Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΤΡΑΓΚΑΣ : ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΙΜΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ !

Στην χθεσινή εκπομπή του ο κ. Τράγκας είχε καλεσμένους βουλευτές του Εθνικού Λαϊκού Συνδέσμου "Χρυσή Αυγή" , που απετέλεσαν τον κύριο κορμό της 3ωρης εκπομπής του στον ΣΚΑΪ "ελεύθερος σκοπευτής" . Πέραν των όσων συζητήθησαν αυτό που πέρασε ο κ. Τράγκας ( επαναλαμβανόμενος αρκετές φορές)ήταν η υποκρισία των πολιτικάντηδων, λέγοντας χαρακτηριστικά "μπορεί να καταντήσω κουραστικός, αλλά θα το λέω, ότι : δεν μπορεί από την ημέρα των εκλογών έως και σήμερα που έχουν γίνει χιλιάδες εκπομπές σε όλα τα κανάλια, να μην έχουν κληθεί ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ οι εκπρόσωποι του 7% του εκλογικού σώματος! Και σύμφωνα με ΟΛΕΣ τις τελευταίες δημοσκοπήσεις του σταθερά 3ου κόμματος που αντιπροσωπεύει το ένα εκατομύριο των ελλήνων ψηφοφόρων"!!!
 

 

 "Είναι υποκρισία", και μάλιστα "ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ", είπε ο κ. Τράγκας στηλιτεύοντας την στάση των "δημοκρατικών" και "προοδευτικών" κομμάτων, όπως αυτάρεσκα θέλουν να χαρακτηρίζονται!!! Δημοκρατία είναι να ακούγονται ΟΛΕΣ οι φωνές, πόσο μάλιστα ενός χώρου που όχι απλά είναι στην Βουλή αλλά μέσα από όλες τις δημοσκοπήσεις κατέχει σταθερά την θέση του τρίτου κόμματος! 
Στην παρατήρηση που του γίνονταν μέσω μηνυμάτων και τηλεφωνημάτων, όπως πολλές φορές επανέλαβε, από ακροατές της εκπομπής του για την απουσία των εκπροσώπων άλλων κομμάτων, ο κ, Τράγκας είπε ότι μόλις ακούνε οι καλεσμένοι του ότι θα φιλοξενεί και βουλευτές της Χρυσής Αυγής του απαντούν πως : "δεν θέλουμε συνομιλία με αυτούς άρα δεν ερχόμαστε"!!!
"Εγώ", σημείωσε ο κ. Τράγκας " στην πολύχρονη δημοσιογραφική μου ζωή, δεν έκανα ΠΟΤΕ καμμιά εξαίρεση. Από το πιό μεγάλο έως και το πιό μικρό κόμμα ΌΛΩΝ οι φωνές ακούγονταν. Εδώ καλούσα εκπροσώπους του Συριζα όταν ήταν στο 3%, ακόμα και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ !!! Τι υποκρισία είναι αυτή να θέλεις να λέγεσαι Δημοκράτης και να αποκλείεις, να φιμώνεις την φωνή του άλλου!!! Αυτό είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ "
Πάντως η χθεσινή εμφάνιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής ήταν πολύ ουσιαστική, αφού μίλησαν για τα καυτά θέματα της επικαιρότητος με κυρίαρχο αυτό της έλλειψης ασφάλειας που νοιώθουν οι πολίτες από την ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ της ελληνικής αστυνομίας ( ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ο υπουργός ΠΡΟΠΟ Δένδιας) απέναντι στην τραγική αύξηση της εγκληματικότητος που έχει πάρει ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ διαστάσεις ( ΚΥΡΙΩΣ λόγω της παράνομης ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ)  με αποκορύφωμα την απόδραση των 11 από τις φυλακές Τρικάλων τη βοηθεία των ουτσεκάδων ! Η οποία απόδραση είχε ως αποτέλεσμα και τον ΤΡΑΓΙΚΟ θάνατο της 25χρονης από σφαίρες όπλου καλάσνικοφ ενός εκ των δραπετών σε καταδίωξη στην περιοχή της Κορινθίας!  Ο κ. Κασιδιάρης μάλιστα αναφέρθηκε και στις επισημάνσεις που έκανε μέσα στην βουλή ( μερικές ημέρες προ του σοβαρού γεγονότος της απόδρασης στις φυλακές Τρικάλων) και τις προτάσεις της Χρυσής Αυγής για τον τρόπο που πρέπει να επανδρωθούν οι φυλακές της χώρας. 

ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ-ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΕΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ! 

Αυτό που έκανε εντύπωση επί του θέματος ήταν η είδηση ότι ετοιμάζονται στρατόπεδα φυλάκισης χιλιάδων ελλήνων που θα βρεθούν ως χρεοφειλέτες κατηγορούμενοι και πιθανοί κρατούμενοι ! " Όταν τα νοσοκομεία συρικνώνονται στα μισά, τα σχολεία το ίδιο, τα πανεπιστήμια, τα στρατόπεδα εκπαίδευσης στρατευμένων επίσης, αυτό που πολλαπλασιάζεται είναι οι φυλακές με αποκορύφωμα τα στρατόπεδα κράτησης χρεοφειλετών του δημοσίου που ετοιμάζονται! Οι κ. της Τρόϊκα ΑΠΑΙΤΟΥΝ και θέλουν να επιτύχουν χιλιάδες Έλληνες να βρεθούν κρατούμενοι για χρέη ! Μετά την οικονομική εξαθλίωση των Ελλήνων της ελλαδικής, ήρθε η σειρά των Ελλήνων της Μεγαλονήσου! Η οικονομική εξαθλίωση που επιχειρείτε στην Κύπρο αποδεικνύει πως ο στόχος είναι ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ! Μάλιστα οι διχοτομήσεις που ετοιμάζονται και στον ελλαδικό χώρο προσβλέπουν σε ένα δεύτερο σχέδιο ΑΝΑΝ,  το ΑΝΑΝ2! Η Ελλάς, μετά την Κύπρο ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ... Απειλείται και στοχοποιείται ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ! " σημείωνε ο κ. Τράγκας.

Πάντως κατά τα άλλα οι κ. κ. των λοιπών κομμάτων, από αυτούς της τριανδρίας έως και το συριζα,ΚΚΕ και τους "πατριώτες" των ΑΝΕΛ δεν θέλουν να συνομιλούν με την Χρυσή Αυγή !!! Βλέπετε το πρόβλημα της χώρας είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ η Χρυσή Αυγή, η οποία κατά ειρωνία των πολιτικάντηδων είναι η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ να αντιμετωπίσει τα σοβαρά θέματα που ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ !!!
Αιδώς Αργείοι...


 Πηγή


Διαβάστε περισσότερα...