Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΣΟΚ!!...ΤΑ ΝΕΑ «ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ» ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 1982 ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΜΑ ΣΕ ΣΥΡΙΑ-ΑΙΓΥΠΤΟ!

Όταν, εις τας αρχάς του 20ου αιώνος, ο Ρώσσος καθηγητής Σέργιος Νείλος ανηύρε και δημοσίευσε τα περιβόητα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», έφριξε ο κόσμος. Αμέσως, ο διεθνής σιωνισμός και τα όργανά του, ξεκίνησαν μια μανιασμένη εκστρατεία για να απομυθοποιήσουν την συνταρακτική ανακάλυψη, χαρακτηρίζοντας τα Πρωτόκολλα «κατασκεύασμα των τσαρικών μυστικών υπηρεσιών». Από τότε μέχρι σήμερα, τα φοβερά αυτά κείμενα επαληθεύονται ένα προς ένα από την ίδια την ζωή!
Τα τελευταία χρόνια, έχει προκύψει μεγάλη αναταραχή στις χώρες του αραβικού κόσμου. Η οποία ξεκίνησε από την αμερικανική εισβολή εις το Ιράκ του Σαντάμ Χουσεΐν και συνεχίστηκε με την «Αραβική Άνοιξη», τον γενικευμένο εμφύλιο πόλεμο στην Συρία –που συνεχίζεται ακαταπαύστως- και τελευταίως με τα γνωστά γεγονότα στην Αίγυπτο, που ευρίσκεται πλέον στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου.

 Πως εξηγούνται αυτά τα γεγονότα; Προέκυψαν τυχαία ή μήπως αποτελούν μέρος ενός σατανικού σχεδίου καθυποτάξεως του επικινδύνου για την ασφάλεια του Ισραήλ, αραβικού κόσμου; Επιπλέον, μήπως όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα είναι κάπου γραμμένα, ως τα νέα, πιο επίκαιρα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών»;
Διαβάζοντας, λοιπόν, την ελληνική έκδοση του βιβλίου του Ροζέ Γκαρωντύ «Ο ισραηλινός σιωνισμός στο εδώλιο» (εκδόσεις «Νέα Θέσις») ανακαλύπτουμε ένα δημοσίευμα υπό τον τίτλο «Στρατηγικά σχέδια του Ισραήλ», του περιοδικού «Kivounim» (Προσανατολισμοί), τεύχος 14, που εξεδόθη στην Ιερουσαλήμ τον Φεβρουάριο του 1982, από την Παγκόσμια Σιωνιστική Οργάνωση. Σας παραθέτουμε αυτούσιο, για να εξαγάγετε τα συμπεράσματά σας:
«Ως ενιαίο κράτος υπό κεντρική εξουσία, η Αίγυπτος είναι ήδη ένα πτώμα, κυρίως αν λάβουμε υπόψη μας τη σύγκρουση που γίνεται όλο και περισσότερο σκληρή μεταξύ μουσουλμάνων και χριστιανών. Η διαίρεσή της σε χωριστές γεωγραφικές επαρχίες πρέπει να είναι ο πολιτικός μας στόχος… Άπαξ και η Αίγυπτος διαλυθεί και στερηθεί κεντρικής εξουσίας, χώρες όπως η Λιβύη, το Σουδάν και άλλες πιο απομακρυσμένες, θα γνωρίσουν την ίδια διάλυση. Η δημιουργία ενός κοπτικού κράτους στην Άνω Αίγυπτο και μικρών περιφερειακών οντοτήτων άνευ σημασίας, είναι το κλειδί μιας ιστορικής εξελίξεως που στις ημέρες μας έχει καθυστερήσει εξ’ αιτίας της συμφωνίας ειρήνης, αλλά αναπότρεπτη μακροπροθέσμως. Παρά τα φαινόμενα, το Δυτικό μέτωπο παρουσιάζει λιγότερα προβλήματα από το Ανατολικό. Ο διαμελισμός της Αιγύπτου σε πέντε επαρχίες προμηνύει αυτό που θα συμβεί στο σύνολο του αραβικού κόσμου. Η διάσπασις της Συρίας και του Ιράκ σε περιοχές καθορισμένες με βάση εθνικά ή θρησκευτικά κριτήρια, πρέπει να είναι, μακροπρόθεσμα, ένας πρωταρχικός σκοπός για το Ισραήλ, ενώ το πρώτο στάδιο είναι η καταστροφή της στρατιωτικής ισχύος των κρατών αυτών.
Οι εθνικές δομές της Συρίας, την εκθέτουν σ’ έναν κατακερματισμό, που θα μπορούσε να οδηγήσει στην δημιουργία ενός σιϊτικού κράτους κατά μήκος της ακτής, ενός σουννιτικού κράτους στην περιοχή του Χαλεπίου, ενός άλλου στην Δαμασκό, και μιας οντότητος Δρούζων που θα επιθυμούσε να δημιουργήσει το δικό της κράτος –ίσως στο δικό μας Γκολάν- εν πάση περιπτώσει με το Χουράν και το βόρειο μέρος της Ιορδανίας. Ένα τέτοιο κράτος θα ήταν, μακροπρόθεσμα, μια εγγύηση ειρήνης και ασφαλείας για την περιοχή. Είναι ένας στόχος που ήδη είναι εντός των δυνατοτήτων μας.
Πλούσιο σε πετρέλαιο και βορά εμφυλίων πολέμων, το Ιράκ ευρίσκεται στο Ισραηλινό στόχαστρο. Η διάλυσή του θα ήταν για μας πιο σημαντική απ’ αυτήν της Συρίας, γιατί είναι αυτό που αντιπροσωπεύει, βραχυπρόθεσμα, την πιο σοβαρή απειλή για το Ισραήλ».
Βλέπουμε, λοιπόν, πως το ανατριχιαστικό αυτό κείμενο τα λέει όλα και προαναγγέλλει με μαθηματική ακρίβεια αυτά που συνέβησαν τα προηγούμενα χρόνια στο Ιράκ και αυτά που συμβαίνουν στις ημέρες μας στην Συρία και την Αίγυπτο. Θεωρώ περιττό οποιοδήποτε άλλο σχόλιο εκ μέρους μας…
(ΥΓ): Εχθρός της Ελλάδος ο Ερντογάν, φιλτάτη όμως η αλήθεια. Ιδού η δήλωσίς του σχετικώς με τα γεγονότα στην Αίγυπτο: «Ξέρετε αυτό που λένε, ότι στην Αίγυπτο η δημοκρατία δεν στηρίζεται στις κάλπες. Ποιος βρίσκεται πίσω απ’ αυτό; Το Ισραήλ».
Γ. Δημητρακόπουλος
Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός
(Δημοσιεύθηκε στην εθνική εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ» που κυκλοφορεί).


Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ....ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΑΡΑΞΗ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ!

