Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Κύπρος απελαύνει όσους λαθρομετανάστες συμμετέχουν σε επεισόδια

Η Κύπρος δείχνει τον δρόμο και όταν πρόκειται για την ομαλή λειτουργία του κράτους της δεν διακρίνει εχθρούς και φίλους.


Σε αντίθεση με την κυβέρνηση Παπανδρέου που δεν χάνει ευκαιρία να αγκαλιάσει με μητρική φροντίδα και στοργή κάθε καρυδιάς καρύδι που μπαίνει παράνομα στη χώρα.
Να σημειωθεί ότι εδώ και ένα χρόνο, μεταξύ εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών που ζουν στην Ελλάδα, περίπου 450 άτομα περίπου παρακολουθούνται από το άγρυπνο βλέμμα κλιμακίων της ΕΥΠ και της Αντιτρομοκρατικής, για διασυνδέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις...
Στην Κύπρο με μια και μόνο απόφαση της κυβέρνησης, όσοι συμμετείχαν στα επεισόδια της περασμένης Τετάρτης στην Λάρνακα, θα απελαθούν.

Υπενθυμίζεται ότι τα επεισόδια στο Γραφείο Ευημερίας Λάρνακας προκλήθηκαν από Παλαιστίνιους πολιτικούς πρόσφυγες, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας τους για τη μη έγκαιρη παραλαβή του μηνιαίου επιδόματός τους για το μήνα Ιανουάριο. Τα επεισόδια είχαν ως αποτέλεσμα τον άγριο ξυλοδαρμό αστυνομικού και τον ελαφρύ τραυματισμό μιας υπαλλήλου του Γραφείου Ευημερίας.
Με αφορμή τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού, η Κίνηση Πολιτών Λάρνακας πραγματοποιεί σήμερα πορεία διαμαρτυρίας κατά της λαθρομετανάστευσης.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου, Νεοκλής Συλικιώτης, όσοι Παλαιστίνιοι είχαν εμπλοκή στα επεισόδια της περασμένης Τετάρτης, στο Γραφείο Κοινωνικής Ευημερίας της Λάρνακας. θα απελαθούν. Ενώ για τους ανήλικους, είπε, θα ακολουθηθούν οι διαδικασίες του νόμου.
Το υπουργείο Εσωτερικών, τόνισε ο κ. Συλικιώτης, δεν πρόκειται να επιτρέψει να επαναληφθούν τέτοια επεισόδια. Το θέμα συζητήθηκε σε σύσκεψη στο Υπουργείο, με εκπροσώπους Παλαιστινιακών οργανώσεων στην Κύπρο, παρουσία των υπουργών Εργασίας και Δικαιοσύνης.
Ο εκπρόσωπος της Παλαιστινιακής Αρχής στην Κύπρο, Ουαλίντ Χασάν, εξέφρασε τις ευχαριστίες της Παλαιστινιακής Αρχής για τη φιλοξενία που προσφέρει η Κύπρος στους Παλαιστίνιους πρόσφυγες και την ετοιμότητά της για συνεργασία, και απολογήθηκε για τη στάση μερίδας Παλαιστινίων στα πρόσφατα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Λάρνακα.
Σχόλιο: Για τα εγκλήματα κατά της Ζωής και της Ιδιοκτησίας σε βάρος εκατοντάδων -ίσως και χιλιάδων- Ελλήνων πολιτών από την εισαγόμενη εγκληματικότητα, δεν αναμένεται να απολογηθεί κανείς.

Πηγή
http://grblogs.gr/post/i-kipros-apelaunei-osous-lathrometanastes-simmetexoun-se-epeisodia
Διαβάστε περισσότερα...