Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ NIBIRU....Bob Dean

Η συγκλονιστική συνέντευξη που έδωσε ο Bob Dean, τον Σεπτέμβριο του 2008, στην Αριζόνα και στην οποία αναφέρεται σε όλα τα μυστικά projects και τα ανεξήγητα μυστήρια των καιρών μας.

Πράγματι, οι Anunnaki υπάρχουν, η κιβωτός της διαθήκης έχει βρεθεί, η λίμνη Vostok κρύβει μεγάλα μυστικά, ο Nibiru έρχεται.... Απολαύστε τον!!
 
 
 
 
 
 
Ήμουν ένα φυσιολογικό άτομο για ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου.Όταν έμαθα ότι έμαθα το 1963,64,65 η ζωή μου άλλαξε.Και ότι είχα μάθει μου έγινε εμμονή.Και όλα αυτά τα χρόνια έχω μάθει πολύ περισσότερα.Το παλιό μοντέλο κατέρρευσε γύρω μου.Ο κόσμος που νόμιζα ότι ζούσα δεν ήταν ο πραγματικός κόσμος στον οποίο ζούσα και η πραγματικότητα δεν ήταν αυτή που πραγματικά αντιλαμβανόμουν. Ανακάλυψα ότι πολλά από αυτά που βλέπουμε αποτελούνε μία ψευδαίσθηση!

Εμείς... Εμείς οι άνθρωποι μερικές φορές , αντί να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα δημιουργούμε έναν μικρό δικό μας κόσμο. Ξέρετε,σηκωνόμαστε και πηγαίνουμε στη δουλειά.Μεγαλώνουμε τα παιδιά.Αγοράζουμε ένα σπίτι, ένα αυτοκίνητο. Πηγαίνουμε διακοπές. Συνεχίζουμε τις ζωές μας. Προσπαθούμε να εξοικονομήσουμε χρήματα, τα οποία τοποθετούμε στην τράπεζα για το κολέγιο των παιδιών.
Και ζούμε μία κανονική ζωή.


Και τότε έμαθα ότι δεν υπάρχει  "κανονική ζωή", ότι ο κόσμος που υπάρχει δεν είναι αυτός που όλοι νομίζουμε ότι είναι.Το παλιό μοντέλο συνετρίβη κάτω από τα πόδια μου.Κάθομαι εδώ μπροστά σας, σαν ένα ανθρώπινο ναυάγιο, θα μπορούσαμε να πούμε, ως προς ότι συνήθιζα να είμαι.
Επειδή έχω ζήσει σε έναν κόσμο κομμένο και ραμμένο σε συγκεκριμένα μέτρα.

Έχω διατελέσει μέλος ενός δικτύου, το επονομαζόμενο Old Boys Network, για πάνω από 40 χρόνια.
Όταν δημιουργήθηκε αυτό το δίκτυο, αποτελούταν από στρατιωτικούς όλων των βαθμίδων, όλων των υπηρεσιών.Είχαμε ακόμη και δύο κοσμοναύτες, που συνδέθηκαν μαζί μας, και παρείχαν πληροφορίες.Λοιπόν, όλα αυτά τα χρόνια, οι Old Boys, ανταλλάσσαμε πληροφορίες μεταξύ μας, επειδή κατείχαμε υψηλές θέσεις στο στρατό.Στις τάξεις μας είχαμε ένα ζευγάρι ναυάρχων, δύο κοσμοναύτες, αμέτρητους συνταγματάρχες και ταγματάρχες, λοχίες, ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα και βαθμίδες, σε όλο τον κόσμο,οι οποίοι παρείχαν πληροφορίες τις οποίες μοιραζόμασταν μεταξύ μας.Και κάποιοι από εμάς κατείχαν πολύ ευαίσθητες θέσεις και είχαν πρόσβαση σε πολύ υψηλής διαβάθμισης υλικό.
Αρχικά, υπήρχαν πάνω από 150 άτομα, αλλά στις μέρες μας δεν υπάρχουν πάνω από 10.
                                     http://arcimaging.org/GeisslerRex/Durupinar19591.jpg
                                                     ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΑΡΑΡΑΤ

Υπάρχει μία υπερ-μυστική ομάδα, μεταξύ των μυστικών ομάδων, που ονομάζεται Εθνικό Γραφείο Αναγνώρισης. Στο Ε.Γ.Α είχαν για πολλά χρόνια μια σειρά δορυφόρων με την ονομασία σύστημα Keyhole. Ήταν σούπερ-μυστικό και ίσως το καλύτερο δορυφορικό σύστημα στον κόσμο. Μπορούσε να διαβάσει γραμματόσημο από το διάστημα.
Οι υπεύθυνοι του Ε.Γ.Α επικεντρώθηκαν σε αυτό που ονομαζόταν ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΑΡΑΡΑΤ, το οποίο είναι ένα puzzle. Όταν οι εικόνες κατέβηκαν στον υπολογιστή και αφού επεξεργάστηκαν, αναλύθηκαν και   καθαρίστηκαν όλοι έμειναν με ανοικτό το στόμα.Φωτογραφιες ΕΔΩΕΔΩΕΔΩΕΔΩΕΔΩ

Αναφώνησαν , Χριστέ μου, είναι μια βάρκα.Χριστέ μου είναι μια μεγάλη βάρκα. Έτσι έστειλαν μια ομάδα επίλεκτων πεζοναυτών, οι οποίοι έπεσαν με αλεξίπτωτο και πέρασαν αρκετές ημέρες σε αυτή τη μεγάλη βάρκα.
 Όταν αυτοί επέστρεψαν έφεραν μαζί τους μερικά "ανώμαλα αντικείμενα", τα οποία δεν έχουν ποτέ περιγραφεί η ονοματιστεί. Αυτά τα ανώμαλα αντικείμενα ταξινομήθηκαν ως κάτι παραπάνω από Top Secret. 

Αρχικά ήταν η Ανωμαλία του Αραράτ, στη συνέχεια ανακάλυψαν ένα γιγαντιαίο πλοίο, που ίσως είναι η Κιβωτός Του Νώε, αλλά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά.
Μάλλον είναι ένα πλοίο που μπορεί να κατασκευαστεί από άνθρωπο και από τα ευρήματα καταλαβαίνουμε ότι  ήταν φτιαγμένο από ξύλο. Πραγματικά αποτελεί έργο ΜΕΓΑΛΟΦΥΙΑΣ!!
Αυτό το πλοίο πότε επιβίωσε κανείς δεν ξέρει. Πότε ήταν η τελευταία πλημμύρα...Η τελευταία φήμη έλεγε για 12000 χρόνια πριν: το 10.500 π.χ.
Τι θα μπορούσε ενδεχομένως να βρεθεί σε αυτό το μεγάλο ναυάγιο που είναι τόσο ευαίσθητο; Κανείς δεν ξέρει. Υπάρχουν επίσης αναφορές για ακόμη ένα αντικείμενο που είναι πολύ πιο ψηλά, πολύ κοντά στην κορυφή.

                                                            
                                                                    ΛΙΜΝΗ VOSTOK

Η λίμνη Vostok είναι μια ευαίσθητη ιστορία από μόνη της. Κάτω από τον πάγο στην Ανταρκτική υπάρχει λίμνη γλυκού νερού, βαθιά κάτω από τον πάγο που είναι 100 μίλια  σε μήκος και 50 μίλια σε πλάτος. Φρέσκο νερό!!
Η θερμοκρασία της λίμνης είναι περίπου 65 βαθμοί. Αλλά στο τέλος της λίμνης υπάρχει αυτό που είναι γνωστό ως Masscon, μια μαζική συγκέντρωση μετάλλου, πολύ παρόμοια με τα Masscons που ανακάλυψαν στο φεγγάρι - ένα γιγαντιαίο κυκλικού σχήματος,μεταλλικό αντικείμενο, βαθιά κάτω από τον πάγο στο τέλος της λίμνης Vostok.
Είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα πράγματα σήμερα.
Άλλο ένα Top Secret!!