Στο πλανητικό σύστημα του Σείριου, ζούν οι Έλληνες θεοί που κάποτε ήρθαν στην Γή.
Ο ερχομός τους σηματοδότησε τον πλανήτη μας με τις αρχές του πολιτισμού και τις βάσεις για την εξέλιξη των ανθρώπων.
Όμως η ταξιδιωτική πύλη που δημιούργησαν , η Στύγα, στάθηκε μοιραία από την χρήση της από τους Άτλαντες. Έτσι , σήμερα πάνω στον πλανήτη υπερτερούν τα ανθρωποειδή , ενώ όσοι διατηρούν μέσα τους το ευγενικό ουράνιο στοιχείο αναμένουν την επιστροφή των Αργοναυτών.
Αυτό θα συμβεί όταν θα ενεργοποιηθεί ξανά η Στύγα, και συγχρόνως θα ενεργοποιηθεί και η Επίφυση των ουρανίων.


Οι Έλληνες Αργοναύτες λοιπόν , ταξίδευαν με την Αργώ στον Σείριο και σε όλο τον πλανήτη μας μέσα από το Δέντρο της Ζωής και της Γνώσης, τον Δίαυλο της Στύγας, περνώντας από τις πύλες του Βορείου Πόλου και έφθαναν στον Συνοδό, Σείριο Β΄, όπου εκεί σταματά να κυλάει ο χρόνος.
Με την ίδια γνώση και οι μύστες που είχαν μυηθεί στο πέρασμα της Στύγας, ταξίδευαν με την Αργώ και με το υλικό τους σώμα όπως ο Ορφέας, αλλά, μπορούσαν να αφήσουν το σώμα τους μέσα σε κάποιο από τα μυητικά κέντρα , όπως ήταν το Τροφώνιο Άντρο, και να ταξιδέψουν με το αιθερικό τους σώμα. Άλλωστε το πέρασμα της Στύγας συμβόλιζε και το πέρασμα του φωτός στην ύλη , όπως και αντίστροφα, οι θεοί και οι ημίθεοι μεταμόρφωναν την υλική τους υπόσταση σε φώς. Ή διατάραξη του πεδίου της Γής.
Στα αρχικά κεφάλαια κάναμε λόγο για το μορφικό αντίγραφο της ουράνιας δομής μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Το πέρασμα του φωτός , του πνευματικού φωτός , αυτού που μας παρέχει την επαφή με την δημιουργική δύναμη στο ελεύθερο πεδίο δημιουργίας, βρίσκετε στο ψηλότερο σημείο του εγκεφάλου , την Επίφυση, και δονείται με την ενεργοποίησή του από τον Θάλαμο ό οποίος με την σειρά του έχει πάρει την εντολή – ερεθισμό από την «ιδέα- σκέψη» του νού, δηλαδή μέσω της ηθελημένης – ιδίας θελήσεως εντολής από την συνείδηση.
Οι Έλληνες Θεοί ήρθαν και έθεσαν τις αρχές του ηλιακού συστήματος του Σείριου στον γήινο πολιτισμό.
Μάλιστα, κατά την πρώτη χρονική περίοδο που άρχισε να λειτουργεί το κοινωνικό σύστημα μιας πολιτείας στην Γή , οι βασιλιάδες οριζόντουσαν από τον Όλυμπο του Ήλιου Σείριου. Οι άρχοντες της Αθήνας, τα χρόνια εκείνα ήταν Ολύμπιοι.
Η πολιτεία ήταν οργανωμένη σύμφωνα με τους νόμους και τα πρότυπα του Σείριου. Τα ίδια πρότυπα χρησιμοποιήθηκαν και στην Ατλαντίδα .
Η δε τέχνη και η αρχιτεκτονική των Ελλήνων και των Ατλάντων σκόπευε να φέρει την Ουράνια με την Γήινη ένωση για να δημιουργήσουν μια αρμονία , την ίδια που διέπει όλο τον ζωντανό οργανισμό που λέγετε Σύμπαν.
Αυτή την αρμονία και την τάξη του κόσμου θέλησαν να χαλάσουν οι Άτλαντες που έγιναν κάτοχοι της συμπαντικής γνώσης , αλλά ήταν ξεπεσμένοι ηθικά , και όρμησαν κατά των Ολύμπιων στον ουρανό αλλά και κατά των Αθηναίων, όπου και τιμωρήθηκαν με τον καταποντισμό της ηπείρου τους.
Την διατάραξη του πεδίου της Γής που είχε ως αποτέλεσμα της γεωλογικές αναταράξεις και τον καταποντισμό της Ατλαντίδος, εκεί στον Ατλαντικό όπου τώρα έχει δημιουργηθεί μια Μαύρη Χωροχρονική Τρύπα, το λεγόμενο Τρίγωνο του Διαβόλου, χρονολογικά ο Πλάτωνας την τοποθετεί στο 9600 π.Χ. περίπου .
Ο Γ. Γεωργαλάς μέσα από το συγγραφικό του έργο περιγράφει τους κατακλυσμούς που διατάραξαν τον πλανήτη τοποθετώντας , του μέν Δαρδάνου εις την περιοχή του Ελλησπόντου εξ αφορμής της τήξεως των πάγων πρό 25000 ετών, όπου η πεδιάδα της Αιγηίδος μετατράπηκε σε θάλασσα, με εναπομείναντα τα υψηλότερα μέρη των βουνοκορφών τα οποία αποτέλεσαν αργότερα τα νησιά του Αιγαίου.
Εκ του κατακλυσμού αυτού αναφέρονται διασωθέντες που διατήρησαν την γνώση, ο Ιασίωνας, ιδρυτής των μυστηρίων στην Σαμοθράκη , και ο Δάρδανος.
Ο κατακλυσμός του Ωγύγου, συνέβη όταν η Αιγηίδα μετατράπηκε σε πέλαγος, και βασιλιάς της Αττικοβοιωτίας ήταν ο Ώγυγος, καθώς και στο Άργος ήταν ο Φορωνέυς.
Ο κατακλυσμός αυτός οφειλότανε στην διάνοιξη του βράχου του Γιβραλτάρ από την πίεση των νερών του Ατλαντικού, εξ αιτίας της κατά τα έτη 20000 με 15000 π.Χ. Βουρμίου περιόδου της τήξεως των πάγων.
Εν τέλει , ο κατακλυσμός που έχει αφήσει τις περισσότερες μνήμες, είναι αυτός του Δευκαλίωνα, το 9600 π.Χ. , ο οποίος κατά τον συγγραφέα οφείλετε σε πρόσκρουση αστεροειδούς με την Γή.
Μάλιστα ο γεωλόγος Όττο Μουκ που διαβεβαιώνει την άποψη της πτώσεως του αστεροειδούς , υπολογίζει σύμφωνα με το ημερολόγιο των Μάγια ότι συνέβη περίπου το 8496 π.Χ.
Σύγχρονοι αστρολόγοι υπολογίζουν την πτώση του στο 9564 π.Χ. που επέφερε και την μετατόπιση του πόλου της Γής.
Ο αστεροειδής αυτός, κατά την άποψή μου, ήταν η απενεργοποίηση της Στύγας, όπου , σαν μια περιστρεφόμενη με φοβερή δύναμη δύνη σαν ρουφήχτρα που δημιουργήθηκε σε εκείνο το σημείο, παρέσυρε στα έγκατα της Γής , μαζί με την Ατλαντίδα και ένα μεγάλο μέρος από την αστρική ενέργεια του πλάσματος των Ήλιων, μέσω του οποίου γινόντουσαν τα διαστρικά ταξίδια, και δια του οποίου έκαναν με την χρήση του τις μεταλλάξεις και τις μεταμορφώσεις.
Η ενέργεια αυτή ονομάσθηκε Εωσφόρος και παραμένει στο κέντρο της Γής όπου αποτελεί τον Ήλιο του Μεσονυκτίου.


Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή αχαλίνωτη πραγματικότητα;

Έκανα μεταπτυχιακό στον τομέα των Ρευστοποιήσεων και Συγχωνεύσεων των Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Ρούσβελτ του Σικάγου. Εκεί είχα την τύχη να γνωρίσω και να με διδάξει ο προφέσορας, ελληνικής καταγωγής, και δόκτωρας Τζίμ Σιλβάνης.
Μας δίδασκε τις κακές όψεις του καπιταλισμού και των αγορών. Αυτό ήταν το μάθημά του. Ήταν στην σχολή από το 1995 και είχε επαφές με το Γκρηκ Λόμπυ. Έκανε ειδίκευση στον επιχειρηματικό ιμπεριαλισμό και στην παγκοσμιοποίηση και βέβαια στα χρηματιστήρια. Οι άλλοι συνάδελφοί του μας δίδασκαν για το πώς να ρευστοποιήσουμε και να συγχωνεύουμε εταιρείες και κάναμε case studies πάνω σε αυτό…. Ο μέν Δρ. Τζίμ μας έλεγε στα αγγλικά το ποιός κρύβεται πίσω από τις μεγάλες πολυεθνικές και το ποιό είναι το παγκόσμιο σχέδιο! Επειδή ως φοιτητής στην Ελλάδα, στο ΤΕΙ, ώς Διοίκηση Επιχειρήσεων είχα διαβάσει για την Ομάδα «Ε», τον ρώτησα εάν ανήκει σε αυτήν την ομάδα!…. Αυτός μου απάντησε εάν η ερώτησή μου είναι βλακώδης ή όχι!… Και μετά σιωπή! Θα σας πω το τι μας δίδαξε ο προφ. Δρ. Τζιμ Σιλβάνης, που συνταξιοδοτήθηκε το 2006 και τελείωσε η καριέρα του η ακαδημαϊκή:


