Σάββατο, 4 Ιουλίου 2015

Πως "αλυσοδέθηκε" η Ελλάδα στα Μνημόνια - Η Ύβρις των δανειστών απέναντι στη χώρα φέρνει την Νέμεση

VIDEO: Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΠΟΙΚΙΑ ΧΡΕΟΥΣ - ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ
Μια μέρα πριν την κρίσιμη ψηφοφορία κατά την οποία ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει για το μέλλον του και για το αν θα υπακούσει στις προτροπές του Β.Σόιμπλε και της Α.Μέρκελ καλό θα είναι να θυμηθεί ο ελληνικός λαός πως η Ελλάδα "αλυσοδέθηκε" στα δεσμά των Μνημονίων και από ποιους.
Ποια είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων που ζητάει τον αφανισμό της χώρας αλλά και όλων των Εθνών και ποιοι την υπηρετούν εκ προοιμίου με ιδεολογική μάλιστα δέσμευση.

"
Χαρακτηριστικά θα ακούσεται το βίντεο που ακολουθεί τον πρώην υπουργό επί των Οικονομικών αλλά και νυν Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γ.Στουρνάρα, να λέει "δεν υπάρχει Παγκοσμιοποίηση (η εύηχη ονομασία της Νέας Τάξης Πραγμάτων) α λα καρτ! υπάρχει Παγκοσμιοποίηση χωρίς κανένα περιορισμό!". 
Θα δείτε λίγο λιγο την εξαθλίωση της χώρας όλα αυτά τα τελευταία πέντε χρόνια τα οποία όμως οδηγούν σε δια παντός δουλεία. Η Ελλάδα από το 2010 έχει νεκρό "χρονολόγιο" αφού τα έτη που παρήλθαν δεν έχουν να προσφέρουν καμια "σελίδα" άξια αναφοράς στην Ιστορία του Έθνους. Πρόκειται για μια περίοδο ου μπορεί να "ταυτιστεί" κάλιστα με άλλες σκοτεινές περιόδους του Ελληνισμού όπως η "Κατοχή", η "Λατινοκρατία" και η "Τουρκοκρατία".
Ότι συνέβη στην χώρα τα τελευταία πέντε έτη όπου 9.000 άνθρωποι αυτοκτόνησαν, και 300.000 άλλοι μετανάστευσαν, χιλιάδες επιχειρήσεις έκλεισαν και ενάμισυ εκατομμύριο άνεργοι δημιουργήθηκαν αποτελεί Υβρη στην Ιστορία και στο Μεγαλείο του Έθνους.
Και όπως έλεγαν οι αρχαίοι και πάνσοφοι ημών πρόγονοι "Μετά την Ύβρη ακολουθεί η Νέμεσις". Η Ύβρη προκαλεί κοσμική ανισορροπία και η Νέμεση ως τιμωρία έρχεται να επαναφέρει το κοσμικό status quo. Η Φύση από μόνη της λατρεύει την ισορροπία, και η ώρα της αποκατάστασης έρχεται.


Πολύ ενδιαφέροντα όμως είναι και τα βίντεο debtocracy που εξηγεί πως η Ελλάδα έγινε αποικία χρέους αλλά και το πολύ καλό ντοκιμαντέρ του Εξάντα για την Αργεντινή
Πηγή


Διαβάστε περισσότερα...

Με άρθρο-βόμβα από τον μέντορά του ο Β.Πούτιν προετοιμάζει την ρωσική κοινή γνώμη για εμπλοκή στην ελληνική κρίση...

