Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013

Λαός που πρώτα ψηφίζει και μετά αυτοκτονεί…

Ρε μαντράχαλε, πήρες χαμπάρι τι γίνεται στη Χώρα;;

Αντιλαμβάνεσαι τις καταστάσεις;; Επικοινωνείς;;


ΞΥΠΝΑ!! ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!

Πουτάνας κόρη η Δημοκρατία!!
Αφού εξυπηρετεί  ρόλους και σχέδια των Εφιαλτών.
Αφού αναδεικνύει τους Μπάσταρδους με τις πολύχρονες
ονειρώξεις και τον μόνιμο έρωτα προς τις Εξουσίες.
Αφού συνουσιάζεται με πρωθυπουργεύοντα
τον κλητήρα ξένων συμφερόντων.


 ΝΑΙ ρε Ηλίθιε!!
Πουτάνα κατάντησε η “δημοκρατία” μας και δεν
ευθύνονται μόνο οι κυβερνητικοί που τη Βιάζουν,
αλλά κι ΕΣΥ που κρατάς φανάρι, απαθής, άπραγος,
μίζερος, καναπεδάτος και…όμορφος.

Πουτάνας γιός ο Λαός!!
Που πρώτα ψηφίζει και μετά…αυτοκτονεί.
Που ξεχνάει, συγχωρεί και…επαιτεί.
Που επιτρέπει στον εαυτό του να μετράει Πληγές και
Θυσίες και οι “άλλοι” Κέρδη, Θέσεις και Μέλλον.
Που βολεύεται με χαντρούλες/υποσχέσεις.
Που τρέφεται με τη μεγαλύτερη δυστυχία του διπλανού.
Που εμπιστεύεται τους ίδιους σωτήρες 39 χρόνια.

Πουτανίτσα κι ΕΣΥ αδερφέ μου!!
Πουτάνα κι ΕΓΩ!! Κι ΕΚΕΙΝΟΣ!!
Γνήσια τέκνα του “συγνώμην λάθος”.
Του “μακριά από τον κώλο μου κι ας είναι ένας πόντος“.
ΝΑΙ!! Φρικάρουμε όταν ακούμε για αυτοκτονίες…
Οταν μετράμε την ανεργία στο απέναντι σπίτι…
Οταν αποχαιρετάμε τον συγγενή που φεύγει μετανάστης!
ΝΑΙ!! Είμαστε αλληλέγγυοι στους αδύναμους!
Στους μαγαζάτορες που έκλεισαν!
Στους γιαουρτοσυνταξιούχους!
Και, φυσικά, στους μετανάστες!
………………………………………

΄Αϊντε ωρέ πανίβλακα!
Πουτανιάρη!!
Ευτυχώς που υπάρχεις, για να υπάρχουν και οι ΑΛΛΟΙ!!
Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...

Εχει πράγματι εξαφανιστεί η γραμμή αίματος του Χίτλερ;

 182260_98052_jpg_79420gretl_angelaΑλήθεια ή ψέμα;

H Angela Merkel γεννήθηκε στη ΛΔΓ, το Κομμουνιστικό τμήμα της Γερμανίας το 1954. Το Βιογραφικό  της λέει ότι γεννήθηκε 17 Ιούλη, 1954, και ότι αυτή είναι η κόρη ενός Λουθηρανός πάστορας μιας εκκλησίας  ελεγχόμενης απο την  Ανατολική Γερμανία. Πρόσφατα, ωστόσο, τα αρχεία της Σοβιετικής KGB δείχνουν μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Τα αρχεία της Στάζι στη ΛΔΓ δείχνουν ότι γεννήθηκε  στις 20 Απρίλη 1954, και οι λεπτομέρειες της γέννησής της  συμπεριλαμβάνονται στα αρχεία του Δρ Karl Klauberg, ο οποίος ήταν ένας από τους «γιατρούς του θανάτου " των Ναζί  ο οποίος καταδικάστηκε  από τους Σοβιετικούς  και φυλακίστηκε. Όταν  αργότερα αναγνωρίστηκε ως ένας λαμπρός επιστήμονας, αφέθηκε ελεύθερος μετά από επτά χρόνια και έχει αναγνωριστεί ως ο πατέρας της τεχνητής γονιμοποίησης. Οι Σοβιετικοί ξαφνιάστηκαν ακόμα πιό πολύ όταν ανακάλυψαν ότι ο Δρ Klauberg είχε διατηρήσει  κατεψυγμένα δείγματα του σπέρματος του Αδόλφου Χίτλερ.

Οι δυνάμεις του σκότους και τα τσιράκια τους σε υψηλές θέσεις αποφάσισαν να προσπαθήσουν να παράγουν ένα παιδί από το σπέρμα του Χίτλερ, βέβαια, για τους αποκρυφιστικούς σκοπούς των Iλουμινάτι. Ετσι, ο Δρ Klauberg κάλεσε την νεότερη αδελφή της Εύας Μπράουν (συζύγου του Χίτλερ), της οποίας το όνομα ήταν Gretl στην Ανατολική Γερμανία, και το αποτέλεσμα του πειράματος δεν έφερε έναν βιολογικό γιό του Χίτλερ, αλλά ένα κορίτσι. Παραδόξως, ο Αδόλφος Χίτλερ γεννήθηκε 20 Απρίλη του 1889, και η Άνγκελα Μέρκελ γεννήθηκε 20 Απριλίου, 1954. (20 Απριλίου είναι η 11η ημέρα πριν από το μεγαλύτερο Σάββατο των μαγισσών  της Beltaine.)