1) Όλες οι πολυεθνικές εταιρείες είναι σιωνιστικές και είναι στα χέρια των Εβραίων ακόμη και οι Τράπεζες και οι κεντρικές Τράπεζες. Εσείς ως Διοικητές Επιχειρήσεων να μην το πείτε ποτέ αυτό και να είστε οι «ιππότες» τους ώστε να παίρνετε την προμήθειά σας! Και επίσης όταν πρόκειται για απολύσεις να μη διστάζεται να το κάνετε ή για μέτρα μεταρρυθμηστικά εργασιακών σχέσεων.
2) Η κρίση που θα ξεκινήσει το 2004 από την Αμερική με τα ακίνητα και με το χρηματιστήριο και βέβαια με τα μακροοικονομικά μεγέθη και την αγορά ομολόγων θα εξαχθεί σε όλο τον κόσμο με πρώτο στόχο την ΕΕ. Τα χρέη των κρατών είναι επίτηδες για να υποτάξουν τους λαούς! Εσείς ώς «ιππότες τους» να το εκμεταλλευτείτε αυτό! Μη το ξεχνάτε ως φοιτητές μου!
3) Το κράχ το μεγάλο από την Αμερική θα ξεσπάσει γύρω στο 2012 και εάν κάνω λάθος θα δώσω ένα διάστημα των πέντε ετών ακόμη! Αυτό θα δημιουργήσει μεγάλες λιτότητες και κοινωνικές αδικίες!
Και στην Αμερική θα ξεσπάσει κάτι τέτοιο σαν εμφύλιος μεταξύ των εθνικοτήτων που καταπιέζονται… Το ίδιο θα γίνει σε πολλές χώρες της Ασίας και της Αφρικής και της Ευρώπης. Η οικονομία της Γερμανίας και της Ρωσίας και της Κίνας θα κρατήσει ακόμη! Αλλά πρέπει να κάνουν λιτότητα αυτές οι δυνάμεις! Εσείς ώς διαμεσολαβητές του εβραϊκού κεφαλαίου κάντε τα στραβά μάτια και εάν κερδίσετε πολλά λεφτά από τους πελάτες-εντολοδότες σας να κλείσετε θέση σε καταφύγιο για να μήν έρθετε αντιμέτωποι με τα σαγονιά του κόσμου.
4) Ο χρυσός θα πάει στα 3.000$ η ουγγιά! Αλλά το ευρώ και το δολλάριο δεν θα έχουν καμιά πλέον αξία και θα είναι πληθωριστικό χρήμα! Εάν δουλεύετε σε εταιρεία επενδύσεων ή σε οργανισμό Αμοιβαίου Κεφαλαίου να μετατρέψετε τα κεφάλαιά σας σε χρυσό όλα! Ενώ εάν δουλεύετε σε τράπεζα και σε χρηματιστηριακή εταιρεία να λέτε στους πελάτες σας να μετατρέπουν τις επενδύσεις τους αμέσως σε χρυσό. Οι εβραικές εταιρείες εξόρυξης χρυσού θα μειώσουν την παραγωγή.
5) Όλα τα είδη διατροφής, ένδυσης, ηλεκτρικού ρεύματος και προπάντων το νερό θα αυξηθούν ραγδαία και θα είναι είδη πολυτελείας! Επειδή θα συμβεί αυτό θα απαγορεύσουν οι Εβραίοι άρχοντες του πλανήτη μας στους αγρότες να παράγουν προϊόντα φυτικά και ζωϊκά και θα το ποινηκοποιήσουν. Για να φαίνονται καλοί απέναντι στους υποταγμένους τους λαούς τους θα εφαρμόσουν τα να δίνουν σισήτια στον πεινασμένο χαοτικό κόσμο με μεταλλαγμένα προϊόντα που έχουν στόχο να δημιουργήσουν αρρώστιες και να σκοτώσουν τους λαούς. Επιδιώκουν να δολοφονήσουν τα 2/3 του πληθυσμού της γής…… Και θα πάθουν όλοι αβιταμίνωση! Εσείς ώς υπηρέτες τους θα είστε στις δεξιώσεις πάντα και θα έχετε πολύ καλής ποιότητας ποτά και φαγητά πάσης φύσεως! Νομοσχέδια διεθνώς θα έρθουν στα κράτη δήθεν οικολογικά και «πράσινα» όπως απαγορεύεται να έχει στον κήπο σου αγγούρι και ντομάτα γιατί επιβαρύνεις το περιβάλλον δήθεν…. Ή επειδή το γουρούνι και η αγελάδα κλάνουν πολύ και δήθεν επιβαρύνουν το περιβάλλον με το όζον και την ατμόσφαιρα!….
6) Όλοι θα αποκτήσουν το τσιπάκι στο δεξί χέρι και θα ελέγχεται ο εγκέφαλος το εάν επιδιώκει να γίνει ή τρομοκράτης για αυτούς ή εγκληματίας! Εσείς θα τα έχετε και αυτά! Δεν θα γλυτώσετε! Αυτοί που θέλουν να είναι αυτοκράτορες του πλανήτη μας δεν θα το έχουν και θα είναι οι μόνοι!
7) Θα ζείτε λίγο μαζί τους για να κάνετε μόνο την δουλειά τους όπως και άλλες ειδικότητες αλλά θα γκετοποιηθείτε και εσείς! Σε ξεχωριστό γκέτο προνομιούχων σε σχέση με τον απλό λαό! Τα σπίτια σας θα είναι πολυτελή αλλά θα χτιστεί ένα τοίχος γύρω γύρω σας!
8 ) Φυσικά θα διατηρηθεί το πολίτευμα δημοκρατία αλλά αυτό είναι μόνο η επιφάνεια! Θα κυριαρχεί η αστυνομοκρατία και θα επεμβένει ο στρατός από το ΝΑΤΟ που είναι παγκόσμιος μαζί βέβαια με τον στρατό του κάθε κράτους της γής για να υποτάξει κάθε επανάσταση! Θα καταργηθούν τελείως οι διαδηλώσεις!….. Εσάς τους «ιππότες» θα σας επιτηρούν αλλά ξέρουν ότι είστε βολεμένοι και δικοί τους! Οπότε ο κλοιός των μέτρων θα είναι λίγο πιό χαλαρός! Αυτό θα πεί παγκόσμια διακυβέρνηση και στην ουσία παγκόσμια δικτατορία των ιμπεριαλιστών Εβραίων και τραπεζιτών και επιχειρηματιών!…. Σημαντικό ρόλο παίζουν και οι μυστικές υπηρεσίες!
9) Υπάρχει το σχέδιο 66 που είναι τέλειο για δαύτους. Είναι η μόλυνση πόλεων με επιδημίες βαριών αρρωστιών που κάνουν ήδη στα πειραματόζωα στα εργαστήρια. Για να μειώσουν αισθητά τον άχρηστο πληθυσμό και επίσης να μειώσουν τις γεννήσεις!….. Όποιος κάνει δύο μωρά και πάνω θα φορολογείτε πολύ στην αρχή και μετά θα επιβάλουν νομοσχέδιο για να ποινηκοποιηθεί το ζευγάρι που τόλμησε να κάνει πάνω από ένα παιδί…. Η τιμωρία είναι 20 χρόνια φυλακή!
10) Τα mind control systems και τα chentrails που ήδη κάνουν τώρα μειώνουν την πιθανότητα αντίδρασης των αποχαυνωμένων λαών!…. Επίσης ελέγχουν όλα τα ΜΜΕ και σε λίγο το Ίντερνέτ! Μέσω αυτών των μέσων θα υποτάξουν τους λαούς! Ακόμη η εκπαίδευση θα είναι για λίγους! Εσείς ώς όργανά τους θα έχετε πρόσβαση σε καλής ποιότητας παιδεία αλλά ελεγχόμενοι…. Οι απλοί λαοί θα αποχαυνωθούν τελείως και λόγω του κόστους και επίσης της ποινικοποίησης της μόρφωσης δεν θα έχουν πρόσβαση στην μόρφωση! Όλα τα βιβλία θα ψηφιιοποιηθούν και θα καούν στο τέλος…. Ή θα αλλοιωθεί η πληροφόρηση ή θα την εξαφανήσουν και η ιστορία θα είναι πρός όφελος τους!