Σε παρέμβασή στην κρίση και στο ελληνικό δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου προχώρησε ο μέντορας του Β.Πούτιν και θεμελιωτής της σύγχρονης ρωσικής σχολής γεωπολιτικής Αλεξάντρ Ντούγκιν, απευθυνόμενος προς τον ρωσικό λαό και ζητώντας να παράσχει υποστήριξη στην Ελλάδα.
Σε ένα εντυπωσιακό κείμενο ο Α.Νούγκιν που το αμερικανικό περιοδικό Foreign Affairs τον χαρακτηρίζει σε άρθρο του, ως το «μυαλό του Πούτιν» είναι σαφές οτι δίνει "σήμα" στην ρωσική κοινωνία να είναι έτοιμη να στηρίξει την Ελλάδα.
«Οι Ρώσοι βρίσκονται στο πλευρό των Ελλήνων, δεν θα τους αφήσουμε μόνους στα δεινά τους, θα τους βοηθήσουμε και θα τους παράσχουμε κάθε στήριξη. Οι Βρυξέλλες και η φιλελεύθερη ηγεμονία επιδιώκουν να διαλύσουν την Ελλάδα.


Εμείς θέλουμε να την σώσουμε.
Πήραμε από τους Έλληνες την Πίστη, την γραμματεία και τον πολιτισμό. Φέρνουμε ευθύνη για τον ελληνικό λαό, ο οποίος είναι ο ιστορικός δάσκαλος των Ρώσων, ο ιδρυτής του πνευματικού και του λόγιου πολιτισμού μας.
Φέρουμε ευθύνη για την Ευρώπη και πρέπει να υπάρξουμε εγγυητές της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας και της κυριαρχίας της».
Μια συγκλονιστική τοποθέτηση για την οοία όσοι γνωρίζουν τι σύστημα εξουσίας και ισορροπιών της Ρωσίsς, υποστηρίζουν ότι "Αποκλείεται να γράφτηκε εν αγνοία του Β.Πούτιν, ο οποίος είναι σαφές προετοιμάζει την ρωσική κοινή γνώμη για ανάληψη πρωτοβουλιών στην Ελλάδα και ενεργού βοήθειας στην Αθήνα σε περίπτωση κρίσης"...
Και συμπληρώνουν ότι:
"Ο ρωσικός λαός έχει και αυτός πληρώσει σημαντικό τίμημα με τις ευρωπαϊκές και αμερικανικές κυρώσεις, αλλά στηρίζει την κυβέρνηση στην ουκρανική κρίση.
Η ελληνική κρίση όμως είναι κάτι το διαφορετικό και πρέπει να προετοιμαστεί ψυχολογικά για να δικαιολογηθεί μια μεγάλη οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα, την στιγμή που η κατάσταση στην Ρωσία δεν έχει βελτιωθεί οικονομικά όπως πριν από την ουκρανική κρίση.
Με την παρέμβασή του ο Α.Ντούγκιν καλεί τα ρωσικά ΜΜΕ να είναι προσεκτικά και μην αναπαράγουν τα «χονδροειδή ψέματα» των μεγάλων δυτικών ΜΜΕ για την Ελλάδα, που εντάσσονται στον «ψυχολογικό πόλεμο», όπως τον χαρακτηρίζει, της Δύσης κατά της Ελλάδας.
Ο κ. Ντούγκιν χαρακτηρίζει το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου ως την έναρξη της «θεμελιακής διαδικασίας ευρωπαϊκής απελευθέρωσης από την δικτατορία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης», που είναι, όπως λέει χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στη Ρωσία, «και ο δικός μας αγώνας».
Ο Ρώσος θεωρητικός υποστηρίζει ότι η «Ευρωπαϊκή Ένωση, αντί να καταστεί ο νέος, αυτοδύναμος και κυρίαρχος, γεωπολιτικός παίκτης, με τη δική του ατζέντα, μετατράπηκε σε υπάκουο όργανο της παγκόσμιας χρηματοοικονομικής ολιγαρχίας και της αμερικανικής ηγεμονίας.
