Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Οι πάμφτωχοι οικονομικοί Αφγανοί λαθρομετανάστες μετακινούνται με ...Learjet αεροταξί !!!

Για τους "αγαθούς" που ακόμα δεν έχουν πεισθεί ότι οι δυστυχισμένοι που λιάζονται και τα ξύνουν "απαιτώντας" μέσω των ακριβών δικηγόρων τους , ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ, είναι ματσωμένα & ματωμένα μπουμπούκια, ας διαβάσουν την ακόλουθη είδηση, μπας και δουν τι παίζεται...
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Είκοσι συλλήψεις διακινητών και λαθρομεταναστών στην Καβάλα.
Οι κατηγορίες αφορούν, κατά περίπτωση, σε χρήση πλαστών εγγράφων, απόπειρα...
παράνομης εξόδου από τη χώρα, διακίνηση – προώθηση παράνομων μεταναστών και εγκληματική οργάνωση.

Κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου στον αερολιμένα της Καβάλας “Μέγας Αλέξανδρος” εντοπίστηκαν δεκαπέντε Αφγανοί με πλαστές ταυτότητες δανικών αρχών. Μαζί τους ήταν και 19χρονη υπήκοος Μαρόκου, με Ιταλική άδεια διαμονής που εργάζεται σε τουριστικό γραφείο στην πόλη του Μιλάνο Ιταλίας και φέρεται να ενεργούσε ως ενδιάμεσος διακινητής. Η 19χρονη είχε εφοδιάσει τους Αφγανούς με επαγγελματική κάρτα ταξιδιού για να εμφανίζονται ως γκρουπ. Συνελήφθησαν επίσης τέσσερις Έλληνες οδηγοί ταξί....
, που έλαβαν αμοιβή 700 ευρώ έκαστος για τη μεταφορά των Αφγανών από την Αθήνα στην Καβάλα. Τα ταξί κατασχέθηκαν.
Στο χώρο του αερολιμένα ανέμεναν δύο ιδιωτικά αεροταξί learjet ελληνικών συμφερόντων, που ναυλώθηκαν, ως πτήσεις τσάρτερ, από το Ιταλικό τουριστικό γραφείο, με σκοπό τη μεταφορά των Αφγανών από την Καβάλα στη Γένοβα Ιταλίας.

Πηγή
http://dunamitis.blogspot.com/2011/01/learjet.html
Διαβάστε περισσότερα...

ΥΓΕΙΑ: Μπορεί το πράσινο τσάι να κάνει θαύματα;

Πρόσφατη ανασκόπηση των ερευνών (Boehm et al, 2009), η οποία συμπεριέλαβε 51 έρευνες με πάνω από 1.6 εκατομμύρια συμμετέχοντες, μελέτησε τις πιθανές ιδιότητες του πράσινου τσαγιού (Camellia sinensis) στη πρόληψη του καρκίνου.

Το τσάι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αφεψήματα παγκοσμίως. Από το φυτό με την επιστημονική ονομασία Camellia sinensis παράγεται τσάι που κατηγοριοποιείται σε πράσινο, μαύρο ή oolong ανάλογα με την επεξεργασία που θα υποστεί. Το φυτό αυτό περιέχει αντιοξειδωτικές ουσίες που ονομάζονται κατεχίνες. Εξαιτίας αυτών ενδέχεται να βοηθά στη πρόληψη του καρκίνου. Η συγκεκριμένη ανασκόπηση εξετάζει αυτή ακριβώς τη πιθανή σχέση κατανάλωσης τσαγιού και καρκίνου.

