Κυριακή, 29 Απριλίου 2012

Εξωγήινοι ανάμεσά μας (Ντοκιμαντέρ)

 Αυτή η περιοχή αφιερώνεται στην Αποκάλυψη των πιο ασυνήθιστων, αμφιλεγόμενων και απίστευτων ιστοριών. Αυτές είναι πραγματικές ιστορίες από πραγματικούς ανθρώπους. Αλλά αφήνουμε τον αναγνώστη να αποφασίσει. Είτε έτσι είτε αλλιώς, αν ανοίξετε το μυαλό σας και ξεχάστε ότι νομίζετε ότι ξέρετε για τον κόσμο για μια στιγμή, θα αισθάνεστε πραγματικά διάφορα για την
ζωή στη Γη μετά από τις σκέψεις που σας θέτουμε. Απολαύσετε την περιπέτεια ενώ ανοίγετε και την επίτευξη του εφικτού στο μυαλό σας.
 Πηγή


Διαβάστε περισσότερα...

Για να μην μας νομίζετε για μ@λ@κες…


Διαβάστε περισσότερα...

Η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» ξεσκεπάζει την απάτη του PSI

 Πώς με τη μπλόφα της σωτηρίας της Ελλάδος από τη χρεοκοπία,
υποδούλωσαν τη χώρα στους δανειστές

Θα μιλήσουμε με αριθμούς. Τα στοιχεία δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, γιατί όλα προέρχονται από επίσημα έγγραφα.


 
 

Α. Ανταλλαγή ομολόγων – Δημόσιο χρέος
Το συνολικό δημόσιο χρέος ήταν 368 δις €.
Έγινε αναγκαστική ανταλλαγή του 95,7% των παλαιών ομολόγων αξίας 206 δις €, δηλαδή 206 x 0,957 = 197 δις € αξία ομολόγων.
Συνεπώς διαγράφεται το ποσό των 197 δις € του χρέους μας.
Το οικονομικό κόστος για την χώρα έναντι αυτής της διαγραφής είναι:

30 δις € Αγορά βραχυπρόθεσμων ομολόγων του EFSF

50 δις € Ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών

12 δις € Κάλυψη ζημιών των ασφαλιστικών ταμείων

5 δις € Δεδουλευμένοι τόκοι παλαιότερων ομολόγων τα οποία ανταλλάχθηκαν
Σύνολο 97 δις €
+
62 δις € Ονομαστική αξία των νέων ομολόγων σε αντικατάσταση των παλαιών
Σύνολο 159 δις € Κόστος
Άρα, το όφελος είναι: 197 – 159 = 38 δις €
Όμως, υπήρξαν ομόλογα τα οποία δεν «κουρεύτηκαν» αξίας 171 δις € (368-197=171)
Οπότε, το χρέος γίνεται: 159 + 171 »    330 δις €
Αν στο παραπάνω ποσό προστεθούν και 22 δις € το έλλειμμα του 2011
το σύνολο του χρέους είναι πλέον:   352 δις €
Β. Έλληνες ομολογιούχοι
Τα ομόλογα αξίας 206 δις € που «κουρεύτηκαν» αφορούν ιδιώτες
α.    72 δις € Έλληνες

  • Ιδιώτες
  • Ασφαλιστικά ταμεία (12 δις €)
  • Τράπεζες
β.    134 δις € ξένους
Σύνολο 206 δις €
δηλαδή, η Ελλάδα συμμετέχει κατά 72/206 » 34% στις ζημιές από το «κούρεμα», ενώ η συμμετοχή της στη ΕΚΤ (κλείδα) είναι στο 2,6%!!
Οι ζημιές των τραπεζών μεταβιβάζονται στον προϋπολογισμό, ενώ τα ασφαλιστικά ταμεία ή δεν θα έχουν να πληρώσουν συντάξεις ή και οι δικές τους ζημιές θα μεταβιβαστούν στον προϋπολογισμό.
Οι Έλληνες ιδιώτες χάνουν τα χρήματά τους.
Δηλαδή όλα τελικά μεταφέρονται στις πλάτες του Ελληνικού λαού.
 Γ. Η κερδοσκοπία του «διοικητικού τομέα» (official sector)
Τα 171 δις € που δεν «κουρεύτηκαν» (ΔΝΤ, ΕΚΤ κλπ), στην πράξη 162 δις €, ανήκουν στον «διοικητικό τομέα», όπως λέγεται.
Αναλυτικά είναι κάτοχοι ομολόγων αξίας:

ΔΝΤ 20 δις €
ΕΚΤ 57 δις €
Ευρωσύστημα Κεντρικών τραπεζών 53 δις €
Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας(EFSF) κυρίως 32 δις €
Σύνολο 162 δις €
Όλοι οι ανωτέρω είναι σχεδόν βέβαιο ότι αγόρασαν τα Ελληνικά ομόλογα σε πολύ χαμηλή τιμή (περίπου 40% της αξίας τους) και τώρα πληρώνονται ολόκληρο το ποσό!!!
Γι’ αυτό η ΕΚΤ ανακοίνωσε επιστροφή κερδών από την αγορά των Ελληνικών ομολόγων.
Δ. Η κερδοσκοπία της ΤτΕ
Η ΤτΕ αντάλλαξε λίγες μέρες πριν το PSI το ρευστό που είχε από καταθέσεις ασφαλιστικών ταμείων (όπως αυτό των ακαδημαϊκών, των στρατιωτικών, υπαλλήλων του Υπ. Οικ.), αλλά και τα 600 εκ. του ΟΕΚ και της Εργ. Εστίας με ομόλογα τα οποία συμμετείχαν στο «κούρεμα». Δηλαδή «έφαγαν» (η ΤτΕ) κυριολεκτικά στο παρά πέντε τα χρήματα των ταμείων, μεταβιβάζοντας τη «προγραμματισμένη» ζημιά των ομολόγων σε αυτά!!!
Ας σημειώσουμε πως η ΤτΕ είναι ένας καθαρά ιδιωτικός οργανισμός με κατά 92% αφανείς μετόχους (το Δημόσιο κατέχει μόνο το 6% των μετοχών)
Τα συμπεράσματα είναι:

  1. Με τη συμμετοχή της παράνομης Ελληνικής κυβέρνησης οι διεθνείς κερδοσκόποι (ΔΝΤ, ΕΚΤ, ΤτΕ) συνεχίζουν να απομυζούν τα χρήματα του Ελληνικού κράτους και των πολιτών του.
  2. Η «σωτηρία» που περιγράψαμε μέσω του PSI αφορά τελικά 38 δις € και σε αντάλλαγμα η χώρα υποθηκεύτηκε στους δανειστές με το Μνημόνιο της 12ηςΦεβρουαρίου 2012. Συγκεκριμένα η κυβέρνηση υπέγραψε και απεδέχθη:
α. Την άρση της ασυλίας που προστάτευε την ιδιωτική περιουσία και τα έσοδα του Ελληνικού Δημοσίου, τον χρυσό και τα συναλλαγματικά διαθέσιμα της Χώρας.
β. Την απαγόρευση συμψηφισμού τυχόν απαιτήσεων της από τους δανειστές.
γ. Την απαγόρευση δανεισμού από τρίτες χώρες.
δ. Οι διαφορές θα λύνονται με βάση το Αγγλικό Δίκαιο, το οποίο προστατεύει πλήρως τα συμφέροντα των δανειστών.
ε. Την ίδρυση του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (Α.Ε.) από το οποίο θα πληρώνεται το δάνειο κατά προτεραιότητα, έναντι όλων των υπολοίπων υποχρεώσεων του κράτους.
στ. Μείωση μισθών και συντάξεων, διάλυση του συστήματος Υγείας της Χώρας, κλείσιμο όλων των κρατικών ερευνητικών κέντρων, κλείσιμο του ΟΕΚ και της Εργατικής Εστίας κλπ.
Απεδέχθησαν την εκποίηση της Χώρας, την φτωχοποίηση και την εξαθλίωση του Ελληνικού λαού που συντελείται πλέον με ταχύτατους ρυθμούς. Η Ελλάδα βαδίζει προς την ολοσχερή καταστροφή.
Στις επερχόμενες εκλογές Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ… Άλλωστε η ψήφος μας, είναι όλη μας η ζωή σε μία στιγμή!
Ας μην αφήσουμε καμία ψήφο να πάει χαμένη .
Χαμένη ψήφος είναι η, ψήφος στους χαμένους ανθρώπους του μέχρι σήμερα πολιτικού κόσμου.
Ψήφο στην «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» γιατί η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» είναι Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ πού είναι αποφασισμένοι να αποτινάξουν την πολιτική τυραννίαΠηγήΔιαβάστε περισσότερα...

