Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Γιατί οι Iνδοί είναι πιο έξυπνοι από τους Ευρωπαίους ?













Πηγή
http://blogaroume.blogspot.com/2010/01/i.html
Διαβάστε περισσότερα...

Επικίνδυνοι οι διακοσμητικοί μαγνήτες στα ψυγεία!!!












Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Princeton έχουν ανακαλύψει κάτι που θεωρείται τρομακτικό.

Για αρκετούς μήνες έτρεφαν δύο ομάδες ποντικών, μια ομάδα με τα τρόφιμα που φυλάσσονταν στο ψυγείο, και το άλλο με τα τρόφιμα φυλάσσονταν σε ψυγείο, αλλά με πολλά διακοσμητικούς μαγνήτες κολλημένοι στην πόρτα του.

Σκοπός της παρούσας μελέτης ήταν να δουν πώς αυτά επηρεάζουν την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία στα τρόφιμα....

Παραδόξως, μετά από αυστηρές δοκιμές, η ομάδα διαπίστωσε ότι τα ποντίκια που έτρωγαν ακτινοβολημένα τρόφιμα από τους μαγνήτες ειχαν 87% περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν καρκίνο από ό,τι στην άλλη ομάδα.

Οι μαγνήτες που συνδέονται με οποιαδήποτε ηλ. οικιακή συσκευή, αυξάνουν την κατανάλωση ρεύματος της εν λόγω συσκευής διότι αυξάνουν την ηλεκτρομαγνητική δύναμη του ηλεκτρικού πεδίου της.

Ο καθένας έχει έναν μαγνήτη στο ψυγείο, ως διακοσμητικό στοιχείο, αλλά μέχρι τώρα δεν υπήρχε υποψία ότι είναι επιβλαβή.
Αλλά είναι θανατηφόρoι.

Είναι επικίνδυνο να παίζει κανείς με τις δυνάμεις της φύσης και της ενέργειας. Εάν έχετε ένα μαγνήτη, απομακρύνετε τον αμεσως από κάθε τροφή.

Ανεξήγητα, η ισπανική κυβέρνηση ή οποιαδήποτε άλλη χώρα, δεν έδωσε προειδοποιητικό μήνυμα, αλλά χάρη στο Διαδίκτυο και την προθυμία όλων, μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον.

Kαθηγητής Vicente TORTOSA PEREZ- ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ της ALMERIA - ΙΣΠΑΝΙΑ
ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΕΙΑ & ΓΕΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ μονάδας επέκτασης Πανεπιστημιου.
Camino del Pozuelo s / ​​n, 16071 - Cuenca - Ισπανία
John S.

Πηγή
http://aktio2010.blogspot.com/2011/06/blog-post_1305.html

Διαβάστε περισσότερα...

Baby Sitters













Λήψη (2 MB)


Διαβάστε περισσότερα...

Kevin Richardson - The Lion Whisperer
















Διαβάστε περισσότερα...

Τα αποθέματα χρυσού των ΗΠΑ είναι μηδέν (!)












Σε πραγματικα απίστευτο θρίλερ φαίνεται οτι θα εξελιχθεί η περιπτωση Στρος Καν. Συμφωνα με όσα αναφέρονται σήμερα, η FSB, δηλαδη οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες ασφαλείας της Ρωσίας, ενημέρωσαν τον πρωθυπουργό..

Πούτιν ότι ο πρώην αρχηγος του ΔΝΤ συνελήφθη στις 14 Mαη και παραπέμπεται για σεξουαλικά εκγλήματα, επειδή είχε στην κατοχή του αποδείξεις οτι τα κρατικά αποθέματα χρυσού πού κανονικα θα έπρεπε να υπάρχουν και να φυλάσσονται στο.....

Φόρτ Νοξ, των Ηνωμενων Πολιτειών , ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ Η ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ , άγνωστο απο πότε..!!!.

