Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, Ουάσινγκτον, ΗΠΑ.

National Museum of Natural History from Smithsonian Institution, 

Εξαιρετικό!!! Το μουσείο στην οθόνη μας!!! 

Α Π Ο Λ Α Υ Σ Ε ΤΟ 
 OΣO ΧΡΟΝΟ ΘΕΣ .. ΣΑΝ ΝΑ ΠΗΓΕΣ ΕΚΕΙ !!  






 Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.mnh.si.edu/vtp/1-desktop/
Σε τρία επίπεδα: Ground, First, Second floor.
Xειρισθείτε σωστά τα βέλη πλοήγησης. Ιδιαίτερα:
1) για τη μετάβαση σε καθένα από τα τρία πιο πάνω επίπεδα (ορόφους του μουσείου) και
2) για τη διαδοχική αλλαγή σκηνής/εικόνας με εκθέματα (προτελευταίο βέλος δεξιά) "next scene"

Ένας ευχάριστος εικονικός "περίπατος" και ταυτόχρονα ένα πολύ καλό εκπαιδευτικό εργαλείο!

Πηγή


Διαβάστε περισσότερα...

ΦΟΒΕΡΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΝΑ ΧΩΡΑ


Διαβάστε περισσότερα...

Η δολοφονικη μηχανη που λεγεται Συγχρονη Ιατρικη David Icke












Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύθηκε πριν μερικά χρόνια στο newsletter της ιστοσελίδας του David Icke στη διεύθυνση http://www.davidicke.com/ με τον τίτλο The killing machine … called « modern medicine ». Από τότε έχει κυκλοφορήσει ευρύτατα στο διαδίκτυο ενώ έχει αναδημοσιευτεί ολόκληρο στην εξής διεύθυνση
http://vaticproject.blogspot.com . Ο David Icke, με αφορμή την περιπέτεια υγείας του
φίλου και γνωστού του Brian Haw, ξεσπαθώνει εναντίον του ιατρικού κατεστημένου και των φαρμακοβιομηχανιών βγάζοντας τα άπλυτα τους στη φόρα. Και αυτά που έχει να τους προσάψει δεν είναι λίγα! Οι πιο υποψιασμένοι δεν θα εκπλαγούν και ιδιαίτερα αλλά όσοι δεν έχουν εμβαθύνει στην έρευνα για ιατρικές απάτες και βρομιές θα πέσουν απ’ τα σύννεφα με αυτά που θα διαβάσουν. Έχω διατηρήσει το περισσότερο φωτογραφικό υλικό που συνόδευε το πρωτότυπο κείμενο.
Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ … ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ « ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ »

Γιατί αυτοί οι βαθύτατα διαταραγμένοι « άνθρωποι » θα προτιμούσαν να πεθαίνουμε μαζικά παρά να θεραπευτούμε χρησιμοποιώντας μια εναλλακτική θεραπεία και γιατί έχουν δημιουργήσει το μύθο της χοληστερόλης και το φόβο του ήλιου για να βλάψουν το σώμα και την καρδιά – και τόσα άλλα.
Γεια σε όλους …
Καθώς ταξίδευα και έβγαζα ομιλίες στην Αμερική τον Οκτώβρη, έλαβα ένα μήνυμα να επικοινωνήσω με τον Brian Haw, τον ακτιβιστή για την ειρήνη που ξεκίνησε μια διαμαρτυρία 24 ώρες το 24ωρο και 7 μέρες την εβδομάδα έξω απ’ το κτίριο της Βουλής στο Λονδίνο το 2001 για να τονίσει από τότε τη σφαγή και τον πόνο των παιδιών που σκοτώθηκαν και ακρωτηριάστηκαν στους πολέμους στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ και για να δείξει τη φρίκη που προκαλεί η χρήση του απεμπλουτισμένου ουρανίου.
Η αφοσίωση του στον αγώνα του είναι πραγματικά το κάτι άλλο. Κάθεται βρέξει χιονίσει στην πλατεία απέναντι απ’ την είσοδο της Βουλής αντιμετωπίζοντας τις επιθέσεις των τραμπούκων και της αστυνομίας ( που πολύ συχνά είναι το ίδιο πράγμα ).
Πολλές φορές τον έχουν συλλάβει, τον έχουν κακοποιήσει, τον έχουν απειλήσει καθώς συνέχεια αντιστέκεται στις προσπάθειες της κυβέρνησης για την εκδίωξη του. Τα μέλη της κυβέρνησης του Tony Blair αισθάνθηκαν τόσο άβολα με την διαμαρτυρία του Brian Haw που γινόταν μπροστά στα μούτρα τους σε σημείο που ψήφισαν νέους νόμους για να τον διώξουν. Όμως οι νόμοι δεν μπορούσαν να έχουν αναδρομική ισχύ και έτσι ο Brian παρέμεινε στην πλατεία.