11) Οι Εβραίοι θα κάνουν την παγκόσμια πρωτεύουσα τα Ιεροσόλυμα! Και η Θεσσαλονίκη θα παίξει ρόλο! Στα Ιεροσόλημα χτύζεται ήδη ο Ναός του Σολωμόντα που είναι του Αντίχρηστου! Και των εβραίομογγόλων κύριος ναός! Θα καταργηθούν όλες οι θρησκείες και θα γίνει η Πάνθρησκεία! Εσείς να δεχθείτε να γίνεται τέτοιοι, αλλιώς θα σας πετάξουν με τις κλωτσιές από το γκέτο σας! Όπου και να βρίσκεστε! Πάει ο Χριστιανισμός και κυρίως μισούν αυτοί ότι το Ελληνικό και Αρχαίο Ελληνικό! Μισούν την Αρχαία φιλοσοφία και τους 12 Θεϊστές -Ορφιστές! Και όλες τις άλλες θρησκείες! Η πάνθρησκεία δήθεν θα επιβληθεί όπως έχουν συμφωνήσει και συζητούν για όλα στο G20 για να μήν ξεκινήσουν πόλεμοι!
12) Στο G20 θα συζητήσουν να μήν γίνει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος! Αλλά οι διαμάχες δυνάμεων γνωστών και αγνώστων θα το φέρουν έτσι το θέμα για να ξεσπάσει πόλεμος για το νερό και για τον ορυχτό πλούτο των Βαλκανίων και της Ελλάδος και του Αιγαίου και Ιονικού Πελάγους όπως και της Ανατολικής Νότιας Μεσογειακής θάλασσας! Κινδυνεύει το Ισραήλ από τους εχθρούς του που είναι πάρα πολύ στον κόσμο! Οπότε θα ξεσπάσει ένας Αρμαγεδώνας όπως λέει η Βίβλος επειδή τα τελευταία σχέδια των Σιωνιστών για να δημιουργηθεί η Παγκόσμια Δικτακτορία (με ψήφισμα του ΟΗΕ) με τον συγκεκριμένο άτομο που θα είναι μαριονέτα αλλά θα είναι ο Αντίχρηστος και θα λέγεται Παγκόσμιος Καγκελάριος….. Θα τους βγεί στραβά! Εσείς τότε ώς ιππότες όταν δείτε ότι χάνουν τα αφεντικά σας έδαφος και μάλλον θα χάσουν το όλο εγχείρημα αμέσως να στραφείτε πρός τον λαό και με τα λεφτά σας σε χρυσό να τους βοηθάτε! Αλλιώς θα κατηγορηθείτε ώς προδότες και ώς υποχείρια και θα σας φωνάζει ο λαός: «Κρεμάστε και σκοτώστε τις πόρνες του συστήματος!» Όπως στην Γαλλική Επανάσταση!
13) Μέσα στα όπλα των δυνάμεων αντίστασης είναι η τεχνικές καταστροφές! Όπως οι πυρκαγιές! Και βέβαια τα υπερόπλα νέας τεχνολογίας που κρύβουν τα R&D Centers Μικρών Εταιρειών και στα Πανεπιστήμια σήμερα! Αυτά τα όπλα μπορούν τα επηρεάσουν ακόμη για χρήση πολέμου τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος! Έτσι δημιουργούνται τσουνάμι, ανεμοθύελλες, πλημμύρες, χάρικαν και τορνάντο!…. Μέχρι και σεισμούς και επιδρούν στην θέρμανση του ηλίου και τις αχτήνες, όπως για παράδειγμα ηλιακές καταιγίδες! Μεγάλο ρόλο παίζουν στην σελήνη…. Επίσης η ανταρσία των πόλεων με τρομοβόμβες θα ταρακουνήσει και θα απασχολήσει τις δυνάμεις καταστολής ώστε η αντιστασιακή παγκόσμια φρουρά να κάνει το έργο της!…. Στην επανάσταση εναντίον του Αντίχρηστου Καγκελάριου του ΟΗΕ θα παίξουν ρόλο και τα συμβατικά και τα μικρού επιπέδου πυρηνικά όπλα! Η παγκόσμια ηγεσία των Εβραίων θα προσπαθήσει να ξεφύγει στο διάστημα και να μείνει στο Διεθνές Διαστημικό Σταθμό ώστε να έρθει το ειδικό διαστημόπλοιο για να τους πάρει για τον πλανήτη Άρη που ήδη ετοιμάζουν τις προϋποθέσεις αποικισμού! Ξέρουν ότι διακινδυνεύουν την ζωή τους! Όλη η Ελίτ και οι Αυλικοί! Εσάς τους ¨»ιππότες» θα σας αφήσουν να σαπίσετε στην γή! Μπορεί να σας λυπηθούν και να σας πάρουν στην παρέα τους! Αλλα επειδή έχουν συνηθίσει να είναι Μογγολοσαβρωηδείς απαράδεχτοι άνθρωποι και χωρίς ήχτο και ανθρωπιά! Θα σας πετάξουν σαν τα σκυλιά έξω! Εκτός εάν έχετε λεφτά να πληρώσετε το εισητήριο για εσάς και για την μικρή οικογένειά σας!…. Εάν τους κυνηγήσουν και δεν προ φτάσουν να ξεφύγουν σαν τα ποντίκια στο διάστημα έχουν ετοιμάσει ένα μεγάλο πλοίο δισεκατομμύριον δολλαρίων (σαν μια κιβωτός του Νόε) και επίσης ενός μεγάλου υπόγειο καταφυγίου τέτοιου ύψους σε κόστος!….. Είναι λίγοι …. Και θα την κοπανήσουν σε λίγα λεπτά! Μήν τους λυπάστε!
14) Το χρήμα θα γίνει ψηφιακό και ηλεκτρονικό και θα ξέρουν τα πάντα για τις συναλλαγές σας και επίσης για την φορολογική σας κατάσταση ή το εάν χρωστάτε σε κάποιον και εάν είστε απατεώνες! Εάν χρωστάτε έστω και μια μονάδα από την νέα παγκόσμια ονομασία του χρήματος που θα το καθορίσει αυτό το ΔΝΤ και θα έχει υποχείριό του την FED και την ΕΚΤ, BUBA και άλλες κεντρικές τράπεζες του κόσμου! Το δικαίωμα ιδιοκτησίας θα καταργηθεί! Κυρίως αυτό θα ισχύει στα ακίνητα και στην γή! Αυτοί όμως έχουν αγοράσει ήδη οικόπεδα στην σελήνη και στον Άρη! Κάτι δεν ξέρουν;
15) Τις πρώτες ύλες και το πετρέλαιο θα το ελέγχουν αυτοί! Και θα κόβουν συνεχώς δένδρα για να μειώσουν το οξυγόνο! Αυτό το κάνουν για να προετοιμάσουν μετά από την επιτυχία τους τις συνθήκες διαβίωσης των εξωγήινων όντων που ήδη από την εποχή του Ροσβελλ έχουν μιλήσει και τώρα στέλνουν παγκόσμιο πρόξενο της ανθρωπότητας! Αυτοί οι λευκοί ράτσα εξωγήινων θα έρθει για να απορροφήσει και να εκμεταλλευτεί όλες τις πρώτες ύλες της γής, το νερό και μετά να φύγει! Θα έρθουν με διαστημόπλοια σύμφωνα με τις μελέτες τους, το 2030 περίπου. Εάν τελειώσουν την δουλειά τους τότε θα έχει γίνει έρημος ο πλανήτης μας και κινδυνεύει να γίνει τωρινός Άρης! Αλλά αυτά τα καθάρματα θα είναι μαζί τους! Αυτό κάνουν συνέχεια, βρίσκουν γαλαξία και ηλιακά συστήματα και όταν υπάρχει πλανήτης με ζωή τον καταστρέφουν! Είχαν έρθει και στο παρελθόν αλλά δυνάμεις τους εμπόδισαν! Και αυτοί που απέμηναν μπήκαν στα τάρταρα της γής και είναι εγκλοβισμένοι….. Ο Καγκελάριος του ΟΗΕ θα προσπαθήσει να ανοίξει τις πύλες της κολάσεως για να βγούν οι Νεφελίμ! Εσείς να είστε ευγενικοί μπροστά τους αλλιώς θα σας πετσοκόψουν!
