Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

ΓΕΛOIOΓΡΑΦΙΑ : Γελοιογραφόντας την πολιτική επικαιρότητα

 Κορυφή  GIF Στρουμφάκια -   7









Πηγή
http://timi.gr/file.php?fid=3880&file=Geloiografontas_thn_politikh_epikairothta_2.ppsx
Διαβάστε περισσότερα...

Οι ενεργειακές πύλες και οι 12 Ολύμπιοι






















Πηγή
http://epistimonikos.wordpress.com/2011/07/02/%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%80%CF%8D%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-12-%CE%BF%CE%BB%CF%8D%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%BF%CE%B9/
Διαβάστε περισσότερα...

Το ένατο επίπεδο – Ο τελευταίος χρόνος του ημερολογίου των Μάγιας













Πριν συνεχίσετε την ανάγνωση διαβάστε τα ακόλουθα

Πως θα σας επηρεάσει η αλλαγή συνείδησης;

Επιστημονικές αποδείξεις πως η γαλαξιακή ενέργεια προκαλεί επέκταση της συνείδησης σε όλο τον κόσμο

2011 με 2040 – Η γέννηση μίας χρυσής εποχής

Τα 9 επίπεδα (ή κύκλοι, κύματα, κλίμακες πείτε το όπως θέλετε) του ημερολογίου των Μάγιας

Το ημερολόγιο των Μάγιας αποτελεί ένα διάγραμμα που αφορά στην εξελικτική συνείδηση και όχι ένα ημερολόγιο που μετρά το φυσικό χρόνο όπως το Γρηγοριανό ημερολόγιο που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας. Το ημερολόγιο αναπαριστά 9 επίπεδα, ή 9 κύκλους του χρόνου, με τον καθένα να ξεκινά ακριβώς μετά τον προηγούμενο και όλα τα 9 επίπεδα ολοκληρώνονται στις 28 Οκτωβρίου 2011. Οι 9 κλίμακες αντιπροσωπεύονται από ναούς των Μάγιας, μέσω μίας πυραμίδας που διαθέτει 9 επίπεδα.


Το ημερολόγιο ξεκινά με την προέλευση αυτού του σύμπαντος, περίπου 16.4 δισεκατομμύρια χρόνια πριν και αναφέρεται ως το Κυτταρικό 1ο επίπεδο. Αυτός ήταν ο «χρονικός σπόρος» στην εξέλιξη της δημιουργίας καθώς και τα θεμέλια για τα επόμενα 8 κύματα.

Το 2ο επίπεδο, γνωστό ως «κύμα των θηλαστικών» ξεκίνησε πριν 820 εκατομμύρια χρόνια, το «οικογενές» 3ο κύμα πριν 41 εκατομμύρια χρόνια κλπ μέχρι το 9ο «Συμπαντικό» επίπεδο που ξεκίνησε στις 9 Μαρτίου 2011.


Κάθε ένα από αυτά τα 9 κύματα, εκτελούνται ταυτόχρονα, αλλά και τα 9 τελειώνουν στις 28 Οκτωβρίου 2011. Στο τέλος του 9ου κύματος, ένα πλήρες «δέντρο της ζωής» έχει διαμορφωθεί από τον σπόρο ως τους καρπούς. Αυτό το φρούτο θα δημιουργήσει ρίζες και θα δώσεις ζωή στην επόμενη σειρά των 9 κυμάτων του εξελικτικού κύκλου όλης της Δημιουργίας.

Το Συμπαντικό 9ο κύμα

Σύμφωνα με το πάνω διάγραμμα, κάθε επίπεδο της πυραμίδας, κινείται 20 φορές ταχύτερα από το προηγούμενο. Επομένως, τώρα που βρισκόμαστε στο 9ο κύμα, αναπτυσσόμαστε σε συνειδητή επίγνωση 20 φορές γρηγορότερα απ’ ότι γινόταν στο 8ο. Με άλλα λόγια, κάθε 18 ημέρες του 9ου κύματος, έχουμε αλλαγή στη συνείδηση, κάτι που προηγουμένως συνέβαινε ανά 360 ημέρες.