Η  Angela είναι υπό την προστασία της Καθολικής Εκκλησίας μέσω των διασυνδέσεών της με την λουθηρανική εκκλησία της ​​Ανατολικής Γερμανίας. Λέγεται ότι μια φορά ένας Γερμανός Πάπας θα έπαιρνε το ρωμαϊκό  Παπικό θρόνο , και η Angela Merkel θα ήταν να λάβει, τη θέση του ο βιολογικού της πατέρα, να γίνει   Γερμανίδα Καγκελάριος.
Στις 20 Απριλίου 2005, ο ναζιστής  Joseph Ratzinger έγινε ο Πάπας Βενέδικτος XVI (16ος),  η ημερομηνία αυτή είναι ακριβώς της 116ης επετείου των γεννεθλίων του Αδόλφου Χίτλερ. Στις 22 Νοεμβρίου 2005, η βιολογική κόρη του Χίτλερ, Άνγκελα Μέρκελ εξελέγη καγκελάριος της Γερμανίας. Η  ημέρα των εκλογών, 22 Νοεμβρίου ήταν η επέτειος της έκδοσης " Η Προέλευση των Ειδών" , του Κάρολου Δαρβίνου, η οποία είναι μια έκδοση του Αντιχρίστου που αρνείται τον δημιουργό του σύμπαντος.

Εάν ο Σοβιετικός φάκελλος  είναι αληθής, και οι αποδείξεις είναι ισχυρές, ανοίγει μερικές καταπληκτικές δυνατότητες.
Το αναμφισβήτητο γεγονός είναι ότι η Ανγκελα Μέρκελ ήρθε από την αφάνεια στην ανώτατη εξουσία όπως  Γερμανίδα Καγκελάριος,  Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επικεφαλής των ισχυρών της G-8 οικονομικής σύμπραξης. Όταν ξεκίνησα να κάνω περισσότερη έρευνα για το θέμα, ανακάλυψα ότι ο πατέρας του Χίτλερ, ο οποίος πήρε το όνομα του Χίτλερ, ήταν ο νόθος γιος  μίας  ερωμένη Rothschild που το επώνυμό της ήταν Schicklgruber. Η ετυμολογία του ονόματος του Χίτλερ δηλώνει ότι το όνομα σημαίνει βοσκός που ζει σε μια καλύβα. Το όνομα Αδόλφος σύμφωνα με τα παλιά ( δεν μπορούμε να πούμε «αρχαία») γερμανικά  σημαίνει «ευγενής λύκος». Έτσι, το συνδυασμένο όνομα δείχνει ότι ήταν ο λύκος βοσκός, ή ψεύτο-βοσκός. Παραδόξως, ο Πάπας Ράτζινγκερ, ή Βενέδικτος XVI, έχει επίσης, τον τίτλο του ποιμένα της Εκκλησίας, και από τότε που ανέλαβε ως  επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας, η Εκκλησία είχε έναν βοσκό  γερμανό .
Επιπλέον, γνωρίζουμε επίσης ότι ο Αδόλφος Χίτλερ είχε  το παρατσούκλι λύκος του Herr ( λύκος – Wolf). Η έδρα του στην Πρωσσία ονομάζονταν Wolfsschanze,η έδρα της Γαλλίας , Wolfsschlucht, και η έδρα της Ουκρανίας  Werwolf. (20)
Είναι  ισχυρή Ευρωπαϊκή Ένωση να γίνει η ισχυρή Ευρωπαϊκή Ένωση το κέντρο της  Νέας Παγκόσμιας Τάξης  και το τέταρτο Ράιχ;
Ο Θεός  μόνο ξέρει.

Ένα ενδιαφέρον σημείο είναι ότι η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ έχει μια ασυνήθιστη εμμονή με το έργο του αποκρυφιστή συνθέτη Ρίχαρντ Βάγκνερ, ο οποίος ήταν Σατανιστής. Ανακοίνωσε την εμμονή της σε μια συνέντευξή της στην  εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung τον Ιουλίου του 2005. Ο  Wagner έγραψε την σύνθεση Parsifal, η οποία είναι καθαρά αποκρυφιστική και δαιμονική. Το Parsifal ήταν ένα από τα αγαπημένα του Αδόλφου Χίτλερ, καθώς και ο Χίτλερ, είχε δηλώσε ότι η μουσική του Βάγκνερ έχει καταλάβει το μυαλό του. Η Angela Merkel, όπως και  ο Αδόλφος Χίτλερ, είναι βαθιά γοητευμένοι  από τη στροφή του Valkyries  του Wagner. Οι Βαλκυρίες ήταν μικρές γυναικείες θεότητες που πήγαιναν στο πεδίο της κάθε μάχης να μαζέψουν τους πιο γενναίους  από τους νεκρούς και να τους πάνε  μακριά σε ένα μέρος που λέγεται παράδεισος, όπου περιμένουν να ενταχθούν στο στρατό του  θεού Odin για την τελευταία μάχη στο τέλος του κόσμου.
 Είναι επίσης ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι η καγκελάριος Μέρκελ έχει ακριβώς τα ίδια μάτια με του Χίτλερ, και έχει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με τον Χίτλερ, εκτός από το μουστάκι.  : )

πηγή : - Last Trumpet Newsletter - Αύγουστος 2007
-          Spread the light – 6 avril 2011

Διαβάστε περισσότερα...