Οι διατύπωση των έντονων ανησυχιών του Στρος Καν είχαν αρχίσει ενα μηνα πριν την συλληψή του, καθως οι ΗΠΑ , σαν κύριος μετοχος του ΔΝΤ, ειχαν "παγωσει" την παράδοση στο ΔΝΤ ποσότητας 191.3 τονους χρυσού οπως είχαν υποχρέωση να κάνουν μετα από την δευτερη τροποποίηση του καταστατικού λειτουργίας του Ταμείου.



Ο Στρος Καν, σύμφωνα με την αναφορά, διατυπωσε κατ επανάληψη τις ανησυχιες του πρός τις Αμερικανικές Υπηρεσίες, μεχρι που κάποιοι απο την CIA τον ενημέρωσαν για το πως έχει η κατάσταση και τον εφοδίασαν μάλιστα με τις αποδείξεις για την μην ύπαρξη αποθεμάτων χρυσού. Ο Στρος Καν επέλεξε να αναχωρήσει για την Ευρώπη, ενημερωσε τους πράκτορες της Γαλικης Ασφαλείας οτι επιθυμεί να αναχωρήσει χωρίς να γινει αντιληπτός, και οι πράκτορες του συνεστησαν να αφήσει το κινητό του στο ξενοδοχείο για να μην εντοπιστεί το στιγμα της θέσης του, καθως υπήρχαν ηδη πληροφορίες οτι οι ΗΠΑ ήθελαν την συλληψή του. Τελικα όμως ο Στρος Καν εκανε το μοιραιο λαθος να τηλεφωνησει απο το αεροπλανο της air france και πιάστηκε, με τα γνωστα επακόλουθα.

Η αναφορα, συνεχίζει πως τις αμεσως επόμενες μερες , ο Στρος Καν προσπάθησε να έλθει σε επαφη με τον φιλο του και κορυφαιο Τραπεζικο παραγοντα Αιγύπτιο Mahmoud Abdel Salam Omar με θέμα τις αποδείξεις που ειχε πάρει απο την CIA, ομως μολις προχθές ο 74χρονος κατά γενική ομολογία ευσεβής μουσουλμανος τραπεζιτης, συνελήφθη όπως ακριβώς και ο Στρος Καν , για σεξουαλικό έγκλημα.!!!!! ,

Ο πρωθυπουργός Πουτιν μετα την αναγνωση της παραπάνω αναφορας διεταξε την αναρτηση στην επισημη ιστιοσελιδα του Κρεμλινου, δήλωση υποστηριξης προς τον Στρος Καν, γενόμενος ετσι ο πρωτος ηγετης που λέει οτι ο Στρος Καν επεσε θύμα αμερικανικής συνομωσίας.
Ο Στρος Καν βεβαια δεν πρόκειται να πέσει αμαχητι στα δικαστηρια των ΗΠΑ.

Εδω πρέπει να σημειωθει οτι το κορυφαίο μέλος του αμερικανικού Κονγκρέσου Ron Paul εχει ανοικτα εκφράσει τις έντονες επιφυλάξεις τού κατα πόσο υπάρχουν αμερικανικα αποθέματα χρυσού στο Φορτ Νοξ, Ειχε μάλιστα ζητήσει την καταμέτρηση και τον έλεγχο της ποσότητας χρυσού που υπάρχει στο θησαυροφυλάκιο, ομως το αιτημά του απορρίφθηκε.!!
Επισης αναφερεται οτι το 2009 σε αποστολη χρυσου προς την Κινα, κατα τον έλεγχο ποιότητας εντοπιστηκαν πλαστοί ράβδοι χρυσού απο τους αριθμους των οποίων διαπιστώθηκε οτι είχαν για χρόνια αποθηκευθει στο Φορτ Νοξ των ΗΠΑ, .!!!

Αποτελεσμα όλων των παραπάνω ηταν, η η Κεντρικη Τράπεζα της Ρωσίας να αυξησει προχθές τα επιτόκιά της απο 0,25 σε 3,50 %,
Η αναφορα καταλήγει οτι ο Αμερικανικός λαός αφηνεται ανημερωτος και προπαντός απροετοίμαστος για την οικονομική καταστροφή της χώρας τους, πού ουτως η άλλως έρχεται.!!