Οι ερευνητές συμπέραναν πως παρόλο που η κατανάλωση πράσινου τσαγιού φαίνεται πως είναι ασφαλής όταν γίνεται με μέτρο (3-5 φλιτζάνια την ημέρα) οι ενδείξεις είναι ανεπαρκείς και αντικρουόμενες ώστε να εκδοθεί κάποια «στέρεα» οδηγία σχετική με τις πιθανές ευεργετικές ιδιότητες του τσαγιού και τη πρόληψη του καρκίνου. Περισσότερες έρευνες, με καλύτερο σχεδιασμό, είναι απαραίτητες για την εξαγωγή πιο βέβαιων συμπερασμάτων. Είναι σημαντικό να θυμάστε πως το τσάι περιέχει καφεΐνη κι αν καταναλωθεί σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να προκαλέσει αϋπνία, ανησυχία, συχνοουρία και να σας κάνει παροδικά ευέξαπτους. Εξαιτίας της καφεΐνης, έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες θα πρέπει να το καταναλώνουν με προσοχή.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, αναφέρει ότι περισσότερο από 30% των περιστατικών καρκίνου μπορούν να προληφθούν αν αποφύγετε ή τροποποιήσετε σημαντικούς, για την ανάπτυξη του, παράγοντες-κλειδιά, όπως: το κάπνισμα, το αυξημένο βάρος, τη μη επαρκή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών, τα χαμηλά επίπεδα άσκησης, τη κατανάλωση αλκοόλ, τη σεξουαλικώς μεταδιδόμενη μόλυνση με HPV, την ατμοσφαιρική ρύπανση, την έκθεση στον ήλιο, κτλ. Ξεκινήστε λοιπόν από τους παράγοντες που ξέρουμε ότι μειώνουν το ρίσκο εμφάνισης καρκίνου.

Πηγή
http://e-diaitologos.blogspot.com/2011/01/blog-post_06.html
Διαβάστε περισσότερα...

Η ΕΕ απαγόρεσε την λέξη "ΜΗΤΕΡΑ" για χάρη των ομοφυλόφιλων /ἀποφαση 12267

Τὸ Εὐρωπαϊκὸ Συμβούλιο ὑποδεικνύει τὴν ὑποβολὴ ἀποφάσεως 12267, διὰ τῆς ὁποίας μεταξὺ ἄλλων συνιστᾶται νὰ καταπολεμηθῇ ὡς σεξιστικὴ στερεοτυπία (!) ἡ χρῆσις τοῦ ὅρου «μητέρα» .
Συνιστᾶται λοιπὸν ἡ παράκαμψις τῆς χρήσεως τῆς ἐννοίας αὐτῆς, ὡς ἀνασταλτικῆς τῆς «ἰσότητος τῶν φύλων». Ἔτσι ἀξιολογεῖται ὁ ῥόλος τῆς μητέρας ὡς παθητικὴ λειτουργία.
Ἰδιαιτέρως «προωδευμένη» ἐπ᾿ αὐτοῦ προκύπτει ἡ Ἑλβετία. Συμφώνως πρὸς νέαν ὁδηγίαν περὶ τῆς ὑπηρεσιακῶς ἐνδεικνυμένης γλώσσης, ἐμπίπτει ἡ χρῆσις τῶν ἐννοιῶν «πατέρας» καὶ «μητέρα» εἰς τὴν κατηγορίαν τῶν καλουμένων «ἐννοιῶν διακρίσεων»· συνεπῶς τὰ παιδιὰ δὲν θὰ μποροῦν ἐπισήμως νὰ ἔχουν πατέρα καὶ μητέρα ἀλλὰ «γονεϊκὰ μέρη» ἢ «α΄ καὶ β΄ γονικὸ» ὡς γονεῖς. «Ἡ ὁδηγία εἶναι ὑποχρεωτικὴ προκειμένου περὶ ὑπηρεσιακῶν δημοσιευμάτων καὶ ἐγγράφων», ἐξήγησε ἡ Isabel Kamber, ὑποδιευθύντρια τοῦ Γερμανικοῦ τομέως τῆς Κεντρικῆς Γλωσσικῆς Ὑπηρεσίας τῆς ὁμοσπονδιακῆς καγκελαρίας τῆς Ἑλβετίας.

