Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Το βρώμικο σχέδιο πτώχευσης-Γιατί επέλεξαν την Ελλάδα;

Διαβάστε ένα άρθρο για το σχέδιο «Ελληνική κρίση» που δημοσιεύτηκε στις 18 Μαΐου 2008 με τίτλο "H μυστική “λύση” των Rothschild για το ελληνικό “πρόβλημα”."

Η Ελλάδα επιλέχτηκε για να παίξει το ρόλο του κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε πτώχευση, προκειμένου να «δημιουργήσει» το μεγάλο πρόβλημα για το οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να «βρει» τη «λύση» σύντομα.

Διαβάστε το κείμενο:

"Η Ελλάδα επιλέχτηκε για να παίξει το ρόλο του κράτους μέλους σε πτώχευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να «δημιουργήσει» το μεγάλο πρόβλημα για το οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να «βρει» τη «λύση» σύντομα. - See more at: http://www.hellas-now.com/2015/07/blog-post_704.html#sthash.wI8cYRpt.dpuf
Διαβάστε ένα άρθρο για το σχέδιο «Ελληνική κρίση» που δημοσιεύτηκε στις 18 Μαΐου 2008 με τίτλο "H μυστική “λύση” των Rothschild για το ελληνικό “πρόβλημα”."

Η Ελλάδα επιλέχτηκε για να παίξει το ρόλο του κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε πτώχευση, προκειμένου να «δημιουργήσει» το μεγάλο πρόβλημα για το οποίο η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να «βρει» τη «λύση» σύντομα.

Διαβάστε το κείμενο:



Η Ελλάδα επιλέχθηκε επειδή συμβολίζει την Ευρώπη (κανείς στην Ευρώπη δεν νοιάζεται για χώρες όπως η Ουγγαρία ή η Εσθονία) και επειδή η οικονομία της ήταν σχετικά εύκολο να καταστραφεί, αφού παραιτήθηκε από το δικό της νόμισμα.

Οι ευρωπαίοι «ελίτ» χρησιμοποιούν την Ελλάδα για να πείσουν τις χειραγωγούμενες μάζες, (‘sheeple’ = άνθρωποι – πρόβατα) ότι αν το ελληνικό πρόβλημα δεν λυθεί, η Νότια Ευρώπη θα χρεοκοπήσει, κάτι που θα προκαλέσει την κατάρρευση ολόκληρου του ευρωπαϊκού χρηματοπιστωτικού συστήματος και κατά συνέπεια την πτώχευση του συνόλου της ευρωπαϊκής οικονομίας.

Το «πρόβλημα» είναι ότι η λεγόμενη Ευρωζώνη (όπου το νόμισμα του ευρώ αντικατέστησε τα εθνικά νομίσματα) είναι καταδικασμένη να καταρρεύσει από τότε που τα ευρωπαϊκά κράτη του Νότου (καθώς και αυτά της Ανατολικής Ευρώπης) δεν μπορούν να στηρίξουν την οικονομία τους, εφόσον δεν μπορούν να υποτιμήσουν το δικό τους νόμισμα, προκειμένου να ενισχύσουν τις εξαγωγές και τον τουρισμό (που τώρα καταπίνονται από το ευρώ.)

Εδώ είναι που οι διεφθαρμένοι πολιτικοί της παγκοσμιοποίησης έπαιξαν τον ρόλο τους στην αποδυνάμωση της δικής τους οικονομίας με κάθε τρόπο, αλλά η σημερινή «παγκόσμια ύφεση» που προκλήθηκε από τους Χαζάρους διεθνείς τραπεζίτες ήταν το κύριο μέρος του σχεδίου να φέρει τις νότιες και τις ανατολικές ευρωπαϊκές οικονομίες σε ένα οριακό σημείο, όπως και να εξασθενήσει την αμερικανική οικονομία και να φέρει την κατάρρευση της κινεζικής, της ινδικής και της ρωσικής οικονομίας.

Η «μόνη λύση» σύντομα πρόκειται να προταθεί σύντομα από την ΕΕ είναι να καταστείλει τις εθνικές φορολογικές και δημοσιονομικές πολιτικές στην Ευρώπη και να τεθεί ένας κεντρικός ευρωπαϊκός προϋπολογισμός. Όλα τα ευρωπαϊκά κράτη θα πρέπει να στείλουν το μεγαλύτερο μέρος από τα χρήματα των φορολογουμένων τους σε μια κεντρική ευρωπαϊκή κυβέρνηση ενώ και οι εθνικοί προϋπολογισμοί θα πρέπει να καθορίζονται από αυτήν την κεντρική κυβέρνηση.

