοδαπών στην Θεσσαλονίκη και δημιουργίας μιας πόλης περισσοτέρων από 5 εκατ. κατοίκων. Και ταυτόχρονα την δημιουργία του νέου αυτού κράτους, με την Ελλάδα να φτάνει μέχρι τον Όλυμπο. Πιθανή δε ονομασία αυτού του νέου κράτους θα ήταν το «Μακεδονία»...
Όλα αυτά πέρασαν έντονα σε συζητήσεις από το Κολωνάκι μέχρι τα Εξάρχεια και κάποια στιγμή σε τηλεοπτικές συζητήσεις μετά το 1991 ο αντιεισαγγελέας Αγγελής μπήκε σε μια μυστική οργάνωση [ΣΗΜ.: γνωρίζουμε ποια, αλλά δεν αναφέρουμε εδώ την ονομασία της...], από την οποία κατάσχεσε... ενάμισι φορτηγό υλικό! Μες στο κατασχεθέν υλικό βρέθηκε μία τεράστια βαλίτσα με την επωνυμία «BULGRAVIA». Επρόκειτο για ένα πρόγραμμα, το οποίο προέβλεπε την αποκοπή της Μακεδονίας από την υπόλοιπη Ελλάδα και την δημιουργία νέου κράτους με την επωνυμία «Μπουλγκράβια», με μία Θεσσαλονίκη τεράστια (δηλ. με πολύ πληθυσμό, κυρίως δε αλλοδαπούς)...
Το πρόγραμμα προέβλεπε ταραχές, όταν ο αριθμός των αλλοδαπών θα ξεπερνούσε πλέον το 35% των κατοίκων της Θεσσαλονίκης, και κάλεσμα του ΝΑΤΟ για να επιβάλλει την τάξη, την οποία δεν θα μπορούσαν να επιβάλλουν οι ελληνικές Αρχές... Μετά από όλα αυτά θα γινότανε ψήφισμα αυτοδιάθεσης, στο οποίο η πλειοψηφία των αλλοδαπών θα ζητούσε την απόσχιση από την Ελλάδα-ανεξαρτητοποίηση. Έτσι θα εδημιουργείτο αυτή η νέα, πολυπολιτισμική, κοινωνία, η οποία θα αναδείκνυε ένα κράτος ουσιαστικά «εμπορικό κέντρο» (!) και βιομηχανικό άξονα των Βαλκανίων, με βαλκανική πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη»...
Ακόμα και όταν εμείς και ο Γιώργος Πάλμος δημοσιοποιήσαμε τα φοβερά και τρομερά αυτά στοιχεία, τα τόσο επικίνδυνα για το μέλλον του ελληνικού έθνους, βγήκαν και πάλι τα γνωστά προδοτικά «παπαγαλάκια» του συστήματος, να μας θεωρήσουν ως δήθεν «υπερβολικούς» που παρουσιάζουμε «σενάρια επιστημονικής φαντασίας»! Όμως τώρα είναι πια εμφανές ότι η πατρίδα μας κινδυνεύει πια άμεσα με εδαφικό ακρωτηριασμό, αλλά και οι Έλληνες βρίσκονται ενώπιον γενοκτονίας, με όλα αυτά τα άθλια μέτρα των διεθνών τοκογλύφων και της Τρόικας, έτσι που οι Γραικύλοι επικριτές μας έχουν πλέον... «καταπιεί» τη γλώσσα τους!

