Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Τον έγδυσε κανονικά η "γκέισα"!

Νόμιζε ότι βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο μιας «γκέισας», αλλά εκείνη αποδείχτηκε... λησταρχίνα. Η 38χρονη Γιαπωνέζα με το κιμονό έκανε φύλλο...
και φτερό το σπίτι ενός 47χρονου Θεσσαλονικιού!
Τώρα, ο άντρας το φυσάει και δεν κρυώνει, αφού δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πως η πανέμορφη Ασιάτισσα, την οποία γνώρισε μέσω Διαδικτύου και πίστεψε πως μπορεί να ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής του, πήρε ό,τι είχε και δεν είχε στο διαμέρισμά του.
Ο 47χρονος γνώρισε την όμορφη Γιαπωνέζα μέσω γνωστής ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και άρχισε να συνομιλεί μαζί της. Σιγά-σιγά η επικοινωνία μεταξύ του άνδρα και της κοπέλας από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου προχώρησε από την τυπική αλληλογραφία και εξελίχθηκε σε ερωτική. Αρχισαν, λοιπόν, να στέλνουν hot μηνύματα ο ένας στον άλλον…


Κάποια στιγμή ο 47χρονος της έστειλε μήνυμα ότι θέλει να τη γνωρίσει και της απηύθυνε μια πολύ θερμή πρόσκληση να έρθει στην πόλη και να φιλοξενηθεί στο διαμέρισμά του, που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ώστε να γνωριστούν καλύτερα οι δυο τους.
Η πανέμορφη κοπέλα αποδέχθηκε την πρόσκληση και ήρθε στις 13 Ιανουαρίου στη Nύμφη του Θερμαϊκού, όπου διέμεινε επί πέντε ημέρες στο σπίτι του άνδρα. Κατά τη διάρκεια της διαμονής της, όταν εκείνος απουσίαζε από το σπίτι, η 38χρονη έψαχνε τα δωμάτια του διαμερίσματος, απ' όπου σταδιακά αφαίρεσε ρούχα, διάφορα χρηματικά ποσά σε ευρώ και συνάλλαγμα, κοσμήματα, καθώς και άλλα προσωπικά αντικείμενα του 47χρονου.
Ο άνδρας κάποια στιγμή κατάλαβε πως έλειπαν πράγματα και χρήματα από το σπίτι του, αλλά δεν ήθελε να πιστέψει ότι δράστης ήταν η κοπέλα. Σύντομα, όμως, συμπέρανε ότι κάτι ύποπτο συνέβαινε με την πανέμορφη Ασιάτισσα, που τη θεωρούσε τον έρωτα της ζωής του. Ετσι, παρά την απογοήτευση που ένιωσε, πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας του Λευκού Πύργου, όπου έκανε καταγγελία σε βάρος της αλλοδαπής. Αστυνομικοί πήγαν στο διαμέρισμα του άνδρα, όπου ερεύνησαν τη βαλίτσα και την τσάντα της 38χρονης. Ανάμεσα στα πράγματα της Γιαπωνέζας εντόπισαν σχεδόν όλα τα κλοπιμαία και τη συνέλαβαν!
Σύμφωνα με τον 47χρονο, αφαιρέθηκε από το διαμέρισμά του και χρηματικό ποσό σε συνάλλαγμα, το οποίο δεν βρέθηκε μέσα στα πράγματα της γυναίκας. Ακόμη, φαίνεται ότι η πανέμορφη Ασιάτισσα χρησιμοποίησε και την τραπεζική του κάρτα, με αποτέλεσμα να χρεωθεί ο λογαριασμός του! Σε βάρος της 38χρονης Γιαπωνέζας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης


Πηγή
http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catID=1&artID=1318487

Διαβάστε περισσότερα...

Πόσο εύκολη είναι η παρακολούθησή μας.

