Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Οι εισπρακτικές είναι παράνομες, μην τις λαμβάνετε υπόψιν

To κυνήγι των οφειλετών σε τράπεζες απο εισπρακτικές  εκ μέρους των πελατών τους  κρίθηκε παράνομο. Πιο συγκεκριμμένα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η εκχώρηση δανείων στις εισπρακτικές και σε άλλους τρίτους απο τις τράπεζες! ΕπιπλέονΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ έξωδικαστικές και δικαστικές πράξεις κατά των οφειλετών…κι άλλες εκπλήξεις:
Α) Σύμφωνα με τον ν. 3758/2009 οι εισπρακτικές ΔΕΝ μπορούν: α) να αγοράσουν (ΑΚ 513 επ.)ή να αναδεχτούν (ΑΚ 471 επ.) ή να διαχειριστούν (ΑΚ 876 επ.)! δάνεια από τις τράπεζες ή να χορηγήσουν οι ίδιες δάνεια (διότι δεν είναι πιστωτικά ιδρύματα, ασφαλιστικές εταιρείες κλπ), β) δεν μπορούν να προβούν σε ΚΑΜΙΑ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΗ πράξη εναντίον οφειλέτη που ασκείται αποκλειστικά από δικηγόρους ή δικαστικούς επιμελητές,  όπως εξώδικα, διαταγές πληρωμής, κατασχέσεις και πλειστηριασμούς ! ή την συμμετοχή των σε πλειστηριασμούς!.
Β) Σύμφωνα με τον ν. 3758/2009 οι εισπρακτικές μπορούν ΜΟΝΟ: Να ενημερώνουν ΕΞΩΔΙΚΩΣ τους οφειλέτες για ληξιπρόθεσμα δάνεια (που έχουν καταγγελθεί από την τράπεζα)
Γ) Απαγορεύεται από τράπεζα η εκχώρηση ληξιπρόθεσμων απαιτήσεων προς είσπραξη, είτε προς τις Εισπρακτικές είτε προς άλλους τρίτους (ΑΚ 455 επ.).



Ιδού ο ν.3758/2009, ΦΕΚ Α` 68/5-5-2009 (για τις εισπρακτικές). Δείτε ειδικότερα τα άρθρα: 3 παρ.2, 3, 5, 4 παρ.2, 6 παρ.5 (+++), 8 παρ.3, 9 παρ.4 (+++).
http://www.efpolis.gr/el/library2.html?func=startdown&id=179
Συμπέρασμα:
 α) Οι εισπρακτικές δεν μπορούν να γίνουν «δανειστές», δηλ. δεν μπορούν να πάρουν την θέση των τραπεζών απέναντι στους δανειστές, διότι  οι τράπεζες δεν επιτρέπεται να τους εκχωρήσουν, ή πουλήσουν ή μεταβιβάσουν για διαχείριση δάνεια, διότι οι εισπρακτικές ΔΕΝ έχουν άδεια για χορήγηση ή διαχείρισης δανείων, εφόσον δεν είναι πιστωτικά ιδρύματα, ασφαλιστικές εταιρείες κλπ (αρ.3 παρ.2 ν. 3758/2009).
Β) δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ περίπτωση δικαστικής διεκδίκησης δανείου, κατάσχεσης, πλειστ/σμού κλπ. από εισπρακτική εταιρεία, εσωτερικού ή εξωτερικού, εναντίον οφειλέτη. ΚΑΜΙΑ και ΠΟΤΕ.

Πηγή:  Στοχασμός Πολιτική Δημήτρης Αντωνίου


Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...

ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ? ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΤΕ ΕΝΑΝ!!!!

Μια πολύ ενδιαφέρουσα λύση για τους έλληνες πολίτες που ενδιαφέρονται σφόδρα για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών έρχεται από τον Υπουργό Άμυνας του Καναδά. Στην Ελλάδα μπορούμε τάχιστα να την ενσωματώσουμε σε νόμο για να λυθεί αφενός το πρόβλημα διαμονής των λαθροεποίκων σε άσχημα κτίρια στο κέντρο της Αθήνας και αφετέρου οι αριστεροί συμπολίτες μας να μπορέσουν να πραγματώσουν στην πράξη τα ιδανικά για τα οποία αγωνίζονται.


National Defence Headquarters
M Gen George R. Pearkes Bldg., 15 NT
101 Colonel By Drive
Ottawa, ON K1A 0K2
Canada
Αγαπητή ενδιαφερόμενη συμπολίτισσα,
Σας ευχαριστούμε για την πρόσφατη επιστολή σας, στην οποία εκφράζετε την έντονη ανησυχία σας για την αντιμετώπιση των τρομοκρατών Ταλιμπάν της Αλ Κάιντα που συλλαμβάνονται από τις Καναδικές δυνάμεις, και στη συνέχεια παραδίδονται στην Κυβέρνηση του Αφγανιστάν και σήμερα κρατούνται από Αφγανούς υπαλλήλους στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Σωφρονιστικού Συστήματος του Αφγανιστάν. Η Διοίκηση μας λαμβάνει σοβαρά υπόψιν αυτά τα θέματα και οι απόψεις σας έχουν ακουστεί δυνατά και ξεκάθαρα εδώ στην Οττάβα. Θα ικανοποιηθείτε όταν πληροφορηθείτε, ότι χάρη στις ανησυχίες πολιτών, όπως εσείς, δημιουργήσαμε ένα νέο τμήμα, εδώ στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το οποίο ονομάζεται πρόγραμμα «Προοδευτικών Αποδεχόμενων την Ευθύνη για Δολοφόνους», ή ΠΑΕΔ για συντομία.
Σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές του νέου αυτού προγράμματος, έχουμε αποφασίσει να μεταφέρουμε έναν τρομοκράτη και να τον θέσουμε υπό την προσωπική σας φροντίδα. Ο προσωπικός σας κρατούμενος έχει επιλεγεί και έχει προγραμματιστεί για μεταφορά, υπό την συνοδεία βαριά οπλισμένου φρουρού στην κατοικία σας στο Τορόντο την ερχόμενη Δευτέρα.
Ο Ali Mohammed Ahmed bin Mahmud (μπορείτε απλά να τον φωνάζετε Ahmed) πρέπει να τύχει φροντίδας, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που απαιτείτε στην προσωπική σας επιστολή διαμαρτυρίας!
Είναι πιθανόν να χρειαστεί να προσλάβετε κάποιους βοηθούς επιβλέποντες.
Εμείς θα διενεργούμε εβδομαδιαίες επιθεωρήσεις ώστε να εξασφαλιστεί ότι τα πρότυπα φροντίδας σας για τον Ahmed είναι ανάλογα με αυτά που τόσο έντονα συνιστάτε στην επιστολή σας. Αν και ο Ahmed είναι αντικοινωνική προσωπικότητα και εξαιρετικά βίαιος, ελπίζουμε ότι η ευαισθησία σας σε αυτό που περιγράφεται ως “πρόβλημα συμπεριφοράς” θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει αυτά τα ελαττώματα του χαρακτήρα του. Ίσως έχετε δίκιο στην περιγραφή των προβλημάτων αυτών ως “απλές πολιτιστικές διαφορές”.
Αντιλαμβανόμαστε ότι σχεδιάζετε να του προσφέρετε συμβουλευτικές υπηρεσίες και εκπαίδευση στο σπίτι. Ο τρομοκράτης που υιοθετήσατε είναι εξαιρετικά ικανός στην μάχη σώμα με σώμα και μπορεί να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή με τόσο απλά αντικείμενα όπως ένα μολύβι ή ένας νυχοκόπτης. Σας συμβουλεύουμε να μην του ζητήσετε να επιδείξει αυτές τις δεξιότητες στην επόμενη συνεδρίαση της ομάδας σας γιόγκα. Παρακαλείστε να ενημερώσετε τυχόν Εβραίους φίλους, γείτονες ή συγγενείς για τον φιλοξενούμενό σας, εφόσον θα μπορούσε να ταραχθεί ή ακόμα και να καταστεί βίαιος. Αλλά είμαστε σίγουροι ότι μπορείτε να τον κατανοήσετε. Είναι επίσης ειδικός στο να κατασκευάζει μια ευρεία ποικιλία εκρηκτικών μηχανισμών από κοινά προϊόντα οικιακής χρήσης, οπότε μπορείτε, αν θέλετε, να διατηρήσετε τα στοιχεία αυτά κλειδωμένα, εκτός αν (κατά τη γνώμη σας) αυτό μπορεί να προσβάλει την προσωπικότητά του.
Ο Ahmed δεν θα επιθυμούσε πολλά πάρε-δώσε με εσάς ή τις κόρες σας (εκτός από τη σεξουαλική εκμετάλλευση) από τη στιγμή που βλέπει τις γυναίκες ως υπανθρώπους, μορφή ιδιοκτησίας που ως εκ τούτου δεν έχουν δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένης της άρνησης στις σεξουαλικές του απαιτήσεις. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα για τον ίδιο και έχει το χαρακτηριστικό γνώρισμα να δείχνει βίαιες τάσεις γύρω από τις γυναίκες που αποτυγχάνουν να συμμορφωθούν με το νέο ενδυματολογικό κώδικα που θα “συστήσει” ως πιο κατάλληλη ενδυμασία.
Είμαστε βέβαιοι ότι με αυτή την συγκυρία και με την πάροδο του χρόνου θα απολαύσετε την ανωνυμία που προσφέρει η μπούρκα. Απλά θυμηθείτε ότι όλα είναι μέρος της «κουλτούρας του σεβασμού των θρησκευτικών του πεποιθήσεων», όπως περιγράφεται στην επιστολή σας.
Εκτιμούμε πραγματικά όταν οι πολίτες μας ενημερώνουν με τον κατάλληλο τρόπο για να κάνουμε τη δουλειά μας και να παρέχουμε φροντίδα για τους συνανθρώπους μας. Παρακαλούμε να προσέχετε τον Ahmed και να θυμάστε ότι θα σας παρακολουθούμε.
Καλή τύχη και ο Θεός να σας ευλογεί.