Η κοινή γνώμη δεν πρέπει να ξέρει γιατί δεν μπορεί να το χειριστεί. Οι επιπτώσεις είναι τεράστιες!!
Οι Κινέζοι όμως το γνωρίζουν.Έχουν περάσει σε άλλο επίπεδο και το τελευταίο που άκουσα είναι ότι έχουν δορυφόρο σε τροχιά γύρω από τη Σελήνη και έχουν πολλές φωτογραφίες στην κατοχή τους!
Ελπίζω η Κίνα να δημοσιεύσει φωτογραφίες, κάτι που δεν έχει κάνει η Nasa, η οποία πήρε χιλιάδες φωτογραφίες με το Project Clementine.

                          

Το  Project Clementine δεν ήταν πρόγραμμα της Nasa άλλα του στρατού, του Υπουργείου Άμυνας!
Πήραν χιλιάδες εικόνες.Έχουν κυκλοφορήσει μόνο μια δωδεκάδα περίπου. Πήραν όλες τις εικόνες γύρω από την Σελήνη, πίσω πλευρά, κάτω, πάνω, παντού.

Το πρωτότυπο διαστημικό μας πρόγραμμα ήταν προϊόν του ναζιστικού κόμματος. Χωρίς τον Von Braun, τους συνεργάτες του και το Project Paperclip, δεν νομίζω ότι θα είχαμε φτάσει στο φεγγάρι και σίγουρα θα είχαμε ηττηθεί από τους Ρώσους. επειδή κι αυτοί άρπαξαν επιστήμονες.
Και οι Ρώσοι έχουν ένα τεράστιο δικό τους επιστημονικό πρόγραμμα. Αυτοί, δεν χρειάστηκαν τελικά Ναζί! Το έκαναν με τον δικό τους τρόπο.
Ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά είναι το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα.
Γιατί κρατάμε ως απόρρητες τις τεράστιες εγκαταστάσεις στο Φεγγάρι;
Εγκαταστάσεις, οι οποίες δεν είναι δικές μας!!

                             

ΑΝΟΥΝΝΑΚΙ
 Υπάρχουν 4 ομάδες που έχω συναντήσει και είναι όλα ανθρωποειδή.Μία ομάδα μάλιστα είναι ανθρώπινη.Και δεν είναι όλοι οι ανουννάκι 9 πόδια ψηλοί.
Η όμορφη ιστορία στο κεφάλαιο 6 της Γέννεσης είναι αληθινή.Έφτιαξαν εργαστηριακά τα γονίδια και τα χρωμοσώματα όλων των υπάρχοντων ειδών στον πλανήτη.Ο Σίτσιν λέει 20000 χρόνια πριν.
Οι πληροφορίες που έχω δείχνουν ότι 60000 χρόνια πριν  έγινε μία από τις σημαντικότερες αναβαθμίσεις, τότε που τροποποιήθηκε γεννετικά ακόμη περισσότερο ο homo sapiens.



Οι 4 ομάδες είναι: οι άνθρωποι,τους οποίους αποκαλούν και Nordics (Σκανδιναβούς).Κατόπιν υπάρχουν οι Μεγάλοι Λευκοί (Big Whites), που είναι πολύ ψηλοί και πολύ χλωμοί, οι Gray και οι Anunnaki.
Οι Gray είναι μία τεχνική μορφή ζωής.Κατασκευασμένα ανθρωποειδή ανδρoειδή.Μία τεχνητή μορφή ζωής, προιόντα εργαστηρίου.Χωρίζονται σε δύο τύπους: τα μικρά παιδιά που φαίνονται ότι είναι προιόντα εργαστηρίου και οι six-foot γκρίζοι των οποίων τα μάτια είναι στρογγυλά και δεν είναι πραγματικά γκρίζοι.Είναι απλώς ένα είδος με υπόλευκο χρώμα, σαν αλεύρι.

            

       ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ
Υπάρχουν, διαφάνειες, φωτογραφίες από γιγαντιαία αντικείμενα που μας παρακολουθούν και πολλά από αυτά βρίσκονται σε τροχιά γύρω από την Σελήνη και τον Άρη.

Οι Ρώσοι ... Ξέρετε,πριν μερικά χρόνια έστειλαν στον Άρη το διάσημο σύστημα πυραύλων τους Phobos το οποίο χτυπήθηκε από ένα «ανώμαλο αντικείμενο" που προέκυψε από την επιφάνεια. Είχε λάβει όμως μια σειρά από καταπληκτικές φωτογραφίες πριν  καταστραφεί και συντριβεί.

