Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

“Δεν θα μας αφήσετε με τα σώβρακα”!

Πραγματικά, πρωτότυπη διαμαρτυρία των Ιταλών πολιτών που έχουν αγανακτήσει και αυτοί με τα δυσβάστακτα φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης Μόντι.

Πήγαν σε εφορίες και τράπεζες και αφού γδύθηκαν άρχισαν να φωνάξουν: «Δεν θα μας αφήσετε με τα σώβρακα! Εμείς το χρέος δεν το πληρώνουμε».

Εμάς μας θύμισε τη φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο εδώ και καιρό για την Ελλάδα…

























 
 
 
 

Διαβάστε περισσότερα...

Γέλιο: 18 στοιχεία που ίσως δεν γνωρίζατε

Ανεβάζει με φυσικό τρόπο τη διάθεση, προλαμβάνει τις ασθένειες, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, βελτιώνει το καρδιαγγειακό σύστημα, καίει θερμίδες, γυμνάζει και αυξάνει τη μακροζωία. Όλες αυτές οι ιδιότητες δεν συγκεντρώνονται σε κάποιο μαγικό φίλτρο, αλλά στην ικανότητά μας να γελάμε. Δείτε τι αποκαλύπτουν οι έρευνες.





 



1. Τα μωρά δεν γελούν παρά μόνο αφού συμπληρώσουν 3 μήνες ζωής.
2. Όταν γελάμε, ο αέρας που εκπνέουμε, φεύγει από τους πνεύμονες με ταχύτητα 96 χλμ/ώρα.
3. Χρησιμοποιούμε 17 μυς του προσώπου μας για να γελάσουμε και 47 για να κατσουφιάσουμε.
4. Οι χαρούμενοι άνθρωποι έχουν 40% μειωμένο κίνδυνο για καρδιοπάθεια συγκριτικά με τους απαισιόδοξους.
5. 17 λεπτά γέλιου την ημέρα, αυξάνουν το προσδόκιμο ζωής σας κατά μία ημέρα.
6. Ένα 6χρονο παιδί γελά κατά μέσο όρο 300 φορές την ημέρα. Ένας ενήλικος γελά μόλις 15 φορές την ημέρα.
7. Οι χαμογελαστοί σερβιτόροι παίρνουν 50% περισσότερα φιλοδωρήματα από τους αγέλαστους συναδέλφους τους.
8. Ένα καλό γέλιο μπορεί να διαρκέσει μία ώρα.
9. Οι περισσότεροι γελαστοί άνθρωποι ζουν στην Κούβα και τη Βραζιλία. Στον αντίποδα βρίσκονται οι κάτοικοι των σκανδιναβικών χωρών.
10. Οι επιστήμονες έχουν καταγράψει 18 είδη χαμόγελου.
11. Πρέπει να χαμογελάσετε περίπου 250.000 φορές για να κάνετε μία ρυτίδα.
12. Το να γελάσετε 100 φορές ισοδυναμεί με το να κάνετε 10-15 λεπτά ποδήλατο.
13. 15 λεπτά γέλιου έχουν τα ίδια οφέλη με 2 ώρες ύπνου.
14. Σύμφωνα με έρευνα του Γερμανού ψυχολόγου, Dr. Michael Titze, τη δεκαετία του ‘50, οι άνθρωποι γελούσαν κατά μέσο όρο 18 λεπτά την ημέρα. Σήμερα, είναι 4-6 λεπτά την ημέρα.
15. Έρευνα του Πανεπιστημίου Vanderbilt διαπίστωσε ότι με το γέλιο καίμε λίγο παραπάνω από μία θερμίδα ανά λεπτό.
16. Το γέλιο ακούγεται το ίδιο σε όλους τους πολιτισμούς και όλες τις κουλτούρες. Oι επιστήμονες, μάλιστα, πιστεύουν ότι το γέλιο συνέβαλε στην ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των προγόνων μας. Ο ήχος του γέλιου είναι τόσο κοινός και οικείος που είναι αναγνωρίσιμος ακόμη και αν παιχτεί ανάποδα στο μαγνητόφωνο.
17. Με το γέλιο ο εγκέφαλος απελευθερώνει τις βήτα-ενδορφίνες, τις φυσικές οπιούχες ουσίες με αναλγητική δράση.
18. Το γέλιο ρίχνει τα επίπεδα της κορτιζόλης, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο το ανοσοποιητικό σύστημα και αποτρέποντας την εμφάνιση ασθενειών.

