Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2012

Οι Γερμανοί έχουν αρπάξει από τους Έλληνες ακόμη και τα κορδόνια των παπουτσιών τους

 Τον Οκτώβριο του 1940, η Ελλάδα υποχρεώθηκε να μπεί στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο με την απρόκλητη εισβολή των στρατευμάτων του Μουσολίνι στην Ήπειρο. Ο Χίτλερ, για να σώσει τον Μουσολίνι από μία ταπεινωτική ήττα, εισέβαλε στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 1941. Η Ελλάδα λεηλατήθηκε και ερειπώθηκε από τους Γερμανούς όσο καμία άλλη χώρα κάτω από την κατοχή τους. Σύμφωνα με τον Διεθνή Ερυθρό Σταυρό, τουλάχιστον 300.000 Έλληνες πέθαναν από την πείνα-άμεσο αποτέλεσμα της Γερμανικής λεηλασίας.


 Ο Μουσολίνι παραπονέθηκε στον Υπουργό του των Εξωτερικών, Κόμη Τσιάνο,«Οι Γερμανοί έχουν αρπάξει από τους Έλληνες ακόμη και τα κορδόνια των παπουτσιών τους ».
Η Γερμανία και η Ιταλία επέβαλαν στην Ελλάδα όχι μόνο υπέρογκες δαπάνες κατοχής, αλλά και ένα αναγκαστικό δάνειο (κατοχικό δάνειο) ύψους 3,5 δισεκατομμυρίων δολλαρίων.
Ο ίδιος ο Χίτλερ είχε αναγνωρίσει την υποχρέωση της Γερμανίας να πλήρωσει αυτό το χρέος και είχε δώσει οδηγίες να αρχίσει η διαδικασία πληρωμής του. Μετά το τέλος του πολέμου, η Συνδιάσκεψη των Παρισίων επιδίκασε στην Ελλάδα 7,1 δισεκατομμύρια δολάρια για πολεμικές επανορθώσεις έναντι της Ελληνικής απαίτησης 14,0 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Η Ιταλία πλήρωσε στην Ελλάδα το μερίδιο της από το κατοχικό δάνειο. Η Ιταλία και η Βουλγαρία πλήρωσαν πολεμικές επανορθώσεις στην Ελλάδα, και η Γερμανία πλήρωσε πολεμικές επανορθώσεις στην Πολωνία το 1956 και στην Γιουγκοσλαβία το 1971. Η Ελλάδα απαίτησε από την Γερμανία την πληρωμή του κατοχικού δανείου το 1945, 1946, 1947, 1964, 1965, 1966, 1974, 1987, και το 1995.
Παρά ταύτα,η Γερμανία αρνείται συστηματικά να πληρώσει στην Ελλάδα τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από το κατοχικό δάνειο και τις πολεμικές επανορθώσεις. Το 1964, ο Γερμανός Καγκελάριος Erhard υποσχέθηκε την πληρωμή του δανείου μετά την ενωποίηση της Γερμανίας, που πραγματοποιήθηκε το 1990.
Ενδεικτικό της σημερινής αξίας των Γερμανικών υποχρώσεων προς στην Ελλάδα είναι το ακόλουθο: εάν χρησιμοποιηθεί σαν τόκος ο μέσος τόκος των Κρατικών Ομολόγων των ΗΠΑ από το 1944 μεχρι το 2010, που είναι περίπου 6%, η σημερινή αξία του κατοχικού δανείου ανέρχεται στα 163,8 δισεκατομμύρια δολάρια και αυτή των πολεμικών επανορθώσεων στα 332 δισεκατομμύρια δολάρια.
 
Στις 2 Ιουλίου 2011, ο Γάλλος οικονομολόγος και σύμβουλος της Γαλλικής κυβέρνησηςJacques Delpla δήλωσε ότι οι οφειλές της Γερμανίας στην Ελλάδα για το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ανέρχονται σε 575 δισεκατομμύρια δολάρια (Les Echos, Saturday, July 2, 2011).
Ο Γερμανός ιστορικός οικονομολογίας Dr. Albrecht Ritschl συνέστησε στην Γερμανία να ακολουθήσει μία περισσότερο μετριοπαθή πολιτική στην ευρωκρίση του 2008-2011, διότι ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπη δικαιολογημένων απαιτήσεων για πολεμικές επανορθώσεις του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου (Der Spiegel, June 21, 2011, guardian.co.uk, June 21, 2011).
 