Καθώς μπαίνουμε στο 9ο επίπεδο, μελετάμε στο ταξίδι μας για ανάπτυξη, εναρμονιζόμενοι με καθεμιά από τις σοφίες των κυμάτων 1 με 8. Ο προβληματισμός αυτός δίνει στη συνέχεια μία σταθερή βάση για συνεργαστική δράση όλης της σοφίας μαζί στη συνείδηση της ενότητας, της Συμπαντικήε Αλήθειας και της Ενότητας κατά τη διάρκεια του 9ου κύματος.

Κάθε επίπεδο του ημερολογίου των Μάγιας είναι περαιτέρω κατανεμημένη σε 13 περιόδους (από 7 ημέρες έως 6 νύχτες), οι οποίες αναφέρονται και ως «Ουρανοί». Κάθε Ουρανός λοιπόν, δίνει εικόνα για την οκτάβα της ανάπτυξης* που η ανθρωπότητα και η συλλογική συνείδηση, εισπράττουν κατά τη διάρκεια της μετάβασης καθενός από τα 9 κύματα. Έτσι , καθώς κινούμαστε μέσω των 234 ημερών του 9ου επιπέδου, παράλληλα διανύουμε 13 περιόδους συνείδησης που με διάρκεια 18 ημέρες η καθεμιά.

Θα ενημερώνω το κείμενω ανά μήνα, αναλύοντας τις ενεργειακές φάσεις κάθε περιόδου όπως αναφέρεται στον πίνακα καθώς και την ανάπτυξης της Συμπαντικής Αλήθειας που θα συμβεί σε αυτή την περίοδο. Για διευκόλυνση, κρατήστε σελιδοδείκτη αυτό το κείμενο ώστε να ανατρέχετε ευκολότερα και να διαβάζετε σχετικά με τον τρέχοντα «Ουρανό»

Στο 4ο διάγραμμα θα δείτε πως συνδέεται ο καθένας από εμάς με το σύμπαν και τον υψηλότερη συνείδησή του

1η μέρα – 9 με 26 Μαρτίου 2011

Εδώ έχουμε τη θεμελίωση του 9ου επιπέδου. Αντλούμε τη γνώση και τη σοφία μας από τα τα τελευταία 16.4 δις χρόνια για να ξεκινήσουμε το ταξίδι μέσα από το τελευταίο έτος του ημερολογίου των Μάγιας. Η περίοδος αυτή αποτελεί μία νέα αρχή, ένα νέο όραμα για τη Γη και τη δημιουργία και βασίζεται στην αγάπη, την αλήθεια και τη Θεϊκή μοναδικότητα της ψυχής.

Για μερικούς ανθρώπους θα υπάρξει αίσθημα φόβου, επιφύλαξης, αλλά να έχουν την συντριπτική αίσθηση πως τα πράγματα αλλάζουν γύρω τους και γρήγορα. Μπορείτε να διαπιστώσετε πως έχουν αλλάξει οι προτεραιότητές σας ή ότι ήταν σημαντικό στη ζωή σας, πλέον δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

Μπορεί να διαπιστώστε πως θα έχετε αυτή την εσωτερική καθοδήγηση να μετακινήσετε τυχόν εμπόδια ή παλιές πεποιθησεις που δε σας υπηρετούν πλέον και να λάβετε ένα νέο άλμα πίστης ακολουθώντας τη λαχτάρα της ψυχής.

1η νύχτα – 27 Μαρτίου με 13 Απριλίου 2011

Καθώς εισερχόμαστε στην 1η νύχτα, αυτή είναι μία εσωτερική στιγμή της θεμελίωσης και μία ευκαιρία να καθρεφτιστούν το φως και το σκοτάδι.

Για μερικούς ανθρώπους αυτό ίσως επιφέρει σύγχυση και αμφιβολίες καθώς η ενέργεια της πρώτης μέρας να τους δροσίσει και να τους αφήσει να προβληματιστούν σχετικά με το ποια είναι η Αλήθεια.

