Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Και κάτοικοι των Βορείων Προαστίων στα συσσίτια

Δραματική αύξηση των Ελλήνων που εντάσσονται στα προγράμματα αρωγής της Εκκλησίας








Κάτοικοι ακόμη και των Βορείων Προαστίων, όπως το Νέο Ψυχικό, το Χαλάνδρι, ο Χολαργός και η Αγία Παρασκευή εντάσσονται στα προγράμματα αρωγής που εφαρμόζει η οργάνωση «Αποστολή» της Εκκλησίας.

Σύμφωνα με την ειδική έρευνα που έγινε, από τα 1500 δέματα που διανέμονται στα σπίτια ανθρώπων που βρίσκονται κοντά στα όρια της φτώχειας, αλλά και τα συσσίτια που προσφέρονται, προκύπτει ότι:

- Το 65,8 ζει στο πολεοδομικό συγκρότημα των Αθηνών, το 4,6 στο Χαλάνδρι, το 3,7% στο Χολαργό και το 3,5% στο Νέο Ψυχικό.

- Η διανομή πακέτων στα σπίτια αποτελεί μια από τις καινούριες δράσεις της Αρχιεπισκοπής και όπως λένε οι κληρικοί τα αιτήματα πολλαπλασιάζονται καθημερινά.

- Η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων που ζητούν τη βοήθεια της Εκκλησίας είναι Ελληνες και τα ποσοστά ακόμη και στα βόρεια προάστια αυξάνονται δραματικά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις πριν από ενάμιση χρόνο στα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής έσπευδαν κυρίως μετανάστες και πριν από ένα χρόνο το ποσοστό ελλήνων και μεταναστών ήταν σχεδόν ίδιο. Ομως σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που συγκέντρωσε η «Αποστολή» πλέον οι Ελληνες που λαμβάνουν τα συσσίτια της Εκκλησίας αποτελούν το 60% και το υπόλοιπο 40% μοιράζεται σε μετανάστες.

Από αυτούς το 16,6% προέρχονται από αφρικανικές χώρες, το 13,8% είναι πολίτες χωρών της Ανατολικής Ευρώπης και το 9,6% από άτομα που μετανάστευσαν στη χώρα μας από την Ασία.

Όπως επισημαίνει στο «Βήμα» ο Γενικός Διευθυντής της Οργάνωσης «Αποστολή» κ. Κ. Δήμτσας «η ανθρωπογεωγραφία των νεόπτωχων έχει αλλάξει δραματικά. Υπάρχει πλήρης ανατροπή των δεδομένων που ίσχυαν μόλις πριν από δύο χρόνια».

Μάλιστα προσθέτει ότι πριν από δύο χρόνια μόλις το 20% όσων προσερχόταν στα συσσίτια της Αρχιεπισκοπής ήταν Ελληνες ενώ σήμερα μερίδες φαγητού ζητούν και λαμβάνουν ακόμη και οι κάτοικοι περιοχών των βορείων προαστίων.

«Οι λεγόμενες αριστοκρατικές περιοχές δέχονται καθημερινά μεγάλη οικονομική πίεση και υπάρχει και εκεί φτώχεια. Ακόμη και οι χορηγοί που χρόνια στηρίζουν την Εκκλησία στις προσπάθειες της πλέον δεν μπορούν να ανταποκριθούν» δηλώνει ο κ. Δήμτσας.

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι από τα 5.000 άτομα που λαμβάνουν καθημερινά φαγητό οι 2.414 είναι άνδρες, οι 2.312 γυναίκες και 274 είναι παιδιά και νέοι, από βρέφη έως και 18 ετών. Οι 604 είναι νέοι 19 έως 30 ετών. Οι 1.574 από 31 έως 50 χρόνων.

Η συντριπτική πλειονότητα, ωστόσο, (2.548) είναι άτομα ηλικίας από 51 έως και 80 και πλέον χρόνων. Μάλιστα σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντής της «Αποστολής» «ακόμη και 20 χιλιάδες μερίδες φαγητού να προσφέραμε πάλι δεν θα αρκούσαν για να καλύψουν τις ανάγκες των ανθρώπων. Η δυστυχία, προσθέτει χαρακτηριστικά ξεχειλίζει στους δρόμους της Αθήνας».