Δείτε πόσο εύκολη είναι η παρακολούθησή μας απο μακρυά, αρκεί να έχουμε πάνω μας ένα "τσιπάκι" RFID
(όπως αυτό που θα έχει η "Κάρτα του Πολίτη")



http://www.chrisoakley.com/the_catalogue.html




Πηγή
http://orthodox-watch.blogspot.com/2010/10/rfid.html
Διαβάστε περισσότερα...

Ούνα φάτσα, ούνα ράτσα!!!! Τυχαίο? Δεν νομίζω!!!










Άνοιγμα αρχείου

http://iesonw.bay.livefilestore.com/y1pLq_bvt-bQKG5UcJxzpC3hmwRimAeuypbqTgpcJu7CkZLE8B3aA8vPsNo2X9g_YNe-wv78oFOH1TkRch-X1eK49G4MwOoEatm/italy%20vs%20europe.xls?download&psid=1



Διαβάστε περισσότερα...

ΥΓΕΙΑ: Οι άγνωστες παγίδες μικροβίων μέσα στο σπίτι

Παγίδες μικροβίων και αλλεργιογόνων μέσα στο σπίτι είναι πολλά «αθώα» αντικείμενα καθημερινής χρήσης – από τα μαξιλάρια και τα «τηλέφωνα» του ντους έως τα σφουγγαράκια της κουζίνας και τις οδοντόβουρτσες.

Το μπάνιο, με την υγρασία, τους υδρατμούς και την τουαλέτα, αποτελεί το δωμάτιο με τον μεγαλύτερο κίνδυνο μικροβίων, όπως επισημαίνει ο καθηγητής Παθολογίας - Λοιμώξεων, διευθυντής της Δ΄ Παθολογικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Γεώργιος Πετρίκος. Η κρεβατοκάμαρα, όμως, είναι η πιο πλούσια πηγή αλλεργιογόνων μέσα στο σπίτι, σύμφωνα με την πρόεδρο της Ελληνικής Αλλεργιολογικής Εταιρείας Καλλιόπη Κόντου-Φίλη.



Ποικίλα μικρόβια ζουν και βασιλεύουν μέσα στο σπίτι: «Ορισμένα από αυτά (σταφυλόκοκκος, ψευδομονάδα, μύκητες, λεγιονέλλα) μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις (ανοσοκαταστολή: μειωμένη άμυνα του οργανισμού) να αποτελέσουν αιτία σοβαρής νόσησης», λέει ο κ. Πετρίκος. «Μπορεί να προκαλέσουν πνευμονία, λοιμώξεις μαλακών μορίων ή μικροβιαιμία. Ευαίσθητα άτομα είναι κυρίως τα βρέφη, οι ηλικιωμένοι, οι ανοσοκατασταλμένοι ανθρωποι (με λευχαμία, καρκινοπαθείς, νεφροπαθείς, μεταμοσχευμένοι)».

Οι ειδικοί συμβουλεύουν πώς να καθαρίζετε σωστά τα αντικείμενα του σπιτιού και πότε να τα αντικαθιστάτε:

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Τα μαξιλάρια διπλασιάζουν το βάρος τους μέσα σε τρία χρόνια λόγω των ακάρεων (των μικροσκοπικών αλλεργιογόνων μικροοργανισμών) που αναπτύσσονται στο εσωτερικό τους, σύμφωνα με τη Βρετανική Αλλεργιολογική Εταιρεία. Αυτό μπορεί να πυροδοτήσει ή να επιδεινώσει τη ρινίτιδα, το άσθμα και το έκζεμα και να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους στο συνάχι και στην ιγμορίτιδα.

