Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος στο EXTRA 3
Διαβάστε περισσότερα...

Άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο!

Τον Νοέμβριο του 2010 κατά τη διάρκεια της επίδειξης της Πολεμικής Αεροπορίας στην βάση El Bosque στο Σαντιάγκο της Χιλής εμφανίστηκε ένα άγνωστο ιπτάμενο ανικείμενο.
Το ντοκουμέντο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο 21ο Διεθνές Συνέδριο UFO 2012 που έγινε στην Αριζόνα των ΗΠΑ από τον απόστρατο αξιωματικό της  Πολεμικής Αεροπορίας της Χιλής, Ρικάρντο Μπερμιούντεζ. 
Όπως μπορείτε να δείτε, στο βίντεο διακρίνεται ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο να κινείται με ταχύτητα, την ώρα της διεξαγωγής των αεροπορικών επιδείξεων. Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται κάτι τέτοιο, το γεγονός πως το ΑΤΙΑ βρισκόταν στον αέρα παράλληλα με πολεμικά αεροσκάφη, έχει προβληματίσει τόσο τους ερευνητές ufo όσο και αξιωματούχους της Χιλής.


Πηγή


Διαβάστε περισσότερα...

Το εξωγήινο μήνυμα που αποκρυπτογραφήσε η NASA!

 Ένα μήνυμα από το διάστημα, που ελήφθη το 1998 κατάφερε μετά από αρκετά χρόνια να αποκρυπτογραφήσει η NASA σύμφωνα με έγγραφο από το Βρετανικό Υπουργείο Άμυνας.
 Ο Ρώσος αστροφυσικός Βίκτορ Κουλάκοφ (Victor Kulakov) πιστεύει ότι το σήμα εστάλη από εξωγήινο πολιτισμό, γειτονικού γαλαξία, και είναι  ηλικίας 80.000 ετών (χρόνος που απαιτείται για να φθάσει στη Γη). Στο μήνυμα, σε ιδιαίτερα δραματικούς τόνους, έδιναν την ακριβή τοποθεσία τους με κρυπτογραφημένη απεικόνιση ενός πλανητικού συστήματος, με ένα ή δύο κυρίαρχα άστρα, ενώ καθόριζαν και την υλική σύσταση του πλανήτη. Ο άγνωστος πολιτισμός προειδοποιούσε ότι βρίσκεται στα πρόθυρα της εξαφάνισης, χωρίς ωστόσο να εξηγεί την αιτία. Ο Ρώσος καθηγητής εκτιμά ότι με βάση τα γήινα δεδομένα, πιθανότερη αιτία να είναι ένας πυρηνικός πόλεμος. Παράλληλα διαπιστώνεται αδυναμία των κατοίκων του άγνωστου πλανήτη να τον εγκαταλείψουν, είτε επειδή δεν υπήρχε η τεχνολογική ανάπτυξη που θα επέτρεπε τη δυνατότητα μαζικών ταξιδιών στο διάστημα, είτε γιατί δεν υπήρχε γειτονικός κατοικήσιμος πλανήτης.
 Το άρθρο αυτό δημοσιεύθηκε στο εβδομαδιαίο περιοδικό «World News» και όπως σημειώνεται αντλήθηκε από επίσημα έγγραφα του βρετανικού υπουργείου Άμυνας.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ - ΚΥΝΗΓΟΣ

 Ο πολεμιστής δρα με συνέπεια.

Κάθε τι που κάνει, θα πρέπει να στηρίζεται στην προσωπική του Δύναμη.

Είναι σημαντικό να είναι ήρεμος και συγκεντρωμένος και ποτέ να μη χάνει τον έλεγχό του.

Για να πετύχει, λοιπόν, τα παραπάνω θα πρέπει να γίνει κυνηγός! ΑΠΡΟΣΙΤΟΣ σημαίνει, το να αγγίζεις τον κόσμο γύρω σου με μέτρο.

Να μη χρησιμοποιείς και να στύβεις τους ανθρώπους, ώσπου να τους στραγγίξεις, ιδιαίτερα τους ανθρώπους που αγαπάς.

Το να μην είσαι πάντα ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ σημαίνει, ν’ αποφεύγεις σκόπιμα να εξαντλείς τον εαυτό σου και τους άλλους.

Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ, ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΤΑΙ...

Το να στενοχωριέσαι σημαίνει, ότι γίνεσαι ΠΡΟΣΙΤΟΣ, ασύνετα προσιτός!

Από τη στιγμή που στενοχωριέσαι έχεις την τάση να γαντζώνεσαι σε κάτι από απελπισία και από αυτή τη στιγμή είναι φυσικό να εξαντλείσαι στο τέλος ή να εξαντλείς αυτόν ή αυτό από το οποίο γαντζώνεσαι...

Ο πολεμιστής - κυνηγός αναζητάει πάντα την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. Η θλίψη δεν είναι ελευθερία και πρέπει να ξεφύγει από αυτήν.

Το να είσαι ΑΠΡΟΣΙΤΟΣ δε σημαίνει να κρύβεσαι ή να είναι κρυψίνους, ούτε ότι δεν μπορείς να ασχολείσαι με τους ανθρώπους. Ο ΚΥΝΗΓΟΣ χρησιμοποιεί τον κόσμο με μέτρο και με τρυφερότητα, ανεξάρτητα αν ο κόσμος αυτός είναι τα πράγματα, τα φυτά, τα ζώα, οι άνθρωποι ή η ΔΥΝΑΜΗ.

Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ασχολείται στενά με τον κόσμο του και παρόλα αυτά είναι ΑΠΡΟΣΙΤΟΣ σε αυτόν τον κόσμο. Και αυτό, γιατί δεν στύβει τον κόσμο σαν λεμόνι. Τον αγγίζει απαλά, μένει μαζί του όσο χρειάζεται και μετά απομακρύνεται γρήγορα, αφήνοντας πίσω του ένα πολύ αμυδρό σημάδι...

Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ - ΚΥΝΗΓΟΣ ζει με ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ τρόπο.

(Το να πάμε κάπου για να περάσουμε την ώρα μας, λες και έχουμε χρόνο για να σπαταλάμε, μας εξασθενεί. Ο πολεμιστής, λοιπόν, θα πήγαινε κάπου ΜΟΝΟ αν το απαιτούσε η στρατηγική του! Θα είχε απόλυτο έλεγχο των ενεργειών το και θα έκανε μονάχα εκείνες που θα θεωρούσε αναγκαίες).

Ο πολεμιστής όταν είναι υποχρεωμένος να συνεργαστεί με τους συνανθρώπους του, ακολουθεί πάντα τη ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ και σε αυτήν δεν υπάρχουν νίκες και ήττες. Μέσα σε αυτή τη ΔΡΑΣΗ υπάρχουν μόνο πράξεις!

Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!

Άμα πας κάπου θα πρέπει αυτό να εξυπηρετεί τους σκοπούς σου ή να έχεις κάποιον ειδικό λόγο. Αλλιώς τότε χάνεις Δύναμη!

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ

- Είμαι πια δοσμένος στη Δύναμη που κυβερνά τη μοίρα μου
- Δεν προσκολλιέμαι σε τίποτα, έτσι δεν έχω τίποτα να υπερασπιστώ
- Δεν έχω σκέψεις, έτσι μπορώ και βλέπω
- Δεν φοβάμαι τίποτα, έτσι μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Ο πολεμιστής πρέπει να δρα με συνέπεια και χωρίς επιφύλαξη.

Κάθε τι που κάνουμε, κάθε τι που είμαστε, στηρίζεται στην προσωπική μας δύναμη. Αν έχουμε αρκετή, τότε και μία μονάχα λέξη που ξεστομίζουμε μπορεί να αρκετή για ν’ αλλάξει το δρόμο της ζωής μας. Αν, όμως, δεν έχουμε αρκετή και τα πιο υπέροχα κομμάτια σοφίας μπορεί να μας αποκαλυφθούν κι’ αυτό να μη φέρει την παραμικρή αλλαγή...

Είμαστε φωτεινά όντα. Και ένα φωτεινό ον μόνο η προσωπική δύναμη το ενδιαφέρει...

Ο πολεμιστής δέχεται την τύχη του, όποια και να είναι και τη δέχεται με την υπέρτατη ταπεινότητα, όχι σαν βάση για οίκτο αλλά σαν μία ζωντανή πρόκληση....

Ο πολεμιστής δεν σκύβει το κεφάλι του σε κανέναν... Όμως, ταυτόχρονα δεν επιτρέπει σε κανέναν να σκύψει το κεφάλι του σε αυτόν...

Όποιος γνωρίζει την ταπεινότητα του πολεμιστή... αυτό δεν θα του επιτρέψει ποτέ να γίνει αφέντης κανενός...

Ο ζητιάνος πέφτει στα γόνατα και κυλιέται στο πάτωμα μπρος σε όποιον νομίζει ανώτερο. Αλλά, ταυτόχρονα, έχει την απαίτηση από κάποιον κατώτερό του να κυλιστεί στο πάτωμα για χάρη του.

Η ταπεινότητα ενός πολεμιστή δεν είναι η ταπεινότητα του ζητιάνου....


 ΠηγήΔιαβάστε περισσότερα...

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι...!


Διαβάστε περισσότερα...

ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ!


Δείτε μερικά έξυπνα...


 Η γριά KODAK έχει το ZOOM IN.
 
Οι Έλληνες παρακολουθούν τούρκικα σίριαλ
και όλος ο υπόλοιπος κόσμος ελληνικό δράμα.
 
Κι όμως,  το sex είναι σαν την μπιρίμπα.
Αν δεν έχεις καλό ταίρι πρέπει να έχεις καλό χέρι.
 
ΣΥΜΒΟΥΛΗ :  Όταν παντρευτείτε να υπογράψετε με μολύβι.
 
Πόσο λυπάμαι τις γυναίκες που λένε ότι όλοι οι άντρες είναι ίδιοι.
Αν είχαν αξιοπρέπεια δεν θα ήξεραν όλους τους άντρες.
 
Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η Google πρέπει να είναι γυναίκα, επειδή έχει την απάντηση για τα πάντα.
 
Μου αρέσει να βλέπω το video του γάμου μου ανάποδα. Τρελαίνομαι για την στιγμή που βγάζω τη βέρα και την κοπανάω από την εκκλησία.
 
Τι έκανε ο Χίτλερ με τη γυναίκα του στο κρεβάτι? Ναζάκια.
 
Γιατί οι άντρες είναι σαν τα σαλιγκάρια;
Γιατί έχουν κέρατα, τους τρέχουν τα σάλια και νομίζουν ότι το σπίτι είναι δικό τους.
 
Τέσσερις άνθρωποι έμειναν στην ιστορία λόγω ενός μήλου: 
Η Εύα, ο Νεύτωνας, ο Γ. Τέλλος και ο Steve Jobs. 
 

Από τους 4, τη μαλακία την έκανε η γυναίκα.

Πηγή 
Διαβάστε περισσότερα...