Πηγή
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=407730
Διαβάστε περισσότερα...

Το μεγαλείο της φύσης στα πέρατα του κόσμου

Θα θέλατε να δείτε εντυπωσιακά θεάματα από ελέφαντες, νυχτερίδες, πιγκουίνους, αρκούδες και όρκες στο φυσικό τους χώρο; Αυτό το καλοκαίρι είναι η ευκαιρία σας.






Όσοι ζουν στην πόλη, πολύ πιθανό να μην έχουν ιδιαίτερη επαφή με την άγρια φύση και την πανίδα της. Σε περίπτωση που έχετε σκοπό να πάτε διακοπές κάπου μακριά, γιατί να μην τις συνδυάσετε με μερικές από τις πιο εντυπωσιακές στιγμές της άγριας φύσης; Το Lonelyplanet προτείνει δέκα προορισμούς για παρατήρηση της αδάμαστης φύσης σε όλο της το μεγαλείο:

Látrabjarg, Ισλανδία: Τα... ζωντανά βράχια

Τα βράχια του Látrabjarg στο δυτικό άκρο της Ισλανδίας και της Ευρώπης ( http://bit.ly/iGxV3A ), είναι λευκά, επιβλητικά αλλά και… ζωντανά. Η επιφάνειά τους –που σε πολλές περιπτώσεις φτάνει τα 400 μέτρα ύψος και τα 12χλμ. μήκος- έχει λευκό χρώμα, το οποίο οφείλεται στους εκατομμύρια φτερωτούς κατοίκους τους. Φτάνοντας όλο και πιο κοντά στο Látrabjarg η κακοφωνία αναρίθμητων πουλιών, από κορμοράνους μέχρι γλάρους, είναι σχεδόν εκκωφαντική. Ακόμα και εάν δεν έχετε ενδιαφέρον για την παρατήρηση πουλιών, η μαζικότητα αυτή θα σας φανεί είναι εντυπωσιακή. Μπορείτε να προσεγγίσετε την περιοχή με αυτοκίνητο, ή με το τακτικό λεωφορείο το οποίο λειτουργεί από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο και ξεκινάει από το Isafjordur, την κεντρική πόλη της περιοχής.

Μεξικό: Το πέταγμα της πεταλούδας


Το ένστικτο είναι ένα μυστήριο πράγμα. Πώς ένα έντομο που δεν θα ζήσει πάνω από μερικές βδομάδες μπορεί να βρει τον δρόμο του και να καλύψει απόσταση χιλιάδων χιλιομέτρων; Μπορεί η επιστήμη να μην έχει απάντηση, αλλά εμείς μπορούμε να παρατηρήσουμε ένα από αυτά τα μυστήρια της φύσης: τις μαζικές μετακινήσεις των πεταλούδων από τις ΗΠΑ και τον Καναδά προς τα δάση του Μεξικού όπου θα περάσουν το χειμώνα. Το θέαμα θυμίζει χρωματιστά σύννεφα, με τα πολύχρωμα έντομα να κατακλύζουν τους ουρανούς. Κοντά στη γραφική πόλη Angangueo ( http://bit.ly/jgNCry ), περίπου 130 χιλιόμετρα δυτικά από την πόλη του Μεξικού, θα βρείτε το El Rosario Butterfly Biosphere Reserve για να παρατηρήσετε τις πεταλούδες από κοντά.

Νότια Γεωργία: Η γη των πιγκουίνων


Οι βασιλικοί πιγκουίνοι –που φτάνουν σχεδόν το ένα μέτρο- είναι από τους ελάχιστους κατοίκους του Νότιου Πόλου, αφού λίγα άλλα ζώα μπορούν να αντέξουν στις ακραίες κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν εκεί. Οι… κουστουμαρισμένοι του ζωικού βασιλείου, βρίσκονται κατά χιλιάδες στο νησί της Νότιας Γεωργίας, νοτιοανατολικά της Νότιας Αμερικής ( http://bit.ly/maAflU ). Αν καταφέρετε να πάτε εκεί, θα αντικρύσετε ένα χαριτωμένο και εντυπωσιακό θέαμα. Η Νότια Γεωργία αποτελεί ενδιάμεσο σταθμό προς την Ανταρκτική, για όσους ξεκινούν από την Ushuaia της Αργεντινής.

