Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ΓΕΛOIOΓΡΑΦΙΑ : Πρωτογενές πλεόνασμα






















Διαβάστε περισσότερα...

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ: ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 2190 ΗΜΕΡΕΣ ΒΙΝΤΕΟ

Κάθε μέρα που περνάει τα πράγματα χειροτερεύουν, και η απελπισία αυξάνεται.
Η Υπερνέα Τάξη Πραγμάτων είναι πλέον γεγονός.
Οταν όμως όλα θα τα σκεπάζει η απελπισία και η ολιγοπιστία, και όταν όλα θα φαίνονται χαμένα.
Τότε θα έρθει ....
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!
Ενα υπέροχο βίντεο από τον χρήστη του Youtube † Αwakener †













Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...

Η ιστοσελίδα που «φοβίζει» τους πολιτικούς

https://factcheckeu.org/ 

 Χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των πολιτών προκειμένου να ελέγχουν την ακρίβεια των όσων λένε οι πολιτικοί, φιλοδοξεί να γίνει μια ιστοσελίδα.
Ο λόγος για το FactcheckEU, το οποίο ενόψει ευρωεκλογών θα ελέγχει συστηματικά τα λεγόμενα των πολιτικών, προκειμένου να εντοπίζει ανακρίβειες, καλώντας έτσι τους υποψηφίους να ενημερώνονται σωστά προτού απευθυνθούν στους ευρωπαίους πολίτες.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αποτελεί η λανθασμένη αναφορά του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και υποψηφίου για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μάρτιν Σουλτς, για το ύψος των απωλειών στην Ευρώπη από τη φοροδιαφυγή.
Συγκεκριμένα, ο πολιτικός ανέφερε σε συνέντευξή του στην τσεχική τηλεόραση ότι «χάνονται 2 τρισεκ. ευρώ», λόγω της φοροδιαφυγής σε όλη την Ευρώπη. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Επιτροπής, το ποσό αυτό ανέρχεται σε 1 τρισεκ. ευρώ, όπως σημειώνει σχετικό άρθρο στον ιστότοπο ευρωπαϊκής ενημέρωσης Euractiv.com.


Ο συνιδρυτής του FactcheckEU, Πιέτρο Κουράτολο, δήλωσε στη Euractiv ότι το «αληθόμετρο» θα συγκεντρώνει τις ομιλίες και τις δηλώσεις των πολιτικών με στόχο να τους καταστήσει υπόλογους για όσα λένε.
«Θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι, όταν οι πολιτικοί μιλούν, δεν ξεστομίζουν απλά αριθμούς», σημείωσε. Αντίστοιχη πρωτοβουλία είχε αναλάβει ο ίδιος στην Ιταλία όπου «οι πολιτικοί λένε συχνά ανοησίες. Θέλαμε να δούμε αν όσα έλεγαν οι πολιτικοί ήταν πραγματικά».

Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...