Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011

Iντερνετικό ραδιόφωνο στο αυτοκίνητο

Η ανυπομονησία του να μάθει το σκορ σε έναν αγώνα στην Αυστραλία, ενώ ο ίδιος ήταν στην Ελλάδα, parthimos_260411οδήγησε τον ομογενή μηχανικό ηλεκτρονικών υπολογιστών και εφευρέτη, Γιώργο Πάρθημο, στην ανακάλυψη του Miroamer, του ιντερνετικού ραδιοφώνου στο αυτοκίνητο, που αναμένεται να είναι διαθέσιμο στην αγορά μέχρι το τέλος του χρόνου.
“Η Ελλάδα είναι χώρα για να ονειρεύεσαι και να εμπνέεσαι”, σημειώνει ο ίδιος, αφήνοντας ωστόσο να εννοηθεί, πως η χώρα δεν προσφέρεται όμως για “υλοποίηση των ονείρων”, λόγω έλλειψης υποδομών, επιμονής και πειθαρχίας.

“Το 1999 βρισκόμουν στην Ελλάδα για διακοπές, αλλά ήθελα διακαώς να μάθω το σκορ από τα ματς στην Αυστραλία”, λέει ο κ. Πάρθημος.

Σήμερα, μπορεί να ακούει ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς στην Αυστραλία και αυστραλιανούς στην Αθήνα χάρη στο τεχνολογικό επίτευγμα της εταιρείας του, ενώ συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρίες του κόσμου, κυρίως τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες της Ευρώπης αλλά και τις μεγαλύτερες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας στον κόσμο.

“Οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων αυτών θα έχουν πρόσβαση σε 35.000 ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όποιο μέρος του πλανήτη και αν βρίσκονται”, δηλώνει ο κ. Πάρθημος.

Η εν λόγω λειτουργία είναι διαθέσιμη ήδη ως εφαρμογή σε κινητό αλλά και ως αυτόνομη συσκευή ραδιοφώνου, ενώ σε λίγους μήνες θα διατίθεται και σε μοντέλα αυτοκινήτων.

initernet_radioΕίναι δε τόσο μεγάλη η επιτυχία της εφεύρεσης του κ. Πάρθημου που ήδη έχει συνάψει συμβόλαιο με εταιρία παραγωγής κινητών τηλεφώνων στην Ινδία. Η παραγωγή θα φτάνει τα 300.000 τηλέφωνα το μήνα!

Στα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας είναι η επέκταση της συνεργασίας της με αυτοκινητοβιομηχανίες και η εισαγωγή του διαδικτυακού ραδιοφώνου σε καράβια και κρουαζιερόπλοια.

Γραφεία της αυστραλιανής εταιρείας λειτουργούν στις Ινδίες, το Χονγκ Κονγκ και την Ελβετία. Από το επιτυχημένο εγχείρημά του, ο κ. Πάρθημος εξάγει πολύτιμα συμπεράσματα σχετικά με την επιχειρηματικότητα.

Ο ίδιος, προτού γευτεί την επιτυχία, δούλεψε σκληρά. “Τα πρώτα χρόνια εργαζόμουν ως υπάλληλος σε άλλη εταιρεία, και το βράδυ δούλευα το project μου”, θυμάται.

“Από την παλιά μου δουλειά παραιτήθηκα το 2003, στην αρχή ήμουν μόνος, σήμερα έχω δημιουργήσει μια ομάδα 20 ατόμων. Εργαζόμαστε δεκαπέντε με δεκαέξι ώρες την ημέρα, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες για να μπορούμε να επικοινωνούμε με Ευρώπη και Αμερική”, λέει.

Σήμερα, ούτε ο ίδιος δεν πιστεύει στην εντυπωσιακή ανάπτυξη της εταιρίας του, καθώς η εφεύρεσή του τον ερχόμενο μήνα θα ενταχθεί και νέο και πετυχημένο πρόγραμμα κινητών Αndroid.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι και στα νέα κινητά τηλέφωνα Blackberry, υπάρχει η εφαρμογή του Miroamer του κ. Πάρθημου και παρέχει στους κατόχους του κινητού αυτού, τη δυνατότητα να ακούν μουσική από το δίκτυο διαδικτυακών ραδιοφώνων της υδρογείου.

Μάλιστα για τον την συγκεκριμένη εφαρμογή της Miroamer στα Iphone της Blackberry καταγράφονται 162.000 ζητήσεις ημερησίως.

Πηγή
http://www.motoradiostation.gr/useful-infos/803-internet-radio-car
Διαβάστε περισσότερα...

Οι ξεχωριστοί κάτοικοι του πλανήτη Ιαπωνία

Ανέκαθεν η "Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου" ξεχώριζε για τη μοναδικότητα του πολιτισμού της. Η βιβλική καταστροφή ανέδειξε ακόμα περισσότερο τις ιδιαίτερες πτυχές του δοκιμαζόμενου λαούΕχει χαρακτηριστεί ως ο πιο εργασιομανής λαός στον κόσμο, ως ο πιο επιρρεπής στον... ύπνο, αλλά και στην αυτοχειρία, κατέχοντας παράλληλα, μεταξύ άλλων, το παγκόσμιο ρεκόρ μακροβιότητας. Επιχειρώντας να προσεγγίσει κανείς τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν τις κοινωνικοπολιτικές και πολιτιστικές δομές της Ιαπωνίας, μπορεί να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η "Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου" ανήκει σε έναν άλλο πλανήτη...

Ενα από τα κύρια χαρακτηριστικά του δοκιμαζόμενου λαού είναι η υπερηφάνεια, η οποία στη σύγχρονη εποχή αντλείται από το πάθος για... δουλειά. Οι Ιάπωνες θεωρούν τιμή τους το γεγονός ότι είναι ίσως ο πιο εργατικός λαός στον πλανήτη. Ενας μέσος εργαζόμενος στην Ιαπωνία μοχθεί ετησίως 400 ώρες περισσότερες από ό,τι ένας Ευρωπαίος συνάδελφός του... Μάλιστα, βάσει έρευνας που διενεργήθηκε προ εξαμήνου, οι Ιάπωνες εργαζόμενοι απαξιώνουν τις... διακοπές, καθώς από τις 16,5 ημέρες που τους χορηγούνται κατά μέσο όρο ετησίως, κάνουν χρήση περίπου των μισών. Φυσικά, η "απεργία" είναι άγνωστη λέξη - οι εργαζόμενοι συνηθίζουν να απεργούν στο... γραφείο, φορώντας μία κορδέλα ως συμβολική ένδειξη διαμαρτυρίας και διεκδίκησης.

Στον αντίποδα, η "Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου" διαθέτει και ένα άλλο, λιγότερο γνωστό, προσωνύμιο: η... "Χώρα του Μορφέα", κρατά τα διεθνή σκήπτρα στον ύπνο, καθώς οι Ιάπωνες δεν διστάζουν να κλείσουν τα βλέφαρά τους οποιαδήποτε ώρα και στιγμή, όπου και αν βρίσκονται, ακόμη και... όρθιοι στο λεωφορείο ή στο μετρό. Κοιμούνται για μικρά χρονικά διαστήματα καθ' όλη την ημέρα, χωρίς αυτό να είναι προσβλητικό για τον κοινωνικό περίγυρο.

Το να αποκοιμηθεί μάλιστα κάποιος κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης ή μιας επαγγελματικής σύσκεψης αποτελεί δείγμα τόσο εργασιακού ζήλου όσο και επιμέλειας. Επιστήμονες θεωρούν ως βασική αιτία το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης που προσβάλλει τους εργασιομανείς κατοίκους.

Υπεραιωνόβιοι
Τα γονίδια του... Μαθουσάλα καθιστούν την Ιαπωνία ως τη χώρα με τον μεγαλύτερο αριθμό υπερηλίκων. Περίπου ένας στους 120 κατοίκους είναι άνω των 90 ετών... Πάνω από 40.000 πολίτες έχουν υπερβεί τα 100 χρόνια. Η μακροβιότητά τους οφείλεται σύμφωνα με τους ειδικούς στην κληρονομικότητα, τη διατροφή, την εξέλιξη της γηριατρικής αλλά και τους κοινωνικούς δεσμούς.

Παρά την "πυρηνική" δοκιμασία
Υποδειγματική αντίδραση των πολιτών

Την ώρα που το πυρηνικό θρίλερ εκτυλίσσεται στην Ιαπωνία, η διεθνής κοινή γνώμη παρακολουθεί την υποδειγματική λειτουργία ενός οργανωμένου κράτους και την ψύχραιμη συμπεριφορά των πολιτών. Ο υψηλός βαθμός αυτοπειθαρχίας τους επιβεβαιώνει την άποψη ότι οι έννοιες των όρων "πανικός" και "λεηλασία" παραμένουν άγνωστες στην κοινωνία τους.

Τα μόλις 40 κρούσματα κλοπών και λεηλασιών που αναφέρθηκαν θεωρούνται "ως μη γενόμενα", λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος του εφιάλτη, ενώ παρά το "μπλακ άουτ" που δημιουργήθηκε, δεν σημειώθηκε το παραμικρό ποινικό αδίκημα. Παρά τις ελλείψεις σε είδη πρώτης ανάγκης, οι Ιάπωνες παραμένουν στωικοί στις ουρές έξω από τα καταστήματα, ενώ παρά τα μποτιλιαρίσματα, δεν ακούστηκε ούτε κορνάρισμα... Πολλοί ωστόσο παραδέχονται ότι κατά βάθος είναι ταραγμένοι αλλά δεν το εξωτερικεύουν για να μη δημιουργήσουν πανικό. "Οι Ιάπωνες χαμογελούν και κλαίνε από μέσα τους", τονίζει ο καθηγητής Τζεφ Κίνγκστον.

Ξεχωρίζουν για το υψηλό μορφωτικό επίπεδο

Η Ιαπωνία θεωρείται πρωτοπόρος στην επιστημονική έρευνα. Συγκεκριμένα, από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου κατάγονται συνολικά 16 νομπελίστες (Φυσικής, Χημείας, Ιατρικής), τρεις κάτοχοι μεταλλίου Fields (πρόκειται για διεθνές βραβείο μαθηματικών) και ένας κάτοχος βραβείου Carl Friedrich Gauss (πρόκειται επίσης για διεθνές βραβείο μαθηματικών). Τα ιαπωνικά επιτεύγματα στον χώρο των επιστημών απορρέουν από το σύστημα εκπαίδευσης της χώρας, η οποία έχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά αναλφάβητων στον κόσμο.

Επιπλέον, οι Γιαπωνέζες ξεχωρίζουν μεταξύ των γυναικών παγκοσμίως για την υψηλή μόρφωσή τους καθώς το 42,5% αυτών φέρεται να έχει λάβει κάποιου είδους τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ωστόσο, παρά τις επιτυχίες της, πλέον η Ιαπωνία, λόγω της υπογεννητικότητας και της γήρανσης του πληθυσμού, στερείται φοιτητών. Πολλά από τα έδρανα των συνολικά 726 πανεπιστημίων της είναι άδεια. Δεδομένων των συνθηκών, τα ιδρύματα προσπαθούν να προσελκύσουν φοιτητές από το εξωτερικό. Ωστόσο, από τον πανεπιστημιακό βίο της χώρας δεν έχουν λείψει τα σκάνδαλα. Υπενθυμίζεται πως το 2008, 19 καθηγητές του πανεπιστημίου της Γιοκοχάμα ομολόγησαν πως είχαν λάβει περίπου 70.000 δολ. ως "λάδωμα" από φοιτητές προκειμένου να τους χορηγήσουν διδακτορικά διπλώματα.

Διεθνής κατακραυγή για το κυνήγι δελφινιών

Το κυνήγι φαλαινών και δελφινιών είναι από τις παραδόσεις της Ιαπωνίας που προκαλούν έντονες αντιδράσεις. Παρά τις προσπάθειες των ιαπωνικών αρχών να κρατήσουν μακριά τα φώτα της δημοσιότητας, το χωριό Ταϊτζί στα νοτιοανατολικά της χώρας έγινε διάσημο σε όλο τον πλανήτη όταν οι σοκαριστικές εικόνες από την άγρια σφαγή των δελφινιών έκαναν τον γύρο του κόσμου μετά την προβολή του βραβευμένου με Οσκαρ ντοκιμαντέρ του Λούη Ψυχογιού με τίτλο "Ο Ορμος".