Άλλωστε μόλις την προηγούμενη Κυριακή 4 Αυγούστου του 2013, σε συγκλονιστική συνέντευξή του στην «Ελεύθερη Ώρα», ο στρατηγός ε.α. Γιώργος Αϋφαντής σημείωσε και τα εξής φοβερά, τα οποία επιβεβαιώνουν ΟΛΕΣ τις μέχρι στιγμής εκτιμήσεις του γράφοντος σε σχέση με τα μελλούμενα να συμβούν κοσμοϊστορικά γεγονότα:
«Θέλουν να δημιουργήσουν το κράτος της Κωνσταντινουπόλεως με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη και έκταση την βουλγαρική Θράκη, την ελληνική Θράκη και μέσα, μέχρι τον Σαγγάριο ποταμό. Αυτό θα είναι το κράτος που θα διοικεί την ανθρωπότητα»!!!
Σήμερα λοιπόν αποφασίσαμε να δημοσιεύσουμε τις βασικές συνιστώσες του αξονικού σχεδίου διαμελισμού της σημερινής ελληνικής επικράτειας! Οι πληροφορίες μας είναι και πάλι παραπάνω από έγκυρες και ήρθε η στιγμή να εμφανίσουμε αυτά τα στοιχεία ενώπιον του ελληνικού λαού και του αναγνωστικού κοινού της Ελλάδας...
Όπως λοιπόν έχουμε επανειλλημένως γράψει και προειδοποιήσει, ο βασικός σχεδιασμός της παγκοσμιοποίησης (ένας κόσμος, μία θρησκεία, ένα κέντρο) προβλέπει την περίφημη παγκόσμια πρωτεύουσα στην... Κωνσταντινούπολη! Εκεί θα εγκατασταθεί ο τοπικός διοικητής της περιοχής μας στο πλαίσιο της παγκόσμιας διακυβέρνησης που ετοιμάζεται, άρα κατ’ ουσίαν ο ίδιος ο Υπερπρωθυπουργός της!... Αυτός ο νέος «βασιλιάς» που θα εδρεύει στην Κωνσταντινούπολη το πιθανότερο είναι να ονομαστεί «ύπατος αρμοστής» του ΟΗΕ στον Διάμεσο Χώρο ανάμεσα σε Δύση και Ανατολή, για την αντιμετώπιση του ολοένα και μεγαλύτερου κύματος προσφύγων και μεταναστών (από τον επερχόμενο Γ΄ παγκόσμιο ή θερμοπυρηνικό πόλεμο Συρίας - Ισραήλ - Ιράν - Τουρκίας κτλ.), αλλά και την «τιθάσευση» του διαρκώς αυξανόμενου ισλαμικού φονταμενταλισμού - Νέας Τρομοκρατίας.

Το πρόσωπο που θα κληθεί να παίξει αυτόν τον ρόλο δεν αποκλείεται (όπως έχουμε ξαναγράψει) να είναι ο ίδιος ο Γ.Α.Π., δηλ. ο πρώην Έλληνας πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, για πολύ συγκεκριμένους λόγους: είναι κοσμοπολίτης και αντιεθνικιστής, αποδεκτός από τους διεθνείς παρασκηνιακούς κύκλους, δηλ. τις ισχυρές «λέσχες», «στοές» και «ιερατεία» του πλανήτη, ενώ έχει εφαρμόσει σε πειραματικό στάδιο την πολιτική της Νέας Εποχής στην Ελλάδα τη διετία της πρωθυπουργίας του (2009 - 2011), όταν ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΤΥΠΗΜΑ κατέστρεψε το σάπιο ελλαδικό κρατίδιο, την καταραμένη Μεταπολίτευση και το άθλιο ΠΑΣΟΚ, ενώ παράλληλα μόλυνε με απίστευτο και ανίατο οικονομικό καρκίνο όλη την Ευρωζώνη!...
Η Κωνσταντινούπολη είναι εμφανές πως επιλέγεται ως η έδρα της παγκόσμιας κυβέρνησης τόσο για ιστορικούς όσο και για γεωγραφικούς λόγους. Αλλά και για συμβολικούς λόγους, εφόσον θα επανασυστήσει υπό νέα μορφή τη Βυζαντινή-Οθωμανική αυτοκρατορία του παρελθόντος, που δεν είναι παρά το κέντρο του κόσμου! Στο νέο γεωπολιτικό σχήμα η Θεσσαλονίκη θα είναι η «αντιπρωτεύουσα» και το επίνειο της βαλκανικής ενδοχώρας υπό... εβραϊκή διοίκηση (!), ενώ η Αθήνα θα ερημώσει και θα καταντήσει πόλη-«φάντασμα», όντας το περιθώριο της απόφυσης αυτής της χερσονήσου του Αίμου... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ''ΗΓΕΤΕΣ'' ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!
Ντοκυμαντερ του Jason Bermas , ασχολείται με την λεγόμενη νέα παγκόσμια τάξη και τις λέσχες των οικονομικά και πολιτικά ισχυρών που καθορίζουν τις τύχες του κόσμου...δείχνει πώς οι ελίτ δεν έχουν μόνο συνωμοτήσει για να δημιουργήσουν μια δικτατορική παγκόσμια κυβέρνηση κατ 'ιδίαν, αλλά έχουν δηλώσει την ατζέντα τους δημοσίως εκατοντάδες φορές.
Τονίζοντας τα λόγια ανθρώπων όπως ο Paul Wolfowitz, ο Michael Mullen, ο David Cameron, Γκόρντον Μπράουν και πολλοί πολλοί άλλοι,αποδεικνύει ότι Αόρατη Αυτοκρατορία έχει παραιτηθεί από τις εικασίες και έχει περάσει σε ωμά σκληρά γεγονότα. Αυτή η ταινία είναι η εγγύηση για να ξυπνήσει ακόμα και τους πιο ένθερμους σκεπτικιστές για την προδήλως αποδείξιμη επιτάχυνση προς την κατεύθυνση ενός αυταρχικού καθεστώτος πλανητικά ότι προτίθεται να ελέγχει και να ρυθμίζει κάθε πτυχή της ύπαρξής μας!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Vi APROGRAMMATISTA

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!!