10 χαράτσια έρχονται μετά τις κάλπες

 Παναγόπουλος Θάνος 


Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά συνολικά 10 διαφορετικά φορολογικά χαράτσια θα κληθούν να πληρώσουν μετά τις εκλογές περίπου 5,5 εκατομμύρια Έλληνες φορολογούμενοι. Η προεκλογική... "περίοδος χάριτος” παραχωρεί τη θέση της στις έκτακτες εισφορές, στο τέλος επιτηδεύματος, στον φόρο εισοδήματος και έτσι, αντί για την παραδοσιακή μετεκλογική "ευφορία” προηγούμενων εκλογικών αναμετρήσεων, από την 7η Μαΐου ξεκινά η μετεκλογική... "εφορία”. 

Τα χαράτσια που θα κληθούν να πληρώσουν από τις επόμενες ημέρες των εκλογών τα ελληνικά νοικοκυριά είναι απόρροια των δύο Μνημονίων που έχει υπογράψει ως τώρα η κυβέρνηση με την τρόικα και αναμένεται να πλήξουν όλα τα εισοδήματα ακόμη και αν πρόκειται για οικογένειες είτε των μισθωτών είτε των συνταξιούχων είτε των αυτοαπασχολούμενων είτε των αγροτών.


 
 Ενδεικτικά και μόνο, από τη μείωση του αφορολόγητου ορίου, το «κούρεμα» των φοροαπαλλαγών και την ισχύ των νέων τεκμηρίων διαβίωσης, ο φόρος εισοδήματος τον οποίο θα κληθούν να καταβάλουν εφέτος οι υπόχρεοι θα είναι αυξημένος ακόμη και κατά 11 φορές (έως και 1.060%) σε σχέση με εκείνον που είχαν καταβάλει το 2011. Μάλιστα, εάν συνυπολογιστούν οι έκτακτες εισφορές (όπως λ.χ. η εισφορά αλληλεγγύης ή το τέλος επιτηδεύματος) και οι φόροι στην ακίνητη περιουσία (είτε αναδρομικοί είτε όχι), τότε οι επιβαρύνσεις για τα ελληνικά νοικοκυριά δεν θα είναι απλώς τεράστιες, αλλά εξοντωτικές. Από τον ερχόμενο μήνα, οι Έλληνες φορολογούμενοι θα κληθούν να εκχωρήσουν στο κράτος πάνω από 1,5 με 2 μισθούς προκειμένου να πληρώσουν τα "χαράτσια” που έφερε το Μνημόνιο, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις οι εισοδηματικές απώλειες από τη φορολόγηση θα είναι ακόμη υψηλότερες. Μεγαλύτερες επιβαρύνσεις θα υποστούν οι ελεύθεροι επαγγελματίες και όσοι απέκτησαν το 2011 εισόδημα από εμπορική επιχείρηση, αφού εκτός από τον φόρο εισοδήματος, θα κληθούν να πληρώσουν και το «τέλος επιτηδεύματος», το οποίο θα είναι αυξημένο από 300 σε 400-500 ευρώ για κάθε επαγγελματική εγκατάσταση. Επιπλέον, όλοι οι φορολογούμενοι οι οποίοι το 2011 απέκτησαν εισοδήματα μεγαλύτερα των 12.000 ευρώ θα υποστούν το βάρος από την «ειδική εισφορά αλληλεγγύης», η οποία θα υπολογιστεί με συντελεστές που κυμαίνονται σε ποσοστά από 1% έως 4%. Ακολουθεί δε ένα πραγματικό "χαρτοβασίλειο” από εκκαθαριστικά σημειώματα, καθώς ακόμη εκκρεμούν το Ενιαίο Τέλος Ακινήτων του έτους 2009, η έκτακτη εισφορά στη «μεγάλη ακίνητη περιουσία» του ίδιου έτους και ο Φόρος Ακίνητης Περιουσίας της τριετίας 2010 - 2012.

