Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

ΥΓΕΙΑ : Θαυματουργή συνταγή 800 ετών για τις καρδιοπάθειες

Πάρτε τα μέτρα για να ζήσετε μια ζωή χωρίς προβλήματα υγείας
 
Για όλους εκείνους που θέλουν να θεραπεύσουν ή να αποτρέψουν τις καρδιακές παθήσεις παρουσιάζουμε μια αποτελεσματική φυσική θεραπεία που είναι 800 ετών. Το φάρμακο είναι εύκολο να παρασκευαστεί και έχει εκπληκτικά αποτελέσματα.
 
Η αρχική συνταγή ανήκει στην Opatika Hildegard von Bingen που έζησε τον 13ο αιώνα και πέθανε σε ηλικία 81 ετών. Αργότερα η συνταγή της για καρδιακές παθήσεις εξαγοράστηκε από διάσημους γιατρούς και συνταγογραφήθηκε σε ασθενείς.


Η Opatika συμβουλεύει κάθε οικογένεια να αποκτήσει αυτήν την υπέροχη συνταγή, η οποία έχει αποδείξει ότι είναι επιτυχής σε πολλές καρδιακές παθήσεις και δυσλειτουργίες.
 
Χρησιμοποιείται για το τρέμουλο, την αρρυθμία (ακανόνιστοι καρδιακοί παλμοί), την ταχυκαρδία (καρδιακός παλμός που είναι γρήγορος και υπερβαίνει το φυσιολογικό εύρος) και έχει μάλιστα δείξει
αποτελεσματικότητα σε περιπτώσεις με στηθάγχη. Είναι, επίσης, ιδανική φυσική λύση για την προστασία των αιμοφόρων αγγείων.
 
Προκειμένου να αποφευχθούν σοβαρές διαταραχές της κανονικής λειτουργίας της καρδιάς, συνιστάται, ιδιαίτερα για τους ανθρώπους που δεν έχουν προβλήματα με την καρδιά, να χρησιμοποιήσουν αυτό το φάρμακο προληπτικά.
 
Αυτή το φάρμακο είναι εύκολο να παρασκευαστεί και κάθε νοικοκυριό θα πρέπει να έχει αυτή τη σπουδαία συνταγή που έχει αποδειχθεί επιτυχής σε διάφορες καρδιακές παθήσεις και τα καρδιαγγειακά νοσήματα
 
Συστατικά:
 
10 μάτσα μαϊντανό (χωρίς ρίζα)
 
4 φλιτζάνια / 1 λίτρο σπιτικό μαύρο ή λευκό κρασί
 
2 κουταλιές της σούπας ξίδι από κρασί
 
10 ουγκιές / 300 grrams βιολογικό μέλι
 
Προετοιμασία:
 
Βάλτε τα 10 ματσάκια μαϊντανό σε 1 λίτρο κρασί και προσθέστε 1-2 κουταλιές της σούπας αγνό ξύδι από κρασί.
 
Βράστε το μείγμα για 10 λεπτά σε χαμηλή φωτιά μέχρι να αρχίζει να αφρίζει. Στη συνέχεια, προσθέστε 10 oz / 300 γραμμάρια φυσικό μέλι και αφήστε το να βράσει σε χαμηλή θερμοκρασία για άλλα 4
λεπτά.
 
Στραγγίζουμε το μίγμα όταν κρυώσει και το βάζουμε σε ένα μπουκάλι που το έχουμε καθαρίσει προηγουμένως καλά με ισχυρό αλκοόλ. Κλείνουμε καλά και το φάρμακο είναι έτοιμο για χρήση. Το υπόλοιπο ίζημα δεν είναι επιβλαβής.
 
Χρήση:
 
Θα πρέπει να καταναλώνετε μία κουταλιά του ποτού καθημερινά μέχρι να εξαφανιστούν τα συμπτώματα. Για σοβαρές καρδιακές παθήσεις θα πρέπει να συνεχίσετε τη θεραπεία για μεγαλύτερο χρονικό
διάστημα.

 Πηγή




Διαβάστε περισσότερα...