Πρόκειται να είναι λίγο πιο περίπλοκο, αλλά αυτό θα σημαίνει ότι οι ευρωπαϊκές εθνικές κυβερνήσεις θα πάψουν να υπάρχουν. Παράλληλα, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ήδη ανακοινώσει την «απαραίτητη» δημιουργία ενός μεγάλου ευρωπαϊκού στρατού για να ταιριάζει με την κυρίαρχη στρατιωτική δύναμη των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ.

Όπως ήδη γνωρίζετε, οι διεθνείς τραπεζίτες είναι πράγματι κυρίως ευρωπαίοι τραπεζίτες (Rothschild και λοιποί.) Και αυτοί είναι οι πραγματικοί εγκέφαλοι πίσω από την ανθρωπογενή παγκόσμια ύφεση (όπως ακριβώς είναι πίσω από την απάτη της «υπερθέρμανσης του πλανήτη».)

Έτσι, η ευρωπαϊκή «ελίτ» είναι τώρα στο δρόμο για να γίνει πιο ισχυρή από τη παραδοσιακή αμερικάνικη «ελίτ». Το μόνο που χρειάζεται είναι να καταστεί η Ευρωπαϊκή Ένωση ένα πραγματικό υπερκράτος (κεντρική φορολογία και δημοσιονομική πολιτική) με ένα πραγματικό σούπερ στρατό (τον επερχόμενο ευρωπαϊκό στρατό).

Στη συνέχεια, οι Αμερικάνοι «ελίτ» θα αναγκαστούν να συγχωνεύσουν τις ΗΠΑ στην ΕΕ και όχι το αντίθετο, όπως θα ήθελαν.

Η προκύπτουσα «Ένωση» (αυτή είναι η προβλεπόμενη ονομασία) θα είναι μια αυτοκρατορία που θα διοικείται από τις δυνάμεις του χρήματος των οποίων οι πρόγονοι κυβέρνησαν την χαζαρική αυτοκρατορία εκείνη την εποχή. Αν κάποιος εξακολουθεί να πιστεύει ότι τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» είναι πλαστά, ας περιμένει έως ότου το σχέδιο εκπληρωθεί και θα ξυπνήσει σε ένα κόσμο των «Σοφών της Σιών». Εκτός βέβαια αν η Αμερική, η Κίνα ή η Ρωσία μπορούν να σταματήσουν την άνοδο της νέας χαζαρικής αυτοκρατορίας".

(Από τον Jean d’Eau, Βουδαπέστη (Henrymakow.com)


ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΡΘΡΟΥ 2008

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...

ΥΓΕΙΑ : Τι θα συμβεί αν φάτε κάτι που έχει πιάσει μούχλα

Πολλές φορές λυπόμαστε να πετάξουμε ένα μεγάλο κομμάτι τυρί ή το ψωμί του τοστ όταν έχει πιάσει σε κάποιο σημείο λίγη μούχλα.
Είναι ασφαλές να απομακρύνουμε το εμφανώς αλλοιωμένο μέρος και να καταναλώσουμε το υπόλοιπο προϊόν; Δείτε τι λένε οι ειδικοί.
Είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που μπορούμε να καταναλώσουμε με ασφάλεια ένα τρόφιμο που έχει αλλοιωθεί λόγω μούχλας. Σύμφωνα με την Κριστίν Κιρκπάτρικ, διαιτολόγο από την Κλινική του Κλίβελαντ, όταν υπάρχει στην επιφάνεια ενός τροφίμου μούχλα, κατά πάσα πιθανότητα η αλλοίωση έχει προχωρήσει βαθιά, ακόμη και σε μέρη του τροφίμου που μοιάζουν να είναι εντάξει.