«Το πάνω ένα τρίτο του κρεβατιού είναι η πιο πλούσια πηγή ακάρεων στο σπίτι», λέει η κ. Κόντου. «Τα ακάρεα... κοιμούνται μαζί μας, καθώς τρέφονται από τα επιθήλια και την υγρασία του σώματός μας», εξηγεί. «Να καλύπτετε τα μαξιλάρια με τις καπιτονέ θήκες που υπάρχουν στο εμπόριο (και να τις πλένετε στους 60 βαθμούς Κελσίου) ή με ειδικές θήκες με πλαστικοποιημένο ύφασμα».

Ο κ. Πετρίκος προσθέτει: «Τα μαξιλάρια συνιστάται να μη χρησιμοποιούνται από περισσότερα του ενός ατόμου, να πλένονται αν αλλάξουν χρήστη και να γίνεται τακτική αλλαγή μαξιλαροθήκης».

ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ: Κάθε δύο χρόνια.

ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Γούστερ στη Βρετανία ανέλυσαν δέκα συνηθισμένες κουβέρτες και ανακάλυψαν ότι περιείχαν πάνω από 20.000 ακάρεα της οικιακής σκόνης, μαζί με βακτήρια και σπόρους μυκήτων.

«Τα αλλεργικά άτομα πρέπει να τις αποφεύγουν ή να τις καλύπτουν με ειδικές θήκες από πλαστικοποιημένο ύφασμα», συνιστά η κ. Κόντου.

Μην κάνετε κατάχρηση ακαρεοκτόνων προϊόντων, γιατί «συνήθως αυτά περιέχουν χημικές ουσίες, των οποίων δεν γνωρίζουμε τις μακροπρόθεσμες συνέπειες, ενώ μπορεί να επιβαρύνουν την αναπνοή, ιδίως σε άτομα με άσθμα», κατά την κ. Κόντου, που τονίζει ότι «τα αποτελεσματικότερα ακαρεοκτόνα είναι τα ρεύματα αέρα και η ηλιακή ακτινοβολία, όπως έκαναν σε παλαιότερες εποχές που έβγαζαν στον ήλιο μαξιλάρια, σεντόνια και κουβέρτες. Γι' αυτό να αερίζετε πολλές φορές το σπίτι κάθε μέρα και οπωσδήποτε νωρίς το πρωί».

Οι κουβέρτες πρέπει να πλένονται κάθε έξι μήνες. Τα σεντόνια, οι μαξιλαροθήκες και οι παπλωματοθήκες πρέπει να πλένονται μία φορά την εβδομάδα σε νερό θερμοκρασίας 55 - 60°C (τα ακάρεα αρχίζουν να νεκρώνονται μετά τους 35 βαθούς Κελσίου).

ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ: Κάθε πέντε χρόνια.

ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΕΣ

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ διαπίστωσαν σε μελέτη τους ότι μια μέση οδοντόβουρτσα περιέχει περίπου 10 εκατομμύρια μικρόβια(σταφυλόκοκκου, στρεπτόκοκκου, Ε. Coli,μυκήτων κάντιντα κ.α.). Τα μικρόβια αυτάμπορεί να μεταδοθούν από το στόμα σε όλον τον οργανισμό, προκαλώντας καρδιοπάθεια, εγκεφαλικό επεισόδιο και χρόνιες λοιμώξεις. «Οι οδοντόβουρτσες και τα ξυραφάκια πρέπει να είναι αυστηρά προσωπικά για τον κίνδυνο ιογενών λοιμώξεων (ηπατίτιδας, AIDS, γρίπης)», τονίζει ο κ. Πετρίκος.

ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ: Κάθε τρεις μήνες.

ΣΑΝΙΔΕΣ ΚΟΠΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Μια μέση σανίδια κοπής στην κουζίνα έχει 50 φορές περισσότερα βακτήρια από όσα το κάθισμα της λεκάνης στην τουαλέτα, σύμφωνα με το Συμβούλιο Υγιεινής της Βρετανίας. Αυτό συμβαίνει γιατί οι άνθρωποι καθαρίζουν συχνά την τουαλέτα, αλλά δεν κάνουν το ίδιο στις σανίδες κοπής. Να καθαρίζετε τις σανίδες με αντιβακτηριακό υγρό και μετά με καυτό νερό. Να έχετε άλλες σανίδες για τα ωμά κρέατα, άλλες για λαχανικά και άλλες για το ψωμί.