Φιλικά,
Gordon O’Connor,
Υπουργός Εθνικής Άμυνας


Πηγή


Διαβάστε περισσότερα...

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΗΛΩΝΑΜΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΟ 2009 Ο ΤΡΙΣΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΛΟΥΖΕ ΜΕ ΕΥΡΩ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

Διαβάζουμε εδώ ότι το 2011 μας έστελναν τα χαρτονομίσματα με το τσουβάλι κυριολεκτικά, μέσω μυστικών πτήσεων τσάρτερ, για να μην σκάσουν οι ελληνικές τράπεζες. Ο λόγος ήταν ότι όλοι οι Έλληνες τραβούσαν δις ευρώ κάθε εβδομάδα σε χαρτονομίσματα λόγω της μεγάλης …εμπιστοσύνης προς το ελληνικό σοβιέτ.
Μάλιστα. Και γιατί το έκαναν αυτό από την ΕΚΤ (με 200% γερμανική συναίνεση)? Τους έπιασε ο πόνος μην σκάσουν οι ελληνικές τράπεζες και μείνει νηστική η Σούλα από την κάτω Ραχούλα? Απάντηση-μέχρι εκείνο το σημείο ναι.
Για να καταλάβουμε την απάντηση ναι πρέπει να πάμε πίσω στο 2009. Η ελληνική κυβέρνηση είχε το 2009 την επιλογή χρεοκοπία ή την επιλογή του ΔΝΤ-τρόικα. Τι σήμαινε η δεύτερη επιλογή το έχουμε βιώσει όλοι. Το ερώτημα είναι τι σήμαινε η πρώτη επιλογή.


Έχουμε και λέμε λοιπόν – το 2009 η παγκόσμια οικονομία ήταν σε μαύρο,πολύ μαύρο, χάλι μετά την ιστορία με Freddie Mac, Lehman Brother και τα υπόλοιπα καλούδια από τις ΗΠΑ. Αν η Ελλάδα έσκαγε κανόνι το 2009 (του τύπου κύριοι για κάθε 10 πάρτε 4 και για τα υπόλοιπα απευυνθείτε στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις) την επόμενη μέρα ο κύριος Ζαν Κλωντ Τρισέ θα εμφανίζονταν πάνω από το Σύνταγμα σε ελικόπτερο και θα μας έλουζε με χαρτονομίσματα. Γιατί? Απλά γιατί το ελληνικό χρέος το 2009 απευθύνονταν σε ποσοστό συντριπτικό σε ξένες τράπεζες. Πόσο ήταν το χρέος το 2009? Απάντηση λάθος είναι ότι ήταν περίπου 300 δις, οπότε σε ελληνική χρεοκοπία έπρεπε οι ξένες τράπεζες να διαγράψουν 300 περίπου δις. Η σωστή απάντηση είναι ότι οι ξένες τράπεζες είχαν τιτλοποιήσει το ελληνικό χρέος, το είχαν μοχλεύσει δηλαδή, σε αναλογίες που κυμαίνονταν από 10 έως 80 φορές.
Δηλαδή η χασούρα για τις ξένες τράπεζες θα ήταν 300 δις επί ένα συντελεστή 10 έως 80 και έπρεπε να εγγραφεί λογιστικά σε μία μέρα. Οι κυριότερες τράπεζες φορείς το 2009 ήταν στην ΕΕ. Τι σήμαινε αυτό? Σε ελληνικό υποθετικό πιστόλι την άλλη μέρα το τραπεζικό σύστημα της ΕΕ είχε τιναχτεί στον αέρα. Έλα όμως που οι τράπεζες είναι διασυνδεδεμένες σε παγκόσμιο επίπεδο πλέον. Οπότε, την επόμενη μέρα μετά το σκάσιμο των τραπεζών της ΕΕ θα ακολουθούσε το τραπεζικό σύστημα των ΗΠΑ και την μεθεπόμενη η Ασία.
Αυτός ήταν ο λόγος που ο Τρισέ θα μας πέταγε λεφτά με ελικόπτερο και είχαμε το πάνω χέρι τότε, για να επιτύχουμε όρους που θα προάσπιζαν τα ελληνικά συμφέροντα. Ο κίνδυνος χρεοκοπίας δηλαδή το 2009 αποτράπηκε από τους ξένους πρότιστα για να σωθεί το διεθνές τραπεζικό σύστημα.
Και τι επιλέχθηκε για την Ελλάδα με τα μνημόνια? Σταδιακά το χρέος από τις ξένες ιδιωτικές τράπεζες στράφηκε σε διακρατικά δάνεια και στην περιουσία του ελληνικού κράτους. Το 2011 που αναφέρεται το άρθρο δεν είχε πλήρως γίνει η μετατροπή για αυτό και μας έστελναν ευρώ ακόμα με το τσουβάλι. Κινδύνευε δηλαδή ακόμα το τραπεζικό σύστημα της ΕΕ από την μόχλευση των ελληνικών δανείων.
Και σήμερα? Καληνύχτα….. Το ελληνικό χρέος όπως είπαμε σήμερα είναι σχεδόν 100% διακρατικό (δηλαδή διαγράφεται απλά και οι τράπεζες του εξωτερικού δεν κατάλαβαν καν τι έγινε) και υπό αγγλικό δίκαιο (δηλαδή με υποθηκευμένη ουσιαστικά όλη την Ελλάδα την στιγμή που για τα απλά ομόλογα του 2009 ίσχυε μόνο ελληνικό δίκαιο).
Τα συμπεράσματα δικά σας….


Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΒΟΣΤΟΚ!!!!!
















Πριν κάμποσο καιρό είχα γράψει δυο άρθρα για το τι είχε συμβεί στην λίμνη Βοστόκ δυο άρθρα για να τα διαβάσετε πατήστε πρώτα ΕΔΩ και μετά ΕΔΩ. Είχα κάνει κάποιες εικασίες μα τα γεγονότα τα οποία παρουσιάζονται είναι απίστευτα τα οποία όμως εξελίσσονται στα κρυφά και με άκρα μυστικότητα!!!!

