Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΟΙ ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

 Ευτυχώς που την φράση αυτή την ξεστόμισε ο Επίκουρος και όχι ο Πλάτωνας, ο Πυθαγόρας ή κάποιος άλλος φιλόσοφος. Αυτό την άφησε ακακοποίητη από τον σύγχρονο νεοέλληνα. Διότι διαφορετικά πόσες και πόσες ερμηνείες  δεν θα είχαμε ακούσει για τούτο εδώ το ρητό. Τον Επίκουρο όμως ο χριστιανοθρεμένος κατά τα άλλα Έλληνας, κάνει πως δεν τον γνωρίζει.
Στο Ερκολάνο βρέθηκε ολόκληρη βιβλιοθήκη με 2000 πάπυρους Επικούρειας φιλοσοφίας, αλλά ουδείς ενδιαφέρθηκε για αυτό τον πνευματικό θησαυρό των... προγόνων μας.
Στην πραγματικότητα ο σπουδαίος αυτός φιλόσοφος διέβλεπε το κακό που ερχόταν από την ανατολή με την πρόσμιξη των αισχρών επιγόνων και ήθελε να διαφυλάξει τον εθνικό χαρακτήρα της θείας αντίληψης. Αυτή την προσέγγιση του θείου η οποία ήταν στα "παλιά καλά χρόνια", πρωτοπόρος κοινωνικός θεσμός, στα χρόνια του Επίκουρου γίνετε μία προσπάθεια μεταβολής σε χαλινάρι των ανθρώπων και σε σύστημα εδραίωσης εξουσιών.