Λουτρό αίματος
Κάθε χρόνο, από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Μάρτιο, περίπου 2.000 δελφίνια εκτιμάται ότι σφαγιάζονται μόνο στον εν λόγω όρμο. Οι ψαράδες εντοπίζουν τα κοπάδια των θηλαστικών που μεταναστεύουν και χτυπώντας μεταλλικές ράβδους τοποθετημένες στις βάρκες τους, μπερδεύουν το ευαίσθητο σύστημα ηχοεντοπισμού των δελφινιών με αποτέλεσμα να τα αποπροσανατολίζουν. Επειτα τα οδηγούν στον όρμο του Ταϊτζί όπου τα παγιδεύουν και τα σφαγιάζουν με μαχαίρια και καμάκια. Κάποια γλιτώνουν το λουτρό αίματος για να καταλήξουν σε δελφινάρια, ενώ τα υπόλοιπα πωλούνται για το κρέας τους, παρότι η ζήτηση καταγράφει πτώση.

Η Ιαπωνία αντέδρασε στη διεθνή κατακραυγή υπερασπιζόμενη τη βάρβαρη πρακτική ως κομμάτι των παραδόσεών της, ενώ το ίδιο επιχείρημα προβάλλει και για τη φαλαινοθηρία. Παρότι το κυνήγι των φαλαινών για εμπορικούς σκοπούς έχει απαγορευθεί από το 1986, η Ιαπωνία, εκμεταλλευόμενη ένα "παραθυράκι" στο μορατόριουμ, συνεχίζει τη φαλαινοθηρία -όπως κάνουν άλλωστε η Νορβηγία και η Ισλανδία- με την αιτιολογία ότι το βάρβαρο σπορ γίνεται για επιστημονικούς σκοπούς.

Μελανά σημεία
Αυτοκτονίες και άστεγοι

ΤΑ υψηλά ποσοστά αυτοκτονιών που παρουσιάζει η Ιαπωνία σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο αποτελούν μια μελανή ιδιαιτερότητα. Ο αριθμός των αυτοχείρων υπερέβη το 2010 τις 30.000, φαινόμενο που παρατηρείται επί 13 συναπτά έτη... Τουλάχιστον 31.700 άνθρωποι έθεσαν τέρμα στη ζωή τους, εκ των οποίων το 59% ήταν άνεργοι. Το 23% επικαλούνταν ανυπέρβλητα οικονομικά προβλήματα και το 50% προβλήματα υγείας. Το 20% όσων έθεσαν τέρμα στη ζωή τους ήταν ηλικίας άνω των 50 ετών και το 70% άντρες.

Την ίδια ώρα, η ύφεση που πλήττει τη χώρα μετά τα τέλη του 2008 έχει αυξήσει τον αριθμό των αστέγων, μη συμπεριλαμβανομένων όσων κατέφυγαν σε άθλια καταλύματα για ένα φθηνότερο ενοίκιο ή των δημοτών της ιαπωνικής πρωτεύουσας οι οποίοι επέλεξαν ως μόνιμη κατοικία τα ξενοδοχεία των οποίων τα "δωμάτια" δεν είναι τίποτα άλλο από... μικρές πλαστικές "κάψουλες" που θυμίζουν τα πλυντήρια των καθαριστηρίων ρούχων... Ο αριθμός των αστέγων άγγιζε πριν από έναν χρόνο τους 16.000, αν και 10.000 αριθμούν -σύμφωνα με εκτιμήσεις ανθρωπιστικών οργανώσεων- αυτοί που ζουν στους... δρόμους του Τόκιο, χωρίς να προσμετρούνται όσοι διαμένουν στις "κάψουλες".

Γιακούζα, η γιαπωνέζικη μαφία με τα 87.000 μέλη
Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα συνδικάτα του εγκλήματος παγκοσμίως. Υπολογίζεται ότι αριθμεί περί τα 87.000 ενεργά μέλη, γνωστά για τη σκληρότητά τους και για τα ολόσωμα τατουάζ. Η Γιακούζα, η μαφία της Ιαπωνίας, δραστηριοποιείται σε? κλασικούς τομείς όπως η πορνεία, οι εκβιασμοί, ο τζόγος και η διακίνηση ναρκωτικών, ενώ σε μεγάλες καταστροφές όπως π.χ. ο μεγάλος σεισμός του Κόμπε το 1995 έχει κινητοποιηθεί για να προσφέρει βοήθεια στα θύματα. Οι μπίζνες της Γιακούζα εκτείνονται πέραν του ιαπωνικού εδάφους, σε χώρες όπως η Κίνα, οι ΗΠΑ (με επίκεντρο τη Χαβάη) και το Μεξικό.

Οι μαφιόζοι θεωρούν τη Γιακούζα οικογένειά τους και ένα από τα πιο εντυπωσιακά "τελετουργικά" είναι η κοπή ενός κομματιού του δακτύλου του χεριού και η παράδοσή του στον αρχηγό ως ένδειξη μετάνοιας για κάποιο παράπτωμα. Αυτό που διαφοροποιεί σημαντικά τη Γιακούζα από τις υπόλοιπες μαφιόζικες ομάδες, είναι ότι λειτουργεί ανοιχτά, με τα μέλη της να διατηρούν εγκαταστάσεις με σαφή διακριτικά και να κυκλοφορούν χωρίς κάλυψη.

Σ' αυτή την "ελευθερία" συνέβαλε το γεγονός ότι η συμμετοχή σε συμμορία δεν θεωρείται παράνομη στην Ιαπωνία και η αστυνομία είχε υιοθετήσει μια στάση ανοχής. Αυτή την περίοδο της σχετικής ατιμωρησίας, ωστόσο, φαίνεται ότι διαδέχεται μια φάση συγκρούσεων, μετά τον πόλεμο που έχει κηρύξει ο νέος αρχηγός της ιαπωνικής αστυνομίας, προχωρώντας ακόμα και σε σύλληψη αρχινονού για εκβιασμό.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ - ΔΗΜΗΤΡΑ ΡΑΓΙΑ


Πηγή
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=59122967
Διαβάστε περισσότερα...

Τα καλύτερα του Λάκη - Αλ Τσαντίρι Νιουζ 14/06/2011Πηγή
http://pentalia.blogspot.com/2011/06/14062011.html
Διαβάστε περισσότερα...

Έλευσις


ΕΛΕΥΣΙΣ 1 - Planet-X (Γοργόνειο)ΕΛΕΥΣΙΣ 2 - Planet-X (TOP-10) ΓοργόνειοΕΛΕΥΣΙΣ 3 - Let the Sun Shine inΕΛΕΥΣΙΣ 4 - Η αυτοκρατορία του Διός αντεπιτίθεται

ΕΛΕΥΣΙΣ 4 (V.2) - Η Αυτοκρατορία του Διός Αντεπιτίθεται

ΕΛΕΥΣΙΣ 5 - Η τελευταία προειδοποίησις
ΕΛΕΥΣΙΣ 6 - ΝΑΣΑ & Προ-κατακλυσμιαίες Φαντασιώσεις

ΕΛΕΥΣΙΣ 7 - Οι 2 Αντίθετες Δυνάμεις (2 Opposite Powers)

ΕΛΕΥΣΙΣ 8 - Τα Μάτια του Δία (The eyes of Zeus)
ΕΛΕΥΣΙΣ 9 - Ολική Επαναφορά - (Total Comeback)
ΕΛΕΥΣΙΣ 10 - Η Γνώση είναι Δύναμη!

Πηγή
http://www.youtube.com/user/GreekTerminatorΔιαβάστε περισσότερα...

Τι είναι τελικά η "ομάδα Έψιλον"...;
Σύμφωνα με όσα έχουν κατά καιρούς γραφτεί και ειπωθεί, δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά σχετικά με την ύπαρξη της.....

Πολλοί λενε πως δεν είναι παρά δημιούργημα της φαντασίας ορισμένων που σκοπίμως εκμεταλλεύονται το όνομα της με σκοπό την πνευματική καταστολή των Ελλήνων και του Ελληνισμού γενικότερα… Έχουν γίνει αναφορές σχετικά με την δράση της και έχει ειπωθεί μεταξύ άλλων πως δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια επιστημονική ομάδα ξένων συμφερόντων (NASA) στην οποία συμμετείχαν και Έλληνες που απλά υιοθέτησε το όνομα της θρυλικής "ομάδος Έψιλον"…. Λέγεται ότι τα μέλη της είναι Έλληνες με ιδιαίτερα υψηλό οικονομικό επίπεδο.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η "ομάδα Έψιλον"...; Ποιοι είναι τα μέλη της...; Ποιος ο σκοπός της...;

Η "ομάδα Έψιλον" χρονολογείται τουλάχιστον από τους Μινωικούς χρόνους (1500 - 1700 πχ).Ακούγοντας σήμερα κανείς περί "ομάδος Έψιλον" σχηματίζει αυτόματα στο νου την εικόνα μιας πανάρχαιας απόκρυφης αλλά πανταχού παρούσας Ελληνικής οργάνωσης η οποία χρησιμοποιώντας διαχρονικά την την προχωρημένη ακόμα και για την εποχή μας κρυμμένη γνώση των αρχαίων προγονών μας που μεταφέρετε με απόλυτη μυστικότητα στα μέλη της από εποχή σε εποχή και εικάζεται πως έχει σκοπό:

** Να διασφαλίσει με κάθε έννομο μέσο τα συμφέροντα του Ελληνισμού.


** Να αποκαταστήσει στην διεθνή κοινή γνώμη με αδιάσειστα στοιχεία τις παραποιημένες από τους εκάστοτε εξουσιαστές, ιστορικές και επιστημονικές αλήθειες που σκόπιμα αποκρύφτηκαν ή αλλοιώθηκαν για να μειώσουν τον χαρακτήρα του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού


** Να επιτύχει μέσο δημοκρατικών διεργασιών και ελευθέρας βουλήσεως κάθε έλλογου όντως του πλανήτη μας, την πνευματική αποδοχή και ανάδειξη του Ελληνικού ιδεώδους ως τρόπου ζωής σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο, σε αντίθεση με τις προθέσεις των Σιωνιστών που μεθοδικά εξασκώντας πάσης φύσεως βία με ύπουλα σκοταδιστικά μέσα, προσπαθούν να ασκήσουν ένα είδος παγκόσμιας δικτατορίας που έχει σκοπό την πνευματική και οικονομική υποδούλωση του ανθρώπινου γένους.


** Να αποκαλύπτει εκ τον προτέρων οποιαδήποτε σχεδιαζόμενη εγκληματική ενέργεια κατά του Ελληνισμού και της ανθρωπότητας γενικότερα.

Ορισμένοι λένε πως η "ομάδα Έψιλον" στις μέρες μας διεξάγει ένα μυστικό πόλεμο που τα πεδία των μαχών του σήμερα περιλαμβάνουν όλους τους τομείς της σύγχρονης ζωής όπως Πολιτική, οικονομία, επιστήμη, κοινωνία, περιβάλλον.
Στην προσπάθεια αυτή η "ομάδα Έψιλον" έχει απλωθεί σήμερα σε ολόκληρο τον κόσμο με πολυάριθμα "μυημένα μέλη" και ένα ευρύτατο δίκτυο ροής πληροφοριών, ενώ χρησιμοποιεί κάθε υπερσύγχρονο μέσο ή άγνωστες πήγες ενέργειας καθώς και ασύλληπτες επιστημονικές μεθόδους, γνωστές από τα αρχαία ελληνικά μυστήρια που για τον μέσο άνθρωπο και τα σημερινά δεδομένα αγγίζουν τα όρια μεταφυσικής ή τον χώρο επιστημονικής φαντασίας…

Η τήρηση πλήρους μυστικότητας ήταν τουλάχιστον μέχρι τα τέλη της περασμένης 10ετιας νόμος απαράβατος.
Για λόγους στρατηγικής τα τελευταία 10 χρόνια κρίθηκε αναγκαίο να υπάρξει μια πλήρως ελεγχόμενη ροή πληροφοριών προς το ευρύ κοινό γύρο από την ύπαρξη και της δραστηριότητες της "ομάδος Έψιλον", ιδίως μέσω συγγραφέων , (Φουράκης - Κεραμιδάς κ.α) ώστε κατά αυτόν τον τρόπο να γίνουν ευρύτερα γνωστά τα ιδεολογικό περιεχόμενο και δράση της οργανώσεως, γεγονός που θα είχε σαν αποτέλεσμα αφ' ενός την προσέλκυση νέων μελών και αφετέρου την Εθνική αφύπνιση στα απλά στρώματα του λαού.
Στην πρώτη φάση ροής πληροφοριών, ορισμένες ξένες μυστικές υπηρεσίες ανησύχησαν από το γεγονός ότι γρήγορα η ομάδα Ε απέκτησε ερείσματα στον απλό λαό και για αντιπερισπασμό άρχισαν να διαδίδουν μέσο εντολοδόχων πρακτόρων ή αφελών δημοσιογράφων ότι η ύπαρξη της "ομάδος Έψιλον" είναι ένα προϊόν φαντασίας που κατασκευάσθηκε απλός για να καλύψει τους ευσεβείς πόθους κάποιων υπεραισιοδοξιών εθνικοφρόνων.