Ειδικότερα, τα 10 «χαράτσια» που θα κληθούν να πληρώσουν τα ελληνικά νοικοκυριά είναι τα εξής:
  

1. Φόρος εισοδήματος. "Φουσκωμένα” εκκαθαριστικά σημειώματα φόρου φέρνουν για 4,2 εκατ. φορολογούμενους με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα οι μεταβολές που συντελέσθηκαν στο εισόδημα και ειδικά η μείωση του αφορολογήτου ορίου στα 5.000 ευρώ, οι αυξήσεις συντελεστών στα φορολογικά κλιμάκια, η αύξηση των τεκμηρίων διαβίωσης για κατοικίες, Ι.Χ. αυτοκίνητα, σκάφη και πισίνες και οι περικοπές στις εκπτώσεις δαπανών από τον φόρο εισοδήματος. Οι εκπτώσεις για ενοίκια, δίδακτρα φροντιστηρίων, νοσήλια και ασφάλιστρα ζωής εκπίπτουν από τον φόρο κατά ποσοστό 10% αντί 20% που ήταν μέχρι πρότινος. Επί τα χείρω αλλαγές έχουν επήλθαν και στον τρόπο υπολογισμού της αξίας των αποδείξεων που κατοχυρώνουν το αφορολόγητο όριο των 6.000 ευρώ. Ο κάθε φορολογούμενος πρέπει να έχει συγκεντρώσει αποδείξεις δαπανών αξίας ίσης με το 25% του ετησίου ατομικού εισοδήματός του, πραγματικού ή τεκμαρτού! Αν δεν καταφέρει ο φορολογούμενος να συγκεντρώσει την απαιτούμενη αξία των αποδείξεων, τότε επί της διαφοράς που δεν έχει καλύψει θα πληρώσει φόρο 10%. Η έκπτωση φόρου που χορηγείτο σε κάθε περίπτωση που ο φορολογούμενος μάζευε αποδείξεις αξίας μεγαλύτερης της απαιτούμενης για την κάλυψη του αφορολογήτου καταργήθηκε.

2. 
Τέλος επιτηδεύματος. Περισσότεροι από 800.000 φορολογούμενοι οι οποίοι κατά τη διάρκεια του 2011 απέκτησαν εισοδήματα από εμπορικές επιχειρήσεις ή ελευθέρια επαγγέλματα (ακόμη και συμβασιούχοι των 300 ή 400 ευρώ τον μήνα, που πληρώνονται με «μπλοκάκια») θα πληρώσουν, μαζί με τον φόρο για τα εισοδήματα του 2011 και το Τέλος Επιτηδεύματος για τη χρήση του 2011, το οποίο θα είναι αυξημένο από τα 300 στα 500 ευρώ για όσους εδρεύουν σε πόλεις άνω των 200.000 κατοίκων και στα 400 ευρώ για όσους εδρεύουν σε πόλεις κάτω των 200.000 κατοίκων. Τα ποσά του Τέλους Επιτηδεύματος για το 2011 θα αναγράφονται στα εκκαθαριστικά σημειώματα του φόρου για τα εισοδήματα του 2011.
 Έως 4% η εισφορά αλληλεγγύης 

