Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Γεροντοκορες 30φευγα!!!!!!!!!!!!!

Γράμμα αγανακτισμένου Νεοέλληνα... προς 30άρες Ελληνίδες....

Γεροντοκόρες 30φευγα! Όλες ψάχνονται να βρουν άντρα. Όλοι οι άντρες ψάχνουν να βρουν καμία της προκοπής και όμως δεν γίνεται τίποτα.

Γιατί; Τι άλλαξε;

Γεμίσαμε γεροντοκόρες. Βγαίνεις να πιεις ένα ποτό και τις βλέπεις όλες λυσσασμένες να ψάχνουν να βρουν - κατά πρώτη φάση - χαρά στα σκέλια τους, και στην συνέχεια γαμπρό να παντρευτούν!

Πας στα μπουζούκια και δεν βλέπεις πια αντροπαρέες αλλά γυναίκες που ψάχνονται απεγνωσμένα.

Οι γυναίκες σήμερα δεν έχουν ανάγκη τους άντρες. Έχουν το σπίτι τους, το αμάξι τους, την δουλειά τους, δεν είναι κοινωνική κατακραυγή πια να βγούνε γυναίκες έξω για καφέ/ ποτό/ μπουζούκια και ίσως - δεν είναι και κατακραυγή πια να αλλάζουν τους γκόμενους κάθε βδομάδα.

Την πέφτουν στεγνά στους άντρες με πρώτο πράγμα στο μυαλό τους το sex, και δεύτερο τον γάμο γιατί το μόνο που δεν έχετε καταφέρει να αντικαταστήσετε - και ούτε πρόκειται - είναι το σπέρμα μας για να κάνετε παιδία.

Οι άντρες ξενερώνουν, πο*τάνες τις ανεβάζουν... πο*τάνες τις κατεβάζουν!

Όσο τις βλέπουν να λυσσάνε και να είναι έτοιμες για τα πάντα με ένα ποτό άξιας 10 € ευρώ, τόσο ξενερώνουν ακόμα περισσότερο. Όσο τις βλέπουν λόγο ανταγωνισμού να ξεβρακώνονται και πιο εύκολα, έρχεται και λίγη ακόμα ξενερα...

Τελικά μπλέκουν, γιατί το sex είναι γλυκό!

Αν τύχει και σου έρθει κάποιος ok, που θα σε προσέχει και θα νοιάζεται για σένα, όπως σίγουρα θα έχει γίνει ήδη στην ζωή σου, θα βαρεθείς, θα τον πηδήξεις ψυχολογικά, και θα τον χωρίσεις με την δικαιολογία ότι είναι καλό παιδί και δεν σου κάνει κλικ.
Είναι σχεδόν δικαιολογημένο σε ηλικίες μικρές. Όχι στην δικιά σου!!!

Αντίστοιχα θα κολλήσεις με τον επόμενο που θα είναι καμένος, θα σε τρέξει ανελέητα όχι φυσικά επειδή το θέλει, απλά δεν θα θέλει να ασχοληθεί πια με γυναίκες, και θα έρθει κάποια στιγμή που θα είσαι πάνω από 30, το σίτεμα θα έχει εμφανιστεί, η κυτταρίτιδα θα κάνει πάρτι, ο γυναικολόγος σου θα φωνάζει ότι πρέπει να γίνεις μάνα καθότι οι σημερινές γυναίκες στο μεγαλύτερο ποσοστό έχετε και γυναικολογικά προβλήματα, και τότε όλοι όσοι θα σε κοιτάνε και θα κοιτάς θα είναι καμένοι με κανένα ενδιαφέρον να ασχοληθούν πια, όχι με σένα αποκλειστικά αλλά γενικά με τις γυναίκες!

Αντί όμως τότε να ρίξεις τις απαιτήσεις σου, να πατήσεις στην γη και να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα στην ζωή σου, τότε εντελώς παράλογα ζητάς τα πάντα!