Στο βίντεο αναλύεται με γλαφυρότητα το πως οι Εβραίοι εκτόπισαν από τα ΜΜΕ και τα υπόλοιπα καίρια πόστα του μη-Εβραίους με την τακτική του "διαίρει και βασίλευε". Οι Εβραίοι καλλιεργούν μεταξύ τους την ιδέα της "ανώτερης φυλής" για να επιτύχουν ισχυρούς δεσμούς μεταξύ τους και να κερδίσουν τους "gentiles" αντιπάλους τους.

Διαδώστε παντού αυτό το βίντεο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Διαβάστε περισσότερα...

Ό,τι ξέχασαν να σας πουν από τον Ιούνιο του 2012 για τις "σωτηρίες" των τραπεζών

Το bail-in προβλέπεται από μία πρόταση για ευρωπαική τραπεζική οδηγία που ισχύει από 6.6.2012.

Η οδηγία με στοιχεία COM(2012) 280 final 2012/0150 (COD) δίνει υπερεξουσίες στην Ευρωπαική επιτροπή για την αναδιάρθρωση τραπεζών ή ομίλων υπό κατάρρευση.

Μπορείτε να την βρείτε αυτούσια στα Ελληνικά εδώ.

Διαβάζοντας ό,τι προβλέπεται σ' αυτήν βλέπουμε αναλυτικά ό τι κάνει ως σήμερα, χωρίς να το αιτιολογεί, η Τράπεζα της Ελλάδος και η κυβέρνηση για το Ελληνικό τραπεζικό σύστημα.

Με δεδομένο ότι δεν έχει διαπιστωθεί επίσημα στην Ελλάδα κάποια χρεωκοπία τράπεζας δημιουργείται αυθόρμητα η απορία γιατί εφαρμόζονται στις ελληνικές τράπεζες τα μέτρα που περιγράφονται.


Η απάντηση βρίσκεται κυνικά στην σελίδα 6:


Ισορροπία μεταξύ της προβλεψιμότητας για τους επενδυτές και της διακριτικής ευχέρειας για τις αρχές

"Προκειμένου να διασφαλιστούν τα υφιστάμενα δικαιώματα ιδιοκτησίας, μια τράπεζα θα πρέπει να τίθεται υπό εξυγίανση σε ένα σημείο πολύ κοντινό με την κατάσταση αφερεγγυότητας, δηλ. όταν είναι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας."

Eπίσης εντύπωση πρέπει να κάνει η "διαβολική" σύμπτωση η οδηγία αυτή να χρονολογείται από 6.6.2012, δηλαδή λίγο πριν την επανάληψη των εκλογών στην Ελλάδα. Ισως κάποιοι να ήθελαν να προλάβουν ένα δυσμενές αποτέλεσμα των εκλογών στην Ελλάδα;

Η επανάληψη της αναφοράς του θέματος στον τύπο τον τελευταίο καιρό ίσως να προμηνύει κάτι για τον χρόνο μετά τις γερμανικές εκλογές.

Σ' ένα πολύ εύστοχο σχόλιο κάποιου ξένου blog (The Slog) αναφέρεται σχετικά ότι οι Ισπανικές τράπεζες έχουν μεγάλη έκθεση στο δημόσιο χρέος της Πορτογαλίας και οι γαλλικές τράπεζες έχουν αντίστοιχα μεγάλη έκθεση στο δημόσιο χρέος της Ιταλίας.

Υπάρχει λοιπόν διάχυτος ο φόβος ότι, αν επαναληφθεί το "μοναδικό" psi της Ελλάδας και γίνει κάτι αντίστοιχο για την Πορτογαλία ή την Ιταλία, θα έχουμε επανάληψη της καταστροφής της Κύπρου για την Ισπανία ή την Γαλλία ,με αντίστοιχα οδυνηρό τρόπο.