  3. Ειδική εισφορά αλληλεγγύης. Όσοι φορολογούμενοι δηλώσουν ότι το 2011 είχαν ετήσια εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ θα κληθούν να πληρώσουν την ειδική εισφορά αλληλεγγύης ύψους 1% έως 4%. Η πληρωμή της εισφοράς θα γίνει μαζί με τον φόρο για τα εισοδήματα του 2011. Τα ποσά της εισφοράς θα αναγράφονται στα εκκαθαριστικά σημειώματα του φόρου εισοδήματος. 
  4. Έκτακτη εισφορά επί των αντικειμενικών δαπανών διαβίωσης του 2012 σε Ι.Χ., άνω των 1.929 κ. εκ. σκάφη και πισίνες.

5.
 Ενιαίο Τέλος Ακινήτων έτους 2009. Από το τέλος Απριλίου και μετά θα φθάσουν σε 1,28 εκατ. φορολογούμενους τα εκκαθαριστικά σημειώματα για την καταβολή του Ενιαίου Τέλους Ακινήτων έτους 2009! Το ΕΤΑΚ έχει υπολογιστεί με συντελεστή 0,1% επί της συνολικής αντικειμενικής αξίας των ακινήτων, αφού προηγουμένως αφαιρεθεί το ισχύον κατά περίπτωση αφορολόγητο όριο.
 Έκτακτη εισφορά για ακίνητα του... 2009 

  6. Έκτακτη εισφορά στην ακίνητη περιουσία έτους 2009. Αφορά όλους τους ιδιοκτήτες οι οποίοι την 1η Ιανουαρίου 2009 κατείχαν οικόπεδα και κτίσματα αντικειμενικής αξίας άνω των 400.000 ευρώ. Οι τελευταίοι θα κληθούν να πληρώσουν έκτακτη εισφορά, η οποία θα υπολογιστεί με συντελεστές κλιμακούμενους από 0,1% έως και 0,9% επί της συνολικής αντικειμενικής αξίας των ακινήτων τους, μετά την αφαίρεση του ποσού των 400.000 ευρώ. 
  7. Φόρος Ακίνητης Περιουσίας έτους 2010. Περισσότεροι από 200.000 φορολογούμενοι οι οποίοι κατείχαν την 1η Ιανουαρίου 2010 ακίνητα συνολικής αντικειμενικής αξίας άνω των 400.000 ευρώ θα παραλάβουν κι άλλα εκκαθαριστικά σημειώματα από τη ΓΓΠΣ. Πρόκειται για τα σημειώματα με τα οποία θα καλούνται να πληρώσουν τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας του έτους 2010. Ο ΦΑΠ του 2010 θα υπολογιστεί με συντελεστές κλιμακούμενους από 0,1% έως και 2% επί της συνολικής αντικειμενικής αξίας των ακινήτων κάθε υπόχρεου, μετά την αφαίρεση του αφορολογήτου ποσού των 400.000 ευρώ, ενώ η εξόφληση των ποσών θα πρέπει να γίνει εφάπαξ.  
8. Φόρος Ακίνητης Περιουσίας έτους 2011. Στον εν λόγω φόρο εμπίπτουν πάνω από 500.000 φορολογούμενοι με οικόπεδα και κτίσματα συνολικής αντικειμενικής αξίας άνω των 200.000 ευρώ. Ο ΦΑΠ του 2011 θα υπολογιστεί με συντελεστές κλιμακούμενους από 0,2% έως και 2% επί της συνολικής αντικειμενικής αξίας των ακινήτων κάθε υπόχρεου, μετά την αφαίρεση του αφορολογήτου ποσού των 200.000 ευρώ. Σε 5 δόσεις το χαράτσι της ΔΕΗ 
  9. Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών έτους 2012. Από τον Μάιο του 2012 και μετά, πλέον των 5 εκατομμυρίων νοικοκυριών θα κληθούν να πληρώσουν εκ νέου, μέσω των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος, το ειδικό τέλος για τα ηλεκτροδοτούμενα κτίσματα που κατέχουν, το οποίο κυμαίνεται από 0,5 έως 20 ανά τ.μ. Η εξόφληση του Τέλους για το έτος 2012 θα διενεργηθεί σε 5 δόσεις.  
10. Φόρος Ακίνητης Περιουσίας έτους 2012. Ο ΦΑΠ του 2012 θα υπολογιστεί με τον ίδιο τρόπο που θα υπολογιστεί και ο ΦΑΠ του 2011. Στην παγίδα του αναμένεται να πέσουν περίπου 500.000 φορολογούμενοι.Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟ 2012;

 ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ;

Πριν πολλά χρόνια, σύμφωνα και με το βίντεο που ακολουθεί παρακάτω, η NASA έβλεπε μέσω δορυφόρων κάποιο μεγάλο αντικείμενο, ίσως πλανήτη, να πλησιάζει προς το ηλιακό μας σύστημα. Αυτό ήταν φτιαγμένο από χαλκό. Τότε, φαίνεται πως παραδεχόταν πως οι Ολύμπιοι Θεοί επιστρέφουν! ! ! Η χάλκινη σφαίρα που βλέπουμε στο ίδιο βίντεο φαίνεται να αποτελεί ή να υπονοεί αυτό το αντικείμενο ή πλανήτη

Είναι ο Πλανήτης Χ, ο Νιμπίρου, το Γοργόνειο, ο Φαέθων, o Νέμεσις, o Ερκόλομπους; Ή όλα αυτά ταυτίζονται;
Ας δούμε με δύο λόγια ποιος είναι ο περιβόητος Νιμπίρου, μιας και πολύς λόγος γίνεται γι’ αυτόν:

Η θεωρία του Νιμπίρου γεννήθηκε από τον ασσυριολόγο και συγγραφέα Zecharia  Sitchin καθώς, στο βιβλίο του 12ος Πλανήτης, αποκωδικοποιεί σφραγιδόλιθους των Σουμερίων (αρχαίοι Έλληνες Κρήτες(;)), οι οποίοι απεικονίζουν το ηλιακό μας σύστημα με 12 πλανήτες (συμπεριλαμβανομένου του Ήλιου και της Σελήνης) και ισχυρίζεται ότι πρόκειται για έναν κατοικημένο πλανήτη (που οι κάτοικοί του, οι Ανουνάκι, έφτιαξαν τους ανθρώπους ως εργάτες τους για την εξόρυξη χρυσού τον οποίο και χρειάζονταν ) με υπερβολικά ελλειπτική τροχιά και ο οποίος περνά από κοντά μας κάθε 3600 χρόνια (με τροχιά λίγο πιο πέρα από εκείνη του Πλούτωνα και ανάμεσα και τον χώρο μεταξύ των τροχιών του Άρη και του Δία). Η τόσο κοντινή πορεία του πλανήτη αυτού θα έφερνε πολλές καταστροφές στην Γη (σεισμούς, τσουνάμι κλπ), την οποία αρχικά υπολόγιζαν τον Μάιο του 2003. Αλλά…μιας και επιζήσαμε η ημερομηνία αυτή μεταφέρθηκε για τον Δεκέμβριο του 2012, μαζί όλα τα σχετικά καταστροφολογικά σενάρια.
Όμως, όλα αυτά είναι υποθετικά.
Ωστόσο, υπάρχει κάτι που φαίνεται περισσότερο αληθοφανές:
Ισπανοί αστρονόμοι ισχυρίζονται ότι ανακάλυψαν κάτι πολύ σημαντικό πίσω από την τροχιά του Πλούτωνα. Είναι διπλάσιο του Δία, αλλά μάλλον δεν πρόκειται για πλανήτη αλλά ίσως για ένα καφέ άστρο νάνος «brown dwarf star» (έχει δηλαδή το χρώμα του χαλκού;) με πλανήτες ή δορυφόρους να γυρίζουν σε τροχιά γύρω από αυτό και πως η επίσημη ονομασία του είναι G1.9 και η τροχιά του δεν έχει καμία σχέση με τον Νιμπίρου, αντίθετα είναι αυτή που φαίνεται στην φωτο ακριβώς από κάτω.
Τελικά, υπάρχει κάτι που πλησιάζει την γη;
Στις 22/12/2010 ανακοινώθηκε ότι «Τρία γιγάντια διαστημόπλοια κατευθύνονται προς την Γη. Το μεγαλύτερο είναι μήκους 240 χλμ. Τα άλλα δύο είναι μικρότερα. Προς το παρόν τα αντικείμενα αυτά είναι πίσω από την τροχιά του Πλούτωνα». Ανιχνεύτηκαν από το HAARP στην Αλάσκα και «θα φτάσουν στην Γη τον Δεκέμβριο του 2012» ενδεχομένως στις 21 οπότε και ολοκληρώνεται το ημερολόγιο των Μάγιας. «Τα διαστημόπλοια αυτά θα είναι ορατά στα οπτικά τηλεσκόπια μόλις φτάσουν στην τροχιά του Άρη». Η είδηση αυτή, σύμφωνα με την Pravda προέρχεται από το SETI (Ίδρυμα Έρευνας για Εξωγήινη Νοημοσύνη), το οποίο SETI, αργότερα, διέψευσε τα πάντα.