Τανζανία: Η μεγάλη μετανάστευση


Εκ πρώτης όψεως η αντιλόπη της Τανζανίας, δίνει την εντύπωση μιας λεπτής αγελάδας ή βουβαλιού, με πολύ μικρό κεφάλι. Όμως 1,3 εκατομμύρια αντιλόπες μαζί, αλλάζουν γρήγορα την εικόνα και τις εντυπώσεις. Κάθε χρόνο τεράστια κοπάδια ξεκινούν από την σαβάνα της ανατολικής Αφρικής, παρέα με ζέβρες και γαζέλες. Περνούν τη βροχερή εποχή (Δεκέμβριο με Μάιο) στο νότιο τμήμα του πάρκου Serengeti ( www.serengeti.org/ ) και στη συνέχεια κατευθύνονται βορειοδυτικά περνώντας από το εθνικό πάρκο Masai Mara ( www.maasaimara.com/ ) στην Κένυα. Η πιο δραματική στιγμή της μετανάστευσης είναι όταν διασχίζουν τον ποταμό Grumeti, όπου παραμονεύουν κροκόδειλοι. Η περίοδος μετανάστευσης αλλάζει κάθε χρόνο, αλλά το πέρασμα από τον ποταμό Grumeti συνήθως γίνεται μεταξύ Μαΐου και Ιουλίου.

Αλάσκα: Η γιορτή της καφέ αρκούδας


Λίγα πράγματα μπορούν να ανταγωνιστούν τη γεύση του φρέσκου ψαριού κατευθείαν από το ποτάμι. Ειδικά για τις καφέ αρκούδες, η γεύση του σολομού είναι ακαταμάχητη. Από νωρίς το καλοκαίρι τα κοπάδια σολομών επιστρέφουν από τους ωκεανούς για να αναπαραχθούν στα ποτάμια. Όταν όμως φτάνουν σε μικρούς καταρράκτες γίνονται εύκολη λεία για τις αρκούδες. Δυστυχώς διατίθενται μόνο δέκα άδειες ημερησίως (και μάλιστα μέσω κλήρωσης), μεταξύ Ιουνίου και Αυγούστου, για να δείτε τις καφετί αρκούδες να ψαρεύουν στους καταρράκτες του ποταμού McNeil, στη νότια Αλάσκα ( http://bit.ly/kxc5BC ). Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.wildlife.alaska.gov .

Σρι Λάνκα: Παιδική χαρά ελεφάντων


Το Minneriya Tank ( http://bit.ly/imID8d ), μια τεράστια δεξαμενή υδάτων που κατασκευάστηκε τον 3ο αιώνα, βρίσκεται στο εθνικό πάρκο της Σρι Λάνκα ( www.srilankaecotourism.com/minneriya_national_park.htm ). Η λίμνη είναι πόλος έλξης για τους ελέφαντες της περιοχής, οι οποίοι σχηματίζουν μεγάλα κοπάδια και κατευθύνονται προς αυτήν κατά τη διάρκεια της περιόδου ξηρασίας. Περίπου 300 ελέφαντες συγκεντρώνονται για να βοσκήσουν στην πλούσια βλάστηση, να πιουν και να παίξουν με το νερό, δημιουργώντας ένα θέαμα πραγματικά μοναδικό. Οι περισσότεροι ελέφαντες μαζεύονται τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο. Μετά από συνεννόηση με ξενοδοχεία της περιοχής, μπορείτε να οργανώσετε εκδρομή με τζιπ για να τους δείτε από κοντά.