Άλλοι πράκτορες η ακόμα παραπλανημένοι αρθρογράφοι υποδυόμενοι τον ρόλο του υπερπατριώτη προσπάθησαν να προκαλέσουν αποστροφή της κοινής γνώμης προς την οργάνωση και συγχρόνως σύγχυση γύρο από το θέμα, υποστηρίζοντας δολίως ότι οι πληροφορίες για την ύπαρξη της διαχέονται έντεχνα από ανθελληνικούς κύκλους που θέλουν να δημιουργήσουν ένα κλίμα εφησυχασμού στην χώρα μας, ώστε μοιραία ο Ελληνικός λαός ξεχνώντας το "Συν Αθηνά και Χείρα κίνει" να καταστεί αδρανής και να οδηγηθεί σε πλήρη πνευματική καταστολή και παθητικότητα μπροστά σε οποιεσδήποτε σχεδιαζόμενες για την περιοχή εξελίξεις, επαναπαυμένος στις πατριωτικές παρεμβάσεις μιας φανταστικής, κατά τους ισχυρισμούς της οργάνωσης, που ως από μηχανής Θεός ανελάμβανε να τον προστατεύσει από οποιονδήποτε επερχόμενο κίνδυνο….

Οι ίδιοι κύκλοι άρχισαν να υποστηρίζουν ανυπόστατες θεωρίες εξ ονόματος της με σκοπό να φέρουν σε αντίθεση τον ελληνισμό και την Ορθοδοξία διασπείροντας διχόνοια διαμορφώνοντας 2 αντιμαχόμενα στρατόπεδα (Ελληνιστές - Ορθόδοξοι) ώστε στο μέλλον να αποτελούν εύκολη λεία στα χέρια των εξουσιαστών…

"Μέλη" της υποστηρίζουν πως η ίδρυσε το 1970 δυο τοπικές "θυγατρικές ομάδες", Στην Ρωσία την "ομάδα 68" ή "ΜΗΔΕΙΑ" και στην Γιουγκοσλαβία την "ομάδα 69" ή "ΑΘΗΝΑ".

Οι αριθμοί 68 και 69 προέρχονται από το άθροισμα των γραμμάτων σύμφωνα με την συνήθεια των Ελλήνων να μετατρέπουν τα γράμματα σε αριθμούς (λεξαριθμικό άθροισμα).

Το όνομα της "ομάδος Έψιλον" προέρχεται από το σύμβολο "Ε" που υπήρχε στο Ναό του Απόλλωνα στους Δελφούς και σύμφωνα με το λεξαριθμικό άθροισμα σημαίνει "ΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΑ". ΔΙΑΜΑΧΗ " ΕΛΛΗΝΙΣΤΩΝ - ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ". Ακόμη "μέλη της ομάδας" παίρνουν θέση στην διαμάχη Ελληνιστών - Εκκλησίας σχετικά με το παρελθόν των Ελλήνων.

Οι Εκκλησιαστικοί κύκλοι υποστηρίζουν πως οι αρχαίοι Έλληνες ήταν ειδωλολάτρες πράγμα που σύμφωνα με την "ομάδος Έψιλον", με συγγραφείς και σοφούς Έλληνες ακόμα και με Αποστόλους δεν ισχύει … Τώρα ποιος έχει δίκιο είναι άγνωστο.
Η "Διαμάχη" αυτή κρατάει αιώνες και πολλές φορές στο παρελθόν έχουν γίνει συγκρούσεις και φυσικά ορισμένοι επωφελούνται από αυτήν την "εσωτερική αντιπαράθεση".

Μεταξύ άλλων έχουν κατά καιρούς ειπωθεί τα αληθή ή αναληθή στοιχεία πως οι Έλληνες ανέμεναν τον ερχομό του Ιησού όχι μόνο επειδή είχαν αφιερώσει ναούς στον "άγνωστο Θεό" αλλά γιατί υπήρχαν συγκεκριμένες προφητείες των προγονών τους, που ανέφεραν το γεγονός της έλευσης του.

Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν αφιερώσει ναούς στον "άγνωστο Θεό" όπως αναφέρει ο Παυσανίας.
Λέγεται πως η εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων στην Ν. Σμύρνη είναι κτισμένη (1870) πάνω από ένα αρχαίο κτίσμα το οποίο σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αποτελούσε τμήμα βωμού προς τον άγνωστο Θεό.

Στην αρχαιότητα από εκείνη την περιοχή περνούσε δρόμος που ένωνε το Φάληρο με την Αθήνα. Από εκεί πέρασε ο Απόστολος Παύλος κατά την επιστροφή του από την Μακεδονία ( 1 αιώνα μ.χ ) και από την ύπαρξη του Ναού εμπνεύστηκε την ομιλία του προς τους Αθηναίους στον Άρειο Πάγο.

Ο Σόλων γράφει για κάποιον Θεό που θα προέλθει από θνητή γυναίκα θα υβρισθεί και θα σταυρωθεί.Η Σίβυλλα η Κυμαία προφήτευσε τον 3ο πχ αιώνα πως ο Υιός του Θεού θα έρθει στην γη με ανθρώπινη σάρκα, το όνομά του θα έχει 4 φωνήεντα και 2 σύμφωνα και το άθροισμα του ονόματός του σύμφωνα με το λεξαριθμικό άθροισμα θα είναι 888.
Πράγματι το όνομα ΙΗΣΟΥΣ δίνει άθροισμα 888. Έτσι σε πολλά κτίσματα (μεταξύ αυτών και σε βυζαντινά όπως της Αγ. Σοφίας) υπάρχει το "οκτάκτινο αστέρι" που συμβολίζει τις εκατοντάδες , τις δεκάδες , και τις μονάδες του αριθμού 888. (…)
Οι ιερείς του ΔΙΑ φορούσαν σταυρούς και έτσι λέγεται πως ο σταυρός είναι ελληνικό σύμβολο.
Ο Σωκράτης σε συζήτηση του με τον μαθητή του Αλκιβιάδη αναφέρει πως περιμένει κάποιον απεσταλμένο από τον ουρανό που θα διδάξει τον τρόπο συμπεριφοράς απέναντι σε ανθρώπους και Θεούς. Με αυτή τη θεωρία καταδικάστηκε και ήπιε το κώνειο.
Όταν ο Ιησούς είδε τους Αχαιούς Κρήτες είπε "Ελήλυθεν η ώρα να δοξασθή ο Υϊος του ανθρώπου" (Ιωαννης ΙΒ, 20-23 Παλαια Διαθηκη).
Πράγματι οι Κρήτες Αχαιοί είχαν μεταναστεύσει στην Παλεστίνη το 1500 πχ. Η Παλαιστίνη όπως αναφέρει ο Έλληνας εκεί πρέσβης Γ. Τσομπαρτζής το 1905, πήρε το όνομα της από τον Ηρόδοτο.

Το Νότιο τμήμα της ονομαζόταν "νεγέβ των Χερεθί" δηλαδή "νοτος των Κρητών". Πόσο αληθεύουν όλα αυτά όμως ;
Γεγονός είναι πάντως πως οι Έλληνες δέχθηκαν εύκολα τις διδασκαλίες του Ιησού που προσομοίαζαν με το θρησκευτικό - ιδεολογικό τους υπόβαθρο. Κλείνοντας:

** ΑΝ υπάρχει η "ομάδος Έψιλον" αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι ο Ελληνισμός θα πρέπει να επαναπαυτεί και να εναποθέσει την τύχη του στις ενέργειες αυτής. Ουδέποτε επήλθε λύση στα εθνικά ζητήματα μέσο κάποιων οργανώσεων (περίπτωση ΚΥΠΡΟΥ , καταστροφή ΣΜΥΡΝΗΣ κ.α).

Ο ελληνισμός πρέπει να είναι προσεκτικός και να μην επιτρέψει σε καμία περίπτωση η τυχόν ύπαρξη της "ομάδος Έψιλον" να αποτελέσει όπλο στα χέρια ανθελλήνων και μέσο εφησυχασμού του Ελληνικού έθνους.
** ΑΝ ΔΕΝ υπάρχει η ομάδα Ε αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι πρέπει να επικρατήσει ηττοπάθεια και να κυριαρχήσει το πνεύμα της υποταγής.
Ο Ελληνισμός ανέκαθεν διέθετε πρότυπα ηρωισμού και πατριωτικής αυτοθυσίας όπως μας έχει διδάξει η ιστορία.

-- Είτε υπάρχει ή όχι η ομάδα Ε, το ζήτημα εντοπίζεται στην δική μας δράση, και στον προσωπικό αγώνα του καθενός μας.
-- Είτε υπάρχει ή όχι η ομάδα Ε το ζήτημα είναι τι κάνουμε εμείς προς ανατροπή της υφισταμένης παρακμιακης καταστάσεως.
-- Είτε υπάρχει ή όχι η ομάδα Ε, ας μην αναμένουμε ούτε από αυτή ούτε από κανένα άλλο την "εξ ουρανού σωτηρία μας", εάν εμείς οι ίδιοι δεν έχουμε την βούληση και την δύναμη να αγωνισθούμε για την Εθνική μας κυριαρχία και Αξιοπρέπεια…
-- Αφελείς όσοι πιστεύουν πως η ομάδα Ε κατέχει το "υπερόπλο" που "θα προστατεύσει την Ελλάδα την ύστατη στιγμή…."
-- Μέλη της Ομάδος Ε είναι ο καθένας μας ξεχωριστά, δηλαδή οποίος αγωνίζεται έστω και από μέσα του για την διάσωση του Ελληνισμού ανεξάρτητου πολιτικής ή θρησκευτικής πεποιθήσεως…


Δυστυχώς η ΘΡΥΛΙΚΗ βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας κάηκε. Μέσα εκεί υπήρχαν έγγραφες αποδείξεις για την δημιουργικότητα και την σημαντικότητα της Ελληνικής αξίας … Υπάρχουν όμως στοιχεία στις αποθήκες του Βατικανού όπου δυστυχώς ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η είσοδος στους πάντες με σκοπό την απόκρυψη της αλήθειας.
Σύντομα όμως θα αποκαλυφθεί λένε ορισμένοι (... ) η αλήθεια η οποία θα αναβλύσει από τις προσπάθειες όλων μας… "Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον"


Πηγή
http://strange-files.blogspot.com/2011/06/blog-post_12.html
Διαβάστε περισσότερα...

ΥΓΕΙΑ: ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ

Η υγεία στο βωμό του κέρδους

Τίμημα της καπιταλιστικής ανάπτυξης η διάδοση επικίνδυνων για ζώα και ανθρώπους παθογόνων μικροοργανισμών, ανθεκτικών στα περισσότερα αντιβιοτικά

Εδώ και 50 χρόνια οι μικροβιολόγοι προειδοποιούν ότι η χρήση αντιβιοτικών για την πάχυνση ζώων είναι πολύ επικίνδυνη επιλογή. Η πρακτική αυτή απειλεί την ανθρώπινη υγεία, μετατρέποντας τις φάρμες σε χώρους αναπαραγωγής όλο και πιο ανθεκτικών στα αντιβιοτικά στελεχών των παθογόνων μικροοργανισμών.

