Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Αεροψεκασμοί με Ιστούς Εντόμων

Αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία έπεσε από τον ουρανό στις 27 Σεπτεμβρίου 2010 στις ΗΠΑ. Είναι ανθρώπινης κατασκευής Νανοτεχνολογία, γεμάτη ιστούς Morgellons. Οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι το 1982 κατατέθηκε μια πατέντα για τεχνητή βροχόπτωση με την χρήση DMSO. Το DMSO (υποπροϊόν θαλάσσιας άλγης) είναι ένας φορέας που όποια ουσία την ακολουθεί μπαίνει στο ανθρώπινο κύτταρο.

Αυτός είναι ο λόγος που μερικοί ασθενείς με Morgellons έχουν μέρη εντόμων στο σώμα τους. Όταν ένα έντομο δαγκώσει η ακόμη να προσγειωθεί μόνον σε κάποιον που έχει έρθει σε επαφή με το DMSO, τότε κάποιο από το DNA του εντόμου θα μπει στην κυτταρική δομή και θα μεταλλαχτεί.

  • Το δεύτερο μέρος της φωτογραφίας (δεξιά) δείχνει ένα κομμάτι του δείγματος καλλιεργημένο διαφορετικά από το πρώτο. Βλέπετε τους ιστούς που μεγαλώνουν σταδιακά και βγαίνουν. Όλα είναι νάνο–κλίμακας και αόρατα στο γυμνό μάτι !

Διάβασε ακόμη σχετικά


Morgellons και το Λουρί της Μάνας

Αεροψεκασμοί , Virons . Τα “Μέσα Μαζικής Κατεύθυνσης” κάνουν ελάχιστες αναφορές στο θέμα των Morgellons και προσπαθούν να μας πείσουν ότι αφορά δερματική διαταραχή. ΨΕΜΑΤΑΑΑ !!! Όσα λένε απέχουν πολύ από την αλήθεια. Οι ίνες εικ. 10 διατρέχουν τον οργανισμό, αναπαράγονται αφάνταστα γρήγορα, καταστρέφουν το DNA και το αντικαθιστούν με κάποιο είδος πρωτεΐνης. Τι σημαίνει αυτό ? Εάν κάποιος έρθει σε επαφή με τα Morgellons, ο οργανισμός του τα αναγνωρίζει και τα αναπαράγει συνεχώς εικ. 11-16 !

  • Και ας μην ξεχνάμε ότι επικοινωνούν μεταξύ τους με αυτοργανούμενα ασύρματα δίκτυα. Το περίβλημα τους αποτελείται από (HDPE) δηλαδή από υψηλής πυκνότητας πολυαιθυλένιο, το οποίο χρησιμοποιείται για την κατασκευή οπτικών ινών !!!

eik.1BA_thumb

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ: ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΡΥΠΟΓΟΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ!

Στη λίστα των ρυπογόνων και επικίνδυνων για την ατμόσφαιρα ουσιών, έρχεται να προστεθεί κάτι για το οποίο δε γίνεται καθόλου λόγος από τους ‘φανατικούς υπερασπιστές’ του πλανήτη: Τα καύσιμα των αεροσκαφών.

Από τη μία μεριά, στα καύσιμα αναμιγνύονται χημικά σωματίδια για λόγους προστασίας και από την άλλη μεριά, τα καύσιμα αυτά αποτελούν για πολλούς ένα ‘περιβαλλοντικό ρίσκο’. Το καύσιμο το οποίο εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιούν όχι μόνο τα πολεμικά αλλά και τα πολιτικά αεροσκάφη, είναι το JP-8. Το JP-8 περιέχει σε ποσοστό 99,8% κηροζίνη. Τα υπόλοιπα συστατικά του όμως, είναι μία ποικιλία από πρόσθετα, τα οποία υποτίθεται ότι είναι αντιψυκτικά, αντι-οξυδωτικά ή αντι-διαβρωτικά.

Διάβασε και άλλα σχετικά με το θέμα άρθρα του © Ιων Μάγγου όλα δημοσιευμένα σε ανάλογα περιοδικά. :lol:

Οι Ταφόπλακες Της Ανθρωπότητας !!! Και το ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ.