Η ειδικός επισημαίνει ότι οι κίνδυνοι για την υγεία από τέτοιου είδους έκθεση είναι αρκετοί. Η μούχλα παράγει ουσίες που ονομάζονται μυκοτοξίνες, οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν αναπνευστικά προβλήματα, γαστρεντερικές επιπλοκές, αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού ή αλλεργική αντίδραση. Μία από αυτές τις μυκοτοξίνες, η αφλατοξίνη, μπορεί να έχει ακόμη και καρκινογόνο δράση.
Πρέπει να εντοπίζουμε τη μούχλα μόνο από την όψη των τροφίμων, προειδοποιεί η Κιρκπάτρικ, και ποτέ μυρίζοντας τα τρόφιμα, καθώς με την εισπνοή μπορεί να εισχωρήσουν στον οργανισμό σπόρια μούχλας.
Αν δεν είστε σίγουροι ότι πράγματι έχει πιάσει μούχλα ένα τρόφιμο, δράστε βάσει κοινής λογικής. Εάν το τρόφιμο δεν έχει τη συνήθη όψη και κυρίως αν μοιάζει σαν να είναι βρεγμένο, καλό θα είναι να το πετάξετε.
Εξαιρέσεις
Σκληρά τυριά όπως η παρμεζάνα, το τσένταρ και το ελβετικό κίτρινο τυρί είναι ασφαλή προς κατανάλωση ακόμη κι αν στην επιφάνειά τους έχουν εμφανιστεί τα πρώτα σημάδια μούχλας, δηλώνει η Κιρκπάτρικ. Στην περίπτωση αυτή, η μούχλα συνήθως δεν εισχωρεί βαθιά στο προϊόν.
Δεν πρέπει όμως να ξύσετε τη μούχλα πριν φάτε το τυρί, καθώς η πρακτική αυτή μπορεί να οδηγήσει να εξαπλωθούν σπόρια στον αέρα, στις επιφάνειες της κουζίνας ή σε άλλα τρόφιμα. Θα πρέπει να κόψετε το αλλοιωμένο κομμάτι τυριού σε βάθος 2,5 περίπου εκατοστών πριν καταναλώσετε το τυρί.
Το ίδιο ισχύει και για σκληρά αλλαντικά, όπως το σαλάμι ή το καπνιστό ζαμπόν. Και στην περίπτωση αυτή, δύσκολα η μούχλα που βρίσκεται στην επιφάνεια περνά στα υπόλοιπα μέρη του προϊόντος. Θα πρέπει να πετάξετε τα αλλοιωμένα μέρη κατευθείαν στα σκουπίδια και όχι στο νεροχύτη, ώστε να αποφύγετε την εξάπλωση των σπορίων.

Διαβάστε περισσότερα...

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ η ΑΠΑΝΤΗΣΗ του ΤΣΙΠΡΑ στον ΒΕΜΠΕΡ (video)

"Πληρωμένη" απάντηση, όπως λέμε, έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στον Μάνφρεντ Βέμπερ, τον
επικεφαλή του Λαϊκού Κόμματος, όταν εκείνος του επιτέθηκε καταλογίζοντάς του πως, τώρα,
θα έχουν και άλλοι δικαίωμα σε δημοψήφισμα (Σλοβακία), ότι αγαπάει την σύγκρουση, ότι δεν μειώνει κι άλλο τους μισθούς στην Ελλάδα, ότι σκοπός του είναι η διάσπαση της Ευρώπης και, ότι το κούρεμα θα πλήξει νοσοκόμες και δημόσιους υπάλληλους σε Σλοβακία και Φινλανδία, αντίστοιχα.



Δείτε την απάντηση του πρωθυπουργού: - See more at: http://www.diadrastika.com/2015/07/katapeltis-i-apanthsh-toy-tsipara-video.html#sthash.Um7c1Mqt.dpuf
"Πληρωμένη" απάντηση, όπως λέμε, έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στον Μάνφρεντ Βέμπερ, τον
επικεφαλή του Λαϊκού Κόμματος, όταν εκείνος του επιτέθηκε καταλογίζοντάς του πως, τώρα,
θα έχουν και άλλοι δικαίωμα σε δημοψήφισμα (Σλοβακία), ότι αγαπάει την σύγκρουση, ότι δεν μειώνει κι άλλο τους μισθούς στην Ελλάδα, ότι σκοπός του είναι η διάσπαση της Ευρώπης και, ότι το κούρεμα θα πλήξει νοσοκόμες και δημόσιους υπάλληλους σε Σλοβακία και Φινλανδία, αντίστοιχα.





Δείτε την απάντηση του πρωθυπουργού:




Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...

