Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

Η απειλή τώρα δεν είναι ο Τσίπρας. Η απειλή είναι ο Σαμαράς κι ο Βενιζέλος.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ

Τέρμα η κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν με ενδιαφέρει αν θα κυβερνήσει ο Τσίπρας, αν το θελήσει ο λαός ας γίνει. Όταν έρθει η ώρα αυτή, θα κρίνεται συνεχώς και δεν θα τον αφήσουμε σε χλωρό κλαρί. Δεν ξαναχτυπάω τον ΣΥΡΙΖΑ όσο ανθελληνικό κόμμα κι αν είναι.

 Η απειλή τώρα δεν είναι ο Τσίπρας. Η ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ είναι πρώτα ο Σαμαράς, και μετά ο Βενιζέλος. Εάν βγει πρώτος ο Σαμαράς κι αν ανέβει λίγο ο Βενιζέλος, ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ. Θα το έκαναν και τώρα αλλά ο σοφός λαός φρόντισε να τους δώσει μόνο 149 έδρες. Γι’αυτο χτυπιούνται σαν τα χταπόδια.Αν συγκυβερνήσουν αυτοί οι δυο μνημονιακοί δοσίλογοι, όλοι γνωρίζετε τι μας περιμένει. Όλοι γνωρίζετε πόσο θα πτωχύνει ο λαός, και μόνον αυτός, και κανείς άλλος (βιομήχανος, τραπεζίτης, εφοπλιστής ή διαπλεκόμενος). Όλοι γνωρίζετε ότι πάλι η κρίση θα φορτωθεί στις πλάτες μας και μόνο.

 

Γι’αυτο έχει λυσσάξει η διαπλοκή, οι βιομήχανοι, η Ε.Ε., η Μέρκελ. Δεν πρέπει να κυβερνήσει κάνεις άλλος πλην ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, απαγορεύεται. ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΤΩΧΟΣ και κανένας άλλος. Υπάρχει κίνδυνος αν κυβερνήσει κάποιος άλλος πλην ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μετά από 38 χρόνια, ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ.

 

Είναι επιτακτικό στις 17 Ιουνίου ο πρώην δικομματισμός να καταστραφεί εκ βάθρων. Είναι επιτακτικό ο Σαμαράς, η Ντόρα κι ο Βενιζέλος να αποτελέσουν παρελθόν. Είναι επιτακτικό να καταστραφούν τα κόμματα που μετατράπηκαν σε εγκληματικούς οργανισμούς εξυπηρέτησης της ντόπιας διαπλοκής, των ξένων τοκογλύφων και της οικογενειοκρατίας.

 

Μόνο έτσι θα αναπνεύσει η Ελλάδα, η πατρίδα μας. Μόνο έτσι θα γυρίσουμε σελίδα.

Εγώ δεν μπορώ να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ, δεν είμαι αριστερός. Είμαι δεξιός και θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή γιατί πιστεύω στον εθνικισμό (ως αναγεννητική δύναμη για ένα έθνος) και για να ξεβρωμίσει ο τόπος. Ψηφίστε οτιδήποτε πλην ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

 

Μην τσιμπάτε την προπαγάνδα ότι ”ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει τον κομμουνισμό” που εντέχνως περνούν στον κόσμο για να τον εκφοβίσουν. Και το ΠΑΣΟΚ το 1981 θεωρούνταν ακραίο σοσιαλιστικό κόμμα, και οι πατεράδες μας φοβόντουσαν αριστερές αντεκδικήσεις. Τελικά, το ΠΑΣΟΚ έγινε πιο νεοφιλελεύθερο και από την ΝΔ ακόμη. Έγινε το ίδιο το ”σύστημα”.

 

Σήμερα δεν υπάρχει ούτε Σοβιετική Ένωση ούτε ανατολικό μπλοκ, όπως τότε. Η Ευρωπαϊκή Ένωση μετατρέπεται μέρα με την μέρα σε ΕΣΣΔ που καταπιέζει τους λαούς. Θα μείνουμε σε αυτήν, αλλά οι θυσίες μας θα έχουν ένα όριο. Και η εθνική και λαϊκή κυριαρχία μας θα είναι αδιαπραγμάτευτη.