Πηγή: in2life.gr


Διαβάστε περισσότερα...

Greece Debt Free: Θα αγοράσουν το ελληνικό χρέος και θα το...σβήσουν απο τον χάρτη!

 Η απάντηση σε όσους (δικαίως) επισημαίνουν την απουσία του ελληνικού εφοπλιστικού- επιχειρηματικού λόμπι στην κρίση χρέους που έχει πέσει βαριά πάνω από την Ελλάδα ήρθε εμμέσως με τη σύσταση μιας μη-κυβερνητικής, μη κερδοσκοπικής οργάνωσης, της «Greece Debt Free».
Φιλοδοξία του συγκεκριμένου φορέα, ο οποίος ιδρύθηκε μόλις τον προηγούμενο μήνα από τον 33χρονο Πέτρο Νομικό, γόνο της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας από τη Σαντορίνη, είναι η αγορά ελληνικών ομολόγων μέσα από χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις δωρεές ιδιωτών αλλά και την πώληση ελληνικών προϊόντων.




 Η ιδέα είναι απλή. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της οργάνωσης http://www.greecedebtfree.org, το ποσό εθνικού χρέους που αντιστοιχεί σε κάθε Ελληνα ανέρχεται σήμερα στις 24.800 ευρώ. Η αγοροπωλησία του ελληνικού χρέους ωστόσο στη διεθνή αγορά αποτιμάται πολύ λιγότερο, με αποτέλεσμα να μην ξεπερνά τις 3.000 ευρώ ανά έλληνα πολίτη. Στόχος της συγκεκριμένης οργάνωσης είναι να αγοράσει τα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου στη διεθνή αγορά, σε τιμές πολύ χαμηλότερες από το ποσό που χρωστά το ελληνικό κράτος, και μετά να προχωρήσει στην ακύρωσή τους, «σβήνοντας» ουσιαστικά το χρέος.

Οσο για τη συγκέντρωση των χρημάτων αυτή θα γίνει με δύο τρόπους: είτε μέσα από τις δωρεές που θα προσφέρουν ιδιώτες, είτε μέσα από τα έσοδα προϊόντων με «σφραγίδα ελληνική», τα οποία θα σπονσοράρει η συγεκριμένη οργάνωση. Ηδη από την ιστοσελίδα της GDF στο facebook διεξάγεται ηλεκτρονική ψηφοφορία μέσω της οποίας το κοινό μπορεί να επιλέξει ποια θα είναι αυτά τα ελληνικά προϊόντα που θα φέρουν το λογότυπό της. Το 50% των πωλήσεων από τα προϊόντα που τελικώς θα επιλεγούν θα δοθεί στην οργάνωση για την αγορά των ομολόγων.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία παίζει η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, οικογενειακός φίλος του κ. Νομικού, ο οποίος προχώρησε στη δωρεά 168.590 ευρώ εκ μέρους της ομάδας του. Σύμφωνα με την εφημερίδα Wall street Journal, η οποία φιλοξένησε το θέμα με εκτενές ρεπορτάζ, το συγκεκριμένο ποσό μεταφράζεται σε αγορά ομολόγων και την απόσβεση ελληνικού χρέους ύψους 1,4 εκατ.ευρώ. Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δήλωσε χαρακτηριστικά: «θέλω να δώσω το παράδειγμα και ελπίζω και ότι και άλλοι Ελληνες θα βάλουν το χέρι στην τσέπη και θα λύσουν όλοι μαζί το πρόβλημα».

