Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Ισλαμιστές αποκεφαλίζουν επιβάτες λεωφορείου - Μαζί μητέρα και βρέφος

Οι τρομοκράτες που συνδέονται με την Αλ Κάιντα στη Συρία (και τους οποίους στηρίζει ο κάτοχος βραβείου «Νόμπελ Ειρήνης» Μ.Ομπάμα) αποκεφάλισαν και τους 24 Σύρους επιβάτες που ταξίδευαν από Tartus προς Ras al - Ain στα βορειοανατολικά της Συρίας, μεταξύ των οποίων μια μητέρα και ένα βρέφος 40ημερών! Οι ένοπλοι από την τρομοκρατική οργάνωση ‘Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε’ σταμάτησαν το λεωφορείο στο δρόμο Talkalakh και τους σκότωσαν όλους πριν βάλουν φωτιά στο λεωφορείο.


Σύμφωνα με αναφορές μέσων ενημέρωσης, η επίθεση πραγματοποιήθηκε επειδή οι επιβάτες, οι οποίοι ήταν από τρία διαφορετικά χωριά στο Ras al - Ain, υποστήριζαν Κουρδικές αντι–τρομοκρατικές ομάδες, οι οποίες σχηματίστηκαν πρόσφατα για να υπερασπιστούν τον κουρδικό πληθυσμό από τους τρομοκράτες.
Μεταξύ των νεκρών, αναγνωρίστηκε και το πτώμα μιας μητέρας και του 40 ημερών βρέφους της από τους συγγενείς. ...
Ο ηγέτης των Κούρδων της Συρίας, Saleh Muslim, προειδοποίησε την Παρασκευή ότι η κουρδική μειονότητα κινδυνεύει με εθνοκάθαρση από τους τρομοκράτες της Αλ Κάιντα.
Ενώ δεν υπάρχει κανένα τέλος στον ορίζοντα για την αιματηρή σύγκρουση στην Συρία η οποία ενισχύεται από την παρουσία ξένων, ένα άλλο μέτωπο έχει διαμορφωθεί μεταξύ της πολιτοφυλακής των Κούρδων και εξτρεμιστών στη Βόρεια Συρία.
Τρομοκρατικές ομάδες που συνδέονται με την Αλ Κάιντα, που δρουν στη χώρα, συμπεριλαμβανομένου του ‘Μετώπου al – Nusra’, προσπαθούν να καταλάβουν  κουρδικά εδάφη και να τα κάνουν μέρος ενός κράτους που θέλουν να δημιουργήσουν στην περιοχή.
Μετά από τις φονικές επιθέσεις στις κουρδικές περιοχές κατά τους τελευταίους μήνες, σχηματίστηκαν ομάδες πολιτοφυλακής Κούρδων για την προστασία του λαού τους.
Οι ένοπλες ομάδες ανταρτών συνεχίζουν να στοχεύουν αμάχους, την ώρα που οι ΗΠΑ απειλούν τον συριακό στρατό και την συριακή κυβέρνηση, κάτι που κάνει ευκολότερες τις επιθέσεις για τους αντάρτες.


Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...

Απίστευτο θράσος του Άδωνη σε πολίτη: ''Έλα στον πραγματικό κόσμο !'' - Βίντεο

Συνομιλία με έναν πολίτη είχε στο χώρο της Διεθνούς Εκθέσεως ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης. 

Ο πολίτης ήταν εξοργισμένος και ήθελε να μιλήσει με τον υπουργό για πρόβλημα που αντιμετωπίζει με ένα φάρμακο΄
«Έλα στον πραγματικό κόσμο. Δεν λύνονται εδώ τα προβλήματα» είπε ο κ. Γεωργιάδης, προσπαθώντας να τον ηρεμήσει και του έδωσε την κάρτα του για να επικοινωνήσει μαζί του.
«Δύo χρόνια υποφέρω. Ήμουν νοικοκύρης κι έγινα ζητιάνος» απάντησε ο ίδιος.
 Δείτε το βίντεο












Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...

The biggest gallery of the world

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ
ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΖΩΓΡΑΦΟΥ!

















 http://www.mystudios.com/artgallery/









Διαβάστε περισσότερα...

ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Η «ΚΥΡΙΑ» ΡΕΠΟΥΣΗ ;


Είναι γνωστή η μέθοδος της ψυχολογικής προετοιμασίας ενός λαού για να μπορέσει να αποδεχτεί χωρίς μεγάλες αντιδράσεις κάποια μέτρα που σκοπό έχουν την πλήρη αποταύτιση του και την πολτοποίηση του, έτσι ώστε να παραδοθεί αμαχητί σε όλες τις καταστροφικές για το μέλλον του  επιλογές της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Εκσφενδονίζουμε μια προωθημένη πρόταση και καταγράφουμε τις αντιδράσεις. Στη συνέχεια επανερχόμαστε όλο και πιο συχνά και καλλιεργούμε το έδαφος για την «ομαλή» υλοποίηση της. Στην περίπτωση μας, η μέθοδος της σταδιακής ψυχολογικής προετοιμασίας αποταύτισης, κινείται  παράλληλα με  την μέθοδο του Σοκ και Δέος. Στο Σοκ και Δέος  εφαρμόζεται απότομα η καθετή και αμείλικτη εφαρμογή οικονομικών μέτρων εξουθένωσης και εξαθλίωσης του κόσμου, ο όποιος μένει εμβρόντητος  και καταντά να παρακολουθεί αμήχανος τις εξελίξεις.