Η Λίμνη Vostok ( Βοστόκ ) έχει 1.000 μίλια βάθος, με επιφάνεια ίση με τη λίμνη της Αμερικής – Οντάριο.

ΓΕΝΕΥΗ – Μια αποκάλυψη όπου έκανε Ρώσος επιστήμονας ( το όνομα του δεν αναφέρεται ) έχει ανακαλύψει τι πραγματικά συνέβη στην λίμνη, όταν ο ίδιος και οι συνάδελφοί του πήγαν για πέντε ημέρες σε μια μυστηριώδη λίμνη 12.366 πόδια κάτω από τον πάγο της Ανταρκτικής.



Ο Δρ Anton Padalka ( Άντον Παντάλκα ) είπε στις αρχές στην Ελβετία ότι οι ερευνητές ανακάλυψαν μια περίεργη και θανατηφόρα μορφή ζωής που ονομάστηκε Οργανισμός 46-B όπου πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ευφυής χταπόδι- πλάσμα (ΠΡΟΣΕΞΤΕ << χταπόδι – πλάσμα ) που στοίχισε τη ζωή σε τρία από τα μέλη της ομάδας ( το ατύχημα που είχε συμβεί στην ομάδα και έδινα σημεία ζωής )!!!!
Όμως, η κυβέρνηση του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν υποστήριξε ότι << τίποτα επιστημονικού ενδιαφέροντος >> δεν βρέθηκε και αυτό γιατί ο πρώην ισχυρός πράκτορας της KGB ελπίζει να κάνει όπλο τον οργανισμό αυτό!!!!

<< Η ανακάλυψη αυτών των ασυνήθιστων μορφών ζωής ( υπάρχουν και άλλες και μιλάνε και για μια εξωγήινη βάση ) στη λίμνη Βοστόκ ήταν το σημαντικότερο επιστημονικό επίτευγμα των τελευταίων δεκαετιών, αλλά δόθηκε εντολή να μην αποκαλυφτεί λόγω τα σχέδια που κάνει ο κ. Πούτιν για την περιοχή , << έγινε καταγγελία δυσλειτουργιών δήλωσε η γεωλόγος …. >> !!!!

Ήταν στις αρχές του Φεβρουαρίου 2012, ότι τα μέλη της Ρωσικής αποστολής επέτυχε γεωτρήσεις μέσα από περισσότερα από δύο μίλια κάτω από το παχύ πάγο στη λίμνη Vostok ένα έργο που πήρε πάνω από 30 χρόνια δουλειάς!!!!! Η λίμνη γλυκού νερού έχει σφραγιστεί από τον υπόλοιπο κόσμο μεταξύ από 15 έως και 34 εκατομμύρια χρόνια, οι επιστήμονες είχαν προβλέψει ότι θα βρουν νέα είδη που θα είχαν εξελιχθεί πολύ διαφορετικά από ό, τι οποιαδήποτε άλλο οργανισμό είχαν ξαναδεί.
<< Σύμφωνα με την έρευνά μας, η ποσότητα του οξυγόνου εκεί υπερβαίνει από άλλα μέρη του πλανήτη μας κατά 10 έως 20 φορές παραπάνω!!!! Οι μορφές ζωής που βρήκαμε εκεί είναι πιθανό να είναι μοναδικοί στην Γη, ο Sergey Bulat ( Σεργκέι Μπουλάτ ), αρχηγός αποστολής αλλά και του έργου, δήλωσε στη ρωσική τηλεόραση, όπως οι γεωλόγοι είχαν τρυπήσει σε κάποια άλλη << διάσταση >>!!!! >>.

Προηγουμένως, εξαιρετικά περίεργα πλάσματα είχαν βρεθεί σε βαθέων υδάτων αεραγωγών στα ανοικτά των ακτών της Ανταρκτικής συμπεριλαμβανομένων τριχωτά στέρνα καβούρια που τρέφονται από κήπους των βακτηρίων που καλλιεργούν στο σώμα τους και είναι σαρκοφάγα, επτά ένοπλες αστερίες που μπορούν να πιάσουν και να σκοτώσουν αυτά τα καβούρια !!!!

Ακριβώς η ομάδα όταν πλησίασε τρυπώντας τη λίμνη κάθε επικοινωνία με τον έξω κόσμο μυστηριωδώς σταμάτησε (βλέπε πληροφορίες στο δεύτερο άρθρο μου για την λίμνη Βοστόκ ). Καθώς οι ημέρες περνούσαν και οι ερευνητές δεν έδιναν σημεία ζωής στην αυξανόμενη ξέφρενη προσπάθεια για την επίτευξή τους μέσω ασυρμάτου οι συνάδελφοι τους επιστήμονες σε όλο τον κόσμο φοβόντουσαν για το χειρότερο.

Δρ John Priscu ( Τζόν Πρίσκου ), καθηγητής οικολογίας στο Montana State University ( Μοντάνα Στέιτ Γιουνιβέρσιτι ) όπου και είναι αρχηγός ενός παρόμοιου προγράμματος εξερεύνησης της Ανταρκτικής είπε στο κανάλι Fox News ( Φοξ Νιους ) κατά τη χρονική στιγμή. ”Μπορώ μόνο να φανταστώ το τι μπορεί να έχει γίνει.”
Ο Δρ Padalka ισχυρίζεται ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο ίδιος και οι συνάδελφοί του αγωνίζονταν για τη ζωή τους στον χαμένο κόσμο βαθιά κάτω από την επιφάνεια της γης!!!!
<< Αντιμετωπίσαμε Οργανισμούς όπως ο 46-B την πρώτη ημέρα, της πρώτης προκαταρκτικής βουτιάς στα κρύα νερά >>, αφηγείται. ,<< Συνέβησαν πράγματα τα οποία δεν ,μπορώ να πω αυτό όμως που μπορώ να πω είναι ότι ο συναγερμός ήταν εσκεμμένος!!!! >>.

xtapodi B-46
Τα χταπόδια vitrelladonella Richardi ( Βιτρελλαντονέλλα Ρικάρντι ) γνωστά για την ακραία νοημοσύνη που τα κατέχει!!!!
Παρά το γεγονός ότι το πλάσμα έχει 14 πλοκάμια αντί της συνήθους οκτώ, σκοτώνει κατά τρόπο παρόμοιο με ένα συνηθισμένο χταπόδι – έχει κεντρί όπου εκχύει ένα είδος σάλιου όπου φέρνει παράλυση στη συνέχεια, και αργότερα διαμελίζει το θύμα του σε μικρά κομμάτια με το ράμφος του. Αλλά ο Οργανισμός 46-B έχει ένα άλλο άσσο στο μανίκι της.

«Είναι σε θέση να παραλύσει θήραμα σε απόσταση μέχρι 150 μέτρα από την απελευθέρωση το δηλητήριό του μέσα στο νερό από ένα όργανο παρόμοιο με τον σάκο μελανιού της,” εξήγησε ο Dr Padlaka. ”Δυστυχώς, ο συνάδελφός μου και δια βίου φίλος Δρ Vindogradov ( Βιντρογράντοβ ) σκοτώθηκε με αυτόν τον τρόπο. Ήταν σαν να τον υπνώτισε τηλεπαθητικά …. Έριξε το δηλητήριο και ύστερα προσκόλλησε επάνω του όπου και τρομάξανε να το ξεκολλήσουμε από τον άτυχο συνάδελφο!!! Πολλά είδη χταποδιού μπορεί να αλλάξει την εμφάνισή τους, συνήθως για να αποφύγουν τα μεγαλύτερα αρπακτικά, >> ο Δρ Padalka εξήγησε. Αλλά οι σχήμα-μετατοπίσεις – ικανότητες του οργανισμού 46-B είναι σχεδόν διαβολικές και απίστευτες…..!!!!