«Για τα νωπά κρέατα και τα λαχανικά θα πρέπει να χρησιμοποιούνται γάντια και να αποθηκεύονται σε σακούλες από νάιλον και όχι χάρτινες», συμβουλεύει ο κ. Πετρίκος. «Θα πρέπει να υπάρχει στην κουζίνα ξεχωριστός χώρος καθαρισμού για τα λαχανικά και τα κρέατα και να χρησιμοποιείται ξεχωριστό μαχαίρι για καθένα από τα δύο».

ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ: Κάθε τρία χρόνια ή νωρίτερα εάν έχουν φθαρεί.

ΣΤΡΩΜΑΤΑ

Ενα μέσο στρώμα κρεβατιού περιέχει πάνω από 10.000 ακάρεα οικιακής σκόνης. Κάθε βράδυ εκκρίνουμε μισό περίπου λίτρο υγρασίας, σύμφωνα με τους επιστήμονες του ύπνου, που θρέφουν τα ακάρεα των στρωμάτων.

«Αφού τινάξετε το στρώμα και το λιάσετε επί αρκετή ώρα, να το καλύψετε με τα καπιτονέ καλύμματα του εμπορίου και – εάν είστε αλλεργικός – και με τις ειδικές θήκες με πλαστικοποιημένο ύφασμα, ώστε να υπάρχει φραγμός με το σώμα», συμβουλεύει η κ. Κόντου.

ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ: Κάθε πέντε χρόνια. Εάν τα καλύπτετε και τα καθαρίζετε κάθε εβδομάδα, κάθε δέκα χρόνια.

ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Το σφουγγαράκι της κουζίνας για το πλύσιμο των πιάτων έχει «ανακηρυχθεί» σε αρκετές έρευνες το πιο μολυσμένο αντικείμενο του σπιτιού! Μελέτη στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνας έδειξε ότι τα περισσότερα σφουγγαράκια κουζίνας κατακρατούν μεγάλο αριθμό βακτηρίων (όπως E. Coli και σαλμονέλα) και τα μεταδίδουν από επιφάνεια σε επιφάνεια. Η πορώδης φύση τους, σε συνδυασμό με τη μόνιμη υγρασία, καθιστούν τα σφουγγάρια ιδεώδες έδαφος για ανάπτυξη βακτηρίων.

Μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Φλόριντας βρήκε ότι, εάν βάλετε τα σφουγγαράκια (υγρά) επί δύο λεπτά στον φούρνο μικροκυμάτων στην υψηλότερη θερμοκρασία, σκοτώνετε το 99% των βακτηρίων. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι είναι η υψηλή θερμοκρασία και όχι η ακτινοβολία που σκοτώνει τα μικρόβια. Συνιστούν επίσης να χρησιμοποιείτε ξεχωριστά σφουγγαράκια για κάθε εργασία στην κουζίνα (άλλο λ.χ. για τα πιάτα και άλλο για τους πάγκους εργασίας).

ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ: Κάθε μήνα.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ» ΝΤΟΥΣ

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Κολοράντο στις ΗΠΑ εξέτασαν τηλέφωνα ντους από εννέα αμερικανικές πόλεις και βρήκαν ότι το 30% από αυτά είχαν ένα μυκοβακτηρίδιο που μπορεί να προκαλέσει μια μορφή πνευμονίας. Eπιπλέον, διαπίστωσαν ότι τα πλαστικά «τηλέφωνα» φιλοξενούσαν περισσότερα μυκοβακτηρίδια από τα μεταλλικά.

ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ: Δύο φορές τον χρόνο.