Οι Γερμανοί δεν άρπαξαν από τούς Έλληνες μόνο «ακόμη και τα κορδόνια των παπουτσιών τους».
Στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο η Ελλάδα έχασε 13% του πληθυσμού της. Ένα μέρος αυτού του πληθυσμού χάθηκε στην μάχη, αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό χάθηκε από την πείνα και τα εγκλήματα πολέμου των Γερμανών.
Οι Γερμανοί δολοφόνησαν τούς κατοίκους 89 Ελληνικών πόλεων και χωριών, έκαψαν περισότερα από 1700 χωριά και εκτέλεσαν πολλούς από τους κατοίκους αυτών των χωριών. Μετέτρεψαν την χώρα σε ερείπια, και λεηλάτησαν τους αρχαιολογικούς της θησαυρούς.
 
Ζητούμε από την Γερμανική Κυβέρνηση να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς την Ελλάδα, πού εκκρεμούν για πολλές δεκαετίες, πληρώνοντας το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο, και πολεμικές επανορθώσεις ανάλογες των υλικών ζημιών, των εγκλημάτων και των λεηλασιών που διέπραξε η πολεμική μηχανή των Γερμανών.
 
Αγαπητοί φίλοι,
όπως αναφέρεται παρακάτω από το
EΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ  ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:
   
Αυτές τις μέρες διεξάγεται η Δίκη στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης
για τα θύματα του Ναζισμού και τις Γερμανικές αποζημιώσεις.
 
Παρακαλώ  ζητήσετε  από φίλους και γνωστούς σας να πάνε στο
 
http://www.greece.org/blogs/wwii/
 
και να υπογράψουν το Αίτημα μας που ζητά
 
από την Γερμανική Κυβέρνηση να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της προς την Ελλάδα,
 
πού εκκρεμούν για πολλές δεκαετίες,
 
πληρώνοντας το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο και πολεμικές επανορθώσεις ανάλογες των υλικών ζημιών,
 
των εγκλημάτων και των λεηλασιών, που διέπραξε η πολεμική μηχανή των Γερμανών...
  
EΘΝΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ
ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
-----------------------------------------------------------------------
Αυτές τις μέρες διεξάγεται η δίκη στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης για τα θύματα του Ναζισμού και τις Γερμανικές αποζημιώσεις.

Η δικαίωση των Ελλήνων θυμάτων του Ναζισμού μέσω των Ιταλικών δικαστηρίων, έχει οδηγήσει την υπόθεση στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης, στο οποίο προσέφυγε η Γερμανία για να ακυρώσει τις αποζημιώσεις και  το οποίο ξεκίνησε τη σχετική δικαστική διαδικασία τη Δευτέρα 12/09.
Την ίδια ώρα, ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα το μέγα θέμα του ανεξόφλητου αναγκαστικού Κατοχικού Δανείου της χώρας μας προς τη Γερμανία και των γερμανικών  επανορθώσεων για τις κατοχικές καταστροφές στη χώρα μας, αφού η Ελλάδα είναι η μόνη  χώρα η οποία δεν έχει λάβει ως αποζημίωση ούτε ένα ευρώ.
Η μέχρι τώρα παθητική, δυστυχώς, στάση όλων των ελληνικών κυβερνήσεων, στο μέγιστο αυτό Εθνικό θέμα, ήρθε η ώρα να γίνει ενεργητική.
Είναι απόλυτη ανάγκη, από σήμερα, οι Υπουργοί Δικαιοσύνης, Εξωτερικών και Οικονομικών, τουλάχιστον, να παρακολουθήσουν αυτή την πολυσήμαντη για τα εθνικά μας συμφέροντα δίκη στη Χάγη.
Η παρουσία τους δεν θα είναι τιμή μόνο, για τα θύματα του Ναζισμού, αλλά, επι τέλους θα καταδείξει στους Δικαστές της Χάγης και στην παγκόσμια κοινή γνώμη, την αποφαστικότητα της Ελληνικής Πολιτείας να στηρίξει δυναμικά τις διεκδικήσεις των συγγενών των ελλήνων θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας για ηθική και υλική αποζημίωση.
Αυτή η δίκη στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης,στις σημερινές συνθήκες,έχει τεράστια σημασία για το παρόν και το μέλλον της Πατρίδας μας.
 
Για το Εθνικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος  
Μανώλης ΓλέζοςΠηγή 


Διαβάστε περισσότερα...

ΕΤΟΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ, οι ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ (video)

Το δικό μας Σύμπαν, απ’ άκρη σ’ άκρη του, εισχωρεί σε (ή εισχωρείται από) ένα άλλο παράλληλο σύμπαν. Αυτή η «εισχώρηση» συμβαίνει ήδη σε άλλα μήκη και πλάτη του Σύμπαντος μας. Λογαριάζεται, από επιστήμονες ότι πλησιάζει και η ώρα, η χρονιά, κατά την οποία ο πλανήτης μας μαζί με όλο το ηλιακό σύστημα θα έρθει σε επαφή με το έτερον Σύμπαν. Η χρονιά αυτή ονομάζεται Έτος Συγχώνευσης και υπολογίζεται ότι ήδη μπορεί και να έχει ξεκινήσει από το 2008 ή το 2011.

Λαμβάνοντας υπόψη μας όλες τις σχετικές προφητείες, η οποίες φαίνεται ή τείνουν (κατά την ανθρώπινη και παγκοσμιοποιημένη εκτίμηση) να συγκλίνουν στο 2012, ίσως θα μπορούσαμε να ταυτίσουμε χρονολογικά το 2012 με το Έτος Συγχώνευσης.
Οι επιστήμονες/ερευνητές δεν μπορούν να υπολογίσουν πόσο μπορεί να διαρκέσει αυτό το Έτος, αλλά μπορούν, χοντρικά, να προσδιορίσουν τις συνέπειες αυτής της «σύγκλισης» η οποία μπορεί να προκαλέσει μία διαφορετική ή αλλόκοτη δραστηριότητα στον πλανήτη.


Αντήχηση


Η Γη δέχεται «πίεση» ανάλογη με αυτήν που δέχεται όλο το ηλιακό σύστημα, καθώς μέσα του «εισβάλει» ένα καινούργιο «διάφανο» σώμα. Μέσα από αυτό το «στρίμωγμα» ο πλανήτης θα αισθανθεί μία «δυσφορία» η οποία θα εκφραστεί σαν αντήχηση ή σαν μουγκρητά της Γης.


ΔιείσδυσηΑυτό σημαίνει είσοδος κάποιου είδους ακτινοβολίας, άγνωστων σωματιδίων ή ακόμα και ζωής που η φαντασία μας δεν μπορεί να υποστηρίξει.

Πρακτικά, στην ανθρώπινη αντίληψη, θα μπορούσε να εκφραστεί με την «γέννηση» ή την εμφάνιση έντονων δραστηριοτήτων φαντασμάτων, δηλαδή οντοτήτων του άλλου σύμπαντος το οποίο προσπαθεί συνειδητά (ή και υποσυνείδητα) να «περάσει» στον κόσμο μας, να ενσαρκωθεί.

Θα μπορούσε να σημαίνει απρόσμενα θαύματα, τα οποία, μπορούν να εξηγηθούν μόνο αν γνωρίζουμε και την «τοπική φυσική» του συγκλινόμενου σύμπαντος.

Θα μπορούσε να υπάρχει κάποια σχέση με τα  λεγόμενα skyfish  (οφιοειδής οργανισμοί στον ουρανό που μπορεί να συνδέονται με αρχαίες οφιοειδής θεότητες).

Ενδεχομένως να υπάρξουν μαζικοί θάνατοι ζώων (πουλιών  ή και μελισσών κλπ), κυρίως, με ευαισθησία στον προσανατολισμό και σε κάθε ελάχιστη αλλαγή του πλανητικού «ισοζυγίου» που μπορεί να υποστεί η Γη από την «ένωση» των δύο συμπάντων.


Διαπότιση
Πιθανή αλλαγή στην ηλεκτροχημεία της ανθρώπινης συνείδησης ή επαναπρογραμματισμός του DNA.

Ενδεχομένως, όλη αυτή η αναταραχή που στραγγαλίζει καθημερινά τον άνθρωπο στον πλανήτη να είναι τα προεόρτια του Έτους Συγχώνευσης.

 

Η «Διαπότιση» περιλαμβάνει πολλαπλασιασμό παραφυσικών και ανεξήγητων φαινομένων, αναταραχές στην φύση και το είναι μας, ανάπτυξη υπερφυσικών δυνάμεων ή σωματική κατάρρευση, ψυχική αναταραχή ή και ευφορία, ακόμη και φώτιση από το πουθενά.