 Μπορούν και παίρνουν την μορφή ενός ανθρώπινου δύτη. Νομίζαμε ότι ήταν συνάδελφοί μου που κολυμπούσαν προς εμάς με εξοπλισμό για καταδύσεις. Μέχρι τη στιγμή που τον πιο κοντινό επιστήμονα τον άρπαξε και τον ξέσκισε σε κομμάτια!!!! Οι βραχίονες του οργανισμού 46-B έδειξαν μια ανατριχιαστική ικανότητα, λειτουργούν αυτόνομα!!!! Η μοναδική γυναίκα επιστήμονας έκοψε το ένα πλοκάμι από το χταπόδι και το πλοκάμι αυτόνομα την έπιασε από τον λαιμό και την στραγγάλισε!!!! Οι ειδικοί πιστεύουν για το συγκεκριμένο χταπόδι ότι όχι μόνο αναγέννα το άκρο του, αλλά το κομμένο πλοκάμι είναι σε θέση να σχηματίσει ένα νέο χταπόδι!!!!

«Από τον τρόπο που προσαρμόζεται κάθε φορά αλλάζαμε την τακτική μας είμαστε σίγουροι ότι είναι τουλάχιστον τόσο έξυπνα όσο ένας μέσος άνθρωπος, >> ο Δρ Padalka αποκάλυψε. «Αν δεν αναχωρούσαμε από την περιοχή θα ήμασταν όλοι χαμένοι, προτού βγούμε από το νερό χάσαμε άλλον έναν συνάδελφο!!!! >> Ως εκ θαύματος, οι επιστήμονες ήταν σε θέση να συλλάβουν ένα τέτοιο πλάσμα σε μια δεξαμενή.

Αν και οι γεωλόγοι ανάμεναν να τιμηθούν διεθνώς για την καταπληκτική τους αυτή έρευνα. Προς μεγάλη απογοήτευσή τους, όμως, η ρωσική κυβέρνηση υποστήριξε ότι η ομάδα τους δεν είχε βρει καμία ζωή στη λίμνη Vostok – και αρνήθηκαν ότι οι δύτες είχαν εισέλθει ακόμη και στο νερό.
“Δεν υπάρχει τίποτε εκεί κάτω, μπορώ να σας διαβεβαιώσω,” σύμφωνα με δήλωση του επικεφαλής του σταθμού Vostok Research, AM Yelagin ( ΑΜ Γελέτζιν ). Ο διευθυντής της Ρωσικής ακτοφυλακής Valery Lukin ( Βάλερι Λούκιν ), παραδέχθηκε ότι στην περιοχή είχε τεθεί μέγιστος συναγερμός οποίος είχε ήδη τεθεί σε εφαρμογή, όπου τον ονόμασαν προφύλαξη “ρουτίνας”.

Αμερικανοί και Βρετανοί εμπειρογνώμονες προβληματίζονται από αυτήν την ανακοίνωση.
“Είναι ένα μικρό κομμάτι του αντί-αποκορύφωμα,” δήλωσε ο γεωλόγος Δρ David L. Meckenroy ( Δρ Ντέιβιτ Μεκένροη ) από το Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε στην τηλεόραση κατά τη χρονική στιγμή.
<< Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι ήταν τόσο λάθος για να υπάρχει μια ασυνήθιστη μορφή ζωής εκεί κάτω >>.

Ο Δρ Padalka ισχυρίζεται ότι έφυγε από την πατρίδα του τον Ιούλιο μετά την εκμάθηση στη φρίκη του, ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει να θέσει την ανακάλυψη αυτή για στρατιωτική χρήση.
“Μερικά είδη χταποδιού θέτουν έως 200.000 αυγά», τόνισε. ”Φανταστείτε αν κατατεθούν σε ταμιευτήρες και λίμνες σε όλη τη Βόρεια Αμερική το τι έχει να γίνει;”
Η ρωσική κυβέρνηση καλεί τους ισχυρισμούς των καταγγελιών παράλογο.
<< Είναι για γέλια. Χο, χο, χο, “δήλωσε ο Μιχαήλ Μπέλοκχιν του Προεδρείου του Υπουργείου Φυσικών Γεγονότων. << Ακούγεται σαν κάτι που μπορείτε να δείτε σε ένα από τα κανάλια επιστημονικής φαντασίας! Ο Ψυχρός Πόλεμος έχει τελειώσει, φίλοι μου. Εάν οι επιστήμονες μας έκανε μια ανακάλυψη τέτοιου μεγέθους, σοβαρά αμφιβάλλω ότι θα το μοιραζόμασταν με τον κόσμο; >>

Επειδή κάποιοι λένε πως είμαι ρεζίλης και μη σοβαρός για κάποια άρθρα μου ίσως με πουν και για αυτό εδώ!!!! Μα όπως πάντα δίνω στοιχειά ποιοι και πως τα είπαν!!!! Αν έχει γίνει λοιπόν μια τέτοια ανακάλυψη που εδώ πιστεύω ότι έχει γίνει τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά…… αν και πίεσαν πολύ για να μάθουν για την εξωγήινη βάση τον Ρώσο επιστήμονα αρνήθηκε να τους πει το παραμικρό!!!! Φανταστείτε τι μπορεί και κάνει αυτός ο οργανισμός….. που αν μας το έλεγε κάποιος μη επιστήμον και ειδικός θα τον βγάζαμε τρελό!!!!

 Τώρα όμως που το λέει κάποιος ο οποίος ήταν ειδήμον και παρών στην όλη έρευνα τι γίνεται!;! Και πάλι οι μισοί θα τον πιστέψουν και οι άλλοι μισοί όχι!!!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.

Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!
 
 
 

Διαβάστε περισσότερα...

Καμπαλιστικός Ιουδαϊσμός, Τεκτονισμός, Παγκόσμια Ιουδαϊκή Κυριαρχία και Αντισημιτισμός