ΦΙΛΤΡΑ ΝΕΡΟΥ

«Τα φίλτρα του νερού κατακρατούν και συγκεντρώνουν μικρόβια και γ' αυτό πρέπει να αλλάζονται συχνά, διαφορετικά γίνονται επικίνδυνα», τονίζει ο κ. Πετρίκος.

ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ: Σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους.

ΑΛΛΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ

ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

ΟΙ κουρτίνες παγιδεύουν το δικό τους μερίδιο σκόνης, ιδιαίτερα εάν είναι μάλλινες ή βελούδινες. «Να προτιμάτε κουρτίνες από υφάσματα που μπορεί να πλυθούν σε καυτό νερό (60 βαθμούς Κελσίου)», συνιστά η κ. Κόντου. «Τις ελαφρές κουρτίνες επίσης μπορείτε, ανοίγοντας τα παράθυρα, και να τις ξεσκονίζετε και να τις τινάζετε κάθε μέρα έξω».

ΧΑΛΙΑ

Τα παχιά χαλιά, οι μοκέτες από τοίχο σε τοίχο και οι φλοκάτες συγκεντρώνουν πολλά ακάρεα. Τα χαλιά γενικά συγκεντρώνουν έως και 100 φορές μεγαλύτερα επίπεδα αλλεργιογόνου απ' ό,τι το γυμνό πάτωμα. Να προτιμάτε, ιδιαίτερα στις κρεβατοκάμαρες, μικρά και λεπτά χαλιά. «Εάν μάλιστα υπάρχει αλλεργικό άτομο στην οικογένεια, το δωμάτιό του δεν πρέπει να έχει καθόλου χαλί ή να έχει έναν πλαστικό διάδρομο», συμβουλεύει η κ. Κόντου. «Μια καλή λύση είναι οι... κουρελούδες, γιατί μπορούν εύκολα να τιναχθούν έξω και να πλυθούν».

ΨΥΓΕΙΟ

Οταν το ψυγείο δεν καθαρίζεται καλά ή οι τροφές δεν αποθηκεύονται σωστά, μπορεί να προκληθούν αλλεργίες ή τροφικές δηλητηριάσεις. Μην αφήνετε τρόφιμα στο ψυγείο για μεγάλα χρονικά διαστήματα (τα μαύρα στίγματα πάνω στις ντομάτες είναι μύκητες). Οι ειδικοί της Κλινικής Μάγιο συμβουλεύουν να τοποθετείτε χωριστά τα μαγειρεμένα τρόφιμα από τα ωμά. Να καθαρίζετε κάθε εβδομάδα τα ράφια και τα συρτάρια από τα υπολείμματα τροφών με σαπούνι και ζεστό νερό.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Αριζόνας βρήκαν πρόσφατα ότι το 50% των ηλεκτρικών σκουπών περιέχουν βακτήρια κοπράνων, το 13% μάλιστα με το επικίνδυνο E. Coli. Γι' αυτό συνιστούν να ψεκάζετε τη βούρτσα της σκούπας με αντιβακτηριακό σπρέι μετά τη χρήση της (τα βακτήρια μπορεί να επιβιώσουν μέσα στη σκούπα πέντε ημέρες αφότου αδειάσετε τη σκόνη και τα σκουπιδάκια).

«Καλύτερες είναι οι ηλεκτρικές σκούπες που τραβούν τη σκόνη μέσα σε κάδο με νερό», συνιστά η κ. Κόντου.«Εκείνες με τις σακούλες αφήνουν τη σκόνη με τα αλλεργιογόνα να διασπείρεται στον αέρα».

Πηγή
http://ygeia.tanea.gr/default.asp?pid=8&ct=1&articleID=11342&la=1
Διαβάστε περισσότερα...

Ελληνικό Φυσικό Αέριο στην Κρήτη



Τεράστια ποσά φυσικού αερίου αναφέρονται ότι βρίσκονται στην Κρήτη με μελέτες που έχουν γίνει από Αμερικανούς και Γάλλους.

