Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013

12 γήινοι έζησαν επί 13 χρόνια σε ξένο πλανήτη!

Τον Φεβρουάριο του 2006, το γνωστό αμερικανικό περιοδικό UFO magazine έκανε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για ένα πρόγραμμα ανταλλαγής μεταξύ γήινων και εξωγήινων! Το Πρόγραμμα Serpo φέρεται να εφαρμόστηκε από το 1965 μέχρι το 1978 και αφορούσε 12 Αμερικανούς που υποτίθεται ότι ταξίδεψαν σε έναν πλανήτη με την ονομασία Serpo, στον δυαδικό αστερισμό Zeta Reticuli!

Rick-Doty
Ο πρώην ειδικός πράκτορας του Γραφείου Eιδικών Eρευνών της Πολεμικής Aεροπορίας (AFOSI) Richard Doty αποστρατεύτηκε το 1988 από τη US Air Force με τον βαθμό του επισμηνία, αφού υπηρέτησε για μια δεκαετία στο Γραφείο Ειδικών Ερευνών.
Το 2005 έγραψε το βιβλίο Exempt From Disclosure, στο οποίο ισχυρίζεται ότι είχε πρόσβαση σε απόρρητες πληροφορίες για τα UFO και περιγράφει διάφορα μη γνωστά περιστατικά με εξωγήινες οντότητες (EBEs), μεταξύ των οποίων τις συντριβές δυο εξωγήινων σκαφών στο Nέο Mεξικό κοντά στην Corona και το Datil, τον Αύγουστο του 1949. Σε μια από αυτές –λέει- είχε αιχμαλωτιστεί ένας εξωγήινος από έναν πλανήτη στον αστερισμό Zeta Reticuli.
corona-crash Ο εξωγήινος, που τον αποκαλούσαν EBE– 1, βρισκόταν υπό στρατιωτική επίβλεψη από το 1947 μέχρι τον θάνατό του το 1952. Ως τότε, είχε αποκαλύψει πολλά για τον τρόπο λειτουργίας των διαστημικών σκαφών και τα συστήματα επικοινωνίας με τον πλανήτη του. Ο Doty υποστηρίζει ότι είχε και ο ίδιος μια συνάντηση με τον εξωγήινο σε μια απόρρητη μονάδα στο Los Alamos στο Νέο Μεξικό το 1983 και ένα χρόνο αργότερα βρήκε ένα έγγραφο το οποίο αναφερόταν σε ένα πρόγραμμα ανταλλαγής μεταξύ εξωγήινων και γήινων το οποίο εκπονήθηκε το 1964!
EBEΣύμφωνα με τον υπαξιωματικό, που η συμμετοχή του στις έρευνες για τους εξωγήινους τεκμηριώνεται από την υπογραφή του σε επίσημα έντυπα του Γραφείου Ειδικών Ερευνών της Πολεμικής Αεροπορίας, οι Αμερικανοί κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τον πλανήτη του ΕΒΕ-1 με μια τηλεπικοινωνιακή μονάδα που τους έδειξε πώς να χειρίζονται. Τον Απρίλιο του 1964 κοντά στο Alamogordo του Νέου Μεξικού, προσγειώθηκε ένα εξωγήινο σκάφος. Οι επιβάτες του παρέλαβαν τις σορούς των νεκρών συντρόφων τους που είχαν κρατηθεί σε ψυγεία και αντάλλαξαν πληροφορίες με τους γήινους στρατιωτικούς. Η συνομιλία έγινε στα Αγγλικά, χάρη σε μια συσκευή μετάφρασης που είχαν οι επισκέπτες!
serpo-aliensΣύμφωνα με τις άκρως απόρρητες πληροφορίες, το πρόγραμμα Serpo κράτησε από το 1965 ως το 1978! Όπως ισχυρίζεται ο Doty, το 1965 12 ειδικά εκπαιδευμένοι Αμερικανοί μεταξύ των οποίων δυο γυναίκες επιβιβάστηκαν σε ένα εξωγήινο διαστημόπλοιο και μεταφέρθηκαν στον πλανήτη, σε απόσταση 37 ετών φωτός. Οι οκτώ ήταν αξιωματικοί της Αεροπορίας, δύο του Στρατού και δύο του Ναυτικού. Δυο από αυτούς ήταν γιατροί, άλλοι τρεις επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων, δυο ήταν γλωσσολόγοι, δυο, πιλότοι, δυο προσωπικό ασφαλείας και ο τελευταίος ήταν ο σμήναρχος επικεφαλής. Θυμηθείτε την ακριβώς ίδια σκηνή από τις «Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου» του Στίβεν Σπίλμπεργκ!