 Henry Makow / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Ο André Le Sage de La Franquerie de La Tourre (1901-1992) (ψευδώνυμο, Marquis de La Franquerie) ήταν ένας Γάλλος παραδοσιακόςΚαθολικός ο οποίος κατήγγειλε την ιουδαιο-μασονική διείσδυση στην Καθολική Εκκλησία. Σε αυτό το απόσπασμα από το βιβλίο του «Ο Εωσφόρος και η Απόκρυφη Δύναμη» (1984), επαναλαμβάνει την άποψη ότι ο βασιζόμενος στην Καμπάλα Ιουδαϊσμός είναι μια σατανική αίρεση μεταμφιεσμένη σε θρησκεία. Αυτό, υπονοεί, είναι η πραγματική αιτία του αντισημιτισμού.
Η Καμπάλα ελάχιστα έχει να κάνει με τις διδασκαλίες του Μωυσή και είναι ένα μείγμα μυστικών βαβυλωνιακών και αιγυπτιακών δογμάτων, που διαστρεβλώθηκαν από τους Εβραίους με τον τρόπο τους επηρεασμένοι από το μίσος τους για τον Χριστιανισμό.
Ο Ελιφάς Λεβί (Γάλλος αποκρυφιστής και μάγος, 1810 – 1875), δήλωσε ότι η υψηλή μαγεία, κρύφτηκε κάτω από το όνομα της Καμπάλα, και για αυτήν μιλάνε τα ιερογλυφικά των αρχαίων ιερών ναών ... "
Ο de La Tourre σημειώνει ότι οι αδελφοί G. και N. L. Butmir στα έργα τους, «Ο Ελευθεροτεκτονισμός και η Προδοσία του Κράτους και οι Εβραίοι στη Μασονία», ορθώς επισημαίνουν ότι, παρά τις προόδους στην επιστήμη, οι ραβίνοι και οι Καβαλιστές Εβραίοι που επιθυμούν να διατηρήσουν την εξουσία τους στα μυαλά των ανθρώπων, αφιερώθηκαν στην «Καμπάλα της αριστεράς», δηλαδή στη μαγεία, τη δαιμονολογία, την επίκληση των πνευμάτων, τον πνευματισμό, για να υποδουλώσουν τα αδύναμα μυαλά που έχουν χάσει, για έναν ή τον άλλο λόγο, την καλοπροαίρετη στήριξη στην αληθινή πίστη. Αντιλαμβανόμαστε ότι οι μελέτες αυτές, μακριά από την υπηρεσία στον αληθινό Θεό, οδηγούν άμεσα στη λατρεία του αποκρυφισμού και στη λατρεία του διάβολου".
Οι αδελφοί Butmir γράφουν: "Η Καμπάλα είναι η βάση της θεωρίας των Τεκτόνων, καθώς και όλων των μυστικών εταιριών που ιδρύθηκαν με τη διείσδυση Εβραίων σε χριστιανικούς κύκλους. Ο σκοπός του Τεκτονισμού είναι η συμβολική ανοικοδόμηση του Ναού του Σολομώντα. αλλά ο μυστικός σκοπός που είναι κατανοητός, είναι η καταστροφή της χριστιανικής Εκκλησίας και όλων των χριστιανικών κρατών, η αντικατάσταση της χριστιανικής πίστης από τα ‘πεφωτισμένα’ μυστήρια που κρύβονται στην Καμπάλα, και η υποταγή όλων των χριστιανικών λαών στο ζυγό της Καμπαλιστών Εβραίων. "
Συνεχίζουν:
"Για την επίτευξη αυτών των στόχων, η Μασονία, από την διείσδυσή της σε όλες τις χώρες, μέσω των πρακτόρων της, σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας, κατάφεραν να καταλάβουν τις υψηλότερες θέσεις σε κάθε κράτος (αλλά κα σε όλες τις χριστιανικές εκκλησίες) .. . και οδηγούν όλους τους λαούς σε ταραχές, εξεγέρσεις, επαναστάσεις. Η Μασονία απλώνεται με κάθε τρόπο και επιδιώκει επίσης για τους Εβραίους, ίσα δικαιώματα και την εγκαθίδρυση μιας συνταγματικής κυβέρνησης υπό την ετικέτα της οποίας υπόσχεται οφέλη για τα έθνη, που στην πραγματικότητα είναι μόνο υποδούλωση του (εκάστοτε) λαού και της Εκκλησία στο μασονικό Σύνταγμα, που νομιμοποιήθηκε στο Λονδίνο το 1720, από το καταστατικό της, ένα μυστικό αγγλο-εβραϊκό, σκοπός του οποίου είναι η λατρεία του διαβόλου. "
Ο Butmir στη συνέχεια, ισχυρίζεται ότι «η έννοια της αριστεράς, “sinistra”, είναι επίσης άξια προσοχής, γιατί ο Χριστός είπε ότι κατά την Ημέρα της Κρίσεως, ο Υιός του Θεού θα θέσει τα πρόβατα στα δεξιά του, δηλαδή εκείνους που έχουν ακολουθήσει τις εντολές Του, και αριστερά, τα κατσίκια, δηλαδή όσους έχουν απορρίψει την θεία διδασκαλία Του, έτσι ώστε η αριστερά δείχνει όσους απορρίπτουν το Χριστό, καθώς και την αλήθεια. Εκείνες οι οργανώσεις που καθοδηγούνται από τους Εβραίους, οι Μασόνοι ή άλλοι Ιουδαίζοντες αιρετικοί, αποκαλούν τους εαυτούς τους αριστερούς, για να σηματοδοτήσουν την μύησή τους στα μυστήρια της Καμπάλα, την εχθρότητά τους προς τον Χριστό και την Αλήθεια, και την προσκόλλησή τους στη λατρεία διαβόλου και στο ψέμα! "
Περιττό να πούμε ότι κατά τη διάρκεια της Κομμούνας του Παρισιού το 1871, οι επαναστατικές δυνάμεις φρουρούσαν το ξενοδοχείο για την προστασία των Ρότσιλντ (σχ. Προφανώς αναφέρεται στο Hôtel Salomon de Rothschild στο Παρίσι). Και η Κομμουνιστική Εφημερίδα ‘L'Humanite’ ιδρύθηκε από Εβραίους πολυεκατομμυριούχους: τους Levy-Brahm, Dreyfus, Elias-Rodriguez, Salomon Reinach, Blum, Casewitz, Herr, Sachse.
Αντισημιτισμός
Ο Εβραίος, Bernard Lazare, (1865 — 1903) στο βιβλίο του «Αντισημιτισμός, η Ιστορία του και οι Αιτίες του», το 1894, τολμά να γράψει (σελίδα 307):
"Χωρίς το Νόμο, χωρίς το Ισραήλ να τον εφαρμόζει, ο κόσμος δεν θα μπορούσε να γνωρίσει την ευτυχία του να υποβάλλεσαι στην Οικουμενική Αυτοκρατορία του Νόμου." (Δηλαδή στην αυτοκρατορία των Εβραίων).

Στον πρόλογο του βιβλίου του, μιλώντας για την εχθρότητα που συνάντησαν οι Εβραίοι από όλους τους λαούς και σε όλες τις εποχές, γράφει: «Ο αντισημιτισμός έχει ακμάσει σε όλα τα μέρη και σε όλες τις εποχές, πριν από τη χριστιανική εποχή και αργότερα, στην Αλεξάνδρεια, τη Ρώμη και την Αντιόχεια, την Αραβία και την Περσία. Στην διάρκεια του Μεσαίωνα και στη σύγχρονη Ευρώπη, με λίγα λόγια, σε όλα τα μέρη του κόσμου όπου υπήρξαν και όπου υπάρχουν Εβραίοι, φαίνεται απίθανο ότι μια τέτοια ενιαία γνώμη θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα φαντασίας και ιδιοτροπίας και θα πρέπει να είναι στην καρδιά του (αντισημιτισμού) μια βαθιά και σοβαρή αιτία. "
Στο πρώτο κεφάλαιο του, παραδέχεται: «Είναι προφανές ότι οι γενικές αιτίες του αντισημιτισμού ανέκαθεν εδράζονταν στο ίδιο το Ισραήλ και όχι σε εκείνους που το πολέμησαν και κατέληξε: «επειδή παντού και μέχρι σήμερα, ο Εβραίος ήταν ένα ακοινώνητο ον. Γιατί ήταν ακοινώνητος; Επειδή ήταν αποκλεισμένος, και ο αποκλεισμός του ήταν τόσο πολιτικός όσο και θρησκευτικός, ή μάλλον, ο ίδιος επέμενε στην πολιτικο-θρησκευτική λατρεία του (ή σέκτα του), με το νόμο της ... ήθελαν να παραμείνουν Εβραίοι παντού, και παντού τους χορηγήθηκαν προνόμια που τους επέτρεπαν να σχηματίσουν ένα κράτος εν κράτει ... "(17).
Αλλού, ο ίδιος συνεχίζει, μιλώντας για τον εβραϊκό λαό: "Ένας δραστήριος λαός, ζωηρός με άπειρη υπερηφάνεια, θεωρούν τους εαυτούς τους ανώτερους από άλλα έθνη, ο εβραϊκός λαός θα γίνει μια δύναμη. (Ο λαός) είχε μια ενστικτώδη γεύση για κυριαρχία από τις ρίζες του. Πίστευε ότι η φυλή και η θρησκεία τον τοποθέτησε πάνω απ’ όλους .. Ο χρυσός τους έδωσε μια δύναμη που όλοι οι πολιτικοί και θρησκευτικοί νόμοι τους την αρνήθηκαν. Οι κάτοχοι του χρυσού έγιναν κύριοι των κυρίων τους. Κυριάρχησαν επάνω τους ... μπήκαν στις σύγχρονες κοινωνίες όχι ως επισκέπτες, αλλά ως κατακτητές ... έκαναν τη μοναδική κατάκτηση για την οποία ήταν οπλισμένοι ... "(σελίδα 223)
«Την ημέρα που στον Εβραίο δόθηκε μια δημόσια θέση εξουσίας, η χριστιανική κυβέρνηση ήταν σε κίνδυνο ... Η είσοδος των Εβραίων στην κοινωνία συμβόλιζε την καταστροφή του Κράτους των Χριστιανών», 
Παραθέτοντας τον S.P. Chajes, ένα μέλος της B'nai B'rith που έγραψε στο Εθνικό Εβραϊκό Ημερολόγιο, ( Έτος 5682) (δηλ. έτος 1922 μ.Χ.) : «ο ιμπεριαλισμός μας είναι ο μόνος που μπορεί να με ατιμωρησία να αψηφά τους αιώνες. Ο μόνος που δεν έχει κανένα φόβο ήττας, που είναι ανίκητος και προχωρά χωρίς να χάνει τον σκοπό του, αργά αλλά σταθερά.
Ένας από τους επικεφαλής του Ιουδαϊσμού, ο (γεννημένος στην Πολωνία Εβραίος γλύπτης και Σιωνιστής -φώτο) Alfred Nossig (1864–1943) έγραψε στο ‘Judentem Integrals’ (1921): «Η εβραϊκή κοινότητα είναι κάτι περισσότερο από ένα λαό με τη σύγχρονη έννοια της λέξης. Είναι ο θεματοφύλακας μιας ιστορικής παγκόσμιας αποστολής, στην πραγματικότητα μιας κοσμικής, που της έχει ανατεθεί από τους ιδρυτές της, το Νώε και τον Αβραάμ ... αποτελεί ένα ασυνείδητο πυρήνα της ύπαρξής μας, τη κοινή ουσία της ψυχής μας ... ο σχεδιασμός των αρχέγονων προγόνων μας βασιζόταν στο όχι μια φυλή, αλλά μια παγκόσμια τάξη να καθοδηγήσει την ανθρωπότητα στην πνευματική ανάπτυξή της". (σελ. 1-5)
 