Χαμός στα social media με την κρατικοδίαιτη του ΓΑΠ, συγγραφέα Λένα Διβάνη που χαρακτήρισε «τζαμπατζή» τον 18χρονο που σκοτώθηκε πηδώντας από το τρόλεϊ ! (photos)

Τα επικριτικά σχόλια σε Facebook και Twitter για την "ημέτερη" διορισμένη στην ΕΡΤ: 


Άμεση ήταν η αντίδραση των φίλων της στο twitter αποκαλώντας την Σίχαμα και  με άλλους εξευτελιστικούς χαρακτηρισμούς. Κάτι τέτοιους μαλ… Έλληνες έχει η Γενεύη και ντρεπόμαστε να λέμε ότι είμαστε Έλληνες πρόσθεσε μια άλλη χρήστρια.Έντονες αντιδράσεις εναντίων της κρατικοδίαιτης "ημέτερης" συγγραφέας Λένας Διβάνη, που χαρακτήρισε "τζαμπατζή" τον άτυχο 19χρονο που έχασε τη ζωή του, πηδώντας από το τρόλεϊ. Η Διβάνη ήταν διορισμένη στην ΕΡΤ και εκλεκτή του..."κηπουρού" του ΓΑΠ...
...Γερουλάνου. Πριν λίγες ημέρες μάλιστα είχε επιδοθεί σε πρωτοφανέστατο "γλείψιμο" στον τότε υπουργό που τη διόρισε με κείμενο της στο protagon.gr με τίτλο "Η Ιστορία μου στην ΕΡΤ"....


Η Διβάνη ανάρτησε σχόλιο στο Facebook και το Twitter, χαρακτηρίζοντας «τζαμπατζή» το νεαρό που σκοτώθηκε, πηδώντας από το τρόλεϊ Είναι παράδοξο πως ερμηνεύεται η αρχή της νομιμότητας από ανθρώπους που πάντοτε έβρισκαν τρόπο να επιβιώνουν με πολιτική μεσιτεία.

Η Λένα Διβάνη, συγγραφέας και προνομιούχος “ημέτερη” του Γιώργου Παπανδρέου ενοχλείται από τον “τζαμπατζή'-19χρονο θύμα του θλιβερού περιστατικού. Ήταν όμως η ίδια η συγγραφέας και καθηγήτρια Πανεπιστημίου που δεν αρνήθηκε τη θέση στο ΔΣ της ΕΡΤ, επί κυβέρνησης Γεωργίου Παπανδρέου διατηρώντας αγαστή σχέση τόσο με τον τότε πρωθυπουργό όσο και με τους κηπουρούς του.

Έγραφε τότε σε χαρακτηριστικό κείμενο της στο Protagon η Λένα Διβάνη για την εμπειρία της στην ΕΡΤ εξυμνώντας τις πρωτοβουλίες Γερουλάνου: "Το ΔΣ της ΕΡΤ ήταν πραγματικά εκλεκτό".

Ο Γερουλάνος μας δήλωσε ότι δεν θα κάνει (όπως πράγματι δεν έκανε) καμία παρέμβαση στη δουλειά μας και δεν διόρισε ούτε ένα κομματικό στέλεχος. Κάθε ένας γνώριζε τον τομέα του, δεν ήταν διαπλεκόμενος και μάλιστα είχε την πρόθεση να αφήσει κατά μέρος τη δική του πολύ επιτυχημένη δουλειά για να «αλλάξει» την ΕΡΤ.

Ο πρόεδρος Γιώργος Γαμπρίτσος ήταν επίσης ένας τίμιος άνθρωπος, καλών προθέσεων και μεγάλης τηλεοπτικής εμπειρίας στην Αμερική κι εδώ. "Να η ευκαιρία", είπαμε όλοι στον εαυτό μας, ενθουσιασμένοι σχεδόν. Μπήκαμε λοιπόν όλοι μαζί σ’ αυτόν το χορό του Ζαλόγγου αποφασισμένοι να χορέψουμε.

Η αλήθεια είναι πως ούτε μια πιρουέτα της προκοπής δεν κάναμε - ίσως να σηκώσαμε λίγη σκόνη μόνο”.


Για την ιστορία να αναφέρουμε το σχόλιο της συγγραφέως Λένας Διβάνη που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media. Η συγγραφέας έγραψε στο λογαριασμό της στο facebook:

“Συμπέρασμα: οι ελεγκτές δεν πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους γιατί κάποιος τζαμπατζής μπορεί να πηδήξει έξω από το όχημα. Λογικό”. Κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν για το ότι η Διβάνη αποκάλεσε ένα νεκρό παιδί “τζαμπατζή” άλλοι εξεπλάγησαν με τη δημόσια στάση ενός πνευματικού ανθρώπου κι άλλοι έσπευσαν να την κάνουν unfriend.

