Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Nibiru δεν θέλει να μας αφήσει μόνους μας!



Marshall Masters έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη από τον Γιώργο Noory για Coast to Coast, όπου μοιράζεται την πίστη και τα αποδεικτικά στοιχεία του ότι αυτά δείχνουν ότι Planet X Nibiru συνεχίζει την πορεία της, έρχονται στο ηλιακό μας σύστημα, στη συνέχεια, όλο και πιο κοντά στη Γη, όπου είναι αρχίζουν να έχουν επιπτώσεις στις καιρικές συνθήκες και τη γεωλογία.

Marshall Masters είναι ένας πρώην δημοσιογράφος της επιστήμης CNN, παραγωγός, συγγραφέας και αναλυτής τηλεόραση.
"Κάτι μεγάλο έρχεται - λέει ο Marshall Masters - και όχι μόνο ένας πλανήτης, αλλά νομίζω ότι είναι ένα μίνι ηλιακό σύστημα με τον ήλιο, ένας νάνος καφέ στο κέντρο, το οποίο είναι περίπου δύο φορές μεγαλύτερο από τον Δία και βρίσκεται λίγο έξω από το ηλιακό μας σύστημα και για την προσέγγιση.
Ένα από τα πιο ακραία αντικείμενα σε τροχιά γύρω από Dark Star και Nibiru παρατηρήθηκε και το παρατσούκλι "Bluebonnet» ή Bluebonnet. Nibiru θα γίνουν σύντομα ορατά στο επίπεδο της εκλειπτικής του Ήλιου, δεν ορίζοντα της Γης. "




Το θέμα της γνώσης των πληροφοριών της κυβέρνησης στον πλανήτη Nibiru και την επιστροφή του στο ηλιακό μας σύστημα, έχει το κέντρο της προσοχής σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τον Bob Fletcher και ο Άλεξ Τζόουνς Infowars. Bob, ο οποίος ήταν βασικός nell'Irangate σχήμα, παρουσιάζονται κάποιες από τις ιδέες του, που υποστηρίζουν την ιστορία του πλανήτη Nibiru.

Μερικά από τα ερωτήματα που τίθενται στη συνέντευξη έχουν ως εξής:
Γιατί τρισεκατομμύρια έχουν εξαφανιστεί από τα κρατικά ταμεία - και έχει αναφερθεί ότι το μεγαλύτερο μέρος του χρυσού στο Φορτ Νοξ έχει φύγει. Πώς κι έτσι;
Επειδή η κυβέρνηση θα οικοδομήσουμε περίπου 1000 υπόγειες εγκαταστάσεις, καθώς και βοήθησαν τους Ρώσους και σε άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο για την κατασκευή των υπόγειων δομών 5000 περίπου;
Πιστεύει ότι η κυβέρνηση έχει πλήρη προετοιμασία για μια «καταστροφική επίδραση από τον ουρανό." Μια περιγραφή του ορολογία χρησιμοποιήθηκε στη σύμβαση με τη Ρωσία προκειμένου να ζητήσουν βοήθεια όταν χρειάζεται με την FEMA (Federal Emergency Management Agency, USA). 












Bob πήγε για να συζητήσει το θέμα ότι κάποια στιγμή στο 1983, είχαν αποδείξεις ότι Nibiru έρχεται πίσω, και ήταν ένας από τους κύριους λόγους για την κλιμάκωση της κατασκευής των υπόγειων βάσεων.

Αν κοιτάξετε την συμπεριφορά της κυβέρνησης που σχετίζονται με την αύξηση των στρατιωτικών δαπανών και την ετοιμότητα αντιμετώπισης καταστροφών, καθώς και την κατασκευή των υπόγειων δομών, φαίνεται να συντονίζονται με την αναμενόμενη επιστροφή του Nibiru, ή «10 ° πλανήτη."
Κάποια άλλα στοιχεία είναι τα εξής: πληροφορίες σχετικά με ηλιακές εκλάμψεις, οι οποίες θα είναι σε άνοδο, καθώς οι πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα είναι που υποβάλλονται σε ανωμαλίες, όπως η θέρμανση (αλλά όχι λόγω της αυξημένης δραστηριότητας του ήλιου), και οι τροχιές τους "έσπρωξε "σαν να είχαν επηρεαστεί από μια οντότητα που βρίσκεται πέρα ​​από την τροχιά του Πλούτωνα.













Διαβάστε περισσότερα...