 



Διαβάστε περισσότερα...

Ελληνική «σωτηρία»: Η πιο προσοδοφόρα γερμανική επένδυση

«Πρόγραμμα ελληνικής σωτηρίας: η καλύτερη γερμανική επένδυση!»: κρίμα που ανάμεσα στις «αφίσες» που συζητήθηκαν αυτές τις μέρες στη Γερμανία δεν υπήρχε και μία σαν αυτή που να λέει την αλήθεια, την ώρα που η Γερμανία φτάνει στις εκλογές με το μυαλό της στην Ελλάδα. Ε, δεν κάνει κι άσχημα: τόσα λεφτά έχει βγάλει από τη «διάσωσή» μας… Γιατί 41 δις ευρώ, είναι πολλά λεφτά. Πάρα πολλά. Ποιος βγάζει τόσα σε λιγότερα από τέσσερα χρόνια; Ισως ούτε όλοι οι μεγάλοι επιχειρηματίες του κόσμου τούτου μαζεμένοι. Υπάρχει όμως κάποιος που μπορεί όχι μόνον να το καταφέρνει και να το παραδέχεται, αλλά και να βαφτίζει αυτή τη θηριώδη τοκογλυφική κερδοφορία «αλληλεγγύη»: είναι η γερμανική κυβέρνηση, με το ελληνικό πρόγραμμα «σωτηρίας». Τους άφησε όλους πίσω…

Ποιος είπε λοιπόν ότι ένα κράτος δεν μπορεί να είναι επιχειρηματίας; Όπως αποδυκνύει περίτρανα η επίσημη απάντηση που έδωσε προ ημερών το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας σε ερώτηση στο κοινοβούλιο της χώρας, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας έχει κερδίσει από την ελληνική κρίση το θηριώδες αυτό ποσό: σύμφωνα δε με άλλους, επίσης Γερμανούς, που πραγματοποιούν ανεξάρτητες εκτιμήσεις, το πραγματικό ποσό το οποίο ωφελήθηκε το Βερολίνο από την ελληνική κρίση, κυρίως λόγω των διαφορών επιτοκίων, είναι υπερδιπλάσιο αυτού και υπερβαίνει τα 110 δις! Είτε έτσι είτε αλλιώς, η Γερμανία έχει και με τη βούλα πλέον καταστεί ο μέγας τοκογλύφος της εποχής μας – και το δέχεται πλέον η ίδια. Το μεγάλο νέο μετέδωσαν γερμανικά ΜΜΕ, όπως ο Σπίγκελ και η Ντόιτσε Βέλλε, αλλά, εδώ, κάναμε φυσικά το βλάκα...

Το ερώτημα λοιπόν είναι γιατί το δεχόμαστε εμείς. Ούτε μήνα πριν από τις γερμανικές εκλογές, η Ελλάδα της πρωτοφανούς συρρίκνωσης της οικονομίας κατά 25% του ΑΕΠ της, της ανεργίας που δεν αντέχεται, της ύφεσης που βαθαίνει, της κοινωνίας που αποσυντίθεται και της πολιτικής μετατόπισης σε επικίνδυνα άκρα, εξακολουθεί να κάνει το «καλό παιδί» ακόμα και όταν η επικυρίαρχη δύναμη μετρά επισήμως τα κέρδη της από την ελληνική καταστροφή, παρά το επιπλέον γεγονός ότι, την ίδια στιγμή, οι παραδοχές για τα λάθη του ελληνικού προγράμματος έχουν πλέον γίνει κοινό κτήμα. Η χώρα διαλύεται και στα ερείπιά της, τα γερμανικά κρατικά ταμεία γεμίζουν λεφτά – λεφτά ίσως τελικά περισσότερα και από τις εγγυήσεις (προσοχή: όχι χρήμα των φορολογουμένων όπως ψευδώς στην Ελλάδα λέγεται) που έχει δώσει η Γερμανία για τη «σωτηρία» της χώρας…

Prost! λοιπόν κορόιδα: στην υγειά όλων σας κι ευχαριστούμε πολύ για το χρήμα που έρευσε άφθονο στα κρατικά γερμανικά ταμεία για να σας σώσουμε. Κάπως έτσι δεν θα σκέφτονται άραγε κάποιοι στο Βερολίνο σήμερα; Και δεν θα έχουν άδικο. Πολύ περισσότερο όταν, την ίδια στιγμή, εκτός από τα ομολογημένα τους υπερκέρδη έχουν πάρει και τον πλήρη έλεγχο μιας ολόκληρης χώρας στα χέρια τους…

Δυστυχώς, ο υπουργός των Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, αυτόκλητος δημόσιος θαυμαστής του γερμανού ομολόγου του, έκανε πως δεν άκουσε αυτή την απάντηση Σόιμπλε από το Βερολίνο – όπως και όλη η κυβέρνηση άλλωστε. Αλλά και να την άκουγε; Τι να έκανε μπροστά στο απύθμενο δέος που νιώθει για εκείνον; Θα μπορούσε άραγε να πει κάτι, να αντιτάξει ένα επιχείρημα, να ζητήσει την περίφημη, μάλλον ιστορικά διαβόητη, επαναδιαπραγμάτευση; Φυσικά όχι. Απλώς, περιμένει στο ακουστικό του, όπως και ολόκληρη η ελληνική κυβέρνηση για το νέο «κούρεμα» - κι ας λέει εσχάτως ότι δεν το έχουμε ανάγκη, μόνος μαζί με τη γερμανική ηγεσία σε ολόκληρο τον κόσμο που υποστηρίζει αυτή την άποψη, χρήσιμη για το Βερολίνο, καταστρεπτική για την Ελλάδα...




Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...

Μας κοροϊδεύουν πολύ άγρια - Μας σπρώχνουν στον Καιάδα και αυτοί με τους συνεργάτες τους ζουν πλουσιοπάροχα

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Press-Time για τους μισθούς των Ελλήνων βουλευτών και των «παρατρεχάμενων» τους
Στις υπόλοιπες χώρες  της κρίσης τα όποια προνόμια - τα περισσότερα-  και επιδόματα των εκάστοτε βουλευτών έχουν κοπεί. Στην Ελλάδα όμως… όχι!