Σχόλιο:
Το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ψήφισε δηλαδή υπέρ μιας έκθεσης που στόχο έχει να υποχρεώσει όλα τα κράτη μέλη να αναγνωρίσουν ως έγκυρα τα «πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης» που προέρχονται από κράτη μέλη της ΕΕ που επιτρέπει GAY γάμους, (ή και πολυγαμικούς –πχ. Ολλανδία) αφού οι γονείς δεν θα είναι πια «πατέρας» και «μητέρα».
Τοιουτοτρόπως εὐθυγραμμίζονται οἱ πολιτικοὶ ἰθύνοντες τῆς Βέρνης πρὸς τὴν γραμμὴν τῆς κατ᾿ ἐφαρμογὴν τῆς ἰσότητος τῶν φύλων ὑποβολῆς ἀποφάσεως 12267 τοῦ Εὐρωπαϊκοῦ Συμβουλίου. Ἡ συγκεκριμένη ὑποβολὴ θὰ εἶναι καὶ εὐνοϊκὴ πρὸς τὴν διεκδίκησιν γονεϊκότητος ὑπὸ ὁμοφυλοφίλων ζευγῶν· ὁπότε κάποιο παιδὶ μὲ «κοινωνικοὺς γονεῖς» δύο λεσβίες γυναῖκες, δὲν θὰ εἶχε πλέον (ὅπως τώρα) μία μητέρα καὶ μία θετὴ μητέρα ἀλλὰ δύο «γονεϊκὰ μέρη»: γονεϊκὸ μέρος 1 καὶ γονεϊκὸ μέρος 2. Θὰ εἶναι ὅμως ἀναγκαίως καὶ συνεπὲς πρὸς τὴν ὡς ἄνω γραμμὴν νὰ ἀλλάξῃ καὶ ὁ παπποὺς εἰς προγονέα 1, ἡ γιαγιὰ εἰς προγονέα 2 - ἤ, ἀκόμη καλλίτερα, εἰς προγονεϊκὸν μέρος 1.1, προγονεϊκὸν μέρος 1.2 καθὼς καὶ προγονεϊκὸν μέρος 2.1 καὶ προγονεϊκὸν μέρος 2.2 …
Θὰ διερωτᾶτο κανεὶς εὐλόγως, τὶ εἴδους σκληρὰ φάρμακα παίρνουν ἐκεῖ στὸ Εὐρωπαϊκὸ Συμβούλιο;

Πηγή
http://save-zack-id65.blogspot.com/2010/11/blog-post_24.html
Διαβάστε περισσότερα...

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ 1-3 (9-1-2011)



Τι κι αν ο Ράφικ Τζιμπούρ, που έχει το ψευδώνυμο «τρομοκράτης» είναι σε υποχρεωτική άδεια. Η ΑΕΚ βρήκε νέο «τρομοκράτη» στο πρόσωπο του γερόλυκου Νίκου Λυμπερόπουλου. Ο αρχηγός της Ένωσης με δυο γκολ έδωσε το πολύ σημαντικό τρίποντο στην ομάδα του με 3-1 κόντρα στον μαχητικό Πανσερραϊκό.


Πολύ καλός μετά από καιρό και ο Νάτσο Σκόκο, ενώ την παράσταση έκλεψε και ο Ρότζερ Γκερέιρο. Ο Πολωνός διεθνής μπορεί να μην είναι στα έμμεσα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ, όμως με την σημερινή του εμφάνιση απέδειξε ότι ίσως μπορεί να σταθεί στο ρόστερ των «κιτρινόμαυρων».

Στην αντίπερα όχθη, κορυφαίος για ακόμα μια αναμέτρηση ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος σημείωσε και ένα καταπληκτικό γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Η ΑΕΚ με αυτή τη νίκη φτάνει στους 27 βαθμούς και παραμένει στην 3η θέση μαζί με τον ΠΑΟΚ. Ο Πανσερραϊκός βρίσκεται στην προτελευταία θέση και τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο για την ομάδα του Ντράγκαν Κοκότοβιτς.