 

Η επόμενη ημέρα θα είναι δύσκολη αν κυβερνάει ο Σαμαράς. Τα χαράτσια, οι φόροι, η κατεδάφιση κοινωνικών δικαιωμάτων, τα τσεκούρια σε μισθούς και συντάξεις μας περιμένουν. Μην νομίζετε ότι έβαλε μυαλό από το 18,8% και θα ”επαναδιαπραγματευθεί το μνημόνιο”. Το έχει υπογράψει και η Μέρκελ θα του τρίψει την υπογραφή στα μούτρα. Όταν είσαι προδότης, σε κρατάνε από τα καρύδια, και σε κρατάνε για μια ζωή.

 

ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. Η ιστορία μετά θα βρει τον δρόμο της. Η Ελλάδα δεν τελειώνει με την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ούτε περιμένει να την σώσει ένας ανίκανος Σαμαράς που γλείφει αριστερά-δεξιά μπας και γίνει πρωθυπουργός.

 Πηγή

 

 


Διαβάστε περισσότερα...

Ο Ψυχογονικός κύβος του Πυθαγόρα

Ο Πυθαγόρας, “ο οποίος θα διαφέρει των άλλων ανθρώπων κατά το κάλλος και τη σοφία και θα γίνει ωφέλιμος εις το ανθρώπινο γένος” -κατά το χρησμό της Πυθίας, είναι ο μέγιστος Έλληνας μαθηματικός, φιλόσοφος και αρχηγέτης μεγάλου θρησκευτικοπολιτικού κινήματος, μίλησε για την ουσία των όντων, τους αριθμούς. Το Σύμπαν προήλθε από το υπάρχον χάος μέσα από τη μορφή, δηλαδή το μέτρο και την αρμονία. Πρώτος ο Πυθαγόρας το ονόμασε Κόσμο, δηλαδή Τάξις, εξ αιτίας της αρμονίας που επικρατούσε σε αυτό.Στην σχολή του, που στην είσοδό της υπήρχε ένα άγαλμα του Ερμή του Λογίου, με την επιγραφή “Εκάς βέβηλοι”, δίδασκε τους αριθμούς κατά βάση και πολλά άλλα επιστημονικής ή εσωτερικής φύσης θέματα. Οι αριθμοί, η γεωμετρία και η μουσική οδηγούν στην κατανόηση των κοσμικών φαινομένων.
Οι βασικές γραμμές διδασκαλίας του για τους αριθμούς, ειδικά για τους πρώτους δέκα από αυτούς, είναι:
  • Η Μονάδα αντιστοιχούσε με το πνεύμα, τον αιθέρα, την ενέργεια, τη δύναμη από τη οποία γίνεται το παν.
  • Η δυάδα είναι η ύλη που αποτελείται από νερό και γη.
  • Η τριάδα είναι ο Χρόνος σαν θεότητα, δηλαδή το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.
  • Η τετράδα είναι ο Χώρος, η τάξη του Κόσμου. Εδώ βρίσκεται η περίφημη Τετρακτύς, πάνω στην οποία δομήθηκε το λεγόμενο "Δέντρο της Ζωής".
 Τι είναι όμως η Τετρακτύς; Δέκα συμβολικές στιγμές (τελείες).
Τη θεωρία της τετρακτύος προώθησε ο Πυθαγόρας, η οποία συνέδεσε την ύπαρξη των δέκα σωμάτων του δικού μας Ηλιακού Συστήματος. Η επιστήμη γνώριζε μόνο επτά τέτοια σώματα, αλλά η πρόσφατη αστρονόμοι έχουν ανακαλύψει άλλα τρία σώματα: τον Ουρανό, τον Ποσειδώνας και τον Πλούτωνα.
Το σύμβολο της τετρακτύος είναι το ακόλουθο:
.
.    .
.    .    .
.    .    .    .