Όσες φορές έχει ακουστεί και συζητηθεί το θέμα της μείωσης μισθών και επιδομάτων των 300 της Βουλής εκείνοι «σφυρίζουν» αδιάφορα ενώ πολλοί δε βγαίνουν και εκτός εαυτού. Η κοινωνία… βράζει, η ανεργία αυξάνεται ραγδαία, οι μισθοί και οι συντάξεις πετσοκόβονται, αλλά οι βουλευτές δείχνουν να είναι στον κόσμο τους. Αφού, ο μισθός τους όχι μόνο δεν έχει μειωθεί - παρά τις περικοπές κάθε είδους εισοδήματος των Ελλήνων πολιτών και παρά την οικονομική ύφεση που μαστίζει τη χώρα- αλλά αντιθέτως είναι από τους πιο… καλοπληρωμένους πολιτικούς ανάμεσα σε πολλές χώρες, με πολλούς να υποστηρίζουν ότι πληρώνονται το ίδιο καλά, ή και καλύτερα  ακόμα από τους Γερμανούς συναδέλφους τους. Για να είναι και πιο ορθή ωστόσο η σύγκριση, ας την κάνουμε τουλάχιστον με τις Ευρωπαϊκές χώρες που πλήττονται και εκείνες από την οικονομική κρίση. Έτσι λοιπόν, έχουμε τις βασικές βουλευτικές αποδοχές των βουλευτών της Πορτογαλίας να κινούνται στα 3.700 ευρώ, της Ισπανίας 2.814 ευρώ και της Κύπρου στα 3.580 ευρώ. Στην Ελλάδα όμως παρά το ότι ίσως έχει και μεγαλύτερο οικονομικό πρόβλημα από τις παραπάνω χώρες οι βασικές αποδοχές των βουλευτών φθάνουν στις  5.750 ευρώ. Περισσότερα και από τους βουλευτές της Αυστρίας (4.080 ευρώ) που δεν είναι «λαβωμένη» από την κρίση. Κι αυτά; Χωρίς τα… εξτραδάκια;
Τα.. προνόμια
Το κερασάκι στην τούρτα έρχεται με τα επιδόματα και προνόμια των 300 της Βουλής. Προνόμια τα οποία συνεχίζουν να υφίστανται με μια μικρή περικοπή (και αυτή κάτω από την θύελλα σφοδρών αντιδράσεων του πολιτικού κόσμου) ενώ στις υπόλοιπες χώρες  της κρίσης τα όποια προνόμια- τα περισσότερα-  και επιδόματα των εκάστοτε βουλευτών έχουν κοπεί. Στην Ελλάδα όμως… όχι!
Εκτός των «μπόνους» συμμετοχής στις επιτροπές και τα θερινά τμήματα, οι βουλευτές μας απολαμβάνουν και δωρεάν εξοπλισμό των γραφείων τους είτε αυτό αφορά έμψυχο είτε άψυχο υλικό. Φαίνεται πως η κρίση δεν τους δίνει την ευκαιρία να «χτίσουν» το γραφείο τους με δικά τους χρήματα και έτσι αν και εν καιρώ κρίσης, τα πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες – φορολογούμενοι. Οι βουλευτές διατηρούν το επίδομα γραφείου, τα έξοδα κίνησης, και την οικογενειακή παροχή, την ώρα που ολοένα και περισσότεροι Έλληνες εξωθούνται στη φτώχεια και… κυριολεκτικά πεινάνε! Η απάντηση των βουλευτών; «έχουμε πολλά έξοδα», λες και ο ελληνικός λαός με τόσα χαράτσια, τις απανωτές μειώσεις, τις φοροεπιδρομές και τα τέλη των λογαριασμών της ΔΕΗ κ.α. δεν έχει έξοδα;
             
Οι… (αστείες - για τα μάτια του κόσμου) περικοπές

Οι όποιες - ελάχιστες - μειώσεις που έχουν υποστεί (σε ότι αφορά τα εξτραδάκια πάντα) οι Έλληνες Βουλευτές σαφώς κα δεν συγκρίνονται με εκείνες του ελληνικού λαού. Για παράδειγμα, μιας και όπως υποστηρίζουν δύσκολα τα… βγάζουν πέρα, οι μειώσεις που έχουν υποστεί αφορούν τα έξοδα κίνησης, το επίδομα οργάνωσης και λειτουργίας γραφείου κατά 12%, μείωση κατά 15% της αποζημίωσης συμμετοχής στις κοινοβουλευτικές επιτροπές και παράταση της μείωσης της βουλευτικής αποζημίωσης κατά 5%. Ενώ η μεγαλύτερη μείωση αγγίζει μόλις το 30% στα επιδόματα Χριστουγέννων, Πάσχα και θερινών διακοπών.
Βέβαια, κάθε φορά που γίνεται κουβέντα για μείωση των μισθών των πολιτικών του τόπου, οι περισσότεροι εξ αυτών, βγαίνουν εκτός εαυτού, υποστηρίζοντας μάλιστα, ότι δεν παίρνουν πολλά χρήματα καθώς και ότι όσα παίρνουν δεν τους φτάνουν, λόγω πολλών εξόδων που έχουν, αφού κάνουν πολλά ταξίδια κ.α.
             
Τα αυτοκίνητα

Πολύς ντόρος έχει γίνει τα τελευταία δύο χρόνια για τα πανάκριβα αυτοκίνητα που παρέχει –μέσω leasing- η Βουλή σε βουλευτές. Αν και έχουν αποσυρθεί – υποτίθεται – τα μεγάλα κυβισμού αυτοκίνητα, πολλοί εκ των βουλευτών συνεχίζουν να τα έχουν σαν να μην υπήρξε ποτέ η απόσυρση. Ενώ και σε αυτή τη περίπτωση κάθε φορά που ακούγεται κάτι για απόσυρση των βουλευτικών οχημάτων, οι βουλευτές βγαίνουν… έξω από τα ρούχα τους αφού δεν θέλουν να ακούν τίποτα περί περικοπών και μειώσεων. Ακόμα και αν αυτό αφορά τα πανάκριβα και πολυδάπανα οχήματα που είχαν για τις μεταφορές τους. Όταν ακούστηκε μάλιστα το σενάριο με τα αυτοκίνητα όχι να «αλλάξουν» αλλά να αποσυρθούν πλήρως και οι βουλευτές να μετακινούνται με ΜΜΜ, η αντίδραση των 300 ήταν θυελλώδης.
Και πληθώρα συνεργατών!


Σύμφωνα με το πρόσφατα στοιχεία που παρουσίασε στη  Βουλή ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, οι μετακλητοί υπάλληλοι ανέρχονται σε 1.580. Από αυτούς οι 114 εργάζονται στη Βουλή. Υπάλληλοι οι οποίοι δεν σηκώνουν «μύγα στο σπαθί τους», για οποιαδήποτε μείωση μισθού ή επιδομάτων. Όταν αυτό επιχειρήθηκε (τέλη του 2012) λόγω και της πίεσης που υπήρχε – από την κοινωνία περισσότερο και όχι από τη Βουλή – ξεσηκώθηκαν και με ένα «μίνι πραξικόπημα» όπως πολλοί το χαρακτήρισαν (με αποχή από τα καθήκοντά τους) κατάφεραν να σώσουν, τα επιδόματά τους. Από εκεί και πέρα, οι βουλευτές έχουν και πολλούς συνεργάτες… επιστημονικού επιπέδου, με αυτούς να ανέρχονται στους 545. Αριθμός κατά πολύ μεγαλύτερος σε σύγκριση με άλλες χώρες.


Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...

ΥΓΕΙΑ : 13 σπιτικές θεραπείες για το στομάχι

Δυσκοιλιότητα, ναυτία, δυσπεψία ή όποια άλλη δυσάρεστη κατάσταση για το στομάχι, είναι σίγουρα αναπόφευκτες. Το φαρμακείο της...φύσης όμως έχει πάντα λύσεις.




Σύμφωνα με το reader’s digest, η φύση έχει προνοήσει (και με το παραπάνω) να προμηθεύσει με φυτικά φάρμακα τον άνθρωπο, προσφέροντας εναλλακτικούς τρόπους για να απαλλαγεί από δυσάρεστες στομαχικές διαταραχές. Ωστόσο, να θυμάστε ότι πριν δοκιμάσετε την οποιαδήποτε θεραπεία, πρέπει πρώτα να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.
Συνδυασμός «καρότο-μέντα»
Μπορεί να ακούγεται αμφίβολο, αλλά ο χυμός του καρότου με τη μέντα ενδείκνυται για το διαταραγμένο στομάχι. Το καρότο προσφέρει θρεπτικά συστατικά με αντιοξειδωτική δράση και η μέντα είναι καταπραϋντική, θεραπεύοντας το στομάχι γρήγορα και ανώδυνα.
Η συνταγή απλή: βράζετε τέσσερα καρότα κομμένα σε λεπτές φέτες, τέσσερα φλιτζάνια νερό και ένα κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένη μέντα (ή εναλλακτικά ένα φακελάκι τσαγιού μέντας). Αφήστε το σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για 15 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν τα καρότα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια πρέζα τζίντζερ για περισσότερη ανακούφιση ή λίγο χυμό λεμόνι, για περισσότερη γεύση.