Sarawak, Μαλαισία: Η σπηλιά των νυχτερίδων


Η συγκέντρωση των νυχτερίδων στο εθνικό πάρκο Gunung Mulu της Μαλαισίας ( http://bit.ly/kUIz0y ), είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές στον κόσμο. Εξίσου μοναδική αλλά και αναπόφευκτη είναι η δυσοσμία που προκαλούν οι περίπου 3 εκατομμύρια νυχτερίδες. Αν μπορείτε να την υπομείνετε, το σούρουπο θα δείτε τις νυχτερίδες να ξεχύνονται από την κολοσσιαία σπηλιά Dear Cave ( www.mulupark.com/htm/cave_activities/index.htm ) σαν ένα τεράστιο, μαζικό κύμα, με σκοπό το κυνήγι εντόμων. Ξεναγήσεις στη σπηλιά γίνονται καθημερινά από την βάση του πάρκου, όπου υπάρχει ποικιλία καταλυμάτων, από hostelσ έως δωμάτια με κήπο.

Χερσόνησος Valdés, Αργεντινή: Γιατί οι όρκες λέγονται φονικές φάλαινες;


Η όρκα, παρά το παρουσιαστικό που παραπέμπει σε δελφίνι, δεν είναι χαριτωμένη και φιλική όπως αυτά. Μάλιστα έχει τη φήμη της φάλαινας δολοφόνου. Αν επισκεφτείτε τη χερσόνησο Valdés ( http://bit.ly/k5OOPL ) της Αργεντινής θα καταλάβετε το γιατί. Στη συγκεκριμένη περιοχή τα θαλάσσια λιοντάρια μεγαλώνουν τα μικρά τους, τα οποία είναι υπέροχοι μεζέδες για της όρκες. Μάλιστα έχουν αναπτύξει μια μέθοδο κατά την οποία βγαίνουν στην παραλία την κατάλληλη στιγμή για να αρπάξουν ένα άτυχο μικρό. Οι φώκιες γεννούν τον Ιανουάριο και οι περισσότερες επιθέσεις σημειώνονται μεταξύ Φεβρουαρίου και Απριλίου, τρείς ώρες πριν και μετά την παλίρροια. Η παρακολούθηση είναι επικίνδυνη -η προσάραξη θα ήταν καταστροφική- αλλά απίστευτα εντυπωσιακή.

Somerset Levels, Αγγλία: Τα... ζωντανά σύννεφα


Το ψαρόνι είναι ένα πουλί με μαύρο ιριδίζον φτέρωμα και αποτελεί λόγο για να επισκεφτείτε τα Somerset Levels της Αγγλίας, αργά το απόγευμα μια μέρα τον χειμώνα και συγκεκριμένα το Westhay Moor National Nature Reserve ( www.somersetwildlife.org/westhay_moor.html ). Καθώς σκοτεινιάζει ο ουρανός μπορεί να προσέξετε ότι το κατάμαυρο σύννεφο, που προϊδεάζει για άλλη μια βροχερή μέρα, συμπεριφέρεται λίγο περίεργα. Με μια πιο προσεκτική ματιά, θα δείτε ότι πρόκειται για εκατομμύρια ψαρόνια. Τα πουλιά πετάνε μαζί, γεμίζοντας τον ουρανό, ώστε να αποφύγουν τους κυνηγούς. Όσο εντυπωσιακά είναι στον αέρα, άλλο τόσο είναι και όταν κατεβαίνουν για να κουρνιάσουν. Το Westhay ( http://bit.ly/mQwzLQ ) είναι μόλις 5 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Glastonbury και η καλύτερη ώρα να δείτε τα ψαρόνια να κουρνιάζουν, είναι μία ώρα πριν την δύση του ηλίου.

Νότια Αφρική: 7 χιλιόμετρα σαρδέλες


Όποιος θεωρεί ότι τα ψάρια δεν προσφέρουν κάποιο ιδιαίτερο θέαμα, ή κάτι που θα μείνει χαραγμένο στην μνήμη μας, μάλλον δεν έχει πάει από την Νότια Αφρική. Εκεί οι χιλιάδες σαρδέλες οργανώνονται σε «ασημένια» κοπάδια που φτάνουν τα 7 χιλιόμετρα μήκος. Οι εκατομμύρια σαρδέλες συχνάζουν στο ανατολικό ακρωτήρι της ακτής KwaZulu-Natal ( http://bit.ly/k3uOMA ), όπου γίνονται λεία τόσο για τα θαλασσοπούλια, όσο και για τις φώκιες, τα δελφίνια και τους καρχαρίες. Είτε δείτε τις σαρδέλες από ένα καράβι, είτε βουτήξετε στη θάλασσα με μάσκα, το θέαμα είναι μοναδικό. Καλύτερη περίοδος είναι μεταξύ Μαΐου και Ιουλίου.