16) Η αντίσταση κατά των Εβραίων είναι πρώτον να εξολοθρευτούν όλοι τους και να προσπαθήσουν να φυλάξουν τις σφραγισμένες πήλες της κολάσεως! Με τους δαίμονες και τους Νεφελίμ! Και επίσης έχουν στείλει σήμα στον Σείριο Α” να στείλει το μεγάλο διαστημόπλοιο το οποίο θα φτάσει την ίδια ώρα όταν φτάσουν τα δικά τους διαστημόπλοια! Οι δυνάμεις μας έχουν σύνδεση με τον πλανήτη των Ε που επιδιώκει την γαλαξιακή αρμονία και ειρήνη και τώρα με τα UFO παρακολουθεί την γή! Και την ανθρωπότητα! Δεν επιδιώκει να εκμεταλλευτεί σαν βαμπίρ τον μπλέ πλανήτη αλλά θέλει περιβαλλοντολογική αρμονία ώστε να μήν διαταραχθούν οι άλλοι πλανήτες και να μήν χρησιμοποιείτε η τεχνολογία των ανθρώπων εις βάρος της ύπαρξής της. Θα διδάξουν πολλά στους ανθρώπους οι Ελλάνιοι Ανθρωποειδές αλλά πιό κοντοί εξωγήινου τότε!…. Είναι αυτοί οι ίδιοι που έστειλαν τους 12 Αστροναύτες που τους ονόμασαν οι Αρχαίοι Έλληνες 12 Θεοί και εκεί πάνω στηρίχθηκε ο πολιτισμός των Αρχαίων μας προγόνων. Αλλά ένα μεγάλο μέρος γνώσης του πολιτισμού αυτού χάθηκε μετά από τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνα και επίσης μετά τον πόλεμο με τους Μογγολοσαβροειδείς υποχθόνιους και πάλι Εβραίους που ήταν η Ατλαντίδα! Που τότε άνοιξαν πάλι οι πήλες από τον κάτω κόσμο!
17) Οι Εβραίοι επιδιώκουν την Αστρική Επανάσταση και την έχουν ετοιμάσει ήδη με τις νέες τεχνολογίες που είναι στα συρτάρια της ΝASA και επίσης στα κέντρα έρευνας&ανάπτυξης των πολυεθνικών τους εταιρειών και ακόμη στα Think Tanks των Πανεπιστημίων που χρηματοδοτούν!….. Η Star-Revolution πρώτα θα αυξήσει την ρομποτική…. Την μηχανή τοποχρόνου και ταξιδιού στο διάστημα και στον χρόνο (Παρόν, παρελθόν, μέλλον), τις μηχανές ιατρικής επιστήμης για την αύξηση της διάρκειας ζωής του ανθρώπου και την ίασή του με μοντέρνα μέσα και χειρουργείου. Αλλά και επίσης την δημιουργία των Βιο-ρομπότ με DNA κλώνο για να δημιουργήσουν την γενιά των αστυνομικών και των στρατιωτικών! Αλλά και την νέα γενιά της ανθρωπότητας! Αυτό θα γίνετε με σπέρμα και με ωάρια και με κύτταρα! Και θα ελέγχουν την γέννηση των ανθρώπων και των μωρών! Για τον λόγω αυτό προωθείτε ώς μόδα τώρα η ομοφυλοφιλία!….. Και λένε για τα παιδιά του σωλήνα και το πώς τα θέλετε! Αλλιώς θα υπάρχουν ρομπότ από σίδερο και πλαστικό για τον απόλυτο στρατό και για τις δουλειές στα εργοστάσια! Επίσης επιδιώκεται η αντιβαρύτητα, τα λείζερ στα όπλα, η διαστημική δράση με διαστημόπλοια στο ηλιακό μας σύστημα ώστε να αποικηθούν από σκλάβους ανθρώπους για να εξορύξουν τον ορυκτό πλούτο και μετά να βγούν εκτός ηλιακού συστήματος…. Την τεχνογνωσία την πήραν από τους εξωγήινούς τους! Για αυτό αντάλλαξαν την γνώση με το να επιτραπεί σε αυτούς να ρουφήξουν τον πλανήτη! Και στο τέλος να πάρουν τους συντρόφους τους από τα τάρταρα! Η Ε αντίσταση δεν θα επιτρέψει να γίνει κάτι τέτοιο! Γιατί επιβαρύνει την λειτουργία του γαλαξία μας! Και δεν θέλει να γίνει μεγάλος πυρηνικός πόλεμος!
18) Όλοι οι πολιτικοί είναι πιόνια τους και ανήκουν στις μυστικές οργανώσεις τους! Μήν τους εμπιστεύεστε! Ούτε εσείς οι Liquidatiors!
Εάν νικήσει η αντίσταση της «Ε» τότε θα ξεπατωθεί τελείως ο Εβραϊσμός! Θα ανθήσει το Αρχαίο Ελληνικό Πνεύμα και η Άμεση Δημοκρατία και όλοι οι λαοί θα ζούν αρμονικά στην ειρήνη και στην αυθωνία και μαζί με την καθοδήγηση της εξωγήινης γνώσης μας και σοφίας! Το περιβάλλον πλέον θα είναι ελεύθερο και όλος ο κύκλος της ζωής και όχι εγκλωβισμένος από τον Καγκελάριο τουΟΗΕ και την κυβέρνησή του! Αιώνια θα ζούμε στην ειρήνη ενώ μετά από τον Αστρικό Πόλεμο με τους αντίπαλους εξωγήϊνους δεν θα υπάρχει κανένας εχθρός πλέον και καθόλου σκλαβιά! Είναι το δώρο μας πρός όλη την ανθρωπότητα όπως μας την δίδαξαν οι φιλόσοφοί μας, οι ιστορικοί και επίσης οι δώδεκα πρώτοι διδάσκαλοι και αστροναύτες! Το οφείλουμε επίσης στην διαθήκη του Προμηθέα! Οι λαοί από μόνοι τους θα θελήσουν να δούν το φώς της Ελλάδος! Και όχι να ζούν στο σκοτάδι του εξαναγκασμού των Εβραίων!
ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ λοιπόν! Το Ε των Δελφών!
Ο προφέσσορας μου είπε σε μένα προσωπικά που ήμουν πρόεδρος της ΠΑΕΠ Νεολαίας Γκρίκ Λόμπι και επίσης επειδή ήμουν δημοσιογράφος και εκδότης φοιτητικής εφημερίδος τότε στην Ελλάδα, την Yellow Journal, ότι κάποτε πρέπει να μεταβηβάσεις το μήνυμα αυτό στον κόσμο!
Εγώ τώρα τηρώ την υπόσχεσή μου από τότε που έκανα τις σπουδές μου το 2000-2001! Γιατί βλέπω ότι όλοένα και περισσότεροι λαοί πέφτουν στα χέρια του ΔΝΤ και των εβραϊκών τραπεζών και πολυεθνικών τους και έπρεπε να αντιδράσω!