Στο άρθρο 34 της οδηγίας περιγράφεται το εργαλείο του μεταβατικού ιδρύματος.

Κατά περίεργο τρόπο εφαρμόστηκε στην Ελλάδα για πρώτη φορά με την περίπτωση της PROTON BANK και την διάσπαση της σε καλή και κακή τράπεζα.

Αυτό όμως έγινε πριν να συνταχθεί ή ψηφισθεί το σχέδιο της τραπεζικής οδηγίας.Ενόραση ή τηλεπάθεια;

Aυτό μόνο ο τότε υπουργός οικονομικών της κυβέρνησης Παπαδήμου μπορεί να το απαντήσει, που ψήφισε νόμο σε ένα Σαββατοκύριακο με παρόμοιο περιεχόμενο.(Μόνος του;)

Στο άρθρο 36 περιγράφεται το εργαλείο διαχωρισμού περιουσιακών στοιχείων ,που εφαρμόστηκε στις Συνεταιριστικές τράπεζες Λαμίας, Αχαϊκής και Λέσβου.

Πάλι το μέτρο προηγήθηκε κατά περίεργο τρόπο από το σχέδιο της οδηγίας.

Στο άρθρο 38 περιγράφεται το εργαλείο διάσωσης με ίδια μέσα (bail in) πολύ πριν εφαρμοσθεί στην Κύπρο.

Στην παράγραφο 3 του άρθρου 38 υπάρχει και μία πρόβλεψη που θα μπορούσε στο μέλλον να εφαρμοσθεί στην περίπτωση κάποιας μεγάλης γερμανικής τράπεζας ή ιταλικής και να προστατεύσει την Γερμανία από κατάρρευση

Απόσπασμα από δημοσίευμα του Reuters :

** Όταν οι αρχές εξυγίανσης εφαρμόζουν το εργαλείο διάσωσης με ίδια μέσα, μπορούν να εξαιρούν από την εφαρμογή των εξουσιών απομείωσης και μετατροπής τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από παράγωγα που δεν εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής της παραγράφου 2 στοιχείο δ), εάν η εξαίρεση αυτή είναι αναγκαία ή ενδεδειγμένη προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι που καθορίζονται στο άρθρο 26 παράγραφος 2 στοιχεία α) και β)**

Στο άρθρο 60 προβλέπεται πάλι "προφητικά" η πώληση των κυπριακών τραπεζών που βρίσκονται στην Ελλάδα στο πλαίσιο προβλέπόμενου σχεδίου διάσωσης.

Ενδεχομένως να προδιαγράφεται μελλοντικά και η τύχη περιουσιακών στοιχείων ελληνικών τραπεζών σε άλλες χώρες ; To μέλλον θα δείξει...

Το άρθρο 65 περιλαμβάνει υποχρεώσεις έναντι των μετόχων των υπό διάσωση τραπεζών που δεν εφαρμόστηκαν σε καμμία περίπτωση (ΑΓΡΟΤΙΚΗ,PROTON BANK, ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ, ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ,MARFIN):

*** α)σε περίπτωση που οι αρχές εξυγίανσης μεταβιβάζουν μόνον μέρη των δικαιωμάτων, περιουσιακών στοιχείων και υποχρεώσεων του ιδρύματος, οι μέτοχοι και οι πιστωτές των οποίων οι απαιτήσεις δεν έχουν μεταβιβαστεί, λαμβάνουν κατά την εξόφληση των απαιτήσεών τους τουλάχιστον όσα θα είχαν λάβει εάν το ίδρυμα είχε εκκαθαριστεί υπό κανονικές διαδικασίες αφερεγγυότητας αμέσως πριν από τη μεταβίβαση, και

β) σε περίπτωση που οι αρχές εξυγίανσης εφαρμόζουν το εργαλείο διάσωσης με ίδια μέσα, οι μέτοχοι και οι πιστωτές των οποίων οι απαιτήσεις έχουν απομειωθεί ή μετατραπεί σε μετοχικό κεφάλαιο, λαμβάνουν κατά την εξόφληση των απαιτήσεών τους τουλάχιστον όσα θα είχαν λάβει εάν το ίδρυμα είχε εκκαθαριστεί υπό κανονικές διαδικασίες αφερεγγυότητας αμέσως πριν από την απομείωση ή τη μετατροπή.***

Δεν γνωρίζουν οι αρμόδιες αρχές διάσωσης την νομική τους υποχρέωση; Oι μέτοχοι την γνωρίζουν;