serpo-projectΑπό τους ταξιδιώτες του διαστήματος, ένας γιατρός και ένας του προσωπικού ασφαλείας πέθαναν στον ξένο πλανήτη τρία χρόνια αργότερα, ο πρώτος από πνευμονία και ο δεύτερος από τραυματισμό σε κάποιο ατύχημα. Άλλοι δυο αποφάσισαν να παραμείνουν εκεί! Οι οκτώ που επέστρεψαν το 1978, κρατήθηκαν επί ένα χρόνο σε απομόνωση σε ειδικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις, όπου αξιωματικοί του Γραφείου Ειδικών Ερευνών (AFOSI) τους ανέκριναν συνεχώς.
Όλοι έχουν πεθάνει… Ο τελευταίος το 2002 σε νοσοκομείο της Βιρτζίνια. Πριν ακόμη αναχωρήσουν για το διάστημα, τα μητρώα τους είχαν εκκαθαριστεί προσεκτικά, τα ίχνη τους είχαν χαθεί και –μια και επελέγησαν ώστε να μην έχουν οικογένειες- κανείς δεν τους αναζήτησε!
Zeta_ReticuliΟι δυσκολίες προσαρμογής που συνάντησαν οι γήινοι στον ξένο πλανήτη, ήταν τρομακτικές. Είχαν εφόδια για δυο χρόνια και, όταν τελείωσαν, άρχισαν να τρέφονται με την τροφή των ΕΒΕ που ο οργανισμός τους δυσκολευόταν να αφομοιώσει με αποτέλεσμα να παθαίνουν γαστρεντερικές διαταραχές. Η πολύ υψηλή θερμοκρασία του Serpo –από 34 ως 60 βαθμούς Κελσίου!- τους δυσκόλευε αφάνταστα τους πρώτους μήνες, προκαλώντας τους ζαλάδες, πονοκεφάλους και απώλεια προσανατολισμού, ενώ αντιμετώπιζαν κινδύνους από την έκθεση στους δυο λαμπρούς ήλιους του πλανήτη.


Ο πλανήτης Serpo είχε πληθυσμό μόλις 650.000 ψυχές που ζούσαν σε μικρές κοινότητες. Η ατμόσφαιρα ήταν όμοια με της Γης, δεν είχε ωκεανούς, είχε λίγα βουνά και κάποια είδη δέντρων και σπάνιες βροχές. Αν και υπήρχαν πολλά είδη ζώων, μερικά μάλιστα μεγαλόσωμα, οι εξωγήινοι δεν έτρωγαν κρέας και τα είδη διατροφής παράγονταν σε αγρούς ή τεράστια κτίρια. Οι κάτοικοι του πλανήτη, των οποίων τη γλώσσα οι γήινοι κατάφεραν να μεταφράσουν στα Αγγλικά, δούλευαν με συνέπεια ανάλογα με τη θέση των δυο ήλιων του που δεν έδυαν ποτέ τελείως, με τρία διαλείμματα ανά 43 ώρες!
Οι γήινοι έμαθαν εύκολα τον χειρισμό των σκαφών, που πετούσαν με ενέργεια από μια συσκευή η οποία εξασφάλιζε την αντιβαρύτητα. Με τον ίδιο τρόπο κινούνταν τα οχήματα στον πλανήτη, χωρίς ρόδες και λάστιχα! Οι κάτοικοι ζούσαν σε μια ιδανική κοινωνία, χωρίς κυβέρνησης αλλά με κάποιους επικεφαλής, χωρίς εγκληματικές ενέργειες και –κυρίως- χωρίς χρήμα! Καθένας προμηθευόταν ό,τι χρειαζόταν, χωρίς να υπάρχουν εμπορικά κέντρα παρά μόνο κέντρα παραγωγής.
Ο πολιτισμός των εξωγήινων ήταν περίπου 10.000 ετών και προέρχονταν από άλλον πλανήτη τον οποίο αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν πριν από 5.000 χρόνια εξ αιτίας τρομακτικής ηφαιστειακής δραστηριότητας. Πριν από 3.000 χρόνια, έχασαν πολλές χιλιάδες δικούς τους σε ένα μεγάλο διαπλανητικό πόλεμο από τον οποίο εξαφανίστηκε ολοσχερώς η αντίπαλη φυλή. Χίλια χρόνια αργότερα, άρχισαν να εξερευνούν το διάστημα και η Γη ήταν ένας από τους πρώτους προορισμούς τους. Ο πλανήτης Serpo και η επαφή με τους κατοίκους του έγιναν ταινία το 2008, που πάντως δεν εμφάνιζε ιδιαίτερα φιλικές τις σχέσεις τους με τους γήινους:
Όλα αυτά, μπορεί να μοιάζουν απίστευτα… Ο Richard Doty ισχυρίστηκε ότι συμμετείχε σε σημαντικές πτυχές του προγράμματος. Ήταν, όμως, πράγματι το «Βαθύ Λαρύγγι» της υπόθεσης; Ή μήπως ήταν ένας κρίκος στις απατηλές διαρροές που γίνονται από τις μυστικές υπηρεσίες για να παραπλανήσουν το ευρύ κοινό σχετικά με την παρουσία εξωγήινων μορφών ζωής στη Γη;