Πηγή

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/06/blog-post_5679.html

Διαβάστε περισσότερα...

Max Kaiser: Ο Παπανδρέου ποντάρισε στην χρεωκοπία της Ελλάδος…
















Πηγή
http://grblogs.gr/post/max-kaiser-o-papandreou-pontarise-stin-xreokopia-tis-ellados-98
Διαβάστε περισσότερα...

Σε πιάνουν τα κλάματα βλέποντας την Αθήνα











SUDDEUTSCHE ZEITUNG : Στη ζούγκλα της Αθήνας, "Ένα είδος εμπόλεμης ζώνης"

Αφιέρωμα στο κέντρο της Αθήνας της κρίσης, φιλοξενεί η γερμανική εφημερίδα Suddeutsche Zeitung. Το ρεπορτάζ έχει τίτλο "στη ζούγκλα" και χαρακτηρίζει την ελληνική πρωτεύουσα "ένα είδος εμπόλεμης ζώνης".

"Η Αθήνα καταρρέει.Το ιστορικό κέντρο είναι ένα είδος εμπόλεμης ζώνης, στο οποίο περιφέρονται μετανάστες, διαδηλωτές και αγχωμένοι αστυνομικοί. Η ΕΕ δεν θα έπρεπε όμως να ξεγράψει την πρωτεύουσα των Ελλήνων. Στο κάτω-κάτω εδώ γεννήθηκε η Δημοκρατία. Και η Ευρώπη".

"Η Αθήνα λοιπόν. Μια πόλη πέντε εκατομμυρίων. Μια από τις πιο θαυμάσιες πόλεις της Ευρώπης. Μια πόλη που σου κόβει την ανάσα, μια πόλη που σε πιάνουν τα κλάματα, όταν βλέπεις την παρακμή της".

Οι Γερμανοί το βλέπουν το πρόβλημα. Το ίδιο και οι καλοί πολιτικοί μας..


Πηγή
http://www.ethnosnews.com/2011/06/suddeutsche-zeitung-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B6%CE%BF%CF%8D%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%BF%CF%82/
Διαβάστε περισσότερα...

Πόσο γενναίος είναι ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Μανόλης Όθωνας;











Σε συνέντευξη στη FreeSunday (22/5/11) σε ερώτηση: Αν θα κυκλοφορούσε μόνος του, χωρίς προσωπική φρουρά, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας μετά τις 9 το βράδυ, είπε:
"Το θέμα δεν είναι να προσδιορίσουμε το μέτρο της προσωπικής μου γενναιότητας, ούτε της προσωπικής μου φοβίας. Το στοίχημα είναι να δημιουργήσουμε στοιχειώδεις συνθήκες ασφάλειας στον κάθε άνθρωπο, στον κάθε πολίτη, που βιώνει μια αβάσταχτα δύσκολη καθημερινότητα σε αυτή την περιοχή για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα."

Παρατήρηση 1η: Παραδέχεται ότι πρέπει να είσαι ΓΕΝΝΑΙΟΣ για να κυκλοφορήσεις σε αυτές τις περιοχές το βράδυ.
Παρατήρηση 2η: Παραδέχεται ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, αφού θεωρεί στοίχημα να τις δημιουργήσει.
Παρατήρηση 3η: Παραδέχεται ότι αυτά είναι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ κι όχι έκτακτα περιστατικά.
Παρατήρηση 4η: Παραδέχεται ότι αυτό γίνεται ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.
Παρατήρηση 5η: Ο ΞΥΛΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ καλά κρατεί. Όλο μπλα μπλα με τυποποιημένες εκφράσεις.

ΥΠΟΥΡΓΕ, ΑΦΟΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ, ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.