Βιάζονται και βιάζουν…

Γράφει η Κατερίνα Ακριβοπούλου 

Βιάζονται όλοι…

Οι μεν θέλουν να κατασπαράξουν τον Τσίπρα ,επειδή δεν υπογράφει τα μνημόνια που οι ίδιοι υπέγραψαν, υπερασπίστηκαν και εφάρμοσαν, οι δε επειδή προτίθεται να υπογράψει τρίτο μνημόνιο κατά πως λένε στις τηλεδίκες προθέσεων, ξεπλένοντας ανενδοίαστα την υποτέλεια των προηγούμενων…
Βιάζονται να τελειώσουν την εκλεγμένη ελληνική κυβέρνηση και βιάζουν την πραγματικότητα, τη νοημοσύνη μας και το συλλογικό φρόνημα, επειδή δεν κάθεται φρόνιμα, παρά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στα πρωτοσέλιδα και τις υστερικές κραυγές των εντεταλμένων κανίβαλων…


Βιάζονται να ξεπλυθούν οι παίκτες ενός βρώμικου παιχνιδιού και φτάνουν στο σημείο να μιλούν για προδοσία, αυτοί που έκαναν καριέρα ως δήμιοι και ρουφιάνοι…
Βιάζονται να ακυρώσουν τη δύναμη του 61%  και τη δυναμική που απελευθερώνει το πρώτο μάθημα άμεσης Δημοκρατίας στη σύγχρονη Ευρώπη … Απειλούν με ανατροπή και απεργάζονται μεταμοντέρνα πραξικοπήματα, επενδύοντας στα πιο  σάπια υλικά…»Η Ελλάδα χρειάζεται ένα δικτάτορα σαν τον Πινοσέτ» ξεστόμισε στο Ευρωκοινοβούλιο,ενώπιον του Τσίπρα, ο Πολωνός ευρωβουλευτής Janusz Korwin-Mikke και δεν αντέδρασε κανένας Γιούνκερ… “Αλλωστε δεν πάνε λίγες μέρες που το ιερατείο των δανειστών, είχε έτοιμο και το διάδοχο σχήμα, αλλά ήρθε το δημοψήφισμα και ματαίωσε τα σχέδια. Γι” αυτό λύσσαξαν…
Βιάζονται να συνδράμουν – με το αζημίωτο- τις απεγνωσμένες προσπάθειες του γερμανικού κατεστημένου να κρατηθεί στα πόδια του, τα οποία έχουν παραλύσει από τα εγκληματικά αδιέξοδα που οι ίδιοι δημιούργησαν…
Βιάζονται να εξολοθρεύσουν το φάντασμα της χειραφέτησης που πλανάται ήδη πάνω από την Ευρώπη και απειλεί να στείλει στον αγύριστο της Ιστορίας τους βιαστές της…
Βιάζονται να πνίξουν από τα γεννοφάσκια της τη νέα γενιά πολιτικών, επειδή  έχει ξεπηδήσει από την κοινωνία και όχι από τα αραχνιασμένα τζάκια του νεποτισμού και της κληρονομικής Κλεπτοκρατίας…
Βιάζονται να μικρύνουν το άλμα της Ιστορίας, επειδή τρέμουν οι αγοραίοι τύποι, την επαναφορά της πολιτικής που εξοστράκισε η λογική των corporations…
Τυφλωμένοι από τον πανικό και το μίσος για την ανυπακοή, ξεχνούν όμως ότι η Ιστορία βιάζεται πιο πολύ και επιταχύνει…

Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...

Παραλήρημα Σ.Θεοδωράκη, Φ.Γεννηματά και ΝΔ: Απειλούν με ... δίκη και εκτέλεση επί "εσχάτη προδοσία" τον Α.Τσίπρα!

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ; - ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΟΥΝ;
Παραλήρημα του Σταύρου Θεοδωράκη επικεφαλής του Ποταμιού και της Φώφης Γεννηματά προέδρου του ΠΑΣΟΚ, πριν από λίγο.
Ο πρώτος αντί να στηρίξει την εθνική προσπάθεια, βγήκε και μίλησε για "προδοσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, αν βγούμε απο το ευρώ".
"Η κυβέρνηση πρέπει να καταθέσει την πρότασή της που θα μας κρατήσει στην ΕΕ. Κάθε άλλη πράξη είναι προδοσία και θα αντιμετωπισθεί ως προδοσία από τον ελληνικό λαό" είπε συγκεκριμένα.