Διαβάστε περισσότερα...

Συγκλονιστικό και αποκαλυπτικό

Γράφει ο Dr Nielsen Knudsen
Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή ώστε η οικονομική σας κατάρρευση συνδέεται άμεσα με τον εθνικό κίνδυνο που θα καταλήξει σε ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ της Ελλάδος. Οι ΗΠΑ, με τους πράκτορες της 5ης Φάλαγγας κηρύσσουν την «Νέα Τάξη», η Τουρκία (ευνοουμένη του Ομπάμα) κηρύσσει την θεωρία του ζωτικού χώρου. Και oι δύο αυτές νέες λέξεις είναι η παλιά ευρεσιτεχνία του Χίτλερ. Οι ΗΠΑ, με φερέφωνο... τον πράκτορα και συμπατριώτη τους, ονειρεύονται «Παγκόσμια Κυβέρνηση»,την παλιά ευρεσιτεχνία της 3ης Διεθνούς του Στάλιν. Η 5η Φάλαγγα του Χίτλερ έχει δώσει την θέση της στην 5η Φάλαγγα της «Νέα Τάξης», της 4ης Διεθνούς που λέγεται τώρα «Παγκόσμια Κυβέρνηση» που ο Πρωθυπουργός σας «με αμερικάνικη καρδιά» την θέλει ..«γρήγορα»! Ο ρους της Ιστορίας σήμερα είναι μολυσμένος με τον ιό (virus) της βλακείας των μηδαμινών «ηγετών» που στον πυρετό της αρρώστειας τους βλέπουν νοσηρές, φασιστικές, οπτασίες υποδουλώσεως των λαών. Η Κεντρική Ευρώπη το ξέρει, ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ; Για σας η πρώτη ένεση έγινε με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ για να σας κοιμήσει πριν από την μεγάλη εγχείρηση.

Ερωτήσατε στην Βουλή σας ΓΙΑΤΙ το ακριβές αντίγραφο του Μνημονίου που σας επεβλήθη δεν εφαρμόζεται σε καμία άλλη χώρα που μπορεί να έχει και μεγαλύτερο χρέος από την χώρα σας;

ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ;

Είναι σήμερα οι δειλοί που θέλουν να ρίξουν το βάρος για την καταστροφή σας «στην προηγούμενη κυβέρνηση που λιποτάκτησε». Νομίζουν τον ελληνικό λαό ηλίθιο να πιστεύει ότι τόση ολοκληρωτική κατάρρευση και εξουθένωση ενός Έθνους μπορεί να επιτελεσθεί μέσα σε δύο ή τρία χρόνια.

ΟΜΩΣ Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ

Πρέπει να ανατρέξουμε στην πολιτική που εφήρμοσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και ΕΜΙΜΗΘΗ ο λεγόμενος «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» σας. Γιατί; Διότι οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.

ΔΗΛΑΔΗ:

Η Ελλάς, από το 1953 έβαινε σίγουρα στο να καταστεί μεγάλη οικονομική δύναμις.
Επί μία 20ετία (1953-1973) υπήρχε ετήσια αύξηση του ΑΕΠ 8%
Επί μία 20ετία υπήρχε ετήσια αύξηση ιδιωτικών επενδύσεων 10%
Αυτή η πρόοδος όπου όλοι στην Ευρώπη μιλούσαμε για το «ελληνικό οικονομικό θαύμα» ανησύχησε την Αμερικανική κυβέρνηση. Γιατί; Διότι αν η Ελλάς είχε γίνει οικονομική δύναμη στην ξηρά, όπως ήταν στην θάλασσα, θα ήταν αδύνατη η νοσηρή επιρροή των διαφόρων Πιουριφόϊ. (Ή μήπως δεν ξέρετε ότι το βαθύ κράτος σήμερα βρίσκεται μέσα στους τοίχους της Αμερικανικής πρεσβείας;). Οι λόγοι του παμπάλαιου «Ανατολικού Ζητήματος» ακόμη σας βαρύνουν. Η οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδος έπρεπε να σταματήσει.

Η πρώτη κίνηση άρχισε με τον «ΕΘΝΑΡΧΗ» που θέλησε να μιμηθεί τα διατεταγμένα από το βαθύ Αμερικανικό κράτος συνθήματα του εξ Αμερικής ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Η δίωξη των Ανδρεάδη και Νιάρχου, ο εκφοβισμός του κεφαλαίου των επενδυτών, η §3 του άρθρου 106 του Καραμανλικού Συντάγματος, ήταν η πρώτη εκδήλωση για τα σχέδια και τους σκοπούς της «Νέας Τάξης».
Αποτέλεσμα άμεσο: πτώση του ΑΕΠ στο 3,5% και ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤ. ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ στο 0,6% (προσέχτε Έλληνες, από το 10% στο 0,6% !).

Στην Ευρώπη ακούσαμε το πρώτο σύνθημα «ούτε δραχμή πλέον για επένδυση στην Ελλάδα». Παράλληλα οι κραυγές του Ανδρέα Παπανδρέου ενάντια στο «Διευθυντήριο των Βρυξελλών» και στο «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο» και το «ενάντια στο μεγάλο και ντόπιο ξένο κεφάλαιο». Αυτό σημαίνει το 0,6%!
Ποιός είχε το βαθύ συμφέρον από την διατεταγμένη αυτή πολιτική του Ανδρέα Παπανδρέου; Όχι βέβαια ο Έλληνας εργάτης. Αλλά βέβαια η Αμερικάνικη πολιτική - ή μήπως, Έλληνες, δεν το βλέπετε αυτό που ΞΕΡΟΥΜΕ στην Ευρώπη; Όταν το ΠΑΣΟΚ πήρε την εξουσία το 1981, υπήρξε πτώση του ΑΕΠ στο 1,5% (!!), με τις Ιδιωτ. επενδύσεις στάσιμες στο 0,6%. Και αρχίζει το ξήλωμα ΚΑΘΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ.

Η Ελλάς που εξήγαγε ψυγεία στην Γερμανία απέμεινε να παράγει μόνο γιαούρτια (και αυτά με ..εισαγόμενο γάλα).

Και ακολούθησε η μεγάλη ευρεσιτεχνία του μεγάλου οικονομολόγου Ανδρέα Παπανδρέου, αμέσως. Από το 1981. Ποιά ήτανε; Η θριαμβευτική επιτυχία του «Τσοβόλα δωσ-τα όλα». Ποιά «όλα»; Τα δανεικά. Το δημόσιο χρέος, από 700 εκατ. Δολάρια που το άφησε η Χούντα έφτασε σήμερα με γεωμετρική πρόοδο τα 400 (περίπου) δισεκατομμύρια Ευρώ!

Θρίαμβος του πολιτικαντισμού. Δανείσου και Μοίραζε χάντρες και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς. Αυτή η μοιρασιά ήταν η μεγαλοφυής έμπνευση του οικονομολόγου που εξασφάλισε θέση Σουλτάνου στον πολιτικό βίο της χώρας σας. Συστηματική αποβιομηχάνιση με παράλληλη δαιμονοποίηση του επενδυτικού κεφαλαίου και παράλληλη αυθαιρεσία των εργατοπατέρων σας που νομίζουν ότι «βοηθούν» τον εργάτη ενώ είναι αυτοί που τον κατέστρεψαν.. Αυτοί που διώχνοντας το επενδυτικό κεφάλαιο δημιούργησαν την ανεργία. Πόλεμος κατά της Πεσινέ, εκδίωξη της Πιρέλλι (προς την Τουρκία), Σόγιας (προς την Μάλτα), αμόκ ενδυναμούμενο από το ΠΑΣΟΚ «ενάντια στο μεγάλο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο», παροχές για άγρα ψήφων με διαρκώς αυξανόμενο δανεισμό.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

Είναι τυχαία όλα αυτά ή είναι καθοδηγούμενα;
ΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ;
Ποιός δολοφονεί το εθνικό φρόνημα του λαού;
Και τώρα, ποιός ωφελείται;

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ.