Συμπληρωθήκανε τον Φεβρουάριο του 2008, ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟΥ ΨΕΚΑΣΜΑΤΟΣ του πλανήτη κυρίως της Δύσης. Σήμερα το 2010 έχουμε άλλα δύο χρόνια, και μάλιστα ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΕΔΩ. Φυσικά με την σιωπηρή ανοχή ΟΛΩΝ των κυβερνήσεων, οπότε βγάλτε συμπέρασμα. Όταν δημοσιεύσαμε το πρώτο μέρος στο περιοδικό Αβατον ξέραμε τις αντιδράσεις που θα ακολουθούσαν.

Ο ΦΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ

Η εικόνα 10 της τοιχογραφίας ξεκαθαρίζει τον σκοπό του ψεκάσματος (chemtrails) από τα λευκά χωρίς διακριτικά αεροπλάνα που γίνεται καθημερινά στους ουρανούς της Δύσης κυρίως από το 1998.

Δεν είναι Συνωμοσιολογία, Επίσημο το Ψέκασμα!

Διαβάστε τις επίσημες κυβερνητικές ανακοινώσεις των ΗΠΑ και της Αγγλίας. Σε μορφή PDF 128 σελίδων, όσοι ξέρετε Αγγλικά. Αφού μας ψεκάζουν εδώ στην Δύση συστηματικά επί 11 χρόνια, βασιζόμενοι στην διατροφή του Δυτικού ανθρώπου με κρέατα κάθε είδους και γαλακτοκομικά τώρα βγαίνουν και μας το λένε επισήμως.

eik.0_thumb

Το ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΡΟ στο ΧΗΜΙΚΟ ΨΕΚΑΣΜΑ των ΟΥΡΑΝΩΝ μας.

Αν έχετε αγανακτήσει μετά από 11 χρόνια συστηματικού ψεκάσματος των ουρανών μας με χημικά και όχι μόνον, από τα αθόρυβα υπερηχητικά Boeing και από τα Orbs ηλεκτρικής αντιβαρυτητος. Τότε φτιάξτε ένα CB (ChemBuster).

Οι Μεγάλες Συμπτώσεις Του Κόσμου

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε, πολλές συμπτώσεις. Συμπτώσεις που δεν είναι καθόλου συμπτώσεις, και φτάνουν στην προδοσία της ανθρωπότητας. Φταίνε όλοι οι <<μυημένοι>> κύριοι ορισμένων μυστικών εταιριών, που τα στήνουν όλα αυτά, με την απίστευτη βλακεία που τους διακατέχει.

Αυτός ο αόρατος πόλεμος μαίνεται γύρω μας.

Κυβικά διαστημόπλοια ενός κυβικού μιλίου με τεχνολογία superstealth έχουν εγκιβωτίσει την Γη. Η σιωπή της NASA , οι μάχες γύρω από τον ήλιο και με την Αμερικανική αεροπορία, με βολές σωματιδίων και airborne lasers.

73460_1221885002688_1695845676_398820_4411518_n


Πηγή
http://miastala.com/s/archives/10996


Διαβάστε περισσότερα...

Το πλιάτσικο

Γράφει η Λιάνα Κανέλλη

Χοντραίνει η βρώμα και η δυσωδία, αλλά και η τρομοκρατία της κρίσης κερδών του αδηφάγου κεφαλαίου. Χοντραίνουν οι εκβιασμοί και τα ψέματα κι είμαστε, σύντροφοι, ακόμα στην αρχή.
Τώρα αρχίζουν και ξεμυτίζουν οι νέοι μαυραγορίτες, τόσο παλιοί όσο κι η αγορά της εκμεταλλευτικής του ανθρώπου από άνθρωπο ιδεολογίας.
Στις συνοικίες της Αθήνας - υποθέτω ότι ήδη συμβαίνει και σ' άλλες πόλεις - γέμισαν τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων και οι πυλωτές των πολυκατοικιών από φυλλάδια με το εξής «προκατοχικό - κατοχικό» περιεχόμενο: «Αγοράζω τοις μετρητοίς, εδώ και τώρα, κοσμήματα, τιμαλφή, χρυσά δόντια κλπ... τηλ. τάδε».

Σου λέει, στύβονται. Πεινάνε. Φοβούνται. Αρρωσταίνουν ή θα αρρωστήσουν ευκολότερα από πριν. Πού θα πάνε; Στις τράπεζες; Στα ΕΣΠΑ; Στους φτωχούς επίσης συγγενείς; Θα αρχίσουν να ξεπουλάνε...
τα χρυσαφικά, τις βέρες τους, το ματόχαντρο της μικρής από τα βαφτίσια, τα δόντια του παππού. Σε μένα θα 'ρθουν. Το μαυραγορίτη της γειτονιάς τους. Που κρυβόταν σα δηλητηριώδες μανιτάρι του μικροαστικού καθωσπρεπισμού στη διπλανή πόρτα.