Σε πολλές χώρες τα αντιβιοτικά χρησιμοποιούνται είτε σε κανονικές (θεραπευτικές) δόσεις για την ίαση άρρωστων ζώων, είτε σε χαμηλές δόσεις για την πάχυνση των κρεατοπαραγωγών ζώων και την αποφυγή των ασθενειών τους. Αν και γενικά είναι παράνομη η πώληση γάλακτος από γαλακτοφόρα ζώα που έχουν πάρει αντιβιοτικά, παρά τους ελέγχους κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι περιστασιακά δεν καταλήγει και γάλα με χαμηλές δόσεις αντιβιοτικών στο ποτήρι παιδιών και ενηλίκων.

Ακόμη και η θεραπευτική χρήση των αντιβιοτικών στη ζωοπαραγωγή μπορεί να οδηγήσει ακούσια στη διάδοση ανθεκτικών βακτηρίων. Ομως η σταθερή χρήση χαμηλών δόσεων για πάχυνση είναι συνταγή για την καταστροφή. Τα αντιβιοτικά είναι αρκετά για να σκοτώσουν μερικά, αλλά όχι όλα τα βακτήρια. Τα μικρόβια που επιζούν είναι συνήθως εκείνα που συμβαίνει να έχουν γενετικές μεταλλάξεις που τους παρέχουν αντοχή στα χρησιμοποιούμενα αντιβιοτικά. Αυτά τα μικρόβια βρίσκουν ακόμα πιο ανοιχτό το έδαφος για να αναπαραχθούν και να ανταλλάξουν γονίδια με άλλα μικρόβια που επίσης παρουσιάζουν ανθεκτικότητα. Επειδή τα βακτήρια βρίσκονται πρακτικά παντού, τα ανθεκτικά στελέχη που αναπτύσσονται στα ζώα τελικά βρίσκουν το δρόμο τους ως τον άνθρωπο (π.χ. χρήση κοπριάς σε βιολογικές καλλιέργειες...). Δε θα μπορούσε να σχεδιαστεί καλύτερο σύστημα για την εγγυημένη διάδοση της αντίστασης στα αντιβιοτικά.

Τα στοιχεία από πολλές μελέτες που έγιναν στη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η χορήγηση χαμηλών δόσεων αντιβιοτικών σε ζώα, οδηγεί στην αύξηση του αριθμού των ανθεκτικών μικροβίων, τόσο στα ζώα, όσο και στον άνθρωπο. Ο Τζ. Σάρφστιν, υποδιευθυντής στη Διεύθυνση Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ, δήλωσε πέρσι στο αμερικανικό κογκρέσο ότι πολλά από τα ανθεκτικά στα αντιβιοτικά βακτήρια που συναντώνται στους ανθρώπους, συναντώνται και στα ζώα.

Δοκιμές εγκατάλειψης της χρήσης αντιβιοτικών σε ζώα τα τελευταία χρόνια δείχνουν ότι με κατάλληλη τροποποίηση των μεθόδων που χρησιμοποιούνται στην κτηνοτροφία, το επίπεδο παραγωγής δε μεταβάλλεται. Ετσι κι αλλιώς το ζήτημα δεν πρέπει να είναι πώς θα μεγαλώσει η παραγωγή κρέατος (άρα και το κέρδος των μεγάλων αγροτοκτηνοτροφικών μονάδων), αλλά πώς θα εξυπηρετήσει και αυτή η παραγωγή τις ανθρώπινες ανάγκες, μεταξύ των οποίων πρωτεύει η υγεία.


Επιμέλεια:
Σταύρος ΞΕΝΙΚΟΥΔΑΚΗΣ
Πηγές: «Scientific American», «Discover»


Πηγή
http://www2.rizospastis.gr/story.do?id=6302148&publDate=19/6/2011
Διαβάστε περισσότερα...

Οι ενεργειακοί τόποι της Ελλάδας.Από την αρχαιότητα ο άνθρωπος επέλεγε να χτίσει τα ιερά των θεών που λάτρευε σε ιδιαίτερους τόπους που..


εξέπεμπαν μεγάλες ποσότητες διακριτής ενέργειας. Αυτή η ενέργεια που ερχόταν από τα έγκατα της γης, και έχει άμεση σχέση με τις γραμμές Λέυ, γινόταν ( και γίνεται) αισθητή από τον εσωτερικό κόσμο του ανθρώπου, προσφέροντας κατά περίπτωση αισθήματα χαράς, λύπης, διαλογισμού, περισυλλογής, επαφής με το θείο και εν τέλει ψυχική ή σωματική ίαση. Γι αυτό το λόγο αυτοί οι τόποι δύναμης είναι διάσπαρτοι σε όλη την γη.


Οι γραμμές Λέυ ήταν γνωστές από την αρχαιότητα με πολλά ονόματα όπως, πράνα, τελλουρικά ρεύματα, μονοπάτια του δράκου, ρεύματα του ερπετού και άλλα. Στην ουσία πρόκειται για ενεργειακούς ποταμούς που ρέουν σε όλη την επιφάνεια της γης, σχηματίζοντας ένα πολύπλοκο πλέγμα που στα κομβικά σημεία ένωσης τους παρατηρείτε αυξημένη αυτή η ενέργεια. Αυτά τα κομβικά σημεία επέλεγαν οι αρχαίοι για να χτίσουν τους ναούς των θεών τους. Δεδομένου όμως του γεγονότος ότι δεν έχουν όλα τα κομβικά σημεία σημεία τις ίδιες ιδιότητες, και σε κάποια παρατηρούμε την ύπαρξη έντονης αρνητικής ενέργειας, τα ιερά διαχωρίζονταν της λατρείας των θεών ανάλογα με το είδος αυτής ακριβώς της ενέργειας. Για παράδειγμα τα ιερά των χθόνιων θεών ή τα νεκρομαντεία, εγκλείουν πάντα μεγάλη αρνητική ενέργεια, ενώ τα ιερά που έχουν σχέση με ηλιακούς ή ανθρωποσωτήριους θεούς διαχέονται από μεγάλες ποσότητες θετικής ενέργειας. Επίσης ιερά που σχετίζονται με ιαματικούς θεράποντες θεούς, παρουσιάζουν και αυτά τεράστιες ποσότητες θετικής ενέργειας, μέσω της οποίας γινόταν και η ίαση των ασθενών. Αυτό το φαινόμενο δεν έχει εκλείψει στην εποχή μας και υπάρχουν πολλές αναφορές που άτομα βρήκαν ίαση από σοβαρές ασθένειες επισκεπτόμενα τέτοιους τόπους δύναμης.

Το πως οι αρχαίοι γνώριζαν τις ιδιότητες αυτών των τόπων δύναμης και πως μπορούσαν να τους διακρίνουν, είναι άγνωστο. Ξέρουμε ότι τα εκάστοτε ιερατεία επέλεγαν τον τόπο οικοδόμησης των ιερών αλλά τίποτα παραπάνω. Είναι άραγε οι γνώσεις, που πολλές φορές έχω αναφερθεί σε αυτές, των ιερατείων που κρατήθηκαν μυστικές για πάντα; Είναι η χρήση κάποιας τεχνολογίας που εμείς μόλις τον 20ο αιώνα ανακαλύψαμε ή μήπως οι άνθρωποι τότε ήταν περισσότερο αισθαντικοί από εμάς και μπορούσαν να αντιληφθούν αυτά που εμείς με δυσκολία εντοπίζουμε; Όπως και να έχει η επιστήμη και η αρχαιολογία επιβεβαιώνουν πως πράγματι οι τόποι αυτοί χρησιμοποιούνταν από την αρχαιότητα για την λατρεία των θεών.

Παρακάτω παραθέτω τους τόπους δύναμης της Ελλάδας και τις ιδιότητες που έχουν παρατηρηθεί σε κάθε έναν από αυτούς. Αποτελούν αναδημοσίευση από το esoterica.gr και όχι προσωπική έρευνα. Για το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ είναι για το ιερό των μεγάλων θεών της Σαμοθράκης, αλλά πιστεύω ότι και οι υπόλοιποι είναι ισχυροί τόποι δύναμης (ισχυρότερος όλων το ιερό των Δελφών) αφού είναι γνωστοί από της αρχαιότητα για τις ιδιότητες τους. Πιστεύω ότι αποτελούν καλό οδηγό για αυτόν που θέλει να νοιώσει και να αισθανθεί αυτή την δύναμη της γης. Δεν έχετε λοιπόν να επισκεφθείτε έναν χώρο από αυτούς και να αφεθείτε στα συναισθήματα που θα σας χαρίσει.

Ιωάννης Καρυοφυλάκης

ΚΡΗΤΗ:

1.- Τόπος: Κνωσσός (36 Β2)
Που είναι: Αρχαιολογικός χώρος Ανάκτορο.
Ιδιότητες: Ηρεμία, χαλάρωση, αισιοδοξία Ενέργεια :πολύ θετική

2.- Τόπος : Φαιστός(35 Γ3)
Που είναι : Αρχαιολογικός χώρος
Ιδιότητες : μυστηριακός τόπος. Ενέργεια : ΄Εντονα αρνητική

3.- Τόπος : Γόρτυς (36 Γ1)
Που είναι: Αρχαιολογικός χώρος και ευρύτερα
Ιδιότητες
: Μυστήριο και τάσεις φυγής. Ενέργεια : Αρνητική

4.- Τόπος : Φραγκοκάστελλο (34 Δ2)
Που είναι: Μεσαιωνικό κάστρο
Ιδιότητες : πρόκληση χρονικού κενού, έλλειψη χρονικής αίσθησης
Ενέργεια: Θετική

5.- Τόπος : Μάλεμε (33 Β3)
Που είναι: ευρύτερη περιοχή και πολεμικό νεκροταφείο
Ιδιότητες: εύκολος διαλογισμός, περισυλλογή, ενεργητικότητα
Ενέργεια: Θετική μεγάλη και συνεχής.

6.- Τόπος : Σαμαριά (34 Γ1,Δ1)
Που είναι: φαράγγι της Σαμαριάς
Ιδιότητες:Νεραϊδότοπος, τάσεις φυγής, θεραπεία άγχους, άβολο περιβάλλον την νύκτα.
Ενέργεια: Θετική την ημέρα , αρνητική την νύκτα.

7.- Τόπος: Σαμαριά-Ομαλός (34 Γ1)
Που είναι: Σαμαριά-ομαλός-φαράγγι Αγ. ΄Αννας
Ιδιότητες: Νεραϊδότοπος, χρονικό κενό , τάσεις φυγής.Ενέργεια: Θετική

8.- Τόπος: Οροπέδιο Ομαλού (33-Γ3)
Που είναι: Σπηλιά Τζανή
Ιδιότητες: Υπόγειο δίκτυο στοών, στοιχεία κοίλης γής. Ενέργεια: Αρνητική

9.- Τόπος: Λευκά όρη (34-Δ2)
Που είναι: ανώπολη Σφακίων, οροπέδιο Αράδαινας.
Ιδιότητες; στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν διάσπαρτοι παράξενοι κρύσταλλοι.
Ενέργεια: Αρνητική

10.-Τόπος:Γαύδος (33-Δ1)
Που είναι Νησίδα Γαύδος , ευρύτερη περιοχή
Ιδιότητες: Ισχυρή ηλεκτρομαγνητική πύλη. Ενέργεια: Θετική

11.- Τόπος: Ιδαίον άντρο (35-Β3)
Που είναι : εσωτερικό του σπηλαίου
Ιδιότητες: χρονικό κενό , προσμονή αγνώστου. Ενέργεια Θετική και αρνητική

12.- Νήσος Κρήτη (36-Δ3)
Που είναι : Τσούτσουρος , ευρύτερη περιοχή
Ιδιότητες: σύμπλεγμα σπηλαίων, παράξενη ατμόσφαιρα, χρονικό κενό την νύκτα.
Ενέργεια: Αρνητική

13.- Χερσόνησος Χανίων (34-Α2)
Που είναι: σπήλαιο Γκουβερνέτο, καταβάσιο
Ιδιότητες :υπόγειο δίκτυο στοών, βαριά ατμόσφαιρα, έντονη ησυχία.
Ενέργεια: Αρνητική

14.- Ορος Δίκτη (37-Γ1)
Που είναι: Δικταίο άντρο
Ιδιότητες χρονικό κενό, έντονος διαλογισμός γαλήνη. Ενέργεια: Θετική

