Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ REUTERS!!!ΒΙΝΤΕΟ]«ΑΝ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΣΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ ΖΟΥΝ ΕΔΩ, ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ΠΑΝΙΚΟ»!!!ΦΑΚΕΛΟΣ ''ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ''!!!

O διάλογος καταγράφηκε μετά από συνέντευξη που παραχώρησε ο Μεντβέντεφ σε τηλεοπτικό σταθμό, σε off-air σχόλια, που έγιναν και ένω τα μικρόφωνα ήταν ακόμα ανοιχτά, ήταν λιγότερο επιφυλακτικός στις απαντήσεις του. 



Ένας από τους δημοσιογράφος τον ρώτησε αν ο πρόεδρος παραδίδει μυστικά αρχεία στους εξωγήινους κατά την παραλαβή του χαρτοφύλακα που απαιτείται για την ενεργοποίηση στο πυρηνικό οπλοστάσιο της Ρωσίας. 




«Μαζί με τον χαρτοφύλακα με τους κωδικούς των πυρηνικών ο πρόεδρος της χώρας, έχει και ένα ειδικό φάκελο « άκρως απόρρητο ». Αυτός ο φάκελος στο σύνολό του περιέχει πληροφορίες σχετικά με τους εξωγήινους που επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας», τόνισε ο Μεντβέντεφ χαμογελώντας.




«Μαζί με αυτό, μας δίνεται και μια έκθεση από μία απολύτως μυστική ειδική υπηρεσία που ασκεί τον έλεγχο εξωγήινων στο έδαφος της χώρας μας … Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα αυτό μπορείτε να πάρετε από μια γνωστή ταινία με τίτλο « Άνδρες με τα Μαύρα «… εγώ δεν θα σας πω πόσοι από αυτούς είναι ανάμεσά μας, διότι μπορεί να προκαλέσω τον πανικό, λέει. 



Κανένας από τους τηλεοπτικούς σταθμούς δεν μετάδωσε τα off-air σχόλια από την συνέντευξη του κ. Μεντβέντεφ αλλά παραδόθηκαν από το Reuters, και ορισμένα εμφανίζονται στο YouTube.











Πηγή 




Διαβάστε περισσότερα...