Πηγή

http://www.clickatlife.gr/story/taksidi/to-megaleio-tis-fusis-sta-perata-tou-kosmou?id=1998618
Διαβάστε περισσότερα...

Ο Δαλάι Λάμα σε ρόλο chef! Άτιμη κρίση!










Ο θρησκευτικός ηγέτης του Θιβέτ, Δαλάι Λάμα, δέχθηκε να συνεργαστεί με τον πολυβραβευμένο Έλληνα σεφ Γιώργο Καλομπάρη και να είναι ένας από τους κριτές σε επεισόδιο του αυστραλιανού «Master Chef», το οποίο ήδη γυρίστηκε στη Μελβούρνη την περασμένη εβδομάδα και θα προβληθεί σε λίγες εβδομάδες από το κανάλι «ΤΕΝ».

Ο Δαλάι Λάμα μαζί με τον Γιώργο Καλομπάρη και τους άλλους κριτές Ματ Πρέστον και Γκάρι Μέχιγκαν δοκίμασε τα πιάτα των 7 φιναλίστ της εκπομπής. Η εμφάνιση του Δαλάι Λάμα σε ριάλιτι εκπομπή μαγειρικής ξάφνιασε, αλλά εκείνος το θεώρησε φυσιολογικό. «Είμαι άνθρωπος, όπως όλοι» είπε. O Γιώργος Καλομπάρης παραδέχθηκε ότι η απόφαση του θρησκευτικού ηγέτη να λάβει μέρος στην εκπομπή ναι μεν προκάλεσε σοκ, αλλά είναι και απόλυτα λογική, καθώς είναι γνωστό ότι ο Δαλάι Λάμα είχε δηλώσει προσφάτως ότι «η προσφορά φαγητού είναι βασική ρίζα για όλες τις σχέσεις».

«Κάτι που είναι και η βασική αρχή της εκπομπής ''Master chef''» πρόσθεσε ο άλλος κριτής Ματ Πρέστον.

Η διευθύντρια παραγωγής του «Master chef» , Κάρολαϊν Σπένσερ, είπε ότι πίσω από την απόφαση του Δαλάι Λάμα να πάρει μέρος στην εκπομπή κρύβεται η σεφ Κάιλι Κουονγκ -η οποία ασπάστηκε πρόσφατα τον βουδισμό- της οποίας τη μαγειρική είχε δοκιμάσει παλαιότερα ο θρησκευτικός ηγέτης του Θιβέτ.


Πηγή
http://www.madata.gr/diafora/stranges/113122.html
Διαβάστε περισσότερα...

ΓΕΛOIOΓΡΑΦΙΑ : Ο Γιώργος γυμνάζεται!



Πηγή
http://olympia.gr/2011/06/22/%CE%B8%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BC%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CF%86%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B7%CF%80%CE%B1-%CE%BC/

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Ομπάμα θα ανακοινώσει επαφή των ΗΠΑ με εξωγήινους επισκέπτες;












Δημοσίευμα του examiner.com αναφέρει ότι ο Πρόεδρος των Η.Π.Α. Μπαράκ Ομπάμα θα ανακοινώσει αρκετά σύντομα, επισκέψεις ιπτάμενων οχημάτων από άλλους πλανήτες και επαφές με εξωγήινους, ίσως και μέσα στο 2011(!)
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της DARPA έχει δοθεί το πράσινο φως για να μιλήσει ο Ομπάμα και να αποκαλύψει ότι από το 1947 οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας γνωρίζουν όλη την αλήθεια για τα ufo’s και την κρατούν επτασφράγιστο μυστικό.
‘’Οι πηγές μας αναφέρουν ότι δεν θα αποκαλυφθεί αρχικά μια ολοκληρωτική αποδοχή των επισκέψεων και επαφών με εξωγήινους, ωστόσο τα σχόλια του προέδρου θα μας φέρουν αρκετά κοντά στην αλήθεια και θα γίνουν στο πλαίσιο μιας ομιλίας σχετικά με ένα τελείως διαφορετικό θέμα. Λογικά ο πρόεδρος θα παραδεχτεί ότι υπάρχουν ορισμένες ενδείξεις που υποδηλώνουν εξωγήινη επισκεψιμότητα.
Όλα αυτά λέγεται ότι είναι μέρος ενός προγράμματος που θα οδηγήσει στην ενδεχόμενη ολοκληρωτική αποδοχή των UFO και των εξωγήινων επισκεπτών, από τις μεγάλες κυβερνήσεις του κόσμου σε διάστημα 3 ετών."
Το δημοσίευμα του examiner.com αναφέρει ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το 2011 (ή η περίοδος 2011-2015) μπορεί να είναι το έτος που η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα ομολογήσει τελικά σε μια 60χρονη σχέση συνεργασίας με εξωγήινους ευφυής πολιτισμούς.