Έχω επισκεφτεί τον Brian μερικές φορές τα τελευταία χρόνια και έχουμε κουβεντιάσει για τις εξελίξεις. Σε πολλά πράγματα οι απόψεις μας δε συγκλίνουν αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Πάντα θαύμαζα την αφοσίωση του και τη δύναμη του χαρακτήρα του γιατί τραβάει το δρόμο του ότι κι αν προκύψει και είναι πραγματικά εξοργισμένος με αυτό που γίνεται στο όνομα μας στο Ιράκ και το Αφγανιστάν.
Έτσι στεναχωρήθηκα πολύ όταν πήρα το μήνυμα για τον Brian στην Αμερική που έλεγε ότι ήταν στο νοσοκομείο στο Λονδίνο με καρκίνο των πνευμόνων και ότι έπρεπε να επικοινωνήσω μαζί του.
Επέστρεψα πίσω δια μέσω Λονδίνου για να πάω στην επόμενη εκδήλωση στην Ευρώπη όπου θα μιλούσα και μόλις κατέβηκα απ’ το αεροπλάνο κατευθύνθηκα αμέσως προς το νοσοκομείο κοντά στο κτίριο της Βουλής για να δω τον Brian.
Αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση ήταν πως παρά τη διάγνωση η έννοια του Brian ήταν το πως θα επιστρέψει στη θέση του στην πλατεία το συντομότερο δυνατό.
Του είχαν πει ότι έπασχε από καρκίνο των πνευμόνων που ήταν « εγχειρήσιμος ». Αλλά ο όρος « εγχειρήσιμος », όπως προέκυψε στη συνέχεια, σήμαινε ότι μπορούσε να γίνει αφαίρεση του πνεύμονα και μετά άλλαξαν γνώμη επειδή είπαν ότι ο άλλος πνεύμονας δεν ήταν αρκετά δυνατός για να τα καταφέρει μόνος του. Καθώς καθόμουν δίπλα του, ένας νεαρός γιατρός ήρθε και άρχισε να μιλάει για μια επέμβαση που θα εμπόδιζε τον όγκο να φράξει την τραχεία και μετά πρότεινε τη
συνηθισμένη θεραπεία που ακολουθεί την επέμβαση – τη χημειοθεραπεία.
Τα φάρμακα της χημειοθεραπείας είναι δηλητήρια που σκοτώνουν τα κύτταρα, όχι απλά τα καρκινικά κύτταρα αλλά όλα τα κύτταρα, συμπεριλαμβανομένων και των κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος. Το ζήτημα είναι το αν τα φάρμακα θα σκοτώσουν τα καρκινικά κύτταρα προτού καταστρέψουν αρκετά υγιή κύτταρα και οδηγήσουν το σώμα στο θάνατο. Και ακόμα και αν μερικές φορές υπάρχει επιτυχία, η χημειοθεραπεία θα έχει καταστρέψει αρκετά κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος με αποτέλεσμα ο ασθενής να είναι πολύ πιο επιρρεπής στο να αναπτύξει περισσότερους καρκίνους και αρρώστιες που κανονικά ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα θα αντιμετώπιζε.
Ο Brian απέρριψε τη χημειοθεραπεία και ήθελε να ακολουθήσει την εναλλακτική θεραπεία που βασίζεται στο έργο του Ιταλού ογκολόγου Tullio Simoncini, « Cancer Is A Fungus … And It Is Curable » ( σ.τ.μ. Ο Καρκίνος Είναι Μύκητας … Και Θεραπεύεται ) το οποίο έχω αναφέρει στο newsletter μου.

Ο Simoncini ήταν ένας κορυφαίος χειρούργος-ογκολόγος στην Ιταλία που είχε κουραστεί να βλέπει παιδιά να πεθαίνουν όχι απλά απ’ τον καρκίνο αλλά απ’ τη χημειοθεραπεία και την ακτινοθεραπεία. Στα βιβλία μου το περιγράφω ως « Dying to be cured » ( σ.τ.μ. Πεθαίνεις για να θεραπευτείς ).
Σκέφτηκε ότι έπρεπε να υπάρχει κάποιος καλύτερος τρόπος θεραπείας και άρχισε να επανεξετάζει την ασθένεια του καρκίνου απ’ το μηδέν και χωρίς προκαταλήψεις σχετικά με το τι ήταν και πως μπορούσε να νικηθεί.
Η έρευνα που ακολούθησε και η εμπειρία του στο χώρο της ογκολογίας και της χειρουργικής τον οδήγησαν στην ανακάλυψη ότι ο καρκίνος προκαλείται από ένα μύκητα γνωστό ως Candida. Σχεδόν όλοι έχουν Candida, έναν οργανισμό που μοιάζει με ζυμομύκητα, αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα γιατί το ανοσοποιητικό σύστημα τον ελέγχει. Το πρόβλημα παρουσιάζεται μόνο όταν το ανοσοποιητικό σύστημα βρίσκεται σε καταστολή και είναι εξασθενισμένο (από το άγχος, τα φάρμακα, τα ναρκωτικά, τα συντηρητικά τροφίμων, την ηλεκτρομαγνητική μόλυνση κτλ. ή αλλιώς τη « σύγχρονη ζωή »). Τότε η Candida μεταμορφώνεται σε έναν ισχυρό μύκητα που μπορεί να βγει εκτός ελέγχου και να κατακλύσει το σώμα και τα όργανα του.
Το ανοσοποιητικό σύστημα αντιδρά με πανικό σε αυτή την εξάπλωση του μύκητα κατασκευάζοντας κυτταρικά τοιχώματα ή φράγματα – τα οποία είναι γνωστά ως « καρκινικοί όγκοι » – για να προστατέψει το σώμα απ’ την επίθεση των μυκήτων.
Αυτό δεν είναι τόσο μια κυτταρική δυσλειτουργία όσο μια απελπισμένη προσπάθεια αναχαίτισης της επίθεσης του μύκητα. Όταν τμήματα του μύκητα αποσπώνται και κατακλύζουν άλλα μέρη του σώματος, το ανοσοποιητικό σύστημα αντιδρά με τον ίδιο τρόπο και έτσι έχουμε αυτό που ονομάζεται δευτερεύων καρκίνος.
Μπορείς να δοκιμάσεις να αφαιρέσεις τη ρίζα του προβλήματος χειρουργικά αλλά αν ο μύκητας είναι ακόμα ενεργός θα επιστρέψει απλά κάπου αλλού. Γι’ αυτό το ποσοστό επιβίωσης για ασθενείς με καρκίνο των πνευμόνων στο Ηνωμένο Βασίλειο πχ. είναι μόλις 29.7% μετά από ένα χρόνο και 8.8% μετά από πέντε χρόνια.
Ο Simoncini ξεκίνησε την ανακάλυψη του όταν αναρωτήθηκε γιατί υπήρχαν πάντα λευκές μπαλίτσες γύρω απ’ τον καρκινικό όγκο όποτε έκανε εγχείρηση σε καρκινοπαθείς. Και τότε συνειδητοποίησε γιατί συνέβαινε αυτό.