 Έτσι ο Επίκουρος προσπαθεί να σώσει τους θεούς από τους "θεούς" και τον "θεό". Η εθνική υπόσταση δίνετε για να περιχαρακωθεί μέσα στον εθνικό νοητό χώρο η θεία αντίληψη και να αντιμετωπιστεί ως βάρβαρη η κάθε δεισιδαιμονία.
Τελικά με την ήττα και την καταστροφή του Ελληνισμού, καταστράφηκε και η φυσική σχέση του ανθρώπου με τους θεούς του. Καταστράφηκε και έσπασε κάθε αλυσίδα που μας έδενε με την Ελλάδα και τους Έλληνες. Σωστότατο δε, θα ήταν ποτέ πια στον κόσμο ολόκληρο κανένας λαός να μην φέρει το δοξασμένο αυτό όνομα, διότι κάνει διπλό κακό. Και τους Έλληνες θα προσβάλει και τον εαυτό του θα καταδικάζει σε μία αιώνια και μάταιη σύγκριση. Μία σύγκριση που ποτέ δεν θα μπορέσει να αντέξει κανένα έθνος και καμία κοινωνία.
Το πόσο στρεβλά βλέπουμε τους αρχαίους, μέσα από την αφύσικη χριστιανική κοινωνία την οποία ζούμε, μπορούμε να την δούμε από την κάθε λέξη που διαβάζουμε, μελετούμε και αντιλαμβανόμαστε.
Έτσι για παράδειγμα ο Επίκουρος έγινε ξαφνικά άθεος, από τους νεοέλληνες άθεους; Το άφοβον ο θεός, πιθανότατα αντιλήφθηκε ως ανύπαρκτος ο θεός!!! Ίσως από τον Έγκελς, μελετητή του Λουκρίτιου, ο οποίος εξύμνησε τον Επίκουρο τα χρόνια της Στωικής εποχής, καταλήξαμε σε μία μαρξιστική καραμπόλα... Ίσως ο Επίκουρος να ήταν και Κομουνιστής! Τι να πει κανείς...
Φυσικά ο Επίκουρος όπως κάθε λογικός και φυσικός Έλληνας άνθρωπος της κλασικής Ελλάδας έμαθε να προσεγγίζει το θείον χωρίς υστεροβουλία και διάθεση συναλλαγής, όπως "σου ανάβω ένα κερί ίσα με το μπόι σου και εσύ κάνε μου εκείνο το ρουσφέτι"... Αν εννοούμε τέτοιο θεό, ναι ποτέ δεν τον πίστεψε ο Επίκουρος μα και κανένας κλασσικός Έλληνας φιλόσοφος. Αυτός ο θεός είναι ανακάλυψη βάρβαρων ανατολίτικων λαών και πίστη αμόρφωτων και αφύσικων σημερινών ειδωλολατρών.
Ας δούμε την άποψη του Επίκουρου περί θεών, όπως την διαβάζουμε μέσω της επιστολής προς ΜενοικέαΕπίκουρος σοί χαίρειν ! ΠΕΡΙ ΘΕΩΝ
Πρώτον μεν τον Θεόν ζώον άφθαρτον και μακάριον νομίζων , ώς η κοινή νόησις υπεγράφη , μηθέν μήτε της αφθαρσίας αλλότριον μήτε της μακαριότητος ανοίκιον πρόσαπτε.
Κατ΄ αρχήν τον Θεό να τον θεωρείς σαν ένα όν άφθαρτο και μακάριο , όπως μας τον παρουσιάζει η κοινή σε όλους μας παράστασή του και να μήν του αποδίδεις ιδιότητες και συμπεριφορές που είναι ξένες προς την αφθαρσία και αταίριαστες στην μακαριότητά του.
Πάν δε το φυλάττειν αυτού δυνάμενον την μετά αφθαρσίας μακαριότητα περί αυτόν δόξαζε.
Αντίθετα να φρονείς γι΄ αυτόν οτιδήποτε μπορεί να διαφυλάξει την μακαριότητα και την αφθαρσία του.
Θεοί μεν γαρ εισίν. Εναργής γαρ αυτών εστίν η γνώσις. Οίους δ΄ αυτούς οι πολλοί νομίζουσιν, ούκ εισίν. Ού γαρ φυλλάτουσιν , αυτούς οίους νομίζουσιν.
Οι Θεοί βέβαια υπάρχουν διότι η γνώση που έχουμε γι΄αυτούς είναι εναργής(ξεκάθαρη,ολοφάνερη,διαχρονική και καθολική). Αλλά δεν είναι τέτοιοι όπως τους φαντάζονται οι περισσότεροι άνθρωποι οι οποίοι δεν διατηρούν ακέραιη την αρχική παράσταση για τους Θεούς.
Ασεβής δε ούχ ο τους των πολλών Θεούς αναιρών, αλλ΄ ο τας των πολλών δόξας Θεοίς προσάπτων.
Ασεβής δεν είναι αυτός που δεν παραδέχεται τους Θεούς των πολλών, αλλά αυτός που αποδίδει στους Θεούς τις δοξασίες των πολλών.
Ου γαρ προλήψεις εισίν αλλ΄ υπολήψεις ψευδείς αι των πολλών υπέρ Θεών αποφάσεις , ένθεν αι μέγισται βλάβαι αίτιαι τοις κακοίς εκ Θεών επάγονται και (αι) ωφέλειαι (τοις αγαθοίς).
Αυτά που φρονούν οι πολλοί για τους Θεούς δεν είναι γνώση (που στηρίζεται στην αισθητηριακή αντίληψη) αλλά προλήψεις σύμφωνα με τις οποίες οι Θεοί τιμωρούν τους κακούς και ευεργετούν τους καλούς.
Ταις γαρ ιδίαις οικειούμενοι διά παντός αρεταίς , τους ομοίους αποδέχονται , πάν το μη τοιούτον ως αλλότριον νομίζοντες.
Αυτό συμβαίνει επειδή οι άνθρωποι όντας εξοικειωμένοι με τις δικές τους αντιλήψεις για τους θεσμούς και τις κοινωνικές αξίες , αποδέχονται κάθε τι που ταιριάζει με αυτές και απορρίπτουν σαν ξένη οποιαδήποτε άλλη αντίθετη άποψη.(Εν προκειμένω οι πολλοί προσδοκούν ότι οι Θεοί θα συμπεριφερθούν σύμφωνα με τον ανθρώπινο κώδικα ηθικής χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι η αντίληψη αυτή συνιστά ασέβεια)
Το μακάριον και άφθαρτον ούτε αυτό πράγματα έχει ούτε άλλω παρέχει. Ώστε ούτε οργαίς ούτε χάρισι συνέχεται. Εν ασθενεί γαρ παν το τοιούτον.
Το μακάριον και άφθαρτον ον (δηλαδή οι Θεοί) ούτε το ίδιο γνωρίζει βάσανα και στενοχώριες ούτε προξενεί παρόμοιες ενοχλήσεις σε άλλα όντα. Επομένως δεν επηρεάζεται ούτε από τους θυμούς και τις βλασφημίες ούτε από τις ευχαριστίες και τις προσευχές των ανθρώπων. Όλα αυτά είναι γνωρίσματα των αδυνάτων και θνητών όντων και όχι των Θεών(Προς Μενοικέα 123 , 124. Κύριαι Δόξαι 139- Ι)