Αραγε αυτή η απλή όσο και σημαντική πρωτοβουλία (η οποία μάλιστα χαρακτηρίζεται σκωπτικά «ηράκλειος άθλος, αν όχι σισύφειο έργο» από την WSJ) θα στεφθεί από επιτυχία; Ο κ. Νομικός, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πρίνστον και «δημιουργός» της μπύρας Volcan, με προέλευση τη Σαντορίνη (η οποία είναι και το πρώτο προϊόν που εντάχθηκε στην εν λόγω λίστα) είναι αισιόδοξος. Γιατί, όπως δήλωσε στην αμερικανική εφημερίδα, «οι Ελληνες μπορεί να είναι φρικτοί πολίτες, είναι όμως φοβεροί πατριώτες».

Ως «αμιγώς πατριωτική, μη πολιτική και μη κερδοσκοπική» άλλωστε προβάλλεται μέσα από την ίδια την ιστοσελίδα της η οργάνωση, η οποία υπόκειται στο νομικό πλαίσιο των ΗΠΑ για φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Μένει να αποδειχθεί αν η ευφυής σύλληψη του κ. Νομικού, η οποία βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στη συλλογική δράση, θα αποτελέσει άλλη μία απόδειξη του «ελληνικού δαιμονίου»- ή απλώς ένα πυροτέχνημα.


 Πηγή



Διαβάστε περισσότερα...

Quiz: Ποια ειναι η χωρα οπου...

 1. Δεν υπήρχαν λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος. Ο ηλεκτρισμός ήταν δωρεάν για όλους τους πολίτες της.

2. Δεν υπήρχαν τόκοι στα δάνεια. Οι τράπεζες της ήταν κρατικές και τα δάνεια δίνονταν, σύμφωνα με το νόμο, σε όλους τους πολίτες της με μηδενικό (0%) επιτόκιο.

3. Η κατοικία θεωρείτο ένα ανθρώπινο δικαίωμα στη χώρα.


  4. Όλα τα νεόνυμφα ζευγάρια λάμβαναν 60.000 δηνάρια (περίπου 50.000 δολάρια ΗΠΑ) από τη κυβέρνηση για να αγοράσουν το πρώτο τους διαμέρισμα και για να βοηθηθούν στο ξεκίνημα της οικογένειας τους.

5. Η παιδεία και οι ιατρική περίθαλψη ήταν δωρεάν. Πριν την άνοδο του ηγέτη τους στην εξουσία, μόνον το 25% των κατοίκων ήξεραν ανάγνωση και γραφή. Σήμερα το ποσοστό αυτό είναι 83%.

6. Όσοι αποφάσιζαν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του αγρότη, λάμβαναν δωρεάν αγροτική γη, δωρεάν αγροτική κατοικία και δωρεάν εξοπλισμό για να ξεκινήσουν τις φάρμες τους.

7. Όσοι δεν μπορούσαν να βρουν την εκπαίδευση ή την ιατρική περίθαλψη που χρειάζονταν στη χώρα, λάμβαναν χρηματοδότηση από τη κυβέρνηση για να πάνε στο εξωτερικό (συν 2.300 δολάρια/μήνα για έξοδα διαμονής και μετακινήσεων).

8. Η κυβέρνηση της χώρας επιδοτούσε το 50% του κόστους αγοράς ιδιωτικής χρήσης οχημάτων.

9. Η τιμή της βενζίνης ήταν 0,14 δολάρια/λίτρο.

10. Η χώρα δεν έχει εξωτερικό χρέος και τα συναλλαγματικά της αποθέματα φτάνουν τα 150 δισ. δολάρια (σήμερα, τα κεφάλαια αυτά έχουν «παγώσει» παγκοσμίως).

11. Αν κάποιος κάτοικος δεν μπορούσε να βρει εργασία μετά την αποφοίτηση του, το κράτος του κατέβαλε το μέσο μισθό του επαγγέλματος που θα λάμβανε αν ήταν εργαζόμενος, μέχρι ότου έβρισκε εργασία.