Η Candida, όπως βλέπετε εδώ και στους καρκινικούς όγκους παραπάνω, είναι λευκή.
Πριν λίγους μήνες μοιράστηκα με τον Tullio Simoncini μια ημερήσια παρουσίαση που είχε οργανωθεί απ’ τον Mike Lambert της κλινικής Shen ένα δρόμο πιο κάτω απ’ το σπίτι μου και ο Tullio με εντυπωσίασε βαθύτατα ως άνθρωπος και ως επιστήμονας. Έχει πάθος να βοηθάει ανθρώπους που δεν θα χρειαστεί να πεθάνουν αν φροντιστούν όπως πρέπει και ακολουθήσουν θεραπευτική αγωγή με μια από τις ισχυρότερες αντιμυκητιακές ουσίες στον πλανήτη – τη διττανθρακική σόδα ( σ.τ.μ. δηλαδή τη μαγειρική σόδα ) , ναι αυτό το πράγμα που μπορείς να αγοράσεις στο σούπερ μάρκετ δίνοντας ένα γελοίο ποσό.
Πως μπορεί το βασικό συστατικό του μπέικιν πάουντερ να σκοτώνει τον καρκίνο; Είναι απίστευτα αποτελεσματικό στο να σκοτώνει το μύκητα Candida και όταν αυτό συμβαίνει, το ανοσοποιητικό σύστημα διαλύει το κυτταρικό φράγμα – τον όγκο – γιατί δε χρειάζεται πλέον.
Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι γνώριζαν για τις θεραπευτικές ιδιότητες των αντιμυκητιακών ουσιών και Ινδικά βιβλία γραμμένα πριν από χιλιάδες χρόνια πραγματικά συνιστούν αυτές με τη μεγαλύτερη δραστικότητα για τη θεραπεία του καρκίνου. Επειδή ο καρκίνος δε μπορεί να υπάρξει σε ένα αλκαλικό περιβάλλον – ο μύκητας μπορεί να υπάρξει μόνο σε ένα όξινο περιβάλλον και υπάρχει τόσος καρκίνος τριγύρω επειδή η διατροφή και ο τρόπος ζωής έχουν κάνει τα σώματα των ανθρώπων απίστευτα όξινα. Ακόμα και το άγχος και τα αρνητικά συναισθήματα εμφανίζονται χημικά ως οξέα στο σώμα.

Τι είναι η διττανθρακική σόδα; Μια ισχυρή αλκαλική ουσία.
Η αλκαλοποίηση του σώματος αυξάνει επίσης την παροχή του οξυγόνου στην πληγείσα απ’ τον καρκίνο περιοχή και ο καρκίνος δε μπορεί να επιβιώσει σε μια ατμόσφαιρα πλούσια σε οξυγόνο. Η διττανθρακική σόδα είναι πολύ πιο αποτελεσματική από τα αντιμυκητιακά φάρμακα και έχει ένα άλλο φοβερό πλεονέκτημα – οι μύκητες δε μπορούν να μεταλλαχθούν ώστε να αναπτύξουν νέα στελέχη με ανοσία σ’ αυτή όπως μπορεί να συμβεί με τα άλλα φάρμακα.
Στην παρουσίαση του Simoncini είδα εντυπωσιακές φωτογραφίες από το στάδιο πριν τη θεραπεία και μετά απ’ αυτή και παρακολούθησα ένα πλήθος ανθρώπων που είχαν να διηγηθούν επιβλητικές ιστορίες για τις « θαυματουργές » θεραπείες τους και την ανάρρωση τους ακόμα κι από προχωρημένα στάδια του καρκίνου.
Εδώ μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα της διττανθρακικής σόδας στην αφαίρεση των μαύρων μαζών των καρκίνων.
Έναν Αμερικάνο τον έστειλαν στο σπίτι του απ’ το νοσοκομείο και του είπαν απλά να απολαύσει το χρόνο που του απέμενε γιατί δε γινόταν τίποτα, αλλά όταν πέτυχε τυχαία το Simoncini στο διαδίκτυο και πήγε για θεραπεία στην Ιταλία επέστρεψε στο νοσοκομείο για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Μία κυρία μίλησε για το πως θεραπεύτηκε από τον καρκίνο του μαστού μέσα σε επτά μέρες. Ο ίδιος γνωρίζω ότι πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν δει τους καρκίνους τους να εξαφανίζονται έπειτα από τη θεραπεία του Simoncini και άλλοι γιατροί έχουν αρχίσει να ακολουθούν το παράδειγμα του, αν και πάντα κάτω από τις τρομερές πιέσεις των ιατρικών οργανισμών και των κυβερνητικών αρχών που χρηματοδοτούνται και ελέγχονται απ’ τα καρτέλ των φαρμακευτικών εταιρειών που θέλουν να συντρίψουν οποιαδήποτε εναλλακτική θεραπεία πάει κόντρα στο νυστέρι, τη χημειοθεραπεία και την ακτινοθεραπεία.
Όταν ο Simoncini ανακάλυψε ότι η θεραπεία του είχε αποτέλεσμα, προσέγγισε τους επίσημους ιατρικούς οργανισμούς στην Ιταλία για να ζητήσει να γίνουν κλινικές δοκιμές ώστε να αποδείξει πόσο αποτελεσματική ήταν. Αν το ιατρικό κατεστημένο ενδιαφερόταν πραγματικά για τους ασθενείς και το καλό τους θα άρπαζε αυτή την ευκαιρία. Αντί γι’ αυτό όμως φρόντισαν να αφαιρέσουν την άδεια ασκήσεως του ιατρικού επαγγέλματος απ’ τον Simoncini και επιχείρησαν να σταματήσουν τη θεραπεία του ενώ οργάνωσαν τη διαπόμπευση του απ’ τα Μ.Μ.Ε και τον απείλησαν με φυλάκιση. Τον διέγραψαν απ’ τον ιατρικό οργανισμό της Ιταλίας και δεν τον άφηναν να βλέπει ασθενείς λόγω « της χρήσης μη εγκεκριμένων θεραπειών ».
Αυτοί και οι όμοιοι τους σε όλο τον κόσμο είναι άρρωστοι με όλη τη σημασία της λέξης. Άρρωστοι στην καρδιά και άρρωστοι στο μυαλό. Όσο για το αν είναι άρρωστοι στην ψυχή έχω αμφιβολίες γιατί μπορεί να μην έχουν καν ψυχή.
Η εμπειρία του Brian Haw αποτελεί ένα τυπικό παράδειγμα του τι συμβαίνει. Του εξήγησα τη θεραπεία και του κανόνισα μια συνάντηση με τον Mike Lambert απ’την κλινική Shen, ο οποίος με τη σειρά του κανόνισε γι’ αυτόν μια τηλεφωνική συνομιλία με τον Tullio Simoncini.