Αν και τίποτε δεν είναι σαφές, ίσως, θα έπρεπε να εμπιστευτούμε τα αρχαία ελληνικά κείμενα που φαίνεται να μιλούν πολύ συχνά για ιπτάμενα οχήματα θεών. Ας δούμε μερικά πολύ χαρακτηριστικά παραδείγματα από τα εκατοντάδες που υπάρχουν:
Ο Κρόνος «…ίπτατο αναπαυόμενος, και αναπαυόμενος ίπτατο…» (Ευσέβιος I 37).
Στον Τριπτόλεμο, η θεά Δήμητρα «του έφτιαξε μία άμαξα που την έσερναν φτερωτοί δράκοντες και του έδωσε το σιτάρι με το οποίο έσπειρε την οικουμένη πετώντας στον ουρανό» (Απολλόδωρος, Βιβλιοθήκη, Α 32).
Η θεά Αθηνά. «πέταξε σαν βέλος προς τον ουρανό» (Ορφικά κείμενα, Αργοναυτικά 558-559).
Ο Άρης δανείζει τα άλογά του στην Αφροδίτη και την Ίριδα. Η πρώτη «μαστίγωσε τα άλογα για να τρέξουν κι αυτά πέταξαν πρόθυμα κι έφτασαν αμέσως στην κατοικία των θεών, τον Όλυμπο» (Όμηρος, Ιλιάδα Ε 363-366).
Αλλά και ο Άρης «πετούσε μέσα στα σύννεφα, προς τον απέραντο ουρανό» (Όμηρος, Ιλιάδα Ε 864-867).
«Για τον Άβαρι, που στο δρόμο του ουρανού τον ξεπροβόδιζε ο Φοίβος με ιπτάμενο περιπλανώμενο βέλος» (Νόννος, Διονυσιακά ΙΑ 132-133).
Ο Διόνυσος όταν ήταν μωρό «παρατηρούσε το πατρικό μονοπάτι των άστρων» (Νόννος, Διονυσιακά Θ 35-36).
Η Ήρα «ταξίδεψε πέρα από τον ουρανό, τον στολισμένο με φωτεινά, άστρα, διασχίζοντας αναρίθμητες πολιτείες […]» (Νόννος, Διονυσιακά Η 111-112).
Ο Φαέθων μαζί με άλλους ταξίδεψε στον ουρανό, με ένα όχημα που λεγόταν Εωσφόρος, προκειμένου να φτάσει στην Σελήνη όπου και έκανε τριάντα περιφορές γύρω από αυτή, στη συνέχεια έφτασε στον πλανήτη Αφροδίτη και επέστρεψε πίσω στην Γη οπότε και κατακρημνίστηκε (διάσπαρτα αποσπάσματα: Λουκιανός: Περί Αστρολογίας, Παλαίφατος: Περί Φαέθονος ΧΙΙ, Νόννος: Διονυσιακά Β΄ τόμος 33-34).
Αλλά πρέπει, μέσα σε όλα να σημειώσουμε και το εξής σημαντικό: «ουδείς μεν γαρ των ουρανίων θεών επί γης κατελεύσεται, ουρανού τον όρον καταλιπών, ο δε άνθρωπος και εις τον ουρανόν αναβαίνει και μετρεί αυτόν και οίδε ποία μεν αυτού εστιν υψηλά, ποία δε ταπεινά […]». Δηλαδή, σύμφωνα με τον Ερμή τον τρισμέγιστο προς έναν μαθητή του: «Κανείς από τους ουράνιους θεούς δεν κατεβαίνει στην γη, εγκαταλείποντας τον ουρανό. Ο άνθρωπος ανεβαίνει στον ουρανό και, μάλιστα, μπορεί να τον μετρήσει, όπου έμαθε τι είναι ψηλά και τι χαμηλά…» (Ερμητικά κείμενα, Λόγος Χ 25).
Ο διαχωρισμός που κάνει είναι σαφής. Ωστόσο τονίζει και αυτός, όπως και πολλοί άλλοι, όπως ο Ησίοδος, ο Αριστοτέλης κλπ ότι: «το μεν άνθρωπον είναι θνητόν θεόν, το δε θεόν αθάνατον άνθρωπον» (Λόγος Χ 25).