12. Ένα μέρος των πωλήσεων πετρελαίου της χώρας, πιστωνόταν απευθείας στους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων των πολιτών.

13. Κάθε μητέρα που γεννούσε ένα παιδί λάμβανε 10.000 δολάρια ΗΠΑ.

14. Σαράντα καρβέλια ψωμί κόστιζαν 0,15 δολάρια.

15. Το 25% των κατοίκων έχουν πανεπιστημιακό πτυχίο.

16. Ο δολοφονημένος πια ηγέτης της είχε ξεκινήσει το μεγαλύτερο αρδευτικό έργο του κόσμου, γνωστό ως Great Man-Made River, ώστε να υπάρχει πρόσβαση σε νερό σε ολόκληρη την ερημώδη χώρα.

Την βρηκατε;!

Οχι δεν είναι καμμιά από τις «πολιτισμένες» και βιομηχανικές χώρες του Δυτικού ημισφαιρίου.
Μιλαμε για την Λιβύη του «κακού» Καντάφι, ναι σωστά διαβάσατε και γι’ αυτο στη Λιβύη βομβαρδίζουν οι: Total, ENI, BP,Repsol, Exxon Mobil, Chevron, Occidental Petroleum, Hess και Conoco Phillips.


Καλως ορίσατε στον φαρισαικό-δολοφονικο κόσμο της πλουτοκρατίας. 
 
 
 

Διαβάστε περισσότερα...

Είναι τεράστιο το ποσό που ξοδεύεται για τους λαθρομετανάστες.

Λεφτά υπάρχουν. Διαδώστε το. 6,5 δις κοστιζει η περιθαλψη των λαθρομεταναστων. Ποιο μνημονιο; ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΑΠ'ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ! Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ;;


ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΙΣΘΟΣ ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΟΠΕΙ…
2.700.000.000€ στοιχίζουν στο κράτος κάθε χρόνο τα νοσήλια των ανασφάλιστων λαθρομεταναστών.. Εάν συνυπολογιστούν και οι επισκέψεις στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων το κόστος ανεβαίνει στα 5-6,5δις ( δηλώσεις του Λοβέρδου).



Είναι τεράστιο το ποσό που ξοδεύεται για τους λαθρομετανάστες… Και εμείς καθόμαστε και συζητάμε εάν υπάρχουν φάρμακα για τους έλληνες φορολογουμενους πολίτες!! Θα μπορούσαν να υπάρχουν φάρμακα ακόμα και για  τις κότες
ΕΛΛΗΝΑ διαλέγεις, αν θέλεις να έχεις φαρμακοθεραπευτική περίθαλψη, εσύ, το παιδί σου και οι γονείς σου, πρέπει να σταματήσεις να περιθάλπεις τζάμπα τους λαθρομετανάστες… Κόβεις τις μαλακιες και τις κουλτουριάρικες ιδέες και διαλέγεις αν θες να πληρώνεις εκτός από τα δικά σου (φάρμακα) και τα (φάρμακα) των λαθρομεταναστών …


Η να το πούμε ποιο κυνικά για να το καταλάβουν όλοι,, να ζήσεις εσύ ή ο λαθρομετανάστης? Πριν απαντήσεις να σκεφτείς πως αν πας εσύ στο Μπαγκλαντές δεν θα σου δώσουν τζάμπα ,ούτε ασπιρίνη..


17.000.000.000€-22.000.000.000€ είναι το συνάλλαγμα που φεύγει από την χώρα μας και πηγαίνει στις χώρες των λαθρομεταναστών… Η ΟΝΕ έχει νομοθεσία που δεν απαγορεύει την ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών….