Ο Mike Lambert απ’ την κλινική Shen http://www.theshenclinic.com/
Τότε ήταν που άρχισαν τα προβλήματα. Ήταν φανερό ότι είχε γίνει βούκινο στο νοσοκομείο του Λονδίνου που νοσηλευόταν ο Brian αυτό που σχεδιάζαμε και ξαφνικά ο Mike δέχθηκε ένα τηλεφώνημα απ’ το Βρετανικό Γενικό Ιατρικό Συμβούλιο που τον προειδοποιούσε να μην τολμήσει να εφαρμόσει καμία τέτοια θεραπεία στη Βρετανία – κάτι που ούτως ή άλλως δεν είχε πρόθεση να κάνει.
Ακόμα, ο Tullio Simoncini χρειαζόταν να δει τις γνωματεύσεις και τις ακτινογραφίες του Brian ώστε να μάθει που ακριβώς βρισκόταν ο καρκίνος και να εκτιμήσει πόσο προχωρημένος ήταν. Όμως το νοσοκομείο τις κρατούσε για εβδομάδες και δε μας άφηνε να τις πάρουμε πράγμα που έκανε αδύνατη τη διάγνωση για τη θεραπεία του. Έτσι χάθηκε χρόνος.
Πήγα με τον Mike να δούμε τον Brian και να ρωτήσουμε το προσωπικό του νοσοκομείου τι στα κομμάτια γινόταν με τις γνωματεύσεις κτλ. και δεν του τις έδιναν. Στην πραγματικότητα ήταν αφημένες στο γραφείο της πτέρυγας αλλά δε μπορούσαν να του τις παραδώσουν χωρίς άδεια από τη διεύθυνση του νοσοκομείου και μας είπαν ότι έπρεπε να περάσουν 40 μέρες – ναι 40 μέρες – για να τις παραδώσουν στον ασθενή.
Τι νόημα έχει αυτό; Οι περισσότεροι ασθενείς μέχρι τότε είτε θα έχουν πεθάνει είτε θα έχουν πάρει εξιτήριο. Εξέφρασα ανοιχτά το πως αισθανόμουν για αυτή την εξωφρενική κατάσταση και την άλλη μέρα μας έδωσαν αυτά που θέλαμε. Αλλά όταν τα στείλαμε στον Simoncini μας είπε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τις αξονικές τομογραφίες – ήταν θολές, αλλοιωμένες και αδύνατο να διαβαστούν σωστά.
Αυτό έχει ζωτική σημασία για τον εξής λόγο. Όταν η διττανθρακική σόδα διαλυμένη σε νερό έρθει σε επαφή με τον μύκητα, τον αφήνει νεκρό – κάθε φορά. Γι’ αυτό, με εξαίρεση τον καρκίνο των οστών, μπορείς να καταστρέψεις σχεδόν κάθε καρκινικό όγκο αν καταφέρεις να εναποθέσεις το διάλυμα της διττανθρακικής σόδας πάνω στον μύκητα/όγκο.
Αν αυτή η θεραπεία ήταν σε μεγάλο βαθμό διαθέσιμη στα νοσοκομεία, τότε δε θα υπήρχε αυτό το πρόβλημα γιατί μέσω μιας χειρουργικής επέμβασης το διάλυμα θα μπορούσε να εγχυθεί οπουδήποτε. Επίσης αυτό μπορεί να γίνει χωρίς καμία επέμβαση αν η περιοχή του σώματος που μας αφορά αιματώνεται καλά γιατί η διττανθρακική σόδα μπορεί να εισαχθεί στην κυκλοφορία του αίματος όσο πιο κοντά γίνεται στο μύκητα και το αίμα θα την πάει στο σημείο που θέλουμε.
Σε μερικά είδη καρκίνου, όπως του λάρυγγα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από του στόματος και στον καρκίνο του δέρματος φυσικά τα πράγματα είναι πιο απλά – τοποθετείται πάνω του – όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω εικόνες από το πριν και το μετά.
Χειρουργικές επεμβάσεις για αυτή τη ριζοσπαστική θεραπεία δεν επιτρέπονται εξαιτίας του ιατρικού κατεστημένου που υπηρετεί τα συμφέροντα των φαρμακοβιομηχανιών και έτσι ο Tullio Simoncini έπρεπε να αναπτύξει τη χρήση των ενδοσκοπίων, τα οποία είναι μακριά σωληνάκια που χρησιμοποιούν οι γιατροί για να δουν το εσωτερικό του σώματος χωρίς να κάνουν εγχείρηση. Κάτι τέτοιο επιτρέπει στη διττανθρακική σόδα να τοποθετηθεί κατευθείαν πάνω στον καρκίνο – μύκητα.