Πηγή 



Διαβάστε περισσότερα...

Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΟΝΤΟΣ (ΑΠΟΛΛΩΝ) - Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ (ΑΘΗΝΑ)

 Τι είναι φύση; ερωτά ο Θαλής το 600 και ποια η αρχή του σύμπαντος; Απεφάνθη δε ότι αρχή του παντός είναι το ύδωρ.
Ο Αναξίμανδρος το 570 είπε ότι είναι το άπειρον.
Ο Ηράκλειτος το 500 το πυρ.
Ο Εμπεδοκλής το 450 ο αήρ, η γη και το ύδωρ.
Ο Αναξαγόρας διεκήρυξε ότι ο νους είναι η αρχική ουσία, εκ της οποίας τα πάντα προέρχονται.
Τέλος ο Λεύκιππος διετύπωσε την θεωρία των ατόμων.
Ο Πυθαγόρας της κοσμογονικής Μονάδος και Δυάδος εδίδαξε όχι μόνο την αθανασία της ψυχής, αλλά και την προΰπαρξη αυτής και την διαδοχικήν αυτής ενσάρκωση, πιστεύοντας ότι δια των Οργανισμών εξελίσσεται αυτή.
Το Γνώθι Σαυτόν στρέφει τον άνθρωπο προς τον εσωτερικό του κόσμο, είναι καθαρά εσωτερική φιλοσοφία, αντίλαλος καλώς λειτουργούντων μυστηρίων.