Μαγειρική σόδα
Η μαγειρική σόδα είναι ένα ακόμη «γιατροσόφι» ενάντια στην καούρα ή τη δυσπεψία. Εξάλλου, όλα τα αντιόξινα, που κυκλοφορούν στο εμπόριο, έχουν σαν βάση το όξινο ανθρακικό νάτριο, δηλαδή τη σόδα. Αναμείξτε ένα κουταλάκι του γλυκού (ή δύο, ανάλογα με το πόσο ισχυρό πόνο έχετε) σε ένα φλιτζάνι ζεστό νερό και σύντομα θα απαλλαγείτε από το αναστατωμένο σας στομάχι.
Καμένες φέτες του τοστ
Γνωρίζετε, ότι το τοστ είναι καλό για το στομάχι, αλλά μάλλον ήρθε η ώρα να μάθετε, ότι το καμένο τοστ είναι ακόμα καλύτερο. Ο λόγος είναι ότι οι καμένες φέτες απορροφούν τις τοξίνες, που προκαλούν την αναταραχή στο στομάχι, πιο εύκολα και αποτελεσματικά από ό,τι οι κανονικές φέτες του ψωμιού για τοστ.

Γιαούρτι
Πιθανότατα το τελευταίο πράγμα, που θέλετε να καταναλώσετε όταν πονά το στομάχι σας είναι γαλακτοκομικά προϊόντα, αλλά οι προβιοτικές ιδιότητες του γιαουρτιού, δηλαδή τα «ζωντανά βακτήρια», το καθιστούν μια καλή θεραπεία, δεδομένου ότι διευκολύνει τις πεπτικές ενοχλήσεις και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Απλά φροντίστε να επιλέξετε ένα μη λιπαρό γιαούρτι, χωρίς προσθήκη ζάχαρης ή διάφορες γεύσεις.
Κακή διατροφή
Εάν αισθάνεστε δυσκοιλιότητα, δοκιμάστε να...χαλάσετε τη διατροφή σας. Γλυκά και έτοιμα φαγητά «ενδείκνυνται» για να απαλλαγείτε από τη δυσκοιλιότητα, ενώ αν θέλετε πιο υγιεινούς τρόπους, επιλέξτε κεράσια, σταφίδες, βερίκοκα, δαμάσκηνα και σύκα. Είναι όλα τρόφιμα πλούσια σε φυτικές ίνες, που επιβάλλεται να πάρει ο οργανισμός για να διευκολυνθεί το στομάχι.

Τζίντζερ (πιπερόριζα)
Το τζίντζερ μπορεί να απαλλάξει το στομάχι από τις ενοχλήσεις, που προκαλούνται από ναυτία, χημειοθεραπεία, ακόμα και την εγκυμοσύνη. Είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, που λειτουργεί μπλοκάροντας τις επιδράσεις της σεροτονίνης, μιας χημικής ουσίας που παράγεται από τον εγκέφαλο και σταματά παράλληλα την παραγωγή των ελευθέρων ριζών, μια άλλη αιτία της διαταραχής στο στομάχι.
Επιπλέον, διάφορες έρευνες αναφέρουν, ότι το τζίντζερ είναι σημαντικός σύμμαχος του οργανισμού καθώς μειώνει την αρτηριακή πίεση, τον πόνο από την αρθρίτιδα και τον κίνδυνο εμφάνισης διαφόρων μορφών καρκίνου.
Σπόροι από κύμινο
Οι σπόροι του κύμινου είναι γεμάτοι με βιταμίνες και ανόργανα συστατικά, τα οποία αναστέλλουν την ανάπτυξη των κακών βακτηρίων που προκαλεί δυσπεψία, αέρια ή φούσκωμα και συμβάλλει στην καλή υγεία του στομάχου. Μετά το φαγητό, «ροκανίστε» μία χούφτα από σπόρους κύμινου, για να απαλλαγείτε από τις στομαχικές διαταραχές.

Γλυκόριζα
Αν και δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη, η γλυκόριζα μπορεί όχι μόνο να «διώξει» την καούρα, αλλά να επιλύσει το πρόβλημα. Έχει φυσικές θεραπευτικές ιδιότητες για το στομάχι, καθώς είναι ουσιαστικά ένα φυτικό αντιόξινο, αν και η κατάχρηση βέβαια μπορεί να προκαλέσει σοβαρές επιπτώσεις, ανεβάζοντας την πίεση λόγω της μεγάλης περιεκτικότητάς της σε γλυκοριζικό οξύ.
Μάραθος
Είτε πρόκειται για δυσπεψία, αέρια ή φούσκωμα, ο μάραθος (ή το μάραθο) μπορεί να βοηθήσει. Πιείτε ένα τσάι με μάραθο ή μασήστε μερικούς σπόρους του. Ο μάραθος βοηθά στην πέψη, μειώνει τα αέρια, απαλύνει από τους πόνους, που προκαλούν οι κράμπες και μειώνει τη ναυτία.

Χαμομήλι
Το χαμομήλι, όχι μόνο καταπραΰνει τους πόνους στο στομάχι, αλλά μπορεί επίσης να ηρεμήσει τα νεύρα. Αν έχετε προβλήματα ύπνου, εκτός από έναν πόνο στο στομάχι, το σπιτικό χαμομήλι μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.
Λεμονόνερο
Το λεμόνι είναι ένα από τα πιο εύκολα εσπεριδοειδή, διαθέσιμο σε κάθε σπίτι. Αν δεν έχετε μέντα, τζίντζερ ή άλλα βότανα στο σπίτι, στύψτε μισό λεμόνι σε μια κούπα ζεστό νερό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το χυμό λεμονιού του εμπορίου, σε περίπτωση που δεν έχετε λεμόνια, αλλά θυμηθείτε, ότι χρειάζεστε μόλις μερικά κουταλάκια του γλυκού.

Ζεστό αλατόνερo
Αν και παράδοξη θεραπεία, το αλατόνερο σε βρασμένη μορφή μπορεί να βοηθήσει, όχι μόνο στον πονόλαιμο, αλλά και στο στομάχι. Ένα φλιτζάνι ζεστό νερό με ένα κουταλάκι του γλυκού αλάτι είναι όλα όσα χρειάζεστε. Για καλύτερα μάλιστα αποτελέσματα, καταναλώστε το άμεσα. Ωστόσο, προσοχή, γιατί η συγκεκριμένη φυτική λύση δεν ενδείκνυται για άτομα με υψηλή αρτηριακή πίεση.
Μηλόξιδο
Ένα μείγμα από ένα κουτάλι της σούπας ξίδι μηλίτη, ένα φλιτζάνι ζεστό νερό και μια κουταλιά της σούπας μέλι θα διευκολύνει τη δυσπεψία και μπορεί να ανακουφίσει κράμπες, που προκαλούν τα αέρια του στομάχου. Το ίδιο μείγμα μπορεί επίσης να μειώσει την ταλαιπωρία, που προκαλείται από την καούρα.

Ζεστό περιβάλλον
Τοποθετήστε ένα μπουκάλι ζεστό νερό ή ένα μαξιλάρι θέρμανσης όταν αισθάνεστε στομαχικές διαταραχές. Η θερμότητα αυξάνει τη ροή του αίματος στην επιφάνεια του δέρματος και να μεταφέρει την αντίληψη του πόνου από το εσωτερικό του στομάχου προς τα έξω, διώχνοντας στην ουσία τον πόνο.


Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...