Αυτή η εσωτερική πόλωση του χρόνου πρέπει να γίνει αποδεκτή και όχι να τη φοβάστε καθώς σας δίνει την ευκαιρία να επανεξετάσετε τις προθέσεις σας , να τιμήσετε την αρετή της υπομονής και να καταλήξετε ισχυρότεροι θέτοντας «Κέντρο Καρδιάς» για να ξεκινήσει το ταξίδι της «βλάστησης» κατά τη 2η ημέρα.

Ενδέχετει να αντιμετωπίσετε κόπωση, δίαψα και την ανάγκη για περισσότερο ύπνο. Τα οικονομικά ίσως είναι αυστηρότερα, η κοινωνικοποίηση μικρότερη και μπορείτε να πως η όρεξή σας έχει μειωθεί. Σκεφτείτε έναν σπόρο στο έδαφος το βράδυ που «οικοδομείται» μέσα στο χώμα προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της βλάστησης. Αυτή είναι μία όμορφη εσωτερική διαδικασία που θα πραγματοποιηθεί με σεβασμό και δέος για τη ζωή που θα δημιουργηθεί.

Καθώς η ψυχή προχωρά στο εσωτερικό και χτίζει την ενέργεια από μέσα, πάρτε το χρόνο σας να τιμήσετε τον εσωτερικό σας εαυτό καθώς σας περιμένει πολλή δουλειά για την 2η ημέρα.

2η ημέρα – 14 Απριλίου με 1η Μαίου 2011

Καθώς ξεκινήσαμε την 2η ημέρα της βλάστησης, η ενέργεια ρέει άφθονη και οι προθέσεις που θεμελιώθηκαν την 1η ημέρα αρχίζουν να αναπτύσσονται με γεωμετρική πρόοδο.

Υπάρχει κίνηση, τα σχέδια παίρνουν τη μορφή, οι ευκαιρίες ανοίγουν και υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός καθώς πολλοί δρόμοι ανοίγονται μπροστά σας. Αναπτύσσεστε και έχετε την επιλογή της κατεύθυνσης που θα βλαστήσετε. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος, απλά ακολουθήστε την καρδιά σας και ως εκ τούτου το Φως.

Κατά την περίοδο αυτή μπορείτε να διαπιστώσετε πως συμβαίνουν πολλά όλη την ώρα και φαντάζει συναρπαστικό αλλά και κάπως υπερβολικό ανά περιόδους. Προσπαθήστε να μην το παρακάνετε και κάψετε όλα τα αποθέματα της ενέργειάς σας, καθώς δε θα σας απομείνει φυσική ενέργεια για να «φυτρώσετε» την 3η ημέρα.

2η νύχτα – 2 με 19 Μαίου 2011

Με την έναρξη της 2ης νύχτας καλούμαστε να μετακινηθούμε και να προβληματιστούμε σχετικά με αυτό που έχουμε αναπτύξει στην 2η ημέρα. Στη 2η νύχτα ίσως αντιμετωπίσουμε εντάσεις στη ζωή μας και ίσως βιώσουμε εμπειρίες που πιθανόν να είχαμε φανταστεί. Αυτό δεν είναι αρνητικό αλλά μία ευκαιρία για εκ νέου αξιολόγηση. Ο 4ος ουρανός συσχετίζεται με το θάνατο ή την καταστροφή. Ο πόνος και ο εσωτερικός μας φόβος απελευθερώνονται μακριά από εμάς και λαμβάνουμε την ευκαιρία να εντάξουμε το φως μέσα μας. Καθώς φτάνουμε στο τέλος του 4ου ουρανού ετοιμαζόμαστε να θέσουμε σε ισχύ τα εσωτερικά οράματα που πήραμε αυτή την περίοδο προκειμένου να «φυτρώσουν» στον 5ο.