“Kυρία Διβάνη, χωρίς να υποστηρίζω τους τζαμπατζήδες και τη μη πληρωμή εισιτηρίων, θεωρείτε ότι το συγκεκριμένο τραγικό γεγονός είναι ιδανικό για συζήτηση περί τζαμπατζήδων???

Σοκάρομαι και λυπάμαι για την κρίση σας” της σχολίασε κάποιος διαδικτυακός της “φίλος”. Σε γενικές γραμμές πάντως η δημοφιλής, κοντοκουρεμένη 58χρονη συγγραφέας είναι γνωστή για τα προοδευτικά γραπτά της και για τις φιλελεύθερες δημόσιες θέσεις της.

Από τη δεκαετία του ’90 που έκανε την εμφάνισή της στα ελληνικά γράμματα ξεχώρισε για ένα ιδιότυπο στυλ, βιωματική γραφή και χιουμοριστικά κείμενα που είχαν να κάνουν με δικές της εμπειρίες.

Άλλοτε γνωστή ως συγγραφέας αυτοβιογραφικών κειμένων, άλλοτε για τα δημοσιογραφικά της δημοσιεύματα κατάφερε να κερδίσει ένα μέρος αναγνωστών που ταυτίστηκε με τις ιστορίες της κατά τα άλλα καθηγήτριας της Νομικής Αθηνών. Μέχρι που ήρθε το σχόλιο της στο facebook για να δημιουργήσει απρόσμενους εχθρούς.

Η ίδια, πάντως, πριν από λίγα λεπτά έσπευσε να σχολιάσει τον ντόρο που επακολούθησε με το ακόλουθο facebook status: “Είναι απίστευτο ότι μια φράση που στην ουσία έλεγε ότι το τραγικό αυτό ατύχημα δεν σημαίνει ότι το επάγγελμα του ελεγκτή (που υπάρχει σε όλο τον κόσμο χωρίς εξαίρεση) είναι ρουφιανιά, κατέληξε σ´ αυτό το παραλήρημα μίσους. Λυπάμαι πολύ”. 

Δείτε τα σχόλια στο Twitter:

*Με πληροφορίες από protothema.gr, protagon.gr


 Πηγή

Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...

Υπέροχο Video: Ο Πλούσιος και ο Φτωχός


Διαβάστε περισσότερα...

AΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ: Τα ονόματα και οι εταιρίες που έκαψαν την Ελλάδα

Μια απίστευτη έρευνα που λέει τα πράγματα με … το όνομά τους! Ποιοι και πως οργάνωσαν το έγκλημα κατά της χώρας μας! 
 Φανταστείτε μια πολεμική ενέργεια! Μια δολιοφθορά στις γραμμές του «εχθρού»! Μια πολεμική σύρραξη ανάμεσα σε δύο στρατούς! Ποια είναι τα «εργαλεία» που χρειάζεται ένας επιτιθέμενος; Σίγουρα , τα πυρομαχικά και σίγουρα ένα σχέδιο δράσης εναντίον του αμυνόμενου!
Στην περίπτωση της επίθεσης στην Ελλάδα, ποια ήταν τα εργαλεία της κρίσης; Ποια ήταν τα όπλα στη φαρέτρα του «εχθρού» και ποιο ήταν το σχέδιό του;

 Σε αυτό το ερώτημα θα προσπαθήσω να απαντήσω σήμερα, όσο το δυνατόν πιο απλά, χωρίς περιττούς οικονομικούς όρους αλλά πάνω απ όλα με ονόματα! Τόσο προσώπων όσο και εταιριών!


