Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

666: Το χάραγμα του θηρίου – Η τελική μάχη της ανθρωπότητας

Αναφέρεται στην ποπ κουλτούρα. Υπάρχουν τραγούδια γι’ αυτό. Πρόκειται για μία από τις πιο γνωστές φράσεις της Αγίας Γραφής.
Το χάραγμα του θηρίου περιγράφεται αναλυτικά στο 13ο κεφάλαιο της Αποκάλυψης:







16. Και έκανε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στα μέτωπά τους·
17 και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό τού ονόματός του.
18 Εδώ είναι η σοφία· όποιος έχει τον νου, ας λογαριάσει τον αριθμό του θηρίου· επειδή, είναι αριθμός ανθρώπου, και ο αριθμός του είναι 666.
Το «χάραγμα» (‘mark’ στα αγγλικά) θα είναι κάποιο είδος αποτυπώματος στο χέρι ή στο μέτωπο. Το «αυτός» στον στίχο 16, είναι ο Ψευδοπροφήτης, εκείνος ο οποίος υλοποιεί αυτό το πρόγραμμα. Ο ψευδοπροφήτης θα επιδιώξει να προωθήσει τον Αντίχριστο και θα είναι υπεύθυνος στο να οδηγήσει ολόκληρο τον κόσμο να λατρεύσει τον ψεύτικο Μεσσία ως ‘θεό’. Ένα άλλο μέρος της δουλειάς του θα είναι να οδηγήσει όλους τους πολίτες του κόσμου να λάβουν το χάραγμα ως μέρος ενός παγκόσμιου οικονομικού συστήματος.
Δείτε το trailer της νέας κινηματογραφικής ταινίας “In Time”, όπου σε μία μελλοντική εποχή, εν έτει 2161, το χρήμα έχει εξαφανιστεί και την θέση του έχει πάρει ο χρόνος: 










Μία Παγκόσμια Οικονομία
Η Αγία Γραφή είναι σαφής εδώ: τίποτα δεν θα μπορεί να αγοραστεί ή να πωληθεί χωρίς το χάραγμα. Θα είναι η μοναδική πηγή για όλες τις εμπορικές συναλλαγές. Θα είναι δυνατόν με το χάραγμα να ελέγχεται η αγορά και η πώληση. Αυτό απαιτεί μια τεχνολογία που θα μπορεί να περιέχει τα οικονομικά σας στοιχεία, όπως τραπεζικά αρχεία, το πιστωτικό όριο της κάρτας σας και να είναι σε θέση με αυτή να κάνετε τις συναλλαγές. Ο απόστολος Ιωάννης έγραψε την προφητεία πριν από 2.000 χρόνια. Ωστόσο, σήμερα, αυτή η τεχνολογία υπάρχει. Με ασύρματη και δορυφορική τεχνολογία, ένα μικροτσίπ ή ακόμη και μια ηλεκτρονική σφραγίδα μπορεί να κάνει ακριβώς αυτό το είδος της λειτουργίας.
Δείτε μια διαφήμιση για το Verichip (έχουν αλλάξει από τότε το όνομά τους σε PositiveID) Η τεχνολογία RFID, ένα τσιπ με δορυφορική δυνατότητα μετάδοσης που εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα στο χέρι σας:













Παρά το γεγονός ότι το τσιπ διαφημίζεται για ιατρική χρήση, είναι εύκολο να δούμε πώς θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση οικονομικών δεδομένων. Η Βίβλος αναφέρει ότι οι αλλαγές που θα γίνουν στην κοινωνία στους έσχατους καιρούς θα είναι όλες στο όνομα της «ειρήνης και της ασφάλειας». Οι ‘θαυματουργές’ καινοτομίες και οι ‘άθλοι’ του Αντίχριστου θα πρέπει να χαιρετιστούν ως καταπληκτικές λύσεις που θα κάνουν τη ζωή της ανθρωπότητας «ευκολότερη» και «ασφαλέστερη».
Ήδη υπάρχει μια ηλεκτρονική σφραγίδα ή τατουάζ που μπορεί να αποθηκεύσει ηλεκτρονικά δεδομένα, να σαρωθεί για πληροφορίες, να μεταδώσει δεδομένα σε απομακρυσμένους υπολογιστές, μέσω wi-fi και τροφοδοτείται από τον ήλιο και την ανθρώπινη βιο-ηλεκτρική ενέργεια (προσέξτε το πως εφαρμόζεται και στο μέτωπο):
Η τεχνολογία E-Wallet της Google έχει επίσης μετατρέψει το τηλέφωνο σε «εικονικό πορτοφόλι» που απλά θα πρέπει να σαρωθεί για να γίνουν οι αγορές. Και πάλι, καμία από τις παραπάνω καινοτομίες δεν είναι το χάραγμα του θηρίου. Είναι ξεκάθαρο ότι η τεχνολογία που υπάρχει τώρα μπορεί να παρουσιάσει το χάραγμα με τον τρόπο που προβλέπει η Βίβλος.
Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι μια τέτοια προφητεία γράφτηκε το πρώτο αιώνα μ.Χ. μέσα στους καιρούς της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Το να γράψει ο Ιωάννης για ένα μελλοντικό οικονομικό σύστημα, όπου κάθε συναλλαγή του κάθε ατόμου στον κόσμο ελέγχεται από μια «σφραγίδα» στο χέρι ή στο μέτωπο είναι ένα καταπληκτικό προφητικό όραμα για το μέλλον! Η τεχνολογία μπορεί τώρα να επιτύχει ένα τέτοιο σύστημα που δεν θα μπορούσε να εφαρμοστεί εδώ και 2.000 χρόνια. Και παρατηρήστε πόσο συγκεκριμένη είναι η προφητεία. Δεν υπάρχει τίποτα ασαφές ή συμβολικό ή «αποκαλυπτικό» σε αυτό. Το χάραγμα θα ελέγχει όλες τις συναλλαγές, για όλους τους ανθρώπους, σε όλο τον κόσμο.
Μια διαφήμιση της IBM για τις «αγορές του μέλλοντος»:








Το όνομα και ο αριθμός του θηρίου
"Και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό τού ονόματός του.
Ο παραπάνω στίχος ορίζει ότι εκτός από το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή ο αριθμός του Θηρίου θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθώς και για την αγορά και την πώληση. Τώρα το όνομα του θηρίου δεν αναφέρεται άμεσα στις Γραφές, αλλά ο αριθμός αναφέρεται. Και ο αριθμός αυτός είναι το 666. Έχουν ακουστεί πολλές υποθέσεις ως προς το τι σημαίνει αυτός ο αριθμός, αλλά η Αγία Γραφή είναι σαφής ότι θα είναι ο αριθμός που σχετίζεται με τον Αντίχριστο. Και όποιος λαμβάνει τον αριθμό αυτό θα πρέπει να ταυτίζεται με αυτόν.
Δεδομένου ότι η κοινωνία έχει απομακρυνθεί από τη Βίβλο και την ηθική γενικότερα, ο αριθμός του θηρίου έχει γίνει βασικό κομμάτι στην ποπ κουλτούρα ως μια σατανική αναφορά. Είναι λυπηρό το γεγονός ότι τόσοι πολλοί οπαδοί των μουσικών αστεριών δεν προετοιμάζονται για να λάβουν τον αριθμό αυτό στα σοβαρά ή να τον δουν ως δυσοίωνο. Και σίγουρα όλοι όσοι εμπλέκονται στον αποκρυφισμό είναι πολύ πιστοί στην προώθηση του αριθμού του Θηρίου.
Εδώ είναι μερικά παραδείγματα:
Το Heavy Metal Rock Group Iron Maiden
Μια διαφήμιση για ένα ντοκιμαντέρ για τους Iron Maiden.
Και εδώ είναι στίχοι από το τραγούδι τους με τίτλο entitled “666 – The Number of The Beast” ("666 - Ο αριθμός του Θηρίου")
but I feel drawn
towards the chanting hordes
seem to mesmerise…can’t avoid their eyes
6-6-6 the Number of the Beast
6-6-6 the one for you and me
I’m coming back
I will return
And I’ll possess your body
and I’ll make you burn
I’ll have the fire
I’ll have the force
I’ll have the power
to make my evil take its course
(Επιστρέφω
Θα επιστρέψω
Και θα κατέχω το σώμα σας
και εγώ θα σας κάνω να καείτε
Θα έχω τη φωτιά
Θα έχω τη δύναμη
Θα έχω τη δύναμη
να κάνω το κακό μου να πάρει την πορεία του)
Το Rap Group Three-6 Mafia (του οποίου το όνομα είναι μια λεπτή αναφορά σε 666)
Στίχοι από το τραγούδι τους “FWith This Click
How can you have faith in a God
That can not even control creation?
How can he lead you to salvation?
There is no hope in chaos-only
Welcome to the other side of reality
And this is your eternity (eternity)…
Δηλαδή:
Πώς μπορείς να έχεις πίστη στον Θεό
Εκείνον που ούτε την δημιουργία δεν μπορεί να ελέγξει;
Πώς μπορεί να σε οδηγήσει στη σωτηρία;
Δεν υπάρχει καμία ελπίδα στο χάος, μόνο
Καλώς ήρθες στην άλλη πλευρά της πραγματικότητας
Και αυτή είναι η δική σου αιωνιότητα (αιωνιότητα) ...
... Είμαι σε ένα σταυρό, Εωσφόρε σε παρακαλώ ελευθέρωσέ με
Θα φτιάξω το πορτρέτο σου εάν βγάλεις τα καρφιά από τα πόδια μου
Ο σταυρός μου γυρίζει ανάποδα
Και τελικά ελευθερώνομαι
………….
Κανένας κύριος δεν μπορεί να μας σταματήσει τώρα
Επειδή οι δαίμονες ξαναγεννιούνται ξανά
Η δόξα μου
Η πρώτη δύναμη με βρήκε
Έτσι θα μπορούσα ποτέ να γίνω δειλός
Ένα μυαλό για δολοφονία, αλλά δεν θα μπορούσα να σου ούτε τα μισά για αυτόν τον Αντίχριστο
Η Brittney Spears
Ο ράπερ Notorious B.I.G.
Και εδώ είναι ένα διαφημιστικό για μια βρετανική υπηρεσία τηλεφωνικών πληροφοριών που φαίνεται να δημιουργεί ξεκάθαρους συνειρμούς με το χάραγμα:








Πηγή




Διαβάστε περισσότερα...

Τι θα ψηφίζατε αν γινόντουσαν εκλογές σήμερα;

 Μπειτε στο capital.gr και δειτε τα αποτελεσματα της δημοσκοπισης στο ερωτημα τι θα ψηφιζατε στις επομενες εκλογες.

Τα αποτελεσματα ειναι τελειως διαφορετικα απο οτι δειχνουν τα καναλια....










http://www.capital.gr/ 


Διαβάστε περισσότερα...

Δωρεάν Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε όσους είναι ανασφάλιστοι!!

Κάποιοι συνάθρωποί μας μπορεί να μην το γνωρίζουν..Οσοι μένετε στους Δήμους Ελληνικού, Αργυρούπολης ,Γλυφάδας ,Αγίου Δημητρίου,Αλίμου έχετε ανάγκη απο Ιατρική περίθαλψη και είστε Ανασφάλιστοιαπευθυνθείτε στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικούπου εδώ και μήνες λειτουργεί με την πρωτοβουλία εθελοντών Ιατρών και απλών πολιτών.Θα σας δοθεί άμεσα η Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που έχετε ανάγκη!!Γιατί αυτές τις δύσκολες στιγμέςέχουμε Ολοι ανάγκη από Αλληλεγγύη και Συμπαράσταση... 


http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=182560 



Σας ενημερώνουμε ότι το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού ξεκίνησε τη λειτουργία του, στελεχωμένο από εθελοντές γιατρούς και θεραπευτές των εξής ειδικοτήτων:
παθολόγος, καρδιολόγος, πνευμονολόγος, παιδίατρος, ορθοπεδικός, ΩΡΛ, γυναικολόγος, κυτταρολόγος (τεστ ΠΑΠ), ψυχολόγος, ουρολόγος, δερματολόγος, φυσιοθεραπευτής, ρεφλεξολόγος.
Δικαιούχοι είναι όσοι έχουν ελάχιστους οικονομικούς πόρους και στερούνται κοινωνικής ασφάλισης. Οι δικαιούχοι εξετάζονται δωρεάν και μπορούν να προμηθευτούν τα φάρμακά τους επίσης δωρεάν, εφόσον είναι διαθέσιμα στο κοινωνικό φαρμακείο.
Το ιατρείο στεγάζεται δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού που βρίσκεται μέσα στην πρώην Αμερικανική Βάση.
Οδηγίες μετάβασης:
Βρισκόμενοι στη Λεωφ. Βουλιαγμένης με κατεύθυνση προς Γλυφάδα, περνάμε τη γέφυρα του Πράκτικερ και στο 2ο φανάρι κάνουμε δεξιά (στο ύψος της δεξαμενής). Περνάμε την τροχαία και στα 200μ το επόμενο κτίριο που συναντάμε στο αριστερό μας χέρι είναι το Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού.
Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να καλείτε:
* Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού: 210-9631-950
(Δευτέρα-Σάββατο 10:00 – 13:00)
* Κοινωνικές Υπηρεσίες Δήμων:
Ελληνικού-Αργυρούπολης: 210-9961-973
Αλίμου: 210-9853580
Γλυφάδας: 210-9647021
Αγ. Δημητρίου: 210-9754035
* Για εξαιρετικές περιπτώσεις στο κινητό 6932-495-800

* Μέσω διαδικτύου στη σελίδα: http://mki-ellinikou.blogspot.com

και στο email mkiellinikou@gmail.com






Διαβάστε περισσότερα...