Ωρα για πλιάτσικο. Κι ό,τι προλάβει ο μαυραγορίτης από χρυσαφικό. Γιατί σε λίγο θα πρέπει να διαφεντεύει με δυο τραμπούκους κι έναν κουστουμάτο για μόστρα, τις ουρές των συσσιτίων, τα κουπόνια εργασίας - τροφίμων, ίσως και τα κόλλυβα στα νεκροταφεία.

Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά κι από πίσω ουρά οι μαυραγορίτες, τα τσιράκια. Αντιπρόσωποι του καθρέφτη τους. Καπάτσοι και τόσο χυδαίοι, κυνικοί και φαινομενικά άφοβοι, βγαίνουν παγανιά σαν εργολάβοι του πολιτικού χάροντα και στο τέλος της συναλλαγής με τους ομήρους της ανάγκης, παίζουν και τον ήρωα που «σώζει» το συνάνθρωπο την ώρα της ανάγκης.

Αυτό το πλιάτσικο, απ' αυτά τα καθάρματα, στην ουσία αντιμετωπίζεται μόνο με λαϊκό δικαστήριο κι εκτέλεση επί τόπου. Και το γράφω με επίγνωση, ούσα ορκισμένος εχθρός της θανατικής ποινής. Απλά, σύντροφοι, σε καιρό ειρήνης. Και τώρα έχουμε πόλεμο. Βρώμικο, ταξικό και ανελέητο. Μαζί με μια προπαγάνδα κι ένα ξεθεμέλιωμα κάθε αξιακού συλλογικού κοινωνικού συστήματος που χτίστηκε με αίμα εργαζομένων και θυσίες εργατών. Αυτή η πλιατσικολογία στην κρίση, η αποκτηνωμένη ψυχαναγκαστική εκμετάλλευση της φτώχειας για κέρδος ζεστό και άμεσο όσο το αίμα, δεν είναι ζήτημα ηθικής. Δεν είναι ζήτημα παραπολιτικής. Δεν είναι ούτε σύμπτωμα, ούτε φαινόμενο. Είναι αποτέλεσμα της συγκεκριμένης κυρίαρχης πολιτικής του καπιταλισμού στο επίπεδο που κατάφερε να φτιάξει μια μάζα ανθρώπων - μαϊμού που βλέπει τη μούρη της στον καθρέφτη και νομίζει ότι είναι αφεντικό.

Απλά, τα μέσα της μαζικής χειραγώγησης έχουν γίνει πολλαπλασιαστής ισχύος αυτής της ξεφτιλισμένης ανθρωπόμαζας. Το πιο εμετικό «θέμα» δελτίου ειδήσεων εδώ και χρόνια, στην εποχή του πλιάτσικου, το είδα προχτές. Ο απαχθείς εφοπλιστής, είπαν κι έδειχαν «δεν αισθάνεται καμιά διάθεση εκδίκησης και τιμωρίας του απαγωγέα του. Τον συγχώρεσε». Απλά κι ο απαγωγέας δήλωσε «αν ήξερα την καλοσύνη σας και το τι άνθρωπος είστε κύριε εφοπλιστά μου, δεν θα σας είχα απαγάγει ποτέ». Ελεος. Αιδώς Αργείοι... Μπλιαχ και ξερατό.

Την ίδια ώρα, οι ναυτεργάτες έκαναν πορεία. Απεργοί που δεν υποχώρησαν σ' εκβιασμούς και δεν τρομοκρατήθηκαν.

Το πλιάτσικο του νου, το πλιάτσικο του διπλανού, το πλιάτσικο του κράτους τους που πνέει τα λοίσθια τρίζει. Σαν τα δόντια του παππού, τα χρυσά, στις τσέπες τους.

Για σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους, ώσπου κοράκια και τσιράκια να βρουν τη θέση τους στους υπονόμους.

Πηγή
http://kostasxan.blogspot.com/2010/11/blog-post_7440.html
Διαβάστε περισσότερα...

Συγκίνηση Βαρθολομαίου για την επιστροφή του Ορφανοτροφείο Πριγκήπου

"Στάτους κβο άντε" στην υπόθεση του Ορφανοτροφείου Πριγκήπου, αφού οι τουρκικές αρχές παρέδωσαν τον τίτλο του ορφανοτροφείου στο Οικουμενικό Πατριαρχείο μετά τη σχετική απόφαση που έλαβε τον περασμένο Ιούνιο του Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Στις 3 Νοεμβρίου, το Πρωτοδικείο Πριγκήπου, εφαρμόζοντας ουσιαστικά την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου είχε αποφασίσει να επιστραφεί στο Πατριαρχείο ο τίτλος.