Αυτό το σχήμα όπως το χρησιμοποιούσαν οι Πυθαγόρειοι, αποτελείται από δέκα στιγμές τακτοποιημένες σε ένα τριγωνικό πρότυπο, όπως ακριβώς εδώ. Συνδέοντας τις στιγμές με διαφορετικούς τρόπους, προκύπτουν πολλά τρίγωνα και ορθογώνια σχήματα, όλα φιλικά συνδυασμένα με το Πυθαγόρειο μαθηματικό σύστημα με νοήματα και όρους μέσω των οποίων εξηγούσε το πως αντιλαμβανόταν και κατανοούσε τις αλήθειες της Παγκοσμιότητας.
Η Τετρακτύς είναι η πηγή της Δημιουργίας. Σε αυτήν ορκιζόταν οι Πυθαγόρειοι. Είναι το άθροισμα των αριθμών 1, 2, 3, 4. 

Η τετράδα σημειώνει ακόμα τα “κοσμικά σώματα” των τεσσάρων στοιχείων από τα οποία συντάχθηκε το Κοσμικό Σύμπαν, το τετράεδρο, το οκτάεδρο, το εικοσάεδρο και τον κύβο.
Η πεντάδα συμβολίζει τα πέντε στοιχεία από τα οποία σύγκειται ο Κόσμος, δηλαδή τη γη, το νερό, τον αέρα, τη φωτιά και τον αιθέρα. Τα πέντε αντίστοιχα πολύεδρα που συμβολίζουν τα παραπάνω στοιχεία είναι κύβος, εικοσάεδρο, οκτάεδρο, τετράεδρο, δωδεκάεδρο.


Οι αριθμοί 3, 4, 5 είναι ιεροί αριθμοί και λαμβάνονται σαν Τριάδα. Το άθροισμα των τετραγώνων των δύο πρώτων αριθμών δίνει το τετράγωνο του τρίτου αριθμού. Το άθροισμα των αριθμών υψωμένων στον κύβο δίνει τον αριθμό 216, που παριστά το ψυχογονικό κύβο με πλευρά τον αριθμό 6. Αυτοί οι αριθμοί ή πιο συγκεκριμένα ο αριθμός 216 συνδέονται με τα τρία εδάφια της Εξόδου, όπου καθένα έχει 72 γράμματα.

Η εξάδα συμβολίζει τα έξι είδη εμψύχων όντων. Τους θεούς, τους δαίμονες, τους ήρωες, τους ανθρώπους, τα ζώα και τα φυτά. Είναι Ιερός αριθμός και ονομάζεται Γάμος γιατί εκτός του ότι συνδέεται με τις μετεμψυχώσεις (είναι η πλευρά του ψυχογονικού κύβου), είναι τέλειος αριθμός, δηλαδή το άθροισμα των μερών του δίνει πάλι το 6. 6/6=1, 6/3=2, 6/2=3, 1+3+2=6. Είναι το εμβαδόν ορθογωνίου τριγώνου με πλευρά την Ιερή Τριάδα, 3,4,5. 
Η επτάδα παριστάνει τους επτά πλανήτες του Ηλιακού συστήματός μας και το νόμο εξέλιξης. Είναι Ιερός αριθμός και σημειώνει τις φάσεις της Σελήνης. Θεωρείται παρθένος, αμήτορας, ηγεμόνας, άρχοντας όλων, ένα θεό, “αεί όντα”, επτάφωτο, επτάψυχο, επτάπατο (πολύ εχέμυθο). Τον αφιέρωσαν στην έκφραση εκείνη του Ενός που αποκαλείται “Η Θεά Αθηνά” της οποίας κύριος αριθμός είναι το 92, που σημειώνει τα 92 στοιχεία της ύλης. 
Η οκτάδα υποδηλώνει τις οκτώ ουράνιες και τους οκτώ φθόγγους της μουσικής κλίμακας, δηλαδή την Αρμονία του Κόσμου.
Η εννεάδα δείχνει του εννέα κοσμικούς χώρους του Στερεώματος. 
Η δεκάδα είναι αυτό καθ’ εαυτό το Σύμπαν. 
Η τετρακτύς η οποία αποτελείται από 10 σημεία, μεταφέρεται και γίνεται η βάση του "Δέντρου της Ζωής". Ονομάζονται τα σημεία αυτά Σεφιρότ, πληθυντικός της λέξης σεφίρα. Κατά πάσα πιθανότητα τα 72 Ονόματα του Θεού ανήκουν στην τέταρτη ή στην έκτη σεφίρα αλλά υπάρχουν υπόνοιες ότι πιθανά να έχουν σχέση με την πρώτη, έκτη, ένατη και δέκατη σεφίρα. Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι συσχετίζονται με την πρώτη σεφίρα. Οι πηγές της παράδοσης, λένε ότι αυτός ήταν που περιόρισε μαζεύοντας τον Ουρανό και μετασχημάτισε μέσα του έναν άγγελο από φωτιά, με 36 ζευγάρια από φτερά, για να συνεχίσει τις ημέρες του αν ένας ουράνιος γραμματέας, ένας ουράνιος νομοδιδάσκαλος.