Αυτό σήμαινε ότι, μετά τον εξοστρακισμό του απ’ την ιατρική κοινότητα επειδή βρήκε μια αποτελεσματική θεραπεία για τον καρκίνο, ο Simoncini έπρεπε να συνεργαστεί με ιδιωτικές κλινικές που έχουν ιατρικό προσωπικό με άδεια να χρησιμοποιεί τα ενδοσκόπια και αυτό έχει κάνει τη θεραπεία πολύ πιο ακριβή απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα. Η διττανθρακική σόδα από μόνη της είναι τόσο φτηνή όσο τα πατατάκια.
Όλα αυτά μπορούν να κάνουν την οργάνωση της θεραπείας μια πολύ δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία και προς τιμήν του ο Mike Lambert έκανε τουλάχιστον 100 τηλεφωνήματα καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες για να βρεθεί μια κλινική στην οποία ο Brian Haw θα μπορούσε να κάνει τη θεραπεία.
Τότε όμως έφτασαν τα νέα ότι οι Ιταλικές αρχές είχαν κινηθεί και πάλι δικαστικά ενάντια στον Simoncini για να του απαγορέψουν ακόμα και τη συνεργασία με τις Ιταλικές κλινικές και το προσωπικό τους που τον βοηθούσε στο έργο του.
Δε βλέπουν καμία ειρωνεία ή αντίφαση στο γεγονός ότι όπως μου είπε ο Mike Lambert : « Η διττανθρακική σόδα χορηγείται συχνά ενδοφλέβια σε περιπτώσεις μεταβολικής οξέωσης, νεφρικών δυσλειτουργιών κτλ., και μερικές φορές χρησιμοποιούνται διαλύματα με περιεκτικότητα 8,4% ενώ ο Tullio Simoncini χρησιμοποιεί διαλύματα με ανώτατη περιεκτικότητα 5%.
Αυτό δείχνει την απελπισμένη προσπάθεια του ιατρικού κατεστημένου που ελέγχεται από τις φαρμακοβιομηχανίες να εμποδίσει τον κόσμο να δει πόσο αποτελεσματική είναι αυτή η θεραπεία. Αλλά από που κι ως που μπορεί να περιμένει κανείς συμπαράσταση ή τιμιότητα από ένα σύστημα ελέγχου που δεν έχει πρόβλημα να στοχοποιεί πόλεις ολόκληρες με άμαχο πληθυσμό και να ενορχηστρώνει γεγονότα σαν αυτά της 11/9 και άλλες εκτρωματικές πράξεις;
Αυτή είναι η νοοτροπία με την οποία έχουμε να κάνουμε και το κατεστημένο είναι τρομοκρατημένο στην ιδέα ότι κάποιος επώνυμος άνθρωπος με κύρος θα θεραπευτεί με αυτό τον τρόπο και με το παράδειγμα του θα καταστρέψει το Μαγαζάκι του Τρόμου των φαρμακευτικών εταιρειών και των μεγαλογιατρών δίνοντας δημοσιότητα στην αποτελεσματικότητα αυτής της θεραπείας και εκθέτοντας τις συστηματικές προσπάθειες για την απόκρυψη της.
Επίσης έχω επισημάνει το έργο δύο Βρετανών επιστημόνων και ερευνητών, των καθηγητών Gerry Potter και Dan Burke, οι οποίοι ανακάλυψαν την αποτελεσματικότητα μερικών φυσικών αντικαρκινικών ουσιών που ονομάζονται σαλβεστρόλες ( σ.τ.μ. salvestrols στο πρωτότυπο κείμενο ) και οι οποίες βρίσκονται σε πολλά φρούτα και λαχανικά. Τι ρόλο έχουν οι σαλβεστρόλες στα φρούτα και τα λαχανικά; Να σκοτώνουν τους μύκητες – δείτε στο newsletter της ιστοσελίδας μου το άρθρο « Stopping Cancer … The Way It Was Meant To Be » ( σ.τ.μ. Σταματώντας τον καρκίνο με τον τρόπο που θα έπρεπε ).
Η ριζοσπαστική δουλειά των Potter και Burke μας δίνει τη δυνατότητα και να θεραπεύσουμε τον καρκίνο και να προστατευθούμε απ’ αυτόν αλλά για μια ακόμα φορά έχουμε την επανάληψη του γνωστού πια σκηνικού – οι ερευνητές παρενοχλούνται συνεχώς και το έργο τους υπονομεύεται απ’ το ιατρικό κατεστημένο που δεν επιθυμεί την επιτυχία τους.