Διότι εδώ και δύο χρόνια που ο Ελληνικός λαός δέχεται μια πολεμικού τύπου επίθεση, κάποιοι στην Ελλάδα, εξακολουθούν να κρύβουν από τους Ελληνες ακόμη και το όνομα του «εχθρού»! Αντίθετα σε γειτονικές χώρες, γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι είναι οι επιτιθέμενοι και ποιο είναι το σχέδιο τους!
Εδώ, εξακολουθούμε να τους ονομάζουμε γενικά κι αόριστα … ως «αγορές» διότι η διαπλοκή των πολιτικών με τον δημοσιογραφικό κόσμο, μέσω της διαφημιστικής πίτας, δεν επιτρέπει ούτε καν το όνομα τους να αναφερθεί!!!
Και ναι μεν η Ευρώπη είναι συνένοχη και συμμέτοχη στο έγκλημα κατά της χώρας μας, στην Ελλάδα, με μεγάλη ευκολία αναφερόμαστε στον … «εχθρό» όταν είναι made in USA αλλά με μεγάλη δυσκολία αναφερόμαστε στον εχθρό όταν είναι … ευρωπαίος και μοιράζει διαφημίσεις στα κανάλια και στις εφημερίδες!!
Μάλιστα στις 3 Μαρτίου 2010, το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ κατηγόρησε επίσημα , τους Τζορτζ Σόρος, Τζον Πόλσον, Στίβεν Κοέν και Ντέιβιντ Αϊχορν, διότι σχεδίασαν την επίθεση στο ευρώ και κατ επέκταση και την επίθεση στην Ελλάδα!
Και ενώ θα περίμενε κανείς ότι στην Ευρώπη και συνεπώς στην Ελλάδα, θα εξαντλούσαν κάθε νομική δραστηριότητα εναντίον τους, εντούτοις, ουδείς άδραξε αυτή την μοναδική ευκαιρία και στη Γηραιά Ηπειρο δεν κουνήθηκε φύλο!!! Το ποιοι είναι αυτοί οι … κύριοι θα το δείτε παρακάτω και θα αντιληφθείτε το ΓΙΑΤΙ !
Πάμε όμως να εξετάσουμε τα πράγματα με ψυχραιμία!
ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΊΣΗΣ
CDS – Ασφάλιστρα κινδύνου
Εξι ήταν τα εργαλεία με τα οποία κατασκευάστηκε … εργαστηριακά η κρίση και ο ιός απελευθερώθηκε στην Ευρώπη ! Επιλογή; Τα «κράτη-γουρούνια» (PIGS, από τα αρχικά των λέξεων, Portugal Ireland, Greek, Spain) είχαν προεπιλεγεί και στα «εργαστήρια» των τοκογλύφων είχαν γίνει οι απαραίτητες «προσομοιώσεις» με αποτέλεσμα να επιλεγεί ως καλύτερος στόχος, η Ελλάδα, για την τελική επίθεση κατά του Ευρώ, η οποία δεν έχει γίνει ακόμη! Ποια ήταν λοιπόν τα εργαλεία αυτά;
Το πρώτο εργαλείο ήταν τα «ασφάλιστρα κινδύνου (CDS) που ενώ σχεδιάστηκε για την ασφάλεια των ομολόγων, εντούτοις χρησιμοποιήθηκε ανεξέλεγκτα και χωρίς εποπτικό μηχανισμό, Πουθενά! Υποτίθεται ότι τα CDS διασφαλίζουν τους κατόχους ομολόγων έναντι της χρεοκοπίας του εκδότη τους! Με δεδομένο όμως ότι επέτρεψαν να κατέχουν ασφάλιστρα κινδύνου (CDS) ακόμη κι άτομα που δεν έχουν αγοράσει ομόλογα μιας χώρας, επέτρεψαν το σπεκουλάρισμα των τζογαδόρων. Κάποτε είχα γράψει ότι όταν κατέχει CDS, ένας μη κάτοχος ομολόγων, είναι σα να επιτρέπουν οι τράπεζες που δίνουν δάνεια, να αγοράζουν ασφάλιστρα των κατοικιών, και όσοι δεν έχουν σχέση με το εκάστοτε σπίτι!
Δηλαδή, φανταστείτε τι μπορεί να συμβεί, αν πάρετε ένα στεγαστικό δάνειο , και ο γείτονας σας, μπορεί να αγοράζει και να πουλά τα ασφάλιστρα του σπιτιού που αγοράσατε. Κάποια στιγμή, αν το ασφάλιστρο πάει στα ύψη, τότε, τι πιο φυσικό, να βάλει φωτιά στο σπίτι σας, προκειμένου να εισπράξει το υψηλότατο ασφάλιστρο, που κάποτε το είχε αγοράσει πάμφθηνα!!!
Πέραν των Cds, ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ήταν τρεις επενδυτικές τράπεζες και τρεις οίκοι αξιολόγησης.
Τράπεζες – Επενδ. Εταιρίες:
GOLDMAN SACHS
NEUBERGER BERMAN (συμφερόντων Rotschild)
BLACKROCK, U.K.(συμφερόντων Rotschild)
Οίκοι Πιστοληπτικής Αξιολόγησης:
FITCH
MOODY’s
STANDARD & POOR (S&P)
Χρονικά, η κρίση είχε αρχίσει να σχεδιάζεται, πριν καν τυπωθεί το πρώτο χαρτονόμισμα του Ευρώ. Στην Ελλάδα η Goldman Sachs είχε αλλωσει το κράτος από τους πρώτους μήνες διακυβέρνησης του Κώστα Σημίτη και μεγαλούργησε επί ημερών Γιάννου Παπαντωνίου!
Σταχυολογούμε χρονικά, μερικές κινήσεις των «εργαλείων» αυτών στην Ελλάδα για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε τον ρόλο τους καλύτερα:
2000: Η Goldman Sachs εκπονεί το Πρόγραμμα ΑΡΙΑΔΝΗ το οποίο δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα πρόγραμμα χρηματιστηριακής δανειοδότησης που παρουσιαζόταν ως … πώληση, ώστε να ικανοποιηθούν τα κριτήρια του Μάαστριχτ και να πανηγυρίζει η κυβέρνηση Σημίτη!
2002: Η Goldman Sachs εκπονεί το Πρόγραμμα ΑΙΟΛΟΣ, με αντάλλαγμα την παραχώρηση δικαιωμάτων χρήσης αεροδρομίων και τυχερών παιχνιδιών.