Στο συγκεκριμένο video αναφέρονται ονόματα και συγκεκριμένα στοιχεία που δείχνουν ότι η Ελλάδα παρά την γκαντεμιά της να κυβερνάτε από τους πιο κακούς πολιτικούς που θα μπορούσε να έχει, είναι τυχερή και έχει μεγάλα αποθέματα κοιτασμάτων φυσικού αερίου που μένουν ανεκμετάλλευτα.


Πηγή
http://timi.gr/file.php?fid=2804&file=Ellhniko_Fysiko_Aerio_sthn_Krhth.pdf
Διαβάστε περισσότερα...

TA ΤΡΙΑ UFO ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗ ΓΗ-ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 21/12 ΤΟΥ 2012

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Πράβτα, τρία αστρικά battleships αναμένεται να φθάσουν στη γη, το Δεκέμβριο του 2012, χωρίς να είναι γνωστές -φυσικά- οι προθέσεις τους.

Η ημερομηνία συμπίπτει, με τις 21/12/2012, που, όπως αναφέρουν κάποιοι μπορεί να έρθει το "τέλος του κόσμου"

Με βάση το δημοσίευμα, η NASA, έχει εντοπίσει τα διαστημόπλοια των εξωγήϊνων, το ένα εκ των οποίων λέγεται ότι έχει μήκος 242 χιλιόμετρα (!), ενώ τα άλλα δύο είναι μικρότερα.

Προς το παρόν, βρίσκονται σε τροχιά κοντά στον Πλούτωνα, ενώ υπάρχει ένας παρασκηνιακός "πόλεμος", για τους λόγους, που δεν έχει γίνει γνωστό στον κόσμο.

Όπως τονίζει η Πράβντα, η SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence) επιβεβαιώνει την ύπαρξη τους, υπογραμμίζοντας ότι τα battleships θα γίνουν ορατά το, μόλις φθάσουν στον πλανήτη Άρη!

Πηγή

http://www.liako.gr/anexigito/ufo/902-ufo-earth.html
Διαβάστε περισσότερα...

Αν ξέρεις πώς να προσευχηθείς, μπορείς να μεταμορφώσεις το Σύμπαν!

Αυτό πλέον υποστηρίζει και ο επιστημονικός κόσμος αφού έρευνες που πραγματοποιούνται τόσο σε πειραματικό-στατιστικό όσο και σε εργαστηριακό επίπεδο, καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι ο κόσμος μας λειτουργεί όπως ακριβώς εμείς καθώς μεγαλώνουμε.

Ο «κόσμος» δεν είναι τίποτα άλλο από μια αντανάκλαση της εσωτερικής μας ύπαρξης, των σκέψεων, συναισθημάτων, πεποιθήσεων, επιθυμιών μας.

Ο Τζον Γουϊλερ, καθηγητής φυσικής στο Πρίνστον, υποστηρίζει ότι ζούμε σε αυτό, που εκείνος αποκαλεί, το “συμμετοχικό Σύμπαν”. Αντί να θεωρούμε το σύμπαν σαν κάτι που έχει ήδη δημιουργηθεί και εμείς «ξεφυτρώσαμε» μες την μέση και μας συμβαίνουν όλα αυτά, ο Δρ Γουϊλερ προτείνει την ιδέα ότι το σύμπαν μας, είναι το αποτέλεσμα των πράξεών μας. Λέει ότι είμαστε μικροσκοπικά εξαρτήματα του σύμπαντος καθώς αυτό βλέπει και δημιουργεί τον εαυτό του.

Το newsbomb.gr επικοινώνησε με επιστήμονες αλλά και πνευματικούς ανθρώπους και σας αποκαλύπτει μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε και τι μπορούμε να πετύχουμε με την προσευχή μας!