Τον τίτλο παρέλαβε από το τμήμα κτηματολογίου του γραφείου Επάρχου στην Πρίγκηπο, ο δικηγόρος του Πατριαρχείου και λέκτορας του Πανεπιστημίου Θράκης Γιάννης Κτιστάκις με τον συνεργάτη του, Τούρκο δικηγόρο Τζεμ Μουράτ Σοφούογλου.

Στη συνέχεια ο τίτλος παραδόθηκε στο Φανάρι από τους δικηγόρους στον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. «Είμαι πολύ ευτυχισμένος, σήμερα αυτό ήταν το δώρο του Αγίου Ανδρέα» είπε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Ο Σοφούογλου είπε πως «αποκαταστάθηκε ένα δικαίωμα» και υπογράμμισε πως το τίτλος του Ορφανοτροφείου ανήκε στο Πατριαρχείο μέχρι το 2005, όταν αφαιρέθηκε με απόφαση τουρκικού δικαστηρίου. Τόνισε μάλιστα ότι η απόφαση συνιστά νομικό προηγούμενο για άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Ο Γιάννης Κτιστάκις επεσήμανε ότι «η ομάδα δικηγόρων εργάστηκε για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ανωτερότητα του δικαίου και το Πατριαρχείο».

Το Ορφανοτροφείο Πριγκήπου λειτούργησε από το 1903 μέχρι το 1964 οπότε το έκλεισαν οι τουρκικές αρχές με τη δικαιολογία του κινδύνου πυρκαγιάς. Το 1999 οι τουρκικές αρχές άρχισαν να αμφισβητούν την κυριότητα του Πατριαρχείου.

Η Γενική Διεύθυνση Βακουφίων προσέφυγε στα δικαστήρια εναντίον του Πατριαρχείου, με αποτέλεσμα το 2005, το Πρωτοδικείο Πριγκήπου να αφαιρέσει τον τίτλο ιδιοκτησίας από το Πατριαρχείο.

Το ίδιο έτος το Φανάρι προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Το Δικαστήριο καταδίκασε την Τουρκία. Η αρχική απόφαση εξεδόθη στις 8 Ιουλίου 2008 και η τελική στις 15 Ιουνίου 2010. Η Τουρκία εξαναγκάστηκε να επιστρέψει το κτίριο στο πατριαρχείο και να καταβάλει ποσό 6.000 ευρώ ως ηθική βλάβη.

Αμέσως μετά την έκδοση της παραπάνω απόφασης, οι δικηγόροι του Πατριαρχείου ζήτησαν από το πρωτοδικείο Πριγκήπου να κάνει αναψηλάφηση της απόφασης που είχε ληφθεί το 2005.

Η αναψηλάφηση έγινε και το Πρωτοδικείο στις 3 Νοεμβρίου διόρθωσε ουσιαστικά την προηγούμενη απόφασή του, λαμβάνοντας υπόψη την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Στην απόφαση του Πρωτοδικείου αναφερόταν ότι «ο τίτλος του κτιρίου θα επιστραφεί στο Ρωμέϊκο Πατριαρχείο».

Το κτίριο πρόκειται να επισκευαστεί και να τεθεί σε λειτουργία ως διεθνές οικολογικό κέντρο, όπως έχει δηλώσει ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Πηγή
http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&cid=1&aid=1131523
Διαβάστε περισσότερα...

Εργασία στη νέα γενιά...

Υπευθυνος καταστηματος απο το 2007 που ανοιξε, εχω συνολικα μαζεψει 192 βιογραφικα απο ατομα για εργασια (μολις τα μετρησα).
Μεχρι και το 2009 τα βιογραφικα αφορουν κυριως φοιτητες χωρις πτυχια κλπ. Απο την αρχη αυτου του ετους, εχω βιογραφικα με πτυχιουχους Χημικους μηχανικους, Μαθηματικους, Φυσικους, Τεχνικους Η/Υ, Νοσηλευτριες και το παιδι που ηρθε πριν απο 5 λεπτα Ηλεκτρολογος Μηχανολογος. Στην ολιγολεπτη συζητηση μας μου ειπε οτι εχει και 3 χρονια εμπειρια στο επαγγελμα του αλλα ολοι ειναι στο "θα δουμε".