Το προσκείμενο στην Αμερικανική κυβέρνηση περιοδικό Stratfor σας το λέει κατάμουτρα: «η Ελλάς δεν έχει καμμία γεωστρατηγική θέση για την Δύση και συνεπώς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ».

Συνεπώς, είστε η μόνη χώρα που καταδικάστηκε στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Ο Αμερικάνος πρωθυπουργός σας, έκανε ..«σκληρή διαπραγμάτευση» ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΑΝΩΘΕΝ με σαφείς σκοπούς. Κατάφερε με τον μαθητευόμενο μάγο, άπειρο και ανώριμο, Υπουργό της Οικονομίας να σας επιβάλει το καπέλο του ΔΝΤ.
Τώρα, λέγει ο Πρωθυπουργός σας, «πρέπει να βιαστούμε για την Παγκόσμια κυβέρνηση». Και, αφού διώξατε τους μεγάλους Έλληνες επενδυτές τρέχει να βρει επενδυτές στην. Τουρκία!

Όνειρο καμουφλαρισμένου φασισμού και υποτέλειας ενός ηλιθίου.
Αυτή είναι η ανατομία του εγκλήματος που διέπραξε ο πολιτικός κόσμος εναντίον του ελληνικού λαού.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ: Αν όπως σας το λένε δεν έχετε «ούτε φίλους ούτε συμμάχους στην Δύση», τι πρέπει να κάνετε; Σας το είπε ο Θεοδωράκης: ή γινόσαστε Ήρωες ή ραγιάδες

ΕΛΛΗΝΕΣ: η Ευρώπη σας θέλει πάντα Ήρωες. Αν δεν έχετε φίλους και συμμάχους στην Δύση ψάχτε τους εκεί που υπάρχουν και σας έχουν ανάγκη. Ψάχτε τους στον ιστορικό (για σας) Βορρά και στην μεγάλη ανερχόμενη δύναμη της Ασίας. Αλλά αυτό θέλει τόλμη που η πολιτική σας ηγεσία δεν την έχει, διότι δεν τολμά κανείς να απαλλαγεί από τα ταμπού της υποτέλειας. Άρα;



Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...

ΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ 764 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΤΑΑ?

Επειδή έχουμε βαρεθεί να το λέμε, η Ελλάδα πλέον θυμίζει ένα απέραντο φρενοκομείο, χωρίς αρχή, μέση και τέλος.
Να το πάρουμε από την αρχή? Τα ασφαλιστικά ταμεία στην Ελλάδα, άσχετα αν δεν τολμά κανείς να το πει επίσημα, έχουν πλέον σκάσει. Είναι τα μόνα ταμεία σε παγκόσμιο επίπεδο που μετά την «εθνική επιτυχία» του PSI κυριολεκτικά δεν έχουν αποθεματικά ούτε άλλη περιουσία (πλην από 40-50 κτίρια ερείπια).
Τι συμβαίνει λοιπόν? Το σοβιέτ τα προηγούμενα χρόνια έδινε συντάξεις σε όποιον γκάριζε δυνατότερα προεκλογικά. Έτσι, όμορφα και ωραία, φτάσαμε στους 3 εκατομμύρια συνταξιούχους με 4,5 συντάξεις!!!!!


Και ποιος θα πληρώσει τα παιδιά τα σένια? Να το πάρει το ποτάμι? Όσοι ακόμα παράγουν, που θα ξεζουμιστούν μέχρι τελικής πτώσης!!!
Καμαρώστε εδώ τις εισφορές του ΟΑΕΕ που ξεκινούν από 210 ευρώ το μήνα και μετά από χρόνια ασφάλισης φτάνουν τα 570 ευρώ το μήνα.
Δεν σας φτάνει ο ΟΑΕΕ? Πάρτε εδώ και ένα ΕΤΑΑ, που ξεκινά περίπου από 237 το μήνα και φτάνει τα 764,3 το μήνα!!!!!!!!
Για το ΙΚΑ δεν το συζητάμε…. Απλά είναι εκτός συναγωνισμού τα νούμερα!!!!
IKA
Σε τιμές προσφοράς κυκλοφορεί ακόμα ο ΟΓΑ, που ξεκινά από τα 63 το μήνα και φτάνει μέχρι τα 136 - κλικ εδώ. Για όσους χαίρονται και σκέφτονται να δηλώσουν αγρότες, υπενθυμίζουμε ότι τα ποσά του ΟΓΑ ήδη αυξήθηκαν μέσα σε ένα χρόνο και ο στόχος της τρόικα είναι σε 2-3 χρόνια να μοιάσουν σε αυτά του ΟΑΕΕ και του ΙΚΑ. Απλά το μενού πρέπει να σερβιριστεί σιγά σιγά, γιατί το να πεις απότομα σε έναν αγρότη να πληρώνει από 40 ευρώ 400 ευρώ το μήνα μπορεί να προκαλέσει …δυσπεψία.
Πιστεύει κανένας ότι θα συνεχίσουν λογικοί άνθρωποι να πληρώνουν αυτά τα ποσά???????????? Σε μια αγορά νεκρή? Το ερώτημα δεν είναι φιλοσοφικό-ηθικό, δηλαδή του τύπου «πρέπει να πληρώσουν εξωφρενικές εισφορές» ή «θέλουν οι νέοι να πληρώσουν εξωφρενικές εισφορές». Το ερώτημα είναι ότι σίγουρα τα λεφτά αυτά οι νέοι δεν τα έχουν και δεν πρόκειται να τα βγάλουν. Για να το πούμε πιο απλά – 700 ευρώ μπορεί να είναι τα καθαρά μηνιαία κέρδη ενός επαγγελματία σήμερα (δηλαδή αν βγάλουμε ενοίκια, ΔΕΗ κτλ.). Ποιος λογικός άνθρωπος θα δώσει τα 700 για ασφάλιση στον ΟΑΕΕ? Και να τα δώσει, πως θα ζήσει αυτός και η οικογένεια του τον μήνα? Θα ζήσουν μήπως τρώγοντας την ιδέα ότι με τα 700 ευρώ τάισαν τον στρατό των 45άρηδων κουρασμένων συνταξιούχων ή τα πάρτι με ούζα στις προμήθειες στα νοσοκομεία?
Ας ελπίσουμε ότι η σαρία που σε λίγο θα αποτελεί το εθνικό μας δίκαιο να δώσει κάπως καλύτερη λύση…..


Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...