Οι λογικότεροι είναι τρείς:

1. Οι Η.Π.Α. θα προβούν σε αποκαλύψεις γιατί οι εξωγήινοι τους υποχρεώνουν να το πράξουν.
2. Οι άνθρωποι θα έχουν ενημερωθεί αρκετά (μέσα από ταινίες, ειδήσεις, καθημερινές εκπομπές, ίντερνετ) για να αντιμετωπίσουν ψυχικά το ενδεχόμενο και να μπορούν να χειριστούν την αλήθεια.
3. Τα ‘’μεγάλα κεφάλια’’ μέσα στην κυβέρνηση των ΗΠΑ θα έχουν κερδίσει την υπεροχή, ώστε να μπορέσει να αποκαλυφθεί ένα τέτοιο γεγονός.
Μεγάλη εντύπωση μας έκανε μια συνέντευξη που δόθηκε στις 9 Νοεμβρίου του 2010 από μια ανώνυμη πηγή που υποστηρίζει ότι ο τρόπος που θα αποκαλυφθεί η αλήθεια είναι γραμμένος στο βιβλίο του Stanley Arthur Fulham ‘’Challenges of Change’’.


Ο Stanley Arthur Fulham

Το βιβλίο του κ. Fulham είναι προϊόν 10ετής έρευνας και περιέχει ένα προσχέδιο του σχεδίου της αποκάλυψης των εξωγήινων τα έτη 2010-2015. Στο τελευταίο του ανακοινωθέν στις 6 Δεκεμβρίου 2010 πριν από τον πρόωρο θάνατό του, τόνισε ότι η άρση της συνωμοσίας της σιωπής από τις ΗΠΑ και τη Ρωσία σχετικά με την εξωγήινη παρουσία είναι ένας σημαντικός στόχος , καθώς η ζωή στη Γη είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης και πέραν των δυνατοτήτων της ανθρώπινης τεχνολογίας να προλάβει την καταστροφή του φυσικού πλούτου, την εξαφάνιση των ειδών, αλλά και την καθαριότητα της ατμόσφαιρας του πλανήτη.
Η πηγή ανέφερε επίσης ότι θα υπάρξουν εμφανίσεις ufo πάνω από τη Νέα Υόρκη στις 24 Νοεμβρίου του 2010, σαν μια απόδειξη της εγκυρότητας των πληροφοριών αυτών. Όπως αποδείχτηκε, υπήρξαν στην πραγματικότητα μεγάλης κλίμακας εμφανίσεις ufo στη Νέα Υόρκη, την προαναφερθείσα ημερομηνία.
Μέχρι σήμερα, ο Μπαράκ Ομπάμα έχει μια δημόσια απογοήτευση για το θέμα της εξωγήινης γνωστοποίησης! Απέτυχε να αποκαλύψει την εξωγήινη παρουσία το 2009, παρά την απαίτηση των ψηφοφόρων του (όταν ερωτήθηκε σε ντιμπέιτ) και τις αρκετές ευκαιρίες να το πράξει όπως δείχνει και το παρακάτω video.




Πηγή
http://esperos.ucoz.com/index/o_omp_ma_tha_anakoin_sei_epaf_twn_hpa_me_exwg_inoy_episk_pte/0-537
Διαβάστε περισσότερα...