Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Ο Βαρουφάκης και οι 1101- Δείτε το βίντεο-μυστήριο με πρωταγωνιστή τον πρώην ΥΠ.ΟΙΚ

Ένα πολύ μυστηριώδες και περίεργο βίντεο έχει ανέβει στο διαδίκτυο με την ονομασία «Οι 1101 Ερχονται». Στο βίντεο παρουσιάζονται πρόσωπα με τα μικρά μόνο ονόματά τους, ενώ ανάμεσά τους φιγουράρει ο πρώην υπουργός οικονομίας Γιάνης Βαρουφάκης, αλλά και ο ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης.


«Ερχονται και θα αλλάξουν τα πάντα οι 1101 την Κυριακή 1 Νοεμβρίου», είναι η πρώτη φράση που ανοίγει το βίντεο, ενώ αφού παρουσιάζονται τα πρόσωπα αναφέρεται πως οι 1101 έρχονται «για να αλλάξουν τα πάντα στην κοινωνία, στην πληροφορία, στην ιστορία,  στη δημοκρατία».
Πολλοί είναι αυτοί που εικάζουν για την προσπάθεια δημιουργίας πολιτικού κινήματος, κάτι το οποίο ο Γιάνης Βαρουφάκης επιθυμεί από καιρό, όπως θέλουν οι φήμες. 


Από τα πρόσωπα έκτος φιγουράρει ο Γιάνης Βαρουφάκης, ενώ η σειρά των προσωπών είναι: Θάνος, Πέτρος, Χρύσα, Πρόδρομος, Θέα, Γιάνης.

Οι φράσεις-τίτλοι «στην κοινωνία», «στην πληροφορία», «στην ιστορία», «στη δημοκρατία» έπονται ακριβώς μετά, ακολουθούμενες από την παρουσίαση άλλων προσώπων: Φαίδρα, Σταύρο, Οδυσσέα, Ρενέτα, Κώστα, Βιργινία.
Μετά εμφανίζονται άλλα 4 πρόσωπα, χωρίς όμως τα ονόματά τους, και μετά συνεχίζεται η παρουσίαση άλλων με τα μικρά τους ονόματα. Είναι οι: Γιώργος, Ζωή, Αλεξ, Κλέων (Γρηγοριάδης), Μανώλης, Κωνσταντίνος. 
Τέλος ακόμη 4 πρόσωπα χωρίς τα ονόματά τους  κάνουν την εμφάνισή τους, ενώ το βίντεο κλείνει με τους τίτλους «Ερχονται και θα αλλάξουν τα πάντα»,  «Κυριακή 1 Νοεμβρίου οι 1101 έρχονται».
Δείτε το βίντεο:












Διαβάστε περισσότερα...