Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Ο Nibiru και τα περίεργα φαινόμενα στη Γη

Υπάρχει, ή είναι κατασκεύασμα της φαντασίας; Και αν υπάρχει, γιατί δεν τον έχουμε δει ακόμη; Κι αν απλώς δεν τον βλέπουμε, αλλά κάποτε θα τον δούμε, θα απειλήσει τη Γη ή όχι;... 
Τα ερωτήματα γύρω από τον περιβόητο Nibiru –τον πλανήτη των Anunaki, που σύμφωνα με τη Σουμεριακή μυθολογία την οποία μετέφρασε ο Zecharia Sitchin, δημιούργησαν το ανθρώπινο γένος!- παραμένουν αναπάντητα, καθώς η καθ’ ύλην αρμόδια NASA δεν επιβεβαιώνει την ύπαρξή του.  




 

Αόριστα και χωρίς πολλές- πολλές λεπτομέρειες, η αμερικανική υπηρεσία διαστήματος κάνει λόγο για έναν μυστηριώδη σκοτεινό πλανήτη που ονομάζει «Χ», ο οποίος βρίσκεται κρυμμένος πίσω από τη ζώνη των αστεροειδών μεταξύ Δία και Άρη.
Από πού ήρθε, ποια είναι η κατεύθυνσή του, πόσο κοντά θα βρεθεί στη Γη και τι θα προκαλέσει το πέρασμά του, δεν μας λέει κανείς!
Εκτός… από κάποιους ανεξάρτητους επιστήμονες που έχουν βαλθεί να μετρούν τροχιές, να μελετούν την ισχύ του μαγνητικού πεδίου αυτού του πλανήτη που είναι πέντε φορές μεγαλύτερος από τη Γη και να υπολογίζουν τι συνέβη 3.600 χρόνια πριν, στο προηγούμενο κοντινό του πέρασμα από τη «γειτονιά» μας.
Μια περίοδο που συμπίπτει τουλάχιστον στον Ελλαδικό χώρο με την έκρηξη του ηφαιστείου της Σαντορίνης και τον αφανισμό του Μινωικού πολιτισμού, γύρω στο 1.600 π.Χ.!
Ας δούμε, όμως, τι υποστηρίζουν οι Ρώσοι επιστήμονες ότι μας κρύβει η NASA για την επικείμενη άφιξη του Nibiru ή Πλανήτη Χ στο κοντινότερο προς τη Γη σημείο της τροχιάς του, που υπολογίζεται –σύμπτωση;- γύρω στις… 21 Δεκεμβρίου!
Και κανείς δεν ξέρει αν και ποιο ρόλο θα παίξει μια άλλη πλανητική ευθυγράμμιση που θα συμβεί λίγες ημέρες νωρίτερα, στις 3 Δεκεμβρίου μία ώρα πριν από την ανατολή του ηλίου!
Πρόκειται για την ουράνια «ταύτιση» του Ερμή, τηςΑφροδίτης και τουΚρόνου με τις πυραμίδες της Γκίζας, κάτι σαν «καθρέφτη τους δηλαδή στον ουρανό ακριβώς από πάνω τους!
Αν όλα αυτά έχουν επιστημονική βάση και δεν αποτελούν απλώς «θεωρίες συνωμοσίας», σενάρια τρόμου με στόχο τον αποπροσανατολισμό της ανθρωπότητας από άλλα πιο σοβαρά ζητήματα ή… ευσεβείς πόθους, τότε αποκτούν αυτομάτως εξήγηση τα όσα περίεργα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στη Γη.
Ο πλανήτης μας μοιάζει να «τρελαίνεται» όσο πλησιάζει η ευθυγράμμιση του κέντρου του Ηλιακού μας συστήματος με το κέντρο του γαλαξία –κι άλλη σύμπτωση;- στις… 21 Δεκεμβρίου!
Τουλάχιστον από την αρχή του 2012, έχουν πληθύνει και ενταθεί περισσότερο από ποτέ οι σεισμοί, οι εκρήξεις ηφαιστείων, οι πλημμύρες και οι τυφώνες. Ζώα, ψάρια και πουλιά πεθαίνουν με μυστηριώδη τρόπο ομαδικά…
Οι πάγοι λιώνουν με ταχύτατους ρυθμούς. Ποτάμια και θάλασσες παίρνουν ένα αλλόκοτο κόκκινο χρώμα σαν αίμα.
Ο Ήλιος παίζει περίεργα παιχνίδια και μυστηριώδεις ήχοι και λάμψεις αναστατώνουν ολόκληρες πόλεις, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.
«Σημεία της Αποκάλυψης», θα πουν κάποιοι και δεν αποκλείεται να έχουν δίκιο. Έτσι κι αλλιώς, ασελγούμε επί αιώνες στον πλανήτη που μας φιλοξενεί και είναι φυσικό επακόλουθο κάποια στιγμή να αντιδράσει!

