Η περίφημη αυτή «κυρία» του συνωστισμού, είναι εντεταλμένη να εκτελέσει το έργο της σταδιακής ψυχολογικής προετοιμασίας για να εξοικειωθεί ο κόσμος και να επιβληθούν όσο γίνεται πιο ανώδυνα όλα τα εθνοκτόνα μέτρα της. Έτσι κάθε λίγο και λιγάκι πετά στον αέρα μια «βόμβα» στο όνομα της «δημοκρατίας» και των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», (εδώ γελά ο κάθε πικραμένος), για να προλειάνει το έδαφος για την στιγμή της εθνοκτόνου έκρηξης. Ο  στόχος είναι πάντα  η ιστορική και θρησκευτική ταυτότητα του λαού μας, ότι δηλαδή πιο πολύτιμο για τον ελληνισμό, έτσι ώστε χωρίς πια κανένα σημείο ανηφόρας να άγεται και να φέρεται σαν πρόβατο επί σφαγή. Έτσι ένας λαός εξουθενωμένος οικονομικά με τη μέθοδο του Σοκ και Δέος, θα απολέσει και την ιστορική του ταυτότητα και θα απομείνει χωρίς καμία ψυχική δυνατότητα να αντιδράσει σε όλη αυτή την καταστροφική θύελλα. Το ένα συμπληρώνει το άλλο. Δηλαδή η κυρία αυτή εξυγιαίνει με τον καλύτερο τρόπο την μνημιακή κατοχή της χώρας και είναι το μεγαλύτερο στήριγμα της προδοτικής κλίκας που μας κυβερνά.


Όμως οι θέσεις και οι απόψεις της κυρίας αυτής, που έχει προσβάλει κάθε έννοια της εθνικής και θρησκευτικής μας υπόστασης και ενώ σε μια φυσιολογική χώρα θα έπρεπε να έχει το λιγότερο αποβληθεί από το ελληνικό κοινοβούλιο, αν θέλει πραγματικά να ονομάζεται ελληνικό κοινοβούλιο, δεν μας εκπλήσσουν καθόλου. Εκείνο που μας προκαλεί οργή, είναι ότι τα διάφορα «μεγάλα κανάλια» άρχισαν να την προβάλλουν όλο και περισσότερο. Ο σκοπός φυσικά εύλογος. Να την συνηθίσει ο κόσμος και σταδιακά και πάλι με την γνωστή μέθοδο της ψυχολογικής εξοικείωσης, να αρχίσει να σκέπτεται ότι αυτό το «πρόσωπο» έχει το δικαίωμα να εκφράζει και να θέλει να επιβάλει τις απόψεις του για την εθνική και θρησκευτική μας εξόντωση. Είναι πρόδηλο ότι η προβολή αυτής της κυρίας σε μεγάλες οθόνες, ενώ θα έπρεπε να είχε εξοβελιστεί από παντού, γίνεται και αυτή  βάση του σχεδίου που περιγράψαμε παραπάνω.


Βέβαια καλά και ωραία όλα αυτά, αλλά το ερώτημα που μπαίνει είναι όχι τι είναι και τι αντιπροσωπεύει αυτή η «κυρία», αλλά ποιες είναι οι δικές μας αντιδράσεις, οι αντιδράσεις της πολιτείας, οι αντιδράσεις της εκκλησίας. Ποιες είναι οι αντιδράσεις  προς τα τουρκολάγνα ΜΜΕ που την προβάλλουν συνεχώς ενώ χρεωστάνε εκατοντάδες εκατομμυρίων ευρώ στον ελληνικό λαό ; Και πρώτα πρώτα, αυτός  ο «αξιότιμος κύριος» πολιτικός αρχηγός της, γιατί δεν βγαίνει δημόσια ή να αποκηρύξει τις θέσεις της, ή να ομολογήσει ότι αυτές είναι και οι δικές του θέσεις ; Προσπαθεί να παρουσιάζεται πάντα ότι  είναι απο τους πιο έντιμους πολιτικούς. Εμπρός λοιπόν, να πάρει ανοιχτά θέση για την «κυρία» αυτή. Αλλά και όλοι οι υπόλοιποι παράγοντες του δημόσιου βίου να μην κρύβονται πίσω από τις «κουρτίνες» της υποκρισία τους. Ή ταυτίζονται με τις απόψεις της «κυρίας» αυτής, ή  καταδικάζουν καθαρά και ξάστερα τον εθνοκτόνο ρόλο της και την αποβάλλουν μια και καλή  από την δημόσια ζωή. Η αντεθνική και αντιθρησκευτική επίθεση, όπως δείχνουν όλες  οι εξελίξεις, θα αυξηθεί στο μέλλον και από τον τρόπο που θα αντιδράσουμε όλοι μας σε όλα αυτά, θα κριθούμε και στο παρών, αλλά και στην ιστορία μας.


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ


Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...