Η ευρώ-γραφειοκρατία υπέβαλλε στις ευρωπαϊκές χώρες τη δογματική της πολιτική, με στόχο την κατάλυση των ανεξάρτητων, κυρίαρχων οικονομιών. Οι ευρωπαϊκές χώρες (ειδικά οι μεσογειακές, και πρώτη απ’ όλες η Ελλάδα), που βούλιαξαν στα δάνεια, τις πιστώσεις και αποπληρωμές επιτοκίων πάνω σε επιτόκια (εις το διηνεκές) κατέληξαν, μες στον λαβύρινθο αυτού του ιστού επιτοκίων, στο αναμενόμενο τέρμα.»
«Αν ο ελληνικός λαός ψηφίσει ‘Όχι στο δημοψήφισμα, η Ελλάδα – και όχι μόνον η Ελλάδα, ολόκληρη η Ευρώπη, και μάλιστα ολόκληρος ο κόσμος – εισέρχεται σε μια νέα εποχή, όμως οι κανόνες θα αλλάξουν ριζικά. Κάποιες πόρτες θα κλείσουν, κάποιες άλλες όμως θα ανοίξουν – εκείνες στην Ευρασία, στη Ρωσία, στην Ανατολή.
Αυτό δεν σημαίνει ότι ο δρόμος είναι βατός. Είναι δύσβατος, αλλά η Ελλάδα θα νικήσει, όπως θα νικήσει η ελευθερία και η εθνική αξιοπρέπεια. Το “όχι” στην Τρόικα σημαίνει “ναι” στην Ελλάδα.»
Ο κ. Ντούγκιν καταγγέλλει τις τεράστιες πιέσεις της «ευρωγραφειοκρατίας» να μη πραγματοποιηθεί το δημοψήφισμα και τον ψυχολογικό πόλεμο που εξαπέλυσε η Δύση κατά της Ελλάδας για να επηρεάσει, με όλα τα μέσα, το αποτέλεσμά του, επιδιώκοντας την «εθελούσια αυτοχειρία» της Ελλάδας.
Και μόνο με την απόφασή του να μην υποταγεί στην Τρόικα, αλλά να προσφύγει στον λαό, ο Τσίπρας, υποστηρίζει, «παραβίασε τους κανόνες» και «προκάλεσε το αντιδημοκρατικό, ολοκληρωτικό σύστημα που σταδιακά και άτυπα εγκαθιδρύθηκε στην Ευρώπη, στα πλαίσια του οποίου το σύνολο των αποφάσεων λαμβάνονται από την παγκόσμια χρηματοοικονομική ολιγαρχία, των Ρότσιλντ και Ροκφέλερ, οι οποίοι βασίζονται στα “αποσπάσματα εφόδου” του Σόρος».
«Σήμερα», λέει, «από τον καθένα μας εξαρτώνται πολλά: πρέπει να επιχειρήσουμε να διασπάσουμε τον επικοινωνιακό αποκλεισμό της Ελλάδας.
Πρέπει να ανακοινώνουμε και να διαδίδουμε στα δίκτυα τις πληροφορίες για την πραγματική κατάσταση και τις εξελίξεις στην Αθήνα και άλλες πόλεις της Ελλάδας εν όψει του δημοψηφίσματος.
Οι Έλληνες πρέπει να κατανοήσουν ότι οι Ρώσοι βρίσκονται στο δικό τους πλευρό, ότι δεν τους αφήνουμε μόνους στα δεινά τους, ότι θα βοηθήσουμε και θα παράσχουμε κάθε στήριξη.
Οι Βρυξέλλες και η φιλελεύθερη ηγεμονία επιδιώκουν να καταστρέψουν την Ελλάδα.
Εμείς θέλουμε να την σώσουμε.»
Και η δήλωση του κ. Ντούγκιν καταλήγει: «Στις 5 Ιουλίου ξεκινά η θεμελιακή διαδικασία της ευρωπαϊκής απελευθέρωσης από την δικτατορία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Είναι ο δικός μας αγώνας».


 ΠηγήΔιαβάστε περισσότερα...

Το λεξιλόγιο των υποστηρικτών του ΝΑΙ και ΟΧΙ
Διαβάστε περισσότερα...