Διαβάστε περισσότερα...

Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι βρήκαν την Ατλαντίδα ανοικτά της Κούβας!

Έκπληκτοι έμειναν οι Καναδοί επιστήμονες όταν ανακάλυψαν μία αρχαία πόλη βυθισμένη στην περιοχή του Τριγώνου των Βερμούδων κοντά στις ακτές της Κούβας.
 Ένα ερευνητικό υποβρύχιο ρομπότ κατέγραψε ερείπια τα οποία μοιάζουν αν περιλαμβάνουν κτήρια, πυραμίδες μέχρι και κτίσμα παρόμοιο με αυτό της Σφίγγας…  




Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πρόκειται για οικοδομήματα τα οποία ανήκουν στην προκλασική περίοδο της ιστορίας της Καραϊβικής και της Κεντρικής Αμερικής. Μάλιστα όπως συμπέραναν στην πόλη αυτή θα μπορούσαν κάλλιστα να μένουν άνθρωποι με πολιτισμό παρόμοιο με αυτόν που κατοικούσαν στην πόλη Τεοτιουακάν η οποία είχε εγκαταλειφθεί και βρίσκονται 50 χλμ. από την Πόλη του Μεξικού και χρονολογείται στα 2.000 χρόνια.
Η αρχαία πόλη λοιπόν είναι 183 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους πιστεύουν πως ανακάλυψαν την μυθική Ατλαντίδα 10.000 ετών.

Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...

Οικογένεια Παπακωνσταντίνου...«Μεγάλη ιστορία...οικογένεια για όλες τις εποχές»

Η σχέση της οικογένειας Παπακωνσταντίνου με το εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα περιγράφεται στο νέο βιβλίο του Δημοσθένη Κούκουνα «Μια οικογένεια για όλες τις εποχές», που διατρέχει τη σύγχρονη ελληνική ιστορία από το 1941 μέχρι σήμερα. Μέσω σπάνιων φωτογραφιών - ντοκουμέντων, ο ιστορικός και δημοσιογράφος Δημοσθένης Κούκουνας παραθέτει στοιχεία για το εργοστάσιο ηλεκτρικής ενέργειας που η οικογένεια Παπακωνσταντίνου και συγκεκριμένα ο Γεώργιος Μ. Παπακωνσταντίνου, είχε αποκτήσει το 1941 σύμφωνα με το προνόμιο παραγωγής και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας στην Πτολεμαΐδα που του είχε παραχωρήσει ο κατοχικός πρωθυπουργός Γεώργιος Τσολάκογλου. 
Ο Μακεδόνας πολιτικός Σωτήριος Γκοτζαμάνης, ως υπουργός Οικονομικών της κατοχικής κυβέρνησης Τσολόκογλου, υπέγραψε τα κατοχικά δάνεια, που θα όφειλε η μεταπολεμική Γερμανία να επιστρέψει στην Ελλάδα.  


 Ο Μιχάλης Παπακωνσταντίνου (1919-2000), υιός του Γεώργιου Παπακωνσταντίνου,  υπηρέτησε ως διερμηνέας των Γερμανών στην Κοζάνη. Ως υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη όμως, αδιαφόρησε για την είσπραξη των κατοχικών δανείων.
Το ίδιο έκανε και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, εγγονός του επιχειρηματία που ευνοήθηκε από τον Τσολάκογλου, όταν ως υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου το 2009-11 αντί να ζητήσει την εξόφληση των κατοχικών δανείων προτίμησε να υπογράψει το μνημόνιο και την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας.