Η Ελλάδα όμως, δεν δεσμεύεται από κάπου, ώστε να φορολογήσει το λαθραίο συνάλλαγμα που πηγαίνει σε τρίτες χώρες… Είναι πανεύκολο να μπει ένας φόρος 50% στο αφορολόγητο συνάλλαγμα που στέλνει ο λαθρομετανάστης στην χώρα του…    ΕΛΛΗΝΑ εδώ διαλέγεις αν θέλεις να πληρώνεις εσύ τους φόρους για να τρώει ο πακιστανός και η οικογένεια του η να πληρώνει και αυτός έναν φόρο για σένα και για την οικογένεια σου… Έχω βαρεθεί να ακούω αριστερές και δεξιές ανθρωπιστικές μαλακιες..Απο την στιγμή που δεν μπορούμε να τα βγάλουμε εμείς περά σταματάνε και όλες οι φιλανθρωπίες… Φιλανθρωπίες κάνουν μόνο οι πλούσιοι….Σημερα άκουσα πως μόνο στο Σουδάν στείλαμε φέτος 17.000.000€ φάρμακα!Κατα τα άλλα οι έλληνες πεθαίνουν γιατί δεν έχουν φάρμακα.. Δεν υπάρχουν μεσοβέζικες λύσεις.. Πρέπει να διαλέξουμε αν προτιμάμε να ζήσουμε εμείς αξιοπρεπώς στην χώρα μας η να πεινάσουμε για να τρώνε οι κάθε είδους πακιστανοί…Να ζήσουμε εμείς η να πεθάνουμε για να ζήσουν κάποιοι άλλοι?


1.500.000.000€ στοιχίζει η παρανομία των λαθρομεταναστών στην χώρα μας( αυτά τα στοιχεία δίνει το υπουργείο Δ/Τ, μόνο για την επιπλέον αστυνόμευση).. Χωρίς να υπολογιστούμε το κόστος της επιπλέον φύλαξης των συνόρων. Χωρίς να υπολογίσουμε το κόστος φυλάκισης όσων αλλοδαπών καταδικάζονται.. Χωρίς να υπολογίσουμε τις φθορές και τις περιουσίες που αφαιρούν τα αλλοδαπά κλεφτρόνια από τα ελληνικά σπίτια.. Χωρίς να υπολογίσουμε τα εγκλήματα την πορνεία το AIDS τα ναρκωτικά.. Χωρίς ,χωρίς ,χωρίς.. Δεν μας έφταναν βλέπετε τα δικά μας κακοποιά στοιχεία έχουμε και τα εισαγόμενα!!
7.500.000.000€ είναι τα έσοδα από το παραεμπόριο των λαθρομεταναστών.. Αν συνυπολογίσουμε και και τα μαγαζιά που κλείνουν, τα ποσά που χάνει το κράτος είναι ανυπολόγιστα..