Το πρόγραμμα Phobos στάλθηκε επειδή έλπιζαν να προσγειώσουν ένα όχημα προσεδάφισης στον δορυφόρο του, τον Φόβο.

Υπάρχουν δύο δορυφόροι που κινούνται γύρω από τον Άρη.Οι Φόβος και ο Δείμος.

Οι δύο αυτοί δορυφόροι παρουσιάζουν κάποιες ανωμαλίες.Είναι πολύ μικροί για να είναι φυσικοί δορυφόροι, βρίσκονται πολύ κοντά στην επιφάνεια του Άρη και αν πραγματικά ήταν φυσικοί θα έπρεπε να είχαν, λόγω της βαρύτητας, συντριβεί.
Ο Φόβος είναι περίπου δώδεκα μίλια σε διάμετρο και ο Δείμος έξι με επτά.

 Υπάρχει μια νοημοσύνη στον Άρη που θέλει να περιορίσει την πρόσβαση μας στην πραγματικότητα τους και η οποία  δεν άφησε τον δορυφόρο των Ρώσων να προσγειωθεί με αποτέλεσμα, να βγει εκτός τροχιάς και να συντριβεί.

Και από τη γνώση που έχω και την περιορισμένη ποσότητα των πληροφοριών που έχω , το κύριο βάρος, η κύρια νοημοσύνη πίσω από όλα αυτά, είναι οι Anunnaki, η ίδια ομάδα που γενετικά μας δημιούργησαν εδώ και τόσες χιλιάδες χρόνια πριν.

Οι Anunnaki δεν έφυγαν ποτέ!
                                                          
                                                               
                                                                    ΔΥΟ ΦΑΤΡΙΕΣ
Προφανώς υπάρχουν δύο φατρίες πάνω στον πλανήτη και οι οποίες είναι διαιρεμένες.Η μία πλευρά θέλει να μας χρησιμοποιήσει όπως έκαναν πάντα. Η άλλη πλευρά θέλει να μας δώσει την ευκαιρία να αναπτυχθούμε σαν είδος και  να χαράξουμε το μέλλον μας ...  να καθορίσουμε τη δική μας ζωή. Και προφανώς υπάρχει διαφορά απόψεων.
                          
 
                                    ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
Δεν πιστεύω ποτέ ότι θα πάμε σε πυρηνικό πόλεμο επειδή οι θεματοφύλακες δεν θα το επιτρέψουν.Η Γη είναι  πολύτιμη.Είναι μια πολύ πλούσια δεξαμενή ζωής.Δεν είναι μόνο οι άνθρωποι που είναι εδώ σε αυτόν τον πλανήτη, αλλά και όλα τα άλλα πλάσματα. Αυτός ο πλανήτης είναι μια απόλυτη αφθονία ομορφιάς , όμορφων μορφών ζωής. Και όχι μόνο αυτό, αλλά και η χλωρίδα και η πανίδα της.Έχουν επενδύσει πάρα πολλά πάνω στον πλανήτη για να τα αφήσουν να χαθούν.

                                         PRIME DETECTIVE
Η πιο σημαντική κατευθυντήρια αρχή είναι η απαγόρευση οποιασδήποτε παρέμβασης στην εσωτερική ανάπτυξη των εξωγήινων πολιτισμών.
Την οποία όμως έχουν σπάσει εδώ και και αιώνες και μάλιστα χιλιάδες φορές. Έχουν παρέμβει, σύμφωνα με τα ιστορικά μας αρχεία, πίσω στην Αρχαία Ελλάδα.Έβαλαν επίσης χέρι και στον αιματοβαμμένο πόλεμο της Τροίας.Υπήρχαν φήμες ακόμη και στις αναφορές ου Ομήρου ότι οι ίδιοι οι θεοί κατέβηκαν , μοιράστηκαν και στις δύο πλευρές και έπαιξαν σε αυτό το παιχνίδι. Γι'αυτούς, είναι ένα παιχνίδι και τίποτα άλλο.
planet-x

                                              
                                          X PLANET
 Σύμφωνα με τον Σίτσιν και σύμφωνα με τους Σουμέριους, είναι μια πραγματικότητα. Λοιπόν, οι αστρονόμοι μας προφανώς έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι όντως μια πραγματικότητα.

