Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Έντρομοι χρήστες iPhone είδαν την οθόνη τους να αντιστρέφεται και να παρουσιάζει το Ελληνικό "Ε" δείτε γιατί !

Όπως είχαμε επισημάνει σε παλαιότερη ανάρτηση μας τον Οκτώβριο του 2012 " Ρώσοι υποστηρίζουν: Η τεχνολογία του iphone είναι εξωγήινη - Βίντεο " Σήμερα, σε σχέση με αυτή την ανάρτηση μας, ένα γεγονός έχει αναστατώσει την Αμερική. Αφορά αρκετούς χρήστες της δημοφιλής συσκευής αυτής αλλά ειδικά μια γυναίκα η οποία πρόλαβε να....



αποθανατίσει το χαρακτηριστικό σύμβολο που είδε στην οθόνη του κινητού της. Την Παρασκευή το βράδυ λίγο πριν από τα μεσάνυχτα στις 18 Απριλίου 2014 στην πόλη... Tucamcari, στο Νέο Μεξικό, ανατολικά του Albuquerque, το σύμβολο αυτό εμφανίστηκε για μερικά δευτερόλεπτα, στη μέση της οθόνης του iPhone της. Ήταν η ώρα που η ίδια με τον σύζυγο της παρακολούθησαν ένα λευκό δίσκο με λαμπερά, κόκκινα, πράσινα, μπλε και κίτρινα φώτα όπως τα φώτα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια, περιστρεφόταν γρήγορα γύρω από την περίμετρο ενός δίσκου ο οποίος κινείτο κατ 'ευθείαν κάτω, προερχόμενος από ψηλά στον ουρανό, απευθείας σε μια θέση χαμηλά στο έδαφος, πολυ κοντά από όπου το ζευγάρι και ακόμα δύο νεαρά αγόρια ήταν σε ένα χώρο στάθμευσης. Το σύμβολο το αντίκρισε η γυναίκα στην προσπάθεια της να βγάλει το κινητό της για να φωτογραφίσει το αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο που είχε παρουσιαστεί μπροστά τους και αμέσως κάλεσε τον σύζυγό της για να το δει και αυτός. Το σύμβολο αυτό θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως μια παραλλαγή του Ελληνικού "Ε" αφού όπως δήλωσε η γυναίκα ολόκληρη η οθόνη της συσκευής της είχε αντιστραφεί, το αριστερό τμήμα εμφανιζόταν δεξιά.




Την ίδια χρονική περίοδο, στην ευρύτερη περιοχή, υπήρξαν πολλές καταγγελίες ότι δίκτυα και υπολογιστές παρουσίασαν δυσλειτουργίες σε ότι αφορά την σύνδεση τους στο διαδίκτυο και παρόμοια αντιστροφή της οθόνης τους.

 Πηγή


Διαβάστε περισσότερα...