 

Κορεσμός

 

Με την κορύφωση/ολοκλήρωση της ένωσης, θα κάνουν την εμφάνισή τους διάφορες παραδοξότητες, λόγω πιθανής μεταβολής της βαρύτητας της Γης ή του μαγνητικού της πεδίου, κλπ, αλλά και λόγω ανάλογης μεταβολής ολόκληρου του ηλιακού συστήματος.

 

Πιθανότατα θα αλλάξει η γεωμετρία της Γης. Ενδεχομένως να αλλάξουν κομβικά σημεία της Ιερής Γεωμετρίας της γης ή/και των πλανητών. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να επαναλειτουργήσουν ή να ενδυναμωθούν ακόμη περισσότερο: Ακρόπολη, Δελφοί, Πυραμίδα Χέοπα, ο κόλπος του Άντεν (η λεγόμενη αστροπύλη της Υεμένης, η οποία φαίνεται να έχει ενεργοποιηθεί) κλπ.Κάποιοι εκτιμούν ότι μία ανάλογη «συνύπαρξη» συμβαίνει κάθε 75.000 χρόνια περίπου, ή 225 εκ. χρόνια, όσα χρειάζεται το ηλιακό μας σύστημα για να κάνει μία πλήρη περιστροφή γύρω από τον γαλαξία μας. Όπως είναι φυσικό, δεν υπάρχουν «στοιχεία» για εκείνες τις εποχές. Το μόνο που υπάρχει είναι μερικά μόνο κατεστραμμένα κομμάτια ενός παζλ, όπως το ημερολόγιο των Μάγια ή οι πληροφορίες των Ορφικών (μας λένε ότι κατοικούμε σε ένα παράλληλο Σύμπαν, (αυτό του Διόνυσου Ζαγρέα) που, τα συμπληρώνουμε κατά την δική μας προσωπική ή παγκοσμιοποιημένη εκτίμηση και γνώσεις. Κάποιοι άλλοι ταυτίζουν το Έτος Συγχώνευσης με την «είσοδο της Γης στο γαλακτικό πεδίο» ή/και την ευθυγράμμισή του με το κέντρο του Γαλαξία μας.


Μήπως όλα αυτά είναι συμπτώσεις;


Οι έννοιες αυτές είναι ασύλληπτες και δυσκολονόητες.


Το μόνο που μπορεί να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την θεωρία αυτή είναι η ίδια η πραγματικότητα, με την οποία συγκλίνουν οι προφητείες των Μάγια για ένα «τέλος εποχής» (και όχι της καταστροφής του κόσμου). Συγκλίνουν και οι προφητείες των Ινδιάνων Χόπι που μιλούν για μία πνευματική αλλαγή. Ακόμα-ακόμα συγκλίνει η αλλαγή της ζωδιακής εποχής: το ότι μπαίνουμε στον Υδροχόο – ένα ζώδιο που αντικατοπτρίζει τον Γανυμήδη, υπονοώντας την άνοδο της ανθρωπότητας στα ανώτερα δώματα του Δία, ο οποίος λέγεται και Ζευς επειδή ζευγνύει = ενώνει, γεφυρώνει, ζευγαρώνει, κάνει γάμους (συνουσιάζεται).

Στην περίπτωσή μας (αν η θεωρία του Έτους Συγχώνευσης έχει σωστή βάση)  η ένωση των δύο συμπάντων αποτελεί ένα Ιερό Γάμο.

 

Η είσοδος της Γης στο γαλακτικό πεδίο (2012). Υποτίθεται ότι θα γίνει το 2012 και θα φέρει αλλαγές στη ζωή της Γης. O Alex Collier και ο David Wilcock μάς μεταφέρουν την αντίληψή τους για αυτό το γεγονός που, ίσως, να έχει άμεση ή έμμεση σχέση με το Έτος Συγχώνευσης.

 

 

 

 

 

Συντονισμός, συχνότητα, δονήσεις, κραδασμοί, ύλη, ενέργεια κλπ, είναι μερικές έννοιες που αναλύονται σε απλά-καθημερινά ελληνικά, οι οποίες μπορούν να ταξιδέψουν το μυαλό μας ως το κατώφλι κάποιων συμπαντικών και κοσμικών νόμων, κυρίως σε τοπικό επίπεδο (Γης), αλλά μπορούν να μας δώσουν το στίγμα για να διαβούμε νοερά τον προθάλαμο των παραπάνω αναλύσεων, καθώς και κατανοήσουμε καλύτερα για ποιο λόγο θα μπορούσαν να συμβούν.

 

 

 

 

 Πηγή

 

 

 

 

 

 


Διαβάστε περισσότερα...