Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Άρση ασυλίας Κασιδιάρη: “Απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης” βάπτισαν το... χαστούκι! - VIDEO

Ti είπε στη βουλή ο Κασιδιάρης για την άρση της ασυλίας!

Ευτυχώς δεν κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας... Ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης ζήτησε ο ίδιος την άρση της ασυλίας, όχι μόνο της δικής του, αλλά και των Δούρου-Κανέλλη που έχουν μηνυθεί και κατηγορούνται και αυτές για την ίδια υπόθεση. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο όμως οι κατηγορίες των δύο "κυριών" δεν έχουν έρθει ακόμα στη βουλή! Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής τόνισε ότι: "Όσοι νομίζουν πως με κατασκευασμένες κατηγορίες και με δικαστήρια θα περιορίσουν τη ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής, είναι πολύ γελασμένοι!".









Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...

Γκρίλο: “Η Ιταλία είναι ήδη de facto εκτός ευρώ”

«Η Ιταλία είναι ήδη de facto εκτός ευρώ», δηλώνει ο επικεφαλής της κίνησης «Πέντε Αστέρων» στην Ιταλία, Μπέπε Γκρίλο, σε συνέντευξή του στην γερμανική οικονομική εφημερίδα Der Handelsblatt. Προτείνει μάλιστα την διεξαγωγή δημοψηφίσματος στο Διαδίκτυο προκειμένου να αποφασιστεί το μέλλον της χώρας στην Ευρωζώνη.






«Οι βορειοευρωπαϊκές χώρες θα κρατήσουν την Ιταλία μόνο μέχρι να πάρουν πίσω τις επενδύσεις των τραπεζών τους σε ιταλικά ομόλογα. Έπειτα, θα μας πετάξουν σαν καυτή πατάτα», δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Γκρίλο και διερωτάται «γιατί πλούτισε μόνο η Γερμανία;», ενώ εκφράζει επιφύλαξη για το μέλλον της Ευρώπης, η οποία, όπως λέει, δεν διαθέτει κοινή πολιτική ούτε για την πληροφόρηση ούτε για την φορολογία ούτε για την μετανάστευση.

Ο ίδιος ωστόσο, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, δεν αυτοπροσδιορίζεται ως πολέμιος της Ευρώπης. «Είπα μόνο ότι θέλουμε να έχουμε ένα σχέδιο Β’ για την Ευρώπη», δηλώνει και ζητά περισσότερη δημοκρατία, με την διεξαγωγή δημοψηφισμάτων στο Διαδίκτυο.

Στην ίδια συνέντευξη, ο κ. Γκρίλο εκφράζει την δυσαρέσκειά του για τον Πρωθυπουργό της Ιταλίας Μάριο Μόντι, τον οποίο χαρακτηρίζει «δικηγόρο που κάνει αναγγελία πτώχευσης στο όνομα των τραπεζών», καθώς, όπως επισημαίνει, αντί να περιορίσει τους πλούσιους και το κράτος, επιβάλλει υψηλούς φόρους στους πολίτες.


Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...