 Ο Πλάτων όπως και ο Σωκράτης, εδίδασκε την έρευνα του ηθικού σκοπού της δημιουργίας και την συμμόρφωση της ανθρωπίνης λογικής προς αυτόν. Eπίστευε ότι ο άνθρωπος είναι συμβολική εικόνα του θεού, όταν άριστα εκτελεί την ηθική και θεία αποστολή του. Η δε αληθής γνώση (Αλήθεια) είναι έλλαμψις, φωτισμός θεόθεν.
Είναι γεγονός ότι διδασκαλίες και δοξασίες ως άνω προέρχονται μυστηριακώς μεν υπό  του Ορφέως, συμβολικώς δε υπό του Πυθαγόρου και επιστημονικώς (κατά την εσωτερική επιστήμη) υπό του Πλάτωνος.
Μέγα δίδαγμα του Πλάτωνος είναι ότι για να αυξάνει της ψυχής μας η ομοιότης με την θεότητα, πρέπει να ζούμε εναρέτως, για να πορευθεί η ψυχή μας προς την ανάλογη γι' αυτήν ευδαιμονία. Ή αρετή είναι η υγεία, η τάξη και αρμονία της ψυχής. Επίσης μεγίστη σημασία απέδιδε ο Πλάτων στους στοχασμούς μας, διότι γνώριζε ότι οι στοχασμοί του ανθρώπου λαμβάνουν υλική υπόσταση ανάλογη, καλή ή κακή.
Εκ της θεωρίας αυτής ο Αριστοτέλης διετύπωσε την διδασκαλία του περί ανελίξεως των πάντων δια των κοσμογονικών νόμων της φύσεως και της δυναμικής εκδηλώσεως και εξελίξεως αυτών, με την ιδέα ότι ο άνθρωπος είναι εν μικρογραφία το Σύμπαν.
Ο, τι έλεγε ο Πλάτων Ύλη, ο Αριστοτέλης έλεγε Δύναμη.
Ο,τι ο Πλάτων έλεγε Ιδέα, ο Αριστοτέλης έλεγε Ενέργεια.
Ο Αριστοτέλης θεωρούσε την πραγματικότητα ως αποτέλεσμα Δυνάμεως και Ενεργείας και εδίδασκε ότι η Φύση, ανελισσομένη πορεύεται προς την εκπνευμάτωση και η θεία Δημιουργία εξελισσόμενη έχει ως αποτέλεσμα την θεία Πνευματικότητα.
Όταν ο Σωκράτης καθιέρωσε την σπουδαιότητα της ηθικής ως πρακτικό σκοπό πάσης φιλοσοφίας, οι άνθρωποι έστρεψαν την προσοχή τους προς αυτήν με αποτέλεσμα την Στωική διδασκαλία.
Επί 400 χρόνια το υπέροχο τούτο σύστημα, διδαχθέν υπό του Ζήνωνος, του Χρυσίππου, του Κλεάνθους, του Επικτήτου και των διαδόχων τους, παρήγαγε τους μάλλον υπέροχους χαρακτήρες. Οι Στωικοί δια της απλότητος και ειλικρίνειας του βίου, απέδειξαν ότι πράγματι ήσαν ό,τι συμβούλευαν τους άλλους, να είναι Άρχοντες της ψυχής τους.
Ή στωική πίστη, όπως την διετύπωσε ο Επίκτητος δέχεται ότι ο Θεός είναι ο Λόγος, Δημιουργός των πάντων και πατήρ των ανθρώπων (πρόγονος). Τρεις βαθμίδες οδηγούν τον άνθρωπο προς την τελειότητα: Διαυγής Νους, Υγιής Πόθος και Αγαθή Δράση. Εάν θέλεις να μην είσαι δούλος, έλεγαν, φρόντιζε να μην έχεις κανέναν δούλο σου. Διότι εάν ανέχεσαι να έχεις δούλους είναι τεκμήριο ότι είσαι συ πρώτος δούλος της δουλείας την οποίαν εξασκείς στους άλλους. Ο Στωικός είναι απέριττος, κύριος εαυτού, δούλος ουδενός, κόλαξ ουδενός, τύραννος ουδενός και ολιγαρκής.
Την Πλατωνική φιλοσοφία παλινώρθωσε το 200 ο Αμμώνιος Σακκάς στην Αλεξάνδρεια.
Ο Πλωτίνος ο οποίος εκλήθη το ύστατον Φως της Ελλάδος ήταν μαθητής του Αμμωνίου. Οι θεμελιώδεις αρχές του νεοπλατωνισμού κατά τους ανωτέρω είναι: Ενότητα και Αγαθότητα του θεού. σφαίρες υποστάσεως, εκπορευόμενες εκ του θεού. Ο άνθρωπος είναι μικροσκοπική άναπαράσταση του Σύμπαντος.
Η ψυχή προϋπήρχε του σώματος, εξακολουθεί να υπάρχει μετά τον θάνατο του και ενσαρκώνεται σε νέο σώμα, εξελισσόμενη δια των οργανισμών. Ή ψυχή είναι προορισμένη για την θέωση και ο νους φωτίζεται δια ελλάμψεως. Ή ψυχή δύναται να έλθει σε έκσταση εσωτερικώς ενουμένη με τόν θεό. Οι διαβαθμίσεις της υποστάσεως είναι: Θεός - Νους - Ψυχή - Λόγος - Αίσθηση - Ζωτικότητα - Ύλη. Ο Πλωτίνος δίδει την κάτωθι εντολή σε κάθε άνθρωπο, επιθυμούντα να βαδίσει σε μία πραγματική ψυχική εξέλιξη:
Καθάρισον την ψυχήν σου από πάσης φρούδης ελπίδος και από παντός φόβου περί ανθρωπίνων πραγμάτων και τότε ο ενδότερος οφθαλμός σου θα αρχίσει να βλέπει την ευθείαν οδόν.
Ενθυμού ότι η αγάπη είναι ο σωτήρ σου και ο φρουρός σου. Ανευ της αγάπης ο κεντρόφυξ νόμος θα εξεσφενδόνιζε την ψυχήν σου εις πας παγερωτέρας της εξωτέρας ζώνης. Μη λησμονεί ότι υπεράνω της λογικής είναι η Διαίσθησις και ότι το θείον φως, δια της διαισθήσεως, έρχεται πληρούν την καρδίαν γηθοσύνης. Θαύμαζε το κάλλος, την συμμετρίαν και την τάξιν τον υλικον κόσμον ίνα αισθανθείς αγάπην προς τον πνευματικόν κόσμον, τον οποίον ο υλικός είναι απλή αναπαράστασις και ατελής εικών.
Ζήτει την πληρεστέραν απεικόνισιν τον πνευματικού κόσμου εις τον υλικόν, Ίνα μη φοβήσαι περί της τύχης του ατόμου σου.
Εκ των ανωτέρω δύναται τις να συμπεράνει ότι η Αρχαία Ελληνική θρησκεία και φιλοσοφία έχουν κοινή την καταγωγή εκ του Αδύτου των Μυστηρίων. Για τούτο πάντες οι συγγραφείς μετά σεβασμού ομιλούσαν περί αυτών.