Το βιβλίο του Δημοσθένη Κούκουνα έχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό με προσωπικότητες που σημάδεψαν την σύγχρονη ελληνική ιστορία και αποτελεί ένα χρήσιμο ανάγνωσμα για να καταλάβουμε το κακό που έχει κάνει η οικογενειοκρατία που ακόμα διαιωνίζεται σε αυτόν τον τόπο και οι Έλληνες συμβάλλουν με την ψήφο τους στην ενίσχυσή της

koukounas1
Ο τότε πρωθυπουργός Κων. Καραμανλής κατά την επίσκεψή του στην Πτολεμαΐδα το 1958, την εποχή που η ΔΕΗ εξαγόρασε το εκεί εργοστάσιο ηλεκτρικής ενέργειας που είχε αποκτήσει η οικογένεια Παπακωνσταντίνου το 1941.

koukounas2
Ο τότε υπουργός Συντονισμού της κυβέρνησης Παπάγου Παναγής Παπαληγούρας επισκέπτεται το 1954 την Πτολεμαΐδα. Μετά το ταξίδι αυτό, οργανώθηκε στη δυτικομακεδονική αυτή πόλη επίσκεψη γερμανικής αποστολής υπό τον περίφημο υπουργό Έρχαρτ.

 koukounas3
Ο Γερμανός φρούραρχος Πτολεμαΐδας φον Λάνγκε, αξιωματικός των Ες Ες.

koukounas4
Το εργοστάσιο της ΔΕΗ σήμερα. Το προηγούμενο εργοστάσιο ηλεκτρικής ενέργειας της Πτολεμαΐδας ανήκε στην οικογένεια Παπακωνσταντίνου, σύμφωνα με το προνόμιο που είχε παραχωρήσει τον Οκτώβριο 1941 ο Τσολάκογλου.

koukounas5
Ο στρατηγός Γ. Τσολάκογλου το 1941

koukounas6
Ο παλαιός πολιτικός Μιχάλης Παπακωνσταντίνου (1919-2000), υιός του δαιμόνιου επιχειρηματία Γεωργίου Μ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος το 1941 απέκτησε από τον Τσολάκογλου το προνόμιο παραγωγής και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας στην Πτολεμαΐδα. Ο ίδιος υπηρέτησε ως διερμηνέας των Γερμανών στην Κοζάνη.

koukounas7
Ο κατοχικός πρωθυπουργός Γεώργιος Τσολάκογλου, με την υπογραφή του οποίου παραχωρήθηκε το προνόμιο ηλεκτρικής ενέργειας στην οικογένεια Παπακωνσταντίνου το 1948.

koukounas8
Ο Μακεδόνας πολιτικός Σωτήριος Γκοτζαμάνης, ο οποίος ως υπουργός Οικονομικών της κατοχικής κυβέρνησης Τσολόκογλου υπέγραψε τα κατοχικά δάνεια, που θα όφειλε η μεταπολεμική Γερμανία να επιστρέψει στην Ελλάδα. Το 1954 ο Μιχ. Παπακωνσταντίνου τον είχε χαρακτηρίσει ως τη “μεγαλυτέρα ζώσα πολιτική φυσιογνωμία της Ελλάδος” και υπήρξε θερμός οπαδός και συνεργάτης του. Ως υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη όμως αδιαφόρησε για την είσπραξη των κατοχικών δανείων. Το ίδιο έκανε και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, εγγονός του επιχειρηματία που ευνοήθηκε από τον Τσολάκογλου, όταν ως υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου το 2009-11 αντί να ζητήσει την εξόφληση των κατοχικών δανείων προτίμησε να υπογράψει το μνημόνιο και την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας. Τρεις γενιές – τρία σκάνδαλα…


koukounas9
Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Ο κύριος συντελεστής του μνημονίου, της χρεοκοπίας και της απώλειας της εθνικής κυριαρχίας. Δεν έχει κανένα λόγο να ανησυχεί. Ούτως ή άλλως είναι κάτοχος μεγάλης περιουσίας που προέρχεται από μια υπογραφή του Τσολάκογλου…

 Πηγή











Διαβάστε περισσότερα...