15.- Αγιος Νικόλαος (37-Β2)
Που είναι: ναός στο λιμάνι Αγ. Νικολάου
Ιδιότητες : είσοδος καταβάσιου Ενέργεια Θετική

16.- Λασίθι (37-Β3)
Που είναι : χερσόνησος, Σπιναλόπγγας
Ιδιότητες: βαριά ατμόσφαιρα, δυσκολία προσαρμογής, χρονικό κενό
Ενέργεια: Αρνητική

17.- Πεδιάδα Ηρακλείου
Που είναι: Γούρνες
Ιδιότητες: Ισχυρή γεωμαγνητική ακτινοβολία, ηλεκτρομαγνητικά φαινόμενα.
Ενέργεια Θετική και αρνητική

ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΗΣΙΑ

18.- Τόπος : Νήσος Σαμοθράκη (6-Δ3)
Που είναι: Παλαιόπολη, Ιερό Μεγάλων Θεών, ανάκτορα.
Ιδιότητες: ανάλογες της Δήλου και των Δελφών, μυητική ατμόσφαιρα.
Ενέργεια Θετική και συνεχής

19.- Τόπος νήσος Σαμοθράκη (6-Δ3)
Που είναι: ευρύτερη περιοχή σε ακατοίκητα μέρη
Ιδιότητες: dolmens, σημεία γεωβελονισμού, τόποι δύναμις και διαλογισμού
Ενέργεια Θετική

20.- Τόπος: νήσος Σαμοθράκη (6-Δ3)
Που είναι : ΄Ορος Φεγγάρι, πλαγιές και κορυφή του όρους, καταβάσιο
Ιδιότητες: δίκτυο σπηλαίων και στοών, νεραϊδότοπος, χρονικό κενό, τόπος συνάθροισης νεοπαγανιστών, menhirs, dolmens.
Ενέργεια: Θετική

21.- Νήσος Λέσβος
Που είναι: Πέτρα, εκκλησάκι Παναγίας της πέτρας
Ιδιότητες: στο κέντρο της εκκλησίας τρύπα-καταβάσιο. Από το εσωτερικό βγαίνει φως και ακούγονται ψαλμωδίες. Ενέργεια: Θετική

22.- Τόπος: νήσος Θάσος (4-Δ2,Δ3)
Που είναι: Ευρύτερη περιοχή
Ιδιότητες: Διάσπαρτα ιερά του Πάνα, νεραϊδότοποι, εύκολος διαλογισμός
Ενέργεια Θετική

ΚΥΚΛΑΔΕΣ

23.- Τόπος: νήσος Σαντορίνη (30-Γ1,Γ2,Δ1.Δ2)
Που είναι : ναός καρνείου Απόλλωνος
Ιδιότητες:Βαθιά ατμόσφαιρα, εύκολος διαλογισμός , ανασφάλεια
Ενέργεια: Αρνητική

24.- Τόπος: νήσος Σαντορίνη (30-Γ1,Γ2,Δ1,Δ2)
Που είναι: ναός Πυθείου Απόλλωνος
Ιδιότητες:Βαθιά ατμόσφαιρα εύκολος διαλογισμός , ανασφάλεια
Ενέργεια: Αρνητική

25.- Τόπος: νήσος Νάξος (30-Α1,2)
Που είναι : νησίδα παλάτια, Ναός Απόλλωνος
Ιδιότητες: περίεργες καιρικές αλλαγές, ανησυχία, προσμονή αγνώστου
Ενέργεια: Θετική

26.- Τόπος: νήσος Νάξος (30-Α1,2)
Που είναι: Πύργος χειμάρου
Ιδιότητες: Υπόγιοι θόρυβοι, κρύα ατμόσφαιρα Ενέργεια : Αρνητική

27.- Τόπος: νήσος Πάρος (30-Α1)
Που είναι: Μνημέρια (Ν.Α)
Ιδιότητες:Φώτα , φωνές, μυστηριακοί ήχοι, τραγούδια άγνωστης προέλευσης.
Ενέργεια: Αρνητική

28.- Τόπος: νήσος Πάρος (30-Α1)
Που είναι: Ναός εκατονταπυλιανής, καταβάσιο
Ιδιότητες: μυστήριο , προσμονή αγνώστου. Θεραπευτικές ιδιότητες: Αισιοδοξία, καλή ψυχολογική κατάσταση. Ενέργεια Θετική

29.- Τόπος: νήσος Δήλος (24-Δ2)
Που είναι: τάφοι υπερβορείων ιερειών του Απόλλωνα, ευρύτερη περιοχή
Ιδιότητες: Χρονικό κενό, φωνές θόρυβοι, ομιλίες απότομες ριπές ανέμου φαινόμενα τηλεκίνησης, τόπος ιερής γεωμετρίας. Ενέργεια: Θετική & αρνητική, τόπος δύναμις

30.- Τόπος: νήσος Τήνος (24-Γ1)
Που είναι : ναός ευαγγελιστρίας
Ιδιότητες: αίσθηση αιώρησης. Θεραπευτικές ιδιότητες: άνοιγμα ενεργειακών κέντρων αισιοδοξία, καλή ψυχολογική κατάσταση. Ενέργεια: πολύ Θετική

31.- Τόπος νήσος Τήνος (24-Γ1,Γ2)
Που είναι :Καλαθάς
Ιδιότητες: φυσικά dolmens . Ενέργεια: απροσδιόριστη υποκειμενική

32.- Τόπος: νήσος Κέα (23-Γ1)
Που είναι: χώρα Κέας, ενετικό τοίχος δίπλα στην εκκλησία του σταυρού.
Ιδότητες:ηλεκτρομαγνητικό φαινόμενο. Ενέργει: Αρνητική

33.- Τόπος: νήσος Κέα (23Γ1)
Που είναι: ευρύτερη περιοχή, κυρίως απομονωμένα μέρη.
Ιδιότητες : νεραϊδότοποι. Ενέργεια Θετική

34.- Τόπος: νήσος Κέρος (25-Δ1)
Που είναι: ευρύτερη περιοχή ακατοίκητη
Ιδιότητες : έντονα καιρικά φαινόμενα, χρονικό κενό. Ενέργεια: Θετική

35.- Τόπος :νήσος Σύρος (23-Δ3)
Που είναι:Χάλαρα κοντά στην πηγή Σύριγγα
Ιδιότητες:Δίκτυο λοξεμένων πετρωμάτων, στρέβλωση χρόνου, νεραϊδότοπος,γραμμές ley(αρχή:Δήλι-εκκλησία Αναστάσεως, τέλος εκκλησία Αγ. Στεφάνου κοντά στο Γαλησσό). Ενέργεια: ισχυρά Θετική , τόπος δύναμις

36,- Τόπος : νήσος Σύρος (23-Δ3)
Που είναι: Νεραϊδοσπηλιά , περιοχή Αδιατά-βουνό Γερούσι.
Ιδιότητες: Νεραϊδότοπος,, άλλες διαστάσεις, δίκτυο στοών
Ενέργεια : Θετική

37.- Τόπος : νήσος Σάμος (26- Α1,Α2)
Που είναι: περιοχή Ηραίου ,κολώνες καταβάσιο
Ιδιότητες:έντονη μελαγχολία, βαριά ατμόσφαιρα. Ενέργεια: Αρνητική

38.- Τόπος: νήσος Σάμος (26-Α1,Α2)
Που είναι: ευρύτερη περιοχή, απομονωμένοι τόποι .
Ιδιότητες: νεραϊδότοποι. Ενέργεια Θετική

ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

39.- Τόπος: νήσος Ρόδος (32-Β3)
Που είναι: Πύργος των ιπποτών , παλάτι Μεγ .Μάγιστρου, καταβάσιο
Ιδιότητες:υπόγειο σύστημα στοών, μυητικός και τελετουργικός τόπος
Ενέργεια: Αρνητική

40.- Τόπος νήσος Ρόδος (32-Γ2)
Που είναι: χωριό Μονόλιθος, Ναϊτικό κάστρο Μονολίθου
Ιδιότητες:χρονικό κενό, μυστηριακός τόπος, έντονος διαλογισμός ,τάσεις φυγής.
Ενέργεια: Θετική

41.- Τόπος: νήσος Ρόδος (32-Δ3)
Που είναι:χωριό Λίνδος, φρούρο Λίνδου, καταβάσιο
Ιδιότητες:σύστημα στοών, μυητικές ιδιότητες,βαριά ατμόσφαιρα
Ενέργεια Θετική

42.- Τόπος: νήσος Σύμη (32-Β2)
Που είναι: ακρογιαλιά Αλεξάνδρα
Ιδιότητες: Νεραϊδότοπος, άλλες διαστάσεις, γαλήνη , χαλάρωση .
Ενέργεια:Θετική

43.- Τόπος: νήσος Κώς (31-Α3)
Που είναι : Ασκληπιείο
Ιδιότητες: ιδιαίτερα θεραπευτικές, ισχυρή γαιωακτινοβολία.
Ενέργεια: έντονα Θετική

44.- Τόπος νήσος Πάτμος (26-Γ1)
Που είναι: σπήλαιο αποκάλυψης
Ιδιότητες: έντονος διαλογισμός, χρονικό κενό. Ενέργεια Θετική

45.- Τόπος: νήσος Αστυπάλαια (31-Α1)
Που είναι: περιοχή Λουκί.
Ιδιότητες : νεραϊδότοπος, άλλες διαστάσεις. Ενέργεια: Θετική

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

46.- Τόπος: Λακωνία (28-Δ1)
Που είναι: Ακρωτήριο Ταίναρο, καταβάσιο
Ιδιότητες: Ψυχοπομπείο, είσοδος στον ΄Αδη- η μεγαλύτερη στην Ελλάδα, εμφανής ψυχολογικής μετάλλαξης κατά την είσοδο.
Ενέργεια: ισχυρή Θετική και Αρνητική .

47.- Τόπος Λακωνία (27-Γ3)
Που είναι: σπήλαιο Διρού, μεγάλο δίκτυο στοών.
Ιδιότητες: Μυητικές, αρχικά δυσκολίες προσαρμογής. Ενέργεια: Αμφίπολη.

48.- Τόπος: Λακωνία (27-Α3)
Που είναι: Μυστράς, Μεσαιωνικό κάστρο.
Ιδιότητες: κέντρο χριστιανικής ιερής Γεωγραφίας, φαινόμενα τηλεκίνησης
Ενέργεια: Θετική

49.- Τόπος: Λακωνία(28-Δ1)
Που είναι: Βρυκολακονήσι, μικρό νησί στην περιοχή του Ταινάρου.
Ιδιότητες: εκτοπλάσματα, φαινόμενα τηλεκίνησης, δυσκολία προσαρμογής.
Ενέργεια: Αρνητική

50.- Τόπος: Λακωνία(28-Γ2)
Που είναι: Μονεμβασιά, μεσαιωνική πόλις, κάστρο Βοθηκών, κάστρο μεσσαίων.
Ιδιότητες: καταβάσιο, μεγάλο δίκτυο στοών, αίσθηση χαλάρωσης, αιώρησης.
Ενέργεια: Θετική

51.- Τόπος: Λακωνία (27-Α3,Α4)
Που είναι: όρος Ταϋγετος, ευρύτερη περιοχή.
Ιδιότητες: φαινόμενα τηλεκίνησης, φώτα άγνωστης προέλευσης, χρονικό κενό.
Ενέργεια : Αμφίπολη

52.- Τόπος: Λακωνία (28-Α1)
Που είναι: Βρέσθενα Σπάρτης
Ιδιότητες: Στο πεοσκυνητάρι της Παναγίας στα βράχια ακούγονται κρότοι και βγαίνουν φωτιές άγνωστης προέλευσης. Ενέργεια: Αρνητική

53.- Τόπος:Αχαϊα (20-Β3)
Που είναι: Μεγ. Σπήλαιο, καταβάσιο
Ιδιότητες: χρονικό κενό, βαριά ατμόσφαιρα. Ενέργεια: Αρνητική

54.- Τόπος: Κορινθία (21-Β1)
Που είναι: όρος Κυλλήνη περιοχή πηγών Στυγός.
Ιδιότητες:Νεραϊδότοπος, σπήλαια και καταβάσια. Θεραπευτικές ιδιότητες: Αισιοδοξία, χαλάρωση, διάυγεια πνεύματος. Ενέργεια: Θετική.