Μιλήσαμε με τον Σταύρο Παπαμαρινόπουλο, καθηγητή του Παν/μιου Πατρών και μας αποκάλυψε τα εξής:

«Tο νέο στοιχείο που έχουμε για την καρδιά είναι ότι δεν είναι απλώς μια αντλία που επιτρέπει στο αίμα να τροφοδοτεί τον εγκέφαλο και τους υπόλοιπους ιστούς του σώματος. Η καρδιά έχει δικό της μαγνητικό πεδίο πάρα πολύ ισχυρό, 5000 φορές ισχυρότερο από αυτό που παράγει ο εγκέφαλος. Αυτό το πεδίο είναι μετρημένο στα μηχανήματα τα οποία μας λένε ότι έξω από το σώμα, περίπου 2 μέτρα επεκτείνεται αυτό γύρω από το σώμα και επιπλέον μας λένε ότι όταν ο άνθρωπος έχει αισθήματα
καλά το πεδίο του είναι παλλόμενο, αρμονικό, συμμετρικό και όταν τα αισθήματά του είναι κακά, μνησίκακα, ζηλοφθονία, μίσος, τότε είναι ασύμμετρο και επίσης έχει καταγραφεί και αυτό.

Δεν μας επαρκεί πλέον η αποδεδειγμένη σχέση Ε=mc2 που μας λέει ο Aϊστάιν. Αυτή η σχέση είναι απουσία της συνείδησης, ο ίδιος ο Αϊστάιν έλεγε ότι ζούμε ανεξάρτητα από το Σύμπαν. Δεν είναι ορθό αυτό. Η νέα κβαντική φυσική μελετά την αμφίδρομη σχέση μεταξύ μάζας, ενέργειας και συνείδησης χωρίς να έχουμε ορίσει τι είναι ακόμα η συνείδηση. Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να κάνει η συνείδηση. Κάποια χρονιά και στιγμή αυτόν τον αιώνα θα ξέρουμε τι ακριβώς
είναι η συνείδηση.»

Ο γνωστός βουδιστής συγγραφέας Ευστάθιος Λιακόπουλος υπογραμμίζει στο newsbomb.gr, πώς ένας πιστός οποιασδήποτε θρησκείας πρέπει να κάνει την προσευχή του για να επικοινωνήσει με τον Θεό:

«Η καλύτερη προσευχή είναι η σιωπή, μια απομόνωση και μια επικέντρωση στο παρόν και την ύπαρξή μας είναι ο καλύτερος τρόπος για να επικοινωνήσουμε με αυτό το οποίο υπάρχει χωρίς την ανάγκη να το μορφοποιήσουμε, να το σχεδιάσουμε ή να του δώσουμε χαρακτηριστικά ανθρώπινα. Διότι αυτή είναι και η αδυναμία της θεοκεντρικής αντίληψής μας, φτιάχνουμε ένα θεό στα μέτρα μας, ενώ το θείο δεν προσδιορίζεται από τις υποκειμενικές μας αντιλήψεις. Απλά βάζουμε πάνω ταμπέλες του τυπου ο θεός είναι παντοδύναμος, πανάγαθος, πάνσοφος, πανταχού παρών, αλλά αυτές είναι εκφορές τις οποίες εκφέρουμε από μια υποκειμενική και περιορισμένη αντίληψη.

Καλό είναι ορισμένες περιόδους της ημέρας με την ανατολή, το μεσημέρι και το βράδυ να κάνουμε μια προσευχή η οποία να έχει και εξωτερικά στοιχεία, ήδη να υποβαλλόμαστε σε μια κάθαρση νοητική και ψυχολογική και να καθόμαστε σε μια ευπρεπή στάση, να έχουμε ένα μέρος το οποίο να είναι το δικό μας μέρος που αισθανόμαστε ότι έχουμε την ικανότητα να χαλαρώσουμε».

Πηγή
http://vickytoxotis.blogspot.com/2011/01/blog-post_22.html
Διαβάστε περισσότερα...