Τούρκοι έκαναν εμπορικό σήμα τον θυρεό του Πολ. Ναυτικού

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία που δείχνει το εμπορικό σήμα τουρκικής εταιρείας η οποία ναυπηγεί και πουλά σκάφη αναψυχής. Ποιο είναι το ιδιαίτερο του σήματος; Ότι είναι ο θυρεός του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού! 
 Ο γνωστός θυρεός στον οποίο αναγράφεται το “Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος”, έχει αντιγραφεί ακριβώς από τη τουρκική εταιρεία η οποία έχει επιλέξει ως όνομα το… Ποσειδών! 



 Η βλακεία έχουμε ξαναγράψει είναι ανίκητη και δεν έχει σύνορα. Είτε υπήρχε δόλος , είτε πρόκειται απλά για καθαρή τούρκικη ανοησία, καλό θα ήταν κάποιοι από την Αθήνα ,να εξηγήσουν στους κυρίους της τουρκικής εταιρείας ότι θα πρέπει να αλλάξουν το εμπορικό τους σήμα. Κι αν τόσο πολύ “ζηλεύουν” το Ποσειδώνα και το “Μέγα το της Θαλάσσης Κράτος”, ας βρουν κάτι ανάλογο που να παραπέμπει σ΄ αυτά. Αν κι έτσι όπως πάμε δεν θα αργήσουμε ν ΄ ακούσουμε ότι και ο Ποσειδώνας…ήταν Τούρκος!



Πηγή 

Διαβάστε περισσότερα...

Πώς μπήκαν στην ατζέντα της τρόικας οι εργασιακές σχέσεις

Νομικές εταιρείες συμβούλων λειτουργούν για λογαριασμό επιχειρηματιών οι οποίοι επιδιώκουν την απορύθμισή τους







 

 Έτοιμη ατζέντα για τον περιορισμό των εργασιακών δικαιωμάτων και την απελευθέρωση των επαγγελμάτων είχαν καταθέσει από την πρώτη κιόλας στιγμή της ένταξης της Ελλάδας στον τριμερή μηχανισμό στήριξης, εταιρείες συμβούλων και δικηγορικά γραφεία.


Όπως επισημαίνουν πηγές με άριστη γνώση της υπόθεσης, οι εταιρείες αυτές λειτουργούν για λογαριασμό επιχειρηματικών κύκλων, οι οποίοι είδαν την έλευση της τρόικας ως ευκαιρία για αλλαγή επί τω χείρω των εργασιακών σχέσεων, την αποδόμηση κεκτημένων δεκαετιών.

«Τους έφεραν έτοιμη την κωδικοποίηση της νομοθεσίας που ήθελαν να αλλάξουν και επικαλέστηκαν ως  ακραία παραδείγματα επιδόματα που δίνονταν σε ΔΕΚΟ, τα οποία όμως στην πραγματικότητα παρέχονται από τον ιδιωτικό τομέα», επισημαίνει νομικός, μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας. «Μάλιστα, απέφυγαν να τους εξηγήσουν ότι τα συγκεκριμένα επιδόματα προβλέφθηκαν, προκειμένου να εξισορροπήσουν τους μισθούς σε ανθρώπινα και αξιοπρεπή επίπεδα, οι οποίοι ήταν ανέκαθεν χαμηλοί», τονίζει.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η επικοινωνία μεταξύ των νομικών και των εκπροσώπων των δανειστών, ήταν συνεχής και διήρκησε πολλούς μήνες. «Τους πήγαιναν κείμενα που κατασυκοφαντούσαν την ελληνική αγορά, όπως ότι, τάχα, η τιμή του ψωμιού ρυθμίζεται από το κράτος, αφού δεν επιτρέπεται η "ζεστή γωνιά" στα σούπερ μάρκετ», επισημαίνει η ίδια πηγή.
   
Το ίδιο συνέβη, παρατηρούν, και με τα κλειστά επαγγέλματα, όπου μαζί με λογικά αιτήματα, όπως το άνοιγμα του κλάδου των φορτηγών δημόσιας χρήσης, εντάχθηκαν στην ατζέντα κι έγιναν προτεραιότητα αδιάφορα και ασήμαντα ζητήματα, όπως για παράδειγμα η απαγόρευση διαφήμισης των δικηγορικών γραφείων.