Γιατί δεν τους ενημερώνουν άραγε τα διαπλεκόμενα με τις τράπεζες ελληνικά ΜΜΕ;

Στο άρθρο 75 παράγραφος 5 προβλέπονται και κάποιοι όροι δημοσιότητας για τους μετόχους που δεν τηρήθηκαν:

***5. Η αρχή εξυγίανσης μεριμνά ώστε να αποστέλλονται στους γνωστούς μετόχους και πιστωτές του ιδρύματος υπό εξυγίανση τα έγγραφα που τεκμηριώνουν τις πράξεις που αναφέρονται στην παράγραφο 4."***

Τυχαία η παράλειψη ή λυπήθηκαν τα γραμματόσημα;

To άρθρο 76 εξηγεί την απροθυμία της Tράπεζας της Ελλάδος να αναφέρει ειδικότερα στοιχεία ελέγχων τύπου BLACK ROCK με επίκληση της προβλεπόμενης υποχρέωσης επαγγελματικού απορρήτου.

Με μία όμως σημαντική υποσημείωση της παραγράφου 4 του ίδιου άρθρου:

***4.Οι διατάξεις του παρόντος άρθρου εφαρμόζονται υπό την επιφύλαξη των υποθέσεων που εμπίπτουν στο ποινικό δίκαιο.*** Δεν συντρέχει τέτοια περίπτωση για την PROTONBANK και την παλιά FBB;

Στο άρθρο 78 προβλέπεται το δικαίωμα δικαστικού ελέγχου των ενεργειών εξυγίανσης , που περιορίζεται σημαντικά με ορισμένες εξαιρέσεις.

Η σπουδαιότερη όμως για την Ελλάδα δυνατότητα δικαστικού ελέγχου προβλέπεται στην παράγραφο γ για την επάρκεια χορηγηθείσας αποζημίωσης .

Επίσης για καταχρηστικές αποφάσεις ή ενέργειες των αρχών εξυγίανσης προβλέπεται η δυνατότητα αποζημίωσης για προκληθείσες ζημίες.

'Εχει άραγε την δυνατότητα η Τράπεζα της Ελλάδος να αποζημιώσει όλους τους μετόχους των τραπεζών για τις ζημίες που υπέστησαν από τον πλημμελή έλεγχο της προς τις τράπεζες;

Τέλος στο άρθρο 103 προβλέπεται ότι δίνεται στην Ευρωπαική επιτροπή η εξουσία να εκδίδει πράξεις κατ' εξουσιοδότηση για αόριστη διάρκεια, αρκεί να μην ανακληθούν από το Ευρωκοινοβούλιο ή το Συμβούλιο μεταγενέστερα.

Οι ανακλήσεις όμως θα ισχύουν για το μέλλον (;) από την δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαικής 'Ενωσης.

Μας μάρανε η τυπικότητα στις ανακλήσεις εξουσιών !

Προσέξτε την λεπτομέρεια: Σύμφωνα με την παράγραφο 4 του άρθρου 103 , αν το Ευρωπαικό Κοινοβούλιο ή το Συμβούλιο δεν διατύπωσαν αντιρρήσεις μέσα σε δύο μήνες από την κοινοποίηση πράξεων ή αν αποφάσισαν αμφότερα να μην εγείρουν αντιρρήσεις το αργότερο σε 4 μήνες, οι οποιεσδήποτε πράξεις ισχύουν...

Στην Ευρωπαική 'Ενωση αν θέλεις να κάνεις κάτι στην ζούλα το αποφασίζεις παραμονές θερινών διακοπών και φροντίζεις να μην το πάρουν είδηση οι Ευρωβουλευτές ή τα μέσα ενημέρωσης...

Καταλάβατε τώρα γιατί το σχέδιο αυτής της οδηγίας δημοσιεύτηκε τον Ιούνιο του 2012 και γιατί δεν το ξέρατε ως σήμερα;

Αντιληφθήκατε από που κόπιαρε την μέθοδο των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου η συγκυβέρνηση της Ελλάδος;

Aυτό να το θυμηθείτε όταν θα ψηφίσετε στις Ευρωεκλογές το 2014 τους χάνους, που συνήθως στέλνετε στο Ευρωκοινοβούλιο...

Μέχρι τότε να εύχεστε να μην γίνει καμία στραβή και σας κουρέψουν τις καταθέσεις σας με χρήση της οδηγίας που σας παρουσίασα.

Τώρα ξέρετε...

ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ Ή ΜΕ ΙΔΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ:TO ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ. Η ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΤΣΕΠΗ... 


Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...