Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Ο Ροκφέλερ αποκάλυψε την απάτη της 9/11 στον Ααρών Ρούσο.


Αυτό το επιλεγμένο 10λεπτο βίντεο είναι η συνέντευξη του Ααρών Ρούσο που έδωσε στον Άλεξ Τζόουνς. Ο Ααρών Ρούσο είναι παραγωγός των ταινιών Trading Places και America: Freedom to Fascism. Σε αυτή τη συνέντευξη, ο Ααρών αποκαλύπτει τρομακτικές πληροφορίες για την 9/11, τη CFR, τη παγκόσμια ελίτ και τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.


Πηγή
http://www.youtube.com/watch?v=p6s5eivVJ5Y&feature=player_embedded
Διαβάστε περισσότερα...

ΓΕΛOIOΓΡΑΦΙΑ : 11.888 τυχαίο; Δεν νομίζω!!!





Πηγή
http://www.agorapress.gr/el/news.php?n=3937
Διαβάστε περισσότερα...

5 τρόποι να παραμείνετε ασφαλείς στο διαδίκτυο

Κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο, δεν είναι λίγοι οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν και ενδέχεται να προσβάλουν τα πληροφοριακά μας συστήματα.

Οι κορυφαίοι σε θέματα ασφάλειας παραθέτουν 5 βασικές αρχές-μέτρα που πρέπει – και μπορεί – να εισάγει κάθε χρήστης στην καθημερινή χρήση του υπολογιστή του:




1) Όπου ακούς πολλά κεράσια…:
Κανείς δεν πρόκειται να σου προσφέρει εκατομμύρια από μια χώρα μακρινή, ούτε πρόκειται να κερδίσεις το σπίτι των ονείρων σου δίνοντας απλά το username σου και προφανώς καμία γυναίκα-μοντέλο δεν αναζητά εσένα συγκεκριμένα για παρέα… Μεγάλη προσοχή στις παγίδες του διαδικτύου που μας παραπλανούν με τέτοιου είδους “προσφορές” και μας οδηγούν στην εγκατάσταση κακόβουλων λογισμικών.

2) Όλοι με κυνηγούν:


Εντάξει, δεν είπαμε να γίνουμε παρανοϊκοί, αλλά δεν είναι κακό να είμαστε καχύποπτοι με ιστοσελίδες που επισκεπτόμαστε για πρώτη φορά, e-mail από παραλήπτες που δε γνωρίζουμε και pop-up παράθυρα που δε λένε να εξαφανιστούν.

3) Πάντα αναβαθμισμένοι:
Ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα πρέπει να ελέγχουμε για αναβαθμίσεις λογισμικών και να τις εγκαθιστούμε. Με τον τρόπο αυτό ο υπολογιστής μας παραμένει πάντοτε ενημερωμένος με τις τελευταίες αναβαθμίσεις.

4) Έξυπνοι κωδικοί:
Όσο εύχρηστο κι αν είναι να χρησιμοποιούμε τον ίδιο κωδικό σε όλους μας τους λογαριασμούς, δεν θα πρέπει να το κάνουμε. Θα πρέπει για κάθε λογαριασμό μας να χρησιμοποιούμε διαφορετικό κωδικό πρόσβασης ο οποίος δεν θα περιλαμβάνει μόνο χαρακτήρες, αλλά και αριθμούς και σύμβολα. Φυσικά δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούμε το όνομά μας ή το επώνυμό μας ούτε ημερομηνίες γέννησης αλλά συνδυασμούς αρκετών πραγμάτων τα οποία φυσικά θα μπορούμε να θυμόμαστε. Μια εξίσου καλή μέθοδος δημιουργίας κωδικών είναι η τυχαία πληκτρολόγηση χαρακτήρων, αριθμών και συμβόλων και η αποθήκευσή τους σε κρυπτογραφημένο αρχείο.

5) Χρήση λογισμικού ασφάλειας:
Για πολλούς είναι αυτονόητο, πολλοί όμως δεν το χρησιμοποιούν. Το λογισμικό ασφάλειας βοηθάει στην εύρεση κακόβουλων λογισμικών και στην απομάκρυνσή τους από τον υπολογιστή μας. Θα πρέπει φυσικά και αυτό, όπως και όλα τα λογισμικά που χρησιμοποιούμε, να είναι αναβαθμισμένο πάντοτε με τις τελευταίες ενημερώσεις.

Τέλος δεν πρέπει να ξεχνάμε μια βασική αρχή: Ο χρήστης είναι ο πιο αδύναμος κρίκος στη διαδικτυακή ασφάλεια. Ακόμη και ο καλύτερος συνδυασμός λογισμικών ασφάλειας δεν μπορεί να προστατέψει τον υπολογιστή μας από την ανεύθυνη χρήση του διαδικτύου.

Πηγή
http://www.secnews.gr/archives/४०१९
Διαβάστε περισσότερα...