Επιστρέφοντας στην Ιερή Τετρακτύ, θα αναλύσω κάποια στοιχεία της: Στο σχέδιο δίπλα, παρατηρούμε ότι μέσα στο ισόπλευρο τρίγωνο που παράγεται αν ενώσουμε τις 10 στιγμές, υπάρχει εγγεγραμμένο ένα κανονικό εξάγωνο.


Οι αριθμοί που εισέρχονται στο ισόπλευρο τρίγωνο δίπλα, δίνουν το πρώτο μαγικό τετράγωνο, αυτό του Κρόνου με 9 αριθμούς. Ένα κανονικό εξάγωνο είναι εγγεγραμμένο μέσα σε ένα ισόπλευρο τρίγωνο.


Το 3 και το 6 έχουν βασική σημασία. Η πλευρά του εξαγώνου στα μαγικά τετράγωνα έχει αριθμό 111 και το τελικό άθροισμα είναι 666, 111*6=666, ενώ του τριγώνου η πλευρά είναι 15 και το τελικό άθροισμα 45 15*3=45. Όμως αν αφαιρέσουμε το 45 από το 666 προκύπτει ο αριθμός 621, που είναι 3*207, υπενθυμίζω ότι 207 είναι το Αίν Σοφ. Η Θεότητα του Χρόνου, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Οι ερευνητές ίσως εδώ αναγνωρίσουν τις κυριότητες του Σαββάτου και της Κυριακής.

Έχοντας σαν κέντρο τη μεσαία στιγμή της τρίτης σειράς φέρουμε ευθείες γραμμές που να ενώνουν τις κορυφές του τριγώνου - οι ευθείες γραμμές αυτές είναι και ταυτόχρονα τα ύψη του τριγώνου- και περιγράφουμε έξι κύκλους που να εφάπτονται του σημείου τμήσης του ύψους με την βάση.

Συνεχίζοντας την χάραξη ακόμα έξι κύκλων που να εφάπτονται των έξι προηγούμενων και έχουν σαν κέντρο τους τις προηγούμενες ευθείες γραμμές, σχηματίζεται τελικά το σχέδιο που βλέπετε δίπλα, το οποίο είναι ο ψυχογονικός κύβος του Πυθαγόρα.


Σε μια ελεύθερη σκιαγράφηση του κύβου αυτού, λαμβάνεται αυτό το σχέδιο που βλέπετε δίπλα, το οποίο παριστά με γλαφυρό τρόπο την παραγωγή των 72 ονομάτων από την Ιερά Τετρακτύ.

Το σχέδιο αυτό ονομάζεται “λουλούδι της ζωής” και κάθε πέταλο δείχνει από ένα όνομα του Θεού.

Τα “παιχνίδια της Γεωμετρίας” στην τελική τους μορφή μήπως δεν είναι καθόλου παιχνίδια;
 
 

Διαβάστε περισσότερα...