Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΕΣΕΙΣ;;;;;;

ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΙΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΒΓΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΒΟΡΕΙΟΕΛΑΔΙΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 5:ΟΟ Μ.Μ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.

ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
 
 Πηγή
 
Διαβάστε περισσότερα...

Θεοδωράκης - Γλέζος - Κασιμάτης: «Ολοι στους δρόμους!»

 Σε γενικό ξεσηκωμό καλούν οι ιδρυτές του μετώπου ΕΛΑΔΑ ενάντια στη νέα δανειακή σύμβασηΜήνυμα ξεσηκωμού για να μην ψηφιστεί η δανειακή σύμβαση , την οποία χαρακτηρίζουν «θανατική καταδίκη της πατρίδας μας», στέλνουν οι επικεφαλής του μετώπου Ε.ΛΑ.ΔΑ. Ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης , το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μανώλης Γλέζος και ο συνταγματολόγος Γ. Κασιμάτης καλούν τον κόσμο να βγει στους δρόμους, σε διαδηλώσεις διαμαρτυρίας σε όλη την Ελλάδα.

Και το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών -Σπίθα έστειλε ανοιχτή επιστολή προς τους βουλευτές , ζητώντας τους να ψηφίσουν «όχι στη νέα δανειακή σύμβαση, όχι στην εξαθλίωση της χώρας». Στην επιστολή του το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών -Σπίθα καταλήγει: «Κανείς από εσάς δεν έχει πλέον την δικαιολογία ότι δεν ΓΝΩΡΙΖΕ.
Το γεγονός ότι η υπογραφή αυτή νομιμοποιούμενη με την δική σας ψήφο θα είναι έγκλημα εσχάτης προδοσίας σε βάρος της χώρας και του Λαού, σήμερα εσείς ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ
 
 
 
 

Διαβάστε περισσότερα...