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Kim Jong Un υπέγραψε το σχέδιο επίθεσης - Φορτώστε με πυρηνικά τους πυραύλους

ο διάταγμα με το οποίο δίνει την εντολή στους πυρηνικούς βαλλιστικούς πυραύλους  να είναι έτοιμοι για εκτόξευση ανά πάσα στιγμή εναντίον του μητροπολιτικού εδάφους των ΗΠΑ υπέγραψε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Kim Jong Un.
Αυτή  ήταν η απάντηση της Βόρειας Κορέας μετά την πτήση των αμερικανικών βομβαρδιστικών B-2 Spirit πάνω από τη Νότια Κορέα εχθές κατά τη διάρκεια ασκήσεων. Το  κρατικό βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA ανακοίνωσε την πραγματοποίηση  έκτακτης σύσκεψης του ανώτατου στρατιωτικού συμβουλίου υπό την προεδρία του Kim Jong Un όπου ο τελευταίος υπέγραψε το σχετικό διάταγμα σύμφωνα με το οποίο δίνεται η εντολή για την προετοιμασία επίθεσης εναντίον των ΗΠΑ!

 

«Τελικά υπέγραψε την εντολή για τις τεχνικές προετοιμασίες των στρατηγικών πυραύλων διατάσσοντας να είναι έτοιμοι για εκτόξευση ώστε να μπορούν να πλήξουν ανά πάσα στιγμή το έδαφος των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των στρατιωτικών της βάσεων στον Ειρηνικό, μαζί με την Χαβάη το Γκουάμ αλλά και τη Νότια Κορέα», ανέφερε σε είδησή του το KCNA.
Γνωρίζοντας τους κανόνες του παιχνιδιού της προπαγάνδας οι Βορειοκορεάτες δημοσίευσαν σειρά φωτογραφιών όπου φαίνεται ο ηγέτης της χώρας να υπογράφει την εντολή για την προετοιμασία των στρατηγικών δυνάμεων της Β. Κορέας για να πλήξουν τις ΗΠΑ!
Μάλιστα για να αποδείξει τον ισχυρισμό του αυτό το KCNA έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται ο Kim Jong Un να υπογράφει το σχετικό διάταγμα ενώ στο βάθος φαίνεται χάρτης με τις δυτικές ακτές των ΗΠΑ και γραμμένο στα κορεατικά «Σχέδιο επίθεσης των ΗΠΑ» επάνω στον χάρτη!

Ο Kim Jong Un ενώ υπογράφει το διάταγμα και στο βάθος... οι ΗΠΑ


Στη συγκεκριμένη φωτογραφία σύμφωνα με ειδικούς φαίνονται αριθμοί σμηνών της βορειορεατικής Αεροπορίας καθώς και τα σχέδια πτήσης τους με κατεύθυνση στις ΗΠΑ!

Ο Kim Jong Un ενώ υπογράφει το διάταγμα μπροστά από την οθόνη ενός iMAC, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που θέλουν παραδοσιακά την οικογένεια του Jong Un να είναι παθιασμένη με τους συγκεκριμένους υπολογιστές.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...