2005: Η Goldman Sachs πουλάει αυτό το χρηματιστηριακό «προϊόν» στην Εθνική Τράπεζα, η οποία το κράτησε μέχρι το 2008.
Με τη βοήθεια της Goldman Sachs ιδρύεται η εταιρεία ΤΙΤΛΟΣ στην οποία μεταφέρεται το «προϊόν».
Η Εθνική Τράπεζα εξασφαλίζει τα ομόλογα της εταιρείας ΤΙΤΛΟΣ και τα παραχωρεί στην Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα (ΚΤΕ), παίρνοντας δανειακά κεφάλαια.
2009 (Οκτώβριος): Έρχεται στην Ελλάδα κλιμάκιο αξιωματούχων της Goldman Sachs και προτείνει τη χρήση ενός νέου χρηματιστηριακού «προϊόντος» για την κάλυψη των αναγκών της χώρας για το 2009 και 2010. Η πρόταση δεν βρήκε ανταπόκριση.
Λίγες μέρες αργότερα: ο οίκος Fitch υποβαθμίζει την Ελλάδα, από Α σε Α-. Σημειώνεται πτώση της μετοχής της ΕΤΕ στο Χρηματιστήριο της Ν.Υ.
2009 (αρχές Νοεμβρίου): Έρχεται στην Ελλάδα δεύτερο κλιμάκιο αξιωματούχων της Goldman Sachs για να μεταπείσει τους Έλληνες ιθύνοντες.
● Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων:
Στο Χρηματιστήριο της Ν.Υ.: οι τιμές της μετοχής της ΕΤΕ αυξάνονται. Στο Χρηματιστήριο Αθηνών: σημειώνεται άνοδος, και
oι πιέσεις στην αγορά ομολόγων και CDS σταματούν.
● Μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων,
Στο Χρηματιστήριο Ν.Υ.:
(α) Σημειώνονται αθρόες πωλήσεις μετοχών της Εθνικής και στο ΧΑ μετοχών όλου του τραπεζικού τομέα, Εθνική, Alpha, Eurobank, κ.α.
(β) Οι τιμές των ελληνικών ομολόγων πέφτουν.
(γ) Τα επιτόκια δανεισμού αυξάνονται.
2009 (12 Δεκεμβρίου): Ο οίκος Fitch ανακοινώνει νέα υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας (στην κατηγορία ΒΒΒ+), πετώντας την έξω από την αγορά ομολόγων.
2009 (μέσα Δεκεμβρίου): Οι οίκοι Moody’s και S&P μπαίνουν στο παιχνίδι, υποβαθμίζουν κι αυτοί την Ελλάδα, προκαλώντας γενικό ξεπούλημα των ομολόγων της και απογείωση του κόστους δανεισμού της.
2010 (Απρίλιος): Ο οίκος Fitch υποβαθμίζει ξανά την Ελλάδα (σε ΒΒΒ-) σηματοδοτώντας και τυπικά την χρηματοπιστωτική πτώχευση της Ελλάδας και εκεί αρχίζει να γίνεται ορατό στους Ελληνες το δράμα που θα ζήσουν.
Ποιοι είναι όμως πίσω από τις αοριστολογίες των δημοσιογράφων που αποκαλούν τον εχθρό μας ως … αγορές;
ΤΟ WHO IS WHO ΤΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
NEUBERGER BERMAN
▪ Έχει θέσεις στην Τράπεζα Ελλάδας, Εθνική, Eurobank Ergasias, Εμπορική
▪ Είναι ο 1ος μεγαλύτερος διεθνής επενδυτής στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
▪ Είναι ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ και μεγαλομέτοχος στη Goldman Sachs
▪ Είναι ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ και μεγαλομέτοχος στον οίκο πιστοληπτικής αξιολόγησης Fitch
BLACKROCK, HNΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ
▪ Έχει θέσεις στην Τράπεζα Ελλάδας, Εθνική, Eurobank Ergasias, Εμπορική
▪ Είναι ο 2ος μεγαλύτερος διεθνής επενδυτής στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
▪ Είναι μεγαλομέτοχος στη Goldman Sachs
▪ Είναι μεγαλομέτοχος στους οίκους Moody’s και S & P
NEUBERGER BERMAN
Κανείς σήμερα δεν θυμάται ότι η NEUBERGER BERMAN είναι μία από τις εταιρίες που πρωτοστάτησαν στην επίθεση και στην πτώση του Χρηματιστηρίου Αθηνών, πουλώντας μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2009, (κρατηθείτε) 1.700.000 μετοχές της Εθνικής Τράπεζας.
Ιδρύθηκε από μέλος της οικογένειας Ρόθτσάιλντ, της μεγαλύτερης τραπεζικής δυναστείας του κόσμου, που δανείζει τη χώρα μας από το 1823 !!!
Ο νυν πρόεδρος της Neuberger Berman ήταν:
● Πρώην πρόεδρος του επενδυτικού τμήματος της αμαρτωλής Lehman Brothers που αποτέλεσε ένα άλλο πείραμα των διεθνών τοκογλύφων .
● Πρώην συνεταίρος και πρόεδρος του επενδυτικού τμήματος της Goldman Sachs.
● Στενός συγγενής του τέως προέδρου Τζορτζ Μπους.
Και φτάνω στο σημείο απ όπου ξεκινήσαμε!
Για να αντιληφθείτε, γιατί ουδείς στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, δεν έκανε το παραμικρό όταν στις 3 Μαρτίου 2010, το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ κατηγόρησε, τους Τζορτζ Σόρος, Τζον Πόλσον, Στίβεν Κοέν και Ν.Αϊχορν για την επίθεση στο Ευρώ.