55.- Τόπος: Κορινθία ( 21- Β2)
Που είναι: Γεληνιάτικα, βουδιστικό κέντρο κάραμ μπέρτσεν-λίνκ.
Ιδιότητες:Βρίσκεται στο κέντρο ενεργειακού τριγώνου Δελφών-Ολυμπίας-Μηκυνών.
Ενέργεια: ισχυρά Θετική

56.- Τόπος: Μεσσηνία (27-Β1)
Που είναι: Ναυαρίνο Πύλου
Ιδιότητες: Υπόγειες στοές, και αψίδες, υποθαλάσσιο τηλεσκόπιο, τόπος δύναμις.
Ενέργεια: Θετική

57.- Τόπος: Μεσσηνία (27-Α1)
Που είναι: παλιό λουτρό , σπηλιά του Κουφιέρου
Ιδιότητες: στοιχεία κοίλης Γης, τραγούδια άγνωστης προέλευσης, άλλα πεδία.
Ενέργεια: Θετική

58.- Τόπος: Αρκαδία (20-Γ3)
Που είναι: Δημητσάνα, Νεραϊδοβούνι.
Ιδιότητες: γαλήνη ,άλλες διαστάσεις νεραϊδότοπος. Ενέργεια Θετική

59.- Τόπος: Αρκαδία (20-Δ3)
Που είναι: ναός Επικουρείου Απόλλωνα κοντά στην Ανδρίτσαινα.
Ιδιότητες; Μετατόπιση του ναού περί κατακόρυφο άξονα με κατεύθυνση πάντα τον Βορρά, ηλεκτρομαγνητικ΄ές διαταραχές, γαλήνη. Ενέργεια: Θετική.

60.- Τόπος : Αρκαδία (21-γ1)
Που είναι: κοντά στην αρχαία Μαντινεία, ναός Αγ. Φωτεινής.
Ιδιότητες: παράξενος ναός με στοιχεία αιγυπτιακά, αρχαιοελληνικά και βυζαντινά, γαλήνη, χρονικό κενό Ενέργεια: Θετική και αρνητική

ΑΤΤΙΚΗ

61.- Τόπος: Μαραθώνας (22-Α3)
Που είναι: Σπηλιά του Πανός
Ιδιότητες: Ταφικό σπήλαιο, μυστηριώδη φαινόμενα, δυσάρεστη ατμόσφαιρα.
Ενέργεια: Αρνητική

62.- Τόπος: Διόνυσος (22-Α3)
Που είναι: Οδός Διονύσου Ν. Μάκρης Ναός Διονύσου
Ιδιότητες:Γαλήνη, υπερβατικό περιβάλλον, εύκολος διαλογισμός.
Ενέργεια: Θετική

63.- Τόπος: Καισαριανή (22-Β2)
Που είναι: Μονή Καισαριανής, καταβάσιο
Ιδιότητες: γαλήνη , μυστήριο, ανεξήγητα φώτα και θόρυβοι , φαινόμενα τηλεκίνησης ιαματικά νερά. Ενέργεια: ισχυρά Θετική και συνεχής

64.- Τόπος: Ν. Μάκρη (22-Β3)
Που είναι: Αμερικάνικη στρατ. Βάση.
Ιδιότητες: ισχυρές ηλεκτρομαγνητικές διαταραχές. Είναι το ένα άκρο του ηλεκτρομαγνητικού αγωγού που έχει το άλλο του άκρο στο Lagley, Virginia, USA.
Ενέργεια: ισχυρά θετική και αρνητική

65.- Τόπος: Αθήνα (22-Β2)
Που είναι: βράχος της Πνύκας, Ακρόπολη
Ιδιότητες: Ισχυρό γεωμαγνητικό κέντρο, στην όρθια πέτρινη στήλη, βρίσκεται το ισχυρότερο πεδίο ενεργείας. Ενέργεια:ισχυρά θετική, αντίπολος του πέτρινου κύκλου με σύμβολα πάνω από το θέατρο της Ντόρας Στράτου στο ύψωμα απέναντι από την Πνύκα.

66.- Τόπος: Αθήνα (22-Β2)
Που είναι: ύψωμα απέναντι από την Πνύκα πάνω από το θέατρο της Ντόρας Στράτου.
Ιδιότητες:Στον πέτρινο κύκλο με ζωγραφισμένα σύμβολα, βρίσκετα ισχυρότατο ενεργειακό πεδίο. Ενέργεια ισχυρά Αρνητική αντίπολος του βράχου της Πνύκας.

67.- Τόπος: Αθήνα
Που είναι:Γερμανικό νεκροταφείο
Ιδιότητες: Γαλήνη, αίσθηση άλλης πραγματικότητας. Ενέργεια: Θετική

68.- Τόπος: Πεντέλη (22-Β3)
Που είναι: Σπηλιά Νταβέλη, καταβάσιο
Ιδιότητες: φώτα άγνωστης προέλευσης, χρονικό κενό,, ψυχολογικές διαταραχές, ηλεκτρομαγνητικά φαινόμενα, αντιβαρύτητα, ισχυρότατος δίαυλος ηλεκτ/κης ακτινοβολίας, εκτεταμένο δίκτυο στοών εως το ανάκτορο της Πικροδάφνης.. Ιαματικό νερό. Ενέργεια: ιδιαίτερα ισχυρή αμφίπολη.

69.- Τόπος: Πεντέλη (22-Α2)
Που είναι: παλιό ερειπωμένο κτίσμα απέναντι από την στροφή για Ν. Πεντέλη.
Ιδιότητες: Θόρυβοι, τραγούδια και ομιλίες άγνωστης προέλευσης.
Ενέργεια: Αρνητική

70.- Τόπος : Πάρνηθα (22-Α2)
Που είναι: σπηλιά Πανός, καταβάσιο
Ιδιότητες:γαλήνη, εςύκολος διαλογισμός, στρέβλωση χρόνου
Ενέργεια: μεγάλη Θετική

71.- Τόπος: Πάρνηθα (22-Α2)
Που είναι: Φρούριο Φυλής
Ιδιότητες: εύκολος διαλογισμός, καθαρή ατμόσφαιρα, άλος κόσμος .
Ενέργεια: Θετική

72.- Σούρμενα,
Που είναι: ναός Προφ. Ηλία όπισθεν ναού καταβάσιο, οδηγεί στον ναό του Απόλλωνα
Ιδιότητες: ανεξήγητη ομίχλη και φώτα, βαριά ατμόσφαιρα
Ενέργεια: έντονα αρνητική

73.- Τόπος: όρος Βρανά (22-Α3)
Που είναι: Αφορισμός δίπλα στον Μαραθώνα.
Ιδιότητες: ο ναός κλείνει το άνοιγμα φωτεινής στοάς, ίχνη μύρου στον πίσω τοίχο Υπόγειος ναός Δήμητρας χθονίας. Ενέργεια : αμφίπολη

74.- Τόπος:Αθήνα(22-Β2)
Που είναι: ΄Αλσος Λογγίνου, Παγκράτι κοντά στο α΄νεκροταφείο.
Ιδιότητες : βαρειά ατμόσφαιρα, έντονη ανησυχία, δυσκολία προσαρμογής, σχεδόν απροσπέλαστο τις νυκτερινές ώρες, χρονικό κενό. Ενέργεια; Αρνητική

75.- Τόπος: Αθήνα (22-Β2)
Που είναι: Νεκροταφείο Αρχαίας Αθήνας.
Ιδιότητες: τόπος δύναμης, εύκολος διαλογισμός, άλλες διαστάσεις το σούρουπο.
Ενέργεια: Θετική

76.- Τόπος: Αθήνα (22-Β2)
Που είναι: Βατραχονήσι , παλιό κολυμβητήριο, Ιλσσός.
Ιδιότητες:κάτω από το εκκλησάκι της Αγ. Φωτεινής υπάρχει Νεραϊδότοπος.
Ενέργεια: Θετική

77.- Τόπος: Αθήνα (22-Β2)
Που είναι: Ακαδημίας 58Α
Ιδιότητες: κτίριο με ισχυρή ενέργεια, μυητικό κέντρο, αρχικά χώρος μύησις Ναϊτών ιππποτών. Ενέργεια: Αρνητική.

78.- Τόπος: Αθήνα (22-Β2)
Που είναι: περιοχή Καρέα ναός Αγ. Γεωργίου
Ιδιότητες: τόπος εξορκισμών, αναφέρονται μετεωρισμοί, ανεξήγητες ριπές αέρα, προβλήματα ηλεκτροδότησης. Ενέργεια: Αρνητική

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

79.- Τόπος: Βοιωτία
Που είναι: αρχαία Υηττός, ναός ΄Ηρας , ναός Ηρακλέους.
Ιδιότητες υπόγεια λίμνη με ιδιότητες της μεγ. Πυραμίδας. Στην Ακρόπολη ναός χριστιανικός με αρχαίες επιγραφές. Ενέργεια: Θετική συνεχής

80.- Τόπος: Βοιωτία (15-Δ3)
Που είναι: Ορχομενός ναός Αγ. Σώστη στην πλατεία του χωριού
Ιδιότητες: εικόνα του αγίου που κατευθύνει σε καταβάσιο
Ενέργεια: μεγάλη Αρνητική.

81.- Τόπος: Βοιωτία (15-Δ3)
Που είναι: Λειβαδιά Τροφώνειο άντρο, καταβάσιο
Ιδιότητες:Μυητικό κέντρο, αλλαγή ψυχολογίας, άλλα πεδία
Ρνέργεια: Θετική

82.- Τόπος: Βοιωτία (15-Δ2)
Που είναι: Στείρο μονή Οσίου Λουκά.
Ιδιότητες: Τρία υπόγεια επίπεδα αρχαίων στοών, νεραϊδότοπος.
Ενέργεια : Θετική

83.- Τόπος Βοιωτία (15-Δ2)
Που είναι: Αγ. Μαρίνα, περιοχή Πανοπεύς ή αγ. Βλάσσιος.
Ιδιότητες: Θεάσεις ΑΤΙΑ, άσχημη ατμόσφαιρα στο σούρουπο .
Ενέργεια; Αρνητική

84.- Τόπος Βοιωτία(15-Γ3)
Που είναι: Μεγαπλάτανος Αταλάντης, λόφος Προφ. Ηλία.
Ιδιότητες: θεάσεις ΑΤΙΑ Ενέργεια: Αρνητική

85.- Τόπος: Φωκίδα (15-Δ2)
Που είναι:Αράχοβα , Κωρύκειο άντρο (σπήλαιο Πανός)
Ιδιότητες: Νεραϊδότοπος, σύστημα σπηλαίων, άγνωστης προέλευσης τραγούδια και ήχοι , μυητικός τόπος. Ενέργεια: ισχυρά Θετική

86.- Τόπος: Φθιώτιδα (15-Β2)
Που είναι: ΄Ορος Οίτη, πλησίον του χωριού Κομποτάδες, ναός ταξιαρχών.
Ιδιότητες Σύμπλεγμα σπηλαίων σαν της καππαδοκίας, βαρειά ατμόσφαιρα, περίεργες εικονογραφήσεις , περιβάλλον που αποτρέπει. Ενέργεια: Αρνητική

87.- Τόπος Φωκίδα (15-Δ1)
Που είναι: Δελφοί, αρχαιολογικός χώρος, κόγχη Κρατερού
Ιδιότητες:Η λαξεμένη κόγχη ισχυρό σημείο άλλης πραγματικότητας. Σημείο όπου συμβαίνουν συμβολικά όνειρα στον κοιμώμενο.
Ενέργεια: ισχυρά Θετικη

88.- Τόπος: Φθιώτιδα (15-Δ2)
Που είναι: Μονή Δαδίου
Ιδιότητες: άνοιγμα στον βράχο της μονής με ανεξήγητα φώτα.
Ενέργεια: Αρνητική

89.- Τόπος: Φθιώτιδα (15-Δ1)
Που είναι: Δελφοί, αρχαιολογικός χώρος, ονειρομαντείο, ευρύτερη περιοχή.
Ιδιότητες:ισχυρότατος τόπος δύναμης. Ενέργεια: ισχυρά Θετική