Καθημερινα ερχονται 2 με 3 ατομα για δουλεια! Ενω περσι ενας ανα 15 μερες και αν! Σκεφτειτε τι γινεται στην αγορα εργασιας... Τα παιδια αυτα σπουδασαν, πληρωσαν για να πιασουν δουλεια τυπου "service"....
Πραγματικα ομως με πιανει στεναχωρια! Στο συγκεκριμενο καταστημα δυσκολα να ερθει καινουργιο ατομο διοτι η ομαδα που εχουμε εχει "δεσει" και ειναι ιδια αρκετο καιρο τωρα.. Σαν υπευθυνος ομως πραγματικα δυσκολευομαι να απαντησω αρνητικα σε ολα αυτα τα παιδια που πραγματικα απογοητευοντε οταν καταλαβαινουν οτι δυσκολα να ερθουν εδω για μεροκαμματο! Απογοητευση για μια δουλεια που πληρωνει λιγα... Θα ηθελα να μπορω να λεω σε ολους να ερθουν να δουλεψουν μαζι μου... Παιδια της γενιας μου, ομοιοι μου, συγγνωμη που δε μπορω να κανω κατι...! Εγω ημουν απλα λιγο πιο τυχερος..!

Πηγή
http://www.inews.gr/96/ergasia-sti-nea-genia.htm
Διαβάστε περισσότερα...

Μάθημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης από Ηρακλειώτη

Πριν μερικές μέρες, σε δημοσίευμα της εφημερίδας “ΠΑΤΡΙΣ”, υπήρχε η είδηση της έκδοσης σε πλειστηριασμό του σπιτιού ενός Ηρακλειώτη, για χρέος μόλις 6.000 ευρώ, τα οποία τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο αδυνατούσε να αποπληρώσει.

Πόσοι από εμάς δε διαβάσαμε αυτή την είδηση, και είπαμε “τον καημένο, θα χάσει το σπίτι του..”, και μετά συνεχίσαμε το διάβασμα χωρίς να συμβαίνει τίποτα; ΟΛΟΙ. Όλοι, εκτός από έναν…




Ένας άλλος συμπολίτης μας, σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα,ο οποίος διάβασε και αυτός την είδηση, έκανε το εξής απλό και απίστευτο: πήρε τα στοιχεία του δικηγόρου του ιδιοκτήτη , και χωρίς δεύτερη σκέψη, κατέβαλε ο ίδιος το ποσό των 6.000 ευρώ, προκειμένου να σταματήσει ο πλειστηριασμός!

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ αυτός, διατηρώντας την ανωνυμία του, και χωρίς κανένα προσωπικό όφελος, βοήθησε ένα συμπολίτη του, ένα συνάνθρωπό του, να μην χάσει το σπίτι του! Και αυτό, στην εποχή της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης της μεταπολίτευσης!

«Θέλω να βοηθήσω αυτήν την οικογένεια με όλη μου την ψυχή», είπε ο 65χρονος Ηρακλειώτης. «Δεν θα ηρεμήσει η ψυχή μου και η συνείδηση μου όσο ξέρω ότι θα μπορούσα να σώσω το σπίτι του και δεν το έκανα. Εγώ, ξέρετε, μεγάλωσα ξυπόλυτος, σε μεγάλη φτώχεια. Η ζωή τα έφερε έτσι και σήμερα έχω οικονομική άνεση. Όσο ζω και όσο μπορώ, θα βοηθώ συνανθρώπους μου».

Σίγουρα κι άλλοι άνθρωποι είχαν την οικονομική δυνατότητα να βοηθήσουν, αλλά δεν το έκαναν, είτε επειδή δεν ήταν σημαντικό γι’ αυτούς, είτε επειδή δεν το σκέφτηκαν. Κι άλλοι άνθρωποι που προέρχονται από φτωχές οικογένειες έχουν αποκτήσει σήμερα οικονομική άνεση. Αλλά έχουν παγιδευτεί τόσο πολύ στο παιχνίδι της απόκτησης χρήματος, που δεν έχουν χρόνο να σκεφτούν, πολύ περισσότερο δε να προβούν σε τέτοιες ενέργειες. Και αυτό δυστυχώς είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό της σύγχρονης Ελληνικής κοινωνίας.

Πηγή
http://antipaloi.blogspot.com/2010/11/blog-post_4145.html
Διαβάστε περισσότερα...