Τα « φάρμακα » των φαρμακοβιομηχανιών και οι κυνηγοί κεφαλών τους.
Στο τέλος ο Mike Lambert παρά τις αναποδιές τα κατάφερε και κανονίστηκε ο Brian Haw να ξεκινήσει θεραπεία σε κάποια Ευρωπαϊκή χώρα μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες κι όλα αυτά χάρη στην εκπληκτική ανταπόκριση σας στην έκκληση που έκανα αυτή την εβδομάδα μέσα απ’ την ιστοσελίδα για δωρεά χρημάτων ώστε να καλυφθούν τα έξοδα θεραπείας, μετακινήσεων και διαμονής του Brian Haw.
Η ανακούφιση μου δεν περιγράφεται μετά απ’ όλο αυτό το διάστημα που χάσαμε χρόνο εξαιτίας των συνθηκών στις οποίες αναφέρθηκα προηγουμένως.
Δεν υπάρχουν εγγυήσεις για το αν θα γίνει καλά ο Brian, ακόμα πρέπει να βρεθεί η ακριβής θέση του καρκίνου, σε πόσο προχωρημένο στάδιο βρίσκεται κ.ο.κ αλλά του δόθηκε η καλύτερη δυνατή ευκαιρία παρά τις πιθανότητες που είναι εναντίον του λόγω του πολύ χρόνου που ήδη έχει χαθεί.
Πόση κακία υπάρχει στον κόσμο όταν για να κανονίσεις μια θεραπεία που θα μπορούσε να βοηθήσει έναν καρκινοπαθή πρέπει να κάνεις τα αδύνατα δυνατά;
Πως είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι είμαστε ελεύθεροι όταν δεν έχουμε καν το δικαίωμα να αποφασίσουμε ποια θεραπεία θα επιλέξουμε για το ίδιο μας το σώμα που καταρρέει; Για σκεφτείτε το. Αυτό και μόνο το γεγονός δείχνει ξεκάθαρα ότι ο φασισμός βασιλεύει στον κόσμο που ζούμε.
Το μέγεθος της επίθεσης ενάντια στην υγεία των ανθρώπων μπορεί να φανεί απ’ την παρακάτω ιστορία – αυτής του ήλιου. Μας λένε να φοβόμαστε τον ήλιο και να μένουμε μακριά απ’ αυτόν ή να απλώνουμε πάνω μας χημικές αντηλιακές κρέμες για να προστατευθούμε από τον καρκίνο του δέρματος.
Κατά τον ίδιο τρόπο, μας λένε να φοβόμαστε τη χοληστερόλη και να προσπαθούμε να την κρατήσουμε χαμηλά, μειώνοντας την κατανάλωση ζωικών λιπαρών και παίρνοντας φάρμακα γνωστά ως στατίνες που αποφέρουν κέρδη πολλών δισεκατομμυρίων στις φαρμακοβιομηχανίες, για να αποτρέψουμε τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιοπαθειών.
Αλλά όπως μου είπε ο Mike Lambert αυτή την εβδομάδα και οι δύο αυτές εκστρατείες – ενάντια στην έκθεση στον ήλιο και ενάντια στη χοληστερόλη – μαζί με τη συνακόλουθη προπαγάνδα τους είναι κατά βάση συνδεδεμένες μεταξύ τους και έχουν σχεδιαστεί για να μας καταστρέψουν σωματικά, νοητικά και συναισθηματικά, όπως θα σας εξηγήσω παρακάτω.
Ο στόχος τους είναι η μείωση της ποσότητας μιας ουσίας που λέγεται βιταμίνη D3 και η οποία παράγεται όταν το δέρμα μας εκτίθεται στις υπεριώδεις ακτίνες B του ήλιου ( UVB ) ενώ μπορούμε επίσης να τη βρούμε σε τροφές όπως τα λιπαρά ψάρια, το κρέας, τα μανιτάρια και τα αυγά. Η ανεπάρκεια της βιταμίνης D3 σχετίζεται με καταστάσεις όπως ραχίτιδα, απώλεια οστικής μάζας, καρκίνο, σκλήρυνση κατά πλάκας, ρευματοειδή αρθρίτιδα, διαβήτη, Πάρκινσον και Αλτσχάιμερ. Η έλλειψη της βιταμίνης D3 μπορεί επίσης να προκαλέσει κατάθλιψη.
Όταν πασαλείφεστε με αντηλιακές κρέμες μπλοκάρετε την απορρόφηση της ηλιακής ακτινοβολίας που είναι απαραίτητη για την παραγωγή της βιταμίνης D3 απ’ το σώμα και οι χημικές ουσίες της αντηλιακής κρέμας είναι αυτές που προκαλούν τον καρκίνο του δέρματος – όχι ο ήλιος.
Φυσικά θα καείτε αν καθίσετε υπερβολική ώρα στον ήλιο – αυτό είναι μια άλλη ιστορία και δική σας επιλογή – αλλά χρειάζεστε λίγη ωρίτσα έξω στη λιακάδα για να αποκτήσετε μια επαρκή ημερήσια δόση βιταμίνης D3 ( στην πραγματικότητα δεν είναι βιταμίνη αλλά ορμόνη όπως μου λέει ο Mike Lambert ). Η χρονική διάρκεια της απαραίτητης έκθεσης στον ήλιο είναι περίπου 20 λεπτά με μισή ώρα τη μέρα για τα άτομα με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και 3 με 6 φορές περισσότερη για τα άτομα με σκουρόχρωμη επιδερμίδα.
Ορίστε λοιπόν πια είναι η σύνδεση με την εκστρατεία που έχουν εξαπολύσει εδώ και πολλά χρόνια ενάντια στη χοληστερόλη – η χοληστερόλη είναι αυτή που μεταβολίζει ( προκαλεί μια χημική αντίδραση που μετατρέπει ) τις ακτίνες του ήλιου σε βιταμίνη D3. Ο συνδυασμός αντηλιακών και μειωμένης χοληστερόλης έχει ως επακόλουθο την ανεπάρκεια βιταμίνης D3 και έτσι υπάρχουν περισσότερες περιπτώσεις καρκίνων, σκλήρυνσης κατά πλάκας, ρευματοειδούς αρθρίτιδας, διαβήτη, Πάρκινσον, Αλτσχάιμερ, παθήσεων των οστών, κατάθλιψης και νοητικής υστέρησης.
Η εμμονή με τις χαμηλές σε λιπαρά και χοληστερόλη δίαιτες είναι σχεδιασμένη απ’ αυτούς που δουλεύουν παρασκηνιακά ώστε να οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια τον κόσμο στις παραπάνω ασθένειες αλλά και σε άλλες.
Η χοληστερόλη αποτελεί ένα βασικό δομικό στοιχείο των κυττάρων και όπως λέει ο Mike Lambert είναι απαραίτητη για … το σώμα, τα μαλλιά, το δέρμα, την αναδόμηση των νυχιών, τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, την παραγωγή των ορμονών συμπεριλαμβανομένων των αρσενικών και των θηλυκών σεξουαλικών ορμονών, για να μπορούν τα κύτταρα να απορροφούν θρεπτικά συστατικά και να αποβάλλουν τις άχρηστες ουσίες, για την αποκατάσταση των τραυματισμένων μυών συμπεριλαμβανομένου και του καρδιακού μυ. Επίσης η μειωμένη χοληστερόλη ανακόπτει τη διαδικασία ανάπτυξης και επιδιόρθωσης των κυττάρων ενώ ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που πάσχουν από κατάθλιψη και σκέφτονται την αυτοκτονία έχουν βρεθεί να έχουν χαμηλή χοληστερόλη.
