Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Έρχεται ένας πόλεμος που θα σκοτώσει 2,3 δισ. ανθρώπων και θα φέρει το εμφύτευμα μικροτσίπ στο όνομα της «ασφάλειας»…

Ο ιδρυτής της «End Time», Irvin Baxter, μιλά για τη βιβλική προφητεία, και εξηγεί γιατί πιστεύει ότι πολλά σημεία στις μέρες μας συμφωνούν με όσα γράφονται στο βιβλίο της Αποκάλυψης.

«Ένας πόλεμος που έρχεται θα σκοτώσει 1/3 της ανθρωπότητας - 2300000000 ανθρώπων», προειδοποίησε, προσθέτοντας ότι η Αγία Γραφή λέει πως ο πόλεμος θα ξεκινήσει από τον Ευφράτη ποταμό (ο οποία περνά μέσα από την Τουρκία, τη Συρία, το Ιράν, το Ιράκ και, χώρες που σήμερα έχουν μεγάλη ένταση). «Θα εκπλαγώ αν δεν δούμε αυτόν τον πόλεμο να πραγματοποιείται το 2013, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλεψη, γιατί δεν γνωρίζω κάτι ο ίδιος», δήλωσε. Σε περίπτωση ενός τέτοιου καταστροφικού πολέμου, οι πληθυσμοί των λαών που θα επιζήσουν πιθανόν να είναι πρόθυμοι να δεχτούν ένα εμφύτευμα μικροτσίπ στο όνομα της «ασφάλειας», σημειώνει ο Baxter, και αυτό πιθανότατα θα είναι η προφητεία για το "χάραγμα του θηρίου".

 
Ο Baxter πιστεύει ότι ο Αντίχριστος είναι ζωντανός στις μέρες μας, και πως τελικά θα καταληφθεί από τον Σατανά. Στη συνέχεια θα προσπαθήσει να υλοποιήσει τη φιλοδοξία του - ο καθένας στη Γη να τον λατρεύει με κάτι που θα τους αναγκάζει να δηλώσουν την πίστη τους σ 'αυτόν ή να μην είναι σε θέση να αγοράσει ή να πουλήσει κάτι διαφορετικά, «αυτό θα είναι πιθανότατα το χάραγμα του θηρίου», είπε. Όποιος είναι ο Πάπας κατά την εποχή του Αντίχριστου θα είναι γνωστός ως «ψευδοπροφήτης», ο τελευταίος Πάπας, συνέχισε.

Κατά τη διάρκεια του Αντίχριστου, θα υπάρξει μια παγκόσμια κυβέρνηση, μια παγκόσμια θρησκεία, και μια παγκόσμια οικονομία - αυτό είναι το σχέδιο «Master of the Dragon» που ξεκίνησε πριν από 100 χρόνια με την έναρξη της Federal Reserve, δηλώνει ο Baxter. Μίλησε επίσης για το πώς τα τρέχοντα γεγονότα θα μπορούσαν να είναι ισχυροί δείκτες της προφητείας, όπως η αναταραχή στη Μέση Ανατολή.




 Βιογραφία:
Ο Irvin Baxter είναι ο συντάκτης του ευρύτερης κυκλοφορίας περιοδικού προφητειών στον κόσμο, ενώ φιλοξενεί την καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή, «Πολιτική και Θρησκεία», και είναι ο συγγραφέας πολλών βιβλίων και και μελετών για την προφητεία της Αγίας Γραφής. Ίδρυσε την «Endtime», μια μη κερδοσκοπική εταιρεία. Πριν από αυτό υπηρέτησε ως ποιμένας της Εκκλησίας στο Ρίτσμοντ, Ιντιάνα για περίπου 32 χρόνια. Το Νοέμβριο του 2005, θα μετακινηθεί από Ρίτσμοντ, Ιντιάνα στο Γκάρλαντ, Τέξας .

Ο Irvin αισθάνθηκε ότι ο Θεός τον κάλεσε να αρχίσει το ταξίδι ως ευαγγελιστής στην ηλικία των 19. Ξεκίνησε την διακονία όταν ήταν 27, και συνέχισε για 33 χρόνια μέχρι που πήρε την απόφαση να αφιερώσει όλο του το χρόνο του για την Endtime.

Επικεντρώνεται στην εξήγηση παγκόσμιων γεγονότων από μια βιβλική προοπτική. Ο σκοπός του είναι να αποδείξει ότι είμαστε πλέον στο τέλος της εποχής της εξουσίας του ανθρώπου και πολύ κοντά στην αρχή του προφήτευσε βασιλεία του Θεού.

Ο ΘΕΟΣ

Υπάρχει ένας Θεός που δημιούργησε όλα τα πράγματα. Για να μας σώσει, Εκείνος έγινε άνθρωπος. Ο Ιησούς Χριστός ήταν ο Θεός στη σάρκα, Εμμανουήλ - ο Θεός μαζί μας (Κατά Ματθαίον 1:23).

ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Το ευαγγέλιο του βασιλείου είναι το μήνυμα ότι η εκκλησία του Ιησού Χριστού έχει ανατεθεί να διδάξει. Το ευαγγέλιο της βασιλείας δηλώνει ότι οι ημέρες της ανθρώπινης εξουσίας μετράει αντίστροφα και ότι ο Θεός σύντομα θα εγκαθιδρύσει μια βασιλεία η οποία ποτέ δεν θα περάσει μακριά (Δανιήλ 2:44). Όταν η βασιλεία του Θεού είναι εγκατεστημένη, ο Ιησούς θα βασιλεύσει ως Βασιλεύς των βασιλέων και Κύριος των κυρίων.

ΣΩΤΗΡΙΑ

Η μόνη σωτηρία που διαθέτει η ανθρώπινη φυλή είχε εξασφαλιστεί από τον Ιησού Χριστό στο Γολγοθά. Το έργο του Γολγοθά αποτελείται από το θάνατο, την ταφή και την ανάστασή Του.


Βιβλίο της Αποκάλυψης

Το Βιβλίο της Αποκάλυψης, συχνά γνωστό απλά ως Αποκάλυψη είναι το τελευταίο βιβλίο της Καινής Διαθήκης και κατέχει κεντρικό ρόλο στη χριστιανική εσχατολογία. Γράφει στην Κοινή Ελληνική, ο τίτλος του προέρχεται από την πρώτη λέξη του κειμένου, Αποκάλυψη, που σημαίνει "αποκαλυπτήρια" ή "αποκάλυψη". Ο συγγραφέας του έργου ο ίδιος αναγνωρίζει στο κείμενο ως "John" και λέει ότι ήταν στην Πάτμο, ένα νησί του Αιγαίου, όταν "άκουσε μια μεγάλη φωνή" που του ανέθεσε να γράψει το βιβλίο. Αυτός παραδοσιακά υποτίθεται ότι είναι ο Ιωάννης ο Απόστολος. Οι περισσότεροι σύγχρονοι μελετητές πιστεύουν ότι γράφτηκε γύρω στο 95 μ.Χ., με κάποιους να πιστεύουν ότι χρονολογείται γύρω στο 70 μ.Χ..



Ορθόδοξη εικόνα της Αποκάλυψης του Αγίου Ιωάννη (16ος αιώνας)


Διαβάστε περισσότερα...