Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Φοβερή καταγγελία από την Κύπρο: Ζητήσαμε 2 δις από την Ελλάδα που θα έσωζαν την κατάσταση αλλά ο Προβόπουλος δεν το συζητούσε καν...!!

Ευθύνες για την σημερινή κατάσταση της Κύπρου ο νέος Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗ.ΣΥ Λευτέρης Χριστοφόρου. Ο κ. Χριστοφόρου είπε ότι η Κύπρος ζήτησε 2 δις από τον διοικητή... 

της Τράπεζας της Ελλάδας, που θα έσωζαν την κατάσταση, αλλά όπως υποστήριξε, ο κ. Προβόπουλος ήταν άτεγκτος.



 "Έτσι πήγαμε στη Ρωσία" είπε ο αντιπρόεδρος στου ΔΗΣΥ, σημειώνοντας ότι με το PSI η Ελλάδα κούρεψε 5 δις κυπριακών χρημάτων αλλά αρνήθηκε να δώσει τα 2 πίσω. Όπως μάλιστα τόνισε, η Ελλάδα είχε χρησιμοποιήσει τα 41 από τα 50 δις του μηχανισμού και είχε διαθέσιμα τα 9. Το θέμα των 2 δις που ήθελε η Κύπρος είχε δημοσιευτεί ως πληροφορία κατά την πρόσφατη επίσκεψη Αναστασιάδη στην Αθήνα, όμως δεν επιβεβαιώθηκε. alithia.com.cy
stoxos.gr


Πηγή

Διαβάστε περισσότερα...

22/3/13: ΜΗΠΩΣ Η 33η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΩΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΡΥΒΕΙ ΜΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ;












Οι «Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας» (στα Αγγλικά Georgia Guidestones) είναι ένα τεράστιο κατασκεύασμα από γρανίτη, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του λόφου Elbert County, στην Γεωργία των ΗΠΑ.
Είναι ένα μήνυμα αποτελούμενο από δέκα οδηγίες, οι οποίες είναι χαραγμένες σε οκτώ σύγχρονες γλώσσες, ενώ ένα μικρότερο μήνυμα είναι επίσης χαραγμένο στην κορυφή της κατασκευής, σε τέσσερα αρχαία συστήματα γραφής: Βαβυλωνιακά, Αρχαία Ελληνικά, Σανσκριτικά και Αιγυπτιακά Ιερογλυφικά.
Το κατασκεύασμα έχει σχεδόν είκοσι μέτρα ύψος και είναι κατασκευασμένο από έξι πλάκες γρανίτη, που ζυγίζουν πάνω από 100 τόνους συνολικά. Μία πλάκα βρίσκεται στο κέντρο, με τις άλλες τέσσερις διατεταγμένες γύρω απ’ αυτήν. Στην κορυφή βρίσκεται η έκτη πλάκα, ως κορωνίδα του κατασκευάσματος. Το μήνυμα το οποία είναι χαραγμένο στους «Κατευθυντήριους Λίθους της Γεωργίας»σχετίζεται με τέσσερις σημαντικούς τομείς:
1. Τη διακυβέρνηση και την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.
2. Τον πληθυσμό και τον έλεγχο της αναπαραγωγής.
3. Το περιβάλλον και τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση.
4. Την πνευματικότητα.

Στις 22 Μαρτίου, 2013 είναι η 33η επέτειος της δημιουργίας των ταφόπλακων της Γεωργίας, οι οποίες σε κάποιο σημείο γράφουν: "Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε συνεχή ισορροπία με τη φύση". πράγμα το οποίο σημαίνει ότι περίπου το 90% του πληθυσμού θα πρέπει να πεθάνειΜήπως η συγκεκριμένη ημερομηνία 22/3/13 κρύβει μια σημαντική τρομοκρατική επίθεση, η ενα σημαντικό γεγονός που έχει προγραμματιστεί για να τιμηθεί αυτή η 33η επέτειο;  

2+2+3=1+3 = 11

11+11+11 = 33





Διαβάστε περισσότερα...

Μετεωρίτης Θα Κτυπήσει Τη Γη Τις Επόμενες 7 Ημέρες;

"Το όνομά μου είναι  Raymond και είμαι ένας επιστήμονας που εργάζεται για τα τμήματα της αστρονομίας σε όλο τον κόσμο, τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Δεν είμαι θεωρητικός συνωμοσίας, δεν είμαι ένας από εκείνους που πιστεύουν ότι `η προσελήνωση ήταν όλα μια προσομοίωση ή ότι ο " Nibiru θα χτυπήσει το έδαφος  το 2012 .. `. Κοιτάζω τα γεγονότα.











Ωστόσο, πριν από λίγες εβδομάδες, ένας αστεροειδής με πλάτος 18 μέτρα (βάρους 17 τόνων) εξερράγη πάνω από  ρωσική πόλη. Αλλά ξέρετε τι θα έκανε αν είχε επιπτώσεις στο έδαφος; Θα σκότωνε πολλές χιλιάδες ανθρώπους. Τα κρουστικά κύματα από την έκρηξη είχαν επίπτωση σε χιλιάδες κόσμο, μίλια μακριά. Αυτό δεν είναι μια θεωρία ή υπόθεση, αυτό έγινε ...  αυτό το είδαμε όλοι.

                  
Ο μετεωρίτης που έπεσε στη Ρωσία ήταν μέρος ενός μεγάλου αριθμού παρόμοιων αντικείμενων από την ζώνη των αστεροειδών. 
Τώρα το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει και ένας άλλος που δεν είχε εντοπιστεί πρόσφατα, γιατί δεν είμασταν σε θέση να προσδιορίσουμε την ακριβή πορεία του και δεν θέλαμε να τρομάξουμε τους ανθρώπους. 
                           
                             
Αυτό το αντικείμενο, με μέγεθος  μισό μίλι, οδεύει προς τη Γη και θα μπορούσε να χτυπήσει τον Καναδά ή το Μεξικό στις επόμενες 7 ημέρες. Η ακριβής ώρα και ημέρα της αναμενόμενης πρόσκρουσης θα προστεθούν αργότερα.Αυτό θα είναι ένα γεγονός που θα μπορούσε να δημιουργήσει μια έκρηξη που θα μπορούσε να σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους.
Ακόμα και όταν άκουσα την είδηση ​​δεν πίστεψα. Επέμεινα  να δω ένα αντίγραφο, και ζήτησα από τους συναδέλφους να υπολογίσουν εκ νέου τα πάντα, επανεξετάζοντας την τροχιά του αστεροειδή. Οι υπολογισμοί είναι δυστυχώς σωστοί. Λυπάμαι πραγματικά ... "


Φυσικά, δεν ξέρουμε τίποτα από αυτόν τον υποθετικό επιστήμονα ο οποίος θέτει σε συναγερμό τα πάντα και όλους, αλλά το περίεργο είναι ότι η NASA και το Κογκρέσο των ΗΠΑ, χθες 19 Μαρτίου 2013, σε συνέντευξη τύπου έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου όσον αφορά την αντιμετώπιση αστεροειδών και την δημιουργία μιας ασπίδας άμυνας κατά των αστεροειδών. Έτσι, τι πραγματικά συμβαίνει; Τι είναι αυτό που κρύβουν; Περιμένουμε περαιτέρω ειδήσεις από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη NASA.
Editorial Segnidalcielo
Πηγή



Διαβάστε περισσότερα...