Αναγνώστης

Πηγή
http://grfreedom.blogspot.com/2011/06/blog-post_1814.html
Διαβάστε περισσότερα...

Ο αγανακτισμένος σκύλος, ο Λουκάνικος











Της Βάλιας Μπαζού

Ο πανάξιος διάδοχος του αείμνηστου Κανέλλου, ο σκύλος που φέρει το όνομα Λουκάνικος, βρίσκεται κάθε μέρα αγανακτισμένος στην πλατεία Συντάγματος και πάντα στην πρώτη γραμμή.

Οι κάμερες τον κατέγραψαν για μια ακόμα φορά να είναι ιδιαίτερα θορυβώδης όταν βρέθηκε μαζί με άλλους διαδηλωτές έξω από τη Βουλή το βράδυ της Δευτέρας και αποδοκίμαζε τους εξερχόμενους βουλευτές. («τρέξτε» το βίντεο στο 0.32 για να τον απολαύσετε).

Μα ποιος είναι τέλος πάντων ο Λουκάνικος;

Ο Λουκάνικος είναι γέννημα θρέμμα Εξαρχειώτης. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο τρίγωνο Μεσολογγίου, Ναυαρίνου, Χαριλάου Τρικούπη και ανατράφηκε με χάδια και ωραίες μουσικές από τα μπαράκια της περιοχής.

Το άστρο του άρχισε να ανατέλλει το 2008 όταν ο Λουκάνικος έδειξε ότι είναι γεννημένος για μεγάλους και δύσκολους αγώνες συνεχίζοντας την παράδοση, την ιστορία που έγραψε ο μακαρίτης Κανέλλος.

Τα ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους. Βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή του μετώπου και βέβαια πάντα στο πλευρό των διαδηλωτών. Δεν έχει χάσει καμιά πορεία και καμιά εκδήλωση διαμαρτυρίας. Αντιλαμβάνεται αμέσως τον «εχθρό» και τον αντιμετωπίζει με γαυγίσματα στη διαπασών.

Ο Λουκάνικος είναι η προσωποποίηση της παροιμίας «σκύλος που γαυγίζει δεν δαγκώνει» αφού φυλάει τα δόντια του μόνον για την αγαπημένη του λιχουδιά… τα λουκάνικα. Άλλωστε οι φήμες λένε ότι οφείλει το όνομά του στην αδυναμία του να αντισταθεί σε ένα λουκάνικο…

Σε μια από τις τελευταίες διαδηλώσεις κάποιοι ξένοι που παρακολουθούσαν τη δράση του, ρώτησαν έλληνες διαδηλωτές το όνομά του. Όταν άκουσαν ότι τον λένε Sausage στο πρόσωπό τους σχηματίστηκε ένα αμήχανο χαμόγελο.. Λογικό, αφού δεν ξέρουν ότι άλλοι έχουν το όνομα, ο Λουκάνικος έχει, όμως, τη χάρη!

Υ.Γ

Ελπίζουμε οι δυνάμεις των ΜΑΤ να συνεχίσουν την τακτική που ακολουθούν μέχρι σήμερα και να μην ξεσπάσουν επάνω του… Θα είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα…





Πηγή
http://topontiki.gr/article/17621
Διαβάστε περισσότερα...

Σύνταγμα 5/6/2011 7 βίντεο ...





































Διαβάστε περισσότερα...

Οι φωτο-ρεπόρτερ και οι δημοσιογράφοι












Οι φωτο-ρεπόρτερ και οι δημοσιογράφοι είναι γνωστό ότι παθιάζονται πολύ για τη δουλειά τους βάζοντας ορισμένες φορές σε ρίσκο και την ίδια τους τη ζωή προκειμένου να τραβήξουν την τέλεια φωτογραφία. Η συλλογή αυτή σας φέρνει μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες των φωτορεπόρτερ






Πηγή
http://timi.gr/file.php?fid=3826&file=O_fakos_twn_dhmosiografwn.pps
Διαβάστε περισσότερα...