Σάββατο 14 Μαΐου 2011

American History mystery











Λήψη (179 KB)

Διαβάστε περισσότερα...

vatican press release
















Λήψη (137 KB)

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Πρίγκηπας William και η Catherine ζωγραφισμένοι από έναν μοναδικό καλλιτέχνη!








Prince William & Catherine --Painting--by Boon Mee Thailand Elephant Artist

Δείτε το βίντεο πιο κάτω και θα καταλάβετε...





Διαβάστε περισσότερα...

The Dreaded Stairs












Διαβάστε περισσότερα...

Ο Ροκφέλερ αποκάλυψε την απάτη της 9/11 στον Ααρών Ρούσο.











O εβραϊκής καταγωγής σκηνοθέτης του Hollywood Aaron Russo και υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ στις εκλογές του 2004, λίγο καιρό πριν πεθάνει από καρκίνο τον Αύγουστο του 2007, έδωσε μια ιστορικής σημασίας συνέντευξη στον Alex Jones.

Ο έντιμος και υπεύθυνος χαρακτήρας του, του επέβαλε να δώσει αυτήν την συνέντευξη, γνωρίζοντας ότι θα πεθάνει.

Εκεί αποκαλύπτει για πρώτη φορά τη γνωριμία του με τον μεγιστάνα Nick Rockefeller και τις απίστευτες παραδοχές που του είχε εκμυστηρευτεί, όπως την επερχόμενη καταστροφή των Δίδυμων Πύργων 11 μήνες πριν αυτή καν συμβεί !

Μιλάει ακόμα για το τι του απεκάλυψε ο μεγιστάνας στην προσπάθεια του να τον προσεταιριστεί και να τον εντάξει στα σχέδια του, προφανώς λόγω της ιδιότητας του ως υποψηφίου προέδρου της χώρας. Του μίλησε σχετικά με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της οικογενείας του στην δημιουργία του φεμινιστικού κινήματος και τα σχέδια της για την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας δικτατορίας.





Πηγή
http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=4677:-911-&catid=23:xamenes-amerikes&Itemid=202
Διαβάστε περισσότερα...

Τι γίνετε με τον φράχτη του Έβρου κ. Παπουτσή;;











Κ. Παπουτσή τι έγινε ο φράχτης που εξάγγειλες 5 μήνες πριν;
Αντί να κάνεις πράξη τα όσα υποσχέθηκες δηλώνεις την ημέρα της στυγνής δολοφονίας του άτυχου πατέρα οτι η εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας έχει μειωθεί!…

Ως έργο που γίνεται αλλά ποτέ δεν αρχίζει, εξελίσσεται ο φράχτης του Εβρου για την αποτροπή εισροής λαθρομεταναστών από τα χερσαία ελληνοτουρκικά σύνορα.

Πέντε μήνες μετά την κυβερνητική εξαγγελία για την κατασκευή του φράχτη και ένα μήνα μετά την πρόβλεψη ότι αυτός «θα είχε ολοκληρωθεί αρχές Απριλίου», ο ευρωπαϊκός σκεπτικισμός που είχε εκφραστεί διά της κοινοτικής επιτρόπου Εσωτερικών Υποθέσεων Σεσίλιας Μάλμστρομ και οι αντιδράσεις από ΜΚΟ και φορείς, εντός και εκτός της περιοχής, έχουν μάλλον θέσει το σχέδιο του φράχτη «εν υπνώσει» όπως χαρακτηριστικά δηλωσε η αντιπεριφερειάρχης Εβρου κ. Γεωργία Νικολάου-Μαυρανεζούλη.

Το σίγουρο είναι ότι η κατασκευή του φράχτη έχει καθυστερήσει χρονικά. Παρόλο που ο κ. Χρ. Παπουτσής επαναβεβαίωσε, πριν λίγες ημέρες, την πρόθεση για την κατασκευή του, δηλώνοντας ότι «έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι μελέτες οι οποίες βρίσκονται στο στάδιο της αξιολόγησης και ξεκινούν άμεσα οι διαδικασίες υλοποίησης», το τελευταίο διάστημα παρατηρείται κυβερνητική απροθυμία να «τοποθετηθούν» γι’ αυτόν και για τις διαδικασίες κατασκευής του. «Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία ενημέρωση και καμία κίνηση για την κατασκευή του» είπε η αντιπεριφερειάρχης Εβρου, επισημαίνοντας ότι η περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης έχει πάρει σχετική απόφαση και στηρίζει τη βούληση της τοπικής κοινωνίας που στην πλειονότητά της έχει ταχθεί κατά της κατασκευής του.

Ο Δήμος Ορεστιάδας με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του έχει μεν ταχθεί υπέρ της κατασκευής του φράχτη, μήκους 12,5 χλμ. από τις Καστανιές έως τη Νέα Βύσσα, «αλλά δεν γνωρίζουμε αν θα γίνει ή όχι. Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση» ανέφερε ο δήμαρχος Δ. Μουζάς.
Οσον αφορά τη σημερινή κατάσταση με την εισροή λαθρομεταναστών, κατά τον δήμαρχο, η περιοχή παραμένει «ξέφραγο αμπέλι». Τα στατιστικά στοιχεία της ΕΛ. ΑΣ. (και της Frontex) δείχνουν μείωση από τα χερσαία σύνορα στον βόρειο Εβρο, αλλά σταδιακή αύξηση από τα περάσματα του ποταμού στον νότιο. Με τη βελτίωση των καιρικών συνθηκών οι φορείς του Έβρου αναμένουν ότι οι αριθμοί των λαθρομεταναστών θα αυξηθούν και πάλι κατακόρυφα.

Οι δήμοι Διδυμοτείχου και Αλεξανδρούπολης εμφανίζονται αρνητικοί στη δημιουργία κέντρων υποδοχής μεταναστών στην επικράτειά τους, καθώς θεωρούν ότι αυτά θα εξελιχθούν σε μόνιμα κέντρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη προσανατολίζεται στη λειτουργία δύο κέντρων, σε παλιό στρατόπεδο της Καρωτής Διδυμοτείχου και στις εγκαταστάσεις βιομηχανίας στις Φέρρες. Τον νομό Εβρου επισκέφθηκε προχθές κλιμάκιο του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πόλεων για την αστική ασφάλεια και οι επικεφαλής δεσμεύτηκαν να υποστηρίξουν τις ελληνικές θέσεις για τη λαθρομετανάστευση στα ευρωπαϊκά όργανα.


Πηγή
http://allnew.gr/
Διαβάστε περισσότερα...