3η ημέρα – 20 Μαίου με 6 Ιουνίου 2011

Έπειτα την εσωτερική ένταση και την εκ νέου αξιολόγηση, ξυπνάμε στην 3η ημέρα. Σε αυτή την 3η μέρα ανοίγουμε τους εαυτούς μας σε ένα όραμα με υψηλότερο σκοπό που πηγάζει από την καρδιά. Θα υπάρξουν σημαντικές καμπές σε πολλές ζωές λαών καθώς θα αντιμετωπίσουν την αλήθεια με ακεραιότητα και θεϊκή τιμή. Τα πνεύματα της 4ης διάστασης ξυπνούν και αισθάνονται τον πόνο της 3ης διάστασης βοηθώντας στο πέρασμα για την 5η διάσταση. Αυτή την ημέρα μπορείτε να αγκυροβολήσετε βαθιά μέσα στη Γη τιμώντας τη σύνδεση της συνείδησής σας με τον κρυστάλλινο πυρήνα της Μητέρας Γης. Προσπαθήστε να εναρμονιστείτε με τα γαλαξιακά κύματα αγάπης καθώς θα αναπνέετε σε αρμονία με τη Γη.

Το κύμα της αγάπης

3η νύχτα – 7 με 24 Ιουνίου 2011

Έχουμε ξεκινήσει την 3η νύχτα του 6ου ουρανού και καλούμαστε να εισέλθουμε προβληματιζόμενοι σχετικά με αυτό που αναπτύξαμε την 3η ημέρα.

Την 3η ημέρα συνέβησαν ισχυρές μετατοπίσεις στις ζωές μας. Πλέον αντανακλούμε μία καινούρια δόνηση.

Όπως βρισκόμαστε στο εσωτερικό των ροών της νέας δόνησης κατά τη διάρκεια της νύχτας μπορούμε να διαπιστώσουμε πως άλλα στοιχεία της ζωής μας μπορεί να έχουν αρχίσει να καθαρίζονται ή να μην μετατρέπονται σε υψηλότερες καταστάσεις ύπαρξης.

Για να περάσουμε από τη διαδικασία βλάστησης σε ένα δενδρύλλιο θα πρέπει πρώτα να έχουμε την ενέργεια που θα εξυπηρετεί στη διαδικασία ωρίμανσής του. Έτσι η απελευθέρωση των παλαιών πτυχών του εαυτού μας επιτρέπει την ενέργειά μας να κατευθυνθεί στην άνθηση της θεϊκής πτυχής του εαυτού ο οποίος υποστηρίζει την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων μας.

Στην 3η νύχτα θα περάσουμε από μία σεληνιακή έκλειψη (16 Ιουνίου). Η σεληνιακή έκλειψη αφορά την εργασία εντός μας και φωτίζει τον εαυτό μας από μέσα.

4η ημέρα – 25 Ιουνίου με 12 Ιουλίου 2011

Στην 4η ημέρα του 7ου ουρανού αναπτύσσουμε τις ρίζες μας , επεκτείνουμε τις δυνατότητές μας και πολλαπλασιάζουμε τα φύλλα μας, όπως γίνεται με τη φωτοσύνθεση.

Η φωτοσύνθεση έχει παρόμοια σημασία με το πνευματικό άσυλο που χορηγεί υψηλότερες σοφίες από την πηγή και αφομοιώνει μεγαλύτερες αλήθειες που συνεισφέρουν στην ανάπτυξη και στη μάθηση.

Κατά την ενεργοποίηση του τρίτου ματιού και της επίφυσης λαμβάνουμε περισσότερη γνώση από το κέντρο του γαλαξία. Η συνείδησή μας έχει ανέβει σε μεγαλύτερα επίπεδα σοφίας της δημιουργίας και μας δίδεται η ευκαιρία κατανόησης.