 Πηγή


Διαβάστε περισσότερα...

2012 Μήνυμα Προγνώσεως - Το Συμβούλιο των 12.

 Για χιλιάδες χρόνια η κοινωνία σας έχει κινηθεί προς την συγκυρία που τώρα αντιμετωπίζετε. Μία τεράστια λήθη πραγματοποιήθηκε στις προηγούμενες γενιές, καθώς οι άνθρωποι ξέχασαν τη θεία φύση τους και μετακινήθηκαν εντός του φόβου. Ένας πλανήτης χωρίς αγάπη οδήγησε σε έναν διχασμένο κόσμο και έθεσε το στάδιο για πολλές από τις συγκρούσεις και κρίσεις που αντιμετωπίζει σήμερα.



 Το έτος 2012 θα είναι μια σημαντική καμπή λόγω του μεγάλου αριθμού των αφυπνισμένων ατόμων που κρατούν μία γεμάτη φως εστίαση. Αυτή η άνευ προηγουμένου αύξηση του φωτός μπορεί να κάνει μια βασική διαφορά, καθώς η ανθρωπότητα κινείται μέσα από μερικές από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της. Ενώ μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η ανθρωπότητα είναι καταδικασμένη και θα αντιμετωπίσει την τελική διάλυσή της, η ανατολή του φωτός μπορεί να επιφέρει ένα καινούργιο ξεκίνημα. Ένα νέο είδος ύπαρξης που βασίζεται στην αγάπη μπορεί να προκύψει από την κρίση της ανθρωπότητας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είστε ζωντανοί τώρα!

Πράγματι, τώρα στέκεστε σε μια πόρτα ενός δυναμικού που οδηγεί σε ένα ριζικά διαφορετικό είδος μέλλοντος. Σε μερικές ημέρες, είναι πιθανό να έχετε ήδη αναλαμπές για το τι είναι αυτό το μέλλον, αφού ο γενικός πληθυσμός αλληλεπιδρά με ένα τρόπο επικεντρωμέμο στη καρδιά, διορθώνοντας τις παγκόσμιες ανισορροπίες, και ο καθένας θα έχει αυτό που πραγματικά χρειάζεται.

Πώς μπορείτε να εισαχθείτε στην πόρτα ενός νέου μέλλοντος;

Το κλειδί για την είσοδο σας στην πόρτα σε ένα νέο μέλλον είναι η συνείδηση. Είναι μια κοινή προσπάθεια από ανθρώπους σαν και εσάς γιά να ανακαλύψετε πώς να ζείτε σε αρμονία ο ένας με τον άλλο. Δεν μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας. Ζείτε σε έναν πλανήτη με δισεκατομμύρια ανθρώπους, όπου ο κάθε ένας είναι συνδεδεμένος με την ανθρώπινη κοινότητα της ζωής. Δεν μπορείτε να ξεχωρίστε τον εαυτό σας από το σύνολο. Η αυτο-απελευθέρωσή σας, η οποία σας επιτρέπει να εισέλθετε στην πόρτα, προέρχεται από την εκμάθηση ενός νέου, πιο τρυφερού τρόπου να σχετίζεστε με τους άλλους. Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις.

Προσεχείς Ενέργειες και γεγονότα

Εδώ είναι τα κυριότερα γεγονότα του τι επιφυλάσεται για το 2012.