Και καλός, και κακός, και μαλακάκος για να τσιτώνεις λιγάκι, και καλός εραστής και πλούσιος και όμορφος και με καλή δουλεία και να είναι πάντα και μόνο όταν θέλεις εκεί, γιατί αλλιώς γίνεται πιεστικός και σε πνίγει, και να σε πηδάει ΜΟΝΟ και ΟΤΑΝ το θέλεις εσύ, γιατί αλλιώς είναι ή σεξομανης ή gay, με αποτέλεσμα να έχεις μπει σε ένα φαύλο κύκλο που δεν βγάζει πουθενά.

Αντίθετα οι αντίστοιχοι άντρες έχουν ωριμάσει και έχουν καταλάβει ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα.
Και καλό πήδημα, και ερωτά, και έξυπνη και σπιρτόζα και παράλληλα να είναι και καλό παιδί, και καλή νοικοκυρά, και προίκα, και σωστή μάνα για τα παιδιά σου, και προσγειωμένη, να νιώθεις ασφάλεια και να ξέρεις ότι όσο το δυνατόν θα είναι πίστη και θα βρίσκεται εκεί.

Και επειδή για να ανοίξεις σπίτι χρειάζονται τα τελευταία μετά το "παράλληλα" , και όχι τα πρώτα που είναι πολύ καλά για την Γκόμενα που θα έχεις δίπλα σου και όχι την Γυναίκα σου, αυτά διαλέγεις και απλά βρίσκεις και μια γκόμενα για να έχεις και το καλό πήδημα, και τις ζαρτιέρες σου, και τα ξεβρακώματα σου.

Αυτά είναι το 99% από τα σημερινά ζευγάρια.

Όποια μου πει ότι ψάχνει να βρει το 1%, έχω να της πω ότι είναι μόνο λόγια, και το ράφι να κοιτάξουμε να το κάνουμε γερό να αντέχει!

Ελπίδα για αμοιβαίους έρωτες, υπάρχει μόνο σε σχέσεις που έχουν ξεκινήσει σε μικρές ηλικίες που τότε είσαι πιο αθώος και άκαυτος ακόμα.

Όταν έχουν περάσει 10 τουλάχιστον σχέσεις από την ζωή σου, που δεν άξιζαν, δεν ασχολείσαι άλλο...
Είναι θέμα επιβίωσης! ή αυτές ή εγώ!

Λύση; Υπάρχει...! Προσγειωθείτε!

Κόψτε το Fame Story! Μάθετε ποιες είστε , τι αξίζετε και τι μπορείτε να έχετε σε αυτή την ζωή, και μάθετε να συμβιβάζεστε!

Όλες οι σχέσεις σε αυτή την ζωή, είτε ερωτικές είτε φιλικές είτε επαγγελματικές είναι ένας συμβιβασμός.
Μην νομίζετε ότι η κάθε μια που κυκλοφορεί στον δρόμο, με το παντελόνι των 200ευρω και την διαστημική τεχνολογία που σου φτιάχνει τον τέλειο ****, σε κάνει Σκλεναρίκοβα σε έκδοση Δούλα στην Κουζίνα, κυρία στο Σαλόνι και Πουτάνα στο κρεβάτι και πύργο στο Λονδίνο!

Μια γυναίκα νορμάλ είσαι, που συνήθως δεν έχεις στον ήλιο μοίρα και ψάχνεις τα πάντα, από αυτόν που έχεις δίπλα σου.

Λυπάμαι... δεν γίνεται. Ατύχησες!

Εξάλλου είστε περισσότερες, και αν βγάλεις και τους gay, θα μείνετε ΠΟΛΛΕΣ στο ράφι.

Χειραφέτηση, φεμινισμός...Βάλατε τα χεράκια και βγάλατε τα ματάκια σας.

Οι άντρες αν εξαιρέσεις ότι έχουν γίνει λίγο πιο φλώροι δεν έχουν αλλάξει πολύ.

Οι γυναίκες αλλάξατε...
Και αλλάξατε προς το χειρότερο και για τους δυο μας.

Φιλάκια!

Πηγή
http://www.inout.gr/showthread.php?t=16294
Διαβάστε περισσότερα...