Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Έγινε απόβαση στη Συρία - Εκατοντάδες Ρώσοι πεζοναύτες, μονάδα GRU με ΤΟΜΠ/ΤΟΜΑ

 Moνάδες Ρώσων πεζοναυτών αποβιβάζονται από το πρωίσήμερα υπό την κάλυψη των πολεμικών του ρωσικού στολίσκου.

Τα σκάφη προέρχονται από το Ρωσικό στόλο της Βόρειας Θάλασσας.

Εκατοντάδες Ρώσοι πεζοναύτες μία μονάδα της GRU και δεκάδες τροχοφόρα τεθωρακισμένα οχήματα, αποβιβάστηκαν στο λιμάνι της Ταρτούς, και προωθούνται στο εσωτερικό της χώρας.

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα,  Αμπού Ουμπάιντε, μέλος του ‘Ελεύθερου Συριακού Στρατού’, τρία ρωσικά πολεμικά πλοία νωρίς το πρωί εκφόρτωσαν στο λιμάνι της Συρίας, τεθωρακισμένα οχήματα και στρατιωτικό εξοπλισμό, όπως ανέφερε το τουρκικό κανάλι CNN Türk.




Η πληροφορία αυτή επιβεβαιώνεται από το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Itar Tass, το οποίο αναφέρει ότι τρία πολεμικά σκάφη το ‘Aleksander Otrakovskiy’, το "Georgiy Pobedonosets" και το  "Kondopoga", αποβίβασαν τεθωρακισμένα οχήματα –BTR,  μεταφοράς προσωπικού και εκατοντάδες πεζοναύτες, που βρίσκονταν στα ρωσικά πλοία.
Τα πλοία αυτά θα περάσουν απόψε το βράδυ από τα Στενά των Δαρδανελίων και της Κωνσταντινούπολης με κατεύθυνση το λιμάνι Νοβοροσίσκ της Μαύρης Θάλασσας.

Το defencenet.gr από την Τρίτη έχει ενημερώσει ότι επίκειται απόβαση καθώς είχαμε καταγράψει την απόβαση αναγνωριστικού τμήματος.

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας κρατάμε ενήμερους.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr



Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...