Βάσει της αριθμολογίας μπορούμε να καταλάβουμε με τι σχετίζεται η 4η ημέρα. Ο αριθμός 7 (7ος ουρανός) αφορά το μυστικισμό, την αλχημεία και τους εργάτες του φωτός όπως αποκαλούνται σήμερα. Το 7 αποτελεί έναν βαθιά πνευματικό αριθμό που συσχετίζεται με την αυτοευθύνη, το μετασχηματισμό και την ανάπτυξη. Έτσι κατά την 4η ημέρα είμαστε οι μύστες που κινούμαστε έξω από τις ζώνες άνεσής μας και μαθαίνουμε σχετικά με τα μυστικά της δημιουργίας.

Ο αριθμός 4 (4η ημέρα) είναι ο αριθμός της ίδρυσης, της δημιουργίας σχεδίων και δομών προκειμένου να στηριχθεί μία σταθερή πλατφόρμα. Το 4 είναι επίσης καρμικό νούμερο, η ευκαιρία να μάθουμε από το παρελθόν από τη θέση της αγάπης ώστε να ενεργούμε με συνειδητή επίγνωση στο παρόν για το μέλλον.

4η νύχτα – 13 με 30 Ιουλίου 2011

Τα στοιχεία θα προστεθούν πιο κοντά σε αυτή την ημερομηνία

5η ημέρα – 31 Ιουλίου με 17 Αυγούστου 2011

Τα στοιχεία θα προστεθούν πιο κοντά σε αυτή την ημερομηνία

5η νύχτα – 18 Αυγούστου με 14 Σεπτεμβρίου 2011

Τα στοιχεία θα προστεθούν πιο κοντά σε αυτή την ημερομηνία

6η ημέρα – 5 με 22 Σεπτεμβρίου 2011

Τα στοιχεία θα προστεθούν πιο κοντά σε αυτή την ημερομηνία

6η νύχτα – 23 Σεπτεμβρίου με 10 Οκτωβρίου 2011

Τα στοιχεία θα προστεθούν πιο κοντά σε αυτή την ημερομηνία

7η ημέρα – 11 με 28 Οκτωβρίου 2011

Τα στοιχεία θα προστεθούν πιο κοντά σε αυτή την ημερομηνία

*Η ηχητική απόσταση ανάμεσα στον πρώτο και τον τελευταίο ήχο/νότα μιας οκτάφθογγης κλίμακας, ονομάζεται οκτάβα. Εν προκειμένω περιπτώσει , η λέξη ερμηνεύεται ως «τα επίπεδα της ανάπτυξης μεταξύ των σταδίων εξέλιξης»


Πηγή
http://epistimonikos.wordpress.com/2011/07/02/%CF%84%CE%BF-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%BF-%E2%80%93-%CE%BF-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CF%82-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%BF/

Διαβάστε περισσότερα...

Πως θα σας επηρεάσει η αλλαγή συνείδησης;















Πως θα σας επηρεάσει η αλλαγή συνείδησης;

Μήπως η ζωή γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη; Έχετε έντονα συναισθήματα τον τελευταίο καιρό; Μήπως φαίνεται πως το μυαλό σας διαχειρίζεται περισσότερες σκέψεις; Έχετε παρατηρήσει πως το σώμα σας τεντώνεται δίχως λόγο; Έχετε αισθανθεί ένα αόριστο αίσθημα του άγχους; Βρίσκετε δύσκολο να κάνετε έναν καλό νυχτερινό ύπνο; Είστε υποχρεωμένοι να βρίσκεται διαρκώς σε απασχόληση; Αισθάνεστε μία μυστηριώδη αίσθηση του επείγοντος; Έχετε λιγότερη υπομονή; Οι διαθέσεις σας μετατρέπονται σε απαισιόδοξες ενώ ήταν αισιόδοξες , από χαρά σε κακοκεφία; Μήπως φαίνεται πιο δύσκολο να απολαύσετε τη ζωή;