Για σχεδόν έναν αιώνα, οι αστρονόμοι ασχολήθηκαν και ενδιαφέρθηκαν για αυτούς που ονομάζονται "εισβολείς" και που φαίνεται να έρχονται και να φεύγουν από καιρό σε καιρό. Και, μπορούν να τους καταλάβουν από τις διαταραχές και τις επιπτώσεις σε άλλους πλανήτες.

Έχει γίνει γνωστή η ύπαρξή του εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά ποτέ δεν έχει ειπωθεί κάτι δημόσια γι 'αυτόν. Λοιπόν, στις αρχές της δεκαετίας του '80, από το JPL ... Jet Propulsion Lab έστειλαν ένα ζευγάρι από πρωτοπόρους δορυφόρους για να προσδιορίσουν αν υπήρχε κάποια αλήθεια σε αυτό.Οι δορυφόροι προφανώς ήρθαν πίσω με στοιχεία τα οποία  όχι μόνο ήταν καταφατικά αλλά φανέρωναν την επερχόμενη κόλαση!

                   
Οι αστρονόμοι προβληματίστηκαν και έστειλαν έναν υπέρυθρο αστρονομικό δορυφόρο,τον IRAS.Αυτό έγινε το 1983 και αποστολή του IRAS ήταν να λαμβάνει υπέρυθρες ακτίνες σε όλη την εκλειπτική, πάνω και κάτω.
Και προφανώς ο IRAS έφερε δύο γιγαντιαίες, θετικές απαντήσεις ότι ναι, ο δωδέκατος πλανήτης, ή δέκατος πλανήτης, όπως θέλετε ονομάστε τον ... ναι, είναι πραγματικός. Και αυτό πια έκρουσε για τα καλά των κώδωνα του κινδύνου.

 Σύμφωνα με τους Σουμέριους και τον Σίτσιν, το τελευταίο πέρασμα του ήταν το 1600 π.Χ..  και η  τροχιά του διαρκεί 3600 χρόνια.Αν μετρήσετε θα δείτε ότι το επόμενο πέρασμα του είναι στις μέρες μας.

Κάθε φορά που ο  Nibiru  κάνει ένα πέρασμα, δεν είναι πάντα καταστροφικό. Θα εξαρτηθεί από το αν ο πλανήτης Γη και ο Nibiru είναι στην ίδια πλευρά του ήλιου  την ίδια στιγμή. Και αν ήμαστε στην ίδια πλευρά του Ήλιου, την ίδια στιγμή, όλη η κόλαση θα ξεσπάσει στον πλανήτη Γη.

Λοιπόν, προφανώς το τελευταίο πέρασμα προκάλεσε την έκρηξη της Σαντορίνης.  Το ηφαίστειο της Θήρας στη Μεσόγειο, στο Αιγαίο, ξέρασε φωτιά και  έφερε στο τέλος του τον μεγάλο, μινωικό πολιτισμό, μεταξύ άλλων.
Επηρέασε επίσης και την Αίγυπτο.Υπάρχουν σε όλα τα αρχεία. Υπάρχουν ακόμη και ιστορικοί και θεολόγοι που λένε ότι η έκρηξη της Σαντορίνης προκάλεσε τις πληγές της Αιγύπτου και επέτρεψε στον Μωυσή να αποδράσει με τους Ισραηλίτες.

Ο Nibiru , σύμφωνα με φωτογραφίες που υπάρχουν πρόκειται για έναν ωραίο πλανήτη , δυόμιση φορές το μέγεθος της Γης.Κατευθύνεται προς το κέντρο του σύμπαντος και γνωρίζουμε πάρα πολλά γι'αυτόν εκτός από το όνομα του.
Ο Σίτσιν είπε ότι μπορούμε απλά να τον αποκαλούμε Nibiru.


Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο Nibiru  από η στιγμή που προέρχεται από τα εξωτερικά όρια του ηλιακού συστήματος, πρόκειται να είναι ένας παγωμένος βράχος, ο οποίος δεν πρόκειται να είναι το είδος του τόπου που οποιαδήποτε όντα θα μπορούσαν να ζήσουν, ή θα ήθελαν να ζήσουν.
Και ο ερευνητής Andy Lloyd, θεωρεί ότι αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες που δείχνουν  ένα πορτοκαλί αντικείμενο είναι στην πραγματικότητα ένας καφέ νάνος και ο Nibiru είναι ένα από τα φεγγάρια του.

Δεν είναι όμως ένας παγωμένος βράχος.Πραγματικά, από την στιγμή που κάνει ένα τόσο μακρινό ταξείδι και ο ήλιος φαντάζει σαν ένα μικρό τσίμπημα του φωτός, θα έλεγε κανείς ότι είναι φυσικό να είναι παγωμένος.

Προφανώς, ο πλανήτης οπως και άλλοι πλανήτες στο σύμπαν, έχει τη δική του θερμότητα.Έχει στον πυρήνα του ένα σύστημα παραγωγής θερμότητας που μοιάζει πολύ με το δικό μας.

 Έχουμε ένα σύστημα μέσα στον πυρήνα του πλανήτη μας, που η χρησιμότητα του έχει περιγραφεί ως μια θερμοπυρηνική αντίδραση, πολύ παρόμοια με τον ήλιο. Τώρα, το μεγαλύτερο μέρος της ζωής και όλη η γενναιοδωρία και το σύνολο της ομορφιάς της ζωής σε αυτόν τον πλανήτη προέρχεται από την κίνηση μας  γύρω από αυτόν τον ζεστό ήλιο.

Δεν νομίζω ότι ο Nibiru είναι ένας παγωμένος βράχος.Νομίζω ότι παράγει αρκετή θερμότητα μέσω προηγμένης τεχνολογίας,ένα είδος σφαίρας Dyson.

Ο λαμπρός Βρετανός αστρονόμος, ο Freeman Dyson, είπε πριν από μερικά χρόνια ότι με μια απίστευτα προηγμένη τεχνολογία  έχουν τη δυνατότητα να περιβάλλουν τον πλανήτη και να διατηρήσουν όχι μόνο τη θερμότητα του, αλλά και την ατμόσφαιρα του. Και υποψιάζομαι ότι οι Anunnaki το έχουν κάνει αυτό για τον Nibiru. Και το έκαναν μάλλον ... Θεέ μου ... εκατοντάδες ή χιλιάδες ή ίσως και ένα εκατομμύριο χρόνια πριν.
Νομίζω ότι το χρώμα του πλανήτη, αυτό το θαμπό κόκκινο-χρυσό χρώμα, είναι το αποτέλεσμα του χρυσού κελύφους που έχουν δημιουργήσει, μέσω της σφαίρας Dyson.

Το ερώτημα είναι γιατί από τη στιγμή που έχουν τόσες γνώσεις μηχανικής δεν παρέμειναν στον Άρη και συνέχισαν το ταξείδι τους μέσα από το ηλιακό σύστημα.
Οι Ανουννάκι δεν ήταν οι αρχικοί κάτοικοι του Άρη.Χρησιμοποίησαν τον Άρη ως σταθμό και τώρα τον έχουν επανενεργοποιήσει. Συνήθιζαν να συγκρούονται με τον Άρη κατά το πέρασμα τους από αυτό εδώ το σημείο του διαστήματος. 
                               aris1
Υπάρχουν ακόμη λίγα υπολείμματα των αρχικών κατοίκων του Άρη.Υπάρχουν ακόμη κάποιες ενδείξεις που έχω ψάξει και έχω πάρει κάποια στοιχεία ότι φιλοξενούμε αρκετούς Αρειανούς στον πλανήτη μας και μιλάμε για τα πρωτότυπα είδη.

 Η εκτίμηση του Σίτσιν είναι ότι η προσέγγιση του Nibiru θα γίνει το 2060.
Δεν είμαι τόσο σίγουρος για το συμπέρασμα του.Το υπουργείο άμυνας ανησυχεί πολύ και ολόκληρα τμήματα του υπουργείου εργάζονται σχετικά με αυτό.

Το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα είμαστε στην ίδια πλευρά του ήλιου, την ίδια στιγμή, κατά το πέρασμα του.



 
Διαβάστε περισσότερα...