«Τους έλεγαν  με τον πιο άθλιο τρόπο ότι έχουμε την πιο ρυθμισμένη αγορά τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό δίκαιο και ότι δήθεν η Ελληνική αγορά εργασίας είναι Σοβιετία», σημειώνει ο ίδιος παράγων.

Όπως εξηγεί, παρουσίαζαν «μη αντιπροσωπευτικές, υπερβολικές ρυθμίσεις και τους έδιναν την αίσθηση ότι η Ελληνική αγορά εργασίας ελέγχεται πλήρως από το κράτος», αποσιωπώντας το γεγονός ότι ο «νόμος Παναγιωτόπουλου» του 2005 ελαστικοποίησε πλήρως την αγορά εργασίας. Όπως διαπιστώνει, εξ αρχής στόχος ήταν η κατάργηση του εργατικού δικαίου στη χώρα και η επικράτηση των ατομικών διαπραγματεύσεων.

Μάλιστα, τονίζει ότι κάτι αντίστοιχο επιχειρήθηκε και αναφορικά με τους ελεύθερους επαγγελματίες, στους κόλπους των οποίων κατά παράδοση εντοπίζεται σημαντική φοροδιαφυγή.

«Ενώ εστίαζαν το ενδιαφέρον της τρόικας στην εκτεταμένη φοροδιαφυγή των επαγγελματιών, δεν έλεγαν κουβέντα για την νόμιμη φοροαποφυγή εύπορων στρωμάτων, η επίτευξη της οποίας παρέχεται, μάλιστα, ως υπηρεσία από δικηγορικά γραφεία», λέει.

«Βίλες των βορείων προαστίων ανήκουν σε εξωχώριες εταιρίες, οι οποίες δεν πληρώνουν καθόλου φόρους. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης την μισθώνει στον εαυτό του, εμφανίζεται ως ενοικιαστής και τα έξοδα εκπίπτουν από την φορολογία του», σημειώνει έμπειρος δικηγόρος. Το ίδιο συμβαίνει, όπως εξηγεί, και στα εταιρικά κέρδη, τα οποία συμψηφίζονται με «ζημιές» θυγατρικών στο εξωτερικό, παρουσιάζοντας μία τελική εικόνα ζημιογόνου επιχείρησης που, τελικά, δεν φορολογείται.




Διαβάστε περισσότερα...

Με εξώδικα προς Υπουργείο Οικονομικών και Τράπεζα της Ελλάδος προχωρούν οι Ομογενείς!

Οι ομογενείς της END και ειδικά ο κ. Αρτέμης Σώρρας προχώρησαν σε εξώδικα κατά του Υπουργείου Οικονομικών και κατά της Τράπεζας της Ελλάδος...
Δίχως άλλο σχόλιο παραθέτω τοποθέτηση του "Φοίβου" και τους συνδέσμους στα ίδια τα εξώδικά...
Αγαπητοί Φίλοι Σας παρακαλώ διαβάστε τις επισυνάψεις και να τις προωθήσετε για να μάθουν οι Έλληνες από τι εφιάλτες κυβερνιούνται, οι οποίοι ορκίστηκαν στα αφεντικά τους να εξοντώσουν τον Ελληνικό λαό βάσει σχεδίου, αρνούμενοι να συζητήσουν κάθε ενδεχόμενο σωτηρίας. Φοίβος
«...Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφ' ενός για να συντηρείται με τα χρήματά τους η φρουρά του καθεστώτος και αφ' ετέρου για να είναι απασχολημένοι οι πολίτες και να μην τους μένει χρόνος για επιβουλές. Σε αυτό το αποτέλεσμα αποβλέπει τόσο η επιβολή των φόρων, η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών,όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά...».(Αριστοτέλους Πολιτικά)  



 


 Εξώδικο κατά Υπ. Οικονομικών
 https://www.box.com/s/akqpk43n1ji6te0nlwyb


Εξώδικο κατά Τραπέζης της Ελλάδος
https://www.box.com/s/o8dja7agt2jjn8jsztq5


Πηγή 







Διαβάστε περισσότερα...