Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Μουσουλμάνοι ενοικιαστές












Προσοχή –προσοχή!!!
Όσοι νοικιάζεται σπίτια και καταστήματα σε μουσουλμάνους ενοικιαστές να τα ξενοικιάσετε αμέσως από αυτούς, διότι...

Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα αφού πάρουν την εμπιστοσύνη από εσάς σαν καλοπληρωτές μετατρέπουν τα περισσότερα καταστήματα που νοικιάζουν σε τζαμιά και τα διαμερίσματα σε κοινόβια, δηλαδή ένας φαίνεται στα χαρτιά αλλά μένουν πολλοί μέσα, και αφού σας βάλουν μεγάλο φέσι από τα απλήρωτα ενοίκια που συσσωρεύτηκαν, βάζουν φωτιά και τα καίνε και λένε ότι τους έκαψαν χριστιανοί η άλλης εθνικότητος.
Έτσι αυτοί ξενοικιάζουν τα διαμερίσματα και τα καταστήματα που τους έχετε νοικιάσει σαν κύριοι και εσείς μπαίνετε μέσα χοντρά διότι έχετε πάρει μόνο δυο με τρεις μήνες ενοίκια από αυτούς , καταστρέφοντας την περιουσία σας και αφήνοντας απλήρωτους λογαριασμούς κοινόχρηστα ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ.
Και μετά οι ίδιοι πάνε σε άλλα κορόιδα Έλληνες και τους κάνουν τα ίδια.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



13 Αυτο ειναι αληθεια οτι καταστρεφουν τα σπιτια μας ..'Ετσι εγινε και στο δικο μου, νοικιασα το σπιτι μου σε εναν Πακιστανο στην αρχη ολα ωραια, αλλα μετα... το 1ο εξαμηνο αρχισε και δεν πληρωνε και οταν εκανα ξαφνικη εφοδο στο σπιτι βρηκα 20 ατομα να μενουν μεσα και το σπιτι το ειχαν διαλυσει στην κυριολεξια..Δεν φταινε αυτοι, αλλα μονο εμεις που τους δινουμε τα σπιτια μας και τους εμπιστευομαστε !!!!!


Πηγή

http://www.bloglines.gr/index.php?article=13445

http://kafeneio.info/tro-ma-ktiko/%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82
Διαβάστε περισσότερα...

Τι κρύβεται πραγματικά πίσω απο την απογραφή;













Πρόσφατα ο πρωθυπουργός εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του να ψηφιστεί νόμος όπου όλοι οι Έλληνες θα είναι υποχρεωμένοι να γίνονται δωρητές οργάνων...Έτσι θέλοντας να δεί την γνώμη του λαού, πολύ έντεχνα στην απογραφή που θα ξεκινά απο σήμερα θα ερωτόμαστε αν θέλουμε να γίνουμε δωρητές οργάνων.Όπως γίνεται κατανοητό σε περίπτωση που το ποσοστό με θετικές ψήφους είναι μεγάλο, θαν θεωρηθεί κάτι σαν δημοψήφισμα αφού εμείς το ψηφίσαμε και θα περάσει κατευθείαν στην βουλή για νομοσχέδιο.Προσοχή λοιπόν στο τι θα απαντήσετε,οι κίνδυνοι που κρύβονται είναι πολλοί και μεγάλοι.

Πηγή
http://www.kozaro.com/tro-ma-ktiko-blogspot-com/ti-krivete-pragmatika-piso-apo-tin-apografi.html
Διαβάστε περισσότερα...

Οπλίζονται οι Αθηναίοι για τους λαθρομετανάστες!










του Κώστα Χαρδαβέλλα

Εκρηκτικές διαστάσεις παίρνει το θέμα των 200.000 λαθρομεταναστών της Αθήνας, δημιουργώντας άμεσους κινδύνους για αιματηρά επεισόδια μεταξύ επαγγελματιών εμπόρων και κατοίκων του κέντρου της Αθήνας με τους αλλοδαπούς, οι οποίοι έχουν μετατρέψει πλέον σε δικό τους γκέτο αρκετά σημεία του κέντρου της πρωτεύουσας.

Κάτοικοι και καταστηματάρχες του κέντρου της Αθήνας, αλλά και άλλων περιοχών (Άγιοι Ανάργυροι, Κυψέλη, Πλατεία Κουμουνδούρου και Βάθη, Κεραμεικός και Βοτανικός) ζητάνε με αιτήσεις τους στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη άδειες για χρήση και κατοχή όπλων προς αντιμετώπιση των κινδύνων που έχουν καθημερινά με τους οικονομικούς μετανάστες.

Μέχρι στιγμής οι αιτήσεις αυτές έχουν ξεπεράσει τις 3.000, αλλά οι άδειες για όπλα δίνονται με μεγάλη φειδώ και προσοχή από την αστυνομία που φοβάται έκρηξη φαινομένων αυτοδικίας σε βάρος των λαθρομεταναστών από τους θιγόμενους Αθηναίους.

Το newsbomb.gr ήρθε σε επαφή με ορισμένους επαγγελματίες, εμπόρους και κατοίκους του κέντρου της Αθήνας, που έχουν ζητήσει άδεια οπλοφορίας από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, οι οποίοι τονίζουν χαρακτηριστικά ότι αν έχουν αρνητική απάντηση στο αίτημά τους, τότε θα προμηθευτούν από την παράνομη αγορά όπλων που ανθίζει στο κέντρο της Αθήνας, ένα πιστόλι ή ακόμα και καλάσνικοφ που θα το χρησιμοποιήσουν και ως απειλή σε περίπτωση που κινδυνεύσουν από λαθρομετανάστες.

«Απειλείται η ζωή μας καθημερινά. Το βράδυ δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε στο κέντρο της Αθήνας. Έχουμε καταστραφεί οικονομικά, γιατί όλοι φοβούνται για να κατέβουν στο κέντρο για να ψωνίσουν. Μας κλέβουν τις τσάντες σπάνε τα αυτοκίνητά μας και σπάνε τις βιτρίνες των μαγαζιών μας αν δεν τους δώσουμε λεφτά».

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις μαρτυρίες που συγκέντρωσε το newsbomb.gr στη έρευνά του για τους λαθρομετανάστες, οι οποίοι από την πλευρά τους τα διαψεύδουν όλα αυτά και μιλάνε για ένα κλιμακούμενο ρατσιστικό κλίμα από πλευράς Ελλήνων στο κέντρο της Αθήνας.

Όλα αυτά δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα που θέλει απλά μία σπίθα για να εξελιχθεί στην έκρηξη ενός επικίνδυνου ηφαιστείου στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Πηγή
http://www.newsbomb.gr/fakelos-lathrometanastes/story/48944/oplizontai-oi-athhnaioi-gia-toys-lathrometanastes
Διαβάστε περισσότερα...

Beautiful horses











Λήψη (9 MB)

Διαβάστε περισσότερα...