Εάν αντιμετωπίζετε μερικά, ή όλα από τα παραπάνω πράγματα, τότε πιστέψτε πως είναι ένα σημάδι ότι κάτι πολύ θετικό συμβαίνει σε εσάς και στον πλανήτη. Τα συμπτώματα αυτά στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι ένα «υποπροϊόν» της έκτακτης πνευματικής αφύπνισης ή αλλιώς «μετατόπιση της συνείδησης» στις οποίες η Γη και η ανθρωπότητα υποβάλλονται αυτό τον καιρό. Η αφύπνιση αυτή έχει προφητευθεί εδώ και πολύ καιρό και έχει τίτλο «η μεγάλη αλλαγή», «η πλανητική ανάληψη» , «η εγρήγορση», «ένα εξελικτικό άλμα» και πιο πρόσφατα «Αφύπνιση στη νέα συνείδηση».

Πού μας οδηγεί αυτή η αλλαγή;

Η ουσία είναι πως αλλάζουμε από την περιορισμένη μας αυτή μορφή , σε μία υψηλότερη δόνηση και σε ανώτερο επίπεδο συνείδησης. Μία πιο πνευματικά αναπτυγμένη κοινωνία, απαλλαγμένη από πολλά και ατομικά προβλήματα της τρέχουσας ύπαρξης. Εξελισσόμαστε πέρα από την κατάσταση στην οποία ο φόβος, η βία, οι μάχες και οι διαμάχες μπορούν να ευδοκιμήσουν. Μεταλλασσόμαστε σε φωτεινά όντα, τα οποία θα χαρακτηρίζονται από την ενότητα, την ειρήνη, τη συνεργασία, τη συμπόνια, την αρμονία και την ελευθερία.

Η αλλαγή γίνεται από την αύξηση της έκλυσης του Θείου Εξελικτικού Φωτός στην ατμόσφαιρα της Γης. Αυτό το φως είναι η δύναμη πίσω από όλες τις εξελίξεις σε όλο το σύμπαν. Η διαδικασία κάθε δημιουργίας ξετυλίγει το πλήρες Θείο δυναμικό και αυτό ανεβαίνει στην σκάλα της συνείδησης. Βιώνουμε σήμερα μία μακρά μετάβαση σε αυτή την ανώτερη κατάσταση, μία φάση που μπορεί να παρομοιαστεί με αυξανόμενους κοσμικούς πόνους.

Η μετάβαση ξεκίνησε από τη δεκαετία του 1960 και κλιμακώνεται σταδιακά από τότε με σημαντικά άλματα που γίνονται για την καλύτερη αλλαγή. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια μίας ασυνήθιστα ισχυρής ευθυγράμμισης των πλανητών το Μάϊο του 1981, το εξελικτικό φως παρουσίασε πολλές διαδρομές. Έπειτα άλλαξε πορεία και διαχύθηκε σε αυτό που ονομάστηκε «Αρμονική σύγκληση» τον Αύγουστο του 1987.

Πότε θα κορυφωθεί αυτή η αλλαγή;

Η αλλαγή συνείδησης είναι μία διαδικασία παρόμοια με αυτή που μεγαλώνουμε ηλικιακά και δεν είναι δυνατόν να υπάρξει οποιαδήποτε χρονικά μεμονωμένη στιγμή όταν ξαφνικά ολοκληρωθεί. Ακόμα , υπάρχουν αρκετές διδασκαλίες που προβλέπουν το τέλος του 2012 ως την στιγμή που η αλλαγή θα φτάσει σε ένα σημαντικό σημείο παρόμοιο με αυτό που η επιστήμη αποκαλεί «κρίσιμη μάζα». Κρίσιμη μάζα είναι αυτό που συμβαίνει όταν αρκετά μέρη ενός συνόλου επιτυγχάνουν ένα συγκεκριμένο επίπεδο, προκαλώντας μία αλυσιδωτή αντίδραση κατά την οποία όλα τα άλλα τμήματα αυξάνονται αυτόματα σε αυτή την κλίμακα. Παραδείγματος χάριν, όταν θερμαίνουμε το νερό και αυτό φτάσει σε σημείο που τα περισσότερα μόρια του νερού να έχουν πιάσει θερμοκρασία βρασμού, τότε όλα τα υπόλοιπα μόρια θα αυξήσουν και αυτά τη θερμοκρασία τους και το νερό θα επιτύχει πλήρη βράση. Υποθετικά, όταν αρκετά άτομα φτάσουν σε ένα ανώτερο σημείο συνείδησης, μία αλυσιδωτή αντίδραση θα συμβεί , με αποτέλεσμα όλο το υπόλοιπο της ανθρωπότητας να ανεβεί σε εκείνο το επίπεδο.