90.- Τόπος: Ευρυτανία (14-Β2)
Που είναι: Βράχα ιερά μονή
Ιδιότητες: Ο ναός χτισμένος πάνω από Αχερώνιο αρχαίο ναό. Σύμπλεγμα στοών.
Ενέργεια; Αρνητική

91.- Τόπος: Φθιώτιδα (15-Β1)
Που είναι: μονή Αντίνισας
Ιδιότητες Νανική δραστηριότητα, νεραϊδότοπος, αίσθηση γαλήνης.
Ενέργεια: Θετική

92.- Τόπος: Αταλάντη (15-Γ3)
Που είναι: Γουλέμι, θέση « Πυργάκια»
Ιδιότητες: Δαιδαλώδες δίκτυα στοών, τόπος δύναμις, εύκολος διαλογισμός.
Ενέργεια: Θετική

ΗΠΕΙΡΟΣ

93.- Τόπος: Ν. Πρεβέζης, Δ. Ηπειρος (13-Α1)
Που είναι: Νεκρομαντείο του Αχέροντα, καταβάσιο
Ιδιότητες: Ιερός χώρος προς άλλες διαστάσεις ηρεμία χαλάρωση. Κάτω από τον ναό του αγ. Ιωάννου του Προδρόμου υπάρχει λαβύρινθος με ιερά δωμάτια καθαρμού και προετοιμασίας (αρχαία κατάβαση στον ΄Αδη). Ενέργεια: ισχυρά Θετική και συνεχής

94,- Τόπος: ΄Ακτιο Πρέβεζας(13-Β2)
Που είναι : βάση του ΝΑΤΟ
Ιδιότητες: Ισχυρή γεωμαγνητική ακτινιβολία, ηλεκτρομαγνητικά φαινόμενα.
Ενέργεια: θετική και Αρνητική

95.- Τόπος: Ν. Ηπειρος (15-Α2)
Που είναι: Αχερουσία, Παραμυθιά, σπήλαιο των νυμφών του ΄Αδη.
Ιδιότητες: χρονικό κενό, νεραϊδότοπος, γαλήνη εύκολος διαλογισμός.
Ενεργεια: Θετική

96.- Τόπος Οροπέδιο Ιωαννίνων(8-Δ2)
Που είναι: μαντείο Δωδώνης, αρχαίο θέατρο
Ιδιότητες:Πομποδέκτης, ηλεκτρομαγνητικά φαινόμενα, χρονικό κενό.
Ενέργεια: Θετική και αρνητική

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

97.- Τόπος: Καρδίτσα (14-Α2)
Που είναι:Αγ. Ακάκιος (Γόλτσα)
Ιδιότητες:σπήλαιο με νανική δραστηριότητα, παράξενοι ήχοι, μαγνητικές διαταραχές.
Ενέργεια: Θετική

98.- Τόπος: Καρδίτσα (14-Α3)
Που είναι: Καλλιφώνι, ευρύτερη περιοχή
Ιδιότητες: ΄Εξω από το χωριό τόπος δύναμης, άλλες διαστάσεις , χαλάρωση
Ενέργεια: Θετική

99.- Τόπος: Μαγνησία(15-Β3)
Που είναι: Γλύφα, αρχαία άντρον και φανόα.
Ιδιότητες:Νανικό νεκροταφείο, νεραϊδότοπος. Ενέργεια: Θετική

100.- Τόπος Πήλιο (15-Α3)
Που είναι: χωριό Δράκεια, Χειρώνιο άντρο.
Ιδιότητες: χρονικό κενό, πέρασμα σε άλλα πεδία,γαλήνη. Ενέργεια Θετική

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

101.- Τόπος: Κοπανός Νάουσας (2-Δ1)
Που είναι: Αρχαίο θέατρο
Ιδιότητες: Μυστηριακές τελετουργικές, κέντρο παγανιστικών τελετών.
Ενέργεια: Θετική

102.- Τόπος : Πιερία (10-Β1)
Που είναι: Αρχαίο Δίον
Ιδιότητες: φωτεινές σφαίρες, αίσθηση ώθησης προς τα επάνω.
Ενέργεια : Θετική

103.- Τόπος: Πιερία(10-Β2)
Που είναι: Κάστρο Πλαταμώνα
Ιδιότητες: έντονα παραψυχικά φαινόμενα κατά την δύση του Ηλίου, δυσκολία προσαρμογής, τάσεις φυγής. Ενέργεια: Αρνητική.

103α- Τόπος Πιερία(Xc-108)
Που είναι: Τοποθεσία Πριόνια (υπάρχουν δύο ξύλινα γεφυράκια στο πρώτο επί και στο δεύτερο στην λιμνούλα.
Ιδιότητες φωτεινές σφαίρες, αίσθηση παρουσιών, Ενέργεια Θετική

104.- Τόπος: Κιλκίς (2-Γ3)
Που είναι:Γυναικόκαστρο (παλαιό & νέο)
Ιδιότητες: καταβάσιο στο κάστρο, σύστημα στοών-δωματίων, σφραγισμένες κρύπτες, υπόγειες αίθουσες. Κάτω από το κάστρο υπάρχει αρχαιότερο κάστρο και σιδηροδρομική γραμμή. Ενέργεια: θετική

105.- Τόπος: Κιλκίς (2-Γ3)
Που είναι: χωριό Χωρύγι, «τούμπα» με κάστρο στην κορυφή.
Ιδιότητες: Κέλτικό μνημείο, menhirs, και dolmens, που αλλάζουν χρώμα κατά την δύση του ηλίου. Στην κορυφή αίσθηση αιώρησης, άλλες διαστάσεις.
Ενέργεια : Θετική

106.- Τόπος: Κιλκίς (3-Γ1)
Που είναι: Χρυσόπετρα
Ιδιότητες: ηλεκτρομαγνητικές και χωροχρονικές διαταραχές
Ενέργεια ; Θετική

107.- Τόπος: Σέρρες (4-Γ1)
Που είναι: χωριό Πρώτη στο δρόμο για το μοναστήρι της Αναλήψεως.
Ιδιότητες: Αντιβαρύτητα , μαγνητικές διαταραχές
Ενέργεια: Θετική και αρνητική

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

108.- Τόπος: Πόλις (11-Β1)
Που είναι : Διοικητήριο
Ιδιότητες: υπογείως υπάρχει Σεράπιον ( χώρος τέλεσης Αιγυπτιακών μυστηρίων)
Ενέργεια: Θετική

109.- Τόπος: Πόλις (11-Β1)
Που είναι: οδός μαύρης πέτρας (άνω πόλη)
Ιδιότητες: δίκτυο υπογείων σπηλαίων.
Ενέργεια: Αρνητική

110.- Τόπος: πόλη παρυφές (11-Β1)
Που είναι: λόφος Βούζαρη, έξω από Θες/νικη
Ιδιότητες: ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό κέντρο. Ενέργεια : Θετική

111.- Τόπος: πόλη (11-Β1)
Που είναι: Καλαμαριά, γήπεδο Απόλλωνα πίσω υπάρχει εκκλησάκι και εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο.
Ιδιότητες; Τόπος δύναμης, άλλες διαστάσεις. Ενέργεια: Θετική

112.- Τόπος: πόλη (11-Β1)
Που είναι: Ξεροπόταμος(Παπάφη)
Ιδιότητες:το σημείο του ξεροποτάμου κάτω από την γέφυρα αποτελεί ισχυρό τόπο δύναμης. Ενέργεια: Θετική

113.- Τόπος: Θέρμη (11-Β1)
Που είναι: ναός αγ. Μάρκου, στον παλιό δρόμο για την Θέρμη μετά τα νέα νεκροταφεία.
Ιδιότητες: δίπλα στην εκκλησία υπάρχει τσιμεντένιος κύκλος, δυσκολία προσαρμογής, βαριά ατμόσφαιρα.
Ενέργεια: Αρνητική

114.- Τόπος: Πανόραμα (11Β1)
Που είναι: στον δρόμο προς Χορτιάτη, βγαίνοντας από το Πανόραμα, οι δυό τρείς μικροί δρόμοι δεξιά, πιο πάνω από την στροφή οδηγούν σ' εξοχική τοποθεσία με μικρό ποτάμι με πράσινα πετρώματα.
Ιδιότητες: Χαλάρωση , ηρεμία, νεραϊδότοπος.
Ενέργεια: Θετική

115.- Τόπος πόλη (11-Β1)
Που είναι: κήποι του Πασά, προς αγ. Παύλο, πάνω από το νοσοκομείο Αγ. Δημήτριος(ανω πόλη)
Ιδιότητες: τόπος δύναμης, χαλάρωση, άλλα πεδία.
Ενέργεια; Θετική

116.- Τόπος: πόλη (11-β1)
Που είναι: το κέντρο που σχηματίζετα από το 113, 114, 115
Ιδιότητες: άλλες διαστάσεις, εύκολος διαλογισμός Ενέργεια: Θετική

117.- Τόπος: πόλη (11-β1)
Που είναι: πλατεία Ελευθερίας, Σταυρούπολη
Ιδιότητες:δυσκολία προσαρμογής, ψυχολογικές διαταραχές.
Ενέργεια: Αρνητική.

118.- Τόπος πόλη (11-Β1)
Που είναι: ναός αχειροποιήτου
Ιδιότητες: η εκκλησία έχει χτιστεί επάνω στον αρχαίο ναό της ΄Ισιδας
Ενέργεια: Θετική

119.- Τόπος: πόλη (11-β1)
Που είναι: πλατεία Τερψιθέας, άνω πόλη
Ιδιότητες: κατά τις νυκτερινές ώρες δυσκολία προσαρμογής, αφιλόξενη ατμόσφαιρα, δίπλα στο Δερβίσικο μαυσωλείο. Ενέργεια Αρνητική

120.- Τόπος: πόλη (11-Β1)
Που είναι: Βασιλίσσης ΄Ολγας 263 απέναντι από την Νομαρχία.
Ιδιότητες: στοιχειωμένο σπίτι, παραφυσικά φαινόμενα, λάμψεις & φωνές άγνωστης προέελυσης κατά την νύκτα. Ενέργεια : Αρνητική

121.- Τόπος: πόλη (11-Β1)
Που είναι: Υπόγειος ναός Αγ. Ιωάννου του προδρόμου γωνία Π. Μελά και Ικτίνου πίσω από την Αγ. Σοφία.
Ιδιότητες περισυλλογή, εύκολος διαλογισμός. Ενέργεια: Θετική

ΘΡΑΚΗ

122.- Τόπος: Ροδόπη (5-Δ2)
Που είναι: χωριό Ασκητές, έξω από το χωριό, υπάρχουν λαξευμένοι μεγαλιθικοι τάφοι στα βράχια.
Ιδιότητες: Ισχυρός τόπος δύναμης και περισυλλογής, άλλες διαστάσεις.
Ενέργεια: Θετική

ΕΠΤΑΝΗΣΑ

123.- Τόπος: νήσος Ζάκυνθος (19-Γ2,Δ2)
Που είναι: όρος Βραχιώνας
Ιδιότητες: Νεραϊδότοπος, άλλες διαστάσεις. Ενέργεια; Θετική

124. - Τόπος: νήσος Ζάκυνθος (19-Γ2)
Που είναι : ακρωτήρι κόκκινος βράχος 2χλμ. Βόρεια της πόλεως.
Ιδιότητες: Ισχυρός γωδαιτικός τόπος, χρονικό κενό, ενεργειακός κόμβος.
Ενέργεια: Θετική και αρνητική

125.- Τόπος: νήσος Ζάκυνθος (19-Γ2)
Που είναι: κυανό σπήλαιο, δίπλα στο ακρωτήριο Σκινάρι.
Ιδιότητες: χρονικό κενό, πέρασμα σε άλλες διαστάσεις, παράξενα όνειρα.
Ενέργεια: Θετική

126.- Τόπος: νήσος Λευκάδα(13-Γ2)
Που είναι: νησίδα Μεγανήσι, 12 ν.μ. από το λιμάνι της Λευκάδας.
Ιδιότητες: Σπήλαιο του δαίμονα, αρχικά δύσκολη προσαρμογή, άλλα πεδία.
Ενέργεια: Θετική και αρνητική

127.- Τόπος: νήσος Ιθάκη (19-Α2)
Που είναι: σπήλαιο των νυμφών.
Ιδιότητες: νεραϊδότοπος, πέρασμα σε άλλες διαστάσεις, γαλήνη, χαλάρωση.
Ενέργεια: Θετική.Πηγή

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/06/blog-post_2469.html
Διαβάστε περισσότερα...