Η ανάλυση

Αποφασισμένη να καθαρίσει το ματς από νωρίς ήταν η ΑΕΚ. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ με τον Γκερέιρο στο βασικό της σχήμα δίπλα στον Μάκο, πίεσε από το πρώτο λεπτό τον αντίπαλο της και η πίεση αυτή απέφερε καρπούς μόλις στο 9ο λεπτό, όταν από φάουλ του Βραζιλιανοπολωνού ο Μπλάνκο έπιασε μια πολύ δύσκολη κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ράντμαν.

Μετά το γκολ το παιχνίδι απέκτησε όμορφο ρυθμό και οι δυο ομάδες είχαν αρκετές καλές ευκαιρίες. Αυτή που βρήκε πάλι δίχτυα ήταν η Ένωση στο 38ο λεπτό. Ο Λυμπερόπουλος με έξοχο σουτ μέσα από την περιοχή μετά από καταπληκτική σέντρα του Καράμπελα διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Πάντως, η ομάδα των Σερρών δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια μειώνοντας το σκορ στο 44ο λεπτό. Τον χορό των πολύ όμορφων τερμάτων συνέχισε ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος νίκησε τον Σάχα με καταπληκτικό σουτ πάνω στην κίνηση!

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Ντράγκαν Κοκότοβιτς μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε κυρίως με τον Μπέλιτς από τα αριστερά να απειλήσει την εστία του Σάχα.

Η ΑΕΚ από το 65’ και μετά πήρε ξανά την πρωτοβουλία των κινήσεων και βρήκε χώρος λόγω της επιθετικότητας της ομάδας των Σερρών, που προσπαθούσαν να ισοφαρίσουν.

Το ματς κλείδωσε για τους φιλοξενούμενους στο 82ο λεπτό όταν ο Λυμπερόπουλο σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς από τη βούλα του πέναλτι, το οποίο το κέρδισε ο Γεωργέας σε μια επέλαση του από τα αριστερά.

Ο πρωταγωνιστής

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος ήταν ο κινητήριος μοχλός της ΑΕΚ. Ο επιθετικός της Ένωσης τα έκανε όλα μέσα στο γήπεδο και σκόραρε και δις, δίνοντας έτσι άνετα το τρίποντο στην ομάδα του, που τόσο είχε ανάγκη. Ο λύκος και αν εγέρασε!!!

Η φάση

Το καταπληκτικό τέρμα του Γιώργου Γεωργιάδη δεν είναι μόνο η φάση του αγώνα, αλλά αναμένεται να μπει και στα highlights του πρωταθλήματος. Ο μικρός αποδεικνύει παιχνίδι με παιχνίδι ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ μιας μεγάλης ομάδας, αφού ειδικά φέτος πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά.