Πολλές από τις περίεργες προβλέψεις του 2012 έχουν σχέση με το τέλος του αρχαίου ημερολογίου των Μάγιας, το οποίο υπολογίζεται βάσει των κύκλων και της θέσης της Γης στο γαλαξία και από την κυκλοφορία του γαλαξία μέσα στο σύμπαν. Αν αυτή η θεωρία είναι ακριβής, τότε θα φανεί πως τα 5 επόμενα χρόνια θα περάσουν σαν μία ανάμνηση.

Σύμφωνα με το συγγραφέα, όταν το άρθρο αυτό γράφτηκε, το εξελικτικό φως ερχόταν σε περιστασιακά κύματα. Κάθε φορά που ένα από τα κύματα του φωτός έμπαιναν στην ατμόσφαιρα, οι δονήσεις του πλανήτη αυξάνονταν σε μία ελαφρώς ανώτερη συχνότητα, το ίδιο συνέβαινε και στους ζωντανούς οργανισμούς πάνω σε αυτόν. Από τότε η συχνότητα και η δύναμη των κυμάτων έχει αυξηθεί σημαντικά. Οι συνέπειες πλέον είναι πιο εντατικές και έχουμε λίγο χρόνο μεταξύ των κυμάτων ώστε να προσαρμόσουμε την αναπνοή μας. Λαμβάνοντας υπόψη το ποσοστό στο οποίο η ένταση κλιμακώνεται, είναι αντιληπτό πως μία σημαντική καμπή θα μπορούσε να επιτευχθεί γύρω από την προβλεπόμενη περίοδο (μάλλον εννοεί το τέλος του 2012).

Τι επίδραση έχει αυτή η εξελικτική ενέργεια σε εμάς ως ξεχωριστές υπάρξεις;

Καθώς η συχνότητα και οι δονήσεις αυξάνονται, προκαλούμαστε συνεχώς να αφήσουμε την παλιά, περιορισμένη μας ύπαρξη. Οι άνθρωποι επιθυμούμε ενστικτωδώς να παραμείνουμε σε κάτι γνωστό και αντιστεκόμαστε στο άγνωστο, δίχως να εμπιστευόμαστε πως μπορεί να βρεθούμε σε μεγαλύτερη ευτυχία και ελευθερία.

Η ανάπτυξη αυτή απαιτεί να αφήσουμε τις περιορισμένες μας αντιλήψεις πίσω και να δεχθούμε την εκκαθάριση. Για πολλά άτομα , η διαδικασία αυτή ενεργοποιεί ορισμένα δυσχέρειες όπως είναι η μεγέθυνση συναισθημάτων, σωματική ένταση, αυξημένη δραστηριότητα σκέψης κλπ. Αυτά οφείλονται κατά ένα μέρος στην εντατικοποίηση της ενέργειας και περιλαμβάνουν γενικευμένη αγχώδη διαταραχή, διαταραχή ελλειμματικής προσοχής, ψυχαναγκαστική διαταραχή και κατάθλιψη. Θα πρέπει να σημειωθεί πως υπάρχουν πολλοί παράγοντες που εμπλέκονται στη δημιουργία αυτών των διαταραχών και δεν πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τις συνέπειές τους ούτε να δεχθούμε πως το άτομο που πάσχει από τέτοια διαταραχή την περνά ως συνέπεια της αφύπνισης.


Πηγή
http://epistimonikos.wordpress.com/2011/07/02/%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%83/
Διαβάστε περισσότερα...