Άραγε, το ότι οι θεοί δεν κατεβαίνουν στην γη, μήπως υπονοείται ότι με κάποιο τρόπο θα απαχθούμε την εποχή του Υδροχόου, ως άλλος Γανυμήδης, για να φτάσουμε σε ανώτερα επίπεδα συνείδησης;
Ας δούμε και τα σχετικά βίντεο που ακολουθούν:


Διαβάστε περισσότερα...

Στο πιο ήσυχο μέρος του κόσμου, ο άνθρωπος αντέχει μόνο 45 λεπτά [Βίντεο]

 Όσοι έχουν βαρεθεί την ένταση και τη βαβούρα της πόλης, ένα είναι το μέρος που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτούν. Μπορεί να βρίσκεται σε άλλη Ήπειρο αλλά αξίζει τον κόπο να το επισκεφτεί κανείς καθώς θεωρείται το πιο καλά ηχομονωμένο μέρος του κόσμου.


 Η Orfield Laboratories στη νότια Minneapolis των ΗΠΑ, κατασκεύασε ένα θάλαμο, ο οποίος απορροφάει το 99,9% των ήχων. Ο ειδικά διαμορφωμένος χώρος έχει καταφέρει να μπει στα ρεκόρ Γκίνες από το 2004, με τον τίτλο του πιο ήσυχου μέρους του πλανήτη.
Ένα ιδιαίτερο και παράλληλα αλλόκοτο χαρακτηριστικό του χώρου είναι πως κανένας άνθρωπος δεν μπόρεσε να αντέξει εκεί μέσα πάνω από 45 λεπτά. Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως η απόλυτη ησυχία προκαλεί παραισθήσεις κι έτσι οι άνθρωποι έχουν την αίσθηση της δυσφορίας μέσα στο δω Ο πρόεδρος και ιδρυτής της εταιρείας, Steven Orfield, αναφέρει: «Όταν επικρατεί ησυχία τα αυτιά προσαρμόζονται. Όσο πιο ήσυχο το δωμάτιο τόσο περισσότερα ακούς. Θα ακούς την καρδιά σου να χτυπά, τους πνεύμονές σου, το στομάχι σου. Στον αντιηχητικό θάλαμο γίνεσαι ο ήχος».
Σημειώνεται πως διάφοροι κατασκευαστές συνεργάζονται με την εταιρεία ώστε να δοκιμάζουν τα προϊόντα τους. Η Harley Davinson χρησιμοποιεί το χώρο για να καταφέρει μείωση του θορύβου των μηχανών της χωρίς όμως να αλλοιώνεται ο χαρακτηριστικός ήχος των δίκυκλων οχημάτων.
Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...