Στην παγκόσμια σκηνή, θα δείτε μια πληθώρα μαχών για εξουσία ενώ σε ορισμένες από αυτές θα συμμετέχει και σωματική βία όπως και πράξεις χειραγώγησης. Αυτές θα λάβουν χώρα μέσα σε όλο και μεγαλύτερη διαφάνεια και θα υπάρχει αύξηση της δημόσιας κατακραυγής κατά αδικιών με βάση τους ελέγχους που στηρίζονται στο Εγώ. Θα γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο για τους έχοντες την εξουσία να αποφανθούν μέσα από το φόβο και την περιφρόνηση των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Σε μια κοσμική κλίμακα, οι πλανητικές κινήσεις και ευθυγραμμίσεις του 2012, είναι σίγουρο ότι θα είναι καταλύτης για μια πολύ βαθύτερη αμφισβήτηση μέσα στους ανθρώπους από ό, τι έχει συμβεί τις προηγούμενες δεκαετίες. Εάν έχετε αγαπημένα πρόσωπα που δεν έχουν ακόμη καθορίσει τη πορεία τους στο μονοπάτι της αφύπνισης, οι ενέργειες του 2012 αναμφίβολα θα ανακατέψουν μερικές ερωτήσεις που βασίζονταν σε παλαιές πεποιθήσεις. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα μπορεί να έρθουν σε σας για καθοδήγηση, ή μπορείτε να τους βρείτε στο διαδίκτυο αργά το βράδυ, ερευνώντας να ανακαλύψουν τους λόγους για τα ιδιότυπα πράγματα που αισθάνονται, ακούν και βλέπουν.

Σε πνευματικό επίπεδο, θα παρατηρήσετε περισσότερους ανθρώπους να μιλούν για την ανάγκη να ενσωματώσει το πνεύμα στην καθημερινή ζωή. Αυτό ήδη συμβαίνει, αλλά θα υπάρξει μια μεγάλη κλιμάκωση της τάσης το 2012. Με την αυξανόμενη αποδοχή του πνεύματος με βάση την εστίαση, πολλές έννοιες που παλαιότερα θεωρούνταν ως περιθωριακές ή της «νέας εποχής» θα κινηθούν στα καθιερωμένα. Καθώς αυτό συμβαίνει και οι ιδέες θα φιλτράρονται μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, περισσότεροι άνθρωποι θα θέλουν να μάθουν πώς να φέρουν μια πνευματική εστίαση στη ζωή τους. Κατά τη διάρκεια των επόμενων ετών - για να εξυπηρετηθεί αυτό το τεράστιο ενδιαφέρον και ανάγκη - μια σειρά καινοτόμων μεθόδων θα εισαχθεί για να βοηθήσει τους ανθρώπους στην είσοδό τους σε ένα πνευματικό μονοπάτι.

Σε φυσικό επίπεδο, οι άνθρωποι θα πρέπει να επαναξιολογήσουν αυτό που χρειάζονται για να επιβιώσουν και να ευημερήσουν. Καθώς η κοινωνία συνεχίζει τη μεγάλη αναδιαμόρφωσή της που αφορά την οικονομία και άλλους τομείς, οι άνθρωποι θα πρέπει να επανεκτιμήσουν όποια αξία πέρα από τη φυσική περιουσία και κατάσταση. Πολλοί άνθρωποι θα βρεθούν να ενδιαφέρονται για ένα διαφορετικό είδος εργασίας από ό, τι έκαναν πριν. Για όσους παραμένουν στην ίδια σταδιοδρομία, μια βαθύτερη αμφισβήτηση είναι πιθανό να λάβει χώρα και νέες προσεγγίσεις πρός την εργασία μπορεί να δημιουργήσει θετικές αλλαγές που αφορούν καθημερινές εργασίες και συνεργάτες.

Σε προσωπικό επίπεδο ενέργειας, θα παρατηρήσετε ότι ο χρόνος συνεχίζει να επιταχύνεται και η ευαισθησία σας κλιμακώνεται. Αυτές οι τάσεις πάνε χέρι-χέρι για όσους βιώνουν τώρα κατά τη διάρκεια της Μέγιστης Αλλαγής της Γης.