Ποιοι είναι αλήθεια αυτοί οι άνθρωποι που εδώ στην Ελλάδα, όταν έρχεται η στιγμή να πουμε το όνομά τους, κάποιοι δαγκώνουν την γλώσα τους;
Τζόρτζ Σόρος
Διεθνής επενδυτής και μέγας κερδοσκόπος που είχε πρωτοστατήσει στην επίθεση κατά της Στερλίνας.
● Στενότατος συνεργάτης των Ρόθτσάιλντ σε πλήθος επενδυτικών δραστηριοτήτων. Υπάρχουν πάνω από πέντε εταιρίες, στις οποίες μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων εταιρειών του Σόρος ήταν μέλη των Δ.Σ. εταιρειών των Ρόθτσάιλντ , αλλά και αντίστροφα.
● Στο Δ.Σ. της κύριας επενδυτικής εταιρείας του Σόρος που ονομάζεται Quantum Fund, συμμετέχει ο Ρίτσαρντ Κατζ, ο οποίος είναι πρώην πρόεδρος της Rothschild Italia S.p.A. και μέλος της Επιτροπής Εμπορικών Τραπεζών της!
● Ο Τζορτζ Σόρος, και ο τραπεζίτης Τζέϊκομπ Ρόθτσάιλντ είναι συνεταίροι σε εταιρεία επενδύσεων στην Αφρική και ποιον λέτε να έχουν συνέταιρο; Την γνωστή «ανθέλληνα» που όλοι μας την βρίζαμε για όσα έκανε κατά της χώρας μας, τέως υπουργό των ΗΠΑ,Μαντλίν Ολμπράϊτ.
Τζον Πόλσον
Ο 50ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Διεθνής κερδοσκόπος και διαχειριστής του μεγάλου hedge funds «Paulson & Co». Ο Πόλσον και ο Ναθάνιελ Ρόθτσάιλντ είναι βασικοί μέτοχοι της Rusal, της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής αλουμίνιου στον κόσμο.
Στίβεν Κοέν O 27ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Ο Κοέν μαζί με την Atticus Capital της οικογένειας Ρόθτσάιλντ είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος του οίκου δημοπρασιών Sotheby’s (που είναι εισηγμένος στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης).
Ντέιβιντ Αϊνχορν
Διεθνής κερδοσκόπος, διαχειριστής του μεγάλου hedge funds Greenlight Capital, ο οποίος «έβγαλε» 1,7 δισ. δολάρια σορτάροντας τη μετοχή της Lehman Βrothers,
H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Ποιοι είναι αλήθεια αυτοί οι Ρόθτσάιλντ;
● Ελέγχουν το μεγαλύτερο διεθνές δίκτυο εξόρυξης και εμπορίας διαμαντιών, πολύτιμων λίθων και μετάλλων, μέσα από εταιρείες τους όπως η Barick Gold, η Gold Fields, η De Beers, η Rio Tinto, κ.α.
● Είναι από τις μεγαλύτερες οικογένειες της βιομηχανίας πετρελαίου.
● Ο Ναθάνιελ Ρόθτσάιλντ και ο Τζον Πόλσον (50ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο) είναι βασικοί μέτοχοι της Rusal, της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής αλουμίνιου στον κόσμο.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
Ήταν από τους πρώτους δανειστές της Ελλάδας. Τα δάνεια από τους Ρόθτσάιλντ ήταν τα πρώτα και από τα μεγαλύτερα που έλαβε η Ελλάδα το 1823. Από τότε μας δανείζουν και ρουφούν το αίμα των Ελλήνων!
● Ήταν οι δημιουργοί του σύγχρονου τραπεζικού και νομισματικού συστήματος της Ελλάδας.
● Ήταν βασικοί χρηματοδότες, συνιδρυτές και μεγαλομέτοχοι της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας (ΕΤΕ).
● Εξέδιδαν δάνεια για τη δημιουργία έργων υποδομής και δανειοδότησαν εκατοντάδες ελληνικές επιχειρήσεις και βιομηχανίες. Έχοντας το νομισματικό έλεγχο και τον έλεγχο της παραγωγής χρήματος στην Ελλάδα, έπαιξαν σε βάθος χρόνου και στα δυο επίπεδα.
● Παρέμειναν βασικοί μέτοχοι της ΕΤΕ μέσω πολλών εταιρειών (όπως Neuberger Berman).
● Είναι μεγαλομέτοχοι της Τράπεζας της Ελλάδας , η οποία πήρε τον ρόλο της Κεντρικής Τράπεζας της Ελλάδας από την Εθνική Τράπεζα, και μόνο κατ όνομα είναι… Ελληνική αφού μόνο ένα μικρό μέρος των κεφαλαίων της είναι Ελληνικό.
● Η N. M. Rothschild & Sons ήταν μέχρι πρόσφατα σύμβουλος του Ελληνικού Κράτους για ιδιωτικοποιήσεις , όπως της ΔΕΗ και της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου και σύμβουλος δεκάδων τραπεζών και εταιρειών στην Ελλάδα όπως η Cosmote, ΕΛΠΕ, Τράπεζα Εγνατία, Γενική Τράπεζα, Μυτιληναίος, Eurobank, και ένα σωρό άλλες.
Ο σκοτεινός κύριος Ακερμαν
Πολλές φορές, θα ακούσετε στις «ειδήσεις» για τον σκοτεινό ρόλο του κυρίου Τζόζεφ Ακερμαν, ο οποίος είναι διοικητής της Deutsche Bank ! Κανείς δεν λέει όμως, τι ακριβώς δουλειά κάνει ο Ακερμαν και πως σχετίζεται με τα προηγούμενα κοράκια των «αόρατων» κατά τα άλλα αγορών! Και που να δείτε, τι έκανε η Ελλάδα για να επιβραβεύσει τον φοβερό και τρομερό ρόλο του!
Ο Τζόσεφ Ακερμαν είναι:

▪ Διοικητής της Deutsche Bank . Γνωρίζετε ότι η D.B. είναι σύμβουλος του γερμανικού κράτους για τη διαχείριση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής χρηματιστηριακής κρίσης;
▪ Είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της Siemens από το 2003 και Β’ αναπληρωτής πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Siemens σήμερα. Μήπως καταλάβατε τώρα γιατί έκλεισε η υπόθεση με τα 200 ψωρο-εκατομμύρια που προσέφεραν, ενώ οι μίζες ήταν δις;
▪ Μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Vodafone !!!
▪ Μη-εκτελεστικός διευθυντής της Royal Dutch Shell, πετρελαϊκής εταιρείας συμφερόντων Ρόθτσάιλντ. Καταλάβατε τώρα γιατί μόλις έβγαλε πετρέλαιο η Κύπρος, πήγε η Shell στα Κατεχόμενα να κάνει το ίδιο; Καταλάβατε τώρα γιατί φωνάζει όλος ο πλανήτης «Ελληνες χαράξτε ΑΟΖ», κι εμείς δεν το κάνουμε; Καταλάβατε μήπως γιατί στις αρχές του 2009, SHELL και BP πούλησαν τα πρατήρια τους στην ΕΛΛΑΔΑ;;; Όχι απλά γιατί γνώριζαν για την κρίση αλλά γιατί την είχαν σχεδιάσει οι ίδιοι!!!
▪ Αντιπρόεδρος της ασφαλιστικής εταιρείας Zurich Financial Services (η οποία, μεταξύ άλλων, παρέχει ασφαλιστικά προϊόντα για την προστασία από το πιστωτικό και το πολιτικό ρίσκο). Μήπως καταλάβατε τώρα γιατί ξεκίνησα την περιγραφή μου με τον ρόλο του εργαλείου που ονομάζεται CDS;
Πρόκειται για ένα άτομο με αρκετές δεκάδες ρόλους, και είναι ν απορεί κανείς πως καταφέρνει να εργάζεται με επιτυχία σε τόσες πολλές δύσκολες θέσεις! Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι το μόνο που κάνει είναι η υπογραφή του σε κάποιες αποφάσεις που άλλοι σχεδιάζουν κι αυτός εκτελεί!
Οσο για εμάς; Εμείς οι Ελληνες λοιπόν, λίγο πριν ξεκινήσει «φανερά» η κρίση, αντί για να τον απελάσουμε από τη χώρα τον βραβεύσαμε κι από πάνω! Ετσι τον Σεπτέμβριο του 2009 ο κ. Τζότζεφ Ακερμαν αναγορεύεται … επίτιμος διδάκτορας στο Τμήμα Διεθνών Οικονομικών και Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης!!!
Ετσι λειτουργεί το σύστημα εδώ στην Ελλάδα!
Βραβεύουμε τους νεκροθάφτες της χώρας μας !
Αν πάλι δεν μπορούμε να τους βραβεύσουμε, τότε τους καθιστούμε ισότιμους συνομιλητές με τους Πρωθυπουργούς μας! Όπως τον κ. Τ.Σόρος για παράδειγμα, του οποίου τα γεύματα με τον ΤΕΩΣ Πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου, τα πληρώσαμε χρυσάφι!!!
Την επόμενη φορά που θα ακούσετε λοιπόν για «αγορές» και «τοκογλύφους» και «οικονομικούς δολοφόνους» θα ξέρετε!
Βάλτε αυτό το άρθρο στα «αγαπημένα» του υπολογιστή σας, γιατί θα σας χρειαστεί άπειρες φορές, όταν κάποιοι, θα εξακολουθούν να προκαλούν συσκότιση στον λαό, με αόριστες αναφορές, φτάνοντας στο σημείο τον Ελληνα πολίτη να αναρωτιέται «ΜΑ ΠΟΙΟΣ είναι ο ΕΧΘΡΟΣ»
Τώρα , γνωρίζετε τον εχθρό! Τουλάχιστον, γνωρίζετε τον εχθρό εκτός των τειχών!
Για τους υπόλοιπους, τους εντός, έχουμε καιρό να ασχοληθούμε!!!
—-
Πηγές:
Τα στοιχεία για την συμμετοχή των πολυεθνικών στην Ελληνική οικονομία είναι από το βιβλίο του Πάνου Παναγιώτου: “Ελληνική Κρίση: Περίεργες συμπτώσεις”, εκδόσεις Λιβάνη, το οποίο αξίζει να το διαβάσετε.

Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...