Υπάρχει μεγαλύτερη ειρωνεία απ’ το να μειώνουν την ποσότητα ενός στοιχείου βασικού για την επιδιόρθωση του καρδιακού μυ δήθεν για να προστατέψουν τον κόσμο απ’ τις καρδιοπάθειες, ακόμα και όταν κάποιος έχει υποστεί ζημιά στον καρδιακό μυ; Γνωρίζετε ότι περίπου το 75% αυτών που παθαίνουν ανακοπή έχουν φυσιολογικά επίπεδα χοληστερόλης;
Αυτό είναι το βασικό μοτίβο που παρατηρεί κανείς όταν εμβαθύνει αρκετά την έρευνα του για την παγκόσμια συνωμοσία. Τα πράγματα που είναι τα πιο σημαντικά για την ευημερία του ανθρώπου και για τη σωματική, τη νοητική και τη συναισθηματική του υγεία, δαιμονοποιούνται από το σύστημα για να μας κάνει να τα φοβόμαστε – όπως ακριβώς δαιμονοποιούν το διοξείδιο του άνθρακα, ένα βασικό συστατικό για τη ζωή στη Γη. Η πλεκτάνη είναι τόσο καλοστημένη που ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας των περισσότερων ερευνητών και συγγραφέων που ασχολούνται με τις θεωρίες συνωμοσίας.
Η « θεραπεία » για τη χοληστερόλη – η « θεραπεία » για ένα συστατικό βασικό για τη λειτουργία του σώματος – είναι τα φάρμακα που λέγονται στατίνες και τα οποία είναι σχεδιασμένα ώστε να χαμηλώνουν τη χοληστερόλη και έχουν ως αποτέλεσμα όλες τις συνέπειες που περιέγραψα παραπάνω και πολλές άλλες ακόμα. Περίπου 7 εκατομμύρια άνθρωποι παίρνουν τακτικά αυτά τα φάρμακα τώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο ( τα οποία στοιχίζουν κάθε χρόνο 450 εκατομμύρια λίρες στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ) και υπολογίζεται ότι 40 εκατομμύρια άνθρωποι τα χρησιμοποιούν στις Η.Π.Α. Τώρα μάλιστα η Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής έχει δώσει οδηγίες και επιδιώκει να εξετάζονται τα παιδιά από δύο χρονών για τα επίπεδα της χοληστερόλης τους και μερικά να αρχίζουν τη « θεραπεία » τους με στατίνες από την ηλικία των οκτώ ετών.
Αλλά εδώ είναι το ζουμί …
Οι στατίνες μπλοκάρουν την παραγωγή μιας ουσίας απ’ το συκώτι που λέγεται συνένζυμο Q10 (CoQ10) πράγμα το οποίο στη συνέχεια μπλοκάρει την παραγωγή χοληστερόλης – μια μελέτη του πανεπιστημίου της Κολούμπια αποκάλυψε ότι τα επίπεδα του συνένζυμου Q10 μειώνονταν κατά 50% μέσα σε 30 μόλις μέρες απ’ την έναρξη της « θεραπευτικής » αγωγής με στατίνες. Κι όμως το συνένζυμο Q10 έχει ζωτική σημασία για την παραγωγή ενέργειας στους μυς και χωρίς αυτό ο καρδιακός μυς δε λειτουργεί σωστά πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακή ανεπάρκεια!
Όπως λέει ο Mike Lambert, οι ερευνητές έχουν ανακαλύψει ότι αν τα επίπεδα του συνένζυμου Q10 πέσουν κατά 75% τότε το παιχνίδι έχει τελειώσει. Ο Mike έχει να πει ακόμα : « Όταν πλησιάζουμε την ηλικία των 80 ετών ( ή και πολύ νωρίτερα ), η ικανότητα του σώματος μας να παράγει το συνένζυμο Q10 πέφτει κατακόρυφα, μειώνεται κατά 65%, οπότε μπορείτε να φανταστείτε τι συμβαίνει όταν κάποιος ηλικιωμένος παίρνει στατίνες ».
Επίσης μας ενθαρρύνουν να καταναλώνουμε τα λεγόμενα τρανς λιπαρά, γνωστά κυρίως ως ακόρεστα λιπαρά, για να προστατέψουμε την καρδιά μας παρότι σε κλινικές μελέτες που έχουν γίνει το συγκεκριμένο είδος λιπαρών έχει βρεθεί να σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης στεφανιαίας νόσου!
Για μια ακόμα φορά, εδώ και πολλά χρόνια συναντώ το ίδιο πράγμα, η αλήθεια είναι το ακριβώς αντίθετο απ’ αυτό που μας λένε και το αποτέλεσμα είναι το αντίθετο απ’ αυτό που υποστηρίζουν τα καρτέλ των φαρμακοβιομηχανιών και ο στρατός γουρουνιών τους που κατέχει κυβερνητικά αξιώματα, το ιατρικό κατεστημένο και τα Μ.Μ.Ε.
Άλλες παρενέργειες από τις στατίνες περιλαμβάνουν τον αυξημένο κίνδυνο ηπατικής και νεφρικής ανεπάρκειας, τις μυοπάθειες, τον καταρράκτη,τη δυσκοιλιότητα ή τη διάρροια, τους πονοκεφάλους, την αϋπνία, την απώλεια όρεξης, τον πόνο ή την απώλεια της αίσθησης στις νευρικές απολήξεις, νοητικές και νευρολογικές διαταραχές όπως έντονη νευρικότητα και απώλεια μνήμης.
Ο Σουηδός γιατρός και ειδικός στη χοληστερόλη Dr Uffe Ravnskov ανέφερε σχετικά με τις παρενέργειες των στατινών : « Η χοληστερόλη έχει ζωτική σημασία για την ανάπτυξη και τη λειτουργία του εγκεφάλου γι’ αυτό δε μου κάνει εντύπωση που εμφανίζονται διάφορα ψυχολογικά προβλήματα ». Οι κλινικές δοκιμές των φαρμάκων είναι στημένες ως συνήθως και τα αποτελέσματα τους αλλοιώνονται για να παραμείνουν κρυφές οι αρνητικές συνέπειες που μπορεί να έχουν. Ο Dr Ravnskov λέει ότι ο λόγος για τον οποίο οι στατίνες θεωρούνται ασφαλή φάρμακα είναι το ότι στις κλινικές δοκιμές δε συμπεριλαμβάνονται άνθρωποι που είναι πιθανό να παρουσιάσουν προβλήματα υγείας. Αναφέρει χαρακτηριστικά ότι σε μια τέτοια
« δοκιμή », τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύτηκαν το 2005 στο ιατρικό περιοδικό της Νέας Αγγλίας ( New England Journal of Medicine ), το 46% από τους 18.000 ανθρώπους που είχαν επιλεγεί αρχικά αποκλείστηκε είτε επειδή είχε κάποια ασθένεια είτε επειδή δεν είχε την επιθυμητή ανταπόκριση στο φάρμακο. Σπουδαία δοκιμή!

