Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Φρικτά βασανιστήρια αγελάδων σε σφαγεία - Σοκαριστικό βίντεο











Οι σκηνές καταγράφηκαν σε βίντεο και προβλήθηκαν από την κρατική τηλεόραση. Προσοχή το βίντεο είναι σοκαριστικό.

Η αυστραλιανή κυβέρνηση πιέζεται να απαγορεύσει την εξαγωγή ζωντανών ζώων μετά τις φρικιαστικές σκηνές που μεταδόθηκαν από την κρατική τηλεόραση και έδειχναν αυστραλιανές αγελάδες να βασανίζονται φρικτά σε σφαγεία της Ινδονησίας πριν σφαγιαστούν.

Οι σκηνές αυτές ξεσήκωσαν την κατακραυγή της κοινής γνώμης με αποτέλεσμα ο υπουργός Γεωργίας Τζο Λούντγουιγκ να απαγορεύσει την εξαγωγή ζωντανών αγελάδων σε έντεκα σφαγεία της Ινδονησίας όπου τραβήχτηκαν οι σχετικές εικόνες και να δώσει εντολή να διεξαχθεί έρευνα για τις συνθήκες που επικρατούν σε άλλα 109 σφαγεία της Ινδονησίας οπού ενδέχεται να επεκταθεί η απαγόρευση.

Ο ανεξάρτητος ομογενής γερουσιαστής Νίκος Ξενοφών, οι Πράσινοι και ο ανεξάρτητος βουλευτής Άντριου Γουίλκι ζητούν να απαγορευτεί αμέσως η εξαγωγή βοοειδών στην Ινδονησία. Ορισμένοι κτηνοτρόφοι, όπως και ο τοπικός δήμαρχος του Τσάρτες Τάγουενς του Κούινσλαντ, Μπεν Κάλκοτ, υποστηρίζουν ότι η εξαγωγή ζωντανών βοοειδών είναι υψίστης σημασίας για την εθνική οικονομία και δεν θα πρέπει να απαγορευτεί.

Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που υποστηρίζουν πως οι Αυστραλοί ενοχλήθηκαν -και σωστά- από την κακομεταχείριση των ζώων αλλά αδιαφορούν για τους ανθρώπους- αιτούντες άσυλο - που φορτώνονται σαν βόδια στα σαπιοκάραβα και πνίγονται στους ωκεανούς ψάχνοντας για ένα καλύτερο αύριο.





Πηγή
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=80610&catid=7
Διαβάστε περισσότερα...

Max Keiser: «Η Wall Street σας βίασε βάναυσα, γι’ αυτό η οικονομία σας καταρρέει». (video)











Στο πρώτο, από τα δύο, video που παραθέτουμε με τις δηλώσεις του Max Keizer αφού τον ακούμε να λέει «Η Wall Street σας βίασε βάναυσα, γι’ αυτό η οικονομία σας καταρρέει», μιλάει με εντελώς υποτιμητικά λόγια για τον εργαζόμενο ελληνικό λαό που δεν αντέδρασε με τον δυναμισμό που απαιτούν οι περιστάσεις. «Είστε σαν τις γυναικούλες που δέχονται την μοίρα τους και δεν αντεπιτίθενται. Είστε πολύ κότες» είπε ανάμεσα στα άλλα...








Πηγή
http://emprosdrama.blogspot.com/2011/06/max-keiser-wall-street-video.html
Διαβάστε περισσότερα...

Μίκης Θεοδωράκης: «Δεν θα γίνουμε κόμμα»














Απόσπασμα από τη χτεσινή ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη στα Προπύλαια(εκτός χειρογράφου)

«…Η μεγάλη διαφορά που χωρίζει τους ανεξάρτητους Έλληνες, δηλαδή όλους εμάς από τις δυνάμεις του συστήματος, έγκειται στο γεγονός ότι για όλες τις δυνάμεις που είναι εγκλωβισμένες στο σύστημα δεν υπάρχει λύση. Γιατί πολλοί μας λένε να γίνουμε κόμμα και να πάρουμε μέρος στις εκλογές. Τι να κάνουμε λοιπόν; Να πάρουμε 15-20%, να βγάλουμε
10-15 βουλευτές να πάνε στα ορεινά, και τα δύο μεγάλα κόμματα να συνεχίζουν την ίδια πολιτική του....
ξεπουλήματος της χώρας, κι εμείς θα
ανεβαίνουμε στο βήμα όπως κάνει τώρα και η αριστερά. Την ώρα που
θα ανεβαίνουμε, θα αδειάζει η αίθουσα και άλλος να βλέπει, άλλος ν'
ακούει και έτσι θα λένε αυτοί, α κυβερνάμε, ξεπουλάμε αλλά είμαστε
δημοκράτες. Έχουμε και αντιπολίτευση. Όχι φίλοι μου, δε θα μπούμε σε
αυτή τη λογική. Θα μας βρουν απέναντι. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ θα κάνουμε,
πρέπει να το καταλάβετε. Δεν υπάρχει άλλη λύση. Να το καταλάβετε
αυτό...»

Για το Γραφείο Τύπου
Ιωάννα Κολοβού


Πηγή
http://100greekblogs.blogspot.com/2011/06/blog-post_9203.html
Διαβάστε περισσότερα...