Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Κατέγραψε άγνωστο αντικείμενο σε τροχιά

Ένα τεράστιο –όπως εκτιμάται- σε διαστάσεις άγνωστο αντικείμενο κατέγραψαν οι κάμερες του διεθνούς διαστημικού σταθμού σύμφωνα με βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο. Δεν έγινε γνωστή η ημερομηνία λήψης του βίντεο ούτε άλλες λεπτομέρειες αναφορικά με τις συνθήκες της συγκεκριμένης θέασης.


 








Πηγή 










Διαβάστε περισσότερα...

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Ο Αργεντινός Αρχιεπίσκοπος Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο: Φραγκίσκος, ο νέος Πάπας

Φραγκίσκος είναι το όνομα του νέου Πάπα και αυτός είναι ο Αργεντινός Αρχιεπίσκοπος από το 1998, Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο του Τάγματος των Ιησουιτών.
Ο Αργεντινός Χόρχε Μπεργκόλιο, ο νέος Πάπας Φραγκίσκος A', είναι μια επιλογή έκπληξη για τον θρόνο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, καθώς το όνομά του δεν ήταν ανάμεσα στα περισσότερο αναμενόμενα.


Είναι 76 ετών και πέρασε σχεδόν όλη την ιερατική σταδιοδρομία μέσα στην Αργεντινή. Πριν εκλεγεί από το κονκλάβιο ήταν αρχιεπίσκοπος Μπουένος Άιρες.
Ήταν υποψήφιος και το 2005 οπότε και φέρεται να τερμάτισε δεύτερος, πίσω από τον Πάπα Βενέδικτο και έκτοτε, σημειώνει το Reuters, επικεντρώθηκε στο ποιμαντικό έργο, κάτι που θεωρείται ότι μεγάλο όπλο για την εκλογή στο ύπατο εκκλησιαστικό αξίωμα.


Πολλοί αναρωτιούνται πόσο βάση μπορεί να έχει η προφητεία του Αγίου Μαλαχία για τον τελευταίο Πάπα. Η αξιοπιστία μιας προφητείας κρίνεται από την μέχρι τώρα επαλήθευσή της. Βλέπετε δεν μιλούσε μόνο για τον τελευταίο Πάπα, και είμαστε σίγουροι ότι κάποια σημεία της έχουν φοβερό ενδιαφέρον.

Ο Μαλαχίας μίλησε για 111 Ποντίφηκες που θα κυβερνούσαν την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία μετά την εποχή του, αλλά με συμβολισμούς έτσι ώστε ο κάθε Πάπας να ξεχωρίζει από κάποια ιδιότητά του.

Συνολικά ο Μαλαχίας αναφέρεται σε 266 Πάπες με 112 ν αακολουθούν από αυτόν και μετά. Ο Βενέδικτος είναι ο 111ος, και ο 112ος πρόκειται να είναι κατά αυτόν ο τελευταίος. Ο περιβόητος "Πέτρος ο Ρωμαίος" Petrus Romanus.
Το κείμενο του Αγίου Μαλαχία έγινε γνωστό το 1590.
Ας δούμε κάποια σημεία που δείχνουν τον τρόπο κωδικοποίησής του, και τι σημασία έχουν για τα τεκταινόμενα.

Ο 109ος Πάπας ονομαζόταν της "Μισής Σελήνης" και πράγματι η παπωσύνη του Πάπα Ιωάννη Παύλου Ι, διήρκεσε λιγότερο από έναν μήνα και συγκεκριμένα από 3-28 Σεπτεμβρίου 1978!
Ο δε Βενέδικτος χαρακτηρίζεται ως Gloria Olivae (Η δόξα της ελιάς), το οποίο αποτελεί το σύμβολο του Τάγματος των Βενεδικτίνων μοναχών. Άλλη μια σύμπτωση;

Δείτε τώρα το καλύτερο. Ο 192ος Πάπας ο Σελεστίνος ο 5ος (1215-1296) αυτός που παραιτήθηκε αιώνες πριν, στο κείμενο του Αγίου Μαλαχία αναγράφεται ως "αυτός που αναδύθηκε από την έρημο". Και βέβαια αυτό ταιριάζει απόλυτα στο Σελεστίνο V καθότι ήταν ερημίτης και ασκητής πριν την άνοδό του στον Παπικό θρόνο!
Αυτός εξέδωσε διάταγμα με το οποίο ένας Πάπας μπορεί να παραιτηθεί των καθηκόντων του, και 5 μήνες αργότερα παραιτήθηκε!