Λεφτά λοιπόν υπάρχουν αν κάποιος ψάξει.. Ένα απλό δημοψήφισμα είναι αρκετό για λυθούν πολλά οικονομικά προβλήματα… Πόσοι θέλουν να μείνουν εδώ οι λαθρομετανάστες και να τους πληρώνουν αυτοί ??? Και πόσοι θέλουν να φύγουν οι λαθρομετανάστες γιατί δεν θέλουν να πληρώνουν για αυτούς .. Τελεία και παύλα…Θα μπορούσαν να γίνουν και άλλα δημοψηφίσματα.. Όπως πχ αν θέλουμε τους αστυνομικούς με όπλα η με σφενδόνες .. Αν θέλουμε τα Σκόπια να ονομαστούν Μακεδονία.. Αν θέλουμε να ανήκει το Αιγαίο σε εμάς η στα ψάρια του.. Αν θέλουμε να δούμε γαμπρό τον Νωντα με νύφη τον Βαγγελη και άλλα πολλά…
Ακούγονται κάποιες παπαρολογιες εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ,, πως θα δώσει ταξιδιωτικά έγγραφα στους λαθρομετανάστες για να φύγουν!! Αναρωτιέμαι σε ποιους μαλακες απευθύνεται ο ΣΥΡΙΖΑ?? Ας το ξεκαθαρίσουμε μια και καλή αυτό το ψέμα… Τα μοναδικά ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ που μπορεί να εκδώσει το ελληνικό κράτος είναι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ τύπου Σενγκεν και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ νέου τυπου…Με κανένα άλλο έγγραφο δεν μπορεί να ταξιδέψει ελεύθερα στην ευρωπαϊκή ένωση ούτε ο Έλληνας αλλά ούτε και ο Αφγανός… Οτιδήποτε άλλο ταξιδιωτικό έγγραφο που φαντάζομαι πως θα εκδώσει ο ΣΥΡΙΖΑ για τους λαθρομετανάστες, θα ήταν απλά ένα κωλόχαρτο… Κανένα ευρωπαϊκό κράτος δεν θα το δεχόταν… Θα μας έστελναν πακέτο τους λαθρομετανάστες πίσω και θα πληρώναμε και την επιστροφή τους…Και θα έκλειναν και από φόβο τα σύνορα για όλους τους έλληνες.. Για να γίνουμε πιο σαφείς… Ταξιδιωτικά έγγραφα μπορούν να πάρουν μόνον οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΚΟΟΙ και κανείς άλλος… Και για να πούμε και το αυτονόητο ότι για να ταξιδέψει κάποιος, ακόμα και στον βόρειο πόλο, θέλει Διαβατήριο και εφόσον τον δεχτούν βεβαίως και οι βορειοπολιτες.. Άρα λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ προτίθεται να δώσει την ελληνική υπηκοότητα στους λαθρομετανάστες,, να τους κάνει 100% έλληνες με ισα δικαιώματα, με δικαίωμα ψήφου, με δικαίωμα να θέτει υποψηφιότητα για βουλευτής, δήμαρχος, στρατηγός κλπ (το σύνταγμα δεν προβλέπει κατι άλλο, δηλαδή μισός Έλληνας η διαβατήριο μιας χρήσης).. Αν κάνει πραγματικότητα ο ΣΥΡΙΖΑ αυτό το εφιαλτικό σενάριο( η μεγαλύτερη γονοκτονία όλων των εποχών) .. Το πολύ σε 5 χρόνια δεν θα υπάρχει το Ελληνικό Γένος… Αυτόματα οι νεοέλληνες (πακιστανοί) θα μπορούν να φέρνουν με τον νόμο πια, και τις οικογένειες τους στην Ελλάδα….Το κοστος για το κράτος θα είναι εξωπραγματικό.. Βάσει των στοιχείων του ΟΗΕ, 23 εκατομμύρια μετανάστες θα προσπαθήσουν να έρθουν στην Ευρώπη τα επόμενα 5 χρόνια.. Αν η Ελλάδα έχει ανοιχτή την πόρτα, οι μισοί από αυτούς προβλέπεται να καταλήξουν στην,, τωρινή,, χώρα μας… Η αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού θα είναι ραγδαία (σήμερα πεθαίνει ένας Έλληνας και γεννιέται μισός ενώ όταν πεθαίνει ένας πακιστανός γεννιούνται άλλοι πεντε). Μετά, οι χριστιανοί θα εκδιωχτούν κακήν κακώς, δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για αυτό…Σημερα οι παράνομοι φοβούνται και δεν καίνε τις εκκλησίες, αν αύριο όμως θα γίνουν νόμιμοι δεν θα μείνει ούτε νεκροταφείο χριστιανικό.. Τώρα θα μου πείτε,, μα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι άθεοι,, δεν τους νοιάζει…


Κάποιους άλλους όμως σίγουρα τους νοιάζει,, όλοι αυτοί οι Έλληνες θα αναγκαστούν να φύγουν… Τώρα το ποια θα είναι τότε η σύνθεση της βουλής στο Ελλαδισταν (αν υπάρχει ακόμα η δημοκρατία και δεν επικρατήσει η θεοκρατία) φαντάζομαι, Μπαγκλαντεζο προεδρο ,Πακιστανο πρωθυπουργό, Αφγανο υπουργό, Σουδανο στρατηγο και πάει λέγοντας




 Πηγή









Διαβάστε περισσότερα...

Πως ηταν καποτε οι τωρινοι πολιτικοι αρχηγοι....


























































































Διαβάστε περισσότερα...