Το φιλμ


Ο Σκόκο από πολύ πλάγια πιανει ένα εξαιρετικό σουτ που με τα φάλτσα που πήρε θα μπορούσε να έχει καταλήξει στα δίχτυα.
9΄ ΓΚΟΟΟΛ Εκτέλεση φάουλ του Γκερέιρο, ο Μπλάνκο με πολύ έξυπνη τοποθέτηση του κεφαλιού του στέλνει την μπάλα στην αντίθετη γωνία και ανοίγει το σκορ. Εξαιρετικό γκολ από τον Αργεντινό.
38΄ ΓΚΟΟΟΛ Υποδειγματική συνεργασία των παικτών της ΑΕΚ. Ο Καράμπελας από αριστερά μπήκε στην περιοχή, έβγαλε την γλυκιά σέντρα στην καρδιά της άμυνας του Πανσερραϊκού και ο Λυμπερόπουλος με κοντινό σουτ έγραψε το 0-2.
44΄ ΓΚΟΟΟΛ Γέμισμα από την άμυνα, ο Μπέλιτς την κεφαλιά, η μπάλα φτάνει στον Γεωργιάδη που χωρίς να σκεφτεί τίποτα με καταπληκτικό σουτ στην κίνηση, πέτυχε φοβερό γκολ για το 1-2.
60΄ Από εκτέλεση του πλάγιου άουτ του Παντελιάδη, ο Μπέλιτς πιάνει ένα φιλόδοξο γυριστό σουτ, με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα έξω.
81΄ Πέναλτι για την ΑΕΚ. Ο Γεωργέας ανατράπηκε από τον Παντελιάδη.
82΄ ΓΚΟΟΟΛ Ο Λυμπερόπουλος εκτελεί εύστοχα και γράφει το 1-3.
91΄ Ο Γεωργιάδης καθυστερεί στην αντεπίθεση να δώσει στον Τάντιτς, το σουτ του οποίου σταματά ο Σάχα.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Πανσερραϊκός – ΑΕΚ 1-3

44’ Γεωργιάδης – 9’ Μπλάνκο, 38’ 82’ πεν. Λυμπερόπουλος

Οι συνθέσεις:


Πανσερραϊκός
: Ράντμαν, Άλβαρεζ, Παπάζογλου, Μεβένε, Παντελιάδης, Κάστρο, Σουμπίνιο (79’ Τάντιτς), Λεοζίνιο (72’ Ανάκογλου), Μπέλιτς, Γεωργιάδης, Νταλέ
ΑΕΚ: Σαχά, Γεωργέας, Δέλλας, Μανωλάς, Καράμπελας, Μάκος, Γκερέιρο, Σκόκο (92΄ Έντερ), Λαγός, Λυμπερόπουλος, Μπλάνκο (87’ Λεονάρντο)
Κίτρινες: Γεωργιάδης, Παπάζογλου, Μπέλιτς – Γεωργέας, Καράμπελας

Πηγή
http://www.sportnet.gr/report.php?id=249440
http://www.youtube.com/watch?v=UBJkeFayr4c
Διαβάστε περισσότερα...

Armin van Buuren - A State of Trance 490




Armin van Buuren presents – A State of Trance Episode 490 – 06.01.2011

01. Lange feat. Sarah Howells – Fireworks (Club Mix) [Lange]
02. Shogun feat. Emma Lock – Run To My Rescue (Signum & Al Exander Remix) [S107]
03. Miguel Bose – Por Ti (Above & Beyond Remix) [Warner Music]


04. ID
05. Mike Foyle pres. Statica – Headrush [Coldharbour] [Tune Of The Week]
06. Chicane – What Am I Doing Here (Walsh & McAuley Remix) [Modena]
07. Dinka – Violet [Unreleased Digital]
08. Will Holland feat. Jeza – Start Again [Enhanced Progressive] [Future Favorite #487]
09. Dash Berlin feat. Emma Hewitt – Disarm Yourself [Aropa] [Future favorite #486]
10. Darren Tate – Field Of Dreams [Mondo]
11. M6 – Fair & Square (Alexander Popov Remix) [Captivating]
12. ID (Marc Simz Remix)
13. Carlos – Guitaro [Liquid]
14. Activa pres. Solar Movement – Indigo [Anjunabeats]
15. Dave202 – Coming Home
16. Adam Kancerski feat. Aneym – It Takes Time [Vandit]
17. Virtual Vault – Causeway Bay [In Trance We Trust]
18. Sonic Element – Away Without You [Borderline]
19. Abstract Vision & Elite Electronics - Sophia [Nu-Depth]
20. St. John & Locust - Mind Circles [A State Of Trance] [ASOT Radio Classic]


Πηγή
http://www.youclubvideo.com/audio/152492/armin-van-buuren-presents-a-state-of-trance-episode-490-06-01-2011
Διαβάστε περισσότερα...