Με το ίδιο εν ισχύ διάταγμα παραιτήθηκε και ο Πάπας Βενέδικτος 7 αιώνες μετά. Κανείς δεν γνωρίζει αν ήταν τυχαίο το προσκύνημα του Βενέδικτου στον τάφο του Σελεστίνου του 5ου στην πόλη της Άκουιλα μετά τους σεισμούς και συγκεκριμένα στις 4 Ιουλίου του 2010!
Μήπως ο Πάπας είχε προδιάθεση από τότε να παραιτηθει; Άλλωστε είναι γνωστό ότι καια υτός δεν ήθελε να γίνει Πάπας όπως και ο Σελεστίνος ο 5ος, οπότε είχε πολλά σημεία ταύτισης με τον "αμαρτωλό" κατά τον Ντάντε Αλιγκιέρι Πάπα. Ο Δάντης τον παρουσιάζει στην Κόλασή του, και η Ρωμαιοκαθολική εκκλησία δεν ξαναχρησιμοποίησηε το όνομα Σελεστίνος που σημαίνει Ουράνιος.

Η προφητεία του Αγιου Μαλαχία αναφέρει ότι ο διάδοχός του Βενέδικτου,ο Πέτρος ο Ρωμαίος, ο 268ος Πάπας, «Στον τελικό διωγμό της Αγίας Ρωμαϊκής Εκκλησίας θα βασιλεύει ο Πέτρος ο Ρωμαίος ο οποίος θα βοσκήσει το ποίμνιό του μέσα σε μεγάλη δοκιμασία μετά την οποία η πόλη των επτά λόφων ( Ρώμη ) θα καταστραφεί και ο φοβερός Κριτής θα κρίνει τους ανθρώπους».
Σύμφωνα με το όραμα βρισκόμαστε τώρα στον τελευταίο Πάπα. Οι προβλέψεις του έχουν ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη.

Οπως αναφέρει ένα δημοσίευμα "Το 1958 πριν το Kονκλάβιο (δλδ η αίθουσα που μαζεύονται οι Καρδινάλιοι για να Εκλέξουν το νέο Πάπα) εκλέξει τον Πάπα Ιωάννη ΧΧΙΙΙ ο Καρδινάλιος Spellman της Νέας Υόρκης νοίκιασε ένα σκάφος το γέμισε με πρόβατα και άρχισε να πλέει πάνω - κάτω στον ποταμό Τίβερη για να δείξει ότι ήταν αυτός ο ποιμένας «et Nautor» ( «και το σκάφος» ) η συνθηματική ονομασία που δόθηκε για τον επόμενο Πάπα σύμφωνα με την προφητεία!
Πάντως ας μην ξεχνάμε ότι άλλο το όνομα κάποιου ως καρδινάλιου και άλλο το όνομα που θα πάρει ως Πάπας.

Από σεβασμό στον Απόστολο Πέτρο δεν το έχει πάρει κανείς μέχρι τώρα!

Πολλοί αναρωτιούνται υπάρχει προφητεία του Νοστράδαμου για το θέμα; Ναι, υπάρχει:

Nostradamus - Quatrains Century 2, Quatrain 41
The great star will burn for seven days,
The cloud will cause two suns to appear:
The big mastiff will howl all night
When the great pontiff will change country.

Λέτε να δούμε δύο Πάπες; Ή έναν Αντιπάπα; Το σύννεφο πάντα συμβολίζει εποχές μεγάλης σύγχυσης. Και ο πραγματικός θα αναγκαστεί να αφήσει την έδρα του; Μην ξεχνάμε ότι κατά την εποχή του Πέτρου του Ρωμαίου σύμφωνα με τον Μαλαχία η Ρώμη θα καταστραφεί.

Υπάρχουν δύο τρόποι να το δει κανείς είτε πρόκειται για προφητείες, δηλαδή Σχέδιο του Θεού, είτε πρόκειται για σχέδια των ανθρώπων, κάποιων Αδελφοτήτων που κυβερνούν τον πλανήτη αιώνες και κατευθύνουν την μοίρα του σε προκαθορισμένα μονοπάτια. Είτε έτσι, είτε αλλιώς έχουμε πρόβλημα, γιατί θα ζήσουμε τις συνέπειες χωρίς να μπορούμε να τις αποφύγουμε.

Διαβάστε περισσότερα...