Photos from National Geographic

Λήψη (3 MB)

Διαβάστε περισσότερα...

Μάθημα Πίστης

Αυτό το σκυλάκι ήλθε στη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων του 2002. Γεννήθηκε με 2 πόδια. Φυσικά δεν μπορούσε να περπατήσει. Ακόμη και η μητέρα του δεν το ήθελε !

Ο πρώτος του ιδιοκτήτης δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να επιβιώσει και έτσι σκέφτηκε την ευθανασία.

Μετά όμως συνάντησε την τωρινή του ιδιοκτήτρια, Jude Stringfellow, η οποία θέλησε να το φροντίσει. Αποφάσισε να το εκπαιδεύσει να περπατάει στα δυο του πόδια ! Το ονόμασε Faith (πίστη)


Στην αρχή έβαλε την Πίστη πάνω σε μια σανίδα σέρφινγκ για να αισθανθεί την κίνηση.

Μετά χρησιμοποίησε φυστικοβούτυρο σε ένα κουτάλι σαν κίνητρο και αμοιβή ώστε το σκυλί να στέκεται στα δυο του πόδια και να χοροπηδάει. Ακόμη και το άλλο σκυλί στο σπίτι ενθάρρυνε την Πίστη να περπατήσει.

Σαν από θαύμα μετά από 6 μήνες η Πίστη έμαθε να ισορροπεί στα πίσω πόδια της και με πηδηματάκια να προχωράει. Μετά από περισσότερη προπόνηση στο χιόνι κατάφερε να αρχίσει να περπατάει σαν άνθρωπος !
Τώρα η Πίστη τρελαίνεται να κάνει βόλτες ! Και φυσικά όπου πηγαίνει τραβάει την προσοχή των ανθρώπων. Γρήγορα έγινε διάσημη και έχει εμφανιστεί σε διάφορα τηλεοπτικά σόου και γνωστές εφημερίδες.Εκδόθηκε για αυτήν ένα βιβλίο που τιτλοφορείται «Με λίγη Πίστη». Της έγινε επίσης πρόταση να πρωταγωνιστήσει σε μια από τις επόμενες ταινίες του Χάρυ Πότερ.Η ιδιοκτήτρια της Jude Stringfellοw παραιτήθηκε από την θέση της δασκάλας που είχε και σχεδιάζει να γυρίσει όλο τον κόσμο με την Πίστη για να διδάξει ότι ακόμη και χωρίς ένα τέλειο σώμα, η ψυχή μας είναι πάντα τέλειαΣτη ζωή υπάρχουν πάντα ανεπιθύμητα γεγονότα και για να μπορέσουμε να νιώσουμε καλύτερα, θα πρέπει να καταφέρουμε να τη δούμε από μια διαφορετική οπτική γωνία.Εύχομαι αυτό το μήνυμα να μας αφυπνίσει έτσι ώστε να νιώσουμε ευγνώμωνες και να εκτιμούμε κάθε μοναδική μέρα της ζωής μας.


Η Πίστη είναι η συνεχής απόδειξη του θαύματος της ζωής.

Πηγή
http://www.vetmed.gr/showprodlist.asp?catid=197
Διαβάστε περισσότερα...

Σκάνδαλο Olgacom, Κίνα και Ψέκασμα
O alenkaw89 λέει για την ακρίβεια ξανά λέει κι αυτό όλα αυτά που λέμε χρόνια τώρα. Για τα αεροψεκάσματα που έχουν καθηλώσει την ανθρωπότητα της Δύσης κατά το πλείστον, λόγω της διατροφής με κρέατα και γενικά με τροφές αίματος και επεξεργασμένες νεκρές. Μόνο σε αυτούς πιάνουν τα χημικά που ρίχνουν τα αεροπλάνα (?). Μην απελπίζεστε υπάρχουν αντίμετρα εκτός από την χορτοφαγική – καρποφαγική ΜΟΝΟ βιολογική διατροφή υπάρχουν και τα CB, chembusters. Άλλωστε δεν πιάνουν σε όλους μας τα χημικά των αεροψεκασμών, εμείς που παίρνουμε τις απαραίτητες προφυλάξεις ΔΕΝ έχουμε βαρέα μέταλλα στον οργανισμό μας. Παρακολούθηστε προσεκτικά τι λέει ο alekan89.
[…Θέλω να σας προειδοποιήσω για μια από τις μεγαλύτερες επιθέσεις εναντίον της ζωής ανθρώπων και ζώων σε αυτόν τον πλανήτη. Γνωρίζετε για τα αεροπλάνα που μας ψεκάζουν καθημερινά και μας αρρωσταίνουν. Κάποιες μεγάλες εταιρείες συνωμοτούν εναντίον του βασικού ανθρώπινου δικαιώματος να μπορεί να αναπνέει και να είναι υγιής. Εργαζόμουν για μια εταιρεία που ονομάζεται Olgacom για δύο χρόνια, από το 2007 έως το 2009.
Μπορείτε να δείτε από το site τους ότι μοιάζει με μια νορμάλ εταιρεία στο airline catering. Η Olgacom ανήκει στον Patryk Tretyakow και τον εγγονό του Ulryk Tretyakow. Δεν πουλάνε μόνο τροφές για τα αεροπλάνα, είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτό. Το ξέρω από τα γεγονότα. Τον Νοέμβριοτου 2003, η Olgacom υπέγραψε συμβόλαιο με την Πολωνική χημική βιομηχανία Ciech Chemical Group. Τον Νοέμβριο του 2010 η Κίνα υπέγραψε μια μεγάλη εμπορική συμφωνία με την Πολώνία. Οι λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές.
Υπάρχει ένα video του υπουργού οικονομικών Waldemar Pawlak να στέκεται δίπλα στον Jia Qinglin, πρόεδρο της CCPPC. Σε αυτήν την συνάντηση, η Πολωνική εταιρεία Ciech υπέγραψε ένα συμβόλαιο με την Κινεζική κρατική εταιρεία Sinochem Plastic. Η Sinochem Plastic είναι θυγατρική μια από τις μεγαλύτερες και πλέον ισχυρές Κινεζικές κρατικές εταιρείες, της Sinochem Group. Το 2008 η Sinochem αγόρασε της επιχειρήσεις της Monsanto τις Butachlor και Alachlor καθώς και άλλα περιουσιακά στοιχεία.
Η Olgacom Global δεν αναφέρεται, αλλά είναι η πιο σημαντική εταιρεία σε αυτό το δίκτυο. Δεν θέλουν να τους ξέρετε, σχεδόν κανένας δεν ξέρει ότι υπάρχουν. Προσφέρει την υλικοτεχνική υποστήριξη για τα χημικά που ψεκάζονται από τα αεροπλάνα και την Γεω-μηχανική.
Ξέρουμε ότι η Κίνα ήδη χρησιμοποίησε έλεγχο καιρού και Γεω-μηχανική στους Ολυμπιακούς του 2008. Εμπλέκονται σε προγράμματα κοινωνικής μηχανικής στο Βιετνάμ και την Πολωνία, χρησιμοποιώντας ψεκαστικά αεροπλάνα σε όλο τον πληθυσμό, ψεκάζοντας τους με χημικά.
Γνωρίζουμε ότι μυστικά αεροπλάνα πετάνε όλη την ημέρα και αρρωσταίνουν τους ανθρώπους.Εκεί υπήρξαν αναφορές για την αρρώστεια των Morgellons, σε επιστημονικές μελέτες από το 2010. Τα Morgellons θεωρούνται από τους γιατρούς ως «παραισθησιακή παρασίτωση», αν μπορούμε να ονομάσουμε γιατρούς αυτά τα «μυημένα» όντα, τρομάρα τους. Τώρα κάνουν δοκιμές στην περιοχή του Gdansk και σε μια μικρή πόλη την Chi Linh, στα βόρεια του Vietnam, κοντά στα σύνορα με την Κίνα.
Έτσι θέλουν να δουν πως μπορούν να ελέγξουν τον πληθυσμό, ελέγχοντας το περιβάλλον του αέρα.
21
Αλλά το θέμα είναι πολύ μεγαλύτερο.
Η Ολλανδία και η ελεγχόμενη από την Bilderberg εταιρεία DSM είναι μέσα στο κόλπο. Από τις 28 έως τις 31 Μαρτίου 2011, ο πρίγκιπας Willem-Alexander των Κάτω Χωρών και ο υπουργός οικονομικών Henk Bleeker επισκέφτηκαν το Vietnam με μια ομάδα επιχειρηματιών, επίσης πήγανε στην Ολλανδική χημική βιομηχανία DSM στην Shanghai. Ο Bleeker συναντήθηκε εκεί με τον πρόεδρο Deshu Liu της Sinochem. Βοηθά την Βασιλική DSM να παίρνει διεθνή συμβόλαια. Τον Ιανουάριο του 2011 ο όμιλος εταιρειών Sinochem Group αγόρασε το 50% το παράρτημα της DSM Anti-Infectives για 210 εκατομμύρια ευρώ. Ήδη λειτουργεί στην περιοχή Thuan !
Τα ΜΜΕ λένε ότι ο πρίγκιπας πήγε στο Vietnam για την Κλιματική Αλλαγή και την Διαχείριση του Νερού ! Αυτό φυσικά είναι η κάλυψη. Η DSM και το γκρουπ της Sinochem συν-χρηματοδοτούν την Olgacom για την επιχείρηση αεροψεκασμού στην Πολωνία και την Chi Linh. Ο Willem-Alexander ανήκει φυσικά στην Bilderberg και ήταν παρών στην συνάντηση του 2009. Επίσης είναι φίλος του Obama και τον επισκέφτηκε στις 11 Σεπτεμβρίου του 2009, ενώ έχει παραδεχθεί το πρόγραμμα της Αμερικής για τον έλεγχο του καιρού. Ο Willem Alexander είναι επίσης πιλότος. Η μητέρα του Queen Beatrix και ο πατέρας του Prince Bernard είναι σημαντικά μέλη της Ελίτ της Νέας Τάξεως Πραγμάτων.
Επίσης φοβούνται τον υπερπληθυσμό, το χάος και χρησιμοποιούν τις τεχνητές αρρώστιες για το δικό τους όφελος. Αυτές οι εταιρείες επίσης χρησιμοποιούν το μονοπώλιο τους στα φάρμακα για τις αρρώστιες που προκαλούν οι ίδιοι κερδίζοντας πολλά χρήματα…]
55xΕν τω μεταξύ ο κόσμος πηγαίνει κατά διαβόλου, πλέει στο πέλαγος την βλακείας που προκαλεί η άγνοια κι ο φόβος και δεν χρησιμοποιεί αντίμετρα στο ψέκασμα. ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ.Πηγή
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/06/olgacom.html
Διαβάστε περισσότερα...

Συνταγή : Το τέλειο βραστό αυγό! - video

Κι όμως, το βράσιμο αυγών θέλει κι αυτό την τέχνη του. Αυτό εξηγεί άλλωστε το γεγονός οτι πάνω από 76.000 ανθρωποι έχουν ήδη δει στο Youtube την συνταγή για το τέλειο βραστό αυγό!

Δείτε την διαδικασία βήμα - βήμα και θα ανταμειφθείτε!


Πηγή
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=83244&catid=20
Διαβάστε περισσότερα...

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΚΑΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ !!

Με 7.000 ευρώ τον μήνα στη τσέπη γιατί να μην γελάνε??
Εχουνε κόψει το γέλιο απο τους Έλληνες και ξεκαρδίζονται μεταξύ τους λέγοντας αστειάκια ο ένας στον άλλον..
Πάντως ένα να ξέρετε οτι όποιος γελάει τελευταίος γελάει και καλύτερα..
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ


http://4.bp.blogspot.com/-th9uZDsHo0U/Tf38OREPdPI/AAAAAAAAXz8/qVSWYNtKWSM/s1600/pagal.jpg

Πηγή
http://100greekblogs.blogspot.com/2011/06/blog-post_5349.html
Διαβάστε περισσότερα...