Οι φαρμακοβιομηχανίες έρχονται – θέλουμε μόνο το καλό σου …
Μιλάμε για μεγάλη σαπίλα και όπως πάντα ο στόχος που επιδιώκεται είναι η καταστροφή της υγείας και της ευημερίας των ανθρώπων σε μαζική κλίμακα με απώτερο σκοπό την εξολόθρευση των ηλικιωμένων και τον αποπληθυσμό γενικότερα. Και αυτό είναι απλώς ένα απ’ τα εκατομμύρια παραδείγματα που υπάρχουν.
Γι’ αυτό το λόγο οι σύγχρονες ποικιλίες φρούτων και λαχανικών έχουν τροποποιηθεί ώστε να έχουν μια πολύ μικρή περιεκτικότητα σε σαλβεστρόλες – που είναι φυσικές αντικαρκινικές ουσίες – και γι’ αυτό στη σύγχρονη εκβιομηχανισμένη γεωργία χρησιμοποιούνται μυκητοκτόνα χημικά για να σκοτώνονται οι μύκητες με τεχνητό τρόπο ώστε να μη βρεθούν τα φυτά στην ανάγκη να κατασκευάσουν σαλβεστρόλες για να προστατευθούν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μπορείς να βρεις αξιόλογες ποσότητες από σαλβεστρόλες μόνο στα βιολογικά προϊόντα ( ο όρος αυτός έχει εκφυλιστεί και έχει αλλοιωθεί η έννοια του εξαιτίας των αλυσίδων σουπερμάρκετ και πολλών προμηθευτών ) και γι’ αυτό τα καρτέλ της βιοτεχνολογίας έχουν εξαπολύσει μια μεγάλη εκστρατεία ενάντια στη βιολογική γεωργία.
Επίσης μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι τα πιο διαδεδομένα μυκητοκτόνα που παράγονται από τις μεγάλες εταιρίες βιοτεχνολογίας σταματούν τη χημική αντίδραση που μετατρέπει τις σαλβεστρόλες στις αντικαρκινικές ουσίες που τις προορίζει η φύση να είναι. Ούτε είναι τυχαίο το ότι η φθορίωση του νερού στα υδραγωγεία έχει ολέθριες συνέπειες για το μυαλό και το σώμα των ανθρώπων.
Όλα είναι προσεκτικά σχεδιασμένα ώστε να παγιδευθεί η ανθρωπότητα σε μια κόλαση όπου βασιλεύουν οι αρρώστιες και ο θάνατος και πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να μπει ένα τέλος σε αυτή την παγκόσμια γενοκτονία.
Δεν υπάρχουν πλέον δικαιολογίες για την απραξία. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για να σωπαίνουμε. Με τόσα πολλά στοιχεία που έχουμε διαθέσιμα, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.



Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...