Συνεργάτες του εξηγούσαν ότι ότι "Θα τον καθίσουν στο σκαμνί αν δεν συφωνήσει"
Στην ίδια κατεύθυνση και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φ.Γεννηματά μίλησε παραληρηματικά για "προδότη και ρίψασπι" (!), ζητώντας άνευ όρων συνθηκολόγηση με τους δανειστές.
Ηδη από εχθές το βράδυ ο βουλευτής της ΝΔ Ν.Μηταράκης είπε ότι θα τον καθίσουν στο σκαμνί για "εσχάτη προδοσία".
Η ποινή για εσχάtη προδοσία είναι θάνατος μέσω εκτέλεσης!
Kαι ολα αυτά ενώ ο πρωθυπουργός είναι εκτός Ελλάδος και διαπραγματεύεται σκληρά με τους δανειστές! Ποιος μπορεί να αρνηθεί ότι η "5η φάλαγγα" υφίσταται στο εσωτερικό της χώρας;

Πηγή 


Διαβάστε περισσότερα...

Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για ανάρτηση του Τζήμερου που καλεί σε ανατροπή της κυβέρνησης

Τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή αναρτήσεις στο διαδίκτυο που αποδίδονται στον Θάνο Τζήμερο και καλούν σε «ανατροπή και εισβολή στο Μέγαρο Μαξίμου» αν  η κυβέρνηση δεν υπογράψει συμφωνία με τους δανειστές και η χώρα βρεθεί εκτός ευρώ διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Ισίδωρος Ντογιάκος.
 
Χαρακτηριστικό απόσπασμα του κειμένου που αποδίδεται από τα ιντερνετικά δημοσιεύματα στον κ. Τζήμερο αναφέρει:


«Γι’ αυτό δεν πρόκειται να αφήσουμε τους εγκληματίες να χρεοκοπήσουν οριστικά τη χώρα. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ! Θα περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή 8:30 το πρωί, που θα καταθέσουν την τελευταία τους πρόταση.
 
Αν μάθουμε ότι είναι ακόμα μια απάτη, κατεβαίνουνε στον δρόμο (θα ειδοποιηθείτε για το πού και ποια ώρα), μπαίνουμε στο Μαξίμου, στα Υπουργεία της Εθνικής Μειοδοσίας και τους πετάμε έξω με τις κλωτσιές. Το αστείο παρατράβηξε. Δεν θα ζήσουν τα παιδιά μας σε σοβιετικό καθεστώς για να διατηρούν οι σταλινοφασίστες τις φαντασιώσεις τους και οι πελάτες τις αργομισθίες. Παρασκευή πρωί ή υπογράφουν ή ξηλώνονται».
 
Αντικείμενο της εισαγγελικής έρευνας που θα διενεργήσει ο εισαγγελέας Παν. Καψιμάλης είναι να διακριβωθεί αν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις όπως «διέγερση πολιτών».
 
 

Διαβάστε περισσότερα...

Σφοδρή επίθεση στην Γερμανία από ΗΠΑ με "φαρμακερό" tweet των NY Times για την διαγραφή του γερμανικού χρέους: "Οι υποκριτές ξέχασαν την ιστορία τους"!

Η εφημερίδα NY Times στην "γραμμή" του Α.Τσίπρα και στα όσα είπε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την απαλλαγή των χρεών της Γερμανίς το 1953, ανέβασε στο twitter μία φωτογραφία που τα λέει όλα...
Πάρα πολύ σκληρό και υπενθυμίζει την διαγραφή χρέους της Γερμανίας το 1953 από την Ευρώπη, μεταξύ των οποίων και την Ελλάδα.
Τους κατηγορεί ευθέως για υποκρισία, καλώντας την Γερμανία να θυμηθεί την ιστορία της.




Ο πρωθυπουργός πριν λίγο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είπε για το θέμα τα εξής: "Οταν μιλάμε για αλληλεγγύη θα πρέπει να θυμάστε το 1953 όταν η Ευρώπη μετά απο δύο Παγκόσμιους πολέμους εξήλθε κατεστραμμένη και καταχρεωμένη οι Ευρωπαίοι δέχθηκαν να διαγράψουν το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος του χρέους της και να βάλει ρήτρα ανάπτυξης στο εναπομείναν χρέος. Αυτό είναι αλληλεγγύη!".
Δείτε το Twitt της εφημερίδας
NY copy


 Πηγή






Διαβάστε περισσότερα...