Η αίσθηση του επείγοντος που έχετε αισθανθεί εδώ και λίγο καιρό, τώρα είναι πιθανό να αυξήσει, εν μέρει επειδή το νευρικό σας σύστημα έχει μια δυσκολία με τις συχνές ρυθμίσεις της ενέργειας. Η Συχνότητα σας μπορεί να έχει άνοδο και πτώση με μεγάλη διακύμανση σε οποιαδήποτε δεδομένη ημέρα ενώ καταλύτες θεωρούνται όλα όσα περιλαμβάνουν πράγματα όπως τα συναισθήματα, σκέψεις,, πνευματικές πρακτικές, και η πρόσληψη τροφής. Κάθε φορά που η συχνότητα σας μεταβάλεται, το σώμα σας χρειάζεται να προσαρμοστεί. Μεγαλύτερη ευαισθησία είναι ένα εγγενές μέρος στο πνευματικό μονοπάτι. Μην αντιστέκεστε σε αυτό ή να ανησυχείτε για αυτό.Όσο πιο πνευματική επίγνωση αποκτάτε και γίνεστε, τόσο περισσότερο θα είστε σε θέση να αισθάνεστε όλα τα είδη των πραγμάτων. Να θυμάστε, ωστόσο, ότι μόνο και μόνο επειδή αισθάνεστε κάτι δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε κάτι για αυτό. Ο ρόλος σας ως θεία οντότητα, ως παραγωγός της αλλαγής, είναι να μάθετε να γίνεστε ουδέτεροι και συμπονετικοί - αυτό σας επιτρέπει να φροντίζετε, χωρίς να εμπλέκεστε σε πράγματα έξω από τον έλεγχό σας.

Στην προσωπική ζωή σας, μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας αμφισβητεί ότι πιστεύατε για όλα τα είδη των πραγμάτων. Ο κόσμος γύρω σας είναι εντός της πιο μαζικής μετάβασης που έχετε βιώσει μέχρι σήμερα. Αλλαγές βαθιά στη φύση γίνονται παντού σε όλα σε ολόκληρο τον πλανήτη. Έτσι, πολλά συμβαίνουν τόσο γρήγορα που ένας στρατός των γραπτών μηνυμάτων δεν θα μπορούσε να σας κρατήσει επαρκώς ενημερωμένους σχετικά με τα πάντα. Όταν θα κοιτάζετε πίσω σε αυτή την περίοδο, θα καταλάβετε ότι πολλά από τα συστήματα πεποιθήσεων σας ήταν απλά πάρα πολύ μικρά για να χωρέσει η πραγματικότητα που αντιμετωπίσατε. Τα γονιδιακού-επιπέδου συστήματα πεποιθήσεων που κληρονομήσατε, ως εκ τούτου, θα πρέπει να εξεταστούν και να αντιμετωπιστούν προτού να μπορούν να γίνουν άνετα και να απολαύσετε πλήρως την εμπειρία του να ζεις τη στιγμή.

Οι σχέσεις θα είναι πιο γόνιμο έδαφος για προσωπική και πνευματική μεταμόρφωση κατά τη διάρκεια του 2012.

Οι ικανότητές σας στο χειρισμό των σχέσεων σας θα καθορίσει την συνολική εμπειρία σας από το 2012 και την πρόοδό σας σε αυτό το δρόμο. Κάθε μια από τις σχέσεις σας είναι ένα βαρόμετρο της δικής σας ολότητας, αποκαλύπτοντας δυνάμεις και αδυναμίες σας. Όσο περισσότερο μπορείτε να μπείτε σε κατάσταση ως παρατηρητής και να είστε ουδέτεροι με τους άλλους, τόσο πιο εύκολο θα είναι να εκτιμήσετε με ακρίβεια τη στάση σας και πως μπορείτε να βελτιώσετε την κατάσταση. Κανείς δεν είναι ένα τελικό προϊόν. Να το θυμάστε αυτό στη σχέση σας με τους αγαπημένους σας, τους φίλους, τους συναδέλφους και τους γείτονες. Όλοι οι άνθρωποι που θα συναντήσετε είναι σε μια διαδικασία επανεκπαίδευσης, όταν πρόκειται για τις σχέσεις και πώς να αγαπάμε. Ένας κόσμος αγάπης θα εκδηλωθεί όταν οι άνθρωποι μάθουν να αγαπούν ο ένας τον άλλο. Η αγάπη πρέπει να είναι άνευ όρων. Μπορείτε να δώσετε την αγάπη ανεξάρτητα από το αν θα τη πάρετε πίσω. Μπορείτε να μάθετε να αγαπάτε σαν να είναι η τελευταία μέρα σας στη Γη για να δείξετε την αγάπη πλήρως - δίνοντας τον καλύτερο εαυτό σας.



Αστράψτε το Φως σας το 2012.

Αν υπήρξε ποτέ μια στιγμή που πρέπει να δώσετε προσοχή στην εσωτερική φωνή σας και να επικεντρωθείτε στη φώτισή σας, είναι αυτή τη στιγμή. Το έτος 2012 θα είναι ένας πολύ μεγάλος δείκτης των μεγάλων αλλαγών στη Γη. Δεδομένου ότι είστε ζωντανός τώρα, ως ένας θεϊκός παραγωγός των αλλαγών, θα διαδραματίσετε βασικό ρόλο. Αυτό σημαίνει ότι θα είστε στην πρώτη γραμμή των πολλών αλλαγών, κάνοντας τακτικά κβαντικές αλλαγές μέσα σας. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτό σημαίνει αντιμετώπιση των ζητημάτων που αγαπημένοι και οι συνεργάτες σας έχουν ακόμα να αντιμετωπίσουν. Θα ασχοληθείτε και με αυτούς πρώτα, όχι με αυτοθυσία, αλλά επειδή είστε κωδικοποιημένοι για να το κάνετε. Καθώς εργάζεστε με αυτά τα θέματα, θα γίνετε ένα ζωντανό παράδειγμα των θετικών αλλαγών που απαιτούνται στον κόσμο...φωτίζοντας το φως για τους άλλους.

Καθώς θα συνεχίσετε το ταξίδι ανακάλυψης της θείας φύσης σας, θα σας περιβάλλουμε με την αγάπη και τις ευλογίες μας.

Είμαστε Το Συμβούλιο των 12.


 Πηγή


Διαβάστε περισσότερα...

Το σχέδιο των Ιlluminati για το 2012 (video)

 Δείτε προσεκτικά αυτό το βίντεο, περισσότερες από μία φορές αν χρειαστεί… Και μην πάρετε αψήφιστα το περιεχόμενο του…























Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...

Αποκάλυψη.Στην Αφροδίτη υπάρχει ζωή.;Βίντεο

 Ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Solar System Research magazine ( Ηλιακό Σύστημα Έρευνας) αναφέρει ότι διάφορα αντικείμενα που μοιάζουν με ζωντανά όντα εντοπίστηκαν στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από έναν ρωσικό σκάφος το 1982 κατά τη διάρκεια αποστολής στην Αφροδίτη.




Ο Leonid Ksanfomaliti της Space Research Institute της Ακαδημίας της Ρωσίας Επιστημών δημοσίευσε έρευνα στην οποία αναλύθηκαν οι φωτογραφίες από την αποστολή Venus 13 το 1982.
Οι φωτογραφίες δείχνουν διάφορα αντικείμενα, τα οποία ο .....
Ksanfomaliti είπε, έμοιαζαν με "έναν δίσκο", "ένα μαύρο καπάκι» και «έναν σκορπιό." Όλα τους "αναδύονται, και εξαφανίζονται», ο επιστήμονας είπε, αναφερόμενος στην αλλαγή θέσης τους σε διαφορετικές φωτογραφίες και ίχνη στο έδαφος.
«Αν ξεχάσουμε τις σημερινές θεωρίες σχετικά με την ανυπαρξία της ζωής στην Αφροδίτη, θα μας επιτρέψει να πούμε ότι είναι ζωντανό," Ηλιακό Σύστημα Έρευνας ανέφερε Ksanfomaliti .
Δεν υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν την ύπαρξη ζωής στην Αφροδίτη, όπου η θερμοκρασία του εδάφους είναι 464 βαθμούς Κελσίου (867 βαθμοί Φαρενάιτ).
 
Δείτε ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο με τα αντικέιμενα στην Αφροδίτη
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Διαβάστε περισσότερα...