Πέμπτη, 9 Δεκεμβρίου 2010

Τιμοκατάλογος Οίκου Ανοχής 1910

Κορυφαίο. Δείτε πόσο επαγγελματικά και με λεπτομέρειες αναλύεται η παροχή υπηρεσιών (να μην έχει καμία παρερμηνεία το θέμα)
Εντύπωση προκαλεί η απαξίωση κάποιων υψηλών σήμερα ‘’αξιών’’ και η γνωστοποίηση κοινωνικών λεπτομερειών (πχ ass hole fucking for men over 45 !!
$ 1.00!!!)Διαβάστε περισσότερα...

Καρχαρίας αναζητά τη... στοργή του ψαρά!

Μία απίστευτη ιστορία αγάπης ενάντια στους νόμους της φύσης έφερε στο φως γαλλικό περιοδικό. Ένας θηλυκός καρχαρίας αναζητά τη... στοργή και το χάδι του ψαρά, που τον έσωσε.Ο Arnold Pointer, επαγγελματίας ψαράς από τη νότιο Αυστραλία, απελευθέρωσε από σίγουρο θάνατο έναν μεγάλο θηλυκό λευκό καρχαρία, που είχε παγιδευτεί στα δίχτυα του. Τώρα, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολύ ασυνήθιστο πρόβλημα. Εδώ και δύο χρόνια τον συνοδεύει κάθε μέρα στο ψάρεμα, τρομάζοντας φυσικά τα υπόλοιπα ψάρια


Eδώ και δύο χρόνια δεν με αφήνει μόνο μου. Με ακολουθεί όπου και αν πάω και η παρουσία της τρομάζει τα άλλα ψάρια. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω», δηλώνει ο Pointer.Κάθε φορά, που ο ψαράς σταματά τη βάρκα του, …

Πηγή
http://news.pathfinder.gr/misc/673241.html
Διαβάστε περισσότερα...

Συγκλονιστικό όραμα 10χρονου με τον γέροντα Παΐσιο που αφορά την Κύπρο!

Αληθινό χθεσινό περιστατικό :
φίλος μου από την Κύπρο βρέθηκε με ηλικιωμένο γέροντα και κουβέντα στην κουβέντα ο παππούς του ανέφερε ότι κατάγεται από τα κατεχόμενα.
Σε ερώτηση του φίλου μου "πώς τα βλέπεις τα πράγματα παππού;" αυτός απάντησε ότι "σύντομα θα γυρίσουμε πίσω!" με αφοπλιστική βεβαιότητα!
"Και πώς είσαι τόσο σίγουρος;" τον ρώτησε πάλι ο φίλος μου.
"Άκουσε να δεις παιδί μου :
ο εγγονός μου που είναι 10 ετών είδε στον ύπνο του σε όραμα, τον γέροντα Παΐσιο να τον παίρνει από το χέρι και να τον οδηγεί στο σπίτι μου στα κατεχόμενα, λέγοντάς του ¨εδώ θα επιστρέψεις και θα ζήσεις την υπόλοιπη ζωή σου αγόρι μου¨!


Όταν ρώτησα τον μικρό πώς ήταν το σπίτι μας, το οποίο δεν έχει δει ποτέ ούτε σε φωτογραφία, αφού μου το περιέγραψε είπε συγκεκριμένα πως ¨έχει άσπρα ψηλά κάγκελα και γύρω-γύρω μικρές τούρκικες σημαίες¨ κάτι που δεν ταίριαζε με τα κάγκελα που είχαμε αφήσει εμείς και ήταν μαύρου χρώματος. Έτσι αποφάσισα, να πάω στα κατεχόμενα να το δω από κοντά έπειτα από πάρα πολλά χρόνια. Όταν πήγα έμεινα κατάπληκτος αφού το σπίτι πλέον ήταν ακριβώς όπως το περιέγραψε ο εγγονός μου. Γι' αυτό σου λέω, σύντομα θα γυρίσουμε πίσω..."
Υ.Σ.
Ο ηλικιωμένος γέροντας είναι από το χωριό Κυχρέα όπου είναι κοντά σε στρατοκρατούμενη περιοχή όπου μένουνε πολλοί τούρκοι αξιωματικοί σε σπίτια Ελληνοκυπρίων.

πηγή
http://kranosgr.blogspot.com/2010/12/10_07.html
Διαβάστε περισσότερα...

Ο ΣΩΣΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Nέο ασφαλιστικό-συνταξιοδοτικό: Σύνταξη στα 58Όμως η νέα μεταρρύθμιση αφορά την Βολιβία κι εκεί οι ΗΠΑ και το ΔΝΤ, παρά τις δεκάδες απόπειρες πραξικοπημάτων, δεν έχουν πατήσει πόδι!
Εγκρίθηκε η μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού-συνταξιοδοτικού, μετά από πρόταση του προέδρου της Βολιβίας Evo Morales.
Τι περιλαμβάνει το νέο σύστημα του Evo Morales, που εγκρίθηκε παρά τις έντονες αντιδράσεις της Ένωσης Βιομηχάνων της Βολιβίας:
- Το όριο συνταξιοδότησης από τα 65 χρόνια, κατεβαίνει στα 58!
- Πλήρης και δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε ΟΛΟΥΣ τους πολίτες, εργαζόμενους ή ανέργους!


- Βασική σύνταξη (μειωμένη) σε... όσους έχουν εργαστεί για τουλάχιστον 10 χρόνια.
- Τέλος στην ιδιωτικοποίηση Υγείας και ασφαλιστικού συστήματος!
Εδώ και 30 χρόνια διοικούν το σύστημα μάνατζερ και τεχνοκράτες των “Zurich Financial” και “Bbva”, των εταιριών που είχαν «αγοράσει» (διαβάζουμε είχαν ξεπουλήσει -εκχωρήσει- οι αμερικανόδουλοι δικτάτορες της Βολιβίας), ολόκληρο το δημόσιο σύστημα ασφάλισης και περίθαλψης. Οι δύο ξένες χρηματιστηριακές εταιρίες, για «σωστή και χρηστή διαχείριση» είχαν τον πλήρη έλεγχο.
Εθνικοποιούνται οι δύο ξένες εταιρίες και τα κεφάλαια περνούν στο δημόσιο έλεγχο.
Λέτε να μεταναστεύσουμε στη Βολιβία;
Ή ο πρωθυπουργός θα στείλει τον τσάρο κ. Παπακωνσταντίνου, να διδαχθεί από τον σοσιαλιστή Μοράλες;
Μπα… τίποτα δεν θα συμβεί. Δεν μας το επιτρέπουν τα δικά μας νέα αφεντικά, μιας και γι’ αυτούς εκεί κυβερνούν «τρομοκράτες»…

Πηγή
http://www.freezlo.gr/blogs/o-sostos-